FACEBOOK

Közönségszórakoztató közönségtalálkozóra készül a válogatott

Közönségszórakoztató közönségtalálkozóra készül a válogatott
hozzászólás, 2009.07.09.

Péntek délután a német-szerb és a magyar-ausztrál mérkőzéssel megkezdődik az idei Unicum Kupa a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda nyitott medencéjében. Csütörtök délelőtt ismét megnéztük a fiúk edzését a szigeten, s már a látványtól rendesen elfáradtunk.

Nagyon kemény edzést vezényelt a kapitány csütörtök délelőtt. Minden egyes teljesített úszáspenzum után megváltoztatta a hosszok számát és az igényelt erőbedobás fokozatát, de ez még nem volt neki elég. Mindenféle rafinériával sikeresen tartotta ébren a figyelmet, megszakítva az unalmas oda-vissza úszkálás monotóniáját. Az egyik játékost például emelt hangon letolta, hogy ha már ő a leglassúbb, akkor tegye meg, hogy nem utolsóként indul neki a távnak...

Az is bevett módszere Kemény Dénesnek, hogy a feladat elmondása után vár a sípszóval, a már-már nekilendülő játékosoknak így vissza kell evickélniük és persze erősen figyelni a rajtra. Az egyik alkalommal az történt, hogy a sor szélén lévő játékos (történetesen háromszoros olimpiai bajnok) elindult, mire a kapitány "végképp" nem fújt bele a sípba, szépen megvárta, míg az illető átúszik a túloldalra. Sztárjátékosunk a fordulónál vette észre, hogy egyedül van, s csak ekkor közölte vele - átkiabálva a medencét - Kemény Dénes, hogy ő bizony még nem sípolt...

Hát ilyen eszközökkel tartotta ébren a figyelmet a kapitány. Meg például azzal, hogy az egyik részfeladat teljesítése után pulzusmérést kért a medence oldalfalába libasorban kapaszkodó fiúktól. A nyaki verőér tapintása és a másodpercek múlása ismét kiráncigált mindenkit a monotóniából, nemkülönben az a kis szópárbaj, ami a rendelkezésre álló adatok matematikai művelettel való pulzusszámmá alakításával kapcsolatban hangzott el a vízben.

Csoda-e ha mire előkerültek a labdák, mindenki végképp jókedvre derült (már csak azért is, mert vége volt a legkellemetlenebb gyakorlatnak). Volt, aki már a vízből szólt ki a VLV munkatársának, hogy milyen felvételt rendel, Szivós Márton pedig a másodpercek számlálását kérte gumiköteles akcióinak végrehajtásához a VLV helyszínen lévő tudósítójától. (Teljesítettük a kérést, s így legalább elmondhatjuk majd, hogy stábtagként némi közünk van a VB-győzelemhez...)


A székesfővárosi nagyközönség ezen a hétvégén találkozhat a VB előtt utoljára kedvenceivel: péntek este kezdődik az Unicum Kupa!

Kemény Dénes egyelőre nem hirdetett VB-csapatot, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi 16-tagú keret feladata lesz a szórakoztatásunk a következő három napban. Emlékeztetőül a nevek:

Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger) - kapusok
Biros Péter (Eger), Gór-Nagy Miklós (Budva), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Kiss Gergely (Primorac Kotor), Madaras Norbert (Pro Recco), Mátyás Zoltán (FTC), Szivós Márton (Honvéd), Török Béla (Szeged), Varga Dénes (Vasas), Varga Dániel (Vasas), Varga II. Zsolt (Eger) - mezőnyjátékosok

VLV-GALÉRIA:


Délelőtti edzés a szigeten (VLV-képek)

VLV-VIDEÓK:




Edzésjelenetek - 1.


Edzésjelenetek - 2.


Edzésjelenetek - 3.


Edzésjelenetek - 4.


Edzésjelenetek - 5.


Edzésjelenetek - 6.


Edzésjelenetek - 7.


Edzésjelenetek - 8.


TUDÓSÍTÁSUNK AZ UNICUM KUPA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRÓL

A XIV. Unicum Kupa részletes programja:
 

    Július 10., péntek      

            17:45 Németország-Szerbia

            19:30 Magyarország-Ausztrália

    Július 11., szombat

            17:45  Ausztrália-Németország

            19:30 Magyarország-Szerbia

    Július 12. vasárnap

            09:45 Szerbia-Ausztrália 

            11:30 Magyarország-Németország

A Sport 1 televízió a torna valamennyi mérkőzését élőben közvetíti. Természetesen honlapunkon is realtime nyomon lehet majd követni a magyar meccsek eseményeit - írásos formában, a szokott módon.

Napijegy 3.000.-, háromnapos bérlet 7.800 forintért kapható. Családi kedvezmény: 2 napijeggyel rendelkező felnőttel két, 14 év alatti gyermek ingyenesen beléphet. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében. A jegyek már csak a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában vásárolhatók.

7 régi hozzászólás

vivi hozzászólása
vivi23193
2009.07.11. 16:16

de rossz:S na,majd jövőre.

AlonSolya hozzászólása
2009.07.10. 21:23

én vasárnap is gondolatba...

vivi hozzászólása
vivi23169
2009.07.10. 16:04

gondolatban én is ott leszek.. vasárnap meg testileg is:D:D

AlonSolya hozzászólása
2009.07.10. 14:48

gondolatba én is ott leszek XD ok? :)

cowk hozzászólása
cowk23159
2009.07.10. 12:28

en arra a helyre gondoltam, ami rogton az uszoda melletti sarkon van, a fout mellett, az teljesen egyertelmu =D de bent is talalkozhatnank vegulis

Daret hozzászólása
Daret23153
2009.07.10. 09:33

Bizony, bizony Sporttársak! Végre elő lehet bújni a monitorok mögül! cowk, merre van az általad említett "ojjektum"? Kerítésen belül?

cowk hozzászólása
cowk23150
2009.07.09. 20:45

na mizu, lesz vlv tali a kocsmanal? =D