FACEBOOK

Eger-CN Barcelona - élő közvetítés

Eger-CN Barcelona - élő közvetítés
hozzászólás, 2008.10.19.

Az egri Euroliga-sejejtezőtorna utolsó napja. Az Eger második helyen jut a főtáblára, ha nyer, de még akkor is, ha döntetlent játszik és a Nagyvárad nem veri meg délelőtt tízegynéhány góllal a már tornagyőztes Sibeniket.

Megtörtént a bemutatás, 9.30-kor kezdődik a mérkőzés.

A katalánok hozzák el a labdát, de első támadásuk eredménytelen.

Az Egeré az első emberelőny, húzásra teszik be a jobbszélről, de kimarad.

Bárány húz a vízről, fölé.

Szerencsére a Barcelona-támadások nagyon erőtlenek.

Kiss Csaba ereszti el a balt - felső kapufás gól (1:0).

Hegedüs a balszélen szépen kerül védője mögé, a hosszúra lő, de mellé csúszik a labda.

Blokkoljuk az első katalán emberelőnyben a lövést.

Varga II. Zsolt lövését védi a kapus.

Hárai csavarja háttal a kapunak. Aquilarnak fogalma sincs, hol a labda, mire meglátja, a testéről már a hálóba pattan (2:0).

Kapura lövés nélkül telik el a Barcelona emberelőnye, végül a beadást Nyéki egyszerűen lehúzza.

Feltham fölé lő, de szöglet.

A védő lábbal pöcköli el a labdát a Báránynak betett centerpassz után.

Szünet.

Erdélyi hozza el a labdát.

Nyéki-lövés- szöglet. Kontra Hárai ellen.

Szécsi váratlan távoli lövést tol szögletre.

Varga II. Zsolt labdát szerez.

Nyéki lövését bravúrral tolja szögletre Aquilar.

Egri előny. Több körbepassz után már kiegészül a Barcelona, amikor Varga II. Zsolt belövi (3:0).

Erdélyit kiállítják, kétszer is kapufa!

Nem adják meg Varga II. Zsolt szabaddobásgólját (nem dobhatta volna rá, vonalon belül történt a szabálytalanság).

Binder immár megszokott távoli bombagólja a pipába (4:0).

2:40 még a félidőig.

Nagyszünet.

Erdélyi megint elhozza.

Bárány lábbal teszi magához a kicsit pontatlan centerpasszt, de befordulni már nem tud.

Kiállítás az Egerből, időkérés.

Az előny vége kapufa.

Mallarach nagy gólt lő kintről a hosszúba (4:1).

Szecska ziccert véd, a túloldalon szintén nagyot véd a kapus, de a labda Bárány elé pattan, aki belöbböli (5:1).

Kiállítás Hárairól, azonnal jön a labda, Pufi egyedül a kapussal szemben és kicsit elkapkodja.

Hárai gyönyörűen fordul be a passzal - ötméteres! Varga II. Zsolt a felső kapufát találja el. 3:20 még a negyedből.

Barcelona-előny, a szemüvegben játszó Kiko Perrone lövi be, Szécsi kezét éri a labda (5:2).

Perronét kiállítják, Kiss Csaba lövését blokkolja a védő.

Szécsi-védés, szöglet.

Bárány húz kapásból a vízről, de nem találja el jól a labdát, az alig jut el a kapusig.

Szünet.

Feltham hozza el.

Nyéki ravasz lövése a kapufa mellé (6:2).

Barcelona-előny, Rodriguez szépen behúzza a kapufa és Szécsi teste között (6:3).

Varga II. Zsolt húz kapura, de labdája kipattan a kapusról. Még vizet sem ér, Hárai (Pufi) máris belöbböli, bepasszolja :-) (7:3).

Hegedüs kiállítása után zárkózik a Barcelona (7:4).

A következő támadás végén ötmétereshez jut az Eger. Feltham a kapu jobboldalába lő (8:4). 4:47 van hátra.

Katalán előny, időkérés. Az első lövést Varga II. Zsolt blokkolja, a második a kapufáról pattan ki.

Howden a balszélről betalál (8:5).

Feltham fölé lő. Még két perc.

Kiss Csaba lő újabb gólt (9:5).

Vége!

Euroliga-főtáblán az Eger!

A nap során gólok, valamint nyilatkozatok.

