FACEBOOK

Primorac Kotor-Vasas - élő közvetítés

Primorac Kotor-Vasas - élő közvetítés
hozzászólás, 2010.02.03.

Sorsdöntő fontosságú Euroliga-meccs, a Vasasnak létkérdés a pontszerzés. Ha nem sikerül, akkor a Dubrovnik a legközelebbi fordulóban Kotorban kiejtheti a piros-kékeket.

Tovább növeli a tétet, hogy a Teva VasasPlaket csapatorvosa megígérte, amennyiben sikerül győzni, megfürdik a szálloda előtti öböl jéghideg vizében.

A mérkőzés 20.30-kor kezdődik és élőben a Sport 2 televízió közvetíti. (De aztán mégsem, mert Montenegróból nem jön jel a szerk - utólag.)

Helyszínen készült videóinkkal késő éjjel jelentkezünk.

A csoport másik mérkőzésén a Jug Dubrovnik 14:6-ra legyőzte a Panionioszt.

Ha jól tudjuk, a TV még nem kezdte el a közvetítést, de jó híreket írhatok. A Vasas szerezte meg a vezetést az első negyed közepén Varga Dénes ötméteres góljával. (0:1).

Egy perc van még a negyedből, támad a Vasas.

Kovács Robi egy perccel a negyed vége előtt betalál! (0:2).

Ha jók az információink, nem érkezik jel a Sport TV-hez Montenegróból.

Az első negyedben két emberelőnyt is kivédekeztünk, a harmadikat azonban nem sikerül, Azevedo 2 mp-el a negyed vége előtt szépít (1:2).

SZÜNET

A helyi közönség a megszokott hangulatban szurkol.

A második negyed első percének végén Kiss Gergely ötméteresből egyenlít (2:2). Viktor jó irányba vetődött és majdnem megfogta a büntetőt.

Katonás Gergő vállalta a játékot, ezért Földi László nem nevezett cserekapust a mérkőzésre (ugyanis sok kiállításra számít).

Létay emberelőnyből visszaveszi a vezetést a Vasasnak (2:3).

Petrovics átlövésgóljával megint egál (3:3).

Öt perc a félidőig.

Kivédekeztünk egy hátrányt.

Volt egy páros kiállítás.

Kiegyensúlyozott a meccs, épp Varga Dumiról úsznak meg, miközben eme sorokat írom.

Kivédekezzük ezt a támadást is.

Kovács Robi passza Decker Ádámhoz érkezik. A Vasas bekkje megvárja, amíg lesüllyed a kapus, majd higgadtan a kapuba rakja a labdát (3:4).

NAGYSZÜNET

Kivédekeztünk egy emberelőnyt a negyed elején.

Mi is fórba kerülünk, de a blokkról lepattan a lövés.

Megint döntetlen, az egyik "ics" nevű egyenlített (4:4).

Varga Dani a center helyén befordul, és félcsavarral beteszi (4:5).

A negyed közepén járunk.

Draskovics a bal szélről egyenlít (5:5). Megint. Ugyanis azóta megtudtuk, hogy az előző gólt is ő szerezte.

Varga Dani következő próbálkozását védi a kapus.

Kihagytunk egy emberelőnyt.

Utána mi kerültünk hátrányba. Teljesen ziccerig kijátsza a Kotor, Nagy Viktor azonban egészen hihetlen bravúrral védett!!

És még kétszer ezután a negyed hátralevő részében! Wow!

SZÜNET

Steinmetz Ádám centergóljával először vezet a Kotor! :( (6:5).

Ötméterest ítelnek a Vasas javára. Hosi bevágja. (6:6).

Nagy Viktor két egészen elképesztő, káprázatos védést mutat be!! Az elsőt emberhátrányban, ziccerben védi a magyar kapus, ezután "simán" bravúrral hárít...

Létay úszik meg a szélen, passzol, Dumi kapja belövi! (6:7).

Büntetőt ítélnek, Kiss Gergő értékesíti (7:7).

Csupa magyar gól eddig az utolsó felvonásban. Az egyik szemünk sír, a másik nevet.

Steinmetz Ádám vérzik, ki kell állnia, ápolják a montenegróiak centerét.

