FACEBOOK

Itthon a csapat - kezdődik a vakáció

Itthon a csapat - kezdődik a vakáció
hozzászólás, 2009.08.02.

A magyar válogatott vasárnap délután hazaérkezett kéthetes útjáról, amely a helyszín ellenére cseppet sem volt római vakáció. A ferihegyi váróban a kilépő játékosokat nem fogadta lelkes tömeg, csak sok-sok hozzátartozó és néhány televíziós stáb.

A repülőgép Rómából 40 perces késéssel indult, s ezt a kevesebb mint kétórás repülőút során teljesen behozta. Jelentjük, lapzártáig Zala Gyuri csomagja nem került elő, a többiek mind csomagokkal és boldog örömmel omlottak szeretteik ölelő karjaiba.

A várakozás óráiban elkészítettük rendhagyó VB-visszatekintésünket: a VLV kamerája előtt Kemény Dénes, Biros Péter csapatkapitány, Madaras Norbert, Kiss Gergely, Varga Dénes, Varga II. Zsolt és a két kapus, Gergely István és Nagy Viktor értékelt (utóbbi esetben bejátszik még a képbe Hosi és GNM is, majd meglátjátok.)

VLV-fotók:


Hazaérkezés Rómából

VLV-VIDEÓK:


Kemény Dénes a római világbajnokságról


Biros Péter a római világbajnokságról


Madaras Norbert a római világbajnokságról


Kiss Gergely a római világbajnokságról


Varga II. Zsolt a római világbajnokságról


Gergely István és Nagy Viktor a római világbajnokságról


Varga Dénes a római világbajnokságról




VB-ALOLDALUNK RÉSZLETES EREDMÉNYEKKEL

TUDÓSÍTÁSUNK A MAGYAR CSAPAT RÓMÁBA ÉRKEZÉSÉRŐL

BEHARANGOZÓNK AZ ELSŐ MECCS ELÉ

TUDÓSÍTÁSUNK A KANADA ELLENI BEMUTATKOZÓ MÉRKŐZÉSRŐL

EDZÉSRIPORTUNK A NÉMETEK ELLENI MECCS ELŐTT

TUDÓSÍTÁSUNK A NÉMETORSZÁG ELLENI DÖNTETLENRŐL

SZÉCSI ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE A NÉMET MECCSRŐL

SZABÁLYMAGYARÁZAT A DÉL-AFRIKAI MECCS ELŐTT

TUDÓSÍTÁSUNK A DÉL-AFRIKA-MAGYARORSZÁG MÉRKŐZÉSRŐL

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A KANADA-NÉMETORSZÁG MECCSRŐL

EGY PICIKE RÓMAI VAKÁCIÓ

RÓMA 09 - BEMUTATJUK A VILÁGBAJNOKSÁGOT

MAGYARORSZÁG-SZERBIA - PEDIG MÉG CSAK NEGYEDDÖNTŐ

"ÚGY ÁLLUNK HOZZÁ, MINTHA DÖNTŐ LENNE"

MEGINT ELBUKTUK A SZERBEK ELLENI CSATÁT -FOLYTATÁS AZ 5-8. HELYÉRT

DR. GÁBOR ANTAL RENDELÉSE 24 ÓRÁN KERESZTÜL TART

MARTIN GYÖRGY RÉVÉN VISSZAKERÜLTÜNK A MINKET MEGILLETŐ HELYRE A SPORTÁG NEMZETKÖZI IRÁNYÍTÁSÁBAN

CSENDESEN KÉSZÜL A CSAPAT A KÖVETKEZŐ KÉT MECCS MEGNYERÉSÉRE

VIGASZKERESÉS - ÖTGÓLOS GYŐZELEMMEL

VILLÁMINTERJÚ A LELÁTÓN SZURKOLÓ MOLNÁR PAPESSZEL

AZ UTOLSÓ MECCS ELŐTT EGYÉRTELMŰ AZ ELVÁRÁS

LONDON 2012 - A HORVÁTOKKAL KÖZÖSEN KÉSZÜLÜNK AZ OLIMPIÁRA!

MAGYARORSZÁG ÖTÖDIK, SIMA GYŐZELEM AZ UTOLSÓ MECCSEN - A VILÁGBAJNOKTÓL KAPTUNK KI

22 régi hozzászólás

Zaza hozzászólása
Zaza24614
2009.08.04. 19:20

Én-nek: A centerposztot említetted, hogy Hárai vagy Vargát kellene többet játszatni. Szerintem a Varga Zsolti sokkal jobb szélen és Hárai mellé esetleg a kapitány által régen elfeledett Bárányt kellett volna bevetni, úgy ahogy az a Egerben bevált. Ő a klasszikus centerjátékával sokat segíthetett volna. És nem kellettek volna kényszermegoldások....

