FACEBOOK

Molnár Tamás: Majd utólag derül ki, hogy éreztem magam Pekingben...

Molnár Tamás: Majd utólag derül ki, hogy éreztem magam Pekingben...
hozzászólás, 2008.08.14.

Molnár Tamással, a csapat centerével a legutóbbi (Spanyolországgal vívott) és a soron következő (Ausztrália elleni) meccsről beszélgettünk. Papesz szerint optimizmusra ad okot a csütörtöki háromgólos győzelem - és ezt mi is így gondoljuk.

- Nagyon fontos meccs volt, ennek megfelelően készültünk. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, egyetlen másodpercig sem gondoltuk azt, hogy ott fog folytatódni, ahol a görögök elleni mérkőzés befejeződött. Ennek megfelelően alakult az eredmény is. Kicsit állva maradtunk az elején, de aztán szerencsére elkaptuk a ritmust, s a végére sikerült felőrölnünk őket, ami nagyon értékes két pontot jelentett. Az volt a tétje a mai meccsnek, hogy adott esetben, ha kikapunk, akkor a négy közé jutásért esetleg a szerbekkel kell játszani. Ezt szerencsére sikerült elkerülni, mennünk kell tovább, csak a saját dolgunkkal foglalkozni, és akkor oda fogunk érni, ahova szeretnénk. Jelen pillanatban azzal kell foglalkozni, hogy Ausztrália következik. Számolgatnunk nem kell, az, hogy a spanyolokat három góllal vertük, mindenféleképpen optimizmusra ad okot a csoportelsőség tekintetében, de meg kell várni, hogy mi lesz a Spanyolország-Montenegró meccs eredménye.

- Mit mond neked a Montenegró-Görögország 10:6?

- Szerintem a görögök a továbbjutás szempontjából nem rúghatnak labdába, nyilván az önbecsülésükért is játszottak, azt mondom, hogy reális eredmény.

- Beszéljünk a soron következő ellenfélről, Ausztráliáról.

- Az ausztrál és az amerikai vízilabda nagyon hasonló, jól úsznak, jól lőnek, nagyon jól passzolnak, mindent megtanultak erről a játékról. Magában a vízilabdázásban nem jók, de abban is nagyon sokat fejlődtek az utóbbi években, mert nagyon sok ausztrál és amerikai játékos játszik már európai él-bajnokságokban. Az ausztrálok két-három legjobb játékosa Olaszországban, Spanyolországban szerepel, ennek megfelelően nagyon masszív a csapat gerince, egy percig sem szabad őket lebecsülni. Nem véletlen, hogy egy előkészületi meccsen kettővel verték Montenegrót, a spanyoloktól itt Pekingben csak eggyel kaptak ki úgy, hogy az elején kicsit elszunnyadtak, Spanyolország már 4:1-re vezetett, onnan jöttek fel. Mindenféleképpen száz százalékos erőbedobásra lesz szükség ellenük, de azt hiszem, ha az megvan, akkor magabiztos győzelemre lehet számítani.

- Hogy érzed magad Pekingben?

- Nagyon jól, köszönöm szépen, minden rendben. Pontosabban: majd utólag fog kiderülni, hogy jó volt-e itt vagy sem…

- A családdal hogy tartod a kapcsolatot?

- Napi kapcsolatban vagyunk, vagy a mobilomon hívnak, a kínai számon, ami szerencsére ingyen van, és egész sokat tudunk beszélni, vagy pedig interneten keresztül.

- A helyi viszonyok milyenek?

- A pihenés abszolút rendben van, maga a szállás is nagyon jó, a kaja lehetne egy kicsit jobb minőségű és változatosabb, de a célnak megfelel, s azért mindenki megtalálja, ami az igényeinek megfelelő, úgyhogy ez legyen a legnagyobb problémánk ez alatt a két és fél hét alatt.

- Ezt kívánjuk mi is!
Címkék:
Molnár Tamás Volvo

7 régi hozzászólás

szbarat hozzászólása
szbarat13183
2008.08.15. 22:46

Szerintem azzal mindenki tisztában van,hogy ha Ádám nem sérül le,akkor Molnár T. itthon marad.Kiváncsi vagyok nagyon a centerjátékára majd a szerbek ellen,mert Athén óta a szemémben látszik,hogy nagyon fél tőlük. Ádám a szerbek ellen 100szor jobb,mint Molnár.

zsanna hozzászólása
zsanna13165
2008.08.15. 12:56

Csatlakozok az előző hozzászólásokhoz. HAJRÁ MAGYAROK!!!! VELETEK VAGYUNK!!!! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!

elza hozzászólása
elza13164
2008.08.15. 12:32

MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!

Gerzson hozzászólása
Gerzson13162
2008.08.15. 11:29

Nagyon szeretnék üvölteni. Egy igazán hatalast övültei pár nap múlva. Veletek vagyunk! Kell ez az arany nekünk, nekem, nektek, az országnak! "Ki a jobb???"

hafujaszel hozzászólása
2008.08.15. 11:13

Jó olvasni ezeket az interjúkat. Kitartást fiúk a kaja frontján. A kedves szerkesztőktől kérdezném, hogy abban tudnak-e valamit segíteni, hogy firefox alatt ne fagyjon le ez az új, volvós oldal, nálam gyakran történik, kénytelen vagyok explorer plugint használni, de ez legyen a legnagyobb bajom, gondoltam megemlítem. Néma gyereknek, anyja se érzi a szagát. Nagy nagy tapsok a kinti szurkolóknak, az előretolt helyőrségnek, illetve az újabb érmeseknek.

t hozzászólása
t13156
2008.08.15. 08:09

Milyen kajára vágytok? Bármit elkészítek "csak" nyerjetek. HAJRÁ,HAJRÁ MAGYAROK! Srácok nyernetek kell ezen az olimpián. Egyrészt mert a többi sportág képviselői rendre betliznek-/eddig/-, másrészt mert képesek vagytok rá! Erőt,szerencsét a legvégéig!!! Puszi:-Éva néni.

Szöszke hozzászólása
2008.08.15. 04:18

Hajrá Papesz! Remélem 25.-én is azt mondod jól éreztem éreztük az egész csapat magunkat! Mindent nyertek már mások is.Olimpiát elég régen csak Ti.AZ IGAZI DREAM AKIK GYŐZELEMRE SZÜLETTEK!!!