1:47 van hátra, Varga Danit kiállítják, a Kotor edzője időt kér.

Kotor-gól... Setka a szerzője. (8:7).

GóóóL! - Kicsi centerből egyenlít! Vagy mégsem?? Most megy a vita, hogy lejárt-e a támadóidő...

Ajjajj! Nem adják meg, hiába reklamál a Vasas...

56 másodperc van hátra a meccsből.

Steinmetz Ádám ötméterest harcol ki, melyet Kiss Gergő értékesít (9:7).

Fél perc van hátra, időt kér a Vasas.

VÉGE

Kotor-Vasas 9:7

Ezzel a montenegrói csapat továbbjutott a csoportból.

Nyilatkozatok késő éjjel.

81 régi hozzászólás

Tomute hozzászólása
Tomute27737
2010.02.04. 16:32

Én meg pont attól tartok a válogatott szempontjából, hogy maradnak. Úgy látom, hogy az a nihil, ami most körülveszi őket, az nem készteti őket váltásra. Itthon királyok, jönnek a bajnokságok, néha a kupák, lehet készülni a civil életre, segít a szponzor, stb. Kell egy szerb hétről hétre a nyakamba? Nem! Más generáció, más motiváció, mint a közeli ősök? Eredmény?? (Egyszer már leírtam: értük, és nem ellenük haragszom!)

cowk hozzászólása
cowk27734
2010.02.04. 15:26

ne toljuk csak a penzre.. en voltam ott ahol norbiek laknak, ha 2x annyit fizetnenek akkor se jonnek vissza.

Rolling hozzászólása
Rolling27733
2010.02.04. 15:14

Énnek! Az a baj, hogy pl. Madarast minden évben hívják haza több klubba is, de nem tudnak a kinti pénzzel versenyezni a hazai klubok, így mindig meghallgat mindenkit, és marad tovább, akár még parkolópályán is. Ugyanez áll a többi kintjátszóra is. Egy közepes olasz csapatban többet keresnek, mint nálunk az élcsapatoknál. Csak az marad itthon, akinek egyéb más szempontok is fontosak a pénz mellett, de előbb-utóbb (teljesen érthetően) ők is kimennek. Az a baj, hogy az előbb-utóbb egyre inkább előbb lesz, mert mélyül a szakadék a nemzetközi élvonal és a magyar között, és elfogy a motiváció. Ezért félő a Vasas idei éve. Az összes meghatározójátékosnak lejár a szerzződése, évek óta hívják őket külföldre, eddig maradtak, mert itthon akartak elérni valami nagy dolgot. Ez már tuti nem jön össze, így a hazai maradás is kétséges, mert a kinti pénzzel meg nem tud pariban lenni az itthoni ajánlat. Főleg a szponzor kicsit (még jobban) szorít a kasszán.

szamárhegy hozzászólása
2010.02.04. 04:57

A relatív (más országokhoz képest) sok magyar idegenlégiós csak az utóbbi években jellemzi az európai pólót, az Adria liga indulása és az oda áramló pénz sok délszláv pólóst sőt még idegenlégiósokat is odavonzott, továbbá benne van az olasz póló gazdasági gyengülése, a Recco-n kívül alig tudnak (pénz+szabályozás) eltartani szárjátékost az olasz klubbok. Hogy a fenébe ne lenne elsőrangú, hogy mennyi a pénz van hónap végén, felesleges ezt ilyen hazafias- nem hazafias dolognak beállítani, a válogatottban való szereplés persze más dolog, de klubbot nem választhat nemzeti alapon egy professzionális játékos. Nem a sztárjátékosok hiánya szerintem a fő probléma, hanem mentális problémákról lehet szó, a Kotor pl. úgy lett Euroliga győztes, hogy talán ha három-négy tapasztalt nemzetközi klasszisa volt (Janovics kiválása, állandó fizetési problémák), a három évvel ezelőtti Honvéd vagy Vasas (Eger se volt gyengébb) erősebb játékosállománnyal bírt tőlük és ennek ellenére még a négybe is csak ritkán kerültünk be. A válogatott erősségét pont az erősebb csapatokban játszó klasszisok biztosítják. A délszláv csapatokkal szembeni fő különbséget abban látom, hogy a fiatal magyar pólósok nem hozzák azt a harcos, szétharapom a vasat, nem tisztelek se Istent, se embert hozzáállást és akik mellé egy-két klasszist beállítva nemzetközi szintű csapatokat lehetne állítani. Hol van a magyar Vojvodina, Kotor (tavalyi) , mintha a fiatal pólósok megelégednének a magyar bajnoksággal, mint mércével és nem az európai elit csapatokhoz mérik magukat és teljesítményüket. Persze vannak szakmai problémák is (lábtempó, fizikai felkészülés) , de egy Honvéd nem engedheti meg magának, hogy két olimpiai bajnokkal és több válogatott kerettaggal ilyen esélytelenül, tartás nélkül játszon egy Budva ellen. Ki lehet kapni, de így, még hazai pályán is esélytelenül?

