FACEBOOK

"Barátságos" kétkapu - vízibunyó a szerbekkel Szegeden

hozzászólás, 2010.01.25.

A szerbekkel közös edzéssel folytatódott a magyar válogatott soron következő edzőtáborozása hétfőn reggel Szegeden. A két csapat kétkapuzott a sátortetős uszodában, s a végig nagyon feszült hangulatú gyakorlás során a második negyedben tömegverekedés alakult ki. Egy magyar támadásnál a szerbek Kis Gábornak estek, méghozzá előre eltervezett módon. Ezt onnan lehet tudni, hogy Udovicsics "közleményt" is csatolt a pofonokhoz: "Rómáért!" - mondta.

A magyar szövetségi kapitány 19 játékost hívott a januári edzőtáborozásra, amely már vasárnap este megkezdődött Szegeden.

A "táborlakók":

Kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas)

Mezőnyjátékosok: Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Madaras Norbert (Pro Recco), Marnitz Gergő (Honvéd), Mátyás Zoltán (FTC), Steinmetz Ádám (Primorac Kotor), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas).


A szerbek a legjobb csapatukkal jöttek, Szegedről egyenesen Nisbe utaznak, ahol kedden este Világliga-meccset játszanak a spanyolokkal, római vb-döntőbeli ellenfelükkel...

A vendégek:

Soro, B. Mitrovics, Radjen, Alekszics, Prlainovics, S. Mitrovics, Gocsics, Avramovics, Gak, D.Pijetlovics, Cuk (Partizan Belgrád), Vapenski, Vuksanovics, P. Filipovics, Kalinics (Vojvodina), Udovicsics, Nikics, F. Filipovics (Pro Recco), G.  Pijetlovics (Cattaro).

Az edzőmeccs az ilyenkor szokásos szabályok szerint zajlott (Kiszelly és Petik A. bíráskodása mellett). Már az elején parázs volt a hangulat, a második negyed közepéig legalább 10 kiállítást ítéltek a bírók, ami még egy igazi meccsen is szép teljesítmény. A második játékrészben egy magyar támadásnál a centerünk körül egyszer csak pezsegni kezdett a víz, pillanatok alatt mind a 2x19 játékos ott volt a kapu előterében, komoly ütésváltás kezdődött és hosszú másodpercekig tartott.Kemény Dénes átjött a szerb kispadhoz és Udovicsics kollégájával közösen próbálták csillapítani a kedélyeket. Pár perc "pihegés" után a játék folytatódott, de a negyedik negyedben megint kialakult egy (immár jóval kisebb) csetepaté. Ezután Kemény Dénes úgy döntött, hogy a meccsszerű játéknak legyen vége. Emberelőny-emberhátrány gyakorlása következett. Először a szerbek védekeztek, legalább 15-20 fórt játszottunk egymás után, majd felcserélődtek a szerepek.


VLV-képek



Iványi Aurél-képek


Ami a játékot illeti, a szerbek (abban is) nagyon erősek voltak. A gólokat szokás szerint nem illett számolni, de a kétkaput valószínűleg megnyerték, támadásban és védekezésben is nagyon nagy formában voltak. Szerencsére azért mi is megmutattuk, hogy kik vagyunk, az előnyök gyakorlásánál jó néhány élményszámba menő megoldásnak tapsolhatott a gyér számú közönség.

Az edzés végén a vízből kikászálódó játékosokat megrohanták az újságírók, és persze mindenki elsősorban a vízibunyó okaira volt kíváncsi.

KIS GÁBOR a VLV-nek:

Bementem centerbe, aztán az első adandó alkalommal, amikor jött a labda, a nyakamba ugrottak négyen, minden előzmény nélkül. Nem is értettem, hogy mi történt. Aztán utána sikerült megtudnom, hogy azért estek így nekem, mert a világbajnokságon megütöttem Udovicsicset. Ennyit mondott nekem: Rómáért! Szerintem ez szánalmas volt, engem nyugodtan meg lehet verni, ha elém áll valaki, vagy akár a vízben, férfias harcban, de így… Ott álltam, hat szerb állt körbe és nézték, hogy mikor mozdulok Udovicsics felé. Úgy éreztem, hogy ez előre meg volt beszélve. A víz alatt kaptam rendesen, nyilvánvaló volt, hogy „meg vagyok célozva”, aztán feljöttem, még mindig nem nagyon értettem, hogy mi történt. Próbáltak víz fölött is eltalálni, de engem nem könnyű kiütni, eddig még senkinek sem sikerült. Röhögtem a dolgon, ez szerintem hülyegyerek-mentalitás, megbeszélni, hogy majd hatan nekem fognak esni… Nem ütöttem vissza, nem éreztem értelmét, ha ütök, biztos, hogy még jobban nekem esik mindenki és nem akartam kockáztatni komolyabb sérülést. A jövőben a szerbek ellen a játékommal fogom mindent viszonozni.


Emlékezetes, hogy a római világbajnokság negyeddöntőjében, a szerbek elleni meccsen Kis Gábort a hosszabbítás második félidejében brutalitásért cserével végleg kiállították. Kicsi Udovicsicset ütötte meg víz fölött, s az esetet időkérés, majd az emberelőny szerb kihasználása követte. Ezzel a góllal állította be Filipovics a 10:9-es végeredményt, vagyis ez a találat ütötte el Magyarországot a továbbjutástól.


Az RTL Klub híradójának tudósításából jól látszik, hogy a Kis Gábort verő szerbeknek társaik úgy biztosítottak háborítatlan nyugalmat a "munkához", hogy sorfalat húztak a Kicsit körbe vevő Udovicsicsék és a segítségként érkező magyar játékosok közé.



