FACEBOOK

Volvo Kupa: második a magyar csapat, de Kemény Dénes nagyot lépett előre

Volvo Kupa: második a magyar csapat, de Kemény Dénes nagyot lépett előre
hozzászólás, 2009.03.08.

A magyar válogatott második lett a Volvo Kupa egri nemzetközi vízilabda-tornán. Az utolsó napon a szerbek és a mieink is a nagy gólkülönbségű győzelemre "utaztak", s bár a szerbek mindent megtettek, hogy behozhatatlan előnyt szerezzenek, a magyar csapat félidőre teljesítette a tervet, időarányosan behozta a lemaradást. A meccs második szakasza azonban nem sikerült kellően eredményesre, így a végén két lőtt gól hiányzott a tornagyőzelemhez. Ami a lényeg: Kemény Dénes - saját szavai szerint - jóval közelebb került a vb-keret meghatározásához.


Varga Dumi labdáinak most is szeme volt

Magyarország-Egyesült Államok 13:4 (3:0, 5:1, 1:0, 4:3)
Eger, Bitskey uszoda. v.: Ulrich Spiegel (német), Rodrigez Santiago (spanyol)
Magyarország: Szécsi – Kiss Cs., Hosnyánszky 2, Varga Dániel, Varga Dénes 5, Hárai 1, Biros. Cserék: Szivós 3, Mátyás 1, Török, Hegedüs, Varga II. Zsolt, Kis G. 1, Létay. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
USA: Brooks – Wright 1, Merlo, Hopkins 1, Witt, Bailey, Smith 2. Cserék: Sagehorn, MacDonell, Sharf, Krumpholz, Kruzeka. Szövetségi kapitány: Terry Schroeder
Gólok – emberelőnyből: 8/6, ill. 10/1
Gólok – ötméteresből: 0/0, ill. 2/1
Kipontozódott: Szivós (30.p.)


A mieink nagy játékkedvvel, kiválóan pólózva kezdték a meccset. A világhatalom képviselői észbe se kaptak és már 4:0 állt az eredményjelzőn. Ekkor meg hiába kaptak észbe, a magyar hengernek nem tudták útját állni. 8:0-nál lőtték az első góljukat, beállítva a félidei eredményt. Ekkor úgy tűnt, hogy simán meglesz a tornagyőzelemhez szükséges 11 gól különbség. A harmadik negyedben azonban visszaestünk, az amerikaiak egy kicsit magukhoz tértek, a bírók is a legrosszabb pillanatokban fújták meg a "hazai pályát" az USA-nak, így a remény lassan elúszott. A legvégén egy pillanatra ismét felcsillant, de egy "kiváló pillanatban" megítélt amerikai fór végképp eldöntött mindent.

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

Vass László-képek a meccsről

TZS-képek a meccsről

TT-képek a meccsről

Dorka-képek a tornáról

videók (M1):

1:0 - Hosnyánszky Norbert első gólja

2:0 - Hárai Balázs gólja

3:0 - Varga Dénes első gólja

4:0 - Hosnyánszky Norbert második gólja

5:0 - Varga Dénes második gólja

6:0 - Szivós Márton első gólja

7:0 - Mátyás Zoltán gólja

8:0 - Varga Dénes harmadik gólja

8:1 - Smith első gólja

9:1 - Szivós Márton második gólja

9:2 - Hopkins gólja

9:3 - Smith második gólja

10:3 - Szivós Márton harmadik gólja

11:3 - Varga Dénes negyedik gólja

12:3 - Kis Gábor gólja

13:3 - Varga Dénes ötödik gólja

13:4 - Wright gólja


vlv-videók:

A magyar válogatott új csapatvezetője, Beck György a vlv-nek

 

Bevonulás

Bemutatás

Hosnyánszky első gólja

Hárai gólja

Varga Dénes első gólja

Kimaradt lehetőség

Szivós-gól

Jó a blokk

Mátyás Zoltán első gólja a magyar válogatotban

Varga Dumi kapásgólja

Szivós előnygólja

Ez is kimaradt

Jelenetek a magyar kispad szemszögéből

Vége

Eredményhirdetés

Kemény Dénes nyilatkozata



Hosnyánszky Norbert nyilatkozata



Varga Dénes nyilatkozata



Biros Péter nyilatkozata



Hegedüs Gábor nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Létay Krisztián nyilatkozata



Szécsi Zoltán nyilatkozata



Török Béla nyilatkozata

36 régi hozzászólás

buvarnils hozzászólása
2009.03.18. 01:32

Hat az amcsik ellen 10:3-nal az otmeteresnel az a "lab blokk" az valami frenetikus:)))) Mehet a legendas "blokk fejezetbe". Es hogy mindenki megette:))), de tenyleg mindenki - az meg plane:))). Es utana meg be is lovi a tuloldalon - ne haragudjatok, a pimaszsag teteje:))) Szep volt Dumi! Gratula!

