FACEBOOK

Kemény Dénes kihirdette 18-as keretét a Volvo-hétre

Kemény Dénes kihirdette 18-as keretét a Volvo-hétre
hozzászólás, 2009.02.24.

ENGLISH VERSION // Kemény Dénes közölte a vlv-vel keretét a jövő hétfőn kezdődő edzőtáborra. A külföldön játszók most nem jönnek haza, s a 18 játékost hét klubból válogatta össze a kapitány. Legtöbben az Egerből és a Vasasból érkeznek, s újra a meghívottak között van Gergely István és Szivós Márton. A keret a március 6-7-8-i Volvo Kupára készül, de hogy mind a 18 játékos ott lesz-e a tornán, az később dől el.

Március 2. és 5. között edzésekkel készül a magyar válogatott a jövő hét végi egri Volvo Kupára.

Kemény Dénes szövetségi kapitány kedden reggel a vlv-t tájékoztatta arról, hogy a "Volvo-hétre" 18 játékost hívott meg. A külföldön szereplők ezúttal nem állhatnak a kapitány rendelkezésére, ez azonban módot ad arra, hogy a berlini edzőtáborozás és hivatalos mérkőzés után újabb fiatalok kapjanak bizonyítási lehetőséget. A keret 18 játékosát hét klubból válogatta a szövetségi kapitány.

A névsor (klub szerinti bontásban):

Vasas: Nagy Viktor (kapus), Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes,

Honvéd: Gergely István (kapus), Szivós Márton

FTC: Jászberényi Gábor (kapus)

Eger – Szécsi Zoltán (kapus), Biros Péter, Bundschuh Erik, Hegedüs Gábor, Hárai Balázs, Kiss Csaba, Varga II. Zsolt,

Szeged: Török Béla

Pécs: Kovács Gábor

Szolnok: Pásztor Mátyás

A játékosok hétfőtől a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában készülnek tornatermi és vizes edzésekkel.

- Ez a 18-as keret az edzőtáborra vagy az egész hétre, tehát a Volvo Kupára is szól? - kérdeztük a kapitányt.

- Nem szeretném feleslegesen megkötni a saját kezem. Ezzel a 18 emberrel elkezdek hétfőn dolgozni és hogyha úgy látom jónak, akkor 18-cal megyünk Egerbe, ha nem, akkor kevesebben. Nyilvánvaló, hogy tisztázni kell a LEN-delegátussal, Lonzi úrral is, hogy egyrészt hány játékost fogad el a tornán - én gondolom, hogy felkészülési tornáról lévén szó, bármennyit, s azt is: elfogadja-e hogy 15-en játszhassanak egy meccsen. Gondolom, hogy ennek sem lesz akadálya, az összes edző így szeretné. Az ellenfelek egyébként a magyar szövetség és a Volvo vendégei a tornán, úgy gondolom, hogy ha kérjük, biztosan támogatni fognak minket. Amennyiben a tornán bármennyi játékos játszhat, meccsenként pedig 15, akkor kevés indokot látok arra, hogy bárkitől elköszönjek csütörtökön, de előfordulhat az is.

- A külföldiek most nem jönnek, ezt így tervezted?

- Hívtam volna be közülük is. Valószínűleg én nem voltam elég körültekintő a torna időpontjának kiválasztásánál, a külföldön játszó négy potenciális kerettag ügyében ugyanis nincs olyan szerencsénk, hogy a bajnokságuk sorsolása megengedné, hogy a hétvégére elengedjék őket. Egyetértek a klubedzőkkel, olyan mérkőzéseik vannak, amik miatt a srácok nem jöhetnek.

- A klubok megoszlását nézve: a legtöbb játékos Egerből van. Ehhez van-e kommentár, esetleg szerepet játszik-e a döntésben, hogy Egerben lesz a torna?

- Ez egyáltalán nem. Sokkal inkább szerepet játszik az a 12 éve begyakorolt szisztéma, miszerint a keretösszeállításnál a játékosok képességeit veszem figyelembe, a világversenyre utazó csapat összeállításánál pedig már a közel egyforma képességű csapattagok közül a pillanatnyi forma szerinti legerősebb csapatot választom. Tehát itt most a játékosok képességeit veszem figyelembe, akkor is, ha esetleg gyengébb formában vannak. Nagy butaság lenne, ha egy-két hét rossz formája miatt nem hívnék be valakit, akire nyáron nagy szükség lehet.

- Mit vársz az egész héttől, illetve a tornától?

