FACEBOOK

Ausztrália-Magyarország - élő közvetítés

Ausztrália-Magyarország - élő közvetítés
hozzászólás, 2008.08.16.

Negyedik meccsünk a csoportban. Az ellenfél erősebb mint Görögország, gyengébb, mint Montenegró. Lássuk, mire megyünk ellenük. A spanyolok megalázták Montenegrót, így nekünk csak simán nyernünk kell a hátralévő két meccsünket a csoport két leggyengébb csapatával szemben ahhoz, hogy csoportelsőként rögtön az elődöntőbe kerüljünk. Élő közvetítésünk:

A Spanyolország-Montenegró meccset (12:6) is élőben közvetítettük.

Élő közvetítésünk a magyar ausztrálról 9.20-kor kezdődik.

Szécsi véd.

Figlioli elhozza a labdát Kásás elől, de utána kontra.

Molnárt szerelik centerben.

A következő spanyol, majd magyar támadás is a centernél hal el.

Szécsi véd, megúszunk, de nem eléggé. Viszont előnyt kapunk, amit Benedek ziccerben azonnal belő - 0:1.

Kiss Gergely hatalmas átlövése akcióban - 0:2.

Whalan középről lő nagy gólt 1:2.

Kivédekezünk egy emberhátrányt, a végén Whalan lövése megy szögletre Szécsiről. Utána azonban Figlioli hatalmas kapufás gólt lő a pipába, elég messziről - 2:2.

Akcióban bejátszás Kicsinek, aki "méltóképpen ünnepli 75. válogatottságát" - 2:3.

Varga Dani kiállítása után megint Whalan talál be középről, leghátsó emberként - 3:3.

Hosnyánszky is megpróbálja távolról, de nagyon középre megy, így a kapus véd. Egyből hosszan indít, de Biros megszerzi a labdát. Mivel Molnár elöl maradt, hosszú indítást kap, felviszi a kapus elé és ejtéssel fejezi be a ziccert - 3:4.

Egy perc még az első szünetig.

Szécsi szépen véd, de Kis Gábort kiállítják, és bár már csak 15 másodperc maradt, Figlioli belövi - 4:4.

Szünet.

Ausztrál labdaszerzés, de utána Kásás labdát szerez.

Szépen kijátszott magyar előny, Kis Gábor dobja be középen, kiemelkedve a vízből - 4:5.

Kontra után mi jövünk, előnyt kapunk, amit Papesz azonnal értékesít - 4:6.

Szécsi Whalan ejtését szögletre tolja. A centerről kiállítanak (Varga Tamást), az előnyt kivédekezzük és a végén megszerezzük a labdát.

Benedek lövését szögletre tolja Stanton. Kiss Gergely észreveszi, hogy Biros leválik védőjéről, jön a passz és Peti könyörtelen - 4:7.

Kásást küldik ki, Figlioli első lövését blokkolja Varga Dumi, de a második kísérlet utat talál a kapuba - 5:7.

Varga Dani messziről, szinte flegmán lövi el, a kapus először emeli a kezét, de aztán leejti - addigra be is megy a labda a felső kapufáról - 5:8.

Kiss Gergely lövését szögletre tolja Stanton. Magyar előny - körbemegy a labda és Varga Dénes szépen beteszi a hosszúba - 5:9.

Benedek szabaddobás-lövését védi a kapus.

Kásás labdát szerez egy blokkolás után. Utolsó perc a negyedben.

Molnár Tamás kapufát lő.

Félidő.

Miénk a labda, előnyt is kapunk, s a fiúk lekopírozzák a korábbi emberelőny-értékesítéseket,most Molnár Tamás a befejező ember - 5:10.

Maitland valahogy egyedül marad középen, átejti Szécsit - 6:10.

Magyar előny, Madaras fejezi be - 6:11.

Szécsi kétszer is véd hátrányban, de Whalan végül begyűri - 7:11.

Campbell a rövidnél belövi a kapufa és Szécsi között - 8:11.

Kettős hátrányt úszink meg (Kiss Gergely és Varga Dénes), a lövés fölé ment.

Biros csavart ejtése a kapufán csattan.

