FACEBOOK

Már délelőtt megkezdődött a Volvo Kupa

Már délelőtt megkezdődött a Volvo Kupa
hozzászólás, 2010.02.24.

A magyar csapatot nem érintő változás történt a hódmezővásárhelyi Volvo Kupa programjában. Mivel több játékosnak péntek reggel el kell utaznia, az utolsó napra tervezett Ausztrália-Egyesült Államok mérkőzést szerda délelőttre előrehozták. Este hétkor a magyar válogatott is színre lép. A csütörtöki Magyarország-USA-meccsen összesen 11-en eleveníthetik fel emlékeiket a 2008-as pekingi olimpia döntőjéről.

Az első mérkőzésen:

Ausztrália-Egyesült Államok 4:9 (1:3, 0:3, 2:1, 1:2)
G.: Martin és Swift 2-2, ill. Azevedo 3, Davidson, Hopkins 2-2, J. Smith, Hohl


A tornára érkezett amerikai csapatban négyen szerepelnek azok közül, akik elvesztették velünk szemben a pekingi olimpia fináléját: Moses kapus, Jesse Smith, Adam Wright és Tony Azevedo. A jelenlegi magyar válogatottban hét pekingi aranyérmes szerepelhet: Gergely és Szécsi, Kis Gábor, Madaras Norbert, Varga Dénes, Hosnyánszky Norbert és Varga Dániel várja, hogy játékra jelölje őt Kemény Dénes szövetségi kapitány. (Mint ismeretes, a magyar Volvo Kupa-keret 19-tagú, s e sorok írásakor még nem dőlt el, hogy egy-egy meccsre hány játékost nevezhetnek a kapitányok.)

A IV. Volvo Kupa programja:

Szerda

11.30 Ausztrália-Egyesült Államok
19.00 Magyarország-Ausztrália
20.30 Egyesült Államok-Kanada

Csütörtök

19.00 Magyarország-Egyesült Államok
20.30 Kanada-Ausztrália

Péntek

19.00 Magyarország-Kanada

A magyar csapat mindhárom mérkőzését élőben közvetíti a Sportklub Televízió.

A VLV kis stábja mindhárom napon ott lesz a tornán, bírjuk a sporttévés közvetítéssorozat szerkesztőjének, Hesz Máténak az ígéretét, hogy a magyar meccseket rögtön megkapjuk, így  a szokásos "videókrónikát" (az adott találkozó összes gólját) a lehető leghamarabb feltesszük az oldalra. Természetesen lesznek fotók, mérkőzés utáni videónyilatkozatok is. Írásos élő közvetítéseket akkor készítünk, ha a helyszíni technikai körülmények ezt lehetővé teszik, ez számunkra is szerdán este, a helyszínen dől el.

TUDÓSÍTÁSUNK A VOLVO KUPA BUDAPESTI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRÓL

Kezdődjék hát a IV. Volvo Kupa!
Címkék:
Volvo Kupa menetrend

6 régi hozzászólás

matehun hozzászólása
matehun28096
2010.02.24. 18:01

Valóban parázs meccs lesz.... De azért nekik ez segíthet a fejlődésben, hogy felzárkózzanak. Jót tenne a sportnak, ha több erős válogatott lenne.

B (régi) hozzászólása
2010.02.24. 16:49

Amúgy biztos szép az uszoda...

Tomute hozzászólása
Tomute28092
2010.02.24. 14:42

Komoly, hasznos és biztosan tanulságos lesz a délelőtt kipurcant - és az eredmény alapján ?igen jó erőkből álló?- auszikkal való esti ütközet?:-) Igazi háborúra számítok! :-)

Daret hozzászólása
Daret28091
2010.02.24. 11:24

Ok, köszönöm, így már értem.

szerk hozzászólása
szerk28090
2010.02.24. 09:42

Nos. A helyiektől származó információ szerint az uszodában nagyon-nagyon gyenge a telefon-térerő. Így hiába visszük a Vodefone-netsticket. Ígéretet kaptunk, hogy valami wifit csinálnak, de hogy ez használható lesz-e, az ott derül ki. (Ha mégis megfelelő a térerő, akkor persze eleve nincs gond.) Egyébként három laptoppal megyünk...

Daret hozzászólása
Daret28089
2010.02.24. 09:14

Én személyesen ismerek egy embert, akinek van egy barátja. Nos, ennek a barátnak bizony van mobil internete. És magával is szokta vinni. És nincsenek technikai problémái, a barátom elmondása szerint. Mondjuk, én még nem láttam ilyet, mer' itt Pesten dróton gyün a zinternet. Sőt, ennek az illetőnek van egy nagy laptopja, meg egy kicsi, mondjuk az utóbbit nem tudom, hogy micsoda, mer' olyat még nem láttam. De ha épp nem viszi magával a pótaksit a nagyobb gépéhez, akkor a kicsivel is tud netezni. Még a puszta közepén is. De a szélén mindenképpen! :) Ezt a nagyszerű szervezést pedig már meg sem említem (tudom, ez nem a VLV hibája!), áttenni a meccset... Minta nem lehetett volna korábban tudni azt, hogy a srácok fele lelép valami Világizére, vagy hova...