- Ugyanazt, amit a németországi út előtt: tisztuljon a kép ahhoz, hogy a május végén-június elején összeálló keret egy jó vb-keret legyen, ami szolgálja a jó római szereplést, de egyben a jó londoni szereplést is. Ezzel együtt természetesen mi minden meccsen nyerni akarunk, aki látta a brandenburgi mérkőzést, láthatta rajtam, hogy egy felkészülési barátságos mérkőzésen is ugyanolyan hévvel ültem a kispadon, mint az olimpiai elődöntőben vagy a döntőben. Nincs olyan meccs, amit ne vennék komolyan, a játékosaim is így vannak vele. Ettől függetlenül nem szabad elfelejteni az előbb felvázolt célrendszert, vagyis hogy a rövid távú cél mellett a hosszú távút is szolgálja a mostani munka.



A belépőjegy március 6-ra, péntekre ezer, szombatra és vasárnapra ezerötszáz-ezerötszáz forintba kerül. Helyfoglalás érkezési sorrendben és két, jeggyel rendelkező felnőtt bevihet magával két 14 éven aluli gyermeket.

A Volvo Kupa programja:

Március 6., péntek

18.15 Szerbia-Egyesült Államok

20.00 Magyarország-Románia (Sport 1 televízió és vlv)

Március 7. szombat

16.15 Egyesült Államok-Románia

18.00 Magyarország-Szerbia (Sport 1 televízió és vlv)

Március 8. vasárnap

11.00 Románia-Szerbia

12.45 Magyarország-Egyesült Államok (M1 és vlv)

70 régi hozzászólás

eger hozzászólása
eger19275
2009.03.01. 12:10

te fasz krisztián !! te vasasi vagy:szégyen gyalázat!! kiss gábor szar mint az atom nem?????????

eger hozzászólása
eger19274
2009.03.01. 12:05

az én csapatom!!!!!! kapus :szécsi ,jasu bekk: varga zsolt , gór-nagy miki roszkéz: madaras kiss csabi a többi : 2012 keret biros, kásás,madaras, kiss gergely,hárai,kiss gábor , varga zsolt , varga dénes és a dani, szécsi,jasu, górnagy miklos, szivos,hosnyaszki, kb

Daret hozzászólása
Daret19166
2009.02.27. 21:11

"A kornak maximum az óvodában van jelentősége, mert ha túl fiatal valaki, akkor nem veszik fel." Vajon ki mondta? :)

Coach hozzászólása
Coach19158
2009.02.27. 14:59

A fiatal, es sajat klubukban nem-jatszo, jatekoskrol csak annyit, hogy nem baj ha a klubukban meg nem sokat jatszanak. Ahogy azt Farago is sokszor mondta: a jatekosok a valogatottban okosodnak meg. Denesnek az a dolga, hogy kivalassza azokat a jatekosokat akik 2-3 ev alatt "megokosodnak" - Magyarul ez a tehetseg felismerese es az ezzel eggyut jaro hosszu tavu befektetes. Neha ez megfizetodik, neha nem. Biros, mint tudjatok, soha sem volt ifi valogatott de tehetseges volt. Ez megerte. Bundschuh, igaz nem sokat jatszik meg de 204 cm, 19 eves es azert megis csak egy nagyon jo csapatban jatszik. Ha a valogatottban Bundschuh felveszi az uj tempot, akar jovore mar huzo ember lehet az egri csapatban. Ha meg nem javul, nincs veszteni valo, van mas akit Denes kiprobalhat. Egyebkent a 7 egri jatekosbol szerintem csak Szecsinek, Birosnak, Harainak es Bundschuhnak van eseje es az utobbi kettonek is csak 1-2 ev mulva. Nem szamit, hogy mi lesz a Volvo Kupan, a VB a lenyeg, es ott megint nagyon jo lesz a csapat. Kasas nagyon fog hianyozni (Vaga Tamas is, ha nem lesz ott) de szerintem igy is dontot jatszunk. ITT LEHET MAJD LATNI A VOLVO KUPA USA-MAGYART Március 8. vasárnap, 12:45 - M1 http://tv.animare.hu/onlinetvnezes.aspx

Qz hozzászólása
Qz19157
2009.02.27. 13:44

Rolling! Az általam említett játékosok, Bundschuh és Kovács kétszer nyerték meg az országos ifi bajnokságot. Abból egyszer veretlenül, az előbbi pedig még egy szlovák bajnokságot is nyert. Egy ilyen erős csapatból, akik veretlenül nyernek egy országos bajnokságot, nyílván találunk olyan tehetséges játékosokat, akik hogyha beérnek, darabokra szedik a szerbeket. Ebből a csapatból kettő játékost hívott be Kemény Dénes, és 4 év alatt simán a legjobbak közé tartozhatnak. Gondolom Kemény Dénes is így látja. Oké, hogy ez csak egy ifi bajnokság, de abból messze a legjobb csapat, merem állítani, az egész világon! És honnan töltsük fel a felnőtt válogatottunkat idővel, mint a legjobb magyar csapatból?

