FACEBOOK

Versenyzők szerdai aranyköpései

Versenyzők szerdai aranyköpései
hozzászólás, 2008.08.13.

Néhány versenyző szerdai aranyköpése a pekingi olimpiáról:

"Nevetséges, hogy hányszor láttam már a mocskos szádat a váltó óta. Most már fejezd be, amit elkezdtél, hogy te leszel minden idők legjobb sportolója" - szól az az sms, amelyet az amerikai Michael Phelps úszó kapott egyik barátjától, és amelyet nevetve felolvasott sajtóértekezletén.

"A végén már tényleg nem láttam semmit. Csak a karcsapásaimat számoltam, és reméltem, hogy úgy fogok célba érni, ahogy kell" - mondta az amerikai, mesélve, hogy a 200 méteres pillangó alatt szemüvege megtelt vízzel. 

"A versenydressz nagyon könnyen szakad, ezért felvettem alá az edződresszemet, nehogy kellemetlen meglepetés érjen, és egyszer csak ott találjam magamat meztelenül" - mondta Federica Pellegrini olasz úszó.

"Hogy néznek ki a súlyemelők? Sok lány mondja: nem akarok úgy kinézni, mint a súlyemelők. Nem is kell senkinek úgy kinézni" - Michaela Breeze brit női súlyemelő. 

"Bármit csinált, mindenért adtak neki pontot, én meg akárhányszor ütöttem meg, soha nem ítéltek meg semmit" - Joe Murray brit ökölvívó, akit legyőzött a kínai Ku Jü (Gu Yu).

"Nem igaz, hogy nem tudok veszíteni, csak nem szeretek veszíteni" - Laura Flessel-Colovic francia párbajtőröző, miután kikapott