Coach hozzászólása
Coach19660
2009.03.10. 16:42

Meg valami a fiatalitasrol... Azok akik azt "kovetelik" hogy az idosebb jatekosok adjak at a helyuket a fiataloknak azok nem nagyon ertik a csapatepitest/fiatalitast, foleg egy profi csapatban. A Szecska, ha mar (erthetetlenul) ot cikizi itt a sok "szurkoló", nem tenne semmi szivesseget a Magyar csapatnak meg a fiatalabb kapusoknak azzal, hogy le lepne. Pont forditva! O azzal segiti a valogatottat, hogy marad. Igy a fiatal jatekosok vagy meglokik vagy kilokik a csapatbol. Tehat a Szecska vagy meg jobb lesz vagy kitoljak a csapatbol, mint o a Kosz Zolit. De csak ettol lehet jobb egy csapat. Ez vonatkozik minden idos/fiatal jatekosra. En tehat azt javaslom, hogy mindenki emelje meg a kalapjat azok a jatekosok elott akik elvalaltak meg 4 evet azert, hogy a Magyar vizilabda tovabbra is a csucson lehessen.

Coach hozzászólása
Coach19647
2009.03.10. 01:00

Gratulalok a csapatnak. Megerdemeltuk volna a gyozelmet - vegig 2-3 gollal vezettunk, de tok lenyegtelen. Nagyon eros ez a csapat + a 3-4 hianyzo jatekos (Gergo, Madi, Adam, Kasa - jovore) . VB-t siman meg lehet nyerni. A Horvat es a MNE lesz szerintem a 2 leg nehezebb ellenfel.

Anni hozzászólása
Anni19646
2009.03.10. 00:10

Eddig csak olvastam a különféle véleményeket, de most úgy érzem muszáj megírnom a sajátomat is. Undorító amit itt egyesek művelnek. Ahogy gátlástalanul kritizálja némely fel nem fedezett zseni, "hozzáértő" a világ legjobb szövetségi kapitányát Kemény Dénest a kerettagok összeállítása miatt. Szerintem ezt maximálisan rá lehetne bízni, valamivel jobban ért hozzá, mint itt bármelyik nagyokos, főleg vasas drukker! Ő már bizonyított nem egyszer, de 3x! szurkoló: szégyeld magad! Ahogy a Szécsi Zoliról írsz (pl.a sérülésével kapcsolatban) az felháborító. Jobban kellene tisztelned a 3x-os olimpiai bajnokot. Emberek ezreinek szerzett már nagyon sok örömet éveken keresztül bravúros, senkihez nem hasonlítható csodálatos védéseivel és teszi ezt most is pl.a Volvo kupán. Igazad van FotoVass, /én a Tv-t néztem/ a Tv-n keresztül is fantasztikusan védett. A világ legjobb kapusa, de Mo-n biztos, hogy nincs jobb nála. Remélem hogy Ő lesz az egyik 4x-es, amennyiben a csapat nyerni fog Londonban, márpedig nyerni fog. Őt már nem lehet ajnározni (nincs rá szüksége), csak elismerni és tisztelni! Ha már ajnározás akkor pont ezt teszik itt többen a Danival és a Dumival. Én is kedvelem őket, nagyon jók, de az édizés pl.visszataszító, szerintem nem méltó hozzájuk. Még a fiatalításról: nehogy azt higyjétek hogy minden jól vizilabdázó, nektek szimpatikus fiatal automatikusan válogatott lesz, hiszen ennyire nincsen szükség. Csak azok helyett kell úgymond fiatalítani, akik már tényleg "kiöregedtek" és önszántukból elhagyták a válogatottat, vagy akiket játékuk miatt kortól függetlenül a Kapitány le akar cserélni.

teca hozzászólása
teca19645
2009.03.09. 22:26

Sok meglepetést nem hozott a torna a számomra, tetszett a csapat összképe, annyi megjegyzést mondjuk tennék, hogy a Vasas valószínűleg megnyerte volna ezt a Volvo-kupát szerintem. És valóban, ha csak a góllövőket nézzük, látszik, hgy melyik csapat játékosai voltak a legélesebbek. Sajnálom, hogy Kemény gyűlöli a Vasast és csak azt hívja be, akit nagyon muszáj. Nagy Viktor egy negyede is nevetséges..