Rolling hozzászólása
Rolling19156
2009.02.27. 10:23

Qz! Az általad említett játékosok nem kétszeres magyar bajnokok (egyszeresek sem), hanem "csak" kétszeres magyar kupagyőztesek. Ez is nagy dolog, de azért nem ugyanaz a kettő. A sokak által angy tehetségnek tartott Bundsuch az Egerben is csak perceket játszik, márpedig a válogatottba olyan játékos való szerénymegítélésem szerint, aki már bizonyított a klubcsapatában. Nem alkalmanként megvillanva, hanem folyamatosan és stabilan. Hegedűs valóban stabil csapattag Egerben, de egy-egy villanáson kívül semmit nem mutatott. Kiss Csaba éveken át ott volt, de semmi érdemleges produktumot nem nyújtott soha a válogatottban. Nem látom a sanszot, hogy most már kifelé menet fog majd megtáltosodni. Hárai lassan az örök tehetség lesz. Vagy 5 éve már kerettag, mint a jövő nagy klasszisa, de ő is csak villannásokra volt eddig jó. Nem igazolta, hogy méltó a bizalomra, de ő még valóban beérhet. Egyébként, ha igaz Kemény Dénes szon meglátása, hogy az Egerben 7 válogatott szintű játékos van, akkor Gerendás nagyon nem jó edző, vagy csak szimplán nagyon elrontott valamit, mert az a szuper Eger eléggé döcögősen játszik. Lényegében 2 meccset tehetnek ki az ablakba: A (Varga Dumin kívül teljesen formán kívüli) Vasas saját medencében való hosszabbításos legyőzését, és a Pqrtizan elleni majdnem megnyert meccset. Ennyi. Az összes többi meccs, még a győztesek is, siralams szenvedés volt. Szóval vagy nincs ennyi válogatott az Egerben, vagy Gerendás nem OK.

vivi hozzászólása
vivi19154
2009.02.26. 22:13

tipikus magyar "szokás",h a másikat szidjuk...kíváncsi lennék arra,ki merne odamenni pl. Déneshez,és kezdené el kritizálni,h ez sem kell a csapatba meg az sem kell...ugyanmár.bár az biztos úgy lesz,hha nem szerepelnénk jól( de hát miért nem),h egyes rajongók majd az "én megmondtam,h nem kellett volna" című sablonszöveggel állnak elő,és akkor megint kezdődne előlről a veszekedés. nem mondom,h ez egy dreamteam,mert az a pekingi volt,de bizalmat kellene szavazni,+a kapitánynak is,hiszen "csak"türelmet kért a rajongóktól. ja,am sztem az olimpiai csapatot még nem kellene tervezgetni:):)

Krisztián hozzászólása
2009.02.26. 22:12

Szerkesztőnek:Köszönöm. EGER ! Szerintem te vmit igen félreértettél....BIROSRÓL SENKI NEM MONDOTT SEMMI ROSSZAT !!!Olvasd el mégegyszer, mert szerintem nem fogtad fel amit olvastál ! Tudom ajánlani segítségnek "földidet" NAJÓT, ő majd segít megérteni a szöveg értelmét, mivel ő minden fórumon intelligensen és hozzáértően alkot véleményt.....

Krisztián hozzászólása
2009.02.26. 16:47

SZERKESZTŐNEK: Mi ez a baromozás és egyáltalán mire fel ??? (eger hozzászóláa...)

Krisztian hozzászólása
2009.02.26. 16:45

EGER:Te miről beszélsz, EGYÉBKÉNT EZT KINEK ÉS MIRE FEL MONDTAD ???

