FACEBOOK

A Szeged nyerte a vidéki csúcsrangadót

A Szeged nyerte a vidéki csúcsrangadót
hozzászólás, 2008.10.23.

Nem nélkülözte az izgalmakat az OB-1 csütörtöki teljes fordulója. A Szeged meglepően magabiztosan győzte le az Egert, félidőben négy gól volt a hazaiak előnye. A Vasas kulcsjátékosait pihentetve is könnyedén verte otthon a Szentest, az FTC pedig kis híján meglepetést okozott a Kőér utcában. Videók nagy mennyiségben:

Szeged-Eger 8:5 (4:2, 2:0, 1:2, 1:1)
Szeged, v.: Székely B., Fekete B.
Szeged: Baksa – Vejzagics 1, Lehmann, Milos Korolja 3, Varga T. 1 (1/1), Komlósi, Weszelovszky 3. Cs.: Varga P., Juhász, Török, Kuncz, Mihail Korolija. Edző: Kásás Zoltán.
Eger: Szécsi – Decker Á., Bárány, Kiss Cs. 2, Hegedüs, Varga II. Zs. 1, Feltham. Cs.: Erdélyi, Nyéki, Binder 2, Petrovai, Hárai, Sántavy. Edzők: Gerendás György, Tóth Kálmán
Gól - emberelőnyből: 9/3 és 10/3
Gól - ötméteresből: 1/1 és –
Kipontozódott: Decker Á. (27. p.), Vejzagics (29. p.)

2:0-ról még egyenlített az Eger, de Varga Tamás és Weszelovszky László vezérletével a Szeged magasabb sebességi fokozatba kapcsolt és a küzdelmes mérkőzésen, de magabiztosan szerezte meg a három pontot.

vlv-videó:

Kiss Csaba (Eger) nyilatkozata



SZÉCSI ZOLTÁN (Eger):

Nem is azt mondom, hogy bután, inkább koncentrálás, odafigyelés nélkül kezdtünk. Ebből elment a Szeged, aztán amikor elkezdtünk szépen játszani, jöttünk is föl. Baksa Laci nagyon jól védett - vagy nem voltunk elég könyörtelenek a helyzetkihasználásban, mindenki döntse el maga. De nem, az az igazság, hogy jól védett a Laci, nem akarom kisebbíteni az érdemeit.

Mindenképpen pozitívum a meccsben, hogy 6:2-nél még mi kaptunk egy gólt és akkor nem összezuhantunk, hanem elkezdtünk talpra állni. Ezt csak egy erős csapat tudja megtenni.

HÁRAI BALÁZS (Eger):

Az első két negyedben nagyon rosszul játszottunk, semmi nem jött össze, nem tudtunk gólt lőni, a fórjainkat se értékesítettük, fegyelmezetlenek voltunk. A harmadik negyedre ébredtünk fel, de akkor már késő volt, addigra nagyon elment a Szeged. Talán az akaratukkal leptek meg minket, nagyon akartak győzni és sikerült is nekik.

KÁSÁS ZOLTÁN (Szeged):

A Honvéd elleni meccshez képest az egyik különbség az volt, hogy most a negyedik negyedben is figyeltünk. A másik, hogy meccs közben már volt 6:2 is. Jól védekeztünk, az Eger két jó centere, Bárány és Hárai nem túl sokszor tudták megkapni bent a labdát. Ez lényeges dolog volt. Annyi ára volt, hogy kaptunk két gólt kívülről, de rengeteg kiállítást el tudtunk kerülni. Ugyanakkor fönt pedig Milos (Korolija) végre jól játszott, nem nagyon tudták őt fogni, ha megkapta a labdát, és meg is kapta jó párszor. Másrészt ez volt az első meccsünk, amikor kicsit végre már csapatként játszottunk, jobban figyeltek egymásra a játékosok. Volt még sok hiba, korántsincs arról szó, hogy itt most már minden rózsaszínű, de biztató volt a teljesítmény.