Woods egyedül marad, befordul és a hosszúba lő - 9:11.

Birost kiállítják, jól védekezünk, majd Szécsi véd.

Szünet.

Figlioli hozza el a labdát egykori reccós csapattársa, Madaras Norbert elől.

Kásás labdát szerez.

Madaras megúszik és ötméterest harcol ki. Biros belövi - 9:12.

Már lejár az emberhátrányunk, amikor nem érünk át és McGregor a balszélen belövi - 10:12.

Magyar fór, Varga Dani a kapufa mellől lő kapásból - állítólag nem volt bent.

Szécsi a kapufáról lepattanó labdát fejjel hárítja.

Páros kiállítás, Kicsi és Maitland. Nálunk a labda, Kemény Dénes időt kér.

Kásás szenzációs mozdulattal lő, de a labda a kapufáról kifelé pattan.

Ausztrál előny, most ők kérnek időt.

Megint úgy kapunk gólt átlövésből, hogy már kiegészült a csapat - 11:12.

Előnyt kapunk, Kiss Gergely lő, a kapus beleér, de bemegy - 11:13.

Szécsi hátrányban ziccert véd, a gólvonal előtt csorgó labdát Kásás továbbpöccinti, de nem veszi észre, hogy Howden ott van... - 12:13.

Kiss Gergely ötméterest harcol ki. Kásás kapufára lövi a büntetőt.

Szécsi véd.

Ausztrál mellélövés.

Molnárt ziccerben szerelik, nincs ötös. Az utolsó perc kezdődik.

Ausztrál előny. A kapufáról a gólvonalra pattan a labda - kimentjük és eldugjuk a labdát a hátralévő 15 másodpercben...

VÉGE!!!!!

Ausztrália-Magyarország 12:13 (4:4, 1:5, 4:2, 3:2)
Peking, Yingdong Natatorium, v: Klopper (holland), Rak (horvát)
Ausztrália: Stanton - Figlioli 3, Maitland 1, Neesham 1, McGregor 1, Whalan 2, Woods 1. Csere: Campbell 1, Franklin, Martin 1, Howden 1, Beadsworth, Sterk (kapus). Szövetségi kapitány: John Fox
Magyarország: Szécsi - Varga T., Kásás, Kiss G. 2, Benedek 1, Biros 2, Molnár T. 3. Csere: Madaras 1, Varga Dénes 1, Hosnyánszky, Varga Dániel 1, Kis G. 2. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Gól - emberelőnyből: 14/3, ill. 9/7
Ötméteresből: -, ill. 2/1
Kipontozódott: McGregor (27.p.), Maitland (28.p.)
Kiállítva - végleg cserével: Whalan (29.p.)

60 régi hozzászólás

fotoVass hozzászólása
2008.08.16. 23:17

Flori, Djtesla: Utolag is bocs az eros fogalmazasert, csak nagyon nem birom, hogy egy csapatsportban kivesztek egy valakit, aki az utolsot hibazta a meccsen es rahuzzatok a vizes lepedot. Szegeny Szivos Marci is kapott hideget-meleget a VB donto utan, pedig az csak egy momentum volt, ami miatt kikaptunk, de nem az EGYETLEN momentum. Mint ahogy itt is, a sok vedekezesi hiba miatt (is) johettek fel a kengurusok, nem Kasa 5-ose miatt. De mindegy, ez a mult, Kasa azota 500-szor latta a mosolygo Auszi edzot videorol es szerintem akkora motivaciot kapott, hogy mostantol minden meccsen 3-saval szorja majd a golokat.

netty hozzászólása
netty13276
2008.08.16. 19:38

Úgy tetszik ahogy Benedek örül a góljainak! :D

abc hozzászólása
abc13269
2008.08.16. 14:12

Szécsi nem mutatta jó formáját!!Lehet, hogy ő is a telihold "áldozata" volt.Tőle nem ezt várnánk. Így aztán a fiúknak jól meg kellett dolgozniuk a győzelemért. Igaz, Fortuna is nekünk kedvezett a végén.