Qz hozzászólása
Qz19149
2009.02.26. 14:03

Három olimpiai arannyal nem bizonyított már Kemény Dénes? Nem tudom miért kell sírni, hogy ennyi egri van a keretben. Szécsi, Biros 3 olimpiai arannyal bizonyította, hogy ott van a helye. Varga II. Zsolt van olyan jó mint a testvére, csak fiatalabb. Hárai, Hegedüs most kezdenek jó játékossá vállni, ki tudja mi lesz belőlük. Madaras, Kiss Gergő, Benedek nem tud jelen lenni, kell a balkezes--->Kiss Csaba. Bundschuh, Kovács Gábor kétszeres Magyar Bajnokok, 4 év múlva nagy szükség lehet rájuk. Jászberényi kiemelkedően véd a Fradiban, a végén még a döntőt is összehozza. Gergely bizonyított az olimpiai elődöntőben, le kéne már szállni róla. Viktor is egy nagyon jó kapus, de EB-n ott volt a lehetőség előtte, és nem élt vele úgy, mint Szécsi annó 2000-ben. Innen jön Szecska klasszisa. Ezért marad Viktor csak az árnyékában. A VASAS-ból pedig pont ez a 4 mezőnyös az, akire hosszútávon lehet építeni. Ők lesznek a válogatott gerince. Az újaknak, Pásztor Mátyás, Török Béla, pedig nagyon örülök. Baksa is egy nagyon tehetséges kapus, de ez a viselkedés tényleg nem megengedett. És perpill vannak nála tapasztaltabbak is. Szívós pedig olimpiai bajnok lesz Londonban, mint az apja és a nagyapja. (Bár a 2007-es MK döntőben csúnyán viselkedett./Most vasárnap fantasztikus volt.)

Rolling hozzászólása
Rolling19148
2009.02.26. 13:31

Coach! Szerinted van értelmes ember, aki komolyan írja, amit írtam? Próbáltam ironizálni, ha valaki komolyan vette, elnézést. (Egyébként Bárány is hiányzik még a keretből és Vancsics is jó lenne tarcsi kapusnak.)

zizu hozzászólása
zizu19147
2009.02.26. 12:48

Ez egy csapatjáték! Ki tudja, melyikük mit tud még hozzátenni a játéktudásán túl! A Kapitány valószínűleg tudja, vagy legalábbis érzi. Az idő pedig majd megmutatja neki is, hogy hogyan formálja a csapatát fokról fokra.

dani hozzászólása
dani19146
2009.02.26. 10:37

Sziastok, Úgy gondolom, mindenki tiszteli dr. Kemény eredményeit, MIINDEN őt igazolja. Természetes, hogy mindenkinek vannak kedvencei, de a másikat ne bántsátok, légyszíves, csak azért, mert egy számotokra nem szimpatikus klubban játszik. Itt a Magyar Válogatottról van szó. Akik fröcsögő szájjal kritizálnak, vajon hány másodpercet bírnának egy öldöklő, tétre menő mecsen a vízben? (vagy csak edzéseen:))) üdv: Dani

peti hozzászólása
peti19145
2009.02.25. 21:43

ez igy nem jó több az egri játékos mint a vasasos!

...vki... hozzászólása
2009.02.25. 21:29

Nem értem mért van az hogy emberek csak szídni tudják ezt az összeállítást és az összeállításban valójában Kemény Dénest szídják... Amikor sztem Kemény Dénes tudja a legjobban hogy mikor hogyan áll össze a csapat. és nekünk kívül állóknak pedig semmi küzönk nincs hozzá pláne ha nem is értünk semmit a vizilabdához...

Coach hozzászólása
Coach19143
2009.02.25. 21:12

Szerintem nem feltetlenul panaszkodunk de a szurkolashoz hozza tartozik a "tanacsadas" is. Van aki it nagyon ert a polohoz, van aki nagyon nem, de megis szereti. En szivesen olvasom mindenkinek a velemenyet foleg ha pozitiv. Kiraly a Magyar polo, kiraly a vlv.

Gy. hozzászólása
Gy.19141
2009.02.25. 20:12

Van egy olyan mondás, hogy a suszter maradjon a kaptafánál, - mi szurkolók a drukkolásnál. Szvsz az a legjobb, ha az állítja össze a csapatot, aki a legjobban ért hozzá: Kemény Dénes (ebben gondolom mindenki egyetért). Lehet, hogy rosszul emlékszem, de pár hónappal ezelőtt mindenki istenítette és örült, hogy kapitány maradt, eddig tartott a türelem és az öröm???

lajos hozzászólása
lajos19140
2009.02.25. 17:03

Gergelyt 4 évig szidta mindenki,meg leturistázta aztán bevédett bennunket a dontobe!ahogy látom,megint kezdodik a mindenki szidása!!!ez nem nagyon sportszeru.tipikus magyar betegség a másik sportember szidása.aztán,ha oromet szereznek nekunk-ami gyakran megadatik-a mennyekig magasztaljuk a Csapatot és Dénest is.gyomorháboríto!

Najó hozzászólása
Najó19139
2009.02.25. 17:01

Skacok! Nem ugyanez ment Peking előtt? Ne akarjunk már beleszólni a Kapitány dolgába!!! Hányszor kell még bizonyítania, hogy ért a dolgához? Hajrá Magyarok!