Sümeghi hozzászólása
2009.03.09. 21:29

Hát azt hiszem egyértelmű melyik magyar kluvpcsapat játékosai voltak meeghatározók a válogatottban nem akarok neveket mondani mert magyar válogatott ugy jó ahogy van és nem akarok senkit emgbántani!

Borsocska hozzászólása
2009.03.09. 21:19

Nagyon köszönöm :D

szerk hozzászólása
szerk19642
2009.03.09. 21:05

Borsocska: 11:3 - Dumi negyedik gólja, mert ráadásul nem elég, hogy "hárította" az ötméterest, a lefordulásból azonnal gólt lőtt!

Nina hozzászólása
Nina19641
2009.03.09. 21:00

Dani és Dumi voltak ma a Sportarénában a Duna TV-n, nagyon édik voltak!

Borsocska hozzászólása
2009.03.09. 20:28

Valki mondja már meg melyik videón van Dumi zsenialitása

. hozzászólása
.19638
2009.03.09. 18:40

Fogjátok már fel hogy egy ilyen kommentátor aki a meccseket közvetíti nem bújhatja egész nap a vízilabdás újságoat és könyveket ezért nem is tudhat mindent olyan jól! szoljatok ha hülyeség volt!

deven hozzászólása
deven19636
2009.03.09. 17:41

köszönöm megtaláltam a 4.ik gól előtt.

deven hozzászólása
deven19635
2009.03.09. 17:36

T Szerkeztő szépen kérem ha mód van rá a Dumi /második USA 5 méteres előtti / mozdulat sorát jó volna látni.

FotoVass hozzászólása
2009.03.09. 16:28

Todi: ami az utolso gondolatodat illeti, nos, ilyet sajnos nem lehet varni a szurkolotarsaktol. Legalabbis a beirok tobbsegetol... Ami pedig az USA A-B, Magyaro. A-B valogatott kerdest illeti, nehanyan ugy latszik nem fogjak fel, hogy eppen most KEZDODOTT el egy ujabb felkeszulesi ciklus, nekunk is, a szerbeknek is, az USAnak is es jopar mas valogatottnak is. Es ez a felkeszulesi ciklus meg meg van turbozva a CSAPATKERESESSEL. Nemcsak nalunk, mashol is. Ilyenkor nincsen A vagy B csapat / keret. Tolunk is hianyzott 3-4 tuti kerettag, az Amcsiktol is, szerbektol is. Ebben a helyzetben, ezekkel a csapatokkal szemben ertuk el azt, amit elertunk. A lenyeg ugyis azon volt, hogy milyen sikerrel szokik ossze a csapat tamadasban, vedekezesben. Szerintem meccsrol-meccsre jobban mukodott a dolog. Meg kell erteni, hogy egy valogatott kerettel valo keszules es egy valogatott meccs nem jon csak ugy, rutinbol az ujoncoknak, legyen az olyan tapasztalt jatekos, mint Matyas Zoli vagy Letay, pl. Ez nem a klubja, masok a feladatok, mas modon kell az egesz jatekhoz, annak ritmusahoz, menetehez hozzaalniuk azoknak, akik most mutatkoznak be eloszor. A lenyeg az osszecsiszolodas, egymas megertese, hogy mi, szurkolok tovabbra is ugyanazt a kreativ, szines poloeloadast kapjuk a valogatottol, mint pl 2,5 vagy 9 evvel ezelott. Szecska ugyeben pedig csak annyit: nem tudom a TV-ben hogy jott le, de ott, az egri uszodaban az latszott, hogy fantasztikus formaban vedett az USA ellen. Nekem senki se mondja, hogy ha valaki 1 golt kap 3 negyeden keresztul, az csak es kizarolag az elotte vedekezok munkaja. Szamtalan bravurja volt, amivel pl eletben tartotta az eselyt, hogy meglegyen a 11 golos kulonbseg, a kupagyozelem. Mert ezek a sracok ezt akartak adni nekunk vasarnapi ajandeknak! Meg akartak nyerni a Volvo Kupat, pedig ezt en sem hittem el a meccs elott, hogy akar szemernyi esely is lesz ra. Es megvolt. Tobbek kozott Szecsi Zolinak is koszonhetoen. Szoval ennyit azoknak, akik most Szecskat peceztek ki maguknak.