szer hozzászólása
szer13266
2008.08.16. 13:22

na nehogy már most Kásáson csattanjon az ostor. csomószor labdát szerzett, lehet, hogy nem élete formájában játszott, de ott volt. csak annyi az egész, hogy neki látványos hibái voltak, de ettől még a többieknek is voltak botlásaik. gratu a csapatnak amúgy, csak meglesz ez a csopotelsőség! :)

djtesla hozzászólása
djtesla13265
2008.08.16. 13:17

Ne felejtsük el méltatni a Benedek Tibit, ezen az olimpián bebizonyította, hogy ő a vala élt legnagyobb vizilabdázó. Hogy áll már oda 36 évesen az 5. olimpiáján, úgy, hogy mindent már 2x megnyert, olyan fanatizmussal és elszántsággal, mint senki!13 Benedek Tibivel mindnekit 10el vernénk:-)

djtesla hozzászólása
djtesla13263
2008.08.16. 12:58

Ne felejtsük el méltatni a Benedek Tibit, ezen az olimpián bebizonyította, hogy ő a vala élt legnagyobb vizilabdázó. Hogy áll már oda 36 évesen az 5. olimpiáján, úgy, hogy mindent már 2x megnyert, olyan fanatizmussal és elszántsággal, mint senki!13 Benedek Tibivel mindnekit 10el vernénk:-)

diana hozzászólása
diana13259
2008.08.16. 12:29

Gratulálok!!!Fontos volt ez a győzelem és meglett!!! És,hogy miért lett ilyen szoros a meccs? A Telihold:),ahogy Molnár Tamás nyilatkozta. Megyek megnézem a jövőheti holdállást.:) HAJRÁ MAGYAROK!MI HISZÜNK BENNETEK!NAGYON!!!

dro hozzászólása
dro13256
2008.08.16. 12:17

hosnyanszky 2percet jatszott ma.. de miért?

nagy hozzászólása
nagy13253
2008.08.16. 12:01

azt elfelejtettem, hogy most jön egy sima kanada, majd pihenunk pentekig.. meglesz az arany

Benőke hozzászólása
Benőke13251
2008.08.16. 12:00

De hamar elfelejtettétek, hogy Kiss Gergő is kihagyott egy büntetőt!... És a mai meccsen milyen jól játszott! Erről ennyit. Kása majd legközelebb jöbban játszik... Mihez képest? Most is szenzációs volt, csak ő játszik végig minden meccset,mezőnyjátékosként nagy szükség van rá, ezt bizonyította az Unicum-kupa is! Ügyesen és felszabadultan fiúk! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

nagy hozzászólása
nagy13250
2008.08.16. 11:59

gyerekek, ne baszogassatok mar a csapatot, van ilyen, hogy nem megy jól. a horvatok kikaptak az amerikaiaktol, szerbek csak 4-2re verték az amcsikat és eszmeletlenul kikaptak a horvatoktol. montenegro 6al veszitett spanyolok ellen.. -lehet hogy benne volt hogy nme akarnak a szerbekkel jatszani a kozepdontobe mert ha ugy szamolom a masik csoportba korbeveres lesz es 1.horvato. 2. usa 3. szerbia lesz a sorrend. tehat lehetne egy usa montenegro meccs es egy szerb spanyol. de montenegro ra is baszhat bocs a karomkodasert de maskepp nem lehet ezt mondani. szoval hetfon ők az ausztralokkal jatszanak.. ha ott zako akkor nekik vége. komoly lesz a vegelszamolas. a lényeg h mindenkinek lehet hullamvolgye. inkabb most jatszunk szarul, mint az elodontobe v a dontobe. nekem ennyi a velemenyem tudom h idegesito h ilyen szoros volt a meccs. de hat nyertunk.. az a lenyeg. es mar csak 2 meccset kell nyerni. szecska mondjuk eleg gyenge volt:) meg a hatranyvedekezesunk