Én hozzászólása
Én27718
2010.02.03. 23:29

ez nagyon szomorú, kiesett a fradi is... gyalázatosan teljesítenek a magyar csapatok a nemzetközi porondon, de amikor arról beszélek, hogy változtatni kéne a hozzáálláson például az Interligában, hogy nem lehet ugy hozzáálni egy Interliga meccshez, hogy jó lesz edzésnek, hanem meg kéne halni az összes ilyen meccsen is, ahogy a Partizan, a Vojvodina, a Kassa és a nagyvárad is képes rá, nameg az összes montenegrói és horvát csapat az Adriai ligában, de neeeeem, csak a magyarok nézik madárnak a szurkolókat, csak ők lazsálják el ezeket... aztán a fontos pillanatokban visszaüt ez, óriási tempóban esik a magyar bajnokság szinvonala, és azzal, hogy elengedjük külföldre a legjobbakat, azzal csak magunk alatt vágjuk a fát.... miért nem lehet ennyi év után hazahívni a magyarokat "Holywood" Recco csapatból??? már jönnének is, csak nincs kérő??? hát hogy lehet ez? vagy tényleg ennyire csak a pénz számít nekik??? miért kell egy külföldi csapatnak nyerniük bajnokságokat, Euroligákat, LEN kupákat???? (mert a nyakamat rá, hogy a Cattaro nyeri Varga Tamásnak "nagyban" köszönhetően) a montenegróiak a nyáron képesek voltak hazajönni egy haza csapathoz, az olasz se megy ki külföldre, egy kivétellel a spanyol se, a szerb is összetart és otthon marad (Partizan, a fiatalok meg a Vojvodinában), otthon maradnak a horvátok is 99%ban, és a görögök is, miért csak a magyar nem tud otthon maradni, és egy magyar csapatnak hozni a sikereket??? a vége ennek az egész széthúzásnak az lesz, hogy válogatott szinten is meggyengülünk... a fiatalabb generáció, a "80"asok nem tudják sajnos azt hozni, mint a korábbi 70es generáció... mikor tudtuk megnyerni azt a nyamvadt euroligát utoljára???? amikor egybetartott az egész válogatottunk szinte a Honvéd csapatában.... ellenfelük se volt... most mi lett? el kéne ezen gondolkodni...

RioF hozzászólása
RioF27717
2010.02.03. 22:40

Gondolom ott is kellett a "hazai pálya"

Szecska89 hozzászólása
2010.02.03. 22:30

4ből 4 ? =)

Herold hozzászólása
Herold27715
2010.02.03. 22:26

Savona-FTC 10-8..... Szomorú szerda...

polo67 hozzászólása
polo6727714
2010.02.03. 22:24

Ott tart a magyar vizilabda is ahol az ország! Ameddig nem tudjuk megfizetni a fiainkat addig semmi esélyünk!!! Ráadásul Ők vernek meg minket! Mitől van nekik több pénzük??? hisz nemrég még háborúztak!?! A mi csapatunkban csak magyarok vannak,a Kotor meg egy világválogatott!!! ENNYI! Csak a VASAS mindörökké...!!!

TZS hozzászólása
TZS27713
2010.02.03. 22:19

Szameg!:-(

CsokiVanilia hozzászólása
2010.02.03. 22:18

Sziasztok! Savona-Fradinak mi lett a vége?

