FACEBOOK

Napfény, flikkflakk, fotózás a szigeten

Napfény, flikkflakk, fotózás a szigeten
hozzászólás, 2009.06.11.

Szikrázó napsütésben, veszélyesen nagy UV-sugárzás közepette tartotta meg csütörtök délelőtti vízes edzését a római VB-re készülő válogatott keret. A hangulat változatlanul kiváló, a vízben is mindenki mosolyog, a zrikák egyáltalán nem kínosak, hanem jópofák, a gyakorlatok sora alatt pedig kialakul a kép a kapitányban: kitől mire számíthat, illetve mit kell inkább gyakorolni az alig több mint egy hónap múlva kezdődő világbajnokság rajtjáig.

Médianap volt a csütörtöki. Ez azt jelenti, hogy erre a napra a sajtó képviselői is bebocsátást nyertek az edzésre - no nem az egészre, hanem annak utolsó órájára. Az újságírók, fotósok ilyenkor poolban dolgoznak - nem swimming poolban, hanem együtt, közösen, alkalmazkodva egymáshoz és az éppen aktuális helyzethez.

Most például az volt az egyik legfontosabb, közösen megoldandó feladat, hogy egységesen eltitkoljuk a köztudottan MU-fan Kemény Dénes előtt Cristiano Ronaldo átigazolásának hírét, amelyet edzés közben röpítettek világgá a hírügynökségek. A Nemzeti Sport tudósítóival pillanatok alatt megszületett a deal: ez az információ szigorúan embargós, csak akkor közölhető a kapitánnyal, ha a legutolsó információmorzsát is megszereztük, s ha a fotósok az utolsó kockát is "elkattintották". (És persze utána rögtön menekülőre fogjuk.)

A vízben komoly gyakorlás folyt, "Emberelőnyös szituációk magabiztos értékesítése" programpont szem és fültanúi lehettünk, s élvezettel figyeltük a flikkflakkokat, a variációk tárházának felvonultatását.

A fentieket hamarosan illusztráljuk néhány videóval, amelyek külföldi elérhetőségét elzárjuk. (Na jó, ez csak vicc...)

A vízilabdázók számára a nap nem teljes a napi két-három, összesen öt-hat órás edzéssel. Ugyanúgy, ahogy a kapitánynak, nekik is rendelkezésre kell állniuk nemcsak a sajtó számára, hanem a népszerűséggel járó más kötelezettségek teljesítésére is. Ezek közé tartozik a fotózás, a csapat professzionális megjelenéséhez való személyes hozzájárulás.

Néhány játékosnak egy nap alatt három olyan - szakmai szempontból nem feltétlenül nélkülözhetetlen, viszont nagyon fontos - elfoglaltsága volt, amely a sportág létezésének alapfeltételét teremti meg, természetesen a szponzor igényeinek kielégítése terén.

Kezdődött azzal, hogy a Vodafone új reklámkampányához víz alatti felvételeket készített négy játékosról, Kiss Gergelyről, Madaras Norbertről, Varga Dánielről és Baksa Lászlóról. A nem megszokott felvételek elkészítéséhez külföldről érkezett a fényképezőgép víz alatti használatához szükséges speciális tok, s a különleges helyszín óriási kihívások elé állította a játékosokat, a fotóst és a stáb többi tagját is, az eredmény azonban önmagáért beszél.

"Bár már vettem részt hasonló víz alatti fotózásokon, mégis meglepett a profi felszerelés és a stáb első osztályú munkája, nem volt semmi fennakadás, sőt, igazán újszerű és figyelemfelkeltő anyagot sikerült létrehoznunk" - mondta el véleményét a Vodafone pr-ügynokségének Kiss Gergely.

Madaras Norbert így foglalta össze tapasztalatait: "Volt már lehetőségem fotózáson részt venni, de ehhez hasonlóban még nem volt eddig részem. Érdekes volt, hogy a víz alatt úgy kellett úsznom, hogy a kisfiú nem ült a nyakamban. Ahhoz képest, hogy milyen speciális képeket kellett készíteni, szerencsére nagyon gyorsan végeztünk."

Vodafone-fotózás



VLV-képek az edzésről



Vodafone-csapatfotózás (VLV-képek)



VLV-VIDEÓK:


Edzés - 1.


Edzés - 2.


Edzés - 3.


Edzés - 4.


Edzés - 5.


