FACEBOOK

Izgalmas rangadót nyert a Vasas a Komjádiban

Izgalmas rangadót nyert a Vasas a Komjádiban
hozzászólás, 2008.11.16.

Az eredmény a korábbi várakozások szerint papírforma, ám a mérkőzés nagy harcot, látványos csatát hozott, s a számszerű végeredményből sejthetőnél mindenképpen szorosabb küzdelmet. A Vasas négy góllal nyert, de a Honvéd jó helytált, a harmadik negyedben többször is az egyenlítésért támadott, s egy-két remek egyéni megoldással látványosságban sem maradt el a vendéglátótól. Összességében azonban a Varga Dénest kisebb sérülés miatt nélkülöző Vasas nagyon értékes győzelmet aratott, s továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a tabellát.

Vasas-Honvéd 12:8 (3:1, 3:2, 2:4, 4:1)
Komjádi uszoda, v.: Schlosser, Vojvoda
Vasas: Nagy V. – Katonás 1, Vörös, Kovács R., Tóth M. 1, Varga Dániel 4, Steinmetz B. 1. Cserék: Takács, Kállay 1, Hosnyánszky 2, Kis G. 2, Hőna. Edző: Földi László
Honvéd: Gergely – Székely, Vindisch, Iosep 1, Matajsz, Szivós 4, Vári. Cserék: Jansik 1, Molnár T. 2, Paján, Borsós, Bátori. Edző: Vad Lajos
Gólok – emberelőnyből: 12/3 ill. 9/3
Gólok – ötméteresből: 1/1, ill 2/1
Kipontozódott: Vári (26.p.), Katonás (28.p.), Paján (28.p.), Székely (32.p.)

Mindkét csapat óvatosan kezdett - az első öt-öt támadás eredménytelenül végződött pontatlan passz, rossz lövés, vagy éppen kontrafault miatt.

A Vasas úgy szerezte első gólját, hogy kicsit későn cserélt, teljesen felálltak már támadáshoz a piros-kékek, amikor Kis Gábor felért a többiekhez. Megkapta a labdát, lóbált kettőt, majd bevágta.

Ezután egy-egy fórt hagytak ki testvériesen a csapatok, majd Katonás belőtte a Vasas javára megítélt ötméterest.

Kis Gábor újabb akciógóljára Szivós előnyből válaszolt (képünkön), majd ugyancsak ő lőtt gólt távoli szabaddobásból, csavart ejtéssel Nagy Viktornak. (Az eset után a Vasas-játékosok hosszan reklamáltak.)


Szivós megtalálja az egyetlen helyet, ahol befér a labda a kapuba


Ettől kezdve egészen 9:7-ig azt játszották a csapatok, hogy a Vasas elment két góllal, de a Honvéd egyre csökkentette a hátrányt.

Többször is a levegőben lógott az egyenlítés, ám a negyedik negyedben Kállay jobbszélről leadott lövésével először nőtt három gólra a különbség, majd a legnagyobb diferenciánál, 12:8-nál véget ért a meccs.

Ahogy a nyilatkozatokból látszik, mindenki elégedett, a Vasas az eredmnénnyel, a Honvéd azzal, hogy teljesen egyenrangú ellenfél volt a meccsen. Figyelemre méltó, hogy több Honvéd-játékos is rendkívül magas színvonalúnak értékelte a játékvezetők tevékenységét.

vlv-videók:

Molnár Tamás nyilatkozata



Szivós Márton nyilatkozata



Gergely István nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Nagy Viktor nyilatkozata



Varga Dénes nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



Hosnyánszky Norbert nyilatkozata



Bevonulás

Bemutatás

Varga Dániel második gólja

Nagy Viktor büntetőt véd

Iosep gólja ötméteresből

Varga Dániel negyedik gólja


vlv-képek

TZS-képek

Vass László-képek

71 régi hozzászólás

móka hozzászólása
móka16296
2008.11.18. 21:12

T.Miamanó! Tudom,hogy vasárnap lesz a meccs,de sajnos hétvégén gyerekeket viszek versenyre Nyíregyházára,és vasárnap fogunk hazajönni az e hétvégi kirucanás sajnos nem fér bele az időmbe.Pedig mennék kézzel-lábbal,hidd el!A jövő héten viszont ott leszek semmiképp nem hagynám ki! T.régi egri! Nem bántottál meg természetesen a szurkolót az érzelmei irányítják elsősorban én is hajlamos vagyok néha túllőni a célon.Igazad van 0:0-ról kezdődik minden meccs és biztos vagyok benne ,hogy egy gól fog dönteni,szoros meccs lesz a hétvégi!Remélem a mérleg nyelve Angyalföld felé fog billenni..De igazad van mindenki szurkoljon szeretett csapatának és érezze jól magát!VASAS!

miamanó hozzászólása
2008.11.18. 18:01

Szia Móka! Ha szombaton van fontos elfoglaltságod, akkor gyere vasárnap Egerbe, az EL meccs úgy is akkor lesz.

