FACEBOOK

MAGYARORSZÁG OLIMPIAI BAJNOK!

MAGYARORSZÁG OLIMPIAI BAJNOK!
hozzászólás, 2008.08.24.

A magyar férfi vízilabda-válogatott Sydney és Athén után Pekingben is aranyérmet szerzett. Kemény Dénes csapata a döntőben csaknem végig vezetett, folyamatosan őrölte fel a várakozásoknak megfelelően rendkívül keményen játszó amerikai csapat erejét. A fiúk megmutatták, hogy ha kell, szívósan védekeznek, de nem felejtették az ősi magyar vízilabda-fifikát sem. Nem lehet ember a világon, aki ne ismerné el: megérdemelten került újra hozzánk az aranyérem! Biros Péter és Varga Dániel a torna all star csapatában!

Több mint ezer magyar szurkoló előtt kezdődött a döntő. Az első gólt mi lőttük, de az USA csapata gyorsan fordított, 2:1-re és 3:2-re már ők vezettek. Az ellenfél a meccsnek ebben a szakaszában rendkívül magabiztosan játszott elöl, kivétel nélkül minden emberelőnyét simán értékesítette. Amikor elkezdtek a távoli lövéseik is bemenni, Kemény Dénes kapuscserére határozta el magát. Szécsit hozta vissza és a kapuscsere megint nyerő húzásnak bizonyult.

A magyar csapat védekezése feljavult, egy-két Szecska-védés után az amerikaiak elbizonytalannodtak. Kétgólos előnyünket még be tudták hozni, de amikor három góllal elhúztunk, már lehetett érezni, hogy összeroppan a világhatalom csapata.

A magyar válogatott az athéni döntő óta nem nyert világversenyt. Mindenki ezt a napot várta.


(MTI-fotók, Illyés Tibor és Koszticsák Szilárd felvételei)


Magyarország-USA 14:10 (6:4, 3:4, 2:1, 3:1)
Peking, Yingdong Natatorium, v: Turcotte (kanadai), Brguljan (montenegrói)
Magyarország: Gergely István - Varga Tamás, Kásás Tamás 1, Kiss Gergely 1, Benedek Tibor 1, Biros Péter 3, Kis Gábor 1. Csere: Szécsi Zoltán (kapus), Molnár Tamás 1, Madaras Norbert 1, Varga Dénes 2, Hosnyánszky Norbert, Varga Dániel 3. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes

USA: Moses - Varellas 1, Powers, Wright, Beaubien 2, Azevedo 4, Smith 2. Csere: Hudnut, Merlo, Bailey 1, Hutten, Krumpholz, Brooks (kapus). Szövetségi kapitány: Terry Schroeder

Gól - emberelőnyből: 13/7, ill. 11/4

Ötméteresből: -, ill. 1/1        

Kipontozódott: Hosnyánszky (21.p.), Varga T. (29.p.), Smith (31.p.)

Több mint ezren énekelték a válogatott tiszteletére felhangzott magyar himnuszt a Jingtung uszodában.

A lelkes szurkolók természetesen megvárták az eredményhirdetést, amelyen Kemény Dénes játékosai Schmitt Páltól, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökétől, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjától vehették át a medálokat. A ceremónián közreműködött a másik magyar NOB-tag, Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke is, aki a harmadik helyezett Szerbia pólósainak nyújtotta át a bronzérmeket.

Aztán Benedekék elővarázsolták a szurkolóktól kapott zászlókat, cserébe a virágcsokrok csaknem mindegyike a lelátóra repült.

A csapatból hatan, Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán harmadszor hallgathatták olimpián a Himnuszt. Ők csatlakoztak a korábban szintén háromszoros aranyérmes Gyarmati Dezsőhöz és Kárpáti Györgyhöz.

A drukkerek szűnni nem akaró "Ria-Ria Hungária!", a "Szép volt fiúk!", és a "Bajnokcsapat!" mellett "Mi vagyunk a legnagyobbak!" rigmussal ünnepelték a sorozatban harmadszor megszerzett aranyérmet. A szervezők pedig a meccsfelvezetésekről megismert csárdásbejátszással kedveskedtek a magyaroknak.


A fiúk (zárójelben az olimpiai győzelmek száma):

BENEDEK TIBOR (3), BIROS PÉTER (3), GERGELY ISTVÁN (2), HOSNYÁNSZKY NORBERT (1), KÁSÁS TAMÁS (3) KIS GÁBOR (1), KISS GERGELY (3), MADARAS NORBERT (2), MOLNÁR TAMÁS (3), SZÉCSI ZOLTÁN (3), VARGA DÁNIEL (1), VARGA DÉNES (1), VARGA TAMÁS (2).

KEMÉNY DÉNES (3)

KÖSZÖNJÜK!!!




Élő közvetítésünk a mérkőzésről

MTI-képek I. - Illyés Tibor és Koszticsák Szilárd felvételei 

MTI-képek II. - Illyés Tibor és Koszticsák Szilárd felvételei

MTI-képek III. - Illyés Tibor és Koszticsák Szilárd felvételei

Tévéképek az olimpiai döntőről

Olimpiai aloldalunk


KEMÉNY DÉNES szövetségi kapitány az MTI-nek:

"Szerettük volna, terveztük, dolgoztunk érte, de akkor sem volt biztos. Ahhoz, hogy sikerült, kellett egy csomó dolog: szerencse, elhivatottság, nem tudom, még mi minden. De azért a háromból három az valószínűleg nem véletlen. Háromszor egymás után valamilyen kívülálló okból nem nyerhetünk, valamit nyilván mi is hozzátettünk ehhez.

Csak köszönni tudom ezeket az élményeket a srácoknak. Huszonegy ember hozta össze ezt a három címet, a magyarban mindkettő szerencsés szám. Négy új olimpiai bajnokunk van, de nagy volt a felelőssége a kilenc réginek.

A meccs közepén egyik legjobbunknak lovaglóizom-húzódás miatt végleg ki kellett szállnia, ezt mondjuk nem nevezném szerencsének, de Biros Péter addig fantasztikusan játszott.

Fontos volt, hogy a csapat a szoros állásból el tudott húzni. Most van hat háromszoros olimpiai bajnokunk, hogy mennyire nehéz ez, meg kell nézni a könyvekben. Három perccel a vége előtt, négygólos vezetésnél kezdtem megnyugodni.

Szeretnék édesapámmal beszélni, mert nem látta a meccset, nem nézi soha, majd elmesélem neki. A nagyobbik fiammal is szeretnék beszélni, aki Floridában tanul, és interneten követte a mérkőzést" - mondta az eredményhirdetésre menet a szakvezető.

Kemény Dénes kicsit később:

"Utoljára Sydneyben egy csoportmeccsen kapott ki olimpián a csapat, amely Athénban és itt Pekingben is veretlen maradt, s ez így lesz Londonig - nyilatkozta Kemény, aki szerint a Montenegró elleni elődöntő volt a legfontosabb mérkőzés a játékokon.

"Egy Kanada ellen könnyen megnyert összecsapás és három nap pihenő után kellett visszaszokni a birkózásba, ezért úgy vélem, az volt a legfontosabb találkozó az egész olimpián. Mindenki félretett minden zavaró körülményt, hogy annyit hozzon ki magából, amennyi szükséges."

A kapitány elárulta, a győztes finálé után csak annyit mondott játékosainak: köszönöm.

"Gyurcsány Ferenc telefonon gratulált, ő is megköszönte, hogy nem játszottunk az idegeivel, mint négy éve, Athénban - tette hozzá.

Az olimpia előtti időszak vesztes világversenyes mérkőzéseiről Kemény azt mondta, akkor is jó pólót játszott a csapat.

"Azonban bizonyos meccseken becsúsztak hibák, amitől leblokkolt az együttes. Az olimpián ez annyiban különbözött, ha hibázott valaki, a többiek segítettek neki, hogy többet ne hibázzon. Nekem egy televízió és egy DVD volt a szobámban, s folyamatosan néztem minden momentumot. Nem csak az ellenfelet, saját magunkat is elemeztük, mert ez ugyanúgy gólokat hozhat a mérkőzéseken. Kétségtelen, hogy az olimpiának a legnagyobb a presztízse, de ugyanolyan büszke vagyok arra a hét aranyra is, amit Eb-n, vb-n vagy a Világligában nyertünk."

Kemény azt mondta, nehéz különbséget tenni a három olimpiai diadal között. 

"Sydneyben tapasztalatlanul vágtunk neki, s két csoportmeccses vereség után kellett felhozni magunkat az olaszok elleni negyeddöntőre, amit 8-5-re nyertünk meg. Athénban, ha az első meccsen kikapunk a szerbektől, egész más lett volna a folytatás, szerintem lehet, hogy kicsinálnak minket a bírók. Végül a fináléban határtalan nehézségek árán fordítottunk. Itt a két csoport úgy összekavarodott, hogy végül egy könnyebbnek tűnő ellenfelet kaptunk a döntőben. De ha azt nézzük, hogy az amerikaiak öt góllal verték a szerbeket, akkor ők voltak a nehezebb rivális."

Kemény kijelentette, nem foglalkoztak a magyar olimpiai küldöttség gyengébb szereplésével.

"Nekünk egy feladatunk volt, örömet szerezni 15 millió magyarnak."

További nyilatkozatok az MTI-nek, a vlv-nek és az MR1 Kossuth Rádiónak:

KÁSÁS TAMÁS:

"Leírhatatlan, felfoghatatlan, bár úgy érzem, hogy teljesen megérdemelt! Nagyon sok mindent kéne most mondanom, de ez, ami itt a lóg a nyakunkban, ez a legfontosabb. Az, hogy valaki ma lett olimpiai bajnok először - és úgy lett olimpiai bajnok, hogy főszereplőként -, van aki másodszor és van aki harmadik. Óriási.

Az amerikaiak kemények voltak, ahogy azt vártuk is. Három negyeden keresztül megszorongattak minket, aztán kijött azért a két vízilabdanemzet közötti különbség. Felálltak többször, mert jó csapat. Bejutottak az olimpiai döntőbe, ami azt jelenti, hogy jó csapat. De nem kell szerintem most elemezni, megnyertük és kész!

MADARAS NORBERT:

"Másodszorra ugyanolyan jó érzés, mint elsőre, ezt sem fogom elfelejteni. Az volt a fontos, hogy el tudjunk lépni két-három góllal, ami az elején nem nagyon jött össze. Akkor nem jól védekeztünk, sorra kaptuk a gólokat, hiába lőttünk mi is. Elöl nem volt semmi baj, és ahogy összeszedtük magunkat hátul, úgy lett könnyebb a meccs.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített nekem az elmúlt években. A családnak és mindenkinek, azoknak is, akik bíztak bennem, bennünk az "ezüst-évek" alatt is!"

BIROS PÉTER:

"Valószínűleg elfáradtak és elbizonytalanodtak az amerikaiak. Minket nem altattak el azzal, hogy az edző az esélytelenek nyugalmával küldi ellenünk a csapatát, mivel a szerbeket nem véletlenül verték meg és előtte a horvátokat sem. Komolyan kellett venni őket, ezt bizonyították két negyedig, de úgy érzem, a jobb csapat nyert. Nem hiszem, hogy egy ideig táncolni fogok a fájós lábammal. Mindenkinek a gólja fontos volt, de ugyanolyan fontos volt hátul védekezni. El kell telni egy kis időnek, hogy érezzük, milyen súlya van ennek a harmadik aranyéremnek. Nekünk valószínűleg jobb az, ha egy nap játszunk, aztán egy napot pihenünk, rá tudunk készülni a következő meccsre. De az Európa-bajnokság sem azon múlott, hogy elfáradtunk, egyszerűen nem arra készültünk, hanem az olimpiára."

SZÉCSI ZOLTÁN:

"Iszonyúan jó volt ez a mérkőzés, mindenki nagyon jól játszott. Az amerikaiak is jól kezdtek, de végül kijött a rutin és a két ország vízilabdája közötti különbség. Nem lepett meg bennünket annyira, hogy ők kerültek a döntőbe, megverték a horvátokat, és a csoportkörben ugyan kikaptak a szerbektől, de az elődöntőben lebucizták őket. Tudtuk, hogy jók, de reméltük, hogy nem ennyire. Ez egy komoly hétcsapatos torna volt, a szerbek, a horvátok és a montenegróiak mellé igenis oda kellett számolni a spanyolokat, az ausztrálokat és az amerikaiakat."

BENEDEK TIBOR:

"Lehet, hogy kívülről valamivel könnyebbnek tűnt ez a döntő, mint az athéni, de emögött ott van négy év, sok ezüstérem, sok megpróbáltatás, és végül megérdemelten újra a csúcsra jutott a csapat. Ha jól működik a csapat, az nekem rengeteg erőt ad, az volt a legnagyobb feladatom, hogy jól működjünk, hiszen óriási korkülönbségek vannak. Most nem lehetett látni, ki a fiatal, ki az öreg, 13 emberből álló, egységes csapatot alkottunk. A legfontosabb szó, amit Athén után mondtam, a szeretet volt, most azt mondom, hogy a tehetség győzedelmeskedett. Ez vitt át minket az akadályokon. Soha nem az volt, hogy egy ember 5-6 gólt lőtt, hanem mindenki egyformán kivette a részét. Nem szeretnék már négyszeres olimpiai bajnok lenni, nekem most az volt az egyik feladatom, hogy a fiatalok is átélhessék, amit mi Sydneyben. A válogatottban már nem nagyon lehet majd látni engem játszani, de klubszinten még biztosan folytatom."