64 régi hozzászólás

móka hozzászólása
móka15757
2008.10.20. 18:50

Kedves régi egri!:)Ki kell ,hogy ábrándítsalak,nem a gyengébbik nem képviselője vagyok..nem értem egyébként a reakciódat,de mindegy..VASAS:)

Najó hozzászólása
Najó15747
2008.10.19. 21:40

Szép volt Fiúk! Pofa sör, hogy újra összesorsolódik a két magyar csapat! Hajrá Magyarok! Hajrá Eger!

2008.10.19. 21:12

Köszönjük szépen "Én"-nek, nagyon jól vázoltad a helyzetet. Az oroszokat talán kicsit erősebbnek látod a valódinál, szerintem nem sok közük lesz az idén sem a negyeddöntőhöz. Öregek, elég statikusak, én szívesen elfogadnám mind a két csapatukat a csoportunkban, még akkor is, ha szét kellene utazni a térképet miattuk. Montenegro viszont tényleg topon. A horvátok szintúgy. Nekik tavaly paraszthajszálon múlt a 3/3, a Sibenik maradt le egy góllal. Többen mondtátok a Honvédot, hogy szándékosan LEN - kupázik, csatlakozom a táborotokhoz. Sérültek ide, fáradt Molnár dr oda, a Volgográdon biztos kezekkel kellett volna továbbmenni. Ne legyen mentség, de közrejátszott megint a "kiváló" sportdiplomáciánk is. Mi az, hogy egy nap két kulcsmeccset is játszani kellett nekik. Ha már kettő, akkor két lightos, vagy max egy komoly-egy lightos. Ezzel az erővel nem lehetett volna ebédszünetben kérni egy kétkapuzást is mondjuk a Partizannal? Komolyan mondom, a sportág komolyságát kérdőjelezik meg az ilyen programokkal.

kávé hozzászólása
kávé15744
2008.10.19. 19:50

Mikor jön a Vasas??

c hozzászólása
c15743
2008.10.19. 19:01

r e.: uzemeltetokent 'sszem van jogom rendetrakni, ha _tenyleg_ kell ;D a tobbiben egyetertunk! c u on the stage!

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 18:02

móka, Te igazi nő lehetsz...:)

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 17:17

c-nek: Függetlenül attól, hogy respekt, oktatmi azért nem kellene, ez nem suli hála. Engem nem zavar, de más esetleg begerjed. Azért jó hogy ott voltál és kellemes élményeid voltak. Szerintem még hallunk egymásról a bajnokikon :) EGER!!! MAGYAROK!

móka hozzászólása
móka15739
2008.10.19. 16:57

Gratulálok az Egernek, nagy öröm számomra,hogy két magyar szelete is lesz az idén az Euroliga 16 szeletes krémtortájának!Nagyon kellett hogy Heves megye aranykezű vitézei is képviseljék piciny hazánkat,a vízilabda legrangosabb európai megmérettetésén!Nagyon díjaznám ha imádott csapatom a VASAS mellett az egriek is helyet kapnának a négyes döntőben,egy VAsas -Eger finálénak meg hú..................annak nagyon örülnék!Legyen bárhol idén az Euroliga négyes döntője,ha a VAsas bejut,ott fogok tombolni a lelátón!:)Ha kell még az Antarktiszra is kiutazok piros-kék érzelmű cimboráimmal!Az Egernek sok sikert a főtáblán,a Honvédnak és a másik két csapatnak a LEN-kupában,mutassuk meg,hogy a magyar csapatokkal mindenhol komolyan számolni kell!Jah és...MAGYAR VÁLOGATOTTAK GYERTEK HAZA!!!!!!!!!!!!legyen a mi bajnokságunk a legerősebb,minden héten fantasztikus telt házas rangadókkal!!CSAK A VASAS,Érted élek én.........adios

c hozzászólása
c15737
2008.10.19. 16:28

Regi egri: nos, akkor lehet megis ram gondoltal =D a bajnoki donto hajrajaban egyszer-egyszer rendre kellett tennem par egri szurkolot (?), pedig nagyon ritkan commentelek. azt nem ertettem, hha nyer az egyik csapat (ne vitassuk, h jobb volt a vasas es iden is jobb [sajnos?]), miert kell a birokba, a penzbe, a korrupcioba, a frocskolodesbe es a szemelyeskedesbe kapaszkodni? raadasul olykor minosithetetlen szinten =D megjegyzem egyebkent ez a masik oldalrol is megvolt, azt se tudtam toleralni. en le tudok menni egy eger eurliga selejtezore ugy, h rettentoen szoritok a magyaroknak, vasas-eger meccsen meg a vasasnak szurkolnek, ennyi :P egyeseknek vszeg uj erzes lehetett a bajnoki cim kozeleben lenni, ezert elborult az agyuk. ilyenkro IMO a legjobb eljaras, ha szembesitjuk azzal, hogy egy varost jaratnak le a primitiv viselkedesukkel. hozzateszem, azt is elvarom, hogy a normalis egriek alljanak vele szembe.. :) az utobbi napokban csak veluk talalkoztam.. :P

