FACEBOOK

Csendesen készül a csapat a következő két meccs megnyerésére

Csendesen készül a csapat a következő két meccs megnyerésére
hozzászólás, 2009.07.30.

Nyugodt, csendes körülmények között készül válogatottunk az "alsóházi" folytatásra a világbajnokságon. A románok elleni délelőtti meccs előzeteséhez ezúttal Kiss Gergelytől kértünk információkat.

A csapat szerán délelőtt konditeremben edzett, nyújtás, lazító jellegű szárazföldi munka volt napirenden, délután egy rövidebb vízi edzést tartottak, illetőleg videót néztek a románok játékáról, és persze beszéltek is a látottakról.

- A románokat jól ismerjük, velük játszottuk a legtöbbet az utóbbi időszakban - mondta a VLV-nek Kiss Geregely. -  Párhuzamosan két feladatunk lesz ezen a meccsen, az egyik az, hogy leküzdjük a csalódottságunkat, amiért egy hosszabbításos, izgalmas meccsen nem jutottunk be a négybe, amit pedig elvártunk magunktól. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan győzelmet aratni, érzékeltetni a románokkal az első perctől kezdve, hogy melyik a jobb csapat. Nem lesz könnyű feladat a kettőt együtt megoldani, de a sport nem arról szól, hogy könnyű feladatok várnak az emberre. Ha jól játszunk, akkor nagyon sima lesz szerintem, ha pedig nem, akkor nagyon-nagyon nehéz. Nem várok 3-4 gólos győzelmet, hanem vagy sokgólosat vagy pedig nagyon szoros meccset.

- Milyen a hangulatotok, mennyire sikerült túltenni magatokat a "dolgokon"?

- Próbálkozunk, talán ez a legjobb szó. Aztán majd a vízben kiderül, hogy mennyire sikerül koncentrálni. Remélem, hogy sikerül, mert szükség lesz arra, hogy 80-90 százalékot hozzunk legalább.

- A hazai visszhangokról mit tudtok?

- Szerencsére semmit...

- Beteg, sérült van-e, az edzéseken kívül hogy telt a nap?

- Egészséges mindenki, amennyire tudom. Csendes nap volt a vereség után, próbáljuk két győzelemmel "kihúzni valahogy" ezt a pár napot, hogy úgy menjünk haza: egy hosszabbításos mecccsünk nem sikerült, azon kívül nem vallottunk kudarcot. Persze mi is tudjuk, hogy nagy kudarcot vallottunk - saját magunk előtt is - azzal, hogy nem jutottunk be a legjobb négybe.

- Délelőtt találkozunk!


A Magyarország-Románia mérkőzés 11.40-kor kezdődik, élőben közvetítjük a helyszínről.

AZ IDEI MAGYAR-ROMÁN MECCSEK VLV-S TUDÓSÍTÁSAI SOK VIDEÓVAL:

Magyarország-Románia 11:4 (4:0, 1:1, 2:2, 4:1) - Cegléd, barátságos mérkőzés 

Románia-Magyarország 6:5 (2:1, 1:2, 2:2, 1:0)  - Bukarest, Románia Kupa


Magyarország-Románia 9:4 (3:1, 2:1, 2:0, 2:2) - Eger, Volvo Kupa

2 régi hozzászólás

Isztár hozzászólása
Isztár24400
2009.07.30. 08:08

Ne is beszéljünk a köznek csúfolt tv-ről, amit produkálnak közvetítések kapcsán elképesztő. tegnap azt mondták 14 órakor játszanak a lányok, hát lemaradtam, mert nem akkor volt a meccs. Úszás kapcsán a lapátfülü "kommentátor" fanyalog Cseh Laci úszásán csak a Phelps a név azon kívűl senki:-(( HAJRÁ FIÚK!!!

kanten hozzászólása
kanten24399
2009.07.30. 02:06

Ha csendesen készülnek a fiúk, akkor csak halkan jegyzem meg, hogy az mtv rögtön áttette a közvetítést az m2-re... Remélem a sokgólos verzió lesz a nyerő. Szeretünk Titeket, Hajrá Magyarok!