naaa hozzászólása
naaa13248
2008.08.16. 11:58

Örülök,hogy nyertünk!Gratulálok a csapatnak!A két centerünk tényleg fantasztikus volt!!!Papesz,Kicsi szuper! Kásás Tamásról meg annyit,hogy van,amikor jól csinálja,de már van,amikor messze elmarad a teljesítménye a tudása mellett. Ezt valahogyan elő kellene neki vennie!!!Remélem Kemény Dénes levetíti neki egyszer-kétszer a kihagyott 5ös-ét és az utána vigyorgó kengurú szövetségi kapitányt... És a malagai Eb-n is kihagyott egy 5öst.De ez is és a mai meccs is már a múlté,nem azzal kell foglalkozni,hogy mi van mögötte,hanem,hogy mi lehet még előtte! A tv közvetítés pedig valóban katasztrófális!!!És most tudjuk kiről van szó... Szégyen,hogy engedik még mindig ezt a stílusú közvetítést és még fizetést is kap érte az illető. A kinti szurkolóknak újabb respect!!! Mindemellett bízom a Magyar Csapatban és Kemény Dénesben! Hajrá Magyarok!

Anikó hozzászólása
Anikó13245
2008.08.16. 11:14

FotoVass! Ki az a Flori? Keresem, mire írtad neki ezt?

t hozzászólása
t13244
2008.08.16. 11:13

Tisztelem, szeretem a magyar csapatot. MIND a 13 játékost, edzőt, gyúrót, orvost, pszichológust. Rengeteg szerencsét, erőt kívánok az elődöntőhöz!!!! HAJRÁ,HAJRÁ MAGYAROK!!! Millió puszi Éva néni.

Eszter hozzászólása
Eszter13243
2008.08.16. 11:13

Ne tegyétek a felelősséget egy játékosra se!!!! Tény nem ment be az 5-ös, de csinálja Kásás után bárki, azt ami már mögötte van. Itthonról szurkoljunk a fiúkért és ne küldjünk negatív mondatokat feléjük. Szeressük őket és HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Gábor hozzászólása
Gábor13242
2008.08.16. 11:10

Bocsánat a legfontosabbat elfelejtettem: HAJRÁ MAGYAROK!!!

GPFun hozzászólása
GPFun13240
2008.08.16. 11:02

T. szerk. Miért is kellet kivenni a mezeit bíráló hozzászólásokat? Azért mert a közvetítés kriminális mi még a magyaroknak szurkolunk, csak néma TV-vel nehezebb. Igaz, hogy a rádiót legalább lehet hallgatni.HAJRÁ MAGYAROK! Most már elég minden meccset 1 góllal megnyerni. Nem lesz könnyű, de sikerülni fog.

... hozzászólása
...13239
2008.08.16. 11:00

Lehet,hogyha a Varga Danit és a Hosit többet játszatta volna a Kemény,akkor nyugisabb meccs lett volna.Az EB.-n is 12 gólos volt a Hosi,most meg 2 mp-cekre teszi be.Fel sem lehet venni a játék ritmusát ennyi idő alatt.

djtesla hozzászólása
djtesla13238
2008.08.16. 10:59

Illetve tiszteld meg annyira a másik fórumozót, hogy nem írod azt neki, hogy "kussolhatnál". Mondjuk tökmindegy, a hozzászólása úgyis törölve lett ahogy látom.

djtesla hozzászólása
djtesla13237
2008.08.16. 10:57

FotoVasas szeirntem nincs igazad, Kása már nem a régi, gondolod x éve nem fogták ugyanígy, nem figyeltek rá ugyanígy, amikor még fantasztikusan hozta magát és lőte a gólokat? Hasznosan játszik, labdákat szerez, kapufákat lő, de most 2 gól különbésg az ő hibájából fakadt, ennyire nem szabad szerintem elfogultnak lenni, ő a vizilandázás Maradonája, de már nem a régi, ezt miért nem lehet elismerni?

Ildi hozzászólása
Ildi13236
2008.08.16. 10:57

Továbbra is az a véleményem, ez az oldal ne a játékosok szidalmazásától zengjen... A szurkolásra nagyobb szükségük van...szerintem. Pihentessük az idegeinket! Szép hétvégét mindenkinek, és jó szurkolást minden magyar versenyzőért!