VARGA TAMÁS (Szeged):

Nagyon jó volt, hogy csapatként játszottunk ezen a mérkőzésen. Nagyon-nagyon jól védekeztünk, megfogtuk a centereiket, zóna ellen pedig nem voltak eredményesek, mert volt egy nagyon jó kapusteljesítményünk. A támadásokban is jók voltunk, a szokásos hét-nyolc gólunkat meglőttük. A kulcsmomentum az volt, hogy két negyed alatt csak két gólt tudtak lőni nekünk, attól kezdve csak arra kellett törekednünk, hogy negyedenként legalább még egy gólt lőjünk, és a védekezést ugyanúgy folytassuk tovább. Ez szerencsére sikerült. Mindenképpen ki kell emelnem még egyszer azt, hogy fantasztikus csapatként játszott a Szeged és nekem, aki a csapat góljainak egyharmadát-felét lövöm általában, most egyetlenegyszer kellett kapura lőnöm, egy ötméterest. Ennek ellenére a csapat elöl, támadásban a Milos és Wesze góljaival megoldotta a 7-8 lőtt gólt. Csapat ként játszottunk, egymásért küzdöttünk és nagyon akartuk a győzelmet. Baksa Lacikát emelném még ki, aki nagyon nagyot nyújtott a kapuban.

Ha így játszanánk minden egyes mérkőzésen, akkor nagyon komoly esélyünk lenne akár arra is, hogy a bajnoki döntőbe jussunk. De ehhez az kell, hogy ez a mentalitás megragadjon a társaságban és elhiggyék egyes emberek, hogy tényleg képes ez a csapat ilyen dolgokra.

Gerendás Gyuri azt mondta nekem meccs után, hogy igazából sanszuk nem volt, és ilyet hallani a világ egyik legjobb klubezdőjétől - jó érzés volt!

BAKSA LÁSZLÓ (Szeged):


Örülök annak hogy végre csapatként jól muzsikáltunk. Nagyon stabil volt a csapat hátul, ennek segítségével tudtam én is megfelelően játszani. Remélem ezzel a győzelemmel jó útra tértünk.

Úgy érzem, a mai meccsen az ellenfélnek hiányzott Peti, nemigen volt, aki irányítsa a csapatukat. Köszönöm szépen hogy ennyien kijöttek, s ezúton is Isten éltesse az elnök urat, remélem nemes ajándékkal kedveskedtünk a születésnapján!


Vasas-Szentes 14:4 (3:2, 3:0, 4:1, 4:1)
Komjádi uszoda, v.: Bors, Molnár
Vasas: Jónás – Takács, Katonás 4, Hosnyánszky 1, Kovács R., Tóth M. 2, Steinmetz B. 1. Cserék: Kállay 2, Vörös, Fülöp 2, Rusz 1, Hőna 1. Edző: Földi László
Szentes: Horváth – Molnár, Szőke 1, Torday, Srdjan 1, Szabó, Csente. Cserék: Rácz, Araczki, Döbrössy 1, Papp 1, Homonnai, Majoros. Edző: Vass Sándor
Gól – emberelőnyből: 11/6, ill. 6/2
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. -/-

Az első pillanatoktól kezdve egyértelművé tette a Vasas, hogy meglepetésnek nincs helye a meccsen, végig vezetve, magabiztosan kézben tartotta a mérkőzést. A koncentráció az utolsó percig kitartott mindkét oldalon, a Szentes csapatának is voltak szép momentumai, elsősorban védekezésben. A hazaiaknál főleg Katonás volt elemében, egymaga annyi gólt szerzett, mint amennyit a vendégek összesen. Nagy Viktor és Varga Dénes pihenőt kaptak, a kispadról szemlélték a fiatalok játékát. A leláton is találtunk két olimpiai bajnokot Varga Dániel és Kis Gábor személyében, utóbbi a vlv-nek elmondta, hogy úszódedzéseket végez, sőt, egykapus gyakorláson is részt vett már, és bízik benne, hogy a november 16-i Vasas-Honvéd meccsen bevetésre kész lesz.

A nap krónikájához tartozik, hogy Varga Dénes átvette munkatársunktól a belgrádi nemzetközi torna legjobb játékosának járó díjat. (Az elismerést két hete azért mi vettük át Dumi nevében, mert a Vasas a torna utolsó meccse előtt hazaindult Belgrádból.)

vlv-HD-HP-videók:


Katonás Gergely első gólja

Katonás Gergely második gólja

Steinmetz Barnabás gólja


Hosnyánszky Norbert kihagyott ötöse


Tóth Márton második gólja


Hosnyánszky Norbert gólja


Kállay Márk első gólja


Kállay Márk második gólja


Fülöp Bence második gólja


HOSNYÁNSZKY NORBERT (Vasas):

Szerencsére könnyű mérkőzés volt. Jól működött a védelem. Az elején egy picit kapkodtunk és sok helyzetet kihagytunk, aztán belejöttünk a játékba, szépen-lassan felőröltük őket, elfáradtak, és fokozatosan növeltük az előnyünket. Az eredménnyel is elégedett vagyok, csakúgy, mint a négy kapott góllal.