Valaki! :) hozzászólása
2009.02.25. 16:40

Kiss Csabának igen is van helye a csapatban! És hogy nem gólerős??? Tessék megnézni a Statisztikát! :)

Coach hozzászólása
Coach19137
2009.02.25. 16:35

Rolling, te fuvet szivtal? Ezt komolyan mondat vagy csak szivatsz minket? 10 perce megallas nelkul rohogok... : )))

dani hozzászólása
dani19136
2009.02.25. 16:17

sziasztok, Ne bántsuk dr. Keményt, Londonban is aranyéremmel térnek haza a fiúk! Az én olimpiai csapatom:) Nagy V. Szécsi Z. Szívós M. Varga Dumi Varga Dani Biros P. Kis G. Steinmetz Á. Madaras N. Kiss G. Hosnyánszky Kásás Varga T.

okosaknak... hozzászólása
2009.02.25. 16:07

Valoban most nem kell meghivni Baksát de nem hinném ,hogy szidi kéne. Föleg ugy hogy hogy beszél a csapat társival.Megnézném ti ,hogy reagáltok arra mikor állandoan a rangadokon 2 méterröl lövik a ziccerek.Látszik rajta ,hogy nyerni akar az hogy néha ideges..És akkor mi van.. Szerintem ö oriási tehetség csak annak lett áldozata ,hogy a szegednek nem megy..Török béla az meg az apja meg öres Kásás.Laci ha olvasod ezeket a hozászolásokat ne foglalkozz vele. Iszonyu ügyes vagy leszel még válogatott.

huhu! hozzászólása
huhu!19134
2009.02.25. 15:48

Gorcsev! Nálam is ez a csapat,kérdőjel Hárai-Steinmetz? Gergely-Baksa? És KisCs és+ 1 bekk között!

Coach hozzászólása
Coach19133
2009.02.25. 15:41

én sem értem-nek: igen, mint mondam elobb, a Kiss Csabat en sem nagyon ertem, persze nem azert mert nem magas. A magassagi ugy az inkabb egy altallanos eszrevetel volt. Szerintem a Csaba csak azert van itt mert nincs bal kezes. Es ez lesz az utolso lehetosege. Szerintem a Gergo es a Madi mellet a Hosi fog vissza menni rossz kezre. O onnan (is) nagyon jol lo. Az en (alom) VB csapatom: Szecsi Z Nagy V. Kapásold. Szívós M. Varga Dumi Varga Dani Biros P. Center: Kis G. Steinmetz Á. Rosszkézold. Madaras N. Kiss G. Hosnyánszky. Bekk: Gór-Nagy M. Varga T __________ Kasas, majd, Gór-Nagy helyett jovore.

loránt hozzászólása
loránt19132
2009.02.25. 15:38

Kapus! olvasd el te uborka még1szer...és értelmezd! Találos kérdés?Jászberényi:Angelini,Szivos... Tudják mi a közös bennük? Ök találtak be félpályán tulról neki...:) Gergely:jessy smith,azavedo....Na erröl nem érdemes beszélni.. Nagy V,Szécsi,Baksa a legjobb 3 kapus...

zozo hozzászólása
zozo19131
2009.02.25. 15:19

Hajrá Matyi!

Gorcsev hozzászólása
Gorcsev19130
2009.02.25. 14:28

Az én csapatom a Vb-re Nagy V. Gergely I. Kapásold. Szívós M. Varga Dumi Varga Dani Biros P. Center: Kis G. Steinmetz Á. Rosszkézold. Madaras N. Kiss G. Kiss Cs. Hosnyánszky. Bekk: Gór-Nagy M.

kapus hozzászólása
kapus19128
2009.02.25. 13:51

Baksai??? ugyan! nem rossz,de ő még bontogassa csak a kis szárnyait a Szeged-ben.Vannak profibb kapusaink is,és nem is egy! loránt! irtad,hogy a csapat(szeged) hétről-hétre rosszul áll,de Baksai jól teljesit..ez egy kicsit ellentmondasz magadnak is..ha a csapat hétről-hétre rosszul áll,akkor Baksai sem kivétel ez alól.Magyarul ő sincs a toppon,hisz ő is csapat tag.NO COMMENT!

