FACEBOOK

Szupercsapatot épít a Fradi?

Szupercsapatot épít a Fradi?
hozzászólás, 2009.05.29.

Az öltőzői hírek átlépték a hivatalos nyilvánosság köszöbét: a délmagyar.hu írta meg, hogy Weszelovszky László, a Szeged játékosa kétéves szerződést írt alá a Somossy József irányította Ferencvároshoz. A lap úgy tudja, hogy a zöld-fehérek tervbe vették Madaras Norbert, valamint Steinmetz Barnabás és Ádám leigazolását is.

A szegedi ügyekben érthető módon jól tájékozott délmagyar.hu beszámol arról, hogy a Beton nem hosszabbít szerződést a szerb Mihajlo Korolijával.

"Nem tervezett" változás ugyanakkor, hogy a csapat egyik erőssége Szegedről a Népligetbe költözik: Weszelovszky László a Fradiba igazol.

A Wesze néven közismert játékos azt mondja, vonzó volt számára, hogy komoly célokat tűztek az FTC csapata elé, erős lesz a keret és még a szegedinél (LEN Kupa-győzelem) is nagyobb sikereket érhetnek el.

A délmagyar.hu információja szerint a zöld-fehérek Madaras Norbertet, és a Steimetz testvéreket is szeretnék szerződtetni.

A Steinmetzeket egyelőre nem értük el, Madaras Norbert a VLV számára csütörtök este a következőképpen reagált a hírre:

"Valóban kerestek otthoni csapatok, többek között a Fradi is, de jelen állás szerint egy évig még Reccóban maradok. Hogy utána mi lesz, arról még korai beszélni."

9 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk22361
2009.05.29. 16:21

infokukacvlv.hu

kisDumi hozzászólása
kisDumi22360
2009.05.29. 15:39

Sziasztok! Valakinek megvannak a malagai eb meccsei dvd-n vagy kazin? akinek meg azzal megbeszéljük a többit. de fizetnék is érte akár

Trooper hozzászólása
Trooper22358
2009.05.29. 15:08

Ennyit a TEVA-ról: MTI: "A Magyarországon is erősen érdekelt izraeli Teva Pharmaceutical Industries gyógyszergyárcsoport, a világ vezető generikus (utángyártott) gyógyszergyártója kedden 451 millió dolláros adózott eredményt jelentett az első negyedévről, ez több mint háromszor nagyobb az egy évvel korábbi 139 milliónál." 2009.05.05-i hír HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!!!

Zalán hozzászólása
Zalán22357
2009.05.29. 14:54

Srácok. Van, aki már búcsúzik Barnától? Nem értem. Várjuk meg a hivatalos bejelentéseket, minden ki fog derülni időben. Szerintem most inkább foglalkozzunk a döntővel. Én sem örülök, hogy miért kell az NS-nek találgatnia a döntő közepén. De ez - ismerve a fiúkat - semmilyen hatással nem lesz a csapatra. Ha kikapunk, nem ezért fogunk. Ha nyerünk, akkor sem. Már annyi ilyen hírt hallottam. Tudom, Eger szétesik, megy Debrecenbe. A Vasasból meg mindenki el. Folytathatnám... Ami tény: jövőre Euroligában indul a Vasas, Eger, Dominó hármas. A LEN-ben meg a Fradi és a Szeged. És mindenki bajnok akar majd lenni. És a válság miatt mindenütt húznak a nadrágszíjon. Hogy ennek mi lesz a vége, pár hét, és minden kiderül. Bárhogy lesz, ami eddig volt, azt elvenni nem lehet egyik csapattól sem, a jövő pedig pont azért jó, mert tele lehet reményekkel. A címer és a színek és a szurkolók nem változnak. Hajrá Angyalföld. Indulás Egerbe...

cowk hozzászólása
cowk22356
2009.05.29. 13:23

"Amennyire igazak a hírek, a TEVA-nál fut a szekér, remélhetőleg tudják tartani a szponzori pénzeket." en pont az ellenkezojet hallottam. pont a TEVA-nal vannak gazok tudtommal, de inkabb a ket vargat fogja erinteni a dolog. persze ez meg annyira sem hiteles info, mint a delmagyar.