A Délmagyarország információja szerint a Szegedi Rendőrkapitányság a Büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 170.§ (1) bekezdése alapján hivatalból nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen annak megállapítására, hogy történt-e bűncselekmény. 


VLV-VIDEÓK:


Meccsjelenetek és még egy bunyó


Emberelőny


Emberhátrány


Kemény Dénes nyilatkozata


Steinmetz Ádám nyilatkozata


Madaras Norbert nyilatkozata (magyar-szerb kétkapu, Szeged, 2010.1.25.)


Marnitz Gergő nyilatkozata










81 régi hozzászólás

Mirr Murr hozzászólása
2010.01.27. 23:31

Szerintem a röplabda a legszebb sport, költöztessétek a kapukat középre. Gábornak kitartást kívánok, meg lekli felépülést, nem egyszerű célpont lenni :-)

avner hozzászólása
avner27504
2010.01.27. 20:16

London nagyon messze van ... azt még ne feszegessük, egyelőre ez inkább a szerbeknek áll. A nagyobb baj, amit KD. Rómáról modott, egyelőre hiányoznak az újrégiek közül a kiemelkedő teljesítmények és amit én gondolok, hogy a régirégiek meg már nem annyira... (Kivétel Kiss G, aki persze most pihen) Remélem Madaras Norbi észreveszi, hogy ő újrégirégi és nem újrégi :-)

qqcska hozzászólása
qqcska27503
2010.01.27. 19:55

szerintem 2 megoldás van - mindkettő az egriekre vár. 1. készítenek egy molinót Udovicsicsnek szerb felirattal, amelyben rövid úton elküldik a világ másik végére... 2. készítenek egy molinót, amelyen ez áll: "Udovicsics! Sydney, Athen, Peking... London!!" :-)))))))

BT hozzászólása
BT27488
2010.01.27. 10:27

Szivós 8-as, Ádám 10-es, ha jól emlékszem.

szerk hozzászólása
szerk27484
2010.01.27. 09:27

Mátyás 3-as, Hosi 13-as, Madaras 15-ös, Erdélyi 9-es, Kicsi 11-es, Dumi 5-ös, Gergely sapka nélkül :-)

szerk hozzászólása
szerk27482
2010.01.26. 22:38

nincs még csapat

Chicago hozzászólása
Chicago27481
2010.01.26. 22:10

A Csuvi tenyleg hianyzik... verekedestol fuggetlenul.. es hat hianyzik a csapatkapitany, igy nem csoda, hogy nem tudtak regalni gyorsan.. Tenyleg, ki az uj csk. Biros Peti tavolleteben..?

avner hozzászólása
avner27480
2010.01.26. 21:48

Socio látja jól a helyzetet, 1 napja nézem a netet elképedve, hogy a srácok ennyire magára hagyták Kicsit. (ha tényleg ütött Rómában, akkor az volt a taktikai hiba ,de most viszont vissza kellett volna ütnie és a többieknek is rámenni Udovisicsre, ugyanis az nonszensz ha 3-4 szerb üt egy magyart, ha 1v1 lett volna, akkor hagyjuk) Csuvi hiányzik és nem csak azért, mert ő biztosan az első között lett volna mint Gegely Pista, akinél már nem voltak olyan hevesek a szerbek (csak mire odaért) ,ha a stabil backje miatt is. Sztem arra lehet építeni. Én arra is gondoltam, hogy ezt Benedek Tibi sem hagyta volna már. Remélem a reccós magyarok azért levonják a konzekvenciákat.

buvar-kn hozzászólása
2010.01.26. 21:15

Socio ezzel abszolut egyetértek!nem elé jobbnak lenni technikai es taktikai részen ha a pofontol még meg ijed egy jatékos.ez nem csak a kicsire vonatkozik hanem a valogatot 90szazalékara.sajnos varga tomin kivül valogatot szinten nem tudok ilyenröl es ez egy gyagyás szerb ellen kevés lesz föleg ha a döntöbe talakozunk velük.Kell a Tomi a válogatotba!egerbe meg szedjétek szét a szájat ha el fog merni jönni!!

Alberto hozzászólása
Alberto27478
2010.01.26. 20:34

Vanja és Dejan tényleg rokonok! Valaki mondta, hogy Varga Tamást hiányolta. :D Csuvi kellett volna még tegnap oda, ja! :D Az egyik Emergency House számban van, hogy: " Elszabadultak az indulatok". Hát, igen... :D Egyetértek Madi véleményével az esetről... (Madaras Norbi interjú) HAJRÁ MAGYAROK!

homburg hozzászólása
homburg27477
2010.01.26. 20:04

Más sport, de tényleg hamar kezdik. Ma néztem az origón egy videót, ahol 10 éves srácok jégkorong meccsen úgy egymásnak esnek tömegesen, hogy a felnőtt bírók nem tudják szétszedni a kát csapato percekig:)))

homburg hozzászólása
homburg27476
2010.01.26. 19:56

Sajnos Kicsi nem Egerben játszik már, de egyébként tetszik a szöveg. Más Soriban ott pacsizott vele két Reccoi ultra a bejáratnál. Egyáltalán nem tűnt nagyobbnak Kicsinél. T. cowk! Igen a Budva szurkolók egri balhéja óta ez volt az RTL-en az első híradós megjelenése a sportnak. Hajrá Eger!!!