régi egri hozzászólása
2008.11.18. 16:28

T. Móka Tudom, nem is akartalak igazán megbántani, sosem voltál durva, bocs Tőled is. Engem nem igazán zavar, ha a két szurkolótábor piszkálgatja egymást, engem is lehet szidni, hozzátartozik a szurkoláshoz. Csak azt nem tartom jónak, ha valaki a másik csapat játékosába-edzőjébe köt bele ok nélkül. Amúgy teljesen egyetértünk, minden fronton esélyesebb a Vasas, de minden meccs 0:0 ról kezdődik (hát ez nagyon bölcs volt :))) Majd meglátjuk. Jó meccseket és jó szurkolást mindekinek. Üdv.

móka hozzászólása
móka16290
2008.11.18. 15:49

T.régi egri! Bocs,hogy csak most reagálok,de nemrég értem haza a suliból.egy-két dolgot szeretnék tisztázni.először is én nem rajongok senkiért a két nevet azért említettem meg,mert többször olvastam a hozzászólásaikat,és általában egyetértettem velük,egyébként személyesen egyikőjüket sem ismerem.Akár hiszed akár nem,a Gerendás dolog tényleg elkerülte a figyelmemet,természetesen nem értek azzal egyet ha egy szurkoló a másik csapat edzőjét fikázza.Ha olvastad az eddigi hozzászólásaimat,akkor leeshetett volna már,hogy nem az én stílusom piszkálni az ellenfelet,sosem szidtam még itt egy egri,meg honvédos játékost meg vezetőt sem,sőt mindig kiemeltem azt,hogy a magyar vízilabda érdeke az,hogyminél több jó csapat legyen hazánkban.sosem dícsértem agyba-főbe a Vasast,csak ha megérdemelték.Én mindig reálisan meg tárgyilagosan próbálom az élet minden területén megítélni a dolgokat,és tegnap csupán arra reagáltam,hogy forza mit osztja itt az észt,meg mi alapon fikázza az ország jelenleg legjobb csapatát.mert összehordhat itt fűt-fát érzelmi alapon mindenki,jelenleg a Vasas az esélyese a bajnokságnak, a kupának,meg az Eger-Vasas Euroliga meccsnek is..és ezt nem azért mondom mert tiszteletlen szeretnék lenni az Egerrel,ezek szerintem tények..Nagy meccs lesz mindkét hétvégén és ti segíthettek az Egernek(a szurkolótábor)hogy felborítsák a papírformát,de mi is ott leszünk!(sajnos én csak a magyar kupára tudok lemenni,fontos elfoglaltságom van most szombatra)a Gerendát meg nem bántottam egy szóval sem...hajrá Vasas,!

macskako  hozzászólása
2008.11.18. 13:04

T.Tomute !! Egyaltalan nem szentimentalis amit irtal . En mikor hazanezek,az egy dolog hogy Ferihegyen landol a gep . AKKOR VAGYOK IGAZAN OTTHON,HA A LEHEL TERET MEGLATOM !!! Normalis !! Udv !! Most lepek!

macskako  hozzászólása
2008.11.18. 13:01

T.regi egri ! oke dokee,semmi gaz . Tdod ,olyasmi a tema,hogy nelkule mas lenne a tanc ... Bar a nekem a legnagyobb orom ,ha O szomoru :)))) Udv !!

macskako  hozzászólása
2008.11.18. 12:59

T.Tomute ! Melyik reszen a Madarasznak ?? Mert a 10 emeletes lakotelepi resz joreszt ,,bevandorlo " !! Ertsd : a tanacsi lakaskiutalast oda kaptak ,anno,mikor a panelok epultek /Madarasz 25 -43 ,a sorhazak ,sot a Gyonygyosi sorhaz a korhaz mogott,az is kb ./ Addig a VIII.-ban ,a X.-ben,vagy akarhol laktak . Semmi kotodes . A noi kezink most nem tul jo ,sajna ,nincs szponzor . Jelenleg a ,,var allott,s most kohalom " a szitu :((( Csak a kimondott kezi fanok jarnak ki . En mennek,de nem tudok . DE : hidd el nekem ,napi kontakt van haza a haverokkal ,e-mail ,telefon ,stb , vannak akik igyekeznek mindig ott lenni ,kezi,vizi,foci,ropi /sot 1-2 elvetemult kimegy meg noi kosarra is ,pedig annak semmi koze a Vasashoz ... / ,de ,,anyegin " mulik . Ez az egyik indok . Masik : sokszor utkoznek a csapataink meccsei . A foci most jo,noi ropi tavaly duplazott , a polo meg a polo ,sulyozas van . Majd ha eles a tema ,akkor nezd meg a Komit ! EuroLiga ,vagy Play-off ! Vigyel egy gombostut ,s probald leejteni . nem fog sikerulni ... :))) udv !