GERGELY ISTVÁN:

- Iszonyatosan örülök ennek az éremnek.

- Látom végig fogod, mintha föl lenne kötve a kezed.

- Nagyon-nagyon vágytam rá, akárcsak a többi csapattársam és most meglett. Rengeteg munka van benne.

- Te vagy az egyetlen játékos, aki nem volt ott az EB-n. Ha visszapörgetjük az időt, gondoltál volna minderre?

- Nem gondolkoztam ezen. Hittem benne, hogy ez a csapat olimpiai bajnok lesz és tudtam, azok fognak kijönni, akik a legjobbak. Amiben hittem, bebizonyosodott, mert ez a csapat tényeg olimpia bajnok lett.

- Az milyen érzés, hogy egy nagyon sikeresen megvívott elődöntő után, ahol nagyon jól ment a védés, te kezdtél, de egy-két mozdulatból arra következtetek, hogy ma úgy érezted, hogy valahogy nem megy úgy?

-
Nem érzem úgy, hogy nem ment volna. Most ez így alakult. Megígértem Szecskának az elején, hogy kiegészítjük egymást és ez így is történt. Én az elődöntőben kiegészítettem őt, ő kiegészített engem a döntőben, ilyen egy csapat. Nem arról szól, hogy most ki a legjobb játékos, ki a legjobb kapus, ki lövi a legtöbb gólt, hanem arról, hogy nyerjük meg a mérkőzést, és sikerült.

- Ha most valaki el akarná ezt venni tőled, ide a nyakadhoz nyúlna...

-
Sok energiájába kerülne, nagyon sokba. Legalább annyiba, mint amennyibe nekem került ez az érem!

KIS GÁBOR:

"Fantasztikus érzés, egy álom teljesült, ennél nagyobbat egy sportoló nem kívánhat. Hatalmas akarattal nyertünk, kitartással és okosan játszottunk, nem kapkodtunk, amikor még szoros volt az állás, aztán kijött a különbség."

VARGA DÁNIEL:

"Nincs kisebbségi érzésem a háromszoros olimpiai bajnokok között, az egész nyári készülés arról szólt, hogy ezt a különbséget eltüntessük. Arra törekedtünk, hogy egységes legyen a csapat, úgy látszik, sikerült. Lélektanilag fölényben voltunk a mai meccsen, aminek az volt az oka, hogy közülünk már sokan játszottak döntőt."

- Amikor 2007-ben a világbajnokságon elveszítettétek a döntőt, azt mondtad nagyon csalódottan, hogy semmi sem sikerül, én soha nem nyerek semmit. Most már olimpiai bajnokként elhiszed? 

- Elhiszem. Az egy gyenge pillanatomban volt, öt percre rá már megbántam, és nem is igazán gondoltam komolyan, nem is hittem benne, csak ez volt az első reakcióm. El van felejtve. 

- Ha az ember egy olimpiai döntőn három gólt dob, akkor azt hiszem, hogy mindent megtett a sikerért. 

- Ez a három gól ez olyan dolog, hogy tényleg szinte semmi dolgom nem volt azon kívül, hogy védekeznem kellett és gólt kellett lőnöm. Elosztottuk tizenhárom felé a szerepeket és mind a tizenhárom ember azt csinálta, amit kellett. Így ez a magyar válogatott verhetetlen! Azt hiszem, hogy a négy év munkájának az utolsó fázisa az, ami beérett. Ezt vártuk, ezzel tudtunk nyerni. 

- Gondoltad volna a döntő előtt, hogy ilyen sima lesz? 

- Igen, elég sokszor gondoltam rá, és szidtam is magamat, illetve próbáltam a gondolatot elhessegetni, mert ha úgy jövünk ide, hogy ez egy sima döntő lesz, akkor nem lesz sima. Azt hiszem, bebizonyítottuk, hogy nem így jöttünk ide. Ettől lett sima. 

- Nagyon kapartak, nagyon akartak az amerikaiak... 

- Ez természetes, mégiscsak egy olimpiai döntő volt. Nekik ez egy nagyon nagy dolog, nagy bravúrt hajtottak végre. Borzasztó egységesek voltak, néhány sztárjátékossal. Bebizonyosodott az, hogy egy CSAPAT tud nyerni, ha igazán csapat. 

- Mikor hitted el, hogy megvan a hőn áhított aranyérem? 

- Nem volt nehéz dolgom, mert amikor Dumi belőtte a fórt a végén, azt hiszem, azzal lett 14:9, akkor Kása a visszaúszásnál azt mondta, hogy „Gratulálok, olimpiai bajnok vagy!”. Azt már azért elhittem. 

- Felfogtad már, hogy mi történt, mi zajlik veled? 

- Igen, azt hiszem igen, mindenesetre most éhes vagyok. 

- Belegondoltál már abba, hogy a neved neked is ott lesz a Sportuszoda falán? 

- Igen, talán ez jutott eszembe a legtöbbször. Ott nőttem fel a Margitszigeten, és minden nap láttam a nagy neveket. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy közéjük tartozhatok. 

- Amikor ott álltál a dobogó tetején és szólt a himnusz, akkor kire, mire gondoltál?

- Lepörögtek előttem a meccsek, arra, hogy milyen lesz hazamenni, és arra, hogy nehogy elrontsam a szöveget, mert olyan túl sokszor nem volt még hozzá szerencsém.

VARGA DÉNES:

A meccs nagyon jól sikerült. Teljesen nyugodtan tudtunk játszani. Az első félidőben még szét volt esve kicsit a védelmünk, de a második félidőben összeállt és nagyjából realizáltuk a különbséget a két csapat között.

- Nem volt bennetek valami felfokozott hangulat? Hogy tudtatok nyugodtak maradni?

- Most a magam nevében beszélek; szerintem pont az a lényeg ilyen helyzetekben, hogy nyugodt maradjon az ember. Biros Peti is tanácsolta a meccs előtt.

- De ezt könnyű mondani, azután, amikor ott vagy… Ugye eddig ezzel volt probléma.

- Azt tudom erre csak mondani, hogy ez is az edzés része. Ezt is meg kell tanulni. Én az elmúlt pár évben jó sok döntőt játszottam és folyamatosan igyekeztem elsajátítani ezt. Úgyhogy sikerült ezen a döntőn. Örülök neki.

- A fantasztikus alapvonalas gólodhoz milyen kommentárt fűzöl?

- Nem fűzök semmilyet a sajátomhoz.

- De mégis: ez úgy érzésre ment, vagy előre elhatároztad, hogy úgy lövöd?

- Nem, hát ahogy mondtam, teljesen tiszta volt a fejem. Úgy láttam, hogy nem figyelnek, azután előttem, rálőttem, belőttem.

- Ilyet szoktál gyakorolni? Ennyire éles szögből edzésen vagy brahiból?

- Ááá… nem.

- Ez csak úgy jött hirtelen?

- Hát ez jött, igen. Olyan szempontból fel voltam készülve rá, hogy ez a kapus be szokta nézni az ilyeneket… Edzettünk velük a nyár folyamán és tudtam, hogy egy olyanfajta kapus, aki az ilyenekre elég "érzékeny".

- Milyen érzés volt, amikor lefújták?

- Hát akkor még nem éreztem magam annyira jól, mint most. Egy életre szóló élmény és köszönöm annak az egy tucat férfinak, sportembernek, valamint a csapat stábjának, akikkel átélhettem ezt az egészet. Fantasztikus élmény volt.

- Mit fogtok most csinálni? Kimentek a városba? Mi a program?

- Nem tudom. Most a McDonalds’-ben eszünk és majd közösen határozzunk az este további részéről.

MOLNÁR TAMÁS:

"Erős vagyok, de vannak olyan helyzetek az életben, amikor az ember nem tud parancsolni az érzelmeinek. Nem is bánom, hogy sírtam a dobogón, nagyon jó érzés volt. Mindhárom győzelemnek megvan a maga szépsége, Sydneyben volt az első, Athénban egy sírból visszahozott mérkőzést nyertünk meg, ezzel pedig sporttörténelmet írtunk. Ennek az aranyéremnek már a két ikerfiam is szemtanúja volt. Ha választanom kéne, most azt mondanám, ez a legértékesebb. Nagyon nehéz egy ilyen tornát végigjátszani, mind fejben, mind fizikálisan ott voltunk. Tisztában voltunk azzal, hogy ha azt játsszuk, amit tudunk, akkor nagyon nehéz minket megverni. Szerencsére azt játszottunk, amit tudunk."

VARGA TAMÁS:

-
Athén óta nem nyertem semmit, és ez a győzelem számomra... hogy is mondjam: kétszer a világ tetején állni, az egyszerűen semmihez nem hasonlítható! Borzasztóan boldog vagyok, hogy a második olimpiai aranyamat is megszereztem és megérte a négy év nyeretlensége a klubcsapatokkal. Úgy érzem, hogy ezt ki kellett várnom, de nem baj, megérte. Inkább négyévente nyerjem ezt meg, ez a legfontosabb.

- Az amerikaiak legyőzése nehezebb volt a montenegrói elődöntőnél?

- Azt gondolom, hogy ezt a döntőt csak mi nehezíthettük volna meg magunknak. Sokkal jobb csapat a magyar válogatott, mint az amerikai, de azért egy döntő mindig döntő. Amikor elkezdtünk hátul jól védekezni, egyből szétnyílt a mérkőzés. De erre várni kellett a harmadik negyed végéig, a negyedik negyed elejéig. A legfontosabb az, hogy magabiztosan nyertünk. És az a csodálatos közönség! Így játszani egy magyar csapatnak... Nem az, hogy nem nehéz, de nagyon meg is könnyíti, hogy felnéz az ember a lelátóra és mindenhol magyar szurkolót hall, a magyar buzdítást. Nagyon szeretném megköszönni nekik és minden magyar szurkolónak, mert ők is, MINDENKI részese ennek az olimpiai aranynak!

KISS GERGELY:

A szakmai része annyi, hogy rosszul kezdtünk védekezésben, a támadás végig rendben volt. És azután, amikor jobb lett a védekezés, egyértelművé vált, hogy mi fogjuk nyerni a meccset.

Harmadszor a dobogó legfelső fokán! Nem tudom még felfogni ezt az érzést! Amilyen gyönyörű volt a sydney-i döntő, amilyen nehéz volt az athéni, amilyen érdekesen alakult ez az egész, hogy az amerikaiakkal játszottunk és ahogy a végeredmény, hogy háromszoros olimpiai bajnok Magyarország, ezt még fel kell dolgozni. Nagyon nehéz. Majdnemhogy nehezebb, mint játszani, hiszen ahhoz értünk, hat éves korunk óta csináljuk, boldogság van bennem, és jönnek a gondolatok egyfolytában. Nagyon köszönöm a csapat körül dolgozóknak, nagyon szépen köszönjük magának az egész keretnek, akik dolgoztak együtt egész nyáron. Természetesen nagyon sokszor csókolom a családomat, akik fantasztikus, amit végigcsináltak velem az elmúlt években. Erre nem tudok szavakat találni, hogy kifejezzem a hálámat nekik. És szeretném mindenképpen megemlíteni azt az erőt, azt a fájdalmat, amit Kolonics Gyuri és Kulcsár Anita elvesztése okozott az elmúlt években a magyar sportnak. Vannak persze mások is és igyekeztünk erőt meríteni minden lehetőségből, hogy bebizonyítsuk, hogy a magyar csapat milyen erős.

És remélem, hogy még több hittel, önbizalommal fogunk nekiállni mi magyarok a jövőbeli dolgainknak. Remélem jó példát mutattunk.

HOSNYÁNSZKY NORBERT:

- Rosszul védekeztünk az elején, viszont sok gólt lőttünk, a támadás jól ment. Aztán összeállt minden és sima lett a vége.

- Mennyit játszottál, emlékszel?

- Ameddig meg nem kaptam a harmadik kiállításomat, addig, ez azt hiszem a harmadik negyedben volt.

- Mind a három jogos volt?

- Az utolsó egyáltalán nem volt az, meg az ötméteres sem volt jogos, szerintem.

- Milyen volt a meccs légköre? Hogy érezted belülről?

- Óriási élmény volt. A meccs lefújásának pillanatában még fel sem fogtam, hogy mi történt, csak azt tudom, hogy boldog voltam nagyon.

- Mit csináltatok meccs után?

- Ünnepeltünk, iszogattunk, beszélgettünk az olimpiai falu lakóival, a kézilabdásokkal, és az összes többi magyar sportolóval.