Én  hozzászólása
Én 15736
2008.10.19. 15:55

Hát igen, sajnos nem hagyta nyerni a Duisburgot a Budva...kár pedig kiejthették volna azt a gusztustalan Possilipot... viszont csak én látom így, vagy tényleg gyengültek az Olasz csapatok? A Reccot leszámítva, a Possilipo szerencsével lett negyedik az Euroliga selejtezőn, így épphogy indulhat csak a Len kupában.... a Brescia kikapott a francia Marseilles- től :):):), így csak második lett csoportjában... (persze, hogy a marseilles- ben is egy magyar az egyik legjobb:) Viszont a Montenegróiak és a Horvátok kegyetlen erősek, mind válogatott, mind klubcsapat szinten... Mindketten három-három, tehát maximális létszámú csapattal képviseltetik magukat az Euroligában, ráadásul 3man meg is nyerték a csoportjukat, nem gyenge csapatokat megelőzve... Ha ezt vesszük, bizony a Magyar csapatok is gyengültek hozzájuk képest, de majd ha a Final Fourban látom egyiküket, a másik pedig továbbmegy a csoportjából a negyeddőntőbe, a Honvéd vagy a Szeged pedig megnyeri a Len kupát, akkor majd ezt visszavonom :) És elég erősek az Orosz csapatok is, ha a Kazany nem lett volna ilyen nehéz csoportban, akkor bizony sztem ők is három csapattal képviseltetnék magukat az Euroligában, ezt látva érthetetlen miért ilyen gyengék válogatott szinten... Jah, és még egy megjegyzés ahhoz, hogy a Vasasnak nem lesz idén ellenfele a bajnokságban: ne feledjétek az Eger és a Honvéd is sok változáson ment keresztül, és még csak épphogy elkezdődött a szezon... tehát nagyobb következtetéseket levonni értelmelen... a Honvéd sem rossz, ráadásul a Len kupa vélhetően nem fogja őket úgy kifárasztani, mint az Egert és a Vasast az Euroliga, az Eger pedig még láthatóan nem érett össze igazán, még nem érzik egymást annyira a játékosok, Szecska most került csak vissza a kapuba, Biros, a legjobb játékosuk még mindig hiányzik, még idő kell nekik... nem lesz ez olyan egyszerű a vasasnak, főleg hogy ott is van még két komoly hiányzó idáig... a Szegedet és a többieket én sem tartom esélyesnek beleszólni az aranyért folyó küzdelembe...

flodd hozzászólása
flodd15735
2008.10.19. 15:02

Gratulálok az Egernek a továbbjutáshoz!!! :) A Budva nem hagyta magát megverni. 15-10-re nyert a Duisburg ellen. (Miki ezúttal egy gólt lőtt). Ami pedig a Vasas magyar bajnokságbeli esélyeit illeti, esélyes, hogy nem nagyon lesz komoly ellenfele idén. sajnos. ;)

Pista hozzászólása
Pista15734
2008.10.19. 14:32

Gratulálok! Bírossal jó csapat fog kialakulni. Nem nagyképű; szeretni való társaság. Hajrá Eger!

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 14:31

Kösz Kerikaj, de minimális az esély rá. Viszont remélem, az idei bajnoki döntőben jobban megszorítunk benneteket!! EGER! MAGYAROK!

feri hozzászólása
feri15732
2008.10.19. 14:12

köszi! vasas nyeri a bajnoksagot, eger lesz a masodik honved,fradi,szeged nagy harcot fog folytatni a dobogóért. pécset, utét nem sorolnam ide.