macskako hozzászólása
2008.11.18. 12:43

Hello Mki ! Meg 1-2 dolog,kisse higgadtabban : Kis Gabinak nagyon orulok !!! Hosinak is ,persze . Ugy fest jo a mostani VASAS !! Kisse ,sot nem is kisse neheztelek Gor Nagyra,de hat az O elete,O rontja el ... Plane,hogy kicsit Gor Nagy allitolagos VASASba erkezese miatt igazolt el a Fradiba MATYAS ZOLI a VASAS ikon !!! Pedig hogy lehetne egy Gor Nagyot a MATYIHOZ merni ??????????????????????????????? Ha odafigyel a VASAS,s nem hiszi el,hogy eleg a ,,gatyat bekuldeni " a medencebe,hanem ugyanolyan elannal hajtanak a sracok ,mint az utobbi evekben,akkor ismet szep szezonunk lesz !! Van egy regi mondas,nem csak a poloban,hanem minden csapatjatekban : egy jo csapat,nem csak otthon jo !!! Ld. meg : az ucso 2 OB I-es bajnoki cimet palyahatranybol nyertuk meg !!!!!!! Vannak csapatok akik csak otthon jok ... Ha ugy nyomja a VASAS,mint az utobbi 2 szezonban ,akkor o.k. lehet a tema !! Minden jot a normalisaknak !! Hajra V A S A S !!!

Tomute hozzászólása
Tomute16284
2008.11.18. 11:19

Macskakő! A nézőszám kérdésnek azért annál mélyebb lélektana van, mint hogy néhány szakosztállyal több felé oszlik meg a figyelem Angyalföldön?A hétközi Vasas-Kiskunhalas kézi meccsen több a halas drukker, mint a helyi (családtag, barát), pedig akkor még nem kavar be a szurkolói időbeosztásba pl. a hétvégi (önmagához képest szárnyaló) futballcsapat mérkőzése, ahová a sikeresebb évad ellenére is jóindulattal pár százzal többen mennek ki, mint tavaly? Laktam pár évig a Madarászban, haverok a Csángóban, és az az igazság, hogy sokan (őslakosok!) azt se tudták, hogy van egy (SIKERES!!!) vízilabdacsapatuk, igaz, hogy lássák őket, át kellett volna kelniük a Dunán?Talán ez az, ami vidékiként furcsa és szembeötlő, hogy a lokálpatrióta, ?ez a mi csapatunk!? szemlélet ritkábban jelenik/nyilvánul meg, akár csak egy Vasas-Dominó meccs kapcsán. (Pláne furcsa EGRIKÉNT, hiszen úgy nőttünk fel, hogy ha elindultunk reggel oviba, suliba, dolgozni, akkor óhatatlanul a VÁRRA tekintettünk (FEL), annak szellemisége hatott át minket?ez egy kicsit szentimentális, de 12 év Pesti (Budai) lét/élet után is igaz?) Mindezek ellenére én nem a nézőszám alapján fogok megítélni egy csapatot, a Vasas eddig remek (!) és magabiztos, a fradi meccsein meg hiába lehet továbbra is csak a családtagokkal lehet találkozni, akár az Újpestén, igencsak bele tudnak és szerintem fognak is szólni a végső helyezések kérdésébe, remélem nem az Eger testén keresztül?

régi egri hozzászólása
2008.11.18. 11:02

T. Macskako! Nem tudhattam, hogy jóba vagy Gerendával és rendszeresen húzzátok egymást. Én nem vagyok a Gyuri védőangyala, de mégis csak őt akartam védeni. Magam miatt nem gépelgettem volna éjfél után, elhiheted. Ok., mindezek ismeretében bocs az írásom egy részéért és kívánom, hogy G. Gyurival még sokáig megértsétek egymást. EGER!!

macskako  hozzászólása
2008.11.18. 09:19

Xeva Homburg ! a nezoszam ,stb . dologhoz,nem is Neked ,inkabb Forzanak : Mar megvolt az uj uszoda ,azaz a Bitskey . 2002 oktober : UVMK Eger - Vasas 4 - 12 , 300 nezo . Erre irtam azt forzanak,amit . Mindez ma sem lenne maskepp ,ha nincs 2004 nyara ... Nektek csak a polo van ,ezert jar ki a jonep . (A Kasziba fele noi ropi csapat mar a multe . A Csank fele focicsapat pedig meg regebben volt /1984 -1987 / ) Nalunk azert szerencsere van meg mas is . Ezert olykor sulyozni kell,nincs mese. ha mindenre kimenne az ember /idegenbe focira,vonatjegy,vagy benzin ,stb. /,az egy havi fizu !! Hajra VASAS !! udv !

szerk hozzászólása
szerk16276
2008.11.18. 09:15

Vízisport17: nincs meg...

macskako hozzászólása
2008.11.18. 09:10

T. Regi egri ! nem jott le az elc ?? :)) kempingszek ill Gerenda : ha ismernel ,tudnad ,hogy szimpla cink . Axxem mar irtam /nem tom ide ,vagy az NSO-ra ?/ ,de nekem amolyan ,,kedves ellensegem " a Gyuri ! Jo regi a kapcsolat,ugy 1984-re datalodik . Meg jatszott a BVSC-ben . Azota kolcsonosen elkuldjuk egymast a verbe ,s utana jot rohogunk ,amugy osszekacsintva. Mig otthon laktam Bp.-n ,sokszor lejartam uszni a Szonyire,az volt legkozelebb . Sokszor osszefutottam Gerendaval,ill a felesegevel is . jokat dumaltunk . Civilben tok normalis . Azonban : ha meglat egy Mikasat a medence kozepen,akkor megorul !! Tdod, Dr. Jekyll es Mr. Hyde modra ... kb. ennyi . Amit most irtam forzanak,az neki szolt,s nem Gerenda ellen . O.k. ?? teny ami teny : jo hogy manapsag mar fabol keszult kispadok vannak . Ezeket nem tudja bedobni,plane ha 5-6 egyenkent 100-110 kilos emberke ucsorog rajta :))) Hajra VASAS !!!