im hozzászólása
im19633
2009.03.09. 16:24

Szerintem lesz egy nagyon jó magyar válogatott, amelyik újra olimpiát nyer. A magyarok pedig akkor is a magyar csapatnak drukkolnak, ha a világ legtávolibb sarkában ülnek is le a tv elé.

xoxo hozzászólása
xoxo19632
2009.03.09. 15:52

Kiss Csaba borzasztó volt sztem... ezt a válogatottat most a Vasas játékosai vitték a hátukon. És ez TÉNY!!! Úgyhogy én az egriek helyében annyira nem feszítenék... Ettől függetlenül viszont gratulálok a csapatnak, jók voltak, idő kérdése és összeszoknak és a vízilabdában mi leszünk a császárok :)

Todi hozzászólása
Todi19631
2009.03.09. 14:46

Ezek nagyon vicces hozzászólások. Legalább lennétek következetesek. Gergely már jó? És Szivos is a 2007-es VB után? Akkor ilyeneket nem nagyon lehetett olvasni. (Hozzáteszem, nekem akkor is jók voltak.) Mi volt Peking előtt? És mi volt, amikor megnyerték? Most ugyanez kezdődik elölről. Unalmas lesz ezt 4 éven keresztül olvasgatni. Lehet, hogy le kellene szokni a vlv, helyesebben a fórumának az olvasásáról. (Bár - egy kicsit elvonatkoztatva - ez igaz minden internetes fórumra.) Nem lenne egyszerűbb a tehetetlenség nyugalmával tudomásul venni a döntéseket és mindenféle dühöngés és szitkozódás nélkül élvezni a meccseket?

szurkoló - a fiatalokért hozzászólása
2009.03.09. 12:50

Bocs, a szurkoló is én voltam,csak közben 'elszállt'a gépem,azthittem az előző kommentem nem jött le.

szurkoló - a fiatalokért hozzászólása
2009.03.09. 12:46

Kovács Gáboron kívül volt még két játékos - a két fiatal kapus - akik fejenként kaptak egy negyednyi lehetőséget a bizonyításra! EZ IGEN! Nem is értem,minek ez az 'álcaduma', hogy VB-keret-keresés + fiatalítás (főleg,ugye), amikor a Kapitány úgysem tud elszakadni a régiektől - értem itt legfőképpen Szécsit...Valaki azt írta, mindenki Szécsit ajnározza,hát igen, nem is értem(ismét).Gerendás azt nyilatkozta -az Olimpiáról "nyomorékként" kapta vissza két meghatározó játékosát(Biros,Szécsi-Sport Plussz).A Bajnoki meccseken érezhető is a nem éppen kiemelkedő teljesítményük. Úgy gondolom ez a kupa azért is lett volna jó,hogy az összes tehetséges fiatal lehetőséget kapjon - és erre a hétre az 'öregeket' felejteni kellett volna.De hát Kemény kapitány nem változik és továbbra sem mer NAGYON változtatni.A Volvo II. hely szerintem a fiatalokkal is meg lett volna!(és ha nem akkor mi van, így égőbb a 2. hely - szerintem)

egri hozzászólása
egri19628
2009.03.09. 12:05

XY: A szubjektív vb sorral nagyjából egyet értek, de azért nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak olyan emberek kellenek, akik a gólokat lövik, hanem olyanok is, akik a gólpasszt adják, meg mindenhol ott vannak ahol kell! Ezért venném ide Kiss Csabát, ezért nem feledkeznék meg Varga II-ről, Hegedűsről, és én is sajnálom, hogy Kovács Gábor nem kapott lehetőséget, de messze még az olimpia! Lehet, hogy ez a sor is szubjektívre sikeredett, dehát: HAJRÁ EGER!!! :))

