FACEBOOK

Gór-Nagy Miklós és a Budva Montenegrói Kupa-győztes!

Gór-Nagy Miklós és a Budva Montenegrói Kupa-győztes!
hozzászólás, 2008.12.23.

Hazai pályán, drámai csatában legyőzte a Primorac Kotort a Montenegrói Kupa négyes döntőjének utolsó, mindent eldöntő mérkőzésén a Budva, s így megszerezte a trófeát. Gór-Nagy Miklós két szép gólt lőtt, a második sorsdöntő volt, hiszen ezzel a negyedik negyedben lőtt találattal vezetett először a meccsen a Budva.

Kiss Gergely megmutatta, hogy milyen a balkeze és a hatalmas monoklival "díszített" Steinmetz Ádám is kiharcolt örméterest, emberelőnyt, tehát jól játszottak a magyarok.

A meccs úgy kezdődött, hogy a Kotor szorosan ugyan, se azért mégis simán hozza legalább a számára elegendő döntetlent. Az első három negyedben csak Janovicsék vezettek, egyszer kétgólos előnyre is szert tettek, s éppen Gór-Nagy lőtte a felzárkózást jelentő találatot is.

A nagyon nagy hőfokon égő hazaiak minden energiájukat mozgósították, s nem csak befogták a Kotort, hanem az utolsó játékrészben a vezetést is átvették - éppen Gór-Nagy Miklós fantasztikus nagy átlövésgóljával. Milics ezt még kiegyenlítette, de Sefik előbb Janovics, majd a meccs utolsó pillanataiban, már kétgólos előnynél Milics büntetőjét is hárította, úgyhogy következhetett az óriási ünneplés.

Budva-Primorac Kotor 9:7 (1:3, 2:1, 3:2, 3:1) G.: Gór-Nagy, Franicsevics 2-2, Titics, Trajkovics, Danilovics, Vukics, Csirics ill. Milics, Janovics 2-2, Brguljan, Kiss G., Crepulja,





Videók:

(Ígérjük, hogy a karácsonyi pihenőnapok alatt megvágjuk és feltesszük a meccs öszes gólját, érdemes lesz megnézni.)
 
Gór-Nagy Miklós első gólja



Kiss Gergely gólja



Gór-Nagy Miklós második gólja



A másik mérkőzésen:

Jadran Herceg Novi - Cattaro 9:7

A Montenegrói Kupa idei győztese a Budvanska Rivijera Budva csapata.

2 régi hozzászólás

bogyo hozzászólása
bogyo17504
2008.12.23. 23:16

Gratulálok!!!! Nagyon örülök a Budva és Miki sikerének. Nagyon megérdemelték!! :)

én hozzászólása
én17497
2008.12.23. 20:01

Szép volt Miki, szivből gratulálok! Megérdemelted már.