FACEBOOK

Steinmetz Ádám villámlátogatása Budapesten

Steinmetz Ádám villámlátogatása Budapesten
hozzászólás, 2009.02.10.

ENGLISH VERSION // Itthon tölt néhány napot Steinmetz Ádám, a montenegrói Kotor centere, akit családi ok miatt engedtek el kenyéradó gazdái a szombati, Olympiakosz elleni idegenbeli Euroliga-mérkőzés után. Ádám kedden a Komjádiban, egykori vasasos társaival edzett, ezt követően válaszolt a vlv kérdéseire.

- Hogy érzed magad itthon?

- Jól! Nagyon jól!

- Mindenekelőtt a szombati athéni vereségről kérdezünk, hogy értékeled az Olympiakosztól elszenvedett vereséget?

- Igazából Athénban ki lehet kapni, az Olympiakosz most egy nagyon jól összerakott, erős csapat, úgyhogy az egygólos vereség jónak is mondható, különösen úgy, hogy nagyon tartalékosak voltunk, öt alapjátékosunk nem szerepelhetett. Sajnos az első meccsen, Kotorban nagyon rosszul játszottunk ellenük, ott kellett volna nyerni. Ezzel a vereséggel a csoportelsőségről gyakorlatilag lemondhatunk. A hátralávő két meccset hozni kell (a Brescia ellen otthon és a Sibenik ellen idegenben, a szerk.) és akkor biztosan megvan a továbbjutás. Ennyit tudok mondani. 

- Hogy alakult a meccs Athénban, nem volt esély a pontszerzésre?

- 5:1-re vezetett az Olympiakosz a mérkőzés elején és aztán a befejezés előtt három perccel meg tudtuk fordítani az állást. Utána viszont a görögök kihasználtak a bőven adódó lehetőségeik közül kettőt, mi pedig sajnos már nem jutottunk egyenlítési lehetőséghez sem.

- Mit keresel szezon közben Budapesten?

- Hazajöttem Édesanyám 60. születésnapjára. Elengedtek pár napra, amit itthon tölthetek, de a szombati meccsre már újra Kotorban kell lennem, úgyhogy most itthon vagyok, és azért minden nap edzek.

- Melyik uszodában...?

- A Vasassal edzettem ma, holnap-holnapután még nem tudom. Szerencsére bárhol szívesen látnak. Szerdán valószínűleg a Fradihoz megyek, már csak azért is, mert a Vasas Szentesre utazik, bajnokit játszanak.

- Egészségileg rendben vagy?

- Jól vagyok, hál'Istennek minden rendben.

- Szombaton kivel játszotok és hol?

- Otthon a POSK-kal, amelyik a leggyengébb csapat a Jadranska Liágában. Ezért is engedtek el, hiszen a Brescia elleni meccsünk majd csak két és fél hét múlva lesz, úgyhogy belefért egy kis rendkívüli pihenő.

- Köszönjük az információkat, Édesanyádnak sok boldog születésnapot kívánunk!

Címkék:
Steinmetz Ádám

4 régi hozzászólás

Mir-Mur hozzászólása
Mir-Mur18893
2009.02.15. 21:31

Jó volt látni.

hajrá egrer  hozzászólása
2009.02.15. 06:35

kinyirünk vasas 11 8 ra pá pá

Rebo hozzászólása
Rebo18780
2009.02.11. 19:25

Ádi ! Sok boldog születésnapot édesanyádnak. Téged meg várunk vissza a Vasasba !!!

Szabi! hozzászólása
Szabi!18760
2009.02.10. 21:25

Sok sikert Ádi, de tudd várunk vissza a VASAS-ba!!! Mindörökké ANGYALFÖLD!!!