Honvéd-FTC 8:7 (0:0, 2:3, 4:2, 2:2)
Kőér utca, v.: Székely, Kun
Honvéd: Gergely – Székely, Vindisch 1, Matajsz 1, Szivós 3, Molnár, Vári. Cserék: Iosep, Paján 2, Bátori 1. Edző: Vad Lajos
FTC: Jászberényi – Dávid Z., Babay, Balatoni 2, Regős 1, Császár, Mátyás 2. Cserék: Maklári, Kincses, Wiwo 1, Marnitz 1, Bálint G. Edző: Somossy József
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 10/0
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 2/1
Kipontozódott: Bálint G. (17.p.)
Kiállítva – végleg cserével: Molnár (20.p.) , Regős (25.p.)
Sárga lap: Somossy József (26.p)

A Honvéd a második negyed 5. percében érte el első találatát, ekkor a Fradi 1:0-ra vezetett. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de mindig az FTC neve mellett állt több gól az eredményjelző-táblán - egészen a harmadik negyed derekáig. Szivósék ekkor fordítottak, majd kétgólos előnyre is szert tettek. A vendékeknek módjuk volt egyenlíteni, 7:6-nél emberelőnyt, később ötméterest hagytak ki, de így is az utolsó másodpercig izgalmas volt a mérkőzés, a hazaiaknak egy kis szerencse is kellett a sikerhez. A játékosok mindkét oldalon sokat kritizálták a játékvezetői ítéleteket, s a meccs egy-egy szakaszában parázs indulatok szabadultak el a vízben, ennek volt köszönhető a két végleges, cserés kiállítás is.

A Fradi végül annak "köszönheti" vereségét, hogy tíz emberelőnyéből egyet sem tudott értékesíteni.



Vass László-képek a meccsről

vlv-videók:

Jászberényi fejjel véd

Gergely véd

Jászberényi véd

Kimaradt Honvéd-előny

0:1 - Mátyás

Honvéd-előnyből Fradi-előny

Gergely véd I.

Gergely véd II.

 1:1 - Vindisch

1:2 - Balatoni

A harmadik negyed közepén cserével, végleg kiállították Molnár Tamást, a hazaiak csapatkapitányát. A következő szünetben a szigorú szankciót alkalmazó  Székely Zoltán játékvezető a zsűrit úgy tájékoztatta, hogy Papesz a következőt mondta neki: "A kolléga egy kicsit csal..."

A játékvezető úgy gondolta, hogy ez nem fér bele a szabályok által megengedett, meccs közbeni kommunikációba, ezért végleges, cserés kiállítással sújtotta a játékost.

Molnár Tamás a lefújás után nem tagadta, hogy elhangzott az ominózus mondat. A vlv-nek így nyilatkozott:

-  Kapott gól után, amikor középkezdéshez készülődünk, a csapatkapitány jelezhet bizonyos dolgokat a játékvezetőnek. Azt gondolom, hogy a bíró sportárs egy kicsit túlreagálta a dolgot, szerintem egy figyelmeztetéssel is el lehetett volna intézni, amennyiben a mondandómat kifogásolhatónak értékeli
. Megítélésem szerint nem volt olyan súlyos, amit mondtam, de hát tudomásul kell venni, hogy ez se fér bele...

Gergely szögletre véd

 1:3 - Balatoni

2:3 - Szivós

3:3 - Paján

Érvénytelen Honvéd-gól

3:4 - Mátyás

4:4 - Bátori

4:5 - Wiwo Querritse

Molnár cserés kiállítása

Jászberényi emberhátrányban véd

5:5 - Szivós első ötméteresgólja

6:5 - Szivós második ötméteresgólja

Edzői reklamációk

7:5 - Paján

7:6 - Balatoni

8:6 - Matajsz

Kimaradt FTC-ötméteres

8:8 - Marnitz ötméteresgólja

JÁSZBERÉNYI GÁBOR (FTC):

Nyerni jöttünk, megmondom őszintén, ahogy az Újpest ellen sikerült idegenben nyerni. Kevés hiányzott. Talán a kihagyott ötméteres, vagy néhány emberelőny. Ha jól emlékszem a Honvéd csak előnyből lőtt gólt, mi meg sajnos többet is kihagytunk. Pedig abban bíztunk, hogy talán hosszabb a kispadunk és a végét jobban bírjuk - hát nem bírtuk jobban.