TZS hozzászólása
TZS27711
2010.02.03. 22:17

Szameg!:-(

drama queen hozzászólása
2010.02.03. 22:16

A Fradi meccsről honnan lehetne valamit megtudni?! köszönöm

vizilabdafan hozzászólása
2010.02.03. 22:03

Katonás tényleg nagyon hiányzik a csapatból. Létay pedig valóban megérdemelné a válogatottságot, adhatna neki Dénes legalább egy lehetőséget, Kis Gergő úgysem játszik idén a válogatottban, meg lehetne őt próbálni beépíteni. Turkics: Miért is kirakatcsapat a Vasas?

Herold hozzászólása
Herold27708
2010.02.03. 22:02

Kedves Szerk. ! Ftc???? 21.00!

turkics hozzászólása
turkics27707
2010.02.03. 21:59

ezzel a köpennyel el lehet kendőzni mindent. azt, hogy a magyar kirakatcsapat vasas 4meccsből 3at elveszít az Euroligában, a Honvéf odavissza -12-vel végez montenegróval, azt, hogy 6 éve képtelenek vagyunk megverni a szerbeket. ezek nem nüanszok sajnos:(

vizilabdafan hozzászólása
2010.02.03. 21:55

Ebbe mi az önámítás? A tudósítást olvasva a Vasas többször vezetett, a minimum, hogy mindig egálban volt, és a meccs az utolsó 2 percben dőlt el úgy hogy nem adták meg az egyenlítő gólt plussz itéltek még egy ötméterest....

Én hozzászólása
Én27705
2010.02.03. 21:55

hoppá a fradi meccs is ma van? :O akkor lélekben szurkoljatok emberek, az a mai nap főmeccse magyar csapatok szempontjából!!!!

vizilabdafan hozzászólása
2010.02.03. 21:53

Végén nem adják meg Kis Gábor gólját....majd egy büntető befújása ismét....vicc! Nem tudom, hogy lehet e ellene tenni. Jó lett volna látni a meccset. Nem tudjátok később leadja sport 2?

turkics hozzászólása
turkics27703
2010.02.03. 21:51

ócska önámítás lenne a vereségeket a bírókra fogni

Én hozzászólása
Én27702
2010.02.03. 21:51

a vége tényleg megint elég elcsaltnak tűnik, de amíg erről senki nem beszél, senki nem tesz ellene, addig, nem is fog ez megváltozni...

vizilabdafan hozzászólása
2010.02.03. 21:50

Nem hiszem hogy szégyenkeznie kéne a Vasas fiúknak. A Kotornak 3 büntetőt itéltek az utolsó kettőt az utolsó negyed végén, azt gondolom hogy nagyon lejtett a hazai pálya. Mindent megtettek a győzelemért én nagyon sajnálom őket és ahogy mondani szokás a remény hal meg utoljára...Hajrá Vasas!

Én hozzászólása
Én27700
2010.02.03. 21:49

de annyit azért meg lehet állapítani, hogy ennyire tud hiányozni egy egézséges Katonás Gergő ebből a csapatból... jah, és Létay megérdemelné a válogatottságot, mert sokkal többet tett érte azért, és sokkal jobb játékos, mint a KSI ifijátékosai, balkézen úgyis nagy hiány lesz idén, Madaras egyedül nem lesz elég... a mostani eredménytől függetlenül mondom ezt...

turkics hozzászólása
turkics27699
2010.02.03. 21:47

A szomorú az, hogy egy háromszoros olimpiai bajnok két klubcsapatának (eger, vasas) veresége együttesen 1,63-as odssot adott ki.... szégyen

Én hozzászólása
Én27698
2010.02.03. 21:44

és nagyon sajnálom, hogy a kirakatcsapatban és a Kotorban is a magyarok miatt kapott ki ma este IS két magyar csapat...

RioF hozzászólása
RioF27697
2010.02.03. 21:44

A magyar sport diplomácia az uccsó másfél percben bemutatkozott!:(( Szo....anak le! De sajnos nem itt basztuk el....