d hozzászólása
d15731
2008.10.19. 14:09

feri: a Nagyvarad es a Barcelona. (harmadik, ill. negyedik)

teca hozzászólása
teca15730
2008.10.19. 13:57

Gratuláció az Egernek először is! Másrészt ezek a selejtezők is arról győztek meg, hogy a Honvéd pláne, de az Eger se nagyon fogja megszorítani a Vasast. Sima lesz a bajnokság, persze nem azt mondom, hogy veretlenül fog nyerni a Vasas, néhány gyengébb eredmény becsúszhat, de a rájátszásban ezektől a csapatoktól nem kapnak ki Földi Laciék zsinórban többször az tuti, akkor sem ha pl Biros visszatér. A reális különbség a Vasas és az Eger között szerintem három gól körül mozog, ha mindkét csapat a legjobbját hozza, a Honvéd ellen még ennél is több lehet. Szóval az igazi értékmérő az euroliga lesz

feri hozzászólása
feri15729
2008.10.19. 13:41

tisztelt szerk! ki indul a len kupában a csoportból, mert eléggé körbeverések voltak...ha jol tudom

neked hozzászólása
neked15728
2008.10.19. 13:38

budva nem fogja engedni nyerni a dusiburgot

OTTO hozzászólása
OTTO15727
2008.10.19. 13:34

gor nagy 2-3 golokat lövöldöz meccsenként.. elég jol megy neki!

HER hozzászólása
HER15726
2008.10.19. 13:13

Én azért annyira nem örülök a Budvának mert iszonyat parasztok a szurkolói és a vezetése Egriként nem szivesen találkoznék velük még jó hogy a csoport körbe nem is találkozhatunk..

Én hozzászólása
Én15725
2008.10.19. 11:21

Gyerekek, a Budva a Possilipo után megverte a Kazanyt is, így bejutott az Euroliga főtáblára! Ennek örülni kell! Mint ahogy az Eger továbbjutásának is, bár tőlük minimálisan elvártam a főtáblára jutást... és én azt hiszem, hogy a Honvéd direkt játszott a Len kupára itt a selejtezőkön... Viszont ami elképesztő: Ha a Budva engedi nyerni a már számára tét nélküli meccsen a Duisburgot, kiejtik a Possilipot, de nemhogy az Euroliga feljutásból, hanem a Len kupából is!!! Én remélem megteszik ezt Gór-Nagyék, és így a Honvédnak nem kell tartania a Possilipotol majd a későbbiekben a Len kupában!!! tehát azon a meccsen hajrá Duisburg!!! Izgalmas meccsei lehettek mostanában Mikinek az biztos :)

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 10:53

Még egy rövid komment: 1100 éve nem emlékszem ekkora szuper hangulatú meccsre, elképesztően jól éreztem magam (sajnos csak itt a gép mögött)))! Kösz mindenkinek a hsz-ekért és természetesen szeretett csapatomnak a vártnál simább győzelemért! Hajrá EGER!!!!!!!!! ÉS: HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kerikaj hozzászólása
kerikaj15723
2008.10.19. 10:43

Grat az Egernek, remélem, a Vasassal csak a final fourban fognak találkozni! :)

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 10:41

c-nek: tán az olimpia előtt suttyóztál engem + úgy az egrieket itt a vlv-n, asszem. Mind1, ha nem Te voltál, bocs a zavarásért.

c hozzászólása
c15721
2008.10.19. 10:37

vasas talalt, meg itt is vagyok, meg vlv is, de nem vagyok biztos benne, h ram gondolsz =D

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 10:35

Minden eddigi ellenére részemről Neked jár a legnagyobb elismerés c (már ha az vagy, akire emlékszem) Szívesen cseréltem volna Veled, de a munkabeosztás az szent a diri szerint, lógni meg nem lehet) Köszi millaszor, hogy ott voltál és sikert a Vasasnak is majd (ha jók az emlékeim, Angyalföldért szorítasz)

c hozzászólása
c15719
2008.10.19. 10:32

na, ez jo volt, gratula az egernek!

g hozzászólása
g15718
2008.10.19. 10:31

Regi Egri! Valakinek azt is kell:D:D:D Orultem,a kesobbiekben biztosan ,,talalkozunk":D Szep volt Sracok!!!!!

