FACEBOOK

Az Eger megvédte címét

Az Eger megvédte címét
hozzászólás, 2008.11.30.

Hazai pályán védte meg Magyar Kupa győztesi címét az Eger. (A hevesiek tavaly a Szőnyi úti uszodában nyertek.) A vasárnapi döntőben a bajnokot győzték le. A meccs sportszerű játék mellett óriási izgalmakat, időnként a sportág legszebb megoldásait bemutató akciókat, s néhány kiemelkedő egyéni teljesítményt hozott. Összességében egyik olvasónkkal értünk egyet, aki szerint az akarat döntött. Egyértelmű volt, hogy az egriek nagyon, de nagyon akarták ezt a sikert.


Eger-Vasas 9:8 (3:2, 2:1, 1:3, 1:1 - 2:0, 0:1) - hosszabbítás után
Eger, Bitskey uszoda, v.: Kiszelly, Székely
Eger: Szécsi - Decker, Nyéki, Bárány 2, Kiss Cs., Hegedüs 2, Varga II. Zsolt 2. Cserék: Erdélyi, Feltham 1, Binder 1, Bundschuh, Hárai 1, Biros. Edző: Gerendás György
Vasas: Nagy V. – Katonás, Kovács R., Varga Dániel, Varga Dénes 5, Steinmetz B., Kis G. 2 Cserék: Takács, Kállay 1, Hosnyánszky, Vörös, Tóth M., Hőna. Edző: Földi László
Gólok – emberelőnyből: 10/3, ill. 13/2
Gólok – ötméteresből: 1/0, ill -/-
Kipontozódott: Binder (29.p.), Steinmetz B. (34.p.)
Sárga lap: Földi László (24.p.)
Piros lap: Mátéfalvy Csaba (32.p.)

A 2008-as férfi vízilabda Magyar Kupa végeredménye: 1. Eger, 2. Vasas 3. Honvéd és UTE

A 2008-as MK-győztes csapat tagjai: 

Bárány Attila, Biros Péter, Binder Szabolcs, Bundschuh Erik, Decker Ádám,  Erdélyi Balázs, Aaron Feltham, Hegedűs Gábor, Hárai Balázs, Kiss Csaba, Nyéki Balázs, Petrovai Márton, Sántavy Máté, Szécsi Zoltán, Valics Bence, Varga II. Zsolt

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

Vass László-képek a meccsről

TZS-képek a meccsről

vlv HD-HP-videók:

Ünneplés a vízben



Az ezüstérmek átadása




Az aranyérmek átadása




A Kupa átadása




Pezsgőzés



vlv-videók:

Az utolsó ráúszás

Egri öröm a vízben

Varga Dénes nyilatkozata



Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor nyilatkozata



Varga Dániel és Nagy Viktor nyilatkozata



Biros Péter nyilatkozata



Szécsi Zoltán nyilatkozata



Varga II. Zsolt nyilatkozata



Kiss Csaba nyilatkozata



Hárai Balázs nyilatkozata



Hegedüs Gábor első gólja

Varga Dénes első gólja

Aaron Feltham gólja

Hárai Balázs gólja

Varga Dénes második gólja

Bárány Attila első gólja

Varga Dénes harmadik gólja

Hegedüs Gábor második gólja

Kis Gábor első gólja

Binder Szabolcs gólja

Kis Gábor második gólja

Varga Dénes negyedik gólja

Varga II. Zsolt első gólja

Varga Dénes ötödik gólja

Varga II. Zsolt második gólja

Bárány Attila második gólja

Kállay Márk gólja



41 régi hozzászólás

macskako  hozzászólása
2008.12.03. 21:43

T.Sanyi ,15 ora 28 . Alapszakasz lehetett az a B.Vasut - Vasas ,amirol irtal . szegyenszemre nincs meg az agyamban . Van ilyen is . Nalam a bajnoksag kb . aprilisban kezdodik /rajatszas/ . Addig nyilvanos ketkapu,ahol jegyet szednek az uszoda ajtajaban. Spec a kupadonton,amit sajna buktunk 2003 -ban a Vasut ellen ,tehat ami ELES meccs volt,ott Szecska nyomta . Lehet,hogy ezen az alapszakaszin pihent . nem tom. Nyilvan ha Viktor elso szamu lett volna Gyurinal ,akkor koveti Ot Hevesbe ,nem ? Jasutol teljesen fuggetlenul . Dumi es az UTE : O ott a csiszolatlan gyemant volt. A VASASnal csiszoltak dragakove !!! Egy 18 eves gyerek meg nem kesz jatekos ,max. hatalmas tehetseg . Ha JO helyre kerul ,akkor lehet kiraly . Nos,JO HELYRE kerult !! ----------------------------------------------------------- Vizilabdaban az hogy VASAS ,markanev ,nem csak Magyarorszagon,hanem szerte Europaban ,ill a vilagon . Voltak csapatok,amelyeknek voltak periodusaik : UTE /ugye Dalaek / ,Domino /utobbi 5-6 ev / ,vagy kulfoldon a Becsej . Aztan lealdozott a napjuk /pl. Becsejbol kiszallt a Naftagas ,s ,,mentek a levesbe " /. A VASAS az utobbi 25-30 evben /3-4 szezon kivetelevel / MINDIG ott volt az europai porondon,s ebbol 5 alkalommal be is huzta a kupat !! / 2 BEK es 3 KEK / Lehet,hogy ez a teny is imponalhat azoknak a skacoknak,akik a VASASba akarnak jonni ! Senki nem fogott pisztolyt a fejukhoz kenyszeritven oket erre ... Most lepek . udv !