Zsoci hozzászólása
Zsoci27696
2010.02.03. 21:44

Nem igaz, hogy ennyire rossz napot fogtunk ki :( 0:2-ről, ha nem engedjük fel rögtön őket, akkor lehetett volna jobb is.

sanya05 hozzászólása
sanya0527695
2010.02.03. 21:44

Most fáj nagyon a görögországi vereség és, hogy itthon ilyen gyatrán játszottunk. :( Még matematikai esély megvan, kikaptak, de attól ők a MI kedvenceink maradnak, HAJRÁ VASAS!

Adri hozzászólása
Adri27694
2010.02.03. 21:44

Nem hiszem el! Várom a videókat, kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra!

zele hozzászólása
zele27693
2010.02.03. 21:43

Áhh, hagyjuk már! Az impotens játékunk miatt tartunk itt (Panionisz, Kotor otthon).

turkics hozzászólása
turkics27692
2010.02.03. 21:43

tudom, hogy a szövetségcsapata mindenekelőtt, de csókolom, a Fradimeccsről lehet tudni valamit? ott még tét is van

Én hozzászólása
Én27691
2010.02.03. 21:43

Kiesett a Vasas és a Honvéd is... az egernek a továbbjutáshoz 2 darab győzelemre van szüksége az oroszok ellen, ha az sem lesz meg, akkor nincs is keresnivalója a továbbjutók közt egy magyar csapatnak sem sajnos :( Holnap az egész ország, eger,vasas,szeged,pécs,szolnok,győr,honvéd,ute, minden szurkoló szurkoljon a fradinak, mert nagyon nagy szükségük lesz a biztatásra ahhoz, hogy továbbjussanak

sanya05 hozzászólása
sanya0527690
2010.02.03. 21:42

Franc :(

Pepe hozzászólása
Pepe27689
2010.02.03. 21:42

Lehet káromkodni? :(

kiskun968 hozzászólása
2010.02.03. 21:42

Ezért nem közvetíthetik nekünk....

Rolling hozzászólása
Rolling27687
2010.02.03. 21:42

Így ki lehet kapni, csak sajnos van jó pár olxan vereség, ami semmilyen szempontból sem elfogadható, és ezzel nagyjából vége a szezonnak. Már csak abban lehet bízni, hogy csak ennek a szezonnak van vége...

TZS hozzászólása
TZS27686
2010.02.03. 21:42

Szameg!:-(

kiskun968 hozzászólása
2010.02.03. 21:42

Hányszor csalják el még ellenünk a meccseket????

Nemo44 hozzászólása
Nemo4427684
2010.02.03. 21:42

Nagyjából ennyi volt az EL ...

kiskun968 hozzászólása
2010.02.03. 21:41

Ez elment((((

TZS hozzászólása
TZS27682
2010.02.03. 21:40

Szameg!:-(

Szecska89 hozzászólása
2010.02.03. 21:39

hihetetlen = (

Sándor hozzászólása
Sándor27680
2010.02.03. 21:36

magyar magyarnak a farkasa

Pepe hozzászólása
Pepe27679
2010.02.03. 21:34

De ki az, aki ezt bírja idegekkel? :S Hajrá Vasas!

Berenyi Vasas hozzászólása
2010.02.03. 21:30

Már annyira kiidegel ez engem is. Lennénk már túl egy győzelemmel rajta.

kiskun968 hozzászólása
2010.02.03. 21:24

Már ez sok nekem... Az előbb hoki most meg ez... Gyerünk!!!! Gyerünk!!!!Angyalföld!!!!!!

TZS hozzászólása
TZS27676
2010.02.03. 21:23

Mostantól mi kapaszkodunk:-( Gyerünk fiúk!

water tom hozzászólása
2010.02.03. 21:19

Draskovics... hehe

Nett hozzászólása
Nett27674
2010.02.03. 21:18

A sport1 végül leadja még ma, Vagy akkor ott sem lesz közvetités? 22:15töl lenne elvileg ott?

pif hozzászólása
pif27673
2010.02.03. 21:15

az rtcg2 adja, csak nem jön be nekem online. kezd izgalmas lenni a meccs, kérdés a sporttv az ismétlésben le tudja-e már adni a meccset, vagy reménytelen.