Socio hozzászólása
Socio27475
2010.01.26. 19:54

Én elfogadom mindenki véleményét és tiszteletben tartom. Ettől függetlenül tartom a véleményem, ha egy játékost körülzárnak és ütnek,akkor a csapattársaknak kötelező az illető védelmére sietni és ha kell-márpedig ilyen esetben kell-visszaütni. Én is kerültem ilyen helyzetbe,engem is ütöttek meg,víz felett is,nem is maradtam adósa az illetőnek,sőt. A szerbekbe gyerekkoruktól belenevelik az agressziót,nekünk pedig csak magát a játékot tanítják meg,ez a nagy különbség. Anno emlékszem,még szende 13 évesként nem értettem,miért akar engem mindenáron lehúzni a víz alá verekedni a Vojvodina hasonló korú játékosa. Akkor még meglepődtem,később már kevésbé. És ez lenne a fontos Kicsiéknek is,nem kell megvárni,hogy ők üssenek először,úgy kell kezdeni a meccset,hogy harapunk,ha kell,úgy fordulunk le,hogy közben begyaluljuk az ellenfelet a medence padlójába,centerbe beváltásnál víz alatt ketten-hárman dolgozzuk meg a centerüket,meg hasonlók. Nem akarom azt látni megint,hogy ütik vágják a ruhásszekrény méretű Kiss Gergely-t,meg a többieket,mi pedig csak a bírótól várjuk a segítséget. Nem. Nem fognak segíteni,ezért sajnos 'le kell süllyedni' az ő szintjükre. Várom az Eger-Recco meccset, Vanja nem fogja zsebre tenni azt,amit kapni fog háromezer egritől,azt garantáljuk. ;)

cowk hozzászólása
cowk27474
2010.01.26. 18:55

mukodik az, csak cache-t nem frissit a bongeszod =D

Tyúk hozzászólása
Tyúk27473
2010.01.26. 18:42

Köszönöm. A rátöltés valamiért nem müködött, de ez most így tökéletes :)

cowk hozzászólása
cowk27472
2010.01.26. 18:35

ratoltesz egy masikat =D amugy toroltem addigis :p

szamárhegy hozzászólása
2010.01.26. 18:25

Vanja 195 cm, 102 kg., Kicsi 194 cm, 104 kg, Vanja erőssége az írányítás és a távoli lövések, Kicsi erőssége a belharc és a leszorítás, helyszín: Bitskey uszoda, tét a WBO Interkontinentális címe, a győztes legozhat Erdei Zsolt fiával :)

Tyúk hozzászólása
Tyúk27470
2010.01.26. 17:54

Off: cowk a segítségedre lenne szükségem :) Hogyan tudom a profilképem törölni? köszi

Szecska89 hozzászólása
2010.01.26. 17:52

kellett volna oda egy Nagy Viktor, aki oda megy, mint a múltkori Vojvodina meccsen = )... fel voltak háborodva a szomszédos országok, mikor Klebelsberg a magyar felsőbbrendűséget hangoztatta... nézzenek csak magyar - szerb meccset és nem kell tovább ecsetelni, h mire gondolt = )

buvar-kn hozzászólása
2010.01.26. 17:43

na ezert kell nekünk a Varga Tomika az majd oda basz... a szerb kutyaknak. remelem Londonra Denes mester vissza hozza mert ezek ellen a legjob fegyver a kemeny jatek mas meg rajta kivül érre nem kepes sajnos

Socio hozzászólása
Socio27467
2010.01.26. 17:43

Még annyi,hogy ki játszott nálunk hármasban? Érdekelne.

cowk hozzászólása
cowk27466
2010.01.26. 17:38

:thumbup: jah, nincs semmi gaz ugyanakkor orulok, hogy felkapta a media a dolgot, kapotta sport kis visszhangot (rtl).

homburg hozzászólása
homburg27465
2010.01.26. 17:30

Ugyanezt akartam írni. Nick neved az ami, de ez itt Magyarország, szóval nyugodtan leírhatod magyarul is amit akarsz. Ha már ezt a nevet választottad és ilyen jól tud szerbül átadhatsz egy üzenetet a "névrokonodnak". Tisztelt Vanja Udovicic jövő szerdán nagy szeretettel várunk a Bitskeyben. Egyébként meg nem kell ebből szerintem ilyen nagy ügyet csinálni. Kicsi min. 25 kilóval nehezebb, valszeg, egy-két fokkal okosabb srác is mint Vanja. Ha olyan kemény srác lenne a szerb Rómában lejátszák, vagy itt egy az egybe. Nem merte. Az példás, ahogy falat húztak a többiek neki. Ez legyen a tanulság, ha gebasz van akkor egy csapatban így kell kiállni a társadért. Ha valamit ez kell eltanulni tőlük.

cowk hozzászólása
cowk27464
2010.01.26. 17:20

haha leszarjuk ;-) magyar iprol egyebkent nyugodtan irhatsz magyarul is, nem kell villogni a szerb tudassal =D ????? :D

udovicic hozzászólása
2010.01.26. 16:59

Da li Vam je Vanja Udovičić rođak? Koliko znam nismo u srodstvu s njim, ali smo verovatno u nekom korenu isto srpsko ?pleme?. haha, nem az:-)

Moulin Rouge hozzászólása
2010.01.26. 16:53

Helyesbítek: fitogtatás:$ netán még nem hallottad??

polak hozzászólása
polak27461
2010.01.26. 16:42

Kedves udivicic nevű kommentáló! Vanja Udovicic és Dejan Udovicic rokonságban állnak egymással. Dejan Udovicic Vanja nagybátyja!!! Egrieknek lépni kell Egerben valamit ebben az ügyben! Megtorlás....