GERGELY ISTVÁN (Honvéd):

Az utóbbi időben rengeteg mérkőzést játszottunk és nem fáradtam el ennyire egyiken sem. Nagyon-nagyon elfáradtam. Kikínlódtuk ezt a győzelmet, szó szerint. Nagyon szenvedtünk az elejétől a végéig. Az elején nem tudtunk gólt szerezni, jól védett Jasu is és jól védekeztek, de most a nagy akarásnak szerencsére nem nyögés lett a vége, hanem egygólos győzelem. És ezt akartuk itthon elérni a Fradi ellen.

MOLNÁR TAMÁS (Honvéd):

Nagyon kemény mérkőzés volt. Az elején kihagytuk a helyzeteinket, ezért nem sikerült a kezdeményezést és a vezetést megkaparintani. Bizonyos helyzetekben kapkodtunk egy kicsit, de a tudatos, szisztematikus négy negyedes játékunknak meglett az eredménye, a végére átvettük a vezetést és megnyertük a mérkőzést.


UTE-Szolnok 11:8 (3:2, 3:1, 1:1, 4:4)

Pécs-Fehérvár 15:8 (3:2, 3:2, 3:2, 6:2)

OSC-BVSC 11:7 (4:4, 4:0, 1:2, 2:1)

27 régi hozzászólás

c hozzászólása
c15893
2008.10.29. 10:51

Szurkolo: koszonom, h felfogtad, megertetted amit irtam. http://en.wikipedia.org/wiki/Irony

Szurkolo hozzászólása
2008.10.27. 22:36

Varosiak mind egy kutyak! Hajra Eger és Vidék, le a budapesti fölénnyel!!

c hozzászólása
c15883
2008.10.27. 11:38

Viktor: nekem semmi bajom a commenteddel, azt leszamitva, hogy ennyi erovel ha valaki kikerul a keretbol torolhetnenk visszamenoleg a rola szolo cikkeket/vele keszult interjukat. elmeletileg ezert van az eloszoba es en ezt egy jo megoldasnak tartom. Szurkolo: ne haragudj, de remisztoen szanalmasnak tartom, hogy lejaratod az egri szurkolokat ezzel a minosithetetlenul faragatlan stilusoddal. ugy viselkedsz, mint egy hulyegyerek, akinek elvettek a jatekat. raadasul mindezt teljesen feleslegesen teszed. ha picit visszanezel az utobbi par het commentjeiben errol egyszer mar leirtam a velemenyem: mindig csak 1-2 embernel nyilik ki a bicska, de az boven eleg ahhoz, hogy minositsen egy egesz varost egyesek szemeben. milyen alapon dobalozol olyan szavakkal, hogy "ennyit rolatok" meg "ennyit ersz"? mi koze van az itt commentelo embereknek es a szerkesztoknek/uzemeltetoknek, hogy a tv nem ment le egerbe? MI (a VLV) lementunk egerbe! es valamilyen erthetetlen oknal fogva csak ertelmes, baratsagos, szimpatikus emberekkel talalkoztunk, Te hol voltal..? vegul fel szeretnem hivni a figyelmedet, hogy nem PEST, hanem BUDAPEST a varos neve. eleg nagy ongol.

Viktor hozzászólása
Viktor15882
2008.10.27. 11:10

Kedves "Szurkoló" mióta szol ez az oldal Pestről és Vidékről? Én úgy tudom,hogy hazánk büszkeségéről a Magyar Férfi Vizílabda Válogatottról szól! Hol van benne az, hogy ki vidéki ki pesti? És ki az a Jászberényi,és mi köze a válogatott csapathoz? Fradi? Ki válogatott tag belőle! Örülnék ha ez az oldal megmaradna a fiúknak és nem kéne ilyen ide nem való kommenteket olvasnom. (Cowk,geyza remélem az üzenetem ellen nincs kifogásotok)

Szurkolo hozzászólása
2008.10.25. 13:32

En velemenyemnek: Nagy rossz lehet a pestieknek, mikor mindig csak a Ti meccseiteket adjak. Egerbe alig jönnek el. Ill. videk ugysem nyerhet bajnokságot mig ezek a birok fujnak. Szegyen hogy alig vannak a pesti csapatok meccsein, mig Egerben általában telt hát van. Ennyit Rólatok.