homburg hozzászólása
homburg16273
2008.11.18. 06:33

Ja és persze: Hajrá Eger !

homburg hozzászólása
homburg16272
2008.11.18. 06:31

Jó kis vita. T. Forza: Legyünk realiták a nézőszámban. a Honvéd ellen Egerbe nem volt 2500-3000 ember, de kb. 1800-1900 igen. Ott voltam. Ez persze, majdnem duplája a vasárnapi meccsnek. T. Lehelter (bocs nem szokom a macskakakőt) Tavaly november óta három Vasas-Eger meccsen voltam a Komiban (2 alapszakasz tavaly és idén, valamint a tavalyi kupanegyeddöntőn) na egyszer nem voltak 900-1000-nél többen. Az utolsó meccsen az NS 1500 nézőt írt, pedig max.800 volt és abból 80-100 egri.. Azt, hogy csak a rájátszásban meg a "nagy" fontos meccseken van közönség a ti dolgotok. Kinek mi a fontos. Azért nézőszámban és az elmúlt években szurkolásban is az Eger szépen felküzdötte magát a legjobbak közé. Most már elég nehéz a BVSC-t emlegetni. A csapat több mint fele egri nevelés (mondj akár két másik ilyet a mai OB1-ben?) A csapat fő támogatója-névadó szponzora egri cég. (ez még a Vasasnál sincs így). Azt meg hogy Gerendát sokan nem szeretik nálatok ez van.. T. B(régi)(ha jól gondolom más fórumon hármas néven) A Fradi 2005-2006 LEN szereplés kapcsán az Eger is ott volt a negyeddöntőben a későbbi győztes Bresciát itthon kettővel vertük, összesítésben 1-el jutottak tovább. Akkor törte Csirics Hege arcát. Nem hiszem, hogy a Vasas formája zavarna engem, vagy bárkit Egerben, sőt fordítva az Eger elmúlt évekbeli tartós jó szereplése és fejlődése a feltűnő nektek. A Dominót hosszú évek után tudtátok legyőzni, erre itt van egy Csapat aki a hegemóniátokat tudja veszélyeztetni.

régi egri hozzászólása
2008.11.18. 02:52

Nahát Móka Téged mint értelmiségi tanárembert komoly gondolkodású szurkolónak gondoltalak. A klubszeretet tisztelni és becsülni való, de ha már ennyire rajongsz a Józsi + a Macskakő szintű kommentelőkért, ajánlom figyelmedbe az ellenfél tisztelete jegyében Macskakő barátod hurkapoénos gondolatát Gyurinak az akciós Tesco-s székről. Nos, szvsz egy ilyen öcsizgető régi szurkolónak sincs joga egy Gerendáson élcelődni, mi Földi mestert nem emlegetjük ilyen alacsonyszintű hozzáállással. Ha nálad eme két szurkolóúr stílusa bejön, akkor viszonossági alapon semmi jogod sem Flórit, sem Forzát bírálni. Semmivel sem sértőbbek és idegesítőbbek nevezett szurkolótársaidnál. Amúgy meg sz szerint engem annyira érdekel, hogy mennyien vannak a Komiban, mint amennyire egy Vasas-fant a Bitskey nézőszáma. Semennyire. EGER!!

macskako hozzászólása
2008.11.17. 21:27

Forza ! meg valami eszembe jutott. /Mas egri drukkerek ne vegyek magukra,ha nem inguk ... / 2004 elott /tdod,amikor a B.Vasut elvitte a csapatot Egerbe / is kijartal ?? amikor az UVMK Eger ugy a 7-8 helyen zarta az OB I-et ?? Kb . 2-300 nezo elott nyomtak akkor . Vagy csak 2004 utan lettel ekkora hu de ultra ??

macskako hozzászólása
2008.11.17. 21:12

Forza ! 1.nem okoskodtam . 2. Kicsit szerenyebben. En mar akkor kijartam,amikor Te meg Brumi macival jatszottal ,szuleid lakasanak szonyegen ... 3. ahogy egy masik kollega irta ,a VASASnal tobb szakosztaly meccseire jarnak a szurklolok,igy olykor sulyozni kell . Mit ertek ezalatt ?? Ha olyan a labdajatekok sorsolasa egy hetvegen ,van hogy az osszes /kezi,vizi,foci,noi roplabda / Vasas labdajatek csapatnak van meccse. egy meccsjegyet vegyunk atlagban 1000 Ft-nak . Szorozd fel 4-el ! + meg a ,,bufere " szant osszeg !! Ami fontos,ugye !! Nalatok mas a szitu ,van a polo ,es kesz . /Az egri noi ropicsapat mar nem olyan mint pl.10-12 eve,tehat ... / Na,gondolkodj,Ocsi !! Majd ha igazan kell ,olyan lesz a Komi,mint ahogy az megszokott !! hajra Vasas !