cowk hozzászólása
cowk27460
2010.01.26. 16:38

fitoktatas :O

szamárhegy hozzászólása
2010.01.26. 16:28

Socio, Játék közben nehéz tizedmásodperc alatt eldönteni, hogy a centerre mozduló játékosok a labdáért vagy a 'babáért' :) mennek, mikor rájöttek, akkor meg odament az összes magyar játékos. Sok múlik a kontextuson, tét nélküli edzőmeccsen verekedni nagyon piti dolog, azzal hogy nem léptünk semmilyen agresszív lépést nevetségessé váltak a szerbek. Ez a látványosan nem akarlak megütni, csak nyújtott kézzel csapkodom a vizet és hihetetlenül felindultan kiabálok veled 20 centiről ezen egy magyar válogatott csak mosolyog. Ha már verekszünk, akkor legyen meg a miért, de a semmire? Egyetértek, hogy ne finomkodjunk (a szerbek sikeresen kombinálták az erőpólót és a kombinatív játékot, mi pedig lemaradtunk a fizikai elemek erősítésével), de a keménység ne indulatosan, hanem kőkemény profi darálásként érvényesüljön és a játék hideg fejjel való kontrollálásával párosuljon.

Moulin Rouge hozzászólása
2010.01.26. 15:52

Undorító dolog volt a szerbektől, de miért is várunk tőlük mást???:S Magának a verekedésnek több volt a füstje, mint a lángja(szerencsére). Socio!! Abszolut nincs igazad!!!!! Gondolj bele, Kicsi visszaüt, akkor már a többi szerb is beszáll, de akkor már a magyar fiúk se nézték volna tétlenül. Végeredmény: mindkét csapat fele megsérül és kihagynak x hónapot. Ennyire még a szerbek se hülyék, mégha annak is látszanak. Ez csak egy kis erőfitoktatás volt, remélem nem jött össze nekik a megfélemlítés:) Előbb-utóbb legyőzzük őket, csak lesz egy fontos különbség, míg ők erővel, addig mi ésszel;) Hajrá Fiúk!!! Jó volt újra látni Ádámot a válogatottban!!:-)

BUM hozzászólása
BUM27457
2010.01.26. 15:47

Tisztelt Szurkolok, Teljesen egyetertek az elottem hangzott Uriember velemenyevel, hogy igenis ussunk vissza es ne ilyen nebantsvirag modjara viselkedjunk, hogy "omajgod" most mi tortenik.... Arrol meg nem is beszelve, hogy belegondolt abba valaki is, hogy az ilyen nemhivatalos meccsekrol nem lehet eltiltast kapni!!! A hivatalos meccseken sajnos azonnal kiallitanak es/vagy eltiltanak X mennyisegu meccsre..... Idezet: "Gyerekek, mi a f*** van? Szedjuk mar ossze magunkat!" - 3-szoros olimpiai bajnok

Socio hozzászólása
Socio27456
2010.01.26. 14:48

Hát..leírom akkor én is a véleményem. Vízilabdáztam én is,több évig,szóval némileg tudom miről beszélek. Aki azt mondja,hogy nekünk intelligensnek kell lennünk és lesni ahogy vernek,az nem normális,már bocs. Nézzük meg ezt az esetet. Kicsire egyértelműen rátámadnak,a mieink meg nézik,vagy max tesznek két tempót a szerbek felé,de miután csapnak párat feléjük,behátrálnak. Hát mi ez? Jézusom,ha itt agyonverik Kicsit,akkor azt is végignézték volna a többiek..Ha az utcán egy haverotokat öten megtámadják,akkor nem csináltok semmit,azért mert 'felsőbbrendűbbek' ,meg intelligensebbek vagytok..? Lófaszt. Tegyük már félre ezt a jófiú stílust, könyörgöm,mert már rohadtul idegesít. Minden világversenyen előtt elmondjuk,hogy fel kell venni a kesztyűt,de ebből semmi nem valósul meg..Hagyjuk magunkat megveretni hazai pályán baszki..? A medencén kívül persze legyen mindenki példaértékű sportoló,de a medencében harapni kell. Főleg a szerbek ellen. Ne lepődjünk már meg a tapló viselkedésükön,tudjuk,hogy ilyenek. Legyünk mi is ilyenek ELLENÜK. Nem azt mondom,hogy mi is támadjunk rájuk,de ha kezet emelnek ránk,akkor könyörgöm üssünk már vissza. Mi vagyunk a világ legjobb válogatottja,hát minket csak így meg lehet verni? Hazai pályán..? Ilyen a világon nincs. Az lenne a minimum hogy Udovicsics a Bitskey-t egy szép kis monoklival hagyná el a szemén. De persze ez nem fog megtörténni, hiszen mi 'úriemberek' vagyunk.. és hagyjuk,hogy a társunkat agyonverjék a vízben..gratulálok.

Yoda hozzászólása
Yoda27455
2010.01.26. 13:42

Pontosítok: én a "brusztolást" egyértelműen a szerb vonalra használom...a kőkemény, statikus, fizikai pólóra...a kloffoló stílusra...amit az amcsik és az auszik is próbálnak átvenni, mert egyértelmű ellenszere lehet a miénknek. Ez nem az mint a latin (spanyol, olasz(?)) vagy magyar vonal...és vállalom a kijelentésem, de úgy gondolom ezt mi nem tudjuk eltekintve 1-2 játékostól (Csuvi). Nem mondom h uúgy kell tudnunk mint a szerbek (megöli a játékot hosszú távon), de valamilyen formában be kell építenünk (jobban mint most)...mert ők nem fognak kímélni továbbra sem...és tengeren túli izomkolosszusok ellen is nehéz lesz játszani... A bírókra sztem nem szabad támaszkodni, ők azt fújnak "amit látnak". Jah és szamarheggyel teljesen egyetértek. Nem tudtam h ennyire frusztráltak:)

Vitya hozzászólása
Vitya27454
2010.01.26. 11:46

Egy kissé tipikus kötözködő jellemre tippelnék, olyan valaki esetében, aki most regisztrál ide udovicsics néven... De persze, engem nem zavar, csak nehogy valaki ebbe kössön bele, nem akarok fröcsögést ezen az oldalon: mi maradjunk intelligensek, mégha tőlünk délebre nem is divat ez még.

udovicic hozzászólása
2010.01.26. 11:22

Egyetlen cikk sincs az esetről a szerb sajtóban, ennyire jelentős az ügy....Vanja és Dejan Udovicic semmiféle rokoni kapcsolatban nem állnak.....