Vodafone-fotózás



A négy válogatott játékos mellett a képeken 12 éves gyermekek szerepelnek, akik szintén ismerik már az edzések, meccsek és a győzelem ízét is. A szereplőket a Vodafone által támogatott utánpótlás csapatban, a Vodafone Pólósuliban játszó olyan fiatalok közül választották ki, akik a Budapest Kupán a dobogó tetejére állhattak fel. 

A hirdetés az év folyamán több alkalommal is látható lesz különböző újságokban. Emellett június közepétől a budapesti Császár-Komjádi Uszoda előcsarnokába is kihelyezik, 6,8x3,12 méteres méretben.

Gór-Nagy Miklós, Madaras Norbert és Szécsi Zoltán volt érintett egy másik, egészen különleges akcióban. Az egyik ismert és nívós női magazin vezetői azt találták ki, hogy újságírónőjük edzésen készítsen riportot néhány olimpiai bajnokkal. És ezt tessék ám szó szerint érteni: a kollegina fürdőruhára vetkőzött, beugrott a vízbe, s a három pólós sztár személyes közreműködése mellett ismerkedett a sportág rejtelmeivel. (Előtte a parton külön taktikai értekezletet tartott számára a szövetségi kapitány.) Ezen a "gerilla-marketing-akción" s VLV is ott volt, fotóinkat és videóinkat akkor tesszük közzé, ha a magazin szóban forgó száma megjelenik. (De annyit elárulunk, hogy érdemes lesz végignézni...)

Végezetül: a csötörtök délelötti vízes edzés után a teljes csapat átvonult a Hajós régi toronyugró-medencéjéhez és a fotós hölgy felülről, a műugrótorony széléről elkészítette azokat a képeket, amelyekből aláíráskártyák lesznek (a Vodafone jóvoltából).


A toronyra mi is felmásztunk (az uszoda munkatársa jó előre szólt, vigyázzunk a lépcsőn, mert már kicsit romos..), képeink és videóink a csütörtöki napról hamarosan.





37 régi hozzászólás

BT hozzászólása
BT22826
2009.06.21. 17:31

Mégse írt alá a Firenzéhez Decker Ádám.

RioF hozzászólása
RioF22682
2009.06.14. 17:33

Egerben ahogy hallani nagyobb lesz a földindulás mint a Vasasban,több meghatározó játékos távozásáról is hallani.(Decker már alá is írt Firenzébe)sajnálnám,ha a Vasas legnemesebb ellenfelét szétszednék az egri szponzorok,és vezetők,de félek tőle,hogy most sokalltak be a sikertelen évektől!:(((Nincs arányban a betolt pénz az eredményességgel sajnos.És ebből lett elegük????Kár.

RioF hozzászólása
RioF22681
2009.06.14. 17:27

ak 47! Amit Te gondolsz,szerintem az sem jó tipp,mert gondolom Te is a legjobb horvát csapat hívó szaváról tudsz(hatsz) a Varga fivérek esetében,de ez sem jó gondololat,mert maradnak a Vasasban tuti!!:)))):)))) zoliutánpotlás! Te ugyan jó nagy tüzet szítottál ezekkel a fals infóidaal,de ÉRTSD MÁR MEG,hogy sem a Hosi,sem a Kicsi nem fog elmenni a Vasasból,hiszen már megegyezztek a folytatásról!!!:)))))Ez nem is lovagolj tovább nyugi!!!!Már csak a Marci fog távozni a Vasasból,és a Viktorral kell dűlöre jutni.Reméljük ez is megoldódik hamarosan,mint ahogy a liláktól kiszemelt balkezes srác ügye is!:))))

Nett hozzászólása
Nett22672
2009.06.13. 22:31

Pezseg ám az élet!!!! Ha vmelyik Vasasos olvassa ezeket a kommenteket, akkor mosolyoghat ám! :) De szerintem nagyon jo,hogy ennyi embert foglalkoztat a téma! Köszi az infokat,majd meglátjuk!!

BT hozzászólása
BT22671
2009.06.13. 17:35

Köszönöm szépen.

kisViki hozzászólása
kisViki22670
2009.06.13. 17:21

A négy pekingi bajnok marad a Vasasnál, Steinmetz mellett Tóth Marci is eligazol, és Kállayval sem hosszabbítottak. Nagy Viktornak 2010-ig van szerződése, de hívnák külföldre. A Vasas pedig tárgyalt már Létayval, akit viszont az UTE meg akar tartani. Hirtelen ennyi jut eszembe, nem tudom, volt-e még vmi.