Misu 69 hozzászólása
Misu 6919127
2009.02.25. 13:42

Az én csapatom: Gergely István Nagy Viktor Szivós Márton Hosnyánszky Norbert Kis Gábor Varga Dénes Varga Dániel Biros Péter Hárai Balázs Varga II. Zsolt Török Béla Kiss Csaba Bundschuh Erik üdv Misu

eger   hozzászólása
eger 19126
2009.02.25. 13:32

te *** krisztián és biros miért na menjen a válogatottal a világ legjobb vizilabdázója hajrá eger!!!!!! te ***

Sándor hozzászólása
Sándor19124
2009.02.25. 12:22

a keret olyan amilyen de legalább adja majd a tv

Daret hozzászólása
Daret19123
2009.02.25. 12:15

gorcsev! Ha jól tudom, Kiss Csabi mellett még Varga II. Zsolt az, aki minden meccsen gól lőtt ebben a bajnokságban... (A lövőszázalékot nem ismerem!) Persze a tényen nem változtat, hogy most sajnos nem megy az Egernek... Ettől függetlenül HAJRÁ EGER! A válogatás módszerét nem ismerem, de a Krisztián által leírtakat kéne elsősorban figyelembe venni nekünk, laikusoknak: vagyis a posztok szerinti eloszlást. 18 főből legyen x db kapus, y db center, v db védő, z db kapás... Biztosan van mindenkinek kedvence, akit szívesen látna a bő keretben, de most kevésbé kéne a "szív"-re hallgatni (tőlem Dénes akár a szívére is hallgathat, már bizonyított nekünk!), mert akkor számolhatnánk 6-7 kapust (Decker szombaton kifejezetten jól védett a Komjádiban! :), meg 6-8 centert, 5-7 balkezest... Javaslatom: ne egy-egy ember be-, vagy be nem kerülését vitassuk, hanem mindenki állítsa össze a maga bő 18-as keretét (poszttal), akár indoklással is! Most elsősorban a VOLVO Kupára nézve, de előre tekintve Rómára, Londonra... Szóval kicsit átgondoltabban, ha lehet, és ne a játékosokat sértegetve! Mert ugye van, aki még kell az előttünk álló 2-3 évben, de Londonig már nem tart ki, viszont más bekerülhet mondjuk 2 év múlva, és vígan állhat fel a londoni dobogóra, és még az azt követőre is!

Rolling hozzászólása
Rolling19122
2009.02.25. 12:12

Megdöbbent és felháborít is, hogy a minden szempontból fantasztikus, és minden sorozatban évek óta totális nyerő Egerből csak 7 játékos tagja a keretnek! Hol van Binder, Nyéki, Sántavy, és a többiek? Felthamet is már régen honosítani kellett volna!

Lia hozzászólása
Lia19121
2009.02.25. 11:42

Én nem értek a vizilabdához, de egy biztos ez csapat sport! TEhát nem csak az számít, ki mennyi gólt lőtt. Érdemes azt is megnézni ki "mennyire lát a pályán", mennyi gól passza van, mennyire tudja helyzetbe hozni a többi játékost.

Bubu hozzászólása
Bubu19120
2009.02.25. 11:30

Én nem értek a vizilabdához. De egy biztos ez csapat sport! Tehát nem csak az számít mennyi gólt lőt egy adott játékos, hanem, hogy mennyire "lát a pályán", mennyi gól passza van, mennyire tudja helyzetbe hozni a másik játékost. Azthiszem érdemes lenne egy ilyen statisztikát is megnézni, nem csak az él góllövők listáját!

én sem értem hozzászólása
2009.02.25. 10:09

Coach, Kis Csaba sem nevezhető magasnak. Kb olyan 185 centi körül lehet, és már elmúlt 30 éves. Ha már úgy alakul, hogy nem jönnek haza a külföldön játszók akkor nem értem, hogy egy ilyen megmérettetésen miért nem inkább a fiatalabb Létay kap lehetőséget. Egyhetes edzőtábor alatt sok minden kiderülhet. Nagyon furcsának tűnik, hogy amikor fiatalításról beszél Dénes akkor nem ad lehetőséget olyan valakinek aki a magyar bajnokság góllövőlistájának második helyén áll, míg Kis Csaba lőtt össz vissz 19 gólt. Ez nem fair, ennyi.

Krisztián hozzászólása
2009.02.24. 23:40

Coach:Érdekes dolgokat írtál és sok benne az igazság.....Amit még sokan nem vettek észre,hogy a posztonként való elosztás:4 center,3 védő (egy igazi bekkel...)5! játékos a kapásoldalon, 4 kapus és mindössze 1 balkezes valamint Biros a rosszkézoldalon........ Egyébként nem úgy volt,hogy Szécsi ezt az évet kihagyja?

teca hozzászólása
teca19116
2009.02.24. 22:49

Jól van Kemény, hívd be az egész tizenötös egri keretet, minek más cspatból, ők úgyis fantasztikusan szerepelnek a bajnokságban. A veretlen Vasasból meg csak az kell, aki nagyon muszáj. Tóth Marcit, minek? Hát perszee, játsszon inkább helyette egy 18 éves gyerek vagy egy bűnrossz formában lévő valaki...

