FACEBOOK

Edzésles a szigeten - Magyar-ausztrál Gyöngyösön

Edzésles a szigeten - Magyar-ausztrál Gyöngyösön
hozzászólás, 2009.07.15.

Meglátogattuk az immár 13 tagú csapat edzését kedden este a Margitszigeten. Mint Kemény Dénes az Unicum Kupa utáni VLV-s nyilatkozatában elárulta: ő eredetileg pihenőt tervezett erre a napra, maguk a játékosok vállalták az extra edzésadagot. Szerdán este hétkor hivatalos meccset játszunk az ausztrálokkal Gyöngyösön.

A Széchy uszodában több csoportra osztva gyakoroltak a játékosok, amikor odaértünk. Nyugtáztunk néhány (a vízben lévőktől érkező) megjegyzést, amely a VLV jelenlétére vonatkozik, s igyekeztünk többfajta edzésjelenetet is rögzíteni a kamerával. (A medicinlabdás taposás közben Varga Dániel maga közölte a jelenetet ábrázoló videórészlet címét - alkalmazkodtunk hozzá.)

Kemény Dénes folyamatosan instruálta a kapu előtt gyakorlókat. Érdekes volt látni, ahogy védelem nélkül ment körbe a passz, megfelelően megjátszva az előny lehetőségét. Szintén élvezettel néztük, ahogy Kis Gábor az centerben való akciózást gyakorolja.

A parton a teljes stáb ott volt, végignézte az edzést Budavári Ágota pszichológus is, akivel interjút készítettünk a fiúk mentális állapotáról. (Néhány nap múlva közöljük a beszélgetést.)

Amikor mindenki kikászálódott a vízből, a csapatkapitány kiosztotta a szerda esti meccsjegyeket (családtagoknak, barátoknak). Ezután diszkréten megkérték a VLV tudósítóját, hogy fáradjon kicsit odébb, mert 26-szemközt szeretnének néhány dolgot megbeszélni. És valóban, csak a játékosok voltak együtt, körbeálltak, s csendben hallgatták Biros Péter csapatkapitányt, aki percekig beszélt hozzájuk. A rögtönzött játékosértekezlet egy részét - tisztes távolból - videóra rögzítettük.


Edzésjelenetek 1.


Edzésjelenetek 2.


Edzésjelenetek 3.


Lábtempóznak a fiúk, videó 4


Edzésjelenetek 5.


Rögtönzött csapatértekezlet


Gergely István és Nagy Viktor nyilatkozata

VLV-FOTÓK:


Edzés a szigeten

A csapat szerdán este 19.00 órakor Gyöngyösön Ausztrália válogatottjával játszik hivatalos, nemzetek közötti mérkőzést. Ez lesz válogatottunk utolsó nyilvános hazai fellépése a római világbajnokság előtt.

Ausztrália kiegészült az Universiadén részt csapatuk nyolc játékosával, s állítólag ez a gárda jóval nagyobb játékerőt képvisel, mint az Unicum Kupán szerepelt válogatott.

A találkozót élőben közvetíti a Sport1 televízió, s szándékaink szerint honlapunkon is élő közvetítést adunk.



A kedd esti edzést követően a válogatott két kapusát kértük a VLV kamerája elé, s azt kérdeztük, milyen érzéssel fogadták a bejelentést, amely szerint utazhatnak a római világbajnokságra.

5 régi hozzászólás

vivi hozzászólása
vivi23365
2009.07.19. 16:51

ja,értem.Annak viszont örülök,h gyűlnek a videók.:)

AlonSolya hozzászólása
2009.07.15. 22:25

én már alig várom ezt a szilvesztert XD remélem még gyarapodik a gyűjtemény :)

szerk hozzászólása
szerk23325
2009.07.15. 14:28

Viktor nem tehet róla, betelt a memóriakártya. Az viszont igaz, hogy szépen gyűlnek a szilveszteri videók...

vivi hozzászólása
vivi23324
2009.07.15. 14:04

ja viszont úgy látom szilveszterre már van 1 videó,mert Nagy vikto nyilatkozata közben kellett vágni.:D

vivi hozzászólása
vivi23323
2009.07.15. 13:51

kár,h nem hallható a csapatértekezlet...pedig úgy meghallgattam volna:(