Józsi47 hozzászólása
2008.10.25. 00:48

Zokogjatok egriek! Szép volt Szeged!

én véleményem hozzászólása
2008.10.24. 22:42

Kedves Egri szurkoló! Mondj egy meccset amit az Eger a Kiszelly miatt vesztett el!? Szánalmasak vagytok az állandó bírózással. Amúgy ne legyen kétségetek, aki szórakozni fog az meg fogja szívni... Az Eger már nyert MK-t vele, sőt az egyetlen Vasas elleni Pesten győztes meccset is ő vezette. Ezek alapján azt is mondhatnám, hogy nem szereti a Pesti csapatokat...

t hozzászólása
t15842
2008.10.24. 22:13

Szép volt Szeged, szép volt Honvéd! Csak így tovább! HAJRÁ,HAJRÁ!!!

Rolling hozzászólása
Rolling15841
2008.10.24. 19:20

Szerk! Köszi a választ, így már minden világos. Ati Eger! Olvasd el Gerendás nyilatkozatát a bíráskodásról, illetve saját csapata játákáról. Szökőévente egyszer nem a bírókra fogja a vereséget, most ez történt, vagyis nem a bírók miatt kapott ki az Eger, hanem azért mert 0 védekezés, 0 kapusteljesíatmény, és 0 támadójáték volt, ami előadtak.

ikszek hozzászólása
ikszek15840
2008.10.24. 18:17

zskf! Aki Papesz beszólásait,grimaszait felveszi ennyi év után...annak úgy is kell...:))) Én már azzal is megelégednék, ha a víz feletti ütéseket figyelnék és korrektül befújnák (néha úgy nem látja hogy csak na!)...ráadásul össze vissza kozmetikáznak a kontrákkal... A verbális inzultus a meccsel jár...a bírók kapnak innen is-onnan is, tegnap a szurkolók is elküldték áramot vezetni őket...ebben a felspannolt légkörben sztem ennek nagyobb volt a füstje mint a lángja... Jah CSAK A HONVÉD!

Szurkolo hozzászólása
2008.10.24. 18:11

TZS-nek: Mindent a szurkoloert? Ennyit ersz?Miert nem adjak akkor az EGER-DOMINO ill adtak a SZEGED-EGEr meccset? Pestiek majmok ennyit ernek Kiszellyvel az elen. Hajra EGER!!

Szurkolo hozzászólása
2008.10.24. 18:08

Domino- vasas meccset adja a Televizio, akkor az Eger Domino meccset miert nem? Ennyit a Pestiekről, lustak lejönni Egerbe! Es amig ilyen lesz a bíráskodás, vidéki csapat nem nyerhet bajnokságot!!(Pesti majom birot küldenek a holnapi Eger- Domino msccsre) *** Kiszelly, ugysem fogsz minket megveretni holnap! Hajrá EGER!!

ati Eger hozzászólása
2008.10.24. 17:13

Ott voltam Szegeden a meccsen.A félidőnél 8 emberelőnyt kapott a Szeged, 2-őt az Eger.Csináltak egy 6-2 ős eredményt a félidőre a BÍRÓK. A meccs végére meg kikozmetikázták. Tiszta vicc volt a bíráskodás.

TZS hozzászólása
TZS15836
2008.10.24. 17:12

A szövetség honlapjáról: 2008-10-17 14:04 SEB DÖNTÉS: ING OB I 5. ÉS 6. FORDULÓ MECCSEI FELCSERÉLVE Mindnet a nézőkért! TV közvetítés miatt került két forduló felcseréslére: Teva-VasasPlaket ? Domino Honvéd 2008. november 16. 12:45 m1.