szurkoló hozzászólása
2009.03.09. 12:04

Hát igen,Kovács Gáboron kívül volt még két ember -a két fiatal kapus - akik örüljenek(!)hogy a válogatottal tölthették ezt a hetet!És annak,hogy kaptak egy negyednyi lehetőséget! Akkor amikor a Kapitány szerint a fiatalítás a célja és a VB-re keresi a keretet? Valaki azt írta, mindenki a Szecskát ajnározza - ezt én is így látom, csak nem értem...Szegény Kemény Dénes,ennyire nem tud megválni Szécsitől, akit Gerendás, mint 'nyomorékot' kapott vissza az Olimpiáról?! És aki nem meri megműttetni sem a térdét sem a könyökét, nehogy kimaradjon valamiből - ez már számomra nevetséges. Egy ilyen torna kimondottan arra lett volna jó, hogy kipróbálja az összes szóbajöhető fiatal tehetséget! NEM?!

Tomute hozzászólása
Tomute19625
2009.03.09. 11:32

xy, mikasa, zele! Ajánlom Dani nyilatkozatát a figyelmetekbe! MAGYAR közönséget említ, nem egrit (HELYESEN!!!), mivel a MAGYAR válogatott játszott! Ja! Ez a MAGYAR válogatott honlapja... (Legközelebb TV helyett személyesen, ha lehet...)

B (régi) hozzászólása
2009.03.09. 11:05

Azért az sem mindegy, hogy a Volvo szponzorált egy tornát a válogatottnak, amit végül a szerbek nyertek... A látottak alapján én is azon a véleményen vagyok, hogy a mostani szerb válogatottnál erősebb csapat a Partizán. Orsinak hajrá, csak így tovább!

Yoda hozzászólása
Yoda19623
2009.03.09. 10:58

Sztem (vélemény) ilyenkor nincsenek klubok, csak a magyar válogatott van, egyéni teljesítményekkel, amiket a klub azután reklámozhat...fordítva gáz... Azért azt ne felejtsük el, hogy "Petisten" először volt cséká és nagyon más egy válogatottat kormányozni, persze ez nem mentség arra hogy nem vágott mindenki szeme közé 25-öt, mert hogy képzeli, de azért részben magyarázat lehet... No meg aki ismeri a játékát az tudja, hogy vagy nagyon megy neki, vagy nagyon nem -vagyis nem 100%-. Most Szecska nem műtet lábat?

CHICAGO hozzászólása
CHICAGO19621
2009.03.09. 05:14

Gratulalok a csapatnak.. A Roman-Szerb meccs ismereteben kulon orulok, hogy nem lettunk elsok, mert akkor az isten sem mosta volna le, hogy bunda volt.. marpedig erre a csapatnak nincsen szuksege.. igy is ok a legjobbak...(es ezt az ocean tulso partjarol irom)

mikasa hozzászólása
mikasa19620
2009.03.09. 02:44

T. xy! Jól látod a dolgokat, az egerből csak a Hárai vízilabdázott válogatotthoz méltóan. A többi egri játékos olyan volt amilyen az Eger a bajnokságban. A Vasas játékosok, és Szívós, Hárai, és Gergely nélkül semmit sem érne ez a válogatott!

Szöszke hozzászólása
2009.03.09. 02:19

Gratulálok a Kapitánynak és a fiúknak! Nagyon az eleén járunk az út rögös de a vége megint szép lesz én bízom benne.

csaba hozzászólása
csaba19618
2009.03.09. 00:11

Gratula a csapatnak! Csak egy észrevétel: Kovács Gábor egy mp-et sem játszott...még csak be sem volt írva...még szerencse hogy Kemény behívta...de minek??? Ha behívta a srácot miért nem írta be egyetlen meccsre sem? Ez számomra érthetetlen dolog. Csak szegény Kovács Gábort sajnálom aki végig reménykedett...pedig ügyes. :)

Józsi hozzászólása
Józsi19616
2009.03.08. 22:49

Örömteli dolog, hogy fiatalitás van a magyar csapatban, de számoljunk egy kicsit,aki ma 28,29éves mennyi is lesz a következő olimpián? Tényleg fiatalodik a csapat!Ha már ott vannak a fiatalok is miért nem kaptak ezekkel a kőkemény ellenfelekkel szemben több lehetőséget?Aki érti talán megmagyarázhatná

szaelek hozzászólása
szaelek19615
2009.03.08. 22:22

Mezei Dániel tragikus! Eltiltanám a közvetítéstől. Nem szeretem. De ez egy szubjektív vélemény. Elfogadom,ha más másként vélekedik. Amikor az egyik ötméteresnél Varga Dumi kirúgta a labdát a lövő kezéből, az ismétlésben is látszik, ő meg arról dumál, hogy a labda hogyan csúszik. Lehalkítottam és Kossuth rádió! A meccsről: én nem ajnároznám agyon a csapatot. Gratulálok a győzelemhez, viszont 11-el verni kellett volna ezt az ami csapatot. Akkor lehetne ajnározni. A munka elején vannak a fiúk, további sikeres munkát a világveréshez,mert természetesen más cél nem lehet. Üdv!