Én hozzászólása
Én27452
2010.01.26. 11:09

én mindigis tudtam, hogy Udovicic egy köcsög, az apja is az, beképzelt majmok, csak látszat, hogy annyira nagyon intelligens, ő mind közül az egyik legrosszabb... a Sapic időszakban hiába mondják, hogy ők voltak a agresszívek, de ők még tudták mi az a becsület, nem támadták volna meg edzőmeccs közben az ellenfél játékosait, és főleg nem 6an egyet... jah, de szerintem ez is a taktikájuk része, most megfélemlítették a magyarokat, hogy azok féljenek tőlük... és ha el is kezdenek félni, akkor sikeres volt a taktika.

Ani hozzászólása
Ani27451
2010.01.26. 10:42

nem féltem a mieinket, csak deja vum van... http://www.kataca.hu/sport/polo/valogatott/molnart/ns20010702.html

Vitya hozzászólása
Vitya27450
2010.01.26. 09:24

Nem tudok majom-nyelven, de szinte biztos vagyok benne, hoyg a szerb média ezt az eseményt máshogy értékeli: pl. "Udovicsics jogos bosszúja", vagy netán "Nem csak a pólóban, de a verekedésben is kikapnak a magyarok"... Az ott élő magyarokat sajnálom, hogy ezek a tahók miatt sosem lesznek európaiak.

ricsi hozzászólása
ricsi27449
2010.01.26. 05:28

Feljelentést tesz a rendőrség hivatalból? Ki akarja deríteni, h történt-e bűncselekmény? De jóó! Kicsi majd Pestről, Vanja, és a komplett Szerb válogatott meg Reccoból, és Európa különböző pontjairól hanyatt-homlok rohan majd tanúskodni, meg vallomást tenni Szegedre. Ha minden polós balhé után ilyen buzgón nyomozna a rendőrség, akkor az uszodai büfék nagy részét át lehetne alakítani örsökké, illetve a play offra már lecsuknák a csapatok felét basszus...

Bandikúú hozzászólása
2010.01.25. 23:26

Én is ezen a véleményen vagyok Szamarhegy. Én csak azt mondom hogy okosan kell csinálni nem úgy ahogyan azt Kis Gábor tette Rómában. Zágrábban le kell végre őket győzni és akkor revanst vettünk ezért a kis csapkodásért!

szamárhegy hozzászólása
2010.01.25. 23:16

Bandikúú, a VB magyar-szerb ki-ki meccsén pont egy víz feletti ütés (Kis Gábor - Udivicsics) következményei bizonyultak döntőnek (a kárunkra...), nem kell hozzá sok ész, hogy a dühödt indulat milyen eredményességgel párosulna.

szamárhegy hozzászólása
2010.01.25. 23:08

Szerencsétlen dolog, mondjuk Kemény Dénes mondanivalójából kiérezhető, hogy nem véletlen 'utaztak' Kis Gáborra, persze ez így nagyon primitív válasz volt, akármi is állt a háttérben. Magyar pólós azért továbbra is legyen persze kőkemény, de mindezt olimpiai bajnoki és doktori címekkel, ne pedig verekedéssel kombinálja. Tanuljuk el a szerbektől, amit érdemes (van mit!) , de az indulatos, ész nélküli verekedést hagyjuk meg nekik. A szerbek különben nagyot hibáztak, a VB cím és a Partizán sima Interliga győzelmei után ki gondolta volna, hogy ennyire frusztráltak, a gyengeség és a tehetetlenség jele az indulatosság.

Bandikúú hozzászólása
2010.01.25. 23:03

Aknatloz Sapic jó játékos de nem csapatember ez pedig csapatsportág a Szerbek többek közt miatta el sem jutottak a Pekingi döntőig.... hagyjuk az ajnározását! A bunyóban az a legbántóbb hogy az Udovicsicsnek is járt volna egy vagy legalább egy Szerb málnázott volna. A Szerbek ilyen habitusuak úgy csinálunk mintha nem tudnánk... legközelebb így kell oda állni és víz alatt mindegyikbe belegányolni egy nagyot. Zágrábban pedig el kellene kapni őket és utána egy kacsintás mehet ezeknek majmoknak!

contestant hozzászólása
2010.01.25. 22:53

Úgy tudom, az általam eddig kedvelt Vanja Udovicic egyetemi végzettséggel rendelkezik és sportpszichológiát tanult - Belgrádban. Kiváncsi lennék az ottani tankönyvekre. Ahelyett, hogy megköszönnék az Interligában való részvételünket, meg azt, hogy vendégségbe hívjuk őket Magyarországra, minősíthetetlen bunkósággal válaszolnak. Továbbá ne felejtsük el Ciric hentesmunkáját Hegével szemben és az egyéb korábbi brutális szerb akciókat sem. A továbbiakban csak akkor kellene - összeszorított fogakkal - játszani ELLENÜK, ha összesorsolnak egy nemzetközi tornán.