móka hozzászólása
móka16266
2008.11.17. 19:57

Mennyi hozzászólás!Egy napot nem nézek fel,és máris megpezsdül az élet az éterben!Macskakő,Józsi47,nagyon örülök a visszatéréseteknek,mostanában nem látni benneteket a hozzászólások között!Néhány gondolat:Vasas-szurkolóként,elfogultság nélkül,reálisan figyelve a dolgokat: Forzának:azt említed az első hozzászólásban,hogy büszkék lehetnek a pestiek az ezer nézőre,míg Egerben 3000-en vannak a meccsen...hozzáteszem valószínűleg a rangadón,de nem is ez a lényeg.Biztosan voltál már a Komiban meccsen amikor fürtökben lógtak az emberek egymás hegyén-hátán.Lesz ez még így ne aggódj,és ne sértsd meg azokat az embeeket akik kinn voltak...Sajnos ez a Dominó már nem az mint tavaly,ettől tény,többen is kimehettek volna,de szerintem a szurkoló az az,aki szurkol is a meccsen,nem csak némán bámulja a medencét..azt otthon is meg tudja tenni a Tv előtt.. Azt mondod ezt a Vasast simán meg lehet verni.. Barátom biztosan így van,csak a jelenlegi erőviszonyok közepette nem egy magyar csapatnak,persze a nagy számok törvénye alapján előfordulhat egy-egy meglepetés eredmény,de azt be kell látnod,hogy az öt olimpiai bajnokkal jelenleg a Vasas a legerősebb csapat a mezőnyben,és mintha kicsit tiszteletlen lennél az ellenfelekkel.Be is bizonyította az utóbbi időben az Eger,hogy meg lehet verni őket,persze:)Kívánom,hogy nagyon jó meccs legyen mindkét előttünk álló hétvégén,de könyörgöm,ne menjünk már le a tavalyi Flóri -fröcsögés szintjére,nyilván a szurkolót az érzelmeik hajtják,de a tisztelet azért kijár egy olyan csapatnak,amely az előző két évben bajnok lett.Forza:Retteg a Vasas nagyon szerintem:))Persze lehet hogy nyertek,de az nem a rettegés miatt lesz...De erről ne is beszéljünk,jobb az angyalföldi állomány és ennek ki kell jönnie!A Marseillet,meg a Partizánt azért nyomjátok el ...A többi hozzászólás szerintem teljesen korrekt,tényleg király volt a bíráskodás,...Várjuk a közeljövő összecsapásait,VASAS!

Vizisport17 hozzászólása
2008.11.17. 17:34

T. szerk ! Geyza ! Nincs meg véletlenül a felvétel ?

Vizisport17 hozzászólása
2008.11.17. 17:32

Két nagyon szép Szívós Marci féle ejtésgólt láttunk. Vitathatalan ! Segítsetek,nekem úgy rémlik,hogy az elsőben volt 2 db. lóba is, pedig az szabaddobás esetén szabálytalan ! Esetleg rosszul emlékszem ?

szerk hozzászólása
szerk16260
2008.11.17. 16:59

Hát jó poénnak tűnt, de ezek szerint nem jött be...

B (régi) hozzászólása
2008.11.17. 16:57

Szerintem azzal zárjuk le a Varga vs. Szivós témát, hogy ha Varga Dani nyilatkozik, akkor a nyitóképen is ő szerepeljen. Talán meg tudja oldani a technikus, hogy az első képkocka a nyilatkozót ábrázolja, ha már az első képkockát vágja be a "gép" a nyilakozat alá. Vagy cselezzük végig a pályát és akkor legközelebb mondjuk Kis Gábor nyilatkozatánál Hosi kerüljön a képre, hisz úgyis olyan jó barát a két játékos. Viszont ha velem beszélget Kicsi, akkor természetesen én kerüljek a képre!

szerk hozzászólása
szerk16258
2008.11.17. 16:31

De hisz arról van szó, hogy a videó úgy kezdődik, hogy Dani és Marci beszélget - ez a film első kockája, nem pedig fotó... Meg kell nézni. A címben pedig ott van, hogy Dani nyilatkozata...

zele hozzászólása
zele16257
2008.11.17. 16:08

mármint a fotó nincs ott (szívós van rajta)

zele hozzászólása
zele16256
2008.11.17. 16:07

szerk! Tényleg nincs ott a link, de elérhető kis furfanggal.

régi egri hozzászólása
2008.11.17. 15:50

Csúcs vagy Anna, de nagy szerencse, hogy a Vasas szurkolótáborát erősíted. Eger. De lassan telik az idő hétvégéig, ez őrület. EGER!!!