nicomike hozzászólása
2009.03.08. 22:17

Kedves Miért??? A felvetéseddel egyetértek, de én úgy emlékszem, hogy Mezei azt mondta, hogy 7 ember volt ott az amcsik közül az olimpián... Oké, hogy akkor amcsi B, de akkor ez ránk is igaz, nem? Mondjuk a lényeg az - gondolom egyetértesz -, hogy ha az amcsi A jön el, akkor is nyerünk, meg szerencsére enkünk a B csapatunk is erősebb, mint egy amcsi A. üdv, nicomike

Bodza hozzászólása
Bodza19611
2009.03.08. 20:54

de lehetne az a ,,hamarosan...":)

Pepe hozzászólása
Pepe19609
2009.03.08. 20:07

Gratulálok az egész csapatnak, és a Kapitány úrnak is! :)

Miért??? hozzászólása
2009.03.08. 19:47

Olvasva a különböző forumokat,elképesztő milyen következményei vannak a félre tájékoztatásnak,leszögezem,senkit nem akarok furni,irigy sem vagyok,de nem értem miért nem lehet elmondani a valóságot. A mai ameikai csapatból talán 2-3 voltak az olimpián,és nem öregek csak Europa különböző bajnokságaiban játszanak,mint a mieink.Azért mert a Mezei aki ma is alul múlta saját magát,ami már komoly szint,vagy szándékosan vagy tudatosan nem tájékoztatta a nézőket erről,pedig Azevedo (Yug Dubrovnik) Moses (Sibenik) Varellas (Savona) Powers,és még sokan nem voltak itt,ezzel a nézőket félrevezetve azt érjük el hogy most arról beszélnek,h az olimpián biztos kokszoltak,mint a Phelps,pedig ez a csapat az USA B volt,ezzel nem a mieink sikerét akarom kicsinyiteni,mert nem erről szol a dolog,hanem arrol h sehol nem irják le ezt,pedig ezzel lehet öngolt lövünk,mert mondjuk a vb-n kikapunk a komplett amcsi vál-tol akkor mit gondolnak a mostani tudatlanságban tartottak... A szerb csapat is gyengébb volt mint a Partizán,mert ugye ott is vannak külföldön játszok,akik nem jöttek csak a Partizánosok jöttek de a Vujasinovics meg a Bailey meg a Vasovic nélkül,tehát a Partizán erösebb mint az egri szerb csapat,miért nem lehet ezeket leirni. Tudom a magyaroktol hiányzott Madaras,Steinmetz,Kiss Gergő meg mások,de azért lehet tájékoztatni az embereket,hogy a többi csapat is hogy állt fel,mert ezzel csak magunkat csapjuk be.

xy hozzászólása
xy19606
2009.03.08. 19:26

sok lehetőséget kaptak a fiatalabb kapusok... Szécsit ajnározza mindenki...nagyot alkotott egy hihetetlen lövőerőt és technikát képviselő románok és amik ellen...kár, hogy a bajnokságban betli a vasasosok és Szívós Marci ( + Gergely Pista ) nélkül nulla lett volna a csapat Biros egy isten, de ezen a három napon az egyik leggyengébbünk volt, ettől még az 'igazi' Biros nélkülözhetetlen szubjektív tipp a vb-re: Nagy Viktor, Gergely Pista, Dr. Kiss Gergely, Madaras, Varga Dani, Varga Dénes, Szívós, Gór-Nagy, Hosnyánszky, Kis Gábor, Biros, Hárai (Steinmetz) + még valaki

orsi hozzászólása
orsi19605
2009.03.08. 19:04

Az első vizilabda torna/meccsek amin voltam!!! hát nem felejtem el az tuti!!!! Feledhetetlen!! kÖszönöm:D ÍGY TOVÁBB!!!! Hajrá fiúk!!!!:D