Rebo hozzászólása
Rebo22355
2009.05.29. 12:27

Igaz, valóban ne hasonlítsuk össze a régi csapatkaptány átigazolási ügyével. Barna eddig is tisztességesen játszott, és biztos vagyok benne, hogy az idei döntő hátralévő (remélhethetőleg utolsó) meccsén is tudása legjavát akarja nyújtani. Mindamellett ő is hibázhat és akkor jönnek majd a magyárazatok. Viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ilyen híren ne gondolkozzanak el a csapattársak és ne zavarja meg a csapategységet. Barna döntését mindenesetre tiszteletben kell tartani és megköszönni neki, amit eddig a csapatért tett. Szíve joga eligazolni, vagy visszavonulni. ( bár nagy kár lenne ) Nekem a hír időzitésével van a gondom. Biztos, hogy ezt pont most kellett lehozni ? Barna ! Nagyon nagyon örülnék, ha ezt a hírt minél előbb megcáfolnád.

Trooper hozzászólása
Trooper22353
2009.05.29. 10:55

A cikk hitelességében kételkedek. Ádi tavaly úgy ment el, hogy 1 év után visszajönne, ha meg tudnak egyezni. Amennyire igazak a hírek, a TEVA-nál fut a szekér, remélhetőleg tudják tartani a szponzori pénzeket. Amúgy a Kotor szerintem mindent meg fog tenni, hogy egybentartsa a csapatát egy F4 győzelem után... Barna eligazolását csak úgy érezném elfogadhatónak, ha édesapjuk emléke miatt menne vissza a Fradiba Ádival együtt. Norbit az elmúlt 2 évben többször kereste a Vasas, szerintem több a sansz, hogy a Komiban, vagy esetleg Egerben kössön ki. De egy a fontos! Sajnos ma nem tudok Egerbe menni, de remélem a pajtik jót fognak pancsolni a Marci örökös bajnoki címének ünneplésekor!!! :)) HAJRÁ VASAS!

Vizisport17 hozzászólása
2009.05.29. 10:42

Na de várjuk már ki a végét ! Ha a Barna eligazol, vagy abbahagyja stb.stb.a saját döntése és nyilván meg van/lesz az oka. El tudjátok képzelni, hogy nem teszi magát oda 110 %-on a hátralévő meccseken ? El tudjátok képzelni, hogy nincs olyan tekintélye a csapaton belül, hogy ez a hír egységet bontson ? Azon felül vegyük tudomásul, hogy a világelithez tartozik a mai napig, vérprofi és a profiknak igenis ebből kell megélni. Tehát ha átigazolás, az Ő esetében az is megérthető !!! (nekem) Ez a szitu nem azonos egy régi csapatkapitány eligazolási sztoryjával. Lehet, hogy a Délmagyar beszámolóját olyan jegyezte aki még úszni sem tud. (Ha tévedek, bocs)

Rebo hozzászólása
Rebo22349
2009.05.29. 07:05

Nem igazán tartom szerencsésnek pont a bajnoki döntő hajrájában lehozni egy ilyen cikket. Szerintem ráadásul rossz hatással lehet a Vasas csapategységére, hogy a csapatkapitány esetleges távozásáról írnak. Ráadásul - ha jól értettem - két érdekelttel (Steinmetz testvérek) nem is tudtak az ügyben beszélni. Barna kérlek minél előbb jelezd Te is, hogy ez nem igaz. Nagy szükség van Rád a Vasasnál és a Vasas tábor is nagyon szeret Téged. A bajnoki cím megszerzése érdekében is fontos lenne a cáfolat, különben óhatalanul megbomlik a csapat egysége. Ádit pedig visszavárjuk. ( Madaras ha jól értelmezem, lényegében cáfolta, hogy a Fradihoz igazolna. ) Hajrá Vasas !!