B (régi) hozzászólása
2008.11.17. 15:46

T. szerk.! Annát talán megzavarta, hogy Szivós Marci képét vágták be Varga Dani neve alá a nyilatkozatoknál...

Tomute hozzászólása
Tomute16251
2008.11.17. 15:31

Ne a murcit kóstolgasd B (régi), mert menni fog a hasad tőle?:-) majd, ha eljön az ideje, az ünnepnapokon asztalra kerül a rubinszínű nedű?:-)

szerk hozzászólása
szerk16250
2008.11.17. 15:25

Anna, nézd csak végig még egyszer a videókat...

régi egri hozzászólása
2008.11.17. 15:18

Sztem a sör sokkal jobb a bornál, főleg löbbölve) EGER!!

Anna hozzászólása
Anna16247
2008.11.17. 14:59

Szép volt VASAS! Szép vissza térés volt VARGA DANI!!! És pont Teveled nincs interjú :(

B (régi) hozzászólása
2008.11.17. 14:35

Örömmel hallom, Tomute, hogy Egerben jó az idei termés, bár nekem úgy tűnik, hogy az újbor kissé még karcos...

Tomute hozzászólása
Tomute16245
2008.11.17. 14:08

B (régi)! Savanyú szőlőről nem beszélnék Egerben, remek a termés és kitűnő minőség, különösen, ha az új hajtásokra gondolok?

Tomute hozzászólása
Tomute16244
2008.11.17. 14:04

Egriként mondom, hagyjuk már ezt a játszótér stílust?Ki kit fog megverni, ki az erősebb, ki kitől rettegjen? bla-bla-bla-bla-bla?A rakás olimpiai bajnok meg majd betojva érkezik?Ja?.Hihető? Minek előre ez a hangulatkeltés? Sikeres meccs(ek) után lehet stílusos a zrika, előtte gyerekes?

B (régi) hozzászólása
2008.11.17. 13:54

Kedves Forza! A Vasas-tábor helyiértékén tudja kezelni az alapszakasz mérkőzéseit, ezért nem volt annyi néző most, mint amennyi lesz majd a rájátszásban meg az Euroligában. Meg azért, mert a Vasasnak vannak egyéb szakosztályai is, amelyek mérkőzéseire szintén érdemes kilátogatni. Egerben meg ugyebár nincs konkurenciája a pólónak, ezt te is nagyon jól tudod. Én már előre rettegek a kupadöntő és az egri Euroliga meccs miatt. Szerintem Varga Daniék is rögtön felhívják a lelkisegély-szolgálatot, ha olvassák, hallják az egyre nevetségesebb fogadkozásaidat. Ezekből tavaly is volt elég. A végét ismerjük.

Forza hozzászólása
Forza16242
2008.11.17. 13:23

Macskako-nek: ne okoskodj egy Eger Honved meccsen 2500 nezo volt, tieteken pedig 1000. Szegyen. Biros jol mondta: Videken egy varosert jatszanak, nem pedig csak egy csapatert. Rettegjen a Vasas, mert hetvegen es a kupadontoben is nyerunk Ellenetek.

infó@ hozzászólása
infó@16241
2008.11.17. 12:11

Létay: UTE - FTC - Sabadell - UTE

lacla hozzászólása
lacla16240
2008.11.17. 12:11

Jobb kapus teljesítménnyel megfoghatta volna a Honvéd a Vasast. Úgy néz ki Gergely megszokta még a nyerő Honvédnál, hogy mindent kivédekeznek előle. Amíóta többet kell/lene/ védenie visszaesett a hatékonysága. Góloknál pedig nem csak a társakat kellene okolnia.

B (régi) hozzászólása
2008.11.17. 11:18

Kicsit elkanyarodtunk a végére, de nem bánom. Írok pár nevet a Fradi 2005/2006-os keretéből: Vízilabda: Keret 2005/06 [2006-10-16 16:59] BAKSA László 1986.04.27 kapus SZÉCSI Zoltán 1977.12.22 kapus BINDER Szabolcs 1977.06.11 védő MONOSTORI Attila 1971.01.28 védő WESZELOVSZKY László 1981.03.07 szélső LÉTAY Krisztián 1983.02.29 szélső NITSOVITS Tamás 1968.11.12 szélső KATONÁS Gergő 1980.02.25 átlövő Nem véletlenül jutott el abban az évben a csapat a legjobb négyig a LEN kupában... A témához visszakanyarodva kicsit azt érzem, hogy Egerben savanyú a szőlő, és ezért, ha lehet, még jobban szúrja a szemét az ottani közönségnek a Vasas megbízható jó formája. A Kőérbe alázatos és eredményes építkezést kívánok, Újpestre a megmaradt tehetségek megtartását, Szegedre pedig jó nemzetközi szereplést, mert a bajnokságban már nagyon nehéz lesz akárcsak megismételni is a tavaly elért eredményt. Angyalföld és Ferencváros, hej-hej!