BT hozzászólása
BT22666
2009.06.13. 13:07

Én nem. Így ha megosztanád mit olvastál, megköszönném.

szamóca hozzászólása
2009.06.13. 12:25

zoliutanpotlas, olvastál ma sportot? Te szerencsétlen...

cowk hozzászólása
cowk22663
2009.06.12. 23:57

na majd azert bekerdezek az cimbiknek az utanpotlasba, h nezzek mar meg ki irogat ide baromasgokat. csak aztan vmi nehogy bajod essen ;-)

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.12. 21:11

jójó. legyen igazad;) elishiszed:(

Daret hozzászólása
Daret22657
2009.06.12. 13:00

Piros orral, nem? Ha már bohóc... :)

cowk hozzászólása
cowk22656
2009.06.12. 12:42

tudod mi lesz ebbol. ket het mulva kiderul, hogy semmi, itt fogjuk irogatni commentekbe, hogy na most hol vagy, es nem fogsz hozzaszolni, csak piros fejjel ulsz a gep elott. bohoc..

Najó hozzászólása
Najó22655
2009.06.12. 12:36

Mindenki hall ezt-azt, kár firtatni az forrást! Hamarosan kiderülnek a dolgok. Lehet, hogy nem is járunk (Eger) olyan rosszul az újabb ifik beépítésével. Akik immár 3. évben bajnokok lettek! Kevesebb jövés-menés, összetartóbb csapat. Hajrá Eger!

sirpeter hozzászólása
2009.06.12. 11:26

Hi,varom hgy mi is lesz! es az igaz hgy a Vasasnal nincs fizetes? Ez eleg aggaszto! Ki jatszik majd akkor a vasasban, ki lesz bator es ir alla? vagy igy jonnek majd az ifi jatekosok? mondjuk az sosem baj, csak hat akkor elobb utobb az osszes igazan jo jatekosunk kulfoldon fog jatszani es final4ban csak oket fogjuk latni.

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.12. 11:15

ak 47! ha te annyria tudsz mindnet akkor mirét nem irsz ide semmit? fikázni mindeki tud.. én leritam h hosi és kicsi hova fognak menni. azt biztosra veszem h ők mennek. a két varga testvért nem veszem tutira amit már tegnap elmondtam. de jójó. én csak nézegeetma a dolgokat.de amikro lejön a hir h kicsi és hosi hol fogják foyltatni akkor majd csodálkoztok;)

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.12. 11:13

álljunk meg egy szóra.. egy szoval sem mondtam h hosi és kicsi reccoba megy.. nápolyba fognak menni. nem csak a recco az egyetlen olasz csapat a világon.

ak47 hozzászólása
ak4722651
2009.06.12. 09:58

zoliutanpotlas: egy hummer limuzin kulcsát teszem fel a hülyeségedre és ha nyilvánosságra jöttek a hírek amiket te ide leírkáltál ,akkor te jössz nekem egy limóval. 1000% Totál hülyeségeket irkálsz, nem is tudom honnan vetted ezeket. Tudok mindent ki-hova megy, de nem az én dolgom leírni. majd a vlv lehozza én meg megerősítem :) De amit leírtatok az bagatel. Se Fradi, se pro recco. Más országról van szó ahova 2 játékos menni fog a Vasasból! további jó hitegetést zoliutanpotlas

szamóca hozzászólása
2009.06.12. 00:10

csak mert pl. pont ma beszélgettem valakivel, aki két olasz csapatnál is játszott, jelenleg 2*es magyar bajnok, aki azt mondta arra a kérdésemre, hogy Danit és Dumit vinné-e a Recco, hogy jelenleg az olaszoknál egyetlen nemzetközileg ütőképes csapat van, az a Recco, a többi csapat sehol sincsen, a Recco viszont tele van idegenlégióssal, és 2 vagy 3-nál több nem lehet egy csapatnál, így sem Kicsi, sem Hosi nem megy sztem, és remélem pl.

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 23:24

had maradjon az én titkom:$

szamóca hozzászólása
2009.06.11. 23:20

oké, majd gondolunk Rád, de honnan tudod ezeket? úgy értem, konkrétan honnan?

Daret hozzászólása
Daret22647
2009.06.11. 23:17

Ezek a tavalyi paraméterek. Gyanítom most is hasonló árakkal lehet/kell számolni... "Napi jegy 2.900 Ft, 3 napos bérlet 8.000 Ft A napijegy az adott nap mindkét mérkőzésére érvényes."