Sanyi hozzászólása
Sanyi16944
2008.12.03. 15:28

Macskakő, Nagy Viktort személyesen láttam teljes meccsen védeni a BVSC - Vasason (Madaras,Kásás stb.). Egerbe meg azért nem jött, mert Jasu maradt, és akkor ő még válogatott volt. Egyszerűen nem volt kedve védeni egy második sorba kerülő BVSC-ben (csak gondolj az átigazolási herce-hurcájára), no meg gondolom a Vasasnál kapásból többet kapott. A Vasas fiatal igazolásairól meg kérdezd meg azokat az edzőket, akiknek a fáradtságos munkájukkal kinevelt gyerekeket Faragó elvisz. Lásd pl. Fazekast, aki ifi EB bajnok lett, de még 2 éve a FTC - ben volt meghatározó! játékos. Dumi meg már az UTE-ban is házi gólkirály volt, korosztályos válogatott. De neki sem ment az igazolása olyan simán, inkább nem játszott decemberig, csak nehogy az UTE-nak fizetni kelljen egy fillért is.

macskako hozzászólása
2008.12.02. 21:24

,,teljesen mind1 mi a nickem" kolleganak . Nos,marpedig JATEKOS nalunk lett mind2 Varga srac . Mind Danit,mind Dumit 18 evesen igazoltuk le . Akkor ,,tehetseges,ugyes kolok " volt meg a statuszuk. Mara Vilagklasszisok lettek . Viktor : nem volt bajnok,csak MK gyoztes a B.Vasuttal . Valoban ugy volt ahogy irtad . JoresztSzecska mogott. DE : eles meccsen nem nagyon vedett ,kb. az OSC,Szolnok stb . csapatok ellen kapott szerepet ,sztem ezert sem koltozott a tobbiekkel Hevesbe . Minek,hogy ott is padozzon ?? Egy kapusnal plane igaz : meccsrutin,s sok eles meccs kell,hogy fejlodjon. 20 evesen jott hozzank,ami egy kapusnal meg szinten nem kor. Steinmetz Adi : 20 evesen jott hozzank ,mint igeret . ITT lett az aki !!! Robi : nalunk valt klasszissa szinten. ------------------------------------------------------- Nem ertek egyet veled ,mikor azt irod 14-18 kozott a legfontosabb idoszak . Az alapokat , jo alapokat meg lehet szerezni,de kesobb ,sok-sok huzos meccs utan ,alakul ki egy JATEKOS !! 23-25 eves korra lehet tenni ezt az idoszakot ,persze ez egyenileg valtozo ,s vannak kivetelek . ------------------------------------------------------- Mellesleg telllleg nem ertem miert vagy anonim. Ha telleg poloztal,akkor talan mint szakmabeli ,a velemenyed mervado . Kar,hogy nem vallalod fel . Most lepek . udv !

FotoVass hozzászólása
2008.12.02. 18:02

t. nem europa... Olyan gondolatokat probalsz az enyemnek tulajdonitani, amiket en meg csak megkozelitoleg sem irtam le. Vagy egyaltalan nem erted, hogy mirol irok, vagy pedg talaltal egy jo okot, hogy valakit ismeretlenul kvazi le-hazaarulozz. Mert a soraid kozott ezt mondod ram. Nem farasztom magam, hogy megmagyarazzam neked, mirol irtam. Szegyeld magad.

Nem europa... hozzászólása
2008.12.02. 17:13

Nem szeretnék vitatkozni,meg ez nem az a fórum se, de vallom minden valahol összeér,és ok okozati tényező. Az,hogy a világ most ilyen,és máris összefügg a vizilabdával,mert milyen világ az ahol az egyedüli sikersportágat se becsülik meg,pont azért lehetett ilyen,mert mint fotovass,mint nemecsek,azt mondja saját hazájáról,hogy az nem Európa,na ezért lett ilyen a világ mert a sok fotovass ezzé tette! Mi nem vagyunk Európa, ugyi?? Csak a szerbek a bolgárok, románok törökök,szlovákok,meg a többi nagy nemzet.. persze mi nem. Azért olvass utána!! Meg amúgy se kamálom az ilyen nagy okosokat, akik megmondják,ki miről vitatkozzon.

