FACEBOOK

Szécsi Zoltán: "A csapat sokkal többet tud és ezt meg is fogja mutatni!"

Szécsi Zoltán: "A csapat sokkal többet tud és ezt meg is fogja mutatni!"
hozzászólás, 2009.07.23.

A szerdai magyar-német VLV-s élő közvetítésének kommentátorát meccs után arra kérjük, most már ne csak tőmondatokban értékelje a látottakat. Szecska szerint "taktikázás" szóba sem jöhet, s csak akkor van baj, ha a fiúk úgy érzik, hogy nem elég jók ahhoz, hogy a szerdainál meggyőzőbb, eredményesebb teljesítményt nyújtsanak.

- Azt tudom mondani, amit közvetlenül a meccs után: igazából nincsen semmi gond, ennél azért sokkal többet tud a csapat és ezt meg is fogja mutatni. Ha egy kicsit babonásak vagyunk, akkor bízhatunk a barcelonai példában. Ott is volt a csoportkörben egy 7:7es meccsünk és a végén megnyertük a világbajnokságot.

- Itt a sajtóközpontban az a vélemény, hogy persze..., a magyarok a szerbeket akarják elkerülni...

- Szerintem ez butaság. Egyrészt a bunda mindig visszaüt, ezt láttuk a szerbeknél is tavaly. Az ilyesfajta taktikázás mindig rossz vért szül, megzavar egy csapatot. Nem is jó üzenet olyan társaságtól, amelyik minél fényesebb érmet szeretne nyerni, hogy bárkit el akar kerülni. Mindezek miatt én kizártnak tartom, hogy erről lenne szó a németek elleni eredmény esetében. Mert akkor például már kikaptak volna...

- Dénes hozzáállásbeli hiányosságot is megemlített a VLV-interjúban, ilyesmire azért rég volt példa.

- Ezt csak az láthatja, aki ott van a csapat mellett folyamatosan, a tévéből ez nem "jön le".

- Végeredményben minek tulajdonítod a meglepő eredményt?

- Nekem egyszerűen úgy tűnt, hogy Tchigir fantasztikusan védett, ami megzavart minket elöl, aztán a végén már hátul is jött a zavarodottság. Nagyon stabil és már összeszokott védelemnek kell ahhoz lenni, hogy ha elöl megzavarodik a csapat, akkor hátul azért meg tudjuk őrizni a stabilitásunkat és tudjunk nyerni mondjuk például 5:4-re. Ez nagyon nehéz - most nem sikerült. A német csapat egyébként nem volt rossz, Romániában ugye leléptük őket, ott még nem volt Nossek. A szigeten már nehezebb volt, de ott még mindig jegelték Tchigirt. Nem azért nem ő védett, mert nem volt formában, egy kis meglepetést tartogattak nekünk a VB-re. Talán éppen az is volt az egyik baj, hogy könnyedébben győztük le őket korábban, emiatt esetleg tudat alatt nem igazán akartuk elhinni, hogy komoly veszélyt jelenthetnek. Bár a meccs második szakaszában egyáltalán tűnt úgy, hogy ne vennénk komolyan őket.

- Van-e baj?

- Ezt csak a kintiek tudják. Attól függ, hogy hogy érzik, hogy élik meg a történteket. Ha mindenki komolyan úgy gondolja belül, hogy most így jött össze, van ilyen, akkor nincsen baj. Ha viszont azt hiszik, hogy ez az eredmény azért született, mert ők nem jók, akkor lehet baj. De szerintem ők jók!

- Köszönjük az élő közvetítéshez nyújtott segítséget és a meccs értékelését, további gyors gyógyulást kívánunk!

8 régi hozzászólás

buvarnils hozzászólása
2009.07.23. 21:03

Hagyjuk mar a szerbeket! Egyfolytaban csuklik naluk az egesz orszag!

Hana hozzászólása
Hana23683
2009.07.23. 21:00

Sziasztok!Legyen, ahogy leírtad!! Bár egyszer a szerbeket is meg kell verni és bízom a fiúkban, hogy lesz még szerbverés a közeljövőben :D

buvarnils hozzászólása
2009.07.23. 20:54

Akkor szerintem legyen ez a menetrend! Az olaszok mar tudjak...csak hogy legyen idejuk a programfuzetet elkesziteni

Coach hozzászólása
Coach23680
2009.07.23. 19:49

Szerintem ez nagyon erdekes lesz. Az Olaszok meg fogjak verni a Szerbeket. Veluk jatszunk majd elo dontot. 27 GER-CHN 28 CAN-MNE 29 SRB-ITA 30 AUS-ROM HUN - 29 (ITA) CRO - 30 (ROM) ESP - 27 (GER) USA - 28 (MNE) Tovabb jut: HUN, CRO, ESP, MNE Legyen igy ; )) Jo szurkolast!!

szerk hozzászólása
szerk23677
2009.07.23. 19:28

Na ugye, hogy mi is hibázunk... Köszi

Róma2009 hozzászólása
2009.07.23. 19:25

Nem lesz itt gáz:) FIÚK, MI VELETEK VAGYUNK, ÉS TUDJUK, HOGY TI VAGYTOK A LEGJOBBAK. AZ SE BAJ, HA NEM NYERÜNK MOST, DE A FONTOS, HOGY MIDNENT BELEADJATOK!! MERT KÉPESEK VAGYTOK RÁ.:) A szánalmas szitkozódó egyénekre meg oda ne figyeljetek! Bízzatok magatokban! HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ FIÚK!

Chicago hozzászólása
Chicago23674
2009.07.23. 19:13

Kedves szerkeszto ! .. a cim..(jut v. tud:) mondjuk ez legyen a legnagyobb problema..:)

Alberto hozzászólása
Alberto23673
2009.07.23. 19:10

Ha Szecska mondja, akkor ez így is van!!! :-)