Flori hozzászólása
Flori13235
2008.08.16. 10:55

Lehet, hogy igazad van Fotovass csak nagyon mérges voltam, de a Kemény Dénes mondta egyszer, hogy a kapufa olyan mintha 3 méterrel mellé lőnénk.

vivi hozzászólása
vivi13234
2008.08.16. 10:55

Flóri menj haza te!!!!!!!!!!!!!!!!! a fotelból könnyen beszélsz

djtesla hozzászólása
djtesla13233
2008.08.16. 10:51

A Kásás Tominak nagyon fel kell javulnia, most majdnem rajta ment el a meccs, kihagyott 5 ös és benézett potyagól asszisztálás. A kiss Gergő, lehet, h nem élete csúcsformájában játszik, de amiért imádom, azt ma megint bizonyította: kiélezett helyzetben, amikor az idegek harca dönt, ő mindig kimagaslik és felnő a feladathoz, igazi nyerő játékos. Madaras egyenlőre megbújik a mezőnyben, hol vannak a fantasztikus rövidre vágott góljai? Benedek Tibi, Varga Dumi, és mindkét center viszont fantasztikus, Biros is hozza magát, a Dani még fog javulni de jobban érzi az olimpiát mint ahogy az ebt érezte, Varga Tomi nagy kérdőjel, eddig többynire csak a kiállítások megszerzésében 'jeleskedett', Szécsi formán kívül, Hosi az ebn kilőtte magát. Lutri lesz itt nagyon a végjáték, a szlávok is betliznek sorban. HAJRÁ ÉS HAJRÁÁ!

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:51

Flori, ne haragudj, de marhasagokat beszelsz. 3 kapufat lott Tomi, ha azok bemennek, most kussolhatnal rendesen. A sport arrol is szol, hogy neha nem mennek be a lovesek. Kasas az egyik fontos eleme a CSAPATNAK, nem kell, hogy golkiraly legyen, eleg, ha jo passzokat ad es jol vedekezik. Az o zsenialitasat senki sem tudja potolni, nincs szovetsegi kapitany a vilagon, aki elkuldene. Ha ertened a csapatjatekot, akkor azt is tudhatnad, hogy nem csak golszorasra tartanak jatekosokat. Kasas mindig lekot minimum par ellenfelet, mert tudjak, hogy oda kell ra figyelni. Ha tobb helyet hagynanank neki,akkor megszorna magat, de inkabb fogjak kemenyen, nehogy fickandozzon. A tobbieknek kell(ene) potolnia a goljait. Ma amugy sokkal inkabb a vedekezesunk omlott ossze a masodik felidoben, mint a tamadasunk. Az, hogy nem lottunk golokat, a rossz vedekezes miatti idegeskedes miatt van. Kasas 5 meterese? Mas is hagyott mar ki ilyet, ha ezert elkuldenel egy jatekost, akkor elfogyna a csapat az olimpia vegere.

Eszter hozzászólása
Eszter13231
2008.08.16. 10:46

Majdnem infarktust kaptam :-((((

S hozzászólása
S13230
2008.08.16. 10:40

kész vagyok....nem igen ment a játék az utolsó 2 negyedben. Kásás Tomi mélyen a tudása és az elvárás alatt játszik, most majdnem megszivtuk. Figyeljetek srácok!! jók vagytok, pihenjétek ki magatokat és irány a döntő!!! Hajrá magyarok!!!!

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:40

Hhhuu, nezem a kovetkezo bevonulast, a szerbeknek elegge elgyotort arcuk van... Nem tudjak, mit csinaljanak Kina ellen... Foleg ugy, hogy a horvatok kikaptak az USA-tol, a crnagoracok meg a spanyoloktol...a harom szlav csapat szamolgat rendesen ossze-vissza, szerintem meg fogjak szxvni a vegen...

t hozzászólása
t13227
2008.08.16. 10:36

Soha rosszabb meccset GRATULÁLOK!

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:35

ez nem meleg pite volt, hanem egy borzalmas 2. felido, amit rossz volt nezni... Nehez ezt megerteni... Az, hogy kozte 5nel az auszik vedekezest valtanak, miert nem vettuk eszre? Vagy, ha eszrevettuk, akkor mi miert nem valtottunk? Na mindegy. En a 3. negyedben kapust csereltem volna.

peti hozzászólása
peti13225
2008.08.16. 10:35

hűűűűű 9:5ről nem szabadott volna igy lennie! Megvan az a lényeg! Hajrá Magyarok!!!:-)

t hozzászólása
t13224
2008.08.16. 10:34

Nem lehet, hogy az x jobb lett volna? Ha Ausztrália megveri a negrókat...

