FACEBOOK

Lezárult a licit a vízilabdázók ereklyéire

Lezárult a licit a vízilabdázók ereklyéire
hozzászólás, 2008.09.01.

Vasárnap éjfélkor befejeződött a licitálás a Vodafone által meghirdetett jótékony célú árverésen. A magyar férfi válogatott tagjai által aláírt labda több mint 150 ezer forintért kelt el, a második legnépszerűbb "kegytárgynak" Madaras Norbert dedikált sapkája bizonyult, de nagy küzdelem folyt a licitálók között Benedek Tibor fördőköpenyéért, Kásás Tamás fecskenadrágjáért és Stieber Mercédesz úszódresszéért is.

A Vodafone az olimpia előtt indított internetes oldalt www.vodapolo.hu címmel. Eredetileg Kásás Tamás pekingi színes, személyes hangú beszámolói jelentették volna a legérdekesebb frissülő tartalmat, de az akkreditált versenyzőkre vonatkozó szigorú szabályok nem tették lehetővé sportolói blog közzétételét.

Az oldal így elsősorban a férfi és női válogatott tagjaival készített miniinterjúkkal, a két csapattal kapcsolatos pekingi hírekkel és az egykori öttusázó olimpiai bajnok és világbajnok, Fábián László személyes hangú pekingi beszámolóival vonzott sok olvasót, na és persze a vízilabdázóktól beszerzett, dedikált "tartozékok" jótékony célú árverésével.

A licitálás egy hétig tartott a következő tárgyakra:

  • Az olimpiai bajnok férfi vízilabda válogatott tagjai által dedikált labda
  • Kásás Tamás (háromszoros olimpiai bajnok) úszónadrágja
  • Benedek Tibor (háromszoros olimpiai bajnok) úszóköpenye
  • Madaras Norbert (kétszeres olimpiai bajnok) úszósapkája
  • Stieber Mercédesz, olimpiai 4. helyezett úszódressze

A Vodafone az árverés bevételét teljes egészében a Gézengúz Alapítvány Neuro-hidroterápiás Programjának támogatására fordítja. (A Gézengúz Alapítvány fő célja a központi és perifériás idegrendszeri sérült csecsemők és kisgyermekek terápiája korai, összetett habilitációs és rehabilitációs tevékenységgel.)

A licitáláson csak 18. életévüket betöltött regisztrált felhasználók vehettek részt, illetve 14. életévüket betöltött kiskorúak kizárólag a saját, munkával szerzett keresményüknek megfelelő összegig.

Az egyes tárgyakra leadott licitek az utolsó órában már keveset változtak, a végeredmény:









9 régi hozzászólás

sophie hozzászólása
sophie14656
2008.09.01. 21:19

Ezek a mesteri idegek! (még mindig a DunaTV-s beszélgetésről van szó) életük legkeményebb csatáiról olyan hidegvérrel, humorral, könnyedséggel beszélnek, mint ahogy mi lányok pl körömlakkokról értekezünk. Miből vannak az idegeitek Fiúk? Acélból??:) Létezik ilyen acél?

sophie hozzászólása
sophie14655
2008.09.01. 21:14

Emberek! A ma esti beszélgetés a DunaTV-n a Vízilabda Csapat tagjaival fantasztikus!!!! Remélem ide is felkerül. Nézzétek meg!!! ifj. Knézy Jenő ZSENIÁLIS VAGY!!! Köszönjük ezt a műsort, a Háromszoros Olimpiai Bajnok Vízilabda Csapat emberi oldala, nemes egyszerűséggel!:)) Húúúú! Tiszta libabőr lettem!

legron hozzászólása
legron14654
2008.09.01. 20:33

sajnos, Sacka, a női vizilabda még ennyire se jó, látványilag 0, nagyjából úgy viszonyul a férfiak játékához, mint Homokbödöge focija a Liverpooléhoz... Ez van, lehet persze szeretni a lányokat, mint ahogy én nagyon szeretem is őket és drukkolok is nekik, de az ő vizilabdájuk nagyon más játék, nem emlegetném egy lapon-napon a fiúkéval.

szerk hozzászólása
szerk14653
2008.09.01. 18:45

Abban maradtunk vele, hogy kedden érdeklődünk.

Barbi hozzászólása
Barbi14652
2008.09.01. 18:35

Szia VLV, azt tudjátok mi van Danival? át esett már a műtéten?

kitti hozzászólása
kitti14647
2008.09.01. 13:20

Az biztos hogy felbecsülhetetlen értékűek valójában =P, de szerintem nagyon jó ötlet volt az árverés, és remélem ebből a pénzből is sok kisbabát gyógyítanak majd meg...

Sacka hozzászólása
Sacka14646
2008.09.01. 12:35

Hát, figyelj. Valljuk be az igazat, a férfi vízilabda szerintem azért több embert érdekel, mint a női. Az emberek nemcsak játékot, hanem azért küzdelmet is akarnak látni és ezt a férfiak nagyobb mennyiségben adják. Szó se róla, én nagyon tisztelem és szeretem a női válogatottat is és szívesen nézem, ha nem ütközik másba, de azért a fiúk viszik a pálmát. Az árakra visszatérve, először nekem sem tűntek olyan soknak, de amikor elgondolkoztam azon, hogy a százezrek alatt tízezresek is vannak, akkor azért megláttam az értéket. Én 50 ezerért sem tudnám megvenni. XD Meg persze... Lehet, hogy ennyiért keltek el, de szerintem felbecsülhetetlen értékűek. :)

SPiT hozzászólása
SPiT14645
2008.09.01. 10:12

Szerintem nincs semmi baj ezekkel az árakkal. Nagyon nagy dolgot tettek, történelmet írtak, de most őszintén nekem speciel nem kell vizilabda, meg úszógatya! :D Mercédesz úszódressze, viszont meglepően alacsony áron ment el.

c hozzászólása
c14643
2008.09.01. 08:50

csak en keveslem ezeket az arakat?