TZS hozzászólása
TZS27672
2010.02.03. 21:14

Jaj, de nagyon nehéz ez a meccs!!

RioF hozzászólása
RioF27671
2010.02.03. 21:10

Nem szeretni kell,hanem inni.:))

zele hozzászólása
zele27670
2010.02.03. 21:05

Akkor egy pohár bort.

Berenyi Vasas hozzászólása
2010.02.03. 21:04

Nem szeretem. :(

Rolling hozzászólása
Rolling27668
2010.02.03. 21:03

Erre én is utaltam, csak nem értem a dolgot.

TZS hozzászólása
TZS27667
2010.02.03. 21:01

Hú, ez egy jó ötlet:-)

RioF hozzászólása
RioF27666
2010.02.03. 21:00

Igyál meg egy felest,ha izgulsz!:))

Berenyi Vasas hozzászólása
2010.02.03. 20:58

Itt is ilyen vontatottan jön? Össze-vissz kell izgulnom magam. :)

zele hozzászólása
zele27664
2010.02.03. 20:57

Meg Palinkovacozni a restiben. :)

zele hozzászólása
zele27663
2010.02.03. 20:56

Jónással nem vagyunk kisegítve.

Tyúk hozzászólása
Tyúk27662
2010.02.03. 20:56

RTCG talán.

Rolling hozzászólása
Rolling27661
2010.02.03. 20:54

Nem igazán értem, hogy Katonás játéka miatt miért nem lett nevezve tarcsi kapus (bár egyébként nem oszt, nem szoroz a hiánya)?

TZS hozzászólása
TZS27660
2010.02.03. 20:54

Nem kellett volna szőnyeget venni:-):-)

zele hozzászólása
zele27659
2010.02.03. 20:53

Visszafelé Némó is.

TZS hozzászólása
TZS27658
2010.02.03. 20:50

Csak Te:-)

Csaszi hozzászólása
Csaszi27657
2010.02.03. 20:50

Melyik montenerói tv adja?

zele hozzászólása
zele27656
2010.02.03. 20:47

Főleg amikor majdnem lemaradtunk a vonatról.

TZS hozzászólása
TZS27655
2010.02.03. 20:45

Milyen remek volt átvonatozni a hegyeken:) Gyerünk Robesz, csak így tovább!

Nemo44 hozzászólása
Nemo4427654
2010.02.03. 20:42

Ki, biza ... Oh, mintha tegnap lett volna:)

Rolling hozzászólása
Rolling27653
2010.02.03. 20:42

És még ezek nevezik magukat európainak!

Adri hozzászólása
Adri27652
2010.02.03. 20:42

Ez nem lehet igaz... Hajrá, srácok, mindent bele!

RioF hozzászólása
RioF27651
2010.02.03. 20:41

Büdös balkán!:(((( Gyerünk srácok!

Zsoci hozzászólása
Zsoci27650
2010.02.03. 20:40

Mindjárt idegösszeomlást kapok... ilyen nincs. Lehet, hogy direkt csinálják a montenegróiak? -.-

jozsi47 hozzászólása
jozsi4727649
2010.02.03. 20:40

Semmi köze a sport tv-nek egy montenegrói közvetítéshez.

TZS hozzászólása
TZS27648
2010.02.03. 20:40

Hi Némó! Ki kellett volna mennünk:-) Mikor voltunk Herceg Noviban?

Nemo44 hozzászólása
Nemo4427647
2010.02.03. 20:38

Hogy az a montenegrói tv-s ....:(

TZS hozzászólása
TZS27646
2010.02.03. 20:35

Nem a sporttv hibája, ha nem jön a jel Montenegróból!

zzzz hozzászólása
zzzz27644
2010.02.03. 20:34

hát ezért bassza meg a sporttv...

TZS hozzászólása
TZS27643
2010.02.03. 20:27

Hajrá Vasas! Gyerünk fiúk!

Nita hozzászólása
Nita27641
2010.02.03. 20:21

Reméljük a vasas ma szerencsésebb lesz, mint a honvéd, vagy az eger!

Tyúk hozzászólása
Tyúk27640
2010.02.03. 20:17

Hajrá VASAS!