RioF hozzászólása
RioF27443
2010.01.25. 22:47

Büdös balkán!!!:((( Kutyából nem lesz szalonna,de a mi vezetőink is hibásak amiért egyáltalán szóba jöhet egy ilyen kétkapuzás ezekkel a "vademberekkel"!!!

aknatloz hozzászólása
2010.01.25. 22:46

Kedves Hentes73! Részben egyetértek veled, de Sapicot óvatosan vedd a szádra, mert a vizilabda egyik legjobb játékosáról beszélsz. ...

szamóca hozzászólása
2010.01.25. 22:40

bohóc szerbek is csak csapkodtak, ütni nem tudnak egy egészséges egyenest sem...miért verekszik, aki picit sem ért hozzá?!

bélabá hozzászólása
2010.01.25. 22:34

Azt ne feledjük ,hogy a Kis Gabi jol meguszta mert ha valamelyik eltalálja a fülét az 2 honap....és akkor löttek a Vasasnak...Tehát van értelme ezeket az állatokat favorizálni?? Van elég válogatott amelyik ugrana a hivoszavunkra.... Remélem Egerben készülnek a Vanja gyerekre.....Szabi adj neki egy emlékeztetőt:-))

ak47 hozzászólása
ak4727439
2010.01.25. 22:33

Ne féljen itt senki! Ezek a mocskos szerbek nagyon vissza fogják ezt kapni. Akkor keménykedtek amikor nem volt itt Csuvi, Kása, Biros, Kiss Geri meg a többiek. Ha itt lettek volna nem nagyon mertek volna bohóckodni. Hosi előtt le a kalappal, hogy azonnal odaúszott Kicsinek segíteni! Visszakapják ők még ezt, lehet nem tőlünk, mert mi okosabbak vagyunk, hanem az élettől...

bélabá hozzászólása
2010.01.25. 22:26

Ezekután a legkevesebb az lenne ha a Magyar polo azonnal kivonulna a szerbinterligából........Bár mi szerbeket választunk a Magyar nemzeti válogatottba lásd kézilabda csapatkapitánynak... Kiváncsi lennék a Madaras mikor lenne a szerb polo válogatott kapitánya, bár ez lehetetlen mert a szerbek sose honositanának magyarokat.... Talán a szerbekkel valo összes kapcsolatot meg kellenne szakitani,amugy az a náció ugyis csak kihasznál minket aztán ez a hála mint a mai nap is. Szerintem felejtsük el őket! Ki az Interligábol, a Jadran Ligába ugyse engedik őket mert ott jól tudják kik azok a szerbek.....Várom a határozott döntést!! Ami ugyse lesz.....Bár ne lenne igazam!!!

Brada hozzászólása
Brada27437
2010.01.25. 22:02

Kis Gábor nyilatkozatáról annyit, hogy sportemberhez és olimpiai bajnokhoz méltóan áll a dologhoz. Na de kérem azért levihette volna víz alá a szerbet... :D ami a víz alatt történik az ott is marad :D

Hentes73 hozzászólása
2010.01.25. 21:19

Semmi baj ezzel!!! Ittam még egy Cuba Libre koktélt-:)!!!! Az a nagypofájú Sapics is keserű szájízzel vonult vissza. Senki nem tudja azt ebben a sportban mint mi. Azt viszont osztom, hogy ha bunyósabbá válik ez a sport, akkor alkalmazkodnunk kell. Mákuk van hogy Varga Csuvi nem volt itt!

Hakapeszi hozzászólása
2010.01.25. 21:19

Én eddig tiszteltem a szerb pólót, pláne Udovicsicset, de ez ritka nagy gerinctelenség volt. Nem kívánom ennek a kis patkánynak, hogy egyszer Kis Gáborral összetalálkozzon egy sötét folyosón egyedül... El nem tudom képzelni, hogy ezek után, hogy néz a három magyar szemébe ez a rohadék Reccóban.

damonbradley hozzászólása
2010.01.25. 21:04

Hentes73 látom igazi sportember vagy. Én is szeretem az olyan sportolót, aki nemzetiségtől (legyen szerb, horvát, román vagy akár szlovák vagy francia) függetlenül becsületesen játszik. Egy pontban tér csak el a véleményem tőled: A legfájóbb az lesz a szerbekenk, ha Kicsi az elődöntőben súgja oda, hogy "soha nem lesz már ilyen!" Mert szerintem a londoni Olmipián nem szerb-magyar, hanem megint amerikai-magyar döntő lesz. Itt meg Yoda hozzászólásához kapcsolódnék. A mieink tudnak "brusztolni"! főleg úgy, hogy a bírók jól fújnak. Ha az Isten is megsegít, akkor a londoni döntőt élőben fogom végig ordítani és előtte pedig végigszurkolni a szerb-akárki bronzmeccset, "akárkinek" szurkolva. Ja! még egy dolog! Ha ezt a hozzászólást a nejem írta volna, akkor végig ki kellen "sípolni", mert neki (akármilyen jó játékos is Udovicsics) a k*va any*-ról más nem jutott eszébe. HAJRÁ MAGYAR VIZILABDA!

