FACEBOOK

Molnár Tamás két évig a Szeged játékosa

Molnár Tamás két évig a Szeged játékosa
hozzászólás, 2009.06.11.

Molnár Tamás, a válogatottságtól három olimpiai bajnoki cím birtokában idén visszavonult center kétéves szerződést kötött a Szeged Beton csapatával, így ősztől nevelőegyesületében folytatja pályafutását. A Honvéd új igazolása Gór-Nagy Miklós, Salamon Ferenc, Marnitz Gergő, Mezei Tamás és a Domino utánpótlásából Lévai Márton, távozik a Kőér utcából Vindisch, Gergely Mihály, Györke és Iosep.

A Papesz néven közismert Molnár Tamás a VLV-nek elmondta: már évek óta szó van Szegedre igazolásáról, minden évben tárgyalt a Tisza-partiakkal, de most alakult úgy a helyzet, hogy meghozza a döntést.

MOLNÁR TAMÁS a VLV-nek:

- Véget ért egy hosszú periódusom a Honvédban, visszatértem pályafutásom kiinduló helyére. Évek óta tárgyaltunk és úgy gondoltam, hogy erre a két-három évre akkor most "megadom ezt a lehetőséget". Két évre írtam alá. Két évre tervezik a csapatot - ez is volt az egyik döntő indokom egyébként a Szeged mellett. A Honvéd is kétéves szerződést ajánlott és megadta volna, amit kértem, de érzelmi okokból és családi szempontok miatt a Szegedet választottam és biztos vagyok benne, hogy megtalálom a számításomat.

- Milyen lesz a Szeged, mire számítasz?

- Mindenféleképpen arra számítok, hogy a rájátszásba kerülő csapat lesz. Lehet hallani, hogy milyen mozgások vannak például az Egernél, a Vasasnál, én úgy érzem, hogy az első négy-öt csapat sokkal kiegyenlítettebb lesz, mint az idén volt.

- Mit szólsz az új válogatott kerethez?

- Igazából nincs meglepetés benne, számomra az volt a meglepetés, hogy Steinmetz Ádi nem tudja vállalni, de sokkal fontosabb dolog az egészség, nyilvánvaló, hogy ez nem is lehet kérdés.

A Domino Honvéd vízilabda-szakosztálya a nap során közleményben adott hírt a csapatban történt változásokról.

"Egy egészen kiváló sportembert ismertünk meg Tamás személyében, aki centerként a világ legjobbjai közé tartozott" – nyilatkozta Novák Ferenc, a Domino Honvéd szakosztályának igazgatója. – "A legkevesebb azt kijelenteni, hogy „megszolgált” nálunk, érdemei pedig elévülhetetlenek. Megértjük, hogy a szegediek számára jobbnak tűnő ajánlatát fogadta el, nincs harag, ez az élet rendje. Őszinte szívből kívánjuk, hogy pályafutása most következő éveiben is járjon sikerrel, annak viszont cseppet sem örülnénk, ha a következő évadban éppen a Domino ellen mutatná meg a legjobban, hogy még mindig a pályafutása csúcsán jár."

A közleményből kiderül, hogy elköszön a Honvédtól Vindisch Ferenc, Gergely Mihály, Györke Zsolt és Andrei Iosep. Érkezik viszont Gór-Nagy Miklós, Salamon Ferenc, Marnitz Gergő, Mezei Tamás, és a Domino utánpótlásából Lévai Márton.

6 régi hozzászólás

kuka hozzászólása
kuka22634
2009.06.11. 19:47

De jó lesz ez a Szeged-:)!

nettyus:) hozzászólása
2009.06.11. 18:59

Gór-Nagy Miki is újra a Honvédban játszik.

BT hozzászólása
BT22624
2009.06.11. 14:38

"második félévre"?

baluka hozzászólása
baluka22623
2009.06.11. 13:00

Ennek a hírnek nem örülök, bár lógott a levegőben. Sok sikert neked Papesz, köszi ezt a 8 évet, hiányozni fogsz. Valakit keresni kell a helyére, remélem Szívós Marci marad.

kisViki hozzászólása
kisViki22622
2009.06.11. 12:38

Szivós Marci honlapján nyomon lehet követni az átigazolásokat, egész naprakész frissítéssel. A Dominonál is van már 3 érkező játékos...

mendemonda hozzászólása
2009.06.11. 11:32

Lassan, de csordogálnak az átigazolási hírek. Feltűnően nagy a csönd Egerben, a Vasasnál és a Dominonál.