Hajrá Eger! hozzászólása
2008.11.17. 10:59

Egerben is pólózik néhány nagyon ügyes fiatal, abból az ificsapatból, amelyik tavaly veretlenül nyerte a bajnokságot! Ha Biros végre felépül,és Szecskával együtt azt nyújtja amit az olimpián, akkor nem annyira sima ez a bajnokság. Kicsivel és Hosival nagyon jó lett a Vasas ez tény, s kezdenek is összállni, de az Eger még csak ez után durrant majd. Három fronton is - bajnokság, kupa, Euroliga -, begyűjthető a skalp.Kíváncsian várom a folytatást... S még valami: végre nem az a kérdés, hogy Honvéd, vagy Vasas. Vagy Eger, vagy Vasas.Bele szól itt az említetteken kívül a Fradi, a Szeged, az UTE. Ezzel pedig csak a magyar póló nyerhet. Lesz esélyes csapatunk Londonra is! Addig is HAJRÁ EGER!!!!!!!!!!!!

Kritikus Péter hozzászólása
2008.11.17. 10:35

Jó kis meccs volt. Egyébként miért nem tudják a Komiban - ráadásul egy TV-s meccsen - megoldani, hogy a negyedek végén, amikor a negyedből már kevesebb idő van hátra, mint a támadóidőből, akkor a támadóidőt jelző óra a negyedből hátralévő időt jelezze?

Najó hozzászólása
Najó16236
2008.11.17. 09:21

Létay a Sabadell-ben játszott, ugye? Itthon én a Fradira emlékszem előzményként, de végülis mindegy, jó, hogy hazatért és a honi bajnokságot erősíti! Csakúgy, mint az UTE és az FTC. Jó kis meccseknek nézümk elébe! Hajrá Eger!

Én hozzászólása
Én16231
2008.11.17. 00:49

andrew - Létay nagyon ugyes fiatal balkezes játékos, idén jott haza Spanyolból Újpestre... de régen azt hiszem játszott a vasasban is, nem vagyok benne biztos...

Én hozzászólása
Én16230
2008.11.17. 00:47

Ma tetszett a bíráskodás, pedig ezt már régóta nem mondtam... még mindig volt pár kontrafault, amiket nem szabadna befujni, mert az ilyenekkel lehet legjobban staisztika nélkul manipulálni a meccset, de már nem olyan sok, és ez most nem számított.... jó meccs volt, a vasas egyértelmuen jobb volt, de ami biztos, hogy a Honvéd nagyon nagy csapat lesz, ha pár év múlva "megemberesednek" Bátori,Jansik,Borsós... Molnár és Szívós pedig vezérei a csapatnak... Varga Dani pedig tart6tatlan volt, Dumi meg nem is játszott....fu, nagyon eros a csapat, de azért hajrá Eger!!!

szbarat hozzászólása
szbarat16229
2008.11.16. 21:02

Domino folyamatosan azért kap ki,mert mecsenként Gergely 12-15 gólt kap,és ez elképesztően súlyosan hat a csapatra. A 12 gólból min. volt 4 potya ebből 2 fésű,amit simán védeni kellett volna... Ahogy bekapja a gólt,egyből el kezd magyarázni,pedig volt egy két olyan lővés min.8-ról,hogy a kezét sem tudta kiemelni. Ilyen gyenge kapusteljesítménnyel nem OB 1-ben kellene védenie Gergelynek,hanem a másodosztályban. Erős a Vasas, nagyon ERŐS,nehéz lesz megfogni a bajnokságban.

t hozzászólása
t16228
2008.11.16. 20:29

Jó volt ez a meccs. Az sem baj, ha Vasaséknál azt hiszik verhetetlenek. Lesz még egy-két szava Honvédnak, amint látom az UTÉ-nak, a fradikának, az Egerről és Szegedről nem is beszélve. Csak örülök, ha színes a spaletta. HAJRÁ HONVÉD!!! Üdv:-Éva néni.

macskako hozzászólása
2008.11.16. 20:25

T.homburg! Figyeltem en ,de ugy 2 honapig nem volt netem :(( Ritkan irok,de azert kovetem . Udv !

andrew hozzászólása
andrew16226
2008.11.16. 20:22

az a iosep télleg nagyon gyenge... van jo magyar utanpotlas balkezes? kit lehetne helyére igazolni?vad a ksiből se tudott vinni balkezest.. egy bekket intezett

homburg hozzászólása
homburg16225
2008.11.16. 20:02

Ok. Mi a Komiban kintvoltunk! Most lesz egy Euroliga meccs, meg remélhetőleg a Kupadöntő, ahol visszavághatunk. Üdv. Mindenhol csak az Eger!

régi egri  hozzászólása
2008.11.16. 19:50

Gyere vissza Flóri és tegyél rendet a sok tapló télapó között..)