Coach hozzászólása
Coach27433
2010.01.25. 20:58

http://www.hockeyfights.com/videos/nhl/

Zsoci hozzászólása
Zsoci27432
2010.01.25. 20:50

Ennyit a sportszerűségről, hogy szemtől szembe egy az egy ellen... De ha a Madaras Norbi szerint ez összehozza a csapatot és nincs nagyobb sérülés belőle, akkor nem hátrány a dolog :P

im hozzászólása
im27431
2010.01.25. 20:50

Londonban a magyar válogatott elhozza a negyedik aranyat és annyi. És Zágrábban sem ártana nyerni! Szerintem köszönettel tartozunk Udovicsicsnek, mert a média Peking óta nem foglalkozott annyit a vízilabdával, mint ma este. Az összes híradó erről szólt. :)

johny25 hozzászólása
johny2527430
2010.01.25. 20:47

Kiakasztott nagyon!!!

johny25 hozzászólása
johny2527429
2010.01.25. 20:46

6-1????? Hol voltak a mieink????Megijedtek,hogy verést kapnak ők is???Ez nekem sehogy se világos!!!

Coach hozzászólása
Coach27428
2010.01.25. 20:43

En nem vagyok szakerto de az Udovicsics - ha jol lattam - nagyon szar technikaval boxszol. A 3 utese - foleg az utolso - ugy nezett ki mintha egy 10 eves lany pofozkodott volna. Szerintem nem az a ciki, hogy meg akarta verni a Kicsit hanem az hogy ilyen utesekkel probalta kiutni : ) En egyebkent nem feltem a Magyar polosokat, ha kell bar melyik csapatot el tudjak verni. Azt, hogy a rendorseg mit keres ott azt nem tudom. Ez benne van a poloban.

Yoda hozzászólása
Yoda27427
2010.01.25. 20:16

Muszáj velük edzeni és kétkapuzni, mert jelenleg jópár dologban más a "játékfelfogásuk", amit most még időben be lehet építeni a játékunkba, és az a magyar virtussal mixelve később gyilkos fegyverré válhat.:P Kiismerjük őket, tanulunk tőlük...blabla...nem kell őket szeretni, ki kell őket használni:D Udovicicben hatalmasat csalódtam, róla nem gondoltam volna, h ilyen "leszállt a köd" kaliberű játékos...külföldön légióskodóként azt hittem nagyobb az ingerküszöbe...:) A verekedéseknél inkább a szétválasztás a többiek feladata...take it easy...de ez magánvélemény...volt már magyar pólósnak baja abból ha ütött... A többi x darab szerb droid meg azért ütött, mert pöccintésre durran az agyuk ("Nézd már magyar pólós! Hol?")... Egyébként az amcsik is rágyúrtak mostanában a brusztolásra szal jó lesz a harcmodort megszokni...mert más sem fog simogatni.

Hentes73 hozzászólása
2010.01.25. 20:06

Nem kell kiütni azt a lócitromevő udovicsicset!!!! Inkább a Kicsi a londoni olimpiai arannyal a nyakban a Kicsi súgja a fülébe hogy soha nem lesz ilyen!!! Én már lehiggadtam.Nehezen de sikerült. Nemes bosszú kell!!!! Hajrá Magyarok!!! ui: egymást meg ne sértegessétek mert ennek semmi értelme!!!

cowk hozzászólása
cowk27425
2010.01.25. 19:57

komolyan semmi elonyet nem latod ennek? olvass mar vissza par cikkel pls, ott van az eves utemterv, bongeszd at okosan... ..de csak miutan visszaszogelted a szeked hattamlajat, amit a permetezo miatt kellett vagni :( tartogatok meg par szar poent, de inkabb legyen eleg..

Eger Forever hozzászólása
2010.01.25. 19:51

edzőmérkőzést és barátságos meccset te észlény. olyan bunkó vagy, hogy zsöget lehetne veled beverni.

cowk hozzászólása
cowk27423
2010.01.25. 19:41

47 eves korodra azert lehetnel okosabb... miaz, hogy nem kell a szerbekkel jatszani??

Eger Forever hozzászólása
2010.01.25. 19:10

Nem kell velük kétkapuzni, nem kell őket meghívni barátságos meccsekre, nem kell velük edzeni. Majd világversenyen legyőzzük őket. Udovicsicset legközelebb úgy ki kell ütni, hogy hordágyon vigyék ki az uszodából. Egyébként a többi magyar játékos miért hagyta, hogy 6-an essenek egy magyarnak ? Az is furcsa, hogy a szerbek között sem volt egy normális se, aki megakadályozta volna Udovicsics ámokfutását ?

Émi hozzászólása
Émi27421
2010.01.25. 19:06

Üdv mindenkinek! Ezen most meglepődtem, mármint Udovicsics-en. Őt én is az egyik legnormálisabbnak gondoltam a szerb vízilabdázók között. Norbi érdekes dolgokat mond az interjúban. Remélem igaza lesz abban, hogy az összekovácsolódást segítik az "ilyen" események. Nincs mese, meg kell tanulni bunyózni:) Bízom a fiatalokban!:) Hajrá Magyarország!

Hentes73 hozzászólása
2010.01.25. 17:45

Egy valamire nagyon kíváncsi vagyok! Hogy ezek után a serdülő,és ifi válogatottaknál mire számítsunk ha egymással játszanak??!! Szép példát mutatnak a birkapásztorok!!!!

Bandikúú hozzászólása
2010.01.25. 17:13

Minden edzőmeccsen van egy kis bunyó, főleg magyar-szerb, ilyenkor könnyebben csap oda az ember, nincs eltiltás, nincs nagyon következménye (bár ez nem kis bunyónak néz ki) :D! Arra meg szerintem mindenki kíváncsi mi fájhatott ennyire az Udovicsicsnek... (talán hogy ő nem olimpiai bajnok). Kis Gabi sem maradt adósa az biztos. Vadállat nép ez a szerb az olimpián is egymást ütötték, Londonra már meg van a Box csapatuk!