Mokamba hozzászólása
Mokamba15835
2008.10.24. 16:34

Sajnos nagy kár, hogy a vízilabda ennyit ér azoknak, akik a TV közvetítéseket eldöntik. Magyarország legsikeresebb csapatjátékát ezek szerint nem sokra értékelik a műsorszerkesztők! Szerintem a minimális elvárás az lenne, ha legalább a rangadókat közvetítenék! Szerencsére az Oldies Rádió közvetíti a rangadókat, ezért külön köszönet Nekik, csak más lenne látni is egy olimpiai aranyérmes sportág kiemelkedő összecsapásait! Jó lenne, ha elgondolkoznának ezen az illetékesek, és sok ember kedvére változtatnának a műsorpolitikán!!!!

szerk hozzászólása
szerk15834
2008.10.24. 16:24

Szia Rolling! A kiemelés az összeállításban a vlv indulása óta azt jelenti, hogy az illetőnek volt vagy jelenlegi kerettagsága okán köze van a honlapunkhoz. Ennyi. (Felső menüpontok, A csapat, ezen belül Keret és Előszoba - akik itt vannak, azokat vastagítjuk az összeállításban, de ha ennyire zavaró, meg is szüntethetjük ezt. Már többször elmagyaráztuk ezt a hozzászólóknak. Megelőzendő az éles szeműek kritikáját: Varga II. Zsolt is vastagítva van, pedig neki nincs is oldala. Na ő a kivétel.)

zskf hozzászólása
zskf15832
2008.10.24. 15:32

Ezt a keretes részt oda lehetne biggyeszteni a Molnár interjú alá... Ha hatszoros olimpiai bajnok lenne, akkor sem kéne atyaúristent játszania a vízben szerintem hiba volt csapatkapitánnyá választani, bár amúgy sem valószínű, hogy a Domino komoly tényező lesz ebben a bajnokságban.

Mizu hozzászólása
Mizu15831
2008.10.24. 14:00

Azt lehetne tudni, hogy idén miért nem közvetít egy TV-adó sem vízilabda bajnoki meccseket? Szégyen-gyalázat, hogy ezek a mérkőzések nem követhetők csak a helyszínen... Lehet, hogy remek a sportdiplomáciánk, de a sportmarketing kicsit gyönge lábakon áll. Bár nincs igazam: úgy látszik, az m1 még mindig csak a Vasas-Honvéd kettősnél van leragadva...

Rolling hozzászólása
Rolling15830
2008.10.24. 13:35

Nem tudom, hogy mit jelent a vlv tudósításainál a nagybetűs név. Ha azt, hogy az illető jól (kiemelkedően) játszott, akkor a Szeged-Eger meccsen Milos Korolija nevét dupla nagybetűvel kellett volna szwdni, ugyanakkor Szécsi nevét a normálbetűnél is kisebb méretben. Kiss Csaba is hiába dobott 2 gólt, borzasztóan játszott. Ez utóbbit a mellettem ülő egri érzelműek is megerősítenék. Szóval nem értem a vlv-t.

Sándor hozzászólása
Sándor15829
2008.10.24. 13:05

kár a fórokért meg a kimaradt 5ösér...az érem másik oldala viszont az hogy akciógólokkal is kishíján meglett a skalp

TZS hozzászólása
TZS15828
2008.10.24. 12:54

Varga Dani jól van, már keményen edzésbe állt - mesélte jókedvűen tegnap.

régi egri hozzászólása
2008.10.24. 12:53

Nem nagyon értem azt, hogy a Szeged a túlzott akarásával lepte meg az Egert. Ha egy csapat nem akarja a győzelmet, akkor minek játszik? Gratulálok a Szegednek és Baksának.

Mokamba hozzászólása
Mokamba15826
2008.10.24. 06:28

Szia Sándor! Én is drukkoltam Nektek, de nehéz lesz a jó szereplés, ha 10 emberelőnyből egy gólt sem értek el! A Honvédban Szívós az ász, Őt kell(lene) kikapcsolni, szorosra ráállítani egy kemény védőt. Hajrá Magyar vízilabda!

Sándor hozzászólása
Sándor15824
2008.10.24. 00:45

én nagyon szurkolok hogy az első 4be beverekedje magát a Fradi

ZZZ hozzászólása
ZZZ15823
2008.10.23. 23:26

Én egy hosszú Jászebrényi interjúnak nagyon örülnék.

Gabi hozzászólása
Gabi15822
2008.10.23. 21:47

De jo,mindenhol nyert akinek szurkoltam! :) Lehet tudni, hogy Varga Dani mikor lesz vegre harcra kesz allapotban? Es meg egy kerdes kedves VLV, indult ez a kerdezz-felelek sorozat meg az Olimpia elott,erdeklodnek,hogy nem folytatodik? Mert eleg sokan kimaradtak,es nagyon otletes volt! Udvozlettel: Gabi

balázs hozzászólása
balázs15821
2008.10.23. 20:38

Hajrá Honvéd!!!!