... hozzászólása
...16921
2008.12.02. 17:10

nem is a te hozzászólásoddal volt bajom FotoVass

matthew hozzászólása
matthew16920
2008.12.02. 17:05

egri bikavér doc, te nem vagy normális... ha érv is kéne emellé, akkor nézd meg a vasas-játékosok nyilatkozatait. szerintem ennyire nem jó színészek.

FotoVass hozzászólása
2008.12.02. 15:26

Reakciok: - nem mi vagyunk Europa. Sem 1000 eve, sem 100, sem 10 eve. Sajnos. Mi csak probalkozunk arrafele haladni. - Nem allt szandekomban sem az Eger, sem a Vasas csapatat minositeni vagy ledegradalni, ep ellenkezoleg. Azt probalom mondani, hogy az NEM KELLENE tema legyen, hogy ki, hol nott fel. Regi magyar hiba a multban elni is onnan elohozni dolgokat. - Kulfoldi csapatok, magyar csapatok peldaja: sajnos eppen az itt vitazok emeltek az egri szuletes / neveles vs. Vasas neveles kerdest olyan szintre, mintha legalabbis kulfoldi jatekosokrol beszelnenek. A peldam arrol szolt, hogy egy MU vagy Recco szintu vegyes garda tukreben nevetseges dolog azon vitatkozni, hogy egy Vasas jatekos hol szuletett es hol kezdett el polozni, illetve, hogy egy EGER jatekos mikor koltozott Egerbe: kiforrott jatekos volt vagy csak kezdo? Ezek a kerdesek nevetsegesek, szerintem abban a vilagban, amelyikben ma elunk. Es eppen az ilyen magvas vitak miatt nem vagyunk meg Europaban. Es pont macskako vitatkozik ilyenekrol, aki sajat bevallasa szerint evek ota Angliaban el es keresi a kenyeret. Ma, amikor ORSZAGOK kozott nincsenek hatarok, miert tema, hogy egy EGERben jatszo srac hol lett felnott polos???? En az egesz hozzaszolasomat ennek a kerdesnek a fenyeben irtam le. A lenyeg pedig az, hogy a vitazok magukat a jatekosokat (Kovacs Robi, Szecska, Varga Dumi vagy Nyeki Balazs...) nem tisztelik, amikor ezeket a dolgokat vitatjak itt. Ha valaki az Eger csapatarol azt irja, hogy osszevasarolt, vagy "odakoltoztetett", akkor a csapat tagjait nem tiszteli. En erre figyelmeztettem.

teljesen mind1 mi a nickem hozzászólása
2008.12.02. 13:06

nem mind1 h mi a nickem? amúgy azért nem írtam, mert egri játékos voltam, és a szokásos nickemből könnyen kitalálható h ki-hol lett játékos? hát figyelj nem nálatok lett egyik varga sem játékos, ők már ifi (sőt dumi már előbb) itthoni berkekben jegyzett játékosok voltak, csak hát... biros miskolci és a kézi után nem UTE-hoz ment hanem egerbe és ott játszott a felnőttben úgy, hogy az Újpestnek kellett... Vizilabdában hatványozottan igaz, hogy a legfontosabb fejlődési időszak 14-18 év között van. Ha ebben az időben jó edző alatt jól fejlődsz akkor lesz belőled valaki. Kovács Robi, és Hosnyánszky is csak tehetségként kerültek volna hozzátok? Kétlem... de ugyanez igaz a Nagy Viktorra is, aki már kupa győztes volt a bvscben (szécsi cseréjeként) talán még bajnok is, tehát ő sem tehetség volt már csak amikor felsoroltam az egri neveléseket szóba sem hoztam h szécsit v bki mást az öt játékoson kivül, hogy ők egrinek tekintendők, így ezen részét macsakako nem tudtam értelmezni hozzászólásodnak igazából az idegesített h szted csak mi kaptunk csapatot pedig ha te is rendesen végignéznéd a keretét a csapatodnak rájönnél h ti is szépen összevásároltátok a csapat nagy részét, ezzel nekem nincs semmi bajom, csak ha mind2 csapat hasonló ebben a téren ne csupán az egyiket ítéljük el

Józsi47 hozzászólása
2008.12.02. 13:05

Sorry temészetesen Homburg és nem Himburg.