turkics hozzászólása
turkics24603
2009.08.03. 20:52

2 megjegyzés: - ezen a vébén egy komoly ellenfelünk volt, attól pedig. - csalódnom kell a kapitányban, amikor a bírókat kritizálja 3 ötöst kaptunk a szerbek ellen, ők egyet sem kiállítási arány ezzel együtt 20-19. nincs miről beszélni

Tomute hozzászólása
Tomute24597
2009.08.03. 17:43

Amit már leírtak, azt nem szeretném ismételgetni, ill. nem állok be a sorba az ígyúgyszeretünktivagytokalegjobbak irogatók közé. Nincs nagy gond, London meglehet, de, ha nem muszáj, addig se vegyünk minden világversenyt felkészülési tornának. Játékospárti vagyok, respekt a korábbi eredményekért, szimpatikusak is a srácok, csípem őket egytől-egyig, bla-bla-bla, de? ?de lehet, hogy egy-két meghatározó személyiségnek szánt játékosra ráférne egy-két év déli daráló. Más játékstílus, bírók, kontakt, kevesebb ?k-i-á-l-l-í-t-á-s?, több pofon, stb. Az itthoni tenyéren hordozás (kényeztetés?), elintézett ez-az, szponzornál gyakorlat, sikoltozó lányok, istencsászár miliő után fejbekólintó lehet pl. a szerbekkel találkozni, akár válogatott, akár klubszinten, jó döntést hozni a kapussal szemben? Lehet, hogy nem véletlenül nem erőltetik a külföldi szerződést? Itthon kevés az igazi ütközet. Néhány ? elszórt - rangadó egy évben a hazai bajnokságban (ezen a téren talán javul a helyzet?) és a nemzetközi kupában, egyébként meg edzésnek se jó lubickmeccsek? Leírva ez így nagyon nyers, ennél persze sokkal árnyaltabb a helyzet, de talán lehet ez is egy icipici szeletke az ötödik helyhez?

Chicago hozzászólása
Chicago24593
2009.08.03. 15:57

Szerintem Gergely Pista amellett, hogy jo kapus, nagyszeru sportember, ez a nyilatkozataibol is latszik. Viktor a jovo, azonban neki is vannak gyengei..s mivel ezt o is tudja,tovabba mivel o is nagyszeru sportember, nem jelent neki problemat, hogy elso vagy masodik szamu kapus. Igy nem kell mit megmagyarazni.

Trooper hozzászólása
Trooper24587
2009.08.03. 13:54

Életemben először egyet kell értenem Gergely Pistával. A válogatottban tényleg nincs egyes számú, és második számú kapus.... Ő ebben a pozícióban nem is tett semmit hozzá a játékhoz. Ha Viktor nem véd ilyen formában a szerbek ellen, nem tudná Dénes a bírókra fogni a vereséget... És a szerb meccs után ugyanúgy maradt GI a kezdőkapus... Csak azt tudnám, hogy a Mátéfalvi Csaba hogyan tudja ezt kezelni Viktorral, akinek a klubjában is az edzője... Ha erre egyszer választ kapnánk...

Adri hozzászólása
Adri24586
2009.08.03. 12:37

Köszönjük szépen a videókat! Jók lettek, mit mindig!:-) A fiúk jó pihenést kívánok!

B (régi) hozzászólása
2009.08.03. 11:15

Katicabogi, ha a világ legjobb csapata a miénk, akkor miért végeztek az ötötdik helyen? Nem érzel itt egy kis ellentmondást? Peace, love, waterpolo...

B (régi) hozzászólása
2009.08.03. 11:10

Szerintem a mai szerb válogatottban egy említésre méltó center van, Dusko Pijetlovics. Ha ő elkapja a fonalat, akkor csodákra képes. Viszont ezen a vb-n nem sikerült neki elkapni a fonalat, amihez nyilván kellettek az ellenfél csapat védőjátékosai illetve szervezett védekezése is. Vagyis őt is ki lehet kapcsolni a játékból és lehet a nagy lövőkre irányítani a figyelmet. A szerb siker így igazán komoly, hogy erős centerjáték nélkül tudták elérni. Persze ebben benne van a válasz is arra, hogy mit kell tenni ellenük. A center semlegesítése mellett a három igazán veszélyes lövőjátékos életét kell megkeseríteni a vízben.

