FACEBOOK

Négy magyar a világválogatottban - meccs Haitiért

Négy magyar a világválogatottban - meccs Haitiért
hozzászólás, 2010.02.05.

Jótékonysági mérkőzést rendeznek jövő kedden Soriban a haiti földrengés károsultjainak javára. Az olasz nemzeti csapat a világválogatottal mérkőzik meg, utóbbiban szerepel Benedek Tibor, Fodor Rajmund, Kásás Tamás és Madaras Norbert is.

A gálát a Pro Recco és a RAI Sport televízió kezdeményezte, a nézők egy újság megvásárlásával járulhatnak hozzá a segélyakciókhoz.

A két csapat kerete:

Olaszország:

Gitto és Presciutti (Brescia), Bertoli és Valentino Gallo (Posillipo), Aicardi, Fiorentini, Giacoppo és Pastorino (Savona), Guidaldi (Latina), Felugo, Figari, Figlioli, Tempesti (Pro Recco), Sadovyy (Camogli), Bini (Florentia), Antona (Imperia), Luongo (Sori), Deserti (Bogliasco), Mirarchi (Roma). 

Világválogatott:

Moses (egyesült államokbeli - Nervi), Benedek (Pro Recco), Molina (spanyol - Pro Recco), Udovicsics (szerb - Pro Recco), Burics (horvát - Pro Recco), Kásás (Pro Recco), Madaras (Pro Recco), Filip Filipovics (szerb - Pro Recco), Nikics (szerb - Pro Recco), Premus (horvát - Pro Recco), Mladjan Janovic (montenegrói - Savona), Varellas (egyesült államokbeli - Savona), Fodor (Bogliasco), Camilleri (máltai - Bogliasco), Nossek (német - Imperia), Powers (egyesült államokbeli - Imperia).

A találkozó február 9-én, kedden 20.30-kor kezdődik és természetesen az interneten is követhető Rai Sport élőben közvetíti.

Ugyancsak a haiti földrengés károsultjainak megsegítésére rendeznek jótékony célú gálamérkőzést február 8-án, hétfőn a martfűi Termálhotel SPA uszodájában a Domino Honvéd és a Szolnoki Főiskola-Közgép csapatainak részvételével.

A "Vízbe mennek Haitiért" című gálaprogram 18 órakor kezdődik.

A belépőjegy felnőtteknek 1000, 12 éven felüli diákoknak 800 forintba kerül. A teljes bevételt a karibi ország károsultjainak javára fordítják.

5 régi hozzászólás

sasa hozzászólása
sasa27766
2010.02.06. 18:34

igen ez így pontos. ez egy olyan világválogatott, ahová a szerb, a magyar bajnokság, a jadranska liga, az interliga, stb. csapatai nem delegáltak játékost. de ha így több jön össze haitinak, akkor persze hívják csak így. akár az olasz válogatottat is.

im hozzászólása
im27763
2010.02.05. 21:33

Ennyit sikerült felfognod a lényegből?

pvc6 hozzászólása
pvc627762
2010.02.05. 17:13

Talán nevezzük ezt inkább Olaszországban játszó külföldiek válogatottjának?!

szerk hozzászólása
szerk27761
2010.02.05. 13:07

Köszi a jelzést, megtettük (ha már a szervezők nekünk nem szóltak...)

Elfer P. hozzászólása
2010.02.05. 10:49

Hétfőn Martfűn a Honvéd és a Szolnok is játszik egy jótékonysági meccset, ahol - többek közt - a belépők árával segíthetik a nézők a gyűjtést. Talán ezt is érdemes lenne beharangozni, itt legalább a magyar vízilabda szurkolók is segíthetnek...