Józsi47 hozzászólása
2008.12.02. 13:05

T.Hombirg! Nekem nem tűnik úgy,hogy bántottam volna Eger városát. Abban valóban tévedtem,hogy az uszoda átadásának időpontját öszemostam az építésével. A várost meg igenis becsülöm,hogy pénzt ad a sportra.Bár minél több ilyen lenne. Amúgy a beírásom lényge az volt,amit avégén írtam.Ahogyan a Vasasnak úgy a UPC-ZF rgernek sincs saját erőből,saját pénzből épített saját uszodája.

macskako hozzászólása
2008.12.02. 08:29

Hello Homburg ! A Komjadis gyufakat ratok ertettem . O.k. ,tavaly alapszakaszban sikerult nektek gyozni,mikor a kis Jonas vedett /nem is rosszul / . Mi nem nyuszogtunk,hogy ,,manko " . regi mondas : mindig az az elso csapat ,aki palyara lep/medencebe ugrik . --------------------------------------------------- Kotor,Szeged,Domino ,Eger : nos valoban . DE: a felsorolt csapatokat megloztuk az adott kiirasokban . Kotort kiejtettuk az EL-bol . A masik 3 gardat pedig az OB I-ben utasitottuk magunk moge . Sztem nem volt rossz bolt . --------------------------------------------------------- Udv !

macskako hozzászólása
2008.12.02. 08:24

A ,,macskakonek " c. nicken irt szosszenethez . Tegnap d.u. 17 ora 13 . Miert nem a sajat neveden irsz ,hm?? Nem vallalod a velemenyed ,haver ? --------------------------------------------------------- Nos,ez a sajat neveles dolog mar leragott csont ,kibeszeltuk bollaf ill grandeputnok kollegaval ,mult heten az NSO forumon. De : neked kulon leirom . Az egy dolog,hogy 6 evesen leviszik Pistiket az uszodaba,adnak neki egy labdat,s a fejere egy feher sapkat . Elmondjak neki,hohy Pistike,ha feher sapkad van ,ne passzolj a keknek . Illetve igyekezz abba a feher keretbe dobni a labdat,ahol NEM a csapattarsad all . Ezek a kezdo lepesek . ------------------------------------------------------- A lenyeg ,hogy hol lesz valaki POLOS !! Akiket Te felsoroltal,hogy Eger sajat neveles,abbol talan Hegedus tekintheto olyan verbeli egrinek,aki az elso csapatban ,eles meccsen is hozza tud tenni jelentosen a dolgokhoz . / A tobbi ,,asz" : Nyeki,Kiss Cs,Barany,Harai ,Szecska nem Dobo varosaban kezdtek ,axxem . / Biros spec miskolci,/lehet hogy Egerben fogott eloszor Mikasat a kezebe / majd ugye kezi Veszprem /ami a mai napig elonyere valik a loveseinel ./ ,majd UTE /nagyjabol itt lett JATEKOS / ,aztan ha jol emlekszem volt kulfoldon is,majd Domino,ahol vilagklasszissa erett . Akiket nalunk felsoroltal : nos ,axxem irtam mar a mult heten,amikor hozzank kerultek ,meg csak tehetsegek voltak . A VASASban lettek VALAKIK !!! Nem akarom meg1x leirni,csak eleg ha a 2 Varga gyereket irom . Akit mar VILAGKLASSZISKENT igazoltunk,az a Barna ! O mar kiralykent jott ! A tobbi srac NALUNK lett az,aki most ! --------------------------------------------------------- Masik dolog : ha Szecska ugye diszpolgar lett,immar os-egrinek szamit ,ugye ? Nos kb. a 4. szezonja Egerben / ugye a BVSC utan O volt az FTC-ben ,meg volt Olaszorszagban is . / Nos ,ha Szecsi immar os-egri ,akkor Dani /8. szezonja/ ,Barna /6. szezonja/ ,Viktor /5. szezonja / ,a nemreg eligazolt Steinmetz Adi /7 evet huzott le a VASASban ! /,stb,stb,stb, OS - VASAS nem ?? --------------------------------------------------------- Meg valami : ha mar szoba kerult Biros Peti kapcsan a Veszprem kezicsapata. Nos ,tavaly KEK-et nyertek . nezd vegig azt a keretuket ,ott sem hemzsegnek a sajat nevelesuek . A kulfoldiek adottak . Gal - Varpalota,a 2 Ivancsik -Gyori ETO,Ilyes Feri - Erdelybol jott Mo.-ra,azutan Szegeden volt. Ha jol vagom ,csak Gulyas kezdte a bakonyi gardanal . Es ?? Senki nem hanyja a szemukre . Neked mi a bajod ? kb ennyi . ------------------------------------------------------- Ja meg valami : vallald a neved. Sokkal egyenesebb lenne ugy a dolog . csa

FotoVass-nak hozzászólása
2008.12.01. 22:16

Kedves Vass Úr,mi nem igyekszünk európába,hanem mi vagyunk Europa már több mint ezer éve,ez fontos. Reccot összehasonlitani magyar csapattal is tévedés,mert nálunk csak magyarok játszanak,a recco meg egy multinacionális katyvasz,kb. olyan mint egész Európa és ez nem jó.Miért nem lehet mindenkinek hazájában megélni,érvényesülni,mert jo olaszoban,de inkább nyaralni.Manchesterben is azért valószinüleg köhögnek a jó angol huligánok,mikor alig van angol a pályán,de összekeverni ezt,a magyar vizipoloval,ami pont azért erős mert nincs tele külföldivel,nagy tévedés!!Az hogy hol mennyi a saját nevelés az meg utánpotlás,de főleg uszoda kérdés,és egerben 8 éve még csak nyitott uszodában tudtak edzeni télen,még sátor se volt,ott egy csapatot kinevelni,nem kis feladat.