Józsi47 hozzászólása
2008.11.16. 19:38

T.Homburg.Ígérem itt fogom megkövetni az Összes egri drukkert ha az Eger csak egyszer is legyőzi a Vasast.

balázs hozzászólása
balázs16222
2008.11.16. 19:33

gratula a Vasasnak. ha ennyivel nem is, de 2 góllal jobbak még a Honvédnál. remélem jövőre megszorítjuk az angyalföldieket. HAJRÁ HONVÉD!!!!

homburg hozzászólása
homburg16221
2008.11.16. 19:31

T.Józsi47! Kiváló a hangulat, de azért még nem lefutott a szezon. Persze nem baj, ha így gondolod. Hajrá Eger!

homburg hozzászólása
homburg16220
2008.11.16. 19:29

T. macskako! Azt hittem man nem is figyeled a meccseket. Ja persze egy Vasas-Honvéd kell, hogy egyaltalán rámozdulj:)) Namindegy most két hét alatt remélem kétszer mi jövünk. HAJRÁ EGER!!!

Józsi47 hozzászólása
2008.11.16. 19:27

Amúgy meg ahogy azt már korábban is mondtam.,Ezt a Vasast az életben nem fogja megverni az Eger.Még Egerben sem.De azért csak nyugodtan álmodozzon csak az egri szurkoló.

Józsi47 hozzászólása
2008.11.16. 19:25

Az meg mindenestre nagyon jó érzés,hogy a VASAS a leendő bajnoki elődöntőt nem fogja hátrányból kezdeni.

Józsi47 hozzászólása
2008.11.16. 19:23

Forza!Te korábban nem Flóri néven írogattál ide? A stílusod mindenesetre hasonlít rá.

macskako hozzászólása
2008.11.16. 18:58

Szep volt fiuk !! Mi lesz itt, ha meg Dumi is visszajon ?? :))) Hajra VASAS !!!

macskako hozzászólása
2008.11.16. 18:57

Forza 17.20 !! Alapszakasz ,oreg . Majd ha kell /ertsd : play-off ,ill Euroliga /,na majd akkor sasolj !!!!!!!!!! Vagy ,ha gondolod nezd meg videorol a tavalyi donto meccseit :)))) Na,az a Komi ,ha tele van !! Ui. : TESCOban akcios a kempingszek . vegyel a Gyurinak !

csipcsup hozzászólása
2008.11.16. 18:46

Hát ez a Iosep semmit sem er!Helyere nem igaz hogy nem lehetett volna egy fiatal magyar jatekost rakni fele penzert!

régi egri hozzászólása
2008.11.16. 18:30

A kirívóan jó játékosállomány mellett aggasztóan stabil és lendületes a Vasas formája is. (Kicsi bombaszinten játszik) Ha meg akarjuk fogni őket, sokat kell rontaniuk nekünk meg szinte mindennek be kell jönnie. De elkaphatók ők is , biztos! MEGPRÓBÁLJUK jövő héten + azután is, OTT LESZÜNK! IRÁNY AZ USZI!!! EGER!!!!!!!!!!!!!!

Daret hozzászólása
Daret16209
2008.11.16. 18:22

"BELÉPŐK ELŐVÉTELBEN - A november 23-i Euroliga mérkőzésre, valamint a november 29-30-i Magyar Kupa döntőre (napijegyek) 1500, ill. 1000 (diák, nyugdíjas) forintért válthatók belépőjegyek. Jegyek elővételben is kaphatóak a Bitskey Aladár uszoda pénztárában." www.egerwaterpolo.hu

szurkoló hozzászólása
2008.11.16. 18:21

Kedves g! Köszönöm az infót,szép napot!

szerk hozzászólása
szerk16207
2008.11.16. 18:15

Kedves VZ! Olvasd el az idézettet megelőző mondatot.

g hozzászólása
g16206
2008.11.16. 17:49

Szurkoló! 29.szombat 17:30. Eger-Ute; 19:00. Vasas-Honvéd 30.vasárnap 12:30. Döntő Jegyekről még nincs infóm... HAJRÁ EGER!!!

VZ hozzászólása
VZ16205
2008.11.16. 17:43

"Többször is a levegőben lógott az egyenlítés, ám a negyedik negyedben Kállay jobbszélről leadott lövésével először nőtt három gólra a különbség, ..." Ez így külön bekezdésben meglehetősen félreérthető, hiszen az első negyed végén 3:0 után lőtt Szívós gólt, majd a félidőben 6:3 volt az állás!

szurkoló hozzászólása
2008.11.16. 17:23

Tisztelt Vlv! Nem tudják véletlenül azt,hogy a két hét múlva esedékes egri Magyar Kupa négyes döntőre mikortól lehet jegyet kapni,és mennyibe fog kerülni?A meccsek pontos időpontjáról van már információ?Köszönöm!

Forza hozzászólása
Forza16202
2008.11.16. 17:20

Bisuzkek lehettek pestiek hogy csak 1000 voltak kint ezen a rangadon. Jovoheten Egerben 3000 nezo a minimum es ezt a vasast siman lehet verni. Forza Eger

móka hozzászólása
móka16201
2008.11.16. 17:01

Szép volt fiúk!Dani fantasztikus gólokat lőtt!Egy-két perc rövidzárlattól eltekintve simán kézben tartottuk a mérkőzést Dumi nélkül is!Csak így tovább két hét múlva is a Magyar Kupában!VASAS!!

Rebo hozzászólása
Rebo16200
2008.11.16. 16:44

Szép volt fiúk ! Csak így tovább !