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 23:13

nem kötelező nekem hinni. csak majd amikor ovlassátok h hosi meg kicsi elmegy akkor gondojjatok egy szőke gyerekre kék szemekkel..RÁM:D::D

Imola hozzászólása
Imola22645
2009.06.11. 22:59

zoliutánpotlás tényleg honnan veszed hogy Hosi meg Kicsi elmennek???

szamóca hozzászólása
2009.06.11. 22:58

zoliutanpotlas, ezeket honnan sikerült megtudnod? én ma kint voltam a csasziban srácokkal a vasasból, és riof információi hitelesebbnek tűnnek...

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 22:36

RIf! félre ne értsd én nem kötekedni akarok. de kicsi és hosi tuti h megy. majd ha lejön a hír léccives gondojj rám láthatlanba h iigazam volt. vargéákat nem modnom 1000 !ra de kicsiéket igen. majd csak figyeld az igazolásokat;)

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 22:34

jelenleg csak a sorsolás van meg de tessék kedves vivi : http://www.mvlsz.hu/4/?n=5&tartalom_id=2189&area=454 itt tudsz keresgetni egy két dolgot:)

RioF hozzászólása
RioF22641
2009.06.11. 22:34

zoliutánpotlás igen rosszul vagy informálva,hálaistennek.Nem mennek a Vargák a fradiba az 100%,Kicsi,és Hosi,Katonás,Kovács R.is marad!Reméljük a Viktor is.Sajnos a Marci állitólag tényleg a fradiba kerül a Barnával együtt!:((Sok sikert nekik az új csapatukba.De lesznek érkezők is nyugi! És ez a tengely éppen elég ahhoz,hogy jövőre jöjjön zsinórban a 4.arany!!!!:)))

vivi hozzászólása
vivi22640
2009.06.11. 22:30

na, köszi.Sajnálom, hogy Kicsi meg Hosi elmegy, de meg tudom érteni a döntésüket. Ja, véletlenül nem tudja vki,hogy mennyi lesz Unicum-kupára a jegy?

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 22:26

ja és még vmi. attól még h valaki fradista nevelés attól még nem kötelező ide visszajönnie. Hosi fog még a fradiban jáccani de nem most.

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 22:26

a Hosi és Kicsi páros tuti h olaszországban folytatja. azt lemerem fogadni bármibe. mert azt már az edzök is tudják. a varga igazolást azt meg ahogy irtam REBESGETIK az uszodákban de arra nem innék mérget. szeretem a vasas játékát annak ellenére h fradista vagyok,de ha az ember (ráadásul az aki a poloból él és 4-5 hónapig nem kap fizetést)azért elgondolkodik h folytassa e az adott csapatnál..jelenleg a vasasnál.

baluka hozzászólása
baluka22637
2009.06.11. 22:21

Pedig Hosnyánszky Fradi nevelés evidensebb lenne ha odamenne. Kicsi meg jó lenne a Honvédba, mert Matajsz és Mezei sztem kevés. Vargáék Fradi? érdekes lenne

vivi hozzászólása
vivi22636
2009.06.11. 22:18

és zoliutánpótlás ezt honnan tudod?mert örülnék,hogyha 100%-os lenne az info. ne hogy már elmenjen az összes kedvencem a Vasasból... :( én még még csak Steinmetz Barnáról tudom,hogy átigazolt a Fradihoz(a Nemzeti Sportban volt benne)

zoliutanpotlas hozzászólása
2009.06.11. 21:31

sziasztok. amit tudok: a vasas csapatánál 3-4 hónapja nincsen fizetés. Hosi és Kicsi olaszországban folytatják. a két Varga testvér Dumi és Dani a Fradihoz fog igazolni. dominonak lesz egy 90es utánpotlás válogatott szerzőttetése. ezeket a híreket hallani utánpotlás berkekben. remélem igy is lesz HAJRÁ FRADI

jucus hozzászólása
jucus22633
2009.06.11. 19:36

Nagyon nagy a csend....:S

Nett hozzászólása
Nett22632
2009.06.11. 19:09

Tud vki vmit a Vasasról?

AlonSolya hozzászólása
2009.06.11. 18:42

:D

baluka hozzászólása
baluka22628
2009.06.11. 18:38

Gór-Nagy Miklós újra Honvédos lett.