Egri hozzászólása
Egri16891
2008.12.01. 21:31

Józsi47-nek A történet kicsit pontosítva:kb.1996-ban bízta meg a Dr.Ringellhann György polgármester vezette önkormányzat Makovecz Imrét a tervezéssel,98'-ban kezdték el építeni.De volt nagy cirkusz,hogy legyen,ne legyen,a szocik ott tettek keresztbe ahol tudtak,egyszer az építkezés is leállt egy pár hónapra.(De ez már politika,nem erre az oldalra való)2000-ben lett kész,az eredmény ismert,asszem nem lett csúnya:)) A többi stimmel. Talán azt még nem ártana hozzátenni,hogy az élcsapatok közül,messze itt van a legtöbb saját nevelésű játékos.

homburg hozzászólása
homburg16888
2008.12.01. 21:21

T. Józsi47! Inkább úgy van, hogy volt egy város, amelnyek nagyon régóta van vízilbda csapata(i) és már építette korábban a Bárányt, majd a 70-es években a fedettet(rövidemlékű, bár akkor volt kupagyőztes bajnoki bronz, helyi olimpiai bajnokot adó csapata), de felrobbantották az uszit...), de 20 év és a rendszerváltás nehézségei ellenére voltak emberek, mint arégi vízilabdázó (Dr. Ringelhann Gyuri bácsi), akik nem hagyták, hogy összeomoljanak a vizes sportok (vízilabda úszás, búvárúszás) és fejlesztették a strandot és támogatták az új fedett uszodát. Itt nagyon kár lenne pártpolitikát belekeverni. Most az elmúlt évek össze polgármestre ott volt az usziban vasárnap... Egyébként a 90-es évek Egerje szinte tiszta helyi játékosokkal játszott a LEN kupában, volt Kupa négyesdöntőben... Nem a semmibe jött a minőség. Az utolsó tíz évben kezdőcsapatnyi kivásárolt játékos (Biros, Madaras, Lehmann, Kovács R, Csányi) is ezt mutatja. Egyben egyetértek, azzal, hogy fúzionált a megszűnő élcsapattal az Eger (ne feledjü a BVSC nem szűnt meg, mint akár a Honvéd a Spartacussal a Dominó oltárán!)jó időben lépett, dehát nem az Eger vette meg a csapatot a Brendon pl. nem egri szponzor volt, a várost megne bántsd az uszi miatt verte magát adósságba. Sztem két fél találkozott és létrehozott valami jót. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ma már egy Vasas szurkoló sem mondhatja, hogy ez a Vasút mert semmi értelme. Mintahogy korában leírtam ennek a csapatnak több mint fele egri nevelés, ezt még két másik OB1-es csapat sem modhatja el magáról. Szép volt Fiúk! Hajrá Eger!

FotoVass hozzászólása
2008.12.01. 20:53

Mindenkinek, aki az Eger jatekosainak hovatartozasarol folytat vitat. Igy vagy ugy, ki nem sz@rja le, hogy ki hol jatszott korabban? Szerintetek a Recco drukkereit erdekli, hogy Marcz, Kasa, Benedek, Madaras, meg a tobbiek nem Genovaban szulettek es nem ott szoptak az anyatejet a mamajuk cicijebol? Hat nem edesmindegy? Hat kit erdekel Manchasterben, hogy hany tozsgyokeres angol csavo van a MU kezdoben? Kit erdekel Sopronban, hogy a noi kosarcsapatban hany soproni szuletesu jatekos van? Hol eltek ti? Ez a 21. szazad, Europa fele igyekszunk, minek egy ilyen feudalis illatu csontot ragni? Amugy a pont annal van aki nev es nick nelkul valaszolt macskakonek: a mai Vasasban jo, ha 2-3 Vasas neveles van. Ezt mindig elfelejtik a veres szaju Vasas drukkerek, de oszinten, es az kit erdekel, hogy milyen nevelesu jatekosok vannak a Vasasban? Fiuk, lanyok, angyalfoldi drukkerek, nem az a lenyeg, hogy A piros-kekeknek van most a LEGEROSEBB kerete itthon? Mindegy, hogy honnan jottek a sracok, ha most a Vasasban alkotnak csapatot. Ugyanez igaz az Egerre is. Ott alkotnak csapatot, ott teszik kia lelkuket egymasert es a klubert. Miert nem probaljatok meg ezt a dolgot TISZTELNI? Aki fikazza az Eger keretet, az nem tiszteli az ott dolgozo sracokat. Vegyetek eszre magatokat, hogy mennyire nevetseges ilyen dolgokon ragodni, amikor annak kellene orulni, hogy milyen eros kluboknak drukkolhattok. TISZTELET, emberek, es nem szerenyseg a jelszo.

