FACEBOOK

Következik: Eger-Honvéd

Következik: Eger-Honvéd
hozzászólás, 2008.10.25.

Egerben játszik a Honvéd az elsőosztályú bajnokság szombati fordulójában. A Kőér utcában mértéktartóak, azt tekintenék meglepetésnek, ha elhoznák a három pontot - de persze ezzel a céllal utaznak a hevesi városba. Egerben a szombati meccset fontosabbnak tartják, mint a csütörtökön elvesztett szegedit. Előzetesünkben Gergely István, Molnár Tamás, Szécsi Zoltán és Hárai Balázs beszél a szombati rangadóról.

GERGELY ISTVÁN:

Megnézzük, mire vagyunk képesek egy jó csapat ellen. Meglátjuk, hogy az Eger mennyire jó csapat, feltérképezzük őket saját otthonukban, ahol mindig is nehéz volt nyerni. Úgy érzem hogy vesztenivalónk nincs, viszont pontot még talán rabolhatunk is.

MOLNÁR TAMÁS:

Két nagyon fontos mérkőzésünket hoztuk, Egerbe úgy megyünk, hogy nincs vesztenivalónk. Remélem, hogy a csapat könnyed, felszabadult játékot fog mutatni és meglepetést okozunk.

SZÉCSI ZOLTÁN:

Úgy érzem, hogy fontosabb meccs lesz, mint a Szeged elleni, azt mégiscsak idegenben játszottuk, ez meg itthon lesz. A Szeged ellen még javíthatunk hazai pályán, de a Honvéd ellen idegenben javítani nagyon nehéz lenne. Hiába nincsen még Peti, meg akarjuk verni a Honvédot.

HÁRAI BALÁZS:

Oda kell nagyon figyelnünk a védekezésre, a támadás majd úgyis kialakul elöl. Készülünk és úgy megyünk le az uszodába, hogy nyerni fogunk.

A szombati forduló programja:

FTC-Pécs, Népliget 17.00
BVSC-Vasas, Szőnyi út 17:30
Fehérvár-OSC, Székesfehérvár 18.00
Szolnok-Szeged, Szolnok 18.00
Szentes-UTE, Szentes 18.00
Eger-Honvéd, Eger 19.00

Címkék:
Eger-Honvéd

2 régi hozzászólás

Daret hozzászólása
Daret15849
2008.10.25. 19:08

Hajrá EGER! 2:0

kávé hozzászólása
kávé15847
2008.10.25. 17:15

Kedves szerk ! Lesz ma élő közvetítés a Vasas- BVSC meccsről??Előre is köszönöm:) Hajrá Vasas!