Coach hozzászólása
Coach19115
2009.02.24. 22:21

Annak ellenere, hogy en is "megkerdojeleztem" a keretet ne felejtsuk el, hogy ez csak egy keret a kulfoldi jatekosok nelkul. Elkepzelheto, hogy Denes legkozelebb megint ki probal 5-6 uj jatekost a nyar elott. Az viszont latszik, hogy a mai poloban ha 1.95 cm alatt vagy akkor valami mast nagyon kell tudnod. Aki polozik az pontossan tudja milyen sz*r egy kepzett 2.03m/105kg-os jatekos ellen jatszani. Meg merem kockaztatni, hogy egy Spanyol/Gorog csapat legtobbszor (nem mindig) ezert marad a Jugo/Magyar csapatok alatt. Szerintem ez is nagyon bele szamit a Denes hosszu tavu tervebe. Egy 2m magas jatekos jobban blokkol, erosebbet lo, tob vizet fedez a zonaban es legtobbszor gyorsabban uszik mint egy 185 cm-es jatekos. Ez teny. Tisztelet a ritka kivetelnek. A Madi a leg kissebb jatekos aki, ha jol tudom, 193 cm. Ami nem pici. Lehet, hogy ez reszlet kerdes de szerintem egyre fontosabb dolog.

Én hozzászólása
Én19114
2009.02.24. 22:11

Szerintem egyáltalán nem jó keret, nem látom a válogatás értelmét, osszevisszaság a csapat,de mind1, nem az én dolgom,meg én ugyis mindig csak kritizálok, de igy a kulfoldiek nélkul, végulis Toth Marcit elfelejtve még értheto is a keret, mondjuk 18 játékost konnyu behivni csak Magyarországi klubokból, de értelme nincs,mert legalább 8 ember a késobbiekben ugyis kikerul a keretbol... na mind1, a Fradis, és UTE-s fiatalok nem hiszem hogy rosszabbak lennének,mint a Torok Béla,Kovács Gábor,Torok Béla hármas, a Czigány Karcsi meg nemhogy rosszabb,de jobb is mind a háromnál... na de legyen ez Kemény Dénes dolga...

nem értem hozzászólása
2009.02.24. 21:56

1, Kiss Csaba nagyon gyengén teljesít a bajnokságban! A lövőszázaléka valami szörnyű. 2, Baksa Laci a legnagyobb botlás lenne Kemény úr részéről. Nézzétek meg egy meccsen a viselkedését. Undorító, ahogyan viselkedik, csak a csapattársait szidja. 3, Tóth Marcit szerintem is behívhatták volna. 4, Létay is szintén ott lehetne.

szerk hozzászólása
szerk19112
2009.02.24. 21:44

English translator, köszönjük

?? hozzászólása
??19111
2009.02.24. 21:38

Tóth Marci?

Krisztián hozzászólása
2009.02.24. 20:44

Igen, Tóth Marci fiatal és jó képességű játékos,de ha jól belegondoltok a Vasasban sincs állandó posztja neki,hol centerben,hol a kapásoldalon tűnik fel... Szerintetek a válogatottban melyik poszton lehetne bevetni???

Krisztián hozzászólása
2009.02.24. 20:37

Megmondom őszintén,bár a Kapitánynál seki sem tudhetja jobban,de.....Azért azt én sem értem,hogy a Létay (főleg,hogy balkezes hiány van)miért nem kerettag? Sőt, szerintem a szintén nagy tehetség és kiváló képességekkel rendelkező Salamonnak is itt lenne a helye...Persze ez csak az én véleményem.Amúgy bekk poszton is lyukasnak érzem a csapatot.Ezt a Bundschuh srácot bemutathatnák az Egriek,nemigen ismerjük...De gondolom Kemény nem véletlenül hívta meg!

? hozzászólása
?19106
2009.02.24. 20:30

Nem értem, hogy a Létay miért nincs a keretben. Kis Csabát már úgysem fogja Dénes egy világversenyre sem vinni, azt gondolom, hogy Krisztián ennyit megérdemelt volna legalább, hogy a bő keretben benne legyen.

Coni hozzászólása
Coni19105
2009.02.24. 19:44

Én is szivesen látnám Munkácsi Robit a válogatottban,reméljük,hogy érvényesül majd a mondás,miszerint:Ami késik,az nem múlik... Remélem,nem fogok csalódni,és szurkolok majd a fiúknak,hogy nyerjék meg a Volvo-kupát!:) Sok sikert!