Józsi47 hozzászólása
2008.12.01. 20:18

Kíváncsi lennék rá vajon az Eger és a Domino kapnak -e valamilyen büntetést a szövetségtől,hogy olimpiai bajnok játékosai nem vettek rész a szövetség által szombat estére szervezett szponzori vacsorán.

Józsi47 hozzászólása
2008.12.01. 20:00

Uszoda téma. Nem árt tisztáűzni bizonyos ok-okozati összefügggéseket. A történet nem úgy szól.hogy volt Egerben egy sokra(akár nemzetközi sikerekre) hivatott csapat és ennek a csapatnak Eger város (ha jól tudom akkor,2000-ben FIDESZ irányítású) önkormányzata és néhány támogató épített egy csodálatos uszodát. Nem, a történet fordítva volt.Eger város önkormányzata 2000-ben megbízta a kiváló (amúgy a FIDESZ-hez nagyon közel álló)Makovecz Imrét egy a városhoz méltó uszoda felépítésével. Aztán 2004-ben rájöttek,hogy ha már van uszoda akkor legyen ott egy nívós vizipóló csapat is.Amit saját erőből,a szintiszta egri vizilabdásokra építve nem tudtak volna elérni. Így kapva kaptak az alkalmon,hogy a vasút már szinte semmi támogatást nem adott a sportra és jó időben jó érzékkel lecsaptak a BVSC csapatára. Mielőtt bárki nekem esne,én örülök neki,hogy így történt.Mert ha akkor Eger városa és a támogatók(Brendon,ZF)nem etszik meg ezt a lépést akkor ma egy jó csapattal szegényebb lenne a magyar vízilabda. Mindezt csak azért írtam le,hogy bizonyos Eger szurkolók ne legyenek tévedésben. A Bitskey Aladár uszoda nem az egri pólóscsapaté hanem a városé. A vizilabda csapat csak a használója. Ugyanúgy ahogy a Vasas a Komjádié. A külömbség annyi,hogy utóbbi ezért fizet is és egy fillér támogatást nem kap az angyalföldi önkormányzattól.

homburg hozzászólása
homburg16880
2008.12.01. 19:56

Hello Lehelter! No para. A tegnapi nap tényleg a mienk volt, de a legszebb az egészben, hogy órási csata volt és mindenki ennek örül. Az egycsapatos bajnoksgot csak Szerbiában szeretik, de ott is csak a Partizán. Egyébként a hazai gyufákról. Az Egernek az elmúlt két évben összvisz három volt. (kétszer a Vasas, egyszer a Sibenik) pedig sokszor próbálták. A Vasasnak azért hosszabb a sora. (Kotor, Szeged, Domino, Eger). Egyébként meg lehúztunk jó hetvenöt évet a nyitott Bárányban, talán mégsem a készbe ült bele az egri vízilabda:) T Egri Bikaver doc! Na ezaz ami senkinek nem kell. Ezért a kupáért mindenki kiteszi a lelkét. Ha szurkoltál az Egernek, ahogy írod, akorr láttad, ha nem láttad a meccset, nem voltál ott, akkor meg mit fröcsögsz. Most kell a szerénység: Mi nyertünk! Hajrá Eger!

Lukitom hozzászólása
Lukitom16874
2008.12.01. 17:35

Egriként nagyon örülök a tegnapi sikernek, ugyanakkor annak nagyon nem örülök, hogya Vasas ennyire gyengén játszott, mert az EL mérkőzéseken ez nagyon kevés lenne. És természetesen az EL-ben drukkolok nekik, de a tegnapi játék édes kevés lesz egy Partizán ellen.

macskakonek hozzászólása
2008.12.01. 17:13

ti is kaptatok csapatot csak nem ékszerdobozba nézzük ki is vasas nevelés nálatok? nagy viktor bvsc, kicsi bvsc, hosi fradi, kovács robi eger, 2 varga újpest, steinmetz ha jól emlékszem fradi, kállay márk bvsc, katonás fradi, vörös viktor újpest, tóth marci KSI, hőnát nemtom talán KSI, tehát marad a Takács Bálint meg Jónás Gyuri akik Vasas nevelések. nézzük egri nevelések: erdélyi balázs, hegedűs gábor, bondschuc erik, biros péter, valics bence egri nevelés na most ezen elgondolkozhatnál

Coach hozzászólása
Coach16864
2008.12.01. 16:08

Tisztelt Szerk. Fel lehetne tenni a Dumi nem-megadott csavarjat? Ugy hallottam, hogy hihetetlen megmozdulas volt. Koszonom szepen!!!!!

