FACEBOOK

Volvo Kupa - sajtótájékoztató

Volvo Kupa - sajtótájékoztató
hozzászólás, 2010.02.22.

A magyar válogatott igyekszik nem csak nyerni, hanem jól is játszani a szerdától péntekig tartó hódmezővásárhelyi Volvo Kupán. A tornán részt vevő három tengerentúli válogatott hozza a legjobb játékosait, Kemény Dénes pedig igyekszik az e heti edzőtáborba meghívott mind a 19 játékosnak bizonyítási lehetőséget adni.

A magyar válogatott hétfő reggel a Margitszigeten megkezdte csaknem egy hetes edzőtáborozását, amelynek során a csapat négy hivatalos, nemzetek közötti mérkőzést is játszik, egyet ma este Kanadával Miskolcon, hármat pedig szerdától hódmezővásárhelyen, a Volvo Kupa keretében sorrendben Ausztráliával, az Egyesült Államokkal és ismét Kanadával. A Széchy uszoda sátortetős medencéjében délelőtt edzőmeccset játszott egymással a magyar és a kanadai válogatott.

A háromórás edzés után rendezték meg a szerdán kezdődő IV. Volvo Kupa sajtótájékoztatóját. Az asztalnál a szövetséget Jakab Zoltán főtitkár, a rendező hódmezővásárhelyi klubot Tímár László elnök, a névadó szponzort Bodrogai Gábor ügyvezető igazgató, a válogatottat pedig Kemény Dénes szövetségi kapitány és Gergely István képviselte.


VLV-fotók

VLV-VIDEÓK:


Jakab Zoltán MVLSZ-főtitkár megnyitója


Bodrogai Gábor köszöntője


Tímár László köszöntője


Kemény Dénes a tornáról


Kemény Dénes a vidéki programokról


Gergely István köszönetet mond


Ki lesz a csapatban?


A miskolci Magyarország-Kanada mérkőzés ma este 20.15-kor kezdődik és a Sportklub Televízió közvetíti. (Amennyiben a helyi viszonyok lehetővé teszik, mi is élőben tudósítunk a Kemény Dénes Sportuszodából.)

A szövetségi kapitánytól megtudtuk, hogy kanadai kollégájával megegyezett: az esti meccsen mindkét csapatban 15 játékos szerepel majd.

Az e heti felkészülésre meghívottak:

Kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger)

Mezőnyjátékosok: Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Madaras Norbert (Pro Recco), Marnitz Gergő (Honvéd), Mátyás Zoltán (FTC), Steinmetz Ádám (Primorac Kotor), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Vámos Márton (KSI).



A Volvo Kupa programja (a magyar csapat mérkőzéseit a Sportklub Televízió élőben közvetíti):

4 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk28088
2010.02.23. 10:12

biztos tisztaban vagy a "savanyu a szolo?" kifejezes helyes hasznalataval? :D

Hal úr hozzászólása
Hal úr28087
2010.02.23. 09:17

Savanyú a szőlő???

matehun hozzászólása
matehun28078
2010.02.22. 20:47

Nem akarok kötözködő lenni, mert örömteli hogy utaztatják, és népszerüsítik a vizilabdát, de nem lehett volna ezt akupát egy olyan városba vinni, ahol van elegendő szállás, megfelelő az infrastruktúra etc.?

eprom hozzászólása
eprom28072
2010.02.22. 18:26

"Utólag a kabinos is tudja." uszodaszleng rulez!