Krisztián hozzászólása
2009.02.24. 19:22

1 Szivós Márton 49 2 Létay Krisztián 34 3 Salamon Ferenc 32 4 Varga Dénes 31 4 Varga Tamás 31 5 Thomas Hopkins 29 6 Dávid Zoltán 28 7 Czigány Károly 27 7 Hosnyánszky Nórbert 27 7 Somogyi Balázs 27

eperke hozzászólása
eperke19103
2009.02.24. 19:21

sajna Tóth Marcit kihagyta a kapitány,csak nem érteni miért? nem számít a teljesítmény csak a tehetség???

Rebo hozzászólása
Rebo19101
2009.02.24. 19:03

Tóth Marci ????

balkéz hozzászólása
balkéz19100
2009.02.24. 18:37

Ha láthatnánk a bajnoki gól verseny eredményét akkor Létay igen csak oda kerülhetne (a bajnokság felénél 4.v 5. volt nem tudom). Kiss Csabánál gólerősebb -ez statisztika.

kovács bulcsú hozzászólása
2009.02.24. 18:00

én vagyok az összes vlvs-nek a legnagyobb ralyongólya

csirmaz rebeka hozzászólása
2009.02.24. 17:55

örülök hogy kiss csabi bekerült mert megérdemelte...:-)

Coach hozzászólása
Coach19096
2009.02.24. 17:53

A lovo szazalekot kell nezni. Mindent el lo de ahoz kepest nem sok golt lo. Es ebben a dinamikus, gyors jatek tempoba alig birja felvinni a labdat a szelen. Az Eger miatta (is)nem tud normalisan lefordulni. Nem akarom megbantani a Csabat de en igy latom.

tabán hozzászólása
tabán19095
2009.02.24. 17:52

mi??

laci hozzászólása
laci19094
2009.02.24. 17:49

ez igy nem jo több az egri mint a vasasos

. hozzászólása
.19093
2009.02.24. 17:48

ez igy nem jo több az egri mint a vasasos

Lady Gaga hozzászólása
2009.02.24. 17:41

Baksa Lacit én is hiányolom...nagyon ügyes mostanában!

gorcsev hozzászólása
gorcsev19091
2009.02.24. 17:30

Kiss Csaba nem gólerős? a remekül védekező Vasasnak kettőt, a Partizánnak Belgrádban hármat hintett és asszem ő az egyetlen az Egerben, aki minden mérkőzésen dobott gólt az idei bajnokságban...

árkása hozzászólása
2009.02.24. 17:25

Most 4 évig megint a sok szakértőt olvasgathatjuk itt:-) Szerintem az eddigiek azt bizonyítják, hogy ért hozzá, meg parsze azt is, hogy a kekeckedők meg nem:-)

loránt hozzászólása
loránt19089
2009.02.24. 17:24

Hol a Baksa? Csapata rosszul áll,de ő 7ről 7re jól teljesít....Vagy rajta csattant a fiatalítás:)....Gergelynél,jasunál jobb..

meg egy kerdes hozzászólása
2009.02.24. 16:30

Slobodan Soro, Marko Avramovic (2), Zivko Gocic, Vanja Udovicic (3), Slavko Gak (1), Dusko Pijetlovic (1), Slobodan Nikic, Milan Aleksic, Nikola Raden, Filip Filipovic (1), Andrija Prlainovic (3), Stefan Mitrovic (1), Branislav Mitrovic. Ezt a Szerb valogatott fogjak megfogni az ujabb fiatal sracok?

Coach hozzászólása
Coach19086
2009.02.24. 15:58

Furcsanak tartom, hogy a Varga Tamas nem kap lehetoseget. Van a keretben 1-2 jatekos aki meg a klub csapataban sem jatszik (jol). A Kiss Csaba behivasa pedig megdobbento. Lassu, nem goleros es kedvtelennek nez ki. De ki tudja, ...lehet, hogy pont ez kell neki ahoz, regi onmagat idezze.

gergőke hozzászólása
2009.02.24. 15:50

Azért hívta be Csabát, mert Madaras és Kiss G. nem tudott jönni.

egy kérdés hozzászólása
2009.02.24. 14:58

remélem a kapitány úr nem szakmai alapon döntötte el kiss csaba reaktivizálását,mert akkor basz6juk,a sport jövőjét,de ha nem talán akkor is.

pesti  hozzászólása
pesti 19082
2009.02.24. 13:22

hívd már meg a Munkácsy Robit is...olyan gyors a keze mint szívósnak és uszik is ugy...

Bodza hozzászólása
Bodza19080
2009.02.24. 12:31

:S...hmmmm,de mennék:(

régi egri hozzászólása
2009.02.24. 10:57

Hegedüs Béla -> :))))) A rövid ü az stimmel. Hajrá Eger! Hajrá MAGYAROK!!