- Hol van az aranyérmed?

- Itt van a fiókban mellettem, de sűrűn előveszem, megnézegetem minden félórában.

- Vágytok már haza nagyon?

- Szívesen hazaérnék már, megmondom őszintén, sok pénz fizetnék azért, hogy mondjuk hazateleportáljanak ebben a másodpercben.

- Van valamilyen visszajelzésetek, hogy itthon a győzelemnek milyen visszhangja volt?

- Sok sms-t kaptunk – gondolom midnenki –, sok gratuláló üzenetet, és szerintem büszkék ránk, legalábbis az én szüleim, rokonaim, barátaim nagyon.

- Mi volt a legjópofább sms amit kaptál?

- Egy pincér barátomtól kaptam, de nem mondom meg, hogy mi volt benne, mert nem nyomdaképes.


Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter:

"Ha az első három napon nyerünk úgy három aranyat, mint a három utolsón, egészen más lett volna a magyar csapat hangulata és megítélése. Ahogy a mondás tartja: minden jó, ha jó a vége. Ehhez annyit teszek hozzá, hogy természetesen jobb, mintha nem így lett volna, de így is végig kell gondolni, kinek mit kell tenni. Ez az olimpia sokakat megtanított, hogy egészen másként kell értékelni az eredményeket. Az utolsó nap előtt például arany nélkül állt Svédország, Finnország vagy Ausztria, hogy csak három olyan országot mondjak, amelyek lehetőségei sokkal jobbak a mieinknél."


Az aranyérmes magyar válogatott két tagja, Biros Péter és Varga Dániel is bekerült a pekingi olimpia férfi vízilabdatornájának All Star-csapatába.

Az Egyesült Államok fináléban elvérző együttese is két játékost delegál az álomegyüttesbe, ugyanakkor a bronzérmes szerbektől senki sem került be a gárdába.

A férfi vízilabdatorna All Star-csapata:
Merrill Moses (Egyesült Államok) - Tony Azevedo (Egyesült Államok), BIROS PÉTER (MAGYARORSZÁG), Nikola Janovic (Montenegró), VARGA DÁNIEL (MAGYARORSZÁG), Felipe Perrone (Spanyolország), Alessandro Calcaterra (Olaszország)


A csapat kedden hajnalban érkezik haza az aranygéppel. Ferihegyre nem érdemes kimenni, a Syma Csarnokban (a Puskás Ferenc Stadion, leánykori nevén Népstadion mellett) lehet először találkozni a főszereplőkkel, noha hivatalos programot, ünnepséget ezúttal nem szerveznek. Háromnegyed 7 körül már érdemes ott lenni, akkortájt érkeznek a sportolók.

203 régi hozzászólás

pif hozzászólása
pif20253
2009.03.25. 19:20

Köszönjük fiúk! 7 hónappal a döntő után még mindig belőletek merit az ember. Ma este újra végig kellett néznem a döntőt. Köszönjük nektek!

Zsuzska hozzászólása
Zsuzska14573
2008.08.29. 13:04

Köszönöm , köszönöm , köszönöm.Ezerszer is köszönöm azt az örömet, boldogságot, eufóriát amit okozott ez a CSAPAT! Végigsírtam az örömtől a döntőt, az eredményhirdetést.SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!! KÖSZI ZOLI KÖSZI PISTI KÖSZI TIBI KÖSZI GERGŐ KÖSZI NORBI KÖSZI DANI KÖSZI DUMI KÖSZI TOMI KÖSZI SZÖSZI TOMI KÖSZI PETI KÖSZI KICSI KÖSZI HOSI KÖSZI PAPESZ

Tina hozzászólása
Tina14556
2008.08.28. 20:39

http://kepfeltoltes.hu/view/080828/szal_k_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mi így drukkoltunk a fiúknak. Bevált :D

Heni hozzászólása
Heni14549
2008.08.28. 16:13

SZÉP VOLT FIÚK! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK! Nagyon örülök a fiúk győzelmének, igazán megérdemelték. Csak azt sajnálom igazán, hogy 4 év múlva a "keménymag", a 3x-os olimpikonok (Kásás, Molnár, Biros, Kiss Gergő, Benedek, Szécsi) már nagy valószínűséggel nem lesznek ott. Bár a fiatalok is sokat hozzá tettek a döntőhöz, mégis úgy gondolom, hogy egy korszak lezárult. Ezt nagyon sajnálom. Mindenkinek jó pihenést kívánok!

M.Gab' bá, volt vízilabda edző hozzászólása
2008.08.26. 18:00

Gyarmati Dezső egy zseni volt (játékosnak és edzőnek egyaránt),Dénes Te vagy a LEGNAGYOBB EDZŐ. Életem eddigi 65 évében ez volt az egyetlen CSAPAT.Ahol a Kapitány döntéseit nem az érzelmek, hanem a "legeredményesebb csapat kialakítása" motiválta, ahol, az "öreg játékosnak" az volt a fontos, hogy a fiatal OLIMPIAI BAJNOK legyen, ilyen a magyar vízilabdában még nem volt. Az alázat, a siker éhség, és az egymás iránti SZERETET tesz TITEKET a legmagasabbra. Ezért VAGYTOK PÉLDAKÉP. ("Érdekes", hogy a nem olimpiai bajnokoknak Martin,Kemény,Pavlik, és a többieknek a felkészültsége, fanatikus hite és kitartó, megalkuvást nem ismerő munkája hozta meg azt a sikert, ami egyenértékű a Komi bácsiéval.) Örülök,hogy én is vízilabdás család tagja lehettem. Mint volt pedagógus, köszönöm a játékosok nyilatkozatait. Példa a fiataloknak. Gratulálok és köszönöm.

Karol hozzászólása
Karol14422
2008.08.26. 12:03

És ne felejtsük el azt az embert sem, aki ezeket a fiúkat "ki(fel)nevelte", és szinte tálcán adta a felnőtt csapatoknak!!!! Köszönjük Kemény Fecsó!!!!! :-)

Alex hozzászólása
Alex14412
2008.08.26. 09:10

Üzenem az államvezetőinek,hogy a bajnoki jutalmat emeljék meg! Mind a 13 BAJNOK kapjon 20 millió ft-ott !!! A 6 háromszoros olimpia bajnok pólós + 5 millió ft-ott kapjon !!! MEGÉRDEMLIK ! Szégyen lenne,ha egy egyéni pontszerző sportoló többet kapna mint az OLIMPIABAJNOK VIZÍLABDA-CSAPAT JÁTÉKOSAI !!! ŐK AZ ORSZÁG BÜSZKESÉGEI Már életükben HALHATATLANOK lettek !!!

Bori hozzászólása
Bori14361
2008.08.25. 17:40

Kedves Fiúk! Azt hiszem most már az elégedetlemkedők is elismerik, azt a tényt, amit mi mindig is tudtunk, hogy: TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK A LEGJOBBAK!!! Köszönjük Nektek, ezt a fantasztikus élményt, hogy megint könnyeket csaltatok a szemünkbe. Köszönjük Kemény Dénesnek, és az egész stábnak, a rengeteg munkát, ami ehhez a történelmi, fantasztikus sikerhez kellett. Mégegyszer gratulálunk mindenkinek, nagyon büszkék vagyunk rátok! Most mindenkinek nagyon kellemesm szép pihenést kívánunk, sok szeretettel!

Varga Károlyné hozzászólása
2008.08.25. 17:28

remélem akik "anno" pocskondiázták a FIÚKat és KEMÉNY DÉNEST most mélyen magukba néznek és nem írnak több hülyeségeit a VLV-re, nem törődve azzal,hogy esetleges megjegyzéseivel kit és mennyire bánt meg! Szép volt fiúk! Az én szívemnek ez volt a legkedvesebb Olimpia! Most már gyertek haza fiúk nagyon várunk Titeket,hogy végre veletek ünnepeljünk nem csak a tévé előtt! Jó pihenést kívánok mindenkinek!

vacka hozzászólása
vacka14358
2008.08.25. 17:13

Az elöttem szólók már szinte mindent elmondtak amit lehet, ezért én már "csak" Zala Gyurinak szeretnék köszönetet mondani, a CSAPAT fizikai felkészítésért. Óriási szerepe volt a győzelemben.

sophie hozzászólása
sophie14344
2008.08.25. 15:17

Üzenem annak, "aki ott volt": nem haragszol meg érte ugye, ha azt mondom, ÉN ÍGY IS IRIGYELLEK! Megtiszteltetésnek érzem, hogy itthon a tv előtt szurkolhattam a FIAIKNAK, akik ezt a világon egyedülálló eredményt elérték, akiknek köszönhetően elmondhatjuk, hogy MI (nem csak ŐK, Te is, én is!!), MAGYAROK, vagyunk A LEGJOBBAK A VILÁGON VIZILABDÁBAN!! VIZILABDA NAGYHATALOM VAGYUNK, NEKIK KÖSZÖNHETŐEN (miközben horvát kollégáim ne mondjam, közölték hogy nincs is tengerünk... a középdöntő előtt, amikor még akár velük is játszhattunk volna - de úgy látszik az Égiek most mindenkinek megmutatták a helyét, aki elbízta magát). Szóval csak annyit, hogy büszke lennék, ha csak a k a l a p t a r t ó j a is lehetnék Kemény Dénesnek és a Fiúknak életük hátralévő részében! MINDENKI, EGYTŐL EGYIG: MAGYAR, KÜLFÖLDI, BARÁT VAGY ELLENSÉG, MINDENKI FŐHAJTÁSSAL TARTOZIK EZEKNEK AZ EMBEREKNEK, E M B E R E K CSUPA NAGYBETŰVEL!!! De lehet, hogy közben már Te is így gondolod, miután a kínai jetlaget kipihented!:)) Harag nélkül, teljen el a szívünk mélységes szeretettel és tisztelettel, csakis ilyen érzéseket érdemelnek meg EZEK A FIÚK!!! Balassi szavai illenek ide: "Az jó hírért-névért s az szép tisztességért ők mindent hátra hadnak, Emberségről példát, vitézségről formát mindeneknek ők adnak" (ajánlom a vers teljes szövegét HŐSEINKNEK szeretettel)

En ott voltam hozzászólása
2008.08.25. 12:47

Aki ezt a cikket írta, az nem volt ott a meccsen. Mivel a szervezok nem valami kedvesen bantak velunk. Csak par viragcsokrot dobtak fel a fiúk, azt is ismeroseiknek Sot rá is mutatak, hogy ki az. A jegyeket meg a fekete piacon vettuk.

kerikaj hozzászólása
kerikaj14329
2008.08.25. 10:47

Gergőke, a Magyar Rádió honlapján a hangtárban vissza tudod hallgatni, ugyanis órára lebontva minden anyag fent van visszamenőleg. Én már tegnap este meghallgattam, én is kíváncsi voltam rá!

Templar Knights hozzászólása
2008.08.25. 10:29

Köszönjük fiúk! Ez a mecc volt az Olimpia csúcspontja! Remélem sokat látom még a gólokat, mert nem tudtam betelni velük! Tanítani lehetne ebből a négyszer nyolc percből! Büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok!!! Szobrot a csapatnak! Szobrot KEMÉNY DÉNESNEK!!! KÖSZÖNJÜK!!!

Alex hozzászólása
Alex14320
2008.08.25. 09:56

Világklasszisok vagytok!!! GRATULÁLOK Minden sportot szerető ember kívülről tudja a neveteket! Ti vagytok a SZTÁROK a VILÁGSZTÁROK !!! Három olimpia 3 BAJNOKI CÍM 21 VILÁGSZTÁR + KEMÉNY DÉNES / A HADVEZÉR / Sport újságírók figyelem ! 2008.év legjobb csapata a FFI VIZÍLABDACSAPAT ! 2008.év legjobb szövetségi kapitánya KEMÉNY DÉNES ! Ha nem így szavaznak akkor nem értenek hozzá, vagy vakok!

Viktor hozzászólása
Viktor14319
2008.08.25. 09:26

Sportemberként és férfiként nem szégyen de bevallom a meccs utolsó 2 percétől végig sirtam az egész ceremoniat! Szép volt fiúk!

Gergőke hozzászólása
2008.08.25. 08:32

Azt kérdezném a szerkesztőktől, hogy nem-e tudnák feltenni a Magyar Rádió közvetítéséét?! Nagyon kíváncsi lennék a Hajdúbé közvetítésére.

tavirózsa hozzászólása
2008.08.25. 08:17

A magyar sport legszebb napja volt a tegnapi! Megmutattátok, hogy nincs lehetetlen! Szívből gratulálok! Csak így tovább! Remélem a hozzáállásotok ráragad még sok sportolóra és sok magyar emberre!!! A küzdeni tudás, az akarat, a hit, a kitartás, példás!!!