Daret hozzászólása
Daret15717
2008.10.19. 10:31

Főtábla, yes!!!

t hozzászólása
t15716
2008.10.19. 10:30

További sok sikert kívánva gratulálok az Egernek! Üdv.:-Éva néni.

c hozzászólása
c15715
2008.10.19. 10:29

en is kovetem a meccset, meghozza a helyszinen =D

Sacka hozzászólása
Sacka15714
2008.10.19. 10:29

Jól esik ez a meccs így délelőttbe nyúló reggel. :)

ed hozzászólása
ed15713
2008.10.19. 10:27

tetszett a 7:3 szöveg

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 10:27

Még jó, hogy g meg én a meccset is követjük...:))))))))))

g hozzászólása
g15711
2008.10.19. 10:25

szeretem ezt az Aaron gyereket:) Behuzzuk a meccset,minden ok,aztan havajdizsinapfeny:D

t hozzászólása
t15710
2008.10.19. 10:22

Még a szerkesztőt is megzavarjátok. EZT komedia 2008-10-19 10:11:29 pufi=hárai balázs ÉS EZT: t 2008-10-19 10:13:53 binder is lehetne pufi A KOMMENTET NEM ÉN ÍRTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daret hozzászólása
Daret15709
2008.10.19. 10:21

szerk, ebben minden benne volt: Varga II. Zsolt húz kapura, de labdája kipattan a kapusról. Még vizet sem ér, Hárai (Pufi) máris belöbböli, bepasszolja :-) (7:3). :)))))

g hozzászólása
g15708
2008.10.19. 10:16

nanana Eva neni,Szabit ebbol hagyjuk csak ki...

t hozzászólása
t15707
2008.10.19. 10:15

Hárai=Pufi. Megjegyzem-:)

szerk hozzászólása
szerk15706
2008.10.19. 10:14

Éva néni, nem pufi, hanem Pufi!!

t hozzászólása
t15705
2008.10.19. 10:13

binder is lehetne pufi

szerk hozzászólása
szerk15704
2008.10.19. 10:13

zozi14, nézd sokat a vlv-videókat!

t-nek hozzászólása
t-nek15703
2008.10.19. 10:12

a mondatból ki lehet következtetni hogy hárai a pufi

t hozzászólása
t15702
2008.10.19. 10:12

Innen már csak nem vesztik el.-:)HAJRÁ EGER! MINDENT BELE!!!

komedia hozzászólása
komedia15701
2008.10.19. 10:11

pufi=hárai balázs

g hozzászólása
g15700
2008.10.19. 10:10

Eva neni nincs kepben:) nem baj az:D

t hozzászólása
t15699
2008.10.19. 10:08

Tragédia! -:) Nem tudom ki az a "Pufi".

zozi14 hozzászólása
zozi1415698
2008.10.19. 10:08

sziasztok 14éves vizilabdas vagyok, megtanít valaki engem a löbbölésre?

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 10:07

t-nek (Éva néninek) köszi a lelkes szurkolást! Sajnálom én is a Dominót :(

adra23 hozzászólása
adra2315696
2008.10.19. 10:07

t! Miről beszélsz, hogy feltűnő hivalkodó tetkók? gratulalok a commenthez

t hozzászólása
t15695
2008.10.19. 10:06

Hogyan kell egy labdát "belöbbölni"?-:)-:)-:)

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 10:05

g-nek: )) Nem roszzzz..

g hozzászólása
g15693
2008.10.19. 10:03

en mas valaki tetkojara lennek kivancsi,de az kicsit mas fele van:D

t hozzászólása
t15692
2008.10.19. 10:03

Jön a meccs nehezebbik fele. Az Egernél a meccs második felében kell aggódni a végeredményért, ezért HAJRÁ,HAJRÁ!!!

c hozzászólása
c15691
2008.10.19. 10:01

Tetko ugyileg legyetek turelmesek, nemsokara =)

t hozzászólása
t15690
2008.10.19. 10:00

Jól mutat ez a 4:0!

t hozzászólása
t15689
2008.10.19. 09:58

-:) Én is képeket nézegetek és a Dumi karján lévő feliratot próbáltam megfejteni. /Jelzem nekem az ilyen feltűnő,hivalkodó "tetkók" nagyon nem tetszenek./

régi egri hozzászólása
2008.10.19. 09:53

tetkó-fene tudja... Ez csúcs röhej :((

ddd hozzászólása
ddd15687
2008.10.19. 09:52

Dumi tetkójáról mikor lesz cikk?

t hozzászólása
t15686
2008.10.19. 09:50

Eddig jó, csak tartson ki a végéig az egriek figyelme.

Daret hozzászólása
Daret15685
2008.10.19. 09:50

Csoportmásodik! :)

t hozzászólása
t15684
2008.10.19. 09:45

Szép és eredményes napot, jó szurkolást!-:) HAJRÁ EGER!

k hozzászólása
k15683
2008.10.19. 09:39

Gyerünk Fiúk!!! Hajrá Eger!!!

Daret hozzászólása
Daret15682
2008.10.19. 09:33

Hajrá EGER, mindent bele!