FACEBOOK

Domino-igazítás

Domino-igazítás
hozzászólás, 2008.10.08.

Új csapatot, új szakosztályt épít a Domino Honvéd. A nagymúltú vízilabdaklub szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy Magyarországon egyedülálló módon anyagilag is érdekeltté teszik női és férfi csapatuk tagjait a sikeresebb szereplésben. A szakosztályvezetés "leltárt is csinált" a sajtó képviselői előtt, bemutatták a klubhoz igazolt sztárokat.



A klub az eddigi hagyományoknak megfelelő eredményeket vár a női és a férfi csapattól egyaránt. A névadó főszponzorral, a Magyar Telekom Nyrt.-vel megújított támogatási szerződés erre alapot ad, a klub- és a szakosztályvezetés pedig újjajta szemlélettel igyekszik "felgyorsítani" a beérési folyamatot.

A játékosokkal olyan szerződést kötöttek, hogy jelentős anyagi érdekeltséget támasszanak. Különböző, növekvő fokozatokban kapják meg fizetésük bizonyos százalékát a főszereplők - természetesen az alapvető elvárás túlteljesítése esetén. A férfiaknál a négy közé kerülésért már prémium jár, s azon belül minél magasabb helyen végez a csapat, annál hangosabban csilingel a pénztárgép a bajnokság után. Példaként elhangzott, hogy az Euroliga esetleges megnyerése után éves jövedelmük 20 százalékáért járulhatnának pénztárhoz a csapattagok.



vlv-fotók a sajtótájékoztatóról

A hatszoros magyar bajnok, de legutóbb csak bronzérmes férfi csapattól két korábbi olimpiai bajnok (Fodor Rajmund és Kiss Gergely) távozott, Vad Lajos vezetőedző azonban úgy látja, hogy az újonnan érkezettek (Iosep Andrei, Gergely Mihály, Györke Zsolt, Jansik Dávid, Bátori Bence, Borsós Endre és Matajsz Márk) beépítésével ütőképes marad és akár kiemelkedő helytállásra képes a csapat. A kapus Gergely István és a csapatkapitánnyá lett center, a 295-szörös válogatott Molnár Tamás személyében két pekingi győztese van a Domino Honvédnak, s olimpiai bajnok a keretben Székely Bulcsú és Vári Attila is.

A sajtótájékoztatón bemutatták a klub új internetes honlapját. A http://www.domino-bhse.hu/ címen elérhető portál segíti a klubvezetést abban, hogy az eddiginél jobban szolgálja ki a szurkolókat és az újságírókat.

Címkék:
Domino Honvéd

7 régi hozzászólás

B (régi) hozzászólása
2008.10.10. 14:47

Kedves előttem szólók! A magyar bajnokságnak olyan csapatokra lenne szüksége, amelyek nevelik a sztárokat, nem elszívják. Vagyis hajrá Vasas, FTC, UTE, BVSC, Szentes, Szolnok, Szeged, Eger!

ed hozzászólása
ed15391
2008.10.10. 02:28

I hope honved wins!!!!how will szivos do on national team?

t hozzászólása
t15390
2008.10.09. 21:39

HAJRÁ HONVÉD!!!

móka hozzászólása
móka15358
2008.10.08. 18:52

Kedves Gábor!Köszönöm az elismerést,én imádom a vízilabdát és szeretném ha tényleg nagyon erős bajnokságunk lenne.Az Euroligában nagyon sokat kamatozna ha a legjobb csapataink minden héten parázs derbiken bizonyíthatnák tudásukat!Tinácska drága!:)Indul a szezon,jó szurkolást!HAJRÁ VASAS!

Tina hozzászólása
Tina15354
2008.10.08. 16:36

Teljes mértékben egyetértek mókával!Jobban meg sem lehetett volna fogalmazni! SZámomra is:HAJRÁ VASAS!:)

Gábor hozzászólása
Gábor15353
2008.10.08. 15:58

Kedves móka: ilyen szurkolókra van szüksége a MAGYAR VÍZILABDÁNAK! CSAK A HONVÉD!

móka hozzászólása
móka15352
2008.10.08. 15:23

Kívánom ,hogy a Dominó erősen meghatározó tagja legyen a bajnokságnak,egy jó Dominóra hatalmas szüksége van a magyar vízilabdának!Nagyon szeretném ha a magyar játékosok hazatérnének a külföldi bajnokságokból,és nekünk is egy igazán erős 10-12 ugyanolyan képességű bivalyerős csapatunk lenne,és a magyar csapatok állandóan a tömött uszodákban játszhatnának,fergeteges hangulatban!Persze a 12 bivalyerős csapatból azért egy mindig emelkedjen ki, ez a csapat pedig a TEVA-VASAS!!Szóval kívánom,hogy a Dominó az idei bajnokságban is meghatározó szerepet töltsön be,de azért HAJRÁ VASAS!!HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!