Szilvimanó hozzászólása
2008.08.25. 08:14

Gratulálok fiúk! Mostmár irány haza és végre megünnepeljük az aranyat! :)

Csibészke:) hozzászólása
2008.08.25. 04:29

SZÉP VOLT FIÚK!SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT FIÚK! GILING-GALANG SZÓL A HARANG BOLDOGSÁGOM HATÁRTALAN! :):):):):):):):)KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT A CSODÁLATOS ÉRZÉST,AMIVEL MEGAJÁNDÉKOZTÁTOK AZ EGÉSZ MAGYAR NEMZETET ITTHON ÉS A NAGYVILÁGBAN!!! MINDENKINEK NAGYON JÓ PIHENÉST KÍVÁNOK AZ ELKÖVETKEZŐ HETEKBEN! KÜLÖN KÖSZÖNET KEMÉNY DÉNESNEK A CSODÁLATOS MUNKÁJÁÉRT,AMIT Ő TESZ A MAGYAR SPORTÉRT AZ A VILÁGON MINDENKINEK PÉLDAÉRTÉKŰ AZT HISZEM,SŐT TUDOM!!! kÖSZÖNÖM ÉS FEJET HAJTOK ELÖTTETEK! cSIBÉSZKE:)

zsozso hozzászólása
zsozso14303
2008.08.25. 01:11

azt irtak az amik az nbc weblapjan hogy THE USA is HUNGARY for gold, kis vicces szojatekuk ,ehesek az aranyra/hungry-hungary/,amig elnek nem vernek meg minket,alig varom hogy menjek dolgozni .jo magyarnak lenni itt florida allamban is,es meg jobb lesz beszolni ezeknek magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika hozzászólása
Erika14302
2008.08.25. 00:24

Perfekcionizmus felsőfokon: bravúros játék, klasszis tudás, alázat, taktika, és érzelem. Elkönnyeztem magam Papeszt látván; Kiss Gergő szavaitól, aki Kolónak is ajánlotta az érmét. Ezen az olimpián nem maradt száraz a szemem! Köszönöm NEKTEK is ezt az érzést, kedvenc csapatom; a világ a lábaitok előtt hever!!!!! Millió puszi! Erika

Lívia és Betti hozzászólása
2008.08.24. 23:29

SZIVBŐL GRATULÁLUNK AZ ARANYCSAPATNAK.SZÉP VOLT FIÚK.HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK AZ ÖRÖMET AMIT OKOZTATOK NEKÜNK ÉS AZ ORSZÁGNAK.LÉLEKBEN VELETEK VOLTUNK.KÜLÖN KÖSZÖNET A KAPITÁNYNAK KEMÉNY DÉNESNEK,AKI ZSENIÁLIS DÖNTÉSEKET HOZOTT,MÉG AKKOR IS HA SOKNAK NEM TETSZETT.AZ EREDMÉNY ŐT IGAZOLTA -AMI PÁRATLAN A SPORT TÖRTÉNELEMBEN.A FIUK PROFIK.A VILÁG LEGJOBBJAI.ILYEN CSAPAT NINCS MÉG EGY.VÉGIG HITTÜNK A GYŐZELEMBEN, AMIT NAGYON MEGÉRDEMELTEK. SIRTUNK ÖRÖMÜNKBEN.MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK KÜLÖN KÜLÖN. KÖSZÖNET A CSAPAT SEGITŐINEK,TÁMOGATÓINAK IS. JÓ PIHENÉST.SOK BOLDOGSÁGOT.TOVÁBBI SOK SIKERT KIVÁNUNK.

vsz hozzászólása
vsz14294
2008.08.24. 22:47

Lemaradtam róla esetleg vagy jól láttam, hogy az amik nem fogtak a mieinkkel kezet? Ugye Benedek Tibi kapitány :-)nem gondolja annyira komolyan a válogatottsága befejezését?

vsz hozzászólása
vsz14292
2008.08.24. 22:42

Ez az, ez az megcsináltátok! Ma az egész Nemzet könnyezett!! :-) " Valószínűleg nem csak kitűnő sportolók, hanem remek emberek is!" Szívből gratulálok a Kemény Arany Csapatnak, Deni kapitánynak és mindenkinek, azoknak is akik nincsenek annyira a reflektorfényben ( Kásás Z., Mátéfalvy Cs.) és minden felkészítőnek, orvosnak, edzőnek, segítőnek, no meg a vlv-nek.Köszönet és hála ezekért a csodás hetekért, a rengeteg örömteli pillanatért! Szép volt fiúk, köszönet!

kerikaj hozzászólása
kerikaj14291
2008.08.24. 22:40

Never ending story? háát, ha Kásás Tomi még mindig ezt szeretné, sztem illik egy háromszoros olimpiai bajnok kérését teljesíteni! :) Egyébként tényleg kell a könyv, hisz az új kedvenceimről is jó lenne minél többet olvasni és tényleg ők is megérdemelnek már önmagukban is egy új könyvet! A többiek meg pláne, pláne, pláne.. :)

anyaanyaanya hozzászólása
2008.08.24. 22:27

Kedves FIÚK, Tisztelt KEMÉNY DÉNES! Az igazi Dream Team című könyvében írja Csurka Gergely, hogy az athéni olimpia döntőjének egy órájára mindenki emlékszik, hogy hol nézte, mit csinált, mit gondolt az eredményeknél, mit csinált a végén. EZ A VASÁRNAP méginkább beleég az emlékezetünkbe, ez már TÖRTÉNELEM!!! Köszönjük, hogy bearanyoztátok ezt a napunkat (is)!!! Már tízszer megnéztük a gólokat, az ismétléseket, de még mindig megkönnyezzük családilag a pillanatokat! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! (Kedves Csurka Gergely! Mi lesz az új könyv címe? NEVER ENDING STORY...)

judit hozzászólása
judit14287
2008.08.24. 22:16

Draga Kemeny Denes es a Csapat! Nagyon nehez konnyek nelkul megkoszonni ezeket a feledhetetlen perceket Nektek es azt a sok munkat amivel ezt elerte a csapat! Koszonjuk hogy hittetek benne, hogy vegig szerenyen de megis kitartassal haladtatok a cel fele. Kemeny Denesnek nagyon sok erot, egeszseget kivanunk,o egy igazi peldakep, egy IGAZI EMBER! Kerunk benneteket, hogy ne szalljatok el a sikerektol, hanem adjatok tovabb a tudast, az alazatot es a sport iranti szeretetet az utanatok kovetkezoknek is.Csikszeredaban is lelekben Veletek voltunk, nagyon szurkoltunk Nektek! Koszonjuk!!!

Kata hozzászólása
Kata14285
2008.08.24. 22:13

Nagyon nagy gratuláció a fiúknak. Sajnos (vagy nem sajnos) rádión keresztül követtem a meccset, mert a tegnapi nagy vihar miatt se tv, se internet nem volt és hogy őszinte legyek a számítógépem is tropára ment, mert szépen belecsapott a villám. Észvesztően örülök a sikernek!! 3 a magyar igazság ;-) Örülök hogy csak ezért néztem az olimpiát...

Myra hozzászólása
Myra14282
2008.08.24. 21:57

Fiúk, nagyon KÖSZÖNJÜK. :-D Ti vagytok a legnagyobbak. ;-)

egypolos hozzászólása
2008.08.24. 21:50

na most szidja valaki a játékosokat vagy Kemény Dénest.....

Kati  hozzászólása
Kati 14280
2008.08.24. 21:49

Szívböl gratulálok ehhez a nagyszerű győzelemhez !Szép volt fiúk ! Köszönönet érte !!!

polo hozzászólása
polo14278
2008.08.24. 21:47

Kemény Dénes uszoda! Ez tetszik! Ki támogatja? Csak ne a Gyárfás intézze, mint a Margitszigetit....

Luuk hozzászólása
Luuk14277
2008.08.24. 21:42

Az egység az akarat a küzdenitudás példaképei vagytok!Háromszor egymás után OLIMPIÁT nyertetek!Ezt a csodát soha nem fogom elfelejteni! Köszönöm!! Minden elismerésem a Tietek!

Reni hozzászólása
Reni14275
2008.08.24. 21:41

Kedves Fiúk! Köszönjük Nektek ezt a csodálatos vasárnap délelőttöt!Egyszerűen csodálatos, hogy 2000 óta minden olimpián az utolsó vasárnapi napon Ti álltok a dobogó legfelső fokán! Köszönjük Nektek!!Sok sikert a továbbiakban! Most már jár a megérdemelt pihenés! Éljen a háromszoros aranycsapat! Egy vérbeli rajongó:-)

Imola hozzászólása
Imola14274
2008.08.24. 21:22

Szívből GRATULÁLOK NEKTEK!!!!SZÉP VOLT FIÚK!!!

dm101 hozzászólása
dm10114272
2008.08.24. 21:02

Kemény Dénes Uszodát a Hősök Terére :)

Vera hozzászólása
Vera14271
2008.08.24. 20:59

Gondolkodtam mit írhatnék ide, de nem tudok mást írni, mint hogy NAGYON KÖSZÖNÖM! Köszönöm, hogy ilyen szép vasárnapot szerezetetek sok-sok embernek,és köszönöm hogy vagytok ennek az országnak! GRATULÁLOK!SZÉP VOLT! CSODÁLATOS!

Flóra hozzászólása
Flóra14270
2008.08.24. 20:58

Szép volt fiúk.Gratulálok mindenkinek.Ti vagytok a világ legjobbjai:)

utig hozzászólása
utig14269
2008.08.24. 20:57

Kemény Dénes Úr és Csapata! Amit Önök ma elértek a saját "szakmájukban", azt senki nem tudja a Világon. Meghajlok a teljesítményük előtt, és büszke vagyok Önökre! Egészséget és Boldogságot kívánok mindannyiuknak! UG

Szurkoló hozzászólása
2008.08.24. 20:50

Arról lehet már tudni valamit vagy nagyon korai még a kérdés, hogy aki sajnálatos módon nem tud kimenni a SYMA csarnokhoz köszönteni ezt a fantasztikus csapatot, az mikor találkozhat velük? Lélekben egy ország várja majd őket, ebben biztos vagyok.

Kritikus Péter hozzászólása
2008.08.24. 20:36

Gratulálok az egész Csapatnak, fantasztikus játék volt! Tudja valaki, hogy hol fog felépülni a "Kemény Dénes uszoda"?

Gy.A. hozzászólása
Gy.A.14266
2008.08.24. 20:34

Köszönjük!!!!

Sanya hozzászólása
Sanya14265
2008.08.24. 20:32

"Ti vagytok a legnagyobbak hey" lehetett hallani a lelátoról!! MIlyen igaz bármi történék a világ legjobb vízilabda válogatottja a MAGYAR VÁLOGATOTT!!!!!!!!! Szép volt fiúk!Gyönyörű!!!! 3 a magyar iagzság és négy év múlva jön a ráadás ;)??? Külön garatulálnék a Varga tesóknak akik csodálatos évet okoztak nekem a vízilabda terén (Vasas-bajnoki cím, Euroliga 3. hely a Vasassal és most az Olimpia bajnoki cím)! Hajrá Magyarok!!! Hajrá Vasas!!!!

Miklós Gyurex hozzászólása
2008.08.24. 20:11

Köszönjük Nektek ezt az életre szóló élményt! Már napok óta az elődöntöre és a döntöre tudok csak gondolni, ez most már egész életemben így lesz!

kerikaj hozzászólása
kerikaj14262
2008.08.24. 19:58

Magyar Rádióban mondták azt el egy párszor, hogy lehet h nem tudnak annyi eredményes szereplésről beszámolni, mint amire vártunk, viszont mennyire szimpatikusak ezek a sportolók, mennyire értelmesen tudnak nyilatkozni, milyen okosakat tudnak mondani. Naná h a vízilabdás fiúk ebben is nagyon jók! :) E73, igazad van! ha nekem rossz napom van, vagy egyszerűen csak úgy érzem muszáj feltöltődnöm, csak megnézek egy vízilabda meccset, mondjuk az athéni döntőt, vagy beleolvasok a róluk szóló könyvekbe, vagy egyszerűen csak elkezdem böngészni a vlv-t és máris felvidulok. Normális dolog az, ha az embernek egyszerre 14 (+2,3,4,5..) példaképe van? egyszerűen képtelen lennék választani köztük, mindegyikőjük annyira kedves és szimpatikus számomra! Mi lenne velem enélkül a válogatott nélkül?! köszi nektek h vagytok, legyetek még jó sokáig légyszi, légyszi, légyszi!!! :)

..... hozzászólása
.....14261
2008.08.24. 19:54

A csapatkép nem sikerült olyan jól, a fiúk nem is néznek ebbe a fényképezőbe. :( Athénban jól sikerült.

www.ordogr@nvitel.hu hozzászólása
2008.08.24. 19:50

gratulálni szeretnék! fantasztikus élmény volt látni ezt a csapategységet. mint anya megható volt hallani molnár papaeszt, kiss gergőt akik nagyon fontosnak tatották a siker elérésében szeretteik elnéző szeretetét és támogatását! sok szeretettel gratulálok én és a családom!

dm101 hozzászólása
dm10114259
2008.08.24. 19:50

Krétáról jöttünk haza, a pilóta minden negyed végén bemondta az eredményt, amire mindig vastaps érkezett :))) nagy élmény volt, irány Ferihegy :))) a Kossuth címer mellé most már odatehetnénk a vízilabdát is:)))

Eszter hozzászólása
Eszter14258
2008.08.24. 19:48

Fantasztikus érzés ilyenkor magyarnak lenni. Akkor, amikor egy ilyen csodás CSAPAT megmutatja az egész világnak, hogy mire képes a kitartás, a szeretet, az akarat és az összetartás. Köszönjük Kemény Dénesnek, hogy ilyen utánozhatatlan csapatot sikerült összeraknia. És természetesen köszönjük a fiúknak, akik az igazi ÁLOMCSAPATOT jelentik Nekünk! !! SZÉP VOLT FIÚK !!

netty hozzászólása
netty14257
2008.08.24. 19:43

Nagyon köszönöm a vlv szerkesztőségének is a cikkeket, közvetítéseket, képeket, videónyilatkozatokat...mindent az olimpia, eb,vb,barátságos mérkőzések alatt. Ilyen oldallal még nem találkoztam, a játékosok szinte minden lépéséről elsőkézben értesülünk. Ezzel kicsit a fiúk közelebb kerülnek hozzánk, szurkolókhoz. (Igaz, a magáélet tabu, de itt a sportteljesítményről van szó.)Élvezet ezt a honlapot olvasni, az első utam mindig erre a honlapra téved, ha internetközelben vagyok! :)

Kriszti1 hozzászólása
2008.08.24. 19:39

GRATULALOK FIUK!

Mivagyunkalegnagyobbak... hozzászólása
2008.08.24. 19:36

Köszönjük szépen fiúk, fantasztikusak voltatok!! A kis Gergő nyilatkozatameg..hát az nagyon megható volt Hiányoztok Kulcsi és Koló

Viziló hozzászólása
Viziló14253
2008.08.24. 19:15

Gratulálok! Gyorsan készítsünk egy emlékkönyvet, és minden olimpia után legyen egy bővített kiadás:) Emlékezzünk meg azokról is, akik neve nem biztos, hogy említésre kerül, de akik a keretbe kerültek általuk is erősebbé váltak és remélem ezt ők sem felejtik el! Figyeljünk az ellenfelek dícséretére, mert nagyon szépeket lehet olvasni. Jó, hogy minden játékos szépen beszél, gondolatokat közvetít:) Ez sem véletlen, remélem az értelem ragadós:) Bajnoknak születni kell!!! Legyen még sok ÁLOMCSAPAT! - az út ki van kövezve. Aki utakat épít az hasonló minőségben tegye, mert csak úgy van értelme! A maradandó, sosem lehet silány munka eredménye:) Sok boldogságot kívánok, valamint jó pihenést!

:D:D hozzászólása
:D:D14252
2008.08.24. 19:08

NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!! ÉN azok között vagyok aki végig mondta, hogy Kemény maradjon!! de már a vészmadarakra sem tudok igazán haragudni hiszen megvan a 3.!!!!:D:D:D

E73 hozzászólása
E7314249
2008.08.24. 18:59

Szívből gratulálok mindazoknak, akik érmet szereztek ezen az olimpián. Köszönöm a csodálatos élményt és azt hiszem, nemcsak a gyerekek példaképei ők, hanem nekünk, felnőtteknek is. Tanulhatunk tőlük kitartást, hitet, akaratot, önbizalmat, emberi tartást, láthattuk őket örülni, összeszorított fogakkal küzdeni a cél elérése érdekében. Becsüljük meg őket! Még egyszer nagyon köszönöm!

Kidi hozzászólása
Kidi14248
2008.08.24. 18:50

Drága fiúk! Azt hiszem nincs olyan ember Magyarországon aki ne gratulálna nektek. Köszönjük a kitartást, a frenetikus játékot, a mosolyokat és köszönjük hogy vagytok nekünk. Soha de soha nem fogom elfelejteni ezt a napot. Fantasztikusak voltatok és nekem mindig ti lesztek a legjobbak! Köszönöm Varga Dumi hihetetlen játékát, Biros Peti harcát a fájdalommal együtt, Varga Tamás védekezését, Kiss Gergely hatalmas bombáit, Papesz és Kiss Gábor center poszton végzett munkájukat, Kásás Tominak hogy gyorsabb volt, Varga Daninak hogy csak be csurgott az a laszti, Benedek Tibinek az irányítást, Hosinak a próbálkozást, Szecskának és Gergely Istvánnak az emberfeletti védéseket, és nem utolsó sorban a számomra legjobbnak Madaras Norbinak mindent. Az elődöntő ráúszásokat, a gólokat és mindent. Kemény Dénesnek a legjobb csapat fenntartását és edzését is köszönöm. És mindenkinek aki miatt létrejöhettett ez a fantasztikus OLIMPIAI ARANY!!!! Csak ennyit szerettem volna mondani! Ria! Ria! Hungária! Niki

foci fan  hozzászólása
2008.08.24. 18:44

Kemény Dénest a fociválogatott élére !!!!!!!!!! Nem baj ha nem leszünk bajnokok csak jussunk ki !!

Judit hozzászólása
Judit14246
2008.08.24. 18:39

Gratulálok az egész csapatnak,nagyon szépen játszottatok!Köszönjük az évek során elért sikereket!Az egész ország büszke lehet rátok!

Jonathan hozzászólása
2008.08.24. 18:31

Szívből gratulálok az egész csapatnak! A TI fantasztikus győzelmetek és "Kolóék" érme felülírt mindent ezen az olimpián. Köszönjük!

:-) hozzászólása
:-)14244
2008.08.24. 18:24

SZÉP VOLT FIÚK! Sikítás, ugrálás, ökölrázás.... Volt itt minden. Mindenki szurkolt. Olyan jó volt. KÖSZÖNJÜK!!!!!

révész tibor hozzászólása
2008.08.24. 18:19

Minden tiszteletem Kemény Dénesnek, az egész csapatnak, külön köszönöm Dr. Kiss Gergely MTV 1 nyilatkozatát. Soha nem felejtem, 2000-ben Knézy Jenő közvetítette Kásásék győzelmét. 2004-ben rádión hallgattam végig a meccset(libabőr).2008 Peking, ez maga a csoda, vagy inkább a KAPITÁNY munkájának gyümölcse újra "beérett".Jó utat haza

Török Gáborné hozzászólása
2008.08.24. 18:15

Gratulálunk Mindenkinek! Tamás megint remekeltél, még sok-sok sikert kívánuk! Köszönjük Nektek a mai "idegbajt" és a végeredményt!!! Attila út 97.

Gergő hozzászólása
Gergő14241
2008.08.24. 18:13

Nem nem és nem vagyok hajlandó tudomásul venni hogy bárki ebből a csapatból akár szakmai stábból ne folytassa és ne legyen ott Londonban is. Na jó Benedek Tibi elég ha 2011-ben kezd újra válogatottban játszani. Nehogy bárki visszavonuljon vagy lemondja a válogatottságot nehogy itt hagyjatok minket mert ti tudtok csak nekünk hitet adni. Kapotány úrn ak üzenem hogy most már hiába menne az USA-ba mert valaki már összekrakta úgy a csapatot ahogy neki kellett volna az Ausztrált is az olaszok meg úgyis gyengék úgyhogy nincs más út mint irány London lehetünk utolsók is csak titeket láthassunk továbbra így együtt.

noémi.. hozzászólása
2008.08.24. 18:10

Magáért beszél ez a rengeteg hozzászólás és gratuláció... nagyon-nagyon büszkék vagyunk Rátok, köszönjük ezt a fantasztikus teljesítményt, csodálatosak voltatok! Gratulálok!

netty hozzászólása
netty14239
2008.08.24. 18:02

Szép volt fiúk! GRATULÁLOK! Megérdemelt győzelem volt!:)Gratulálok Kemény Dénesnek is! Nagy szerepe volt neki is ebben! A nyilatkozatok is nagyon tetszenek, Kiss Gergőé nagyon szép, szívből jött!

Kiss, Lachen hozzászólása
2008.08.24. 17:57

Atya Uristen "van igazs?g a vil?gon", a legjobbak a legszebek nyerték az Olimpiai aranyat m?r harmadszor, tiszta szivböl gratu?lok mindegyiknek itt Sv?jcbol,G?bor

Dingo hozzászólása
Dingo14237
2008.08.24. 17:55

Szép volt Fiúk! Budafóka Se

Icuska hozzászólása
Icuska14234
2008.08.24. 17:51

ARANYOSKÁIM!! Én aki elég ritkán nézek sportközvetítést, végigizgultam az egész olimpiát, a vizilabdameccseket pedig semmi pénzért ki nem hagytam volna,olyan öröm és boldogság volt nézni benneteket, szétrágtam a körmöm, kitéptem a hajam:) és imádtam, hogy magyar vagyok,büszke vagyok rátok, végigbőgtem a himnuszt, és ezzel nem voltam egyedül. EGYSZERÜEN TI VAGYTOK A VILÁG LEGJOBBJAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS EZ ÍGY VAN! HÁROMSZOROS HURRÁ!!! puszi nektek és Kemény Dénes ÚR-nak is. Még nagyon sok sikert és boldogságot kívánok nektek. És most már figyelni foglak benneteket! :) Puszi Icuska

Egri gyerek hozzászólása
2008.08.24. 17:35

ISTENEK vagytok !!!!!!!!! Egerben a dobó téren kb 1000 ember szorított nektek! gratula 1000X fenomenális ,gyönyörű volt fiúk !!!! Ja és köszönjük DÉNES báá !!!!!! mindenben neked volt igazad! nincs még egy ilyen edző avilágon

sz hozzászólása
sz14232
2008.08.24. 17:31

Nem lehet senkit kiemelni, gratulálok Biros Petinek és Varga Daninak az All Star csapatba kerüléshez, de ez valóban a CSAPAT diadala volt. Személy szerint nekem az igazán euforikus pillanatokat Benedek Tibi és Varga Dumi szerezte. Mindkettő kulcsmomentumokban tudott tartást adni a csapatnak. Tibi összeszorított foggal és az egész csapatot feltüzelve, Dumi pedig azzal a zseniális szemtelenséggel, ami teljesen demoralizálta az ellenfelet és oldotta a görcsöt a csapattársakban. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többiek ne lettek volna felejthetetlenek és ne lőttek volna gólt fontos szituációkban, sőt... Végül meg kell hogy kövessem a Kapitányt, Papeszt és Gergely Pistát. Utóbbi kettőben én személy szerint nem bíztam és rossz döntésnek tartottam a beválogatásukat. No comment! Szívből gratulálok az egész, tág értelemben értett csapatnak és keretnek.

Moncsó hozzászólása
Moncsó14231
2008.08.24. 17:26

Gyönyörű volt amikor a Kiss Gergely megemlékezett Kulcsár Anitáról és Kolonics Gyuriról! Köszönjük Neki! Szép volt!!!!!

:) hozzászólása
:)14230
2008.08.24. 17:14

http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/water_polo/news;_ylt=AiXpKvtpFW49Iu2IR0xDrBbQ1Zl4?slug=ap-wpo-waterpolo&prov=ap&type=lgns És még egy cikk a világ legjobbjairól!!!

szerk hozzászólása
szerk14229
2008.08.24. 17:14

Na, akkor még egyszer: a csapat kedden reggel 3/4 7-kor lesz a Syma Csarnoknál. Ferihegyre nem érdemes kimenni, mert egyből jönnek be busszal, nem lehet velük találkozni.

Mona hozzászólása
Mona14226
2008.08.24. 17:06

Tiszta szívből gratulálok A Csapatnak! Bámulatos amit csináltak a Fiúk! Bebizonyították az országnak, hogy Ők aztán Kemény Legények! Köszönöm Nektek ezt az élményt! We Are The Champions!!

BOGI hozzászólása
BOGI14225
2008.08.24. 17:05

MEG TUDJA VALAKI MONDANI HOGY MIKOR ÉR HAZA A FIÚK GÉPE FERIHEGYRE???

Csaszi hozzászólása
Csaszi14224
2008.08.24. 17:05

Nagyon király ez az új felső rész :)))

bogyó hozzászólása
bogyó14223
2008.08.24. 17:05

MAGYARORSZÁG POLO NAGYHATALOM!!!

bog hozzászólása
bog14222
2008.08.24. 17:03

Gratulálok!! A világ legjobb cspata ez egyértelmű!!!! NEM TUDJA VALAKI HOGY MIKOR ÉRKEZIK MEG A MAGYAROK GÉPE FERIHEGYRE??????

Hajrá Magyarok!!!Amíg csak élünk!!! hozzászólása
2008.08.24. 16:39

Bár kicsit későn, de ez most nem is lényeges, IMÁD TITEKET 20 kisvárosi szurkoló(gondolom nem vagyunk egyedül), akik nem tudtak kijutni Pekingbe, de jajj ha láttátok volna, hogy mi mit csináltunk:D, szóval izé...:D GRATULÁLUNK NEKTEK ISTENEK VAGYTOK!!!!!!!!! A VÍZ ISTENEI és ez semmiség, tessék ezt felvállalni, hiszen megcsináltátok!!!!!! Mi tudtuk, hogy 3 a magyar igazság...egy lesz a ráadás Londonban!!!!Mert hát ugye lesz?!;)(L) Csók nektek!!!SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!

Benő hozzászólása
Benő14220
2008.08.24. 16:34

Gratulálok az egész csapatnak! Aki ki akarta hagyni a Papeszt a csapatból, annak azt hiszem kellőképpen bizonyított.... SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!

Kemény Ferencné hozzászólása
2008.08.24. 16:24

Kedves Kemény Dénes és Fiúk! Teljes szívből gratulálunk a csodálatos eredményhez. Köszönjük Nektek ezt a csodásolatos élményt, a győzelmet és ezt az örömteli napot! Kemény család Adonyból

Kata hozzászólása
Kata14218
2008.08.24. 16:22

Legnagyobb öröm volt felkelni hajnalban a csoportmeccsek miatt! Szép volt fiúk! Most jöjjön a jól megérdemelt pihenés. Aranyos ez a csapat, tele szimpatikus játékosokkal.

Madaras Zsuzsa hozzászólása
2008.08.24. 15:59

Megnyertétek, mert TI vagytok a LEGJOBBAK. 4 év kemény munkája, egy újabb fantasztikus eredmény! Nehéz ilyenkor bármit is mondani!Gratulálok! ÉS KÖSZÖNJÜK NEKTEK FIÚK, DÉNESNEK és PAVLIK DOKINAK! KÖSZÖNJÜK!

Kölyök hozzászólása
2008.08.24. 15:51

Szép volt fiúk minden elismerés és boldogság a tietek!!!!!!!!! Az egész Monori vízilabda csapat izgult értetek!!!! SZÉP VOLT!!!!!!!!!!

Rebo hozzászólása
Rebo14214
2008.08.24. 15:49

Köszönjük szépen Kemény Dénes !

Jose Aureliano hozzászólása
2008.08.24. 15:48

"That team has stuck together and played together, and water polo in Hungary is like the NBA back home. That's their bread-and-butter sport and you can see that. They play a great game." - ezt nyilatkozta az amerikaiak kapusa. :-) Itt van a teljes cikk: http://www.nbcolympics.com/waterpolo/news/newsid=254004.html#hungary+overpowers+u+s+title

Dalma hozzászólása
Dalma14212
2008.08.24. 15:46

az ovodába szinte 5 gyerek válassz cím adás balásznak nem tudott úszni a cikkkkkből nagyon ügyesek a Magarok !!!!címváltos darabokk képet köszönöm a választást ! jani néni lebukik az asztal aláá és volt neki egy fia az meg vários vasz azok a barnák szarok e a mMagyarok Jóóóók!

Jóó ember ! hozzászólása
2008.08.24. 15:41

János nem jutott ki az olimpiára ézért itthon kellett innunk a Fiúk Győzelmére eléggé Beálltunk de örülök hogy új okat találtunk hogy bírjunk inni !

Dr.Dömsödi (Szentes) hozzászólása
2008.08.24. 15:22

Ezt a csodálatos sikert a méltatlanul elfeledett-háttérbe szorított Dr. Kiss Ottó korábbi Főtitkárnak, kiváló Játékvezetőnek is köszönhetjük. Ő találta ki Szövetségi Kapitánynak Dr.Kemény Dénest. A csapat gerincét jelentő Játékosok az Ő menedzselésével kezdték el fantasztikus pályafutásaikat mégis az eltelt évek alatt sajnálatosan egyszer sem hallhattunk elismerő szavakat. Köszönjuk Ottó !Köszönjük Dénes! És a CSAPATNAK!

Melinda hozzászólása
Melinda14208
2008.08.24. 15:11

Nagyon büszke vagyok Rátok!!!!! Gratulálok! Sok-sok puszi Mindenkinek! Melinda

zeno hozzászólása
zeno14207
2008.08.24. 15:10

Bocsi,úgy látszik még mindig nem látok egy-két eltévedt könnycsepptől,természetesen TI a CSAPAT és KEMÉNY DÉNES a legnagyobb KIRÁLY! /Az előbb is így akartam írni!/

zeno hozzászólása
zeno14206
2008.08.24. 15:03

Hihetetlen fiúk,hogy micsoda örömet szereztetek nekünk!Minidig halálra izgulom magam a meccseitek alatt,és nem értem,hogyan tudtok óriási feszültségben,fantasztikusan játszani!Milyen csodálatos lenne,ha mi magyarok olyan fantasztikus,kitartó,tehetséges közösség lenne,mint TI!Örök példák vagytok számunkra! Soha senki nem veheti el Tőletek:a világ legjobban vízilabdázó csapata Magyarországé!Köszönet érte az 1932-es Los Angelesi olimpia óta tartó folyamatos pólósikerek részeseinek,minden versenyzőnek,edzőnek,és természetesen a koronát jelentő utóbbi 3 olimpia minden sportolójának,segítőjének és a mágus kemény Dénesnek! 2 héten keresztül szurkoltunk Nektek és sok millió ember örömkönnyeket törölget boldogan! KÖSZÖNJÜK FIÚK!Ez amit Tőletek kaptunk örök,feledhetetlen csoda!

Zoli hozzászólása
Zoli14205
2008.08.24. 14:59

Köszönjük!

LeLe hozzászólása
LeLe14204
2008.08.24. 14:55

Az Olimpia mindig egy kiugrási lehetőség,bizonyithatunk.Cseh Laci,Ti FIÚK megmutattátok a világ nagyhatalmának h kik is vagytok,nagyon büszkék vagyunk rátok a világ különböző pontjain.Mert nektek nagyon sokan,nagyon sok helyről szurkoltak ma...

d hozzászólása
d14203
2008.08.24. 14:51

http://vlv.hu/2008-08-24/Egymast_vertek_a_szerb_vizilabdazok/

szerk hozzászólása
szerk14202
2008.08.24. 14:51

Szerknek-nek Az olimpiai hírekben, legfelül van a szerb sztori.

Lilla hozzászólása
Lilla14201
2008.08.24. 14:47

Fiúk! Nem is .... inkább nagybetűkkel: FIÚK! :) Köszönöm Nektek ezt a felejthetetlen élményt! Gratulálok Nektek!!! Azthiszem leírhatatlan az amit műveltetek! És persze köszönöm minden segítőtöknek, akik mellettetek álltak!

szerknek hozzászólása
2008.08.24. 14:46

meg lehet tudni pontosabb adatokat a sapics-sefik K1 MÉRKŐZÉSRŐL?

Andrea hozzászólása
Andrea14199
2008.08.24. 14:45

Nehéz bármit is mondani ezek után!az előttem szólok már szinte mindent el mondtak,amiket szavakba lehetett önteni!egyáltalán,ha szavakba lehet ezt önteni!Családommal együtt izgultam végig a meccset, lerágott körömmel,fel-alá járkálva.A végén sírásba fordulva. Gratulálunk az egész csapatnak, a kapitánynak és mindenkinek,aki hozzájárult ehhez a megérdemelt győzelemhez.Ezt csak a legnagyobbak tudják és ti azok vagytok!Csodálatos volt!!!!KöszönjüK!!! az előttem szólóval,egyetértve:a magyar foci az elkövetkező évtizedekben,sehol sem lehetne a nemzeti sportban, nemhogy az első 10 oldalon,de a többin sem!

engo hozzászólása
engo14198
2008.08.24. 14:45

GRATULALOK FIUK!

k.o. hozzászólása
k.o.14197
2008.08.24. 14:40

Szívből gratulálok Kemény Dénesnek és csapatának!! nagyon jó volt látni ezeket a "nagy" fiúkat összefogni, akarni és szeretni. Van lelketek FIÚK és ez nagyon-nagyon sokat jelent. Azóta is csak sírok-és csak sírok örömömben. Köszönjük, köszönjük, köszönjük. ISTEN éltessen benneteket és szüleiteket sokáig!!!!!!

Zsuzsa666 hozzászólása
2008.08.24. 14:39

Ez az! Nem rinyálni és magyarázkodni kell hogy miért nem sikerül, hanem teljesíteni és megnyerni!!!Egy ország büszke Rátok! Hajrá Magyarok!

NES hozzászólása
NES14195
2008.08.24. 14:33

Hatalmas élmény volt végignézni és izgulni a 3.olimpiai arany megszerzését!!! Külön gartula Biros Petinek és Varga Daninak, a fantsztikus teljesítményért és az All-star csapatba kerülésért!!!

Joli hozzászólása
Joli14194
2008.08.24. 14:26

Ezek után nem lehetne soha többé címlapon a Nemzeti Sportban a magyar labdarugó bajnokság. Talán az első 10 oldalon sem.

Nagy Szabolcs hozzászólása
2008.08.24. 14:18

Nem néztem sem az elődöntőt, sem a döntőt élőben! Egyszerűen nem voltam rá képes, annyira izgultam! Mit lehet ilyenkor mondani? NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! TI VAGYTOK AZ ORSZÁG BÜSZKESÉGEI, AZ UTÓBBI ÉVTIZEDBEN TI VAGYTOK MAGYARORSZÁG!!! Köszönöm a sorsnak, hogy ilyen EMBEREKKEL élhetek egy időben, egy országban! Ui.: azért az nem semmi, hogy Athénban az utolsó 13 percben nem kaptunk gólt, itt pedig az utolsó 15-ben mindössze egyet, azt is már ötgólos előnyben! Többek közt ezért (is) nyertünk!

Bodza hozzászólása
Bodza14191
2008.08.24. 14:15

Köszönet,hála.Gratulálok és nagyon sokak büszkék rátok.15millió magyar,ennyien szeretnek titeket...nagyon:D:D

sirpeter hozzászólása
2008.08.24. 14:10

ISTENKIRALYOK vagytok!

Katalin Hosszu, New York hozzászólása
2008.08.24. 14:08

AZ EGEKIG SZÓLJON A HURRÁ, TI VAGYTOK AZ ORSZÁG SZEME-FÉNYE, MINDEN TISZTELETET MEGÉRDEMELTEK, HOGY ILYEN DICSŐSÉGET HOZTATOK A MAGYAR NÉPNEK! kÖSZÖNJÜK A LEMONDÁST, A FÁRASZTÓ, EDZÉSSEL TÖLTÖTT NAPOKAT! KÖSZÖNJÜK A CSAPATNAK, KEMÉNY DÉNESNEK,MINDENKINEK, AKINEK RÉSZE VOLT BENNE! ZSINÓRBAN HÁROM OLIMPIÁT MEGNYERNI... ERRE NEM LEHET SZAVAKAT TALÁLNI! KEVÉS RÁ, HOGY SZÉP VOLT FIÚK, SZÉP VOLT KEMÉNY LEGÉNYEK! EGY NEMZET PÉLDAKÉPE LETTETEK, MÉLTÁN MEGÉRDEMELVE! KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK, MINDEN MAGYAR NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK EZT A DICSŐSÉGES GYŐZELMET! ÉLJENEK A KEMÉNY LEGÉNYEK, ÉLJEN KEMÉNY DÉNES! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Mizu hozzászólása
Mizu14187
2008.08.24. 14:07

Istenem, gyerekek, sírni kell.. Megmutatták a Fiúk, hogy milyen a magyar vízilabda, ezek a gólok, hát hihetetlen, Biros-csavar, vagy Dumi-elhajlós, de nem lehet kiemelni igazán egyiket sem, mindegyik káprázat! Támadójáték szinte hibátlan, és amikor a védelem is összeállt, az arany is "összeállt". De jó most MAGYARNAK LENNI!! KÖSZÖNJÜK!!

Petra77 hozzászólása
Petra7714186
2008.08.24. 14:03

Még jó, hogy nem beszélni kell, mert még mindig elcsuklana a hangom... Nyolcan ordítottuk végig a meccset, még anyukám is hősiesen kibírta, pedig ő sose tudja nézni, annyira izgul, csak ki kell neki kiabálni az eseményeket a konyhába. Gyönyörű volt, csodálatos!!! Jó volt látni a játékot, a kiemelkedő csapatmunkát, a boldog fiúkat! Mindenki kellett hozzá, a fiatalok éppúgy, mint a "régiek". Kemény Dénes egyszerűen zseniális kapitány! Ti vagytok a legjobbak!!!! Szeretlek Titeket!!!! Olyan jó lenne kedden ott lenni, látni Titeket, és olyanokkal együtt lenni, akik megértik a "fanatizmusomat".

Csenge hozzászólása
Csenge14185
2008.08.24. 13:55

Fantasztikusak voltatok! Nektek volt a legnagyobb hitetek es ennek meg is lett az eredmenye. Ezt az aranyat 15 millio magyarnak nyertetek! Biztos vagyok benne h. a vilag minden pontjarol nagyon szurkoltak ertetek, ugy mint innen, Nagyvaradrol! 1000 koszononet a csodalatos pillanatokert! Eletreszolo elmenyeket, pillanatokat szeretztetek nekunk! Szivbol gratulalok!

Katica hozzászólása
Katica14184
2008.08.24. 13:50

Az a szép, az a szép ha az arany a miénk...:)Gratulálok Fiúk és Stáb! Köszönjük ezt a csodálatos élményt (ismét)! Ti vagytok a Világ teteje már 1 évtizede! Kérhetnénk egy gálameccset karácsonyi ajándékként? Puszi mindenkinek!!

kilmer hozzászólása
kilmer14183
2008.08.24. 13:43

uhu, már vannak ilyen utcák.. megelőzték a korukat az elnevezéskor

kerikaj hozzászólása
kerikaj14181
2008.08.24. 13:38

Na igen.. azért emlékszünk még arra, hogy indult.. ha csak a közelmúltba megyek vissza, az EB-ig. ó te jó ég, h hány okos ember volt itt, akik azt hangoztatták h rossz döntés volt xy-t a válogatottba nevezni.. aztán jött a Nagy Viktor-Gergely Pista csere, ami szintén felkavarta az állóvizet.. aztán jött az olimpia, amikor még mindig azt lehetett olvasni, h egyes játékosokat szid az okos nép, és követelik tőlük h "húzzanak haza". És most?! Most sokadjára ismét választ kapott arra mindenki, hogy a leginkább hozzáértő azért itt mégis csak Kemény Dénes, aki sokadjára is meglépte azokat a lépéseket, amikben hitt, amikben bízott, amik a sikerhez kellettek! Emberfeletti amit ő véghez vitt ezzel a válogatottal, és tényleg nagyon nagy boldogság számomra az, hogy én ezalatt a korszak alatt nőttem fel, hogy őket láthatom játszani, hogy nekik szurkolhatok! Szeretném ha sose lenne ennek vége, még, még, még!!!!

uhu hozzászólása
uhu14180
2008.08.24. 13:37

Utcákat kellene elnevezni róluk. Jól hangzana pl. "menj egyenesen a Kásás úton, jobbra a második a Benedek utca, majd onnan balra a Kemény út."

c2 hozzászólása
c214179
2008.08.24. 13:36

Drága Kemény Dénes és "fiai" ! Köszönöm, hogy a világ legfontosabb sporteseménye után mindig kihúzhatom magam és elmondhatom, nem volt rossz döntés, hogy visszajöttem Magyarországra, mert jó magyarnak lenni, mert "ezek vagyunk mi"! Köszönöm,hogy négy évente rekedtre üvölthetem magam a tv előtt és a végén azt mondhatom: megérte! Gyönyörű volt! Köszönjük!

Lac45 hozzászólása
Lac4514178
2008.08.24. 13:35

Ez felejthetetlenre sikerült már megint, az már bizonyos, a legnagyobb gratula a csapatnak és az egész stábnak! És nem is ez volt a legnehezebb, mert az athéniért már egy fabatkát se adtam volna (legalábbis volt olyan pillanat..) Kásás Tomi mondta, hogy kiváncsian várja, ez milyen lesz? Mert volt egy könnyű (Sidney), egy rettenet nehéz (Athén), és most ez a harmadik, hát éppen a kettő között volt, így tehát Londonban, e körforgás alapján egy könnyűnek kell következnie..:-)) Egyet hiányolok: sehol sem lehet olvasni, mit mondott az ellenfél kapitánya; erre nár nagyon kiváncsi lettem volna a Montenegro elleni meccs után is, sőt, végig az összes meccs után, nem tudja valaki, hol lehet ilyeneket olvasni? Üdv. L.

Attila hozzászólása
Attila14177
2008.08.24. 13:34

A dolgok a helyükre kerültek, így van jól!!! 3 X aranycsapat = G Y É M Á N T C S A P A T!

Emő hozzászólása
Emő14176
2008.08.24. 13:33

Igeeeeen!!!!Tudtam én!!!És hittem bennetek! Nagyon ügyesek voltatok! A világ legjobb vízilabdázói vagytok!!! GRATULÁLOK Pécsről!!! :) puszi

Anita hozzászólása
Anita14175
2008.08.24. 13:29

Gratulálok a csapatnak!!!!Végre sikerült!!!!!Nagyon megérdemelten nyertetek!!!Köszönjük nektek ezt a fantasztikus élményt!!:):)SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!

L+H hozzászólása
L+H14174
2008.08.24. 13:28

Gratulálunk, szép volt fiúk!!!!

Pista hozzászólása
Pista14172
2008.08.24. 13:25

Még mindig nem találok szavakat a ma történtekhez, pedig csak annyi történt, hogy a világ legjobb pólócsapata megmutatta, hogy méltán lett Sydney-ben és Athénban olimpiai bajnok (az előtte és közte történteket már nem is sorolnám). És történelmet írva harmadszor is. És még mindig egyetlen vészmadár sem jelentkezett bocsánatot kérve a fiúktól, illetve Dénestől. Illene ám... Szóval ma vége a nyaralásomnak, de szerintem ettől a döntőtől karácsonyig nem lesz rossz kedvem. Végtelen öröm a mienk. 3 zsinórban. PÁRATLAN!!! ÓRIÁSOK A FIÚK!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

katka6 hozzászólása
katka614171
2008.08.24. 13:24

Kedves Szurkolók! Ne a reprérre menjetek, hanem a SYMA CSARNOK-hoz 3/4 7 körül lesznek ott a ARANYOS FIÚK!!!!!!

:) hozzászólása
:)14170
2008.08.24. 13:24

http://www.cbc.ca/olympics/water-polo/story/2008/08/24/olympics-water-polo-gold.html SZÉP VOLT FIUK!!!!! BRAVÓ és KÖSZÖNJÜK!!!!!

Szilvi hozzászólása
Szilvi14169
2008.08.24. 13:23

Gratulálok Nektek teljes szívemből és köszönöm nektek,hogy újra megkönnyezhettem amikor a dobogó legfelső fokán álltatok bearanyozva.Minden tiszteletem és elismerésem a tietek és a fantasztikus szövetségi kapitányé, Kemény Dénesé!!!!

68nyara hozzászólása
68nyara14168
2008.08.24. 13:22

Szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laci hozzászólása
Laci14167
2008.08.24. 13:18

Hála és gratula!

Kata hozzászólása
Kata14166
2008.08.24. 13:14

Gratulálok a csapatnak, Kemény Dénesnek és az egész stábnak!!!Nagyszerű meccs volt:)Aranyos lett a vasárnapom!!!Továbbra is HAJRÁ MAGYAROK!!!

Moncsó hozzászólása
Moncsó14164
2008.08.24. 13:14

Köszönjük Nektek ezt a fantasztikus jó játékot és azt az érzést amit utána sok millió Magyar érzett a himnusz alatt! Nagyon büszkék vagyunk Rátok, azt hiszem mondhatom ezt mindenki nevében.Gratulálok! Szép volt FIÚK Szép volt Dénes!!!!!!!!!

levi hozzászólása
levi14163
2008.08.24. 13:12

gratulalok az egesz csapatnak, szep volt fiuk!

petcso hozzászólása
petcso14162
2008.08.24. 13:09

szeretne mas csapat 4 evig ugy bizonytalansagban lenni hogy minden vilagversenyrol eremmel jon haza hihi ti vagytok a legjobbak

én hozzászólása
én14161
2008.08.24. 13:09

Boldog. :D NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK és GRATULÁLUNK Kemény-legények! Ki a jobb? MAGYAROK! :D

kerikaj hozzászólása
kerikaj14160
2008.08.24. 13:02

Szeretem, imádom a csapatot évek óta, de a mai napig ez túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen.. és most ők, ezek a fantasztikus srácok megmutatták, hogy kell 4 év bizonytalanság után ismét felérni a legnagyobb csúcsra! Szavakat nem találok, még aludnom kell rá párat, hogy végre el tudjam hinni.. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! És szívből gratulálok az egész csapatnak, Ti vagytok a legnagyobbak, hej-hej!!! :))

Krisztinka* hozzászólása
2008.08.24. 12:54

Ezer köszönet Nektek, KEMÉNY-LEGÉNYEK!!! És Tisztelet Kemény Dénesnek!! Bearanyoztátok a vasárnapomat! Meg sokakét... =) Imádlak titeket, csak így tovább!!! Gratulálok!! :):)

Anikó hozzászólása
Anikó14157
2008.08.24. 12:54

Tetszik a vlv logo!!!!! :))))

smese4 hozzászólása
smese414156
2008.08.24. 12:50

Helyre állt a világ rendje!!!!Papesz, t is sírtál.LÁTTAM.Pihi, mulatás és minden jó, jár nektek!

Ági hozzászólása
Ági14154
2008.08.24. 12:46

Gratulálok az egész CSAPATNAK!Fantasztikusan játszottatok és megérdemelten nyertétek meg az Olimpiát! Érdekes összefüggést fedeztem fel, az eddigi háromszoros olimpiai bajnokok, Gyarmati Dezső és Kárpáti György egy európai (1952 Helsinki, egy ausztrál (1956 Melbourne) és egy ázsiai (1964 Tokió) helyszínen nyertek. Amikor ezt észrevettem, megnyugodtam, hiszen az ausztrál és az európai győzelem már megvan és most Ázsiában játszottatok... Még egyszer köszönöm, fiúk! Ági

Tamás hozzászólása
Tamás14153
2008.08.24. 12:46

GRATULÁLOK DÉNESNEK, a CSAPATNAK ÉS A STÁBNAK!!!! KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!!!!!!!!!! A Jóisten Velünk volt!! "Kő kövön nem marad, ha elindul a Csapat!!!" "Szóljon a csatadal, hogy hajrá magyar, hajrá magyar, miénk a diadal!"(Kárpátia) Remélem, hogy a magyar diadal után magas állami kitüntetésben lesz részetek és a vízilabda is több támogatást és figyelmet fog kapni! Jó pihenést a Fiúknak, kedves Dénesnek (Aranyember), és az elhivatott segítőknek! És persze ünnepeljetek!!!!!!!! Mert megérdemlitek... Még egyszer köszönjük, a 8 éves fiunk példaképe lett a csapat! Tamás

Panni hozzászólása
Panni14152
2008.08.24. 12:44

... és most, a gratuláció mellé egyetlen mondat, itt biztos mindenki emlékszik rá. "Hogy lehetett egy Kemény Dénest megválasztani? Hát mit tud ő a győzelemről?" Lehet utána csinálni!!! Mégegyszer: ISTEN ÉLTESSEN KEMÉNY DÉNES!!!

Sanka hozzászólása
Sanka14151
2008.08.24. 12:41

Nem tudom tovább ragozni az előttem szólók véleményét. SZÉP VOLT FIÚK. TI VAGYTOK A LEGJOBBAK. KÖSZÖNJÜK AZT A SOK MUNKÁT? ÉS ODAADÁST? ÉS LEMONDÁST AMIVEL EZT ELÉRTÉTEK: VÁRUNK HAZA TITEKET!!!!!!!HAJRÁ MAGYAROK!

szerk hozzászólása
szerk14150
2008.08.24. 12:39

Ismételten tudatjuk mindenkivel, hogy az "Aranygép" kedden korán reggel érkezik Ferihegyre, de várhatóan háromnegyed héttől, a Syma Csarnoknál lehet találkozni először a csapattal!

Panni hozzászólása
Panni14148
2008.08.24. 12:36

Drága Aranyfiúk! Egyszerűen nem találok szavakat, hihetetlen teljesítményt nyújtottatok, csodálatosak Vagytok! Kemény Dénes a legnagyobb, utolérhetetlen, Isten éltesse még nagyon sokáig a fiúkkal és az egész csapattal együtt!!! P.

Daniapukája hozzászólása
2008.08.24. 12:29

Ez nem volt mindennapi. Újra él a magyar! Milyen védekezés volt, Szécsi és elötte a magyar fal, csak oda dobhatták, ahova odaér. A támadás pedig frenetikus volt, Biros ejtése, utolsó másodperces gólja, Kásás emberelönyös figurája a kapufa tövéből, Papesz távoli gólja, amikor épphogy felért, Benedek izomgólja, Madaras bombája, és Varga Dani szélgóljai.....(bocs akit kihagytam). A szurkolók és a hangulat pedig csillagos ötös. Mikor landolnak a KEMÉNY DÉNES reptéren? Ott leszünk. (Ps.: Dénes bácsinak mi lehetett az ásványvizes palackjában?)

Dééé hozzászólása
Dééé14144
2008.08.24. 12:28

Ezer köszönet!

:-) hozzászólása
:-)14143
2008.08.24. 12:22

SZÉP VOLT FIÚK!!!!

Viki hozzászólása
Viki14142
2008.08.24. 12:18

Köszönjük Fiúk!!!!! Fantasztikusak vagytok!!!!! Köszönjük!!!! És Teljes szívünkből gratulálunk nektek!!!!!!!

Danesz hozzászólása
Danesz14139
2008.08.24. 12:16

Végtelen boldogok vagyunk, gratulálok mindenkinek és a Kapitánynak! Szép volt fiúk! Hajrá Vasas!

Edna hozzászólása
Edna14138
2008.08.24. 12:15

Szép kezdés után zseniális befejezés!!:) Megcsináltátok!!!:D Köszönjük nektek ezt a két hetet! Jobbulást a Petinek és jóóó pihenést az egész csapatnak! Jól mutat az a három érem!:)

Ancsa hozzászólása
Ancsa14137
2008.08.24. 12:14

Kedd reggel,fél 6 körül száll le a gép!!

Csaba hozzászólása
Csaba14136
2008.08.24. 12:13

Jol megerdemelt gyozelem, gratulalok nektek fiuk!!!! Elmeny volt nezni fantasztikus jatekotokat!!! Bebizonyitottatok a vilagnak ismet, hogy TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!! Szep volt fiuk!!!!

Berni hozzászólása
Berni14135
2008.08.24. 12:12

Köszönjük fiúk! Nagyon jó érzés! MEGÉRDEMELTÉTEK A GYŐZELMET! Ti vagytok a LEGJOBBAK!! Kemény Dénesnek pedig őszinte elismerésem és tiszteletem. Millió puszi NEKTEK!!!!!

Ancsa hozzászólása
Ancsa14134
2008.08.24. 12:12

Köszönjük fiúk!!!!! Ti vagytok a legnagyobbak!!Jó volt újra veletek hallgatni a magyar himnuszt!Zseniális amit eddig véghez vitettek!! Köszönjük Kemény Dénes,köszönjük aranyos legények!!!

Mónika hozzászólása
Mónika14133
2008.08.24. 12:12

EZ JÓ MULATSÁG, FÉRFI MUNKA VOLT!!! SZÉP VOLT FIÚK! GRATULÁLOK A TÖRÖKBÁLINTIAK NEVÉBEN IS!

Robi és családja hozzászólása
2008.08.24. 12:10

Izgalmas mérkőzés,fantasztikus teljesítmény,szívből gratulálunk! Azert az nem baj,hogy Sapic-nak történt egy kis balesete!!!

diana hozzászólása
diana14131
2008.08.24. 12:10

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen 3 A MAGYAR IGAZSÁG!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ISTENEK VAGYTOK!IMÁDLAK TITEKET,A SZURKOLÓKAT,DÉNEST!!! KATKA6!A Syma csarnokban kedden hánykor????????????????? Megyünk!!!!!!!!!!!!!!NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és a Repülőtérre ki jön????????????????????????????????????? Mikor érkeznek meg a FIÚK??????? Írjatok!(nincs hangom):)))) :)))))))

Dééé hozzászólása
Dééé14130
2008.08.24. 12:10

Mikor jönnek haza ezek az AranyFiúk??? Ha valaki tudja, kérem írja meg! Köszönöm!!!

Dora hozzászólása
Dora14129
2008.08.24. 12:09

Gyönyörü fiuk, gyönyörü gyözelem!!!!! Az összes meccset vegigizgultam es nem mindig voltam teljesen nyugodt!!! Köszi fiuk, most irany london es mar varom hogy elteljen a következö negy ev!!!!! Kemeny Denes a vilag legjobb edzöje!!! Puszi nektek fiuk!!!!!

Anikó hozzászólása
Anikó14128
2008.08.24. 12:09

Szívből gratulálok az egész CSAPATNAK!!!! Köszönjük szépen! Húúú, de nagyon jó volt!!!! Szép volt FIÚK!!!

Bogi hozzászólása
Bogi14127
2008.08.24. 12:08

Ezt nevezem!Megmutattátok a világnak!Jól odasóztatok nekik:) GRATULÁLOK az egész csapatnak!!!

Dééé hozzászólása
Dééé14126
2008.08.24. 12:08

Mikor jönnek haza ezek az AranyFiúk??? Ha valaki tudja, kérem írja meg! Köszönöm!!!

Misi hozzászólása
Misi14125
2008.08.24. 12:07

Ez világszenzáció! Mindenkinek gratulálok! A világ legjobb edzője Kemény Dénes! Nagyon büszkék lehetünk erre a CSAPATRA!

Vitya hozzászólása
Vitya14123
2008.08.24. 12:06

éljen. ezért megérte 2 óra alvás után felkelni, csak nem tudom, hogy alszom vissza... ;-) de ez legyen a legnagyobb gond!

Dééé hozzászólása
Dééé14122
2008.08.24. 12:05

Mikor jönnek az Aranyfiúk??? Kérem írja meg, aki tudja!!! Köszönöm

március13 hozzászólása
2008.08.24. 12:04

SZÉP VOLT FIÚK!!! Köszönjük!!!:)

doublev hozzászólása
doublev14120
2008.08.24. 12:04

HÁROMSZOROS HURRÁ A KEMÉNY-LEGÉNYEKNEK!!!!!!!!! GRATULÁCIÓ MINDENKINEK, AKI ÚJRA A CSÚCSRA VEZETTE A FIÚKAT! Köszönöm ezt a csodálatos délelőttöt!

Zsuzska hozzászólása
Zsuzska14119
2008.08.24. 12:04

Ez gyönyörű volt fiúk!! Fantasztikusan játszottak és annyira, de annyira boldog vagyok,hogy a Magyar Férfi Vízilabda válogatott ismét Olimpiai bajnok!!!!! Gratuálok Nektek! Ti vagytok a legjobbak!!!!

Hajni hozzászólása
Hajni14118
2008.08.24. 12:04

Gratulálok az egész csapatnak!!! Ti vagytok a legjobbak! Köszönet az élményért!! :)))) ARANYos Fiúk!! Szeretünk Titeket és büszkék vagyunk Rátok!!! :)))

Tóth Mihály hozzászólása
2008.08.24. 12:03

Ez világszenzáció!Csodálatos siker, amire nagyon büszkék lehetünk! Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a fiuk teljesítményéről! A világ legjobb edzője Kemény Dénes! Minden dicséretet megérdemelnek!

Zsoci hozzászólása
Zsoci14116
2008.08.24. 12:03

SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!! Nem emelnék ki senkit, ez CSAPATmunka volt! Megint bebizonyítottátok, hogy TI vagytok a világ legjobbjai!!! Aki ezt a meccset nem nézte a magyarok közül, a focit pedig igen,az azthiszem eláshatja magát. MAGYARORSZÁG! MAGYARORSZÁG! MAGYARORSZÁG!

djtesla hozzászólása
djtesla14115
2008.08.24. 12:03

Egy ország sír most, és büsze rátok!! KÖSZÖNJÜKKKK!!!!

Sacka hozzászólása
Sacka14114
2008.08.24. 12:01

VUÁÁÁ!!!! Egyszerűen szuperek vagytok! Köszönjük és büszkék vagyunk rátok!!!!!

Anna hozzászólása
Anna14113
2008.08.24. 12:01

Köszönjük! Büszkék vagyunk! SZÉP VOLT FIÚK!!!!

Sándor hozzászólása
Sándor14112
2008.08.24. 12:01

Éljen éljen!:-) Amúgy Baló a Kemény féle borítékot akkor is kibontotta volna ha nem ilyen eredmény született volna?

Zando hozzászólása
Zando14111
2008.08.24. 11:59

Teljes szívből gratulálok nektek fiúk! Nincs nálatok jobb csapat a világon!!!

A Banda hozzászólása
A Banda14110
2008.08.24. 11:59

Srácok ez nem volt meglepetés, érezte mindeki, hogy ez is meglesz:)Köszönjük ezt az élményt, és GRATULÁLUNK;)Ja és ha lehetne egy kérésünk, Londonban is ugyanilyen játékot szeretnénk látni, mert ugye 3 a magyarigazság, plusz 1 a ráadás::)

Edina és Zoltán hozzászólása
2008.08.24. 11:58

Nagyon - nagyon nagy gratulációnk nektek fiúk! csodálatos, amit elértetek. Fantasztikus CSAPAT vagytok!!!

marci hozzászólása
marci14108
2008.08.24. 11:58

Nagyon jót tesz ez a közhangulatnak, az egész országnak szüksége volt rá! KÖSZÖNJÜK! És ahogy játszott a csapat az valami csoda volt!

djtesla hozzászólása
djtesla14107
2008.08.24. 11:57

Hát itt nem számítanak a szavaka, a mondatok...nem tudok mit mondani, bőgtem, ez hihetetlen, fantasztikus, megcsinálták, Deniék harmadszorrra, őrületesen nagy gratulaaaa!!!

Marian hozzászólása
Marian14106
2008.08.24. 11:56

Szép volt fiúk!!!Köszönjük))))Ti vagytok a Nap Hősei!!! És akkor most megnézem még egy párszor a meccset...

Erika hozzászólása
Erika14105
2008.08.24. 11:55

Ilyen csodás élményben életemben nem volt részem. Sirok, nevetek, Köszönöm!!!!!!!! Csodát műveltetek, ezért érdemes volt élni.

Viki hozzászólása
Viki14104
2008.08.24. 11:55

Köszönöm fiúk, történelmet írtatok. Ti vagytok a legjobbak. Ünnepeljetek, ahogy veletek ünnepel az egész ország. Ti lettetek a világ "gyémánt-csapata". HAJRÁ FIÚK!

Klau83 hozzászólása
Klau8314103
2008.08.24. 11:55

VÉGREEEEEEEEE!!!! Köszönjük fiúk!Fantasztikus, csodálatos volt!

Budafóka Se hozzászólása
2008.08.24. 11:53

Gratulálunk fiúk!

Adri hozzászólása
Adri14098
2008.08.24. 11:50

Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter hozzászólása
Eszter14097
2008.08.24. 11:49

Végre újra a megérdemelt helyen: a világ tetején! Köszönjük és gratulálok!

ORSI hozzászólása
ORSI14096
2008.08.24. 11:49

Gratulálok fiuk!!!!! nagyon szép volt!!!!!!

Pista hozzászólása
Pista14095
2008.08.24. 11:48

Nincs is rá szó!!! Köszönjük fiúk!!!

Maszat hozzászólása
Maszat14094
2008.08.24. 11:47

Fiúk köszönöm ezt a csodát! Köszönöm! Szeretlek titeket! Nagyon boldog vagyok!

Bence hozzászólása
Bence14093
2008.08.24. 11:47

Köszönjük fiúk, egy élmény volt, Gratulálok!!!

gera hozzászólása
gera14091
2008.08.24. 11:46

Erre vártuk, srácok! Nagyon-nagyon sok ember imád titeket!

NES hozzászólása
NES14090
2008.08.24. 11:45

Gratulálok Mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a győzelemhez!!! Én személy szerint 4 éve drukkolok az aranyért és megérte!!! További sok sikert a fiúknak az élet minden terén. Biros Petinek pedig mielőbbi gyógyulást!

Tina hozzászólása
Tina14089
2008.08.24. 11:45

Nagyon szép volt sőt ez nem is kifejezés csodálatos volt!!!!!!!!!! Megérdemeltétek ezt a győzelmet. TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!!MOST MEGMUTATTÁTOK!!!!!! A MAGYAROK A LEGJOBBAK!!!!!!SZÉP VOLT FIÚK! BAJNOK CSAPAT!!!!!!!

kisDumi hozzászólása
kisDumi14088
2008.08.24. 11:44

SZÉP VOLT FIÚK!! SZÉP VOLT DANI!!! SZÉP VOLT DUMI!!!

* hozzászólása
*14087
2008.08.24. 11:44

Ti vagytoooooooooooooooooooooook a legjobbaaaaaaaak...gratulálok:):):) és köszönjük :)

Szonja hozzászólása
Szonja14086
2008.08.24. 11:43

GRATULA!!! Életem jelenleg legszebb pillanata!!! Köszönjük!!! Millió puszi Nektek!

Szurkoló hozzászólása
2008.08.24. 11:42

CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Köszönjük Nektek ezt a hatalmas élményt, a győzelmet és ezt az örömteli napot! Köszönjük, hogy ilyen CSAPATUNK van!

Rebo hozzászólása
Rebo14084
2008.08.24. 11:42

Köszönjük a szép napot ! Szép volt fiúk !!! Most szeretném látni azoknak a véleményét akik szerint a Varga testvéreknek nem volt helyük a csapatban.

Fili hozzászólása
Fili14083
2008.08.24. 11:35

Köszönöm srácok! Istenek vagytok!!!!

¤ hozzászólása
¤14080
2008.08.24. 11:23

Imádlak Benneteket, nagyon ügyesek voltatok!!! (még a nem nekünk drukkoló bírókkal szemben is...) Megérdemeltétek!!!!! Stand up, stand up... :D Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barna86 hozzászólása
Barna8614079
2008.08.24. 11:22

Ezzel a győzelemmel végérvényesen megvan az országnak a II. Aranycsapata!!!

Emese hozzászólása
Emese14078
2008.08.24. 11:20

Ti vagytok a vizilabda Dream Team-je! GRATULÁLOK!

Szilvi hozzászólása
Szilvi14076
2008.08.24. 11:19

Gratulalok fiuk! Csodalatosak voltatok!!!! Szilvi