Hajrá Eger! hozzászólása
2008.12.01. 15:17

Örüljünk már végre itt Magyarországon valaminek! A világon a legjobb itt a póló. Fantasztikus játékosokkal, edzőkkel,óriási csatákkal, telt házas lelátókkal. Nem kell senkinek ez az oda-vissza ócsárlás.Inkább becsüljük amink van! Egy jó Vasast, egy Jó Egert, egy jó Honvédet, Szegedet, UTE-t, Fradit, s az ő küzdelmükből egy frenetikus válogatottat. Egy hete a Vasas nyert - megérdemelték! Most az Eger nyert - megérdemelték. De ezekkel a csatákkal mi szurkolók járunk a legjobban, mert van itt valami Magyarországon, amiben nem kell csalatkoznunk- az pedig a vízilabda! Hajrá Eger!

macskako  hozzászólása
2008.12.01. 14:02

Na,figyelj ram ,Szurkolo ! Ezt az uszodat ugy irtad le,mintha a UPC-ZF-Egernek akar 1 Ft-ja is benne lenne. Illetve ,mit irok ,akkor mikor az uszodat atadtak / 2000-ben / ,meg UVMK Eger volt , OB I 7. helyezett ... Bocs az elirasert . En kerek elnezest . Nyilvan konyebb ugy ,ha a varosi onkormanyzat allja a rezsit . Nekunk nem allja . A Komi berlese evi 50-60 milla ,ami nem semmi penz. ---------------------------------------------------------- Tehat: ugy allitod be a Bitskeyt,mintha az Eger szurkolok huztak volna fel teglasoronkent ./ Mint anno a DVTK stadion jo reszet a miskolci drukkerek . / Nos,kaptatok,s beleultetek a keszbe 200-ben . Aztan mar csak az ekszerdobozba kellett egy csapat . De : 2004-ben ezt is megoldottatok . ------------------------------------------------------ Ideznek egy magyar filmbol : ,,Szerenyseg !" ------------------------------------------------------- lepek.csa

Szurkolo hozzászólása
2008.12.01. 13:42

Macskako Nem a jovoben kell elni hanem a jelenben. Most az egernek van jobb uszija es kesz. 5 ev mulva meg lehet hogy benneteket fog miatta az egesz vilag csodalni. Hajra Eger!

macskako  hozzászólása
2008.12.01. 13:29

A meccsrol,magarol irtam az elo kozvetites oldalara. Most a szurkolokrol . Jo volt latni,hogy VASAS drukkerek ismet ott voltak,ahol kell !! AHOL A CSAPAT JATSZIK !! Szep volt skacok ! Viszont kicsit furcsan festett nekem az egri uszoda /a TV -bol nezve !!/ eros felhazzal ... Axxittem ,hogy a csillaron is lognak majd . Az kulon tetszett,hogy most nem volt ,,Judas Kicsi " Ugy latszik nehanyan eszhez tertek . Most lepek ! Udv ! ---------------------------------------------- Hajra VASAS 4ever !

macskako  hozzászólása
2008.12.01. 13:16

Szurkolo,11 ora 33 perc . Nagy az arc,oreg . Mintha ezt a Bitskeyt a UPC-ZF-Eger epitette volna ... Egyebkent tervben van . S ha mondjuk ,4-5 ev mulva a FAYban lesz VASAS - Eger ,jobban teszed ha el sem jossz ! Tuti gyufa lesz nektek . Mondjuk a Komiban altalaban gyufa van :)))

móka hozzászólása
móka16855
2008.12.01. 13:14

Nem feküdt le itt senki senkinek,miért tette volna a Vasas?Az igazi sportember(és mindkét csapatot ilyen játékosok alkotják)mindig győzni akar.Tegnap az Eger jobb volt, ennyi az egész,nem kell itt mögöttes okokat keresni,megérdemelt volt a győzelmük.Molnár Papeszt viszont nem értem miért van annyira a bírókra kiakadva,már megint játssza a durci kisfiút,azt hiszi,hogy körülötte forog a világ.Tisztelem mint háromszoros olimpiai bajnokot,de neki már a két gyönyörű gyerekével kellene otthon homokozni,vagy a kertben a hintaágyon pihengetni..Rengeteg aljas dolgot csinált már,és érdekes módon azok fölött mindig átsiklik.Nekünk sem tetszett Kiszelly ténykedése tegnap egy-két helyzetben,aminek hangot is adtunk a meccs alatt,de nem vádaskodunk,meg nem vagyunk megsértődve,mert az Eger jobb volt,ennyi.Szombaton a Vasas volt jobb a Dominónál.Ennyi. Egyébként meg tényleg kijár a gratuláció mindkét szurkolótábornak,nagyon jó volt a hangulat.Ha a kemény magon kívül a többi néző is szurkolna,valódi pokol várna itt az ellenfelekre Egerben.JAh meg a nyugdíjasokat el kellene különíteni a vendégszektor mellől,mert ha vehemensebb drukkerek lettek volna ott egy-két mocskolódó beszólás után az egyik tatát szerintem kiemelték volna onnan.Lehet szurkolni,semmi gond,csak ne a vendégszektorba üljön a hazai néző!Hajrá Vasas,szép volt Eger!