Hentes73 hozzászólása
2010.01.25. 17:04

Ez most egy kicsit máshonnan közelíti meg e témát, de Henry Kissinger az USA volt külügyminisztere mondta valamikor huszon éve, hogy a balkán Európa tűzfészke.Azon túl hogy igaza lett, mindig ez jut eszembe ha ilyet hallok. Van balhé nyilván más sportokban,más országban de, hihetelen hogy nem tudják a saját egyéni prímitív érdekeiket az mögé helyezni hogy,ez a kétkapuzás a felkészülésüket szolgálja!

cowk hozzászólása
cowk27416
2010.01.25. 16:50

szervezzunk gyujtest Aurelnak egy fenyerosebb obira =D hatha legkozelebb is bunyo lesz..

Hentes73 hozzászólása
2010.01.25. 16:42

Kedves Szerk! Annyit súgj meg légyszíves a videók előtt hogy,nyertünk-e a víziháborúban,mert ha nem akkor ki kell nyitnom egy üveg bacardit!!!! Köszi és üdv!

Alberto hozzászólása
Alberto27414
2010.01.25. 16:39

Vanja az egyik legjobb játékos közülük...És az egyik legjobb játékos a világon is a posztján. És pont Ő?! Vagyis Ő is?! Nem így kéne "elégtételt" venni! Inkább találkozzatok Kicsivel Londonban az olimpiai döntőben és "normál" keretek közt. És győzzön a jobbik. Vízilabdázzatok! Hajrá Magyarok! Jóslatom: Kicsi mondja majd olimpiai bajnokként Londonban: "Szegedért"! :D

macskako3 hozzászólása
2010.01.25. 16:39

T.Szerk ! Mar megint mit irtam ?? Sztem csak az igazat !! ezeket a t...........s szerbeket abajgattuk,amikor naluk ,a volt jugoszlavia teruleten eppen allt a bal ... Ide jartak hozzank edzeni,edzotaborba ,ketkapuzni ,stb. DE : mindezt elfelejtettek,s mindig csinaljak a tuzet ellenunk !! De sebaj: sztem attol vannal rosszul a tetvek,hogy 2000,2004,2008 ,azaz 3x is neztek a hatunkat az olimpian ! ---------------------------------------- Ui.: remelem azert MI is lenyomtunk 1-2 gyokeret !!!!!! -------------------------------------- Bent hagyod, Mr.Stuber ??

cowk hozzászólása
cowk27412
2010.01.25. 16:35

ja ha megverek par visito emost valamelyik ratyi szorakozohelyen, de nem tesznek feljelentest, akkor nem valosult meg garazdasag? jelen esetben csoportos? ;)

Chicago hozzászólása
Chicago27411
2010.01.25. 16:29

A rendorsegnek nem kellene beleavatkozni, csak ha feljelentes tortent, akkor meg nem ismeretlen tettes ellen, hanem a video felvetelek alapjan konkret szemelyek ellen... Egyebkent ez elsosorban a jugo szovetseg es a LEN ugye, kivancsi leszek most a sportdiplomaxciankra.. Egy magara valamit ado profi szovetseg ezt alaposan kivizsgalna, s nehany szerb jatekost par honapra eltiltana a sporttol..

macskako3 hozzászólása
2010.01.25. 16:21

Hello ! szavaid nem voltak erosek ! jol vagod a lenyeget ! Perics,Sesum ,sot akar regebbrol Radulovics, stb . , megbecsultek,hogy itt lehetnek Magyarorszagon !! DE : ezek a buzi tetvek mg allandoan csinaljak a tuzet !! Kb. b.............a a csoruket az hogy 2000,2004,2008 -ban is MI nyertuk az Olimpiat ,s nem ok ,a tetves racok !!!!!! Semmi csunyat nem irtal Haver ,nyugi !!

macskako3 hozzászólása
2010.01.25. 16:17

Hello !! TETVES szerbek !! Talan az idosebb generacio meg emlekszik,amikor kitort az ex- Jugoszlavia teruleten a haboru /lassan mar 20 eve / . Akkor hova is jartak a ,,jugok " edzeni ,edzotaborozni,edzomeccset jatszani ??? IDE ,Magyarorszagra !!! MI tanitottuk meg oket polozni !!!! DE : a tetves racok mindezt elfelejtettek !!!!!! ui.: remelem azert Kis Gabi nehany kocsognek odavagott azert !! Ja,meg a csapat tobbi tagja is !! Tudniillik : ettol IS CSAPAT egy csapat !! TANULSAG : tobbet ezzzzzzzzzzzzzzeeeeeeekkkkkel a tetvekkel NEM KELL edzomeccset jatszani !!!! -------------------------------------- SRBIJA : PICKA TI MATERINA !!!!! ------------------------------------

Hentes73 hozzászólása
2010.01.25. 16:09

Rajta vagyok a vízilabdán rendesen,de mit csinált a Kicsi Rómában amit nyolc hónap után még nem felejtettek el, tudja valaki? Remélem valaki emékszik rá mert az a féreg Csirics csak annyit közölt anno mikor televerte a Hegét hogy van magyar-szerb feszültség! Ahhoz képest hogy Udovicsics négy magyarral játszik együtt nem rossz!! Tisztelet az igazi szerb sportembereknek (Perics,Sesum,Dejan Szavics stb) de igazi patkányok! Bocsánat az erős szavakért!!!

19820819 hozzászólása
2010.01.25. 15:43

http://www.delmagyar.hu/sport/mar_a_rendorseg_is_nyomoz_a_szerb-magyar_bunyo_miatt/2138011/

TZS hozzászólása
TZS27406
2010.01.25. 14:59

http://ugo.hu/2ak/