Katica5 hozzászólása
Katica524583
2009.08.03. 10:50

Kedves CSAPAT! Mi bízunk bennetek! Fogtok ti még a dobogó tetején állni! Nagyszerűen játszottatok, Ti vagytok a világ legjobb csapata! Jó pihenést kívánok az egész stábnak! "Ha vesztésre is állsz Majd újból talpra állsz Indulj újból Ha szivárványt is látsz"

ed hozzászólása
ed24582
2009.08.03. 04:00

bring back benedek----more english please

Én hozzászólása
Én24581
2009.08.03. 01:38

a Szerbek megérdemelten nyertek,mert megverték a házigazdákat bírói ellenszélben,az Olimpiai bajnokokat bírói segítséggel igaz,de nem olyan nagymértékű bírói segítséggel,és többek közt remek játékkal és küzdőszellemmel,majd megverték a világbajnokokat egy förtelmes bírók által irányított és elszúrt meccsen,de nem segítséggel,nem is ellenszélben...,és végül a döntőben egy rendkívül erős,kipihentebb Spanyol csapatot enyhe bírói ellenszélben... mindezt Pekinghez képest teljesen átalakult csapattal,kulcsemberek kiesése után, 12 emberrel végig... mit kell még magyarázni??? a Magyar csapat még a Németeket sem tudta megverni csak másodikra,pedig a legjobb német játékosok is csupán az igen világverő Spandau Berlinben pólóznak,amely csapatnak bejutni az Euroligába is már csoda... leírtam hogy mi kell a magyar csapatnak... elsősorban vezéregyéniség(lehetne Kásás,Biros,Kiss Gergely vagy Madaras és közülük kettő),kell még egy jó center Kicsi mellé(ha Ádi nem lehet,akkor Varga Zsolt,vagy Hárai,de nekik több lehetőséget kell adni,nem ilyen érthetetlenül keveset,mint most),kell egy-két bekkjátékos,hogy ne a Szívósnak,vagy a Daninak kelljen fognia a 110 kilós 2 méteres vadállatokat(ide Gór-Nagy,Steinmetz Barna,vagy Varga Tamás lehetne,Bundschuch le nem fogná még egyelőre,2012persze kitudja, a Zlokovičot,vagy Hiničet,Calcatterat,Perezt,Nikičet),kell,hogy sokat játszanak egyutt,és kell,hogy kialakítson a Kemény Dénes végre egy ALAPcsapatot,nem pedig minden világverseny elott 20-25 emberből válogatni...,így sosem lesz összhang!!! na és persze ráfér a fiúkra egy alapos pihenés és egy pszichés lenyugodás,az,hogy rendbe jöjjenek végre fejben!!! ennyi

Szöszke hozzászólása
2009.08.03. 01:29

Szecska ha olvasod :a gránit kemény idegrendszered nagyon hiányzott.

Szöszke hozzászólása
2009.08.03. 01:21

Benedek Tibor természetesen és lesznek.Kapkodok bocsánat.

Szöszke hozzászólása
2009.08.03. 01:19

Ha kesznek nem "csak"gólvágóink hanem igazi vezéregyéniségeink akkor lesz legfényesebb érem. "Tibi ne akarj gólkirály lenni csak olimpiai bajnok." /Kemény Dénes benedek Tiborhoz 2000 nyarán a kisszállóban/

Socio hozzászólása
Socio24577
2009.08.02. 22:53

Üdv,fiúk! Daninak a nők terén nem rossz az ízlése,az a lábbeli azonban borzalmas :) :)

Bodza hozzászólása
Bodza24574
2009.08.02. 21:16

Nagyon jók a videók,köszönjük:) Türelmetlenül várjuk a képeket is,reméljük lesznek!

Adri hozzászólása
Adri24573
2009.08.02. 20:57

Dumival maximálisan egyetértek! Még egyszer gratulálok, és jó pihenést a csapatnak! Hajrá magyarok!

Alberto hozzászólása
Alberto24572
2009.08.02. 20:34

Kíváncsi lettem volna a horvátok és montenegró ellen mire megyünk éles meccsen... :-) És az picit fáj (nem bántóan persze), hogy szerbiát az "aktuális erőset" el tudtuk volna kapni, Udovicic, Filipovic, Prlainoviccal együtt... Partiba voltunk velük, de még tegnap se kaptak ki, pedig má közel voltak hozzá, szegény spanyolok... Ki hogy látja??? A szerbeknek a centerjátékáról mi a véleményetek??? HAJRÁ MAGYAROK!

B (régi) hozzászólása
2009.08.02. 20:13

Ha pozitvan akarok fogalmazni, akkor azt mondom, innen csak följebb van. Ha negatívan, akkor azt, ez volt a legalja. Jó pihenést.

Fanni hozzászólása
Fanni24570
2009.08.02. 19:05

Élmény számomra ha titeket nézhetlek!!! Gratulálok az 5. helyhez,SZUPEREK voltatok!!!!!! Jó pihenést,lazítást!!

katsa hozzászólása
katsa24569
2009.08.02. 17:58

Mindig ÉLMÉNY Titeket játszani látni! Sok-sok szeretettel kivánok KELLEMES PIHENÉST A CSAPATNAK & A STÁBNAK!!!

pmesi2 hozzászólása
pmesi224566
2009.08.02. 16:53

Szép volt fiúk!