zele hozzászólása
zele16853
2008.12.01. 12:19

szurkoló! Látom problémád van a magyar nyelven írtak értelmezésével!

Tomute hozzászólása
Tomute16852
2008.12.01. 11:54

Külön elismerés az egri ultráknak, akik úgy szombaton, mint vasárnap csak a csapat buzdításával foglalkoztak (remekül tették!), az előttük elvonuló Vasas játékosokat és Kicsit pedig sportszerűen megtapsolták!

Tomute hozzászólása
Tomute16851
2008.12.01. 11:48

Én mindent láttam tegnap, csak azt nem, hogy a Vasas lefeküdt volna az Egernek. Bár lehet, hogy így volt, csak akkor nem szóltak Duminak, meg Kicsinek...(Meg Méhesnek, aki magából kivetkőzve, vöröslő fejjel örjöngött...) Egyébként meg egy szó jut eszembe a tegnapról, az pedig a korrektség. Korrekt hangulatú, korrekt feszültségű, korrekt ultrák előtt játszott, korrekt meccs volt! "Hab a tortán", hogy egri győzelemmel! S külön örülök, hogy itt is elmaradnak a provokációk, le a kalappal a (most) legyőzöttek és drukkereik előtt!

Szurkolo hozzászólása
2008.12.01. 11:33

Zele: Eloszor is epitsetek egy nromalis uszodat ami a tietek es nem berlitek. Ennyit a magyar bajnokrol. Szep volt fiuk. Hajra Eger!

zele hozzászólása
zele16847
2008.12.01. 10:10

Egriektől kérdezném, hogy mi volt az oka annak, hogy a kupagyőzelem pillanatában a fél közönség hazament. Nem igazán értettem hiszen a hazai csapat megvédte a címét.

BB hozzászólása
BB16845
2008.12.01. 08:56

Szép volt fiúk!! csak így tovább a bajnokságban is, mutassátok meg hogy meg tudjátok szerezni a BAJNOKI CIMET IS!!HAJRÁ EGER!!!

pumi hozzászólása
pumi16839
2008.11.30. 23:59

HEGEDŰSNEK A VÁLOGATOTTBAN A HELYE! Kezd nagyon jó lenni, 2012-ben meg már remélem befér a csapatba.

Egri Bikavér doc hozzászólása
2008.11.30. 22:28

Sok forumon felvetették,hogy a Vasas lefeküdt az egernek,én úgy fogalmaznék,hogy nem akartak ünneprontók lenni.....Mert ugye azt még itt egerben is elismerik,hogy ez a magyar kupa az egernek lett ki irva mint egy autopályatender....sokan támadták itt a Gerendás légiot mert sokba kerül és nem nyer semmit,na ezekkel a magyar kupákkal elhallgattatják a helyi lázadokat pedig sokat ez se ér,ahhoz képest mibe kerül nekünk ez a csapat,és ugye a Vasas elleni vereséggel az idei euroliga is elszállt..... sokan mondják a városban,hogy a helyi SZDSZ király a kis Halmos elintézhetné a pesti főnököknél hogy a Vágó mellet a Gerendást is kiküldenénk a europa parlamentbe,mert a Karcsival is hoznánk ezeket az eredményeket ő legalább egri.......Euroliga elszállt,ezzel meg a város felé frankoznak,na mind1 Hajra Eger doc!! Az is jopofa,hogy a Molnár Tamás háboruba kezdett a birokkal,de lehet csak a nagy pesti show része ez is....,de azért kiváncsi vagyok a puhapöcs szövetségiek,eltiltják e nyilatkozatáért.. Papesz, ilyen mikor a fagyi visszanyal,de ezt te is tudod:-))

Niki és a fiúk hozzászólása
2008.11.30. 21:39

Köszönjük a győzelmet fiúk! Szép volt Bari!!

c hozzászólása
c16836
2008.11.30. 20:44

egyetertunk, remelem az a csavarja fel lesz rakva videoban :)

Pityu hozzászólása
Pityu16834
2008.11.30. 20:37

Varga Dénes félelmetes.

matthew hozzászólása
matthew16830
2008.11.30. 20:09

Ennek így kellett lennie, ez az év egyik legboldogabb hétvégéje számomra!!! :)