K hozzászólása
K13223
2008.08.16. 10:34

de jó hogy vége...

Ildi hozzászólása
Ildi13222
2008.08.16. 10:34

hát ez szerencse volt... hajrá magyarok!

zsfff hozzászólása
zsfff13221
2008.08.16. 10:31

jajj, úgy izgulok forradalom van a n_ikámban

K hozzászólása
K13220
2008.08.16. 10:30

De miért Kása lövi? Jajjj:(

t hozzászólása
t13219
2008.08.16. 10:29

Szinte tudtam. Kása nem tud 5-öst lőni.

TZS hozzászólása
TZS13218
2008.08.16. 10:29

Gyerünk, fiúk! Nincs jó napotok, de így is hozni kell. Főleg, hogy Montenegró kikapott. Lassúak vagyunk és nem koncentrálunk. Kapjátok össze magatokat erre a három percre!!!!!

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:27

epen kerdezni akartam, hogy vajon Kiss Gergo miert nem lo kapura :-) maskor hamarabb kerdezem...

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:24

nna, akkor ezt ki kell vedekezni. Az a 3. negyed nagyon nem hianyzott....

GPFun hozzászólása
GPFun13215
2008.08.16. 10:20

Nagyon kérem, ha valaki olvassa ezt a TV1-be csináljanak valamit ezzel a mezeivel, mert már lassan csak némán lehet nézni a közvetítést. Ekkora balf..t keresve sem találni a jelenlegi médiákban, pedig ez igazán nagy szó!

t hozzászólása
t13214
2008.08.16. 10:19

Mindig így kellenne ezeket a meccseket közvetíteni. A rádióban két hozzáértő 3-4 mp-cel előbb elmondja mint amit látok a néma Tv-ben.

t hozzászólása
t13213
2008.08.16. 10:14

Izgis nyolc perc jön.-:)

Mia hozzászólása
Mia13212
2008.08.16. 10:14

6:11-ről 9:11?

K hozzászólása
K13211
2008.08.16. 10:11

FotoVass igazad lehet!

Mia hozzászólása
Mia13210
2008.08.16. 10:11

Jaaaj neeee...

t hozzászólása
t13209
2008.08.16. 10:11

Szécsi ma tényleg nem a legjobb formáját hozza, de Kemény tudja mi kell a CSAPATNAK.

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:10

ez most igy azert nem a legjobb...

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 10:05

imadom Szecskat, de most lehet, hogy cserelni kellene, Gergely Pista nagydarab alakja jobban betakarna a kaput. Es egeszen mas stilusban ved, megzavarhatna az auszikat...

t hozzászólása
t13206
2008.08.16. 10:04

Szép napot, jó szurkolást! De jó nézni a srácokat.-:)/Hja! és imádom a spanyolokat.../

K hozzászólása
K13205
2008.08.16. 09:53

nagyon jók vagyunk!!! :)

Ildi hozzászólása
Ildi13204
2008.08.16. 09:52

Emberelőnyben is egyre jobbak vagyunk... hajrá!

peti hozzászólása
peti13203
2008.08.16. 09:50

jok vagyunk a védekezés nagyon jó megint!

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 09:49

vajkezu Varga Daniel Rudolf.... Run Run Rudolf, ahogy a hires amerikai nota mondja

FotoVass hozzászólása
2008.08.16. 09:45

halkan szeretnem megjegyezni a centereink fantasztikus teljesitmenyet.

Eszter hozzászólása
Eszter13200
2008.08.16. 09:37

MINDENT BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yxcvbn hozzászólása
yxcvbn13199
2008.08.16. 09:29

Szecskának körszakálla hova tűnt?

peti hozzászólása
peti13198
2008.08.16. 09:25

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi hozzászólása
Ildi13197
2008.08.16. 09:20

Hajrá magyarok!

K hozzászólása
K13196
2008.08.16. 09:20

HAJRÁ FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK!!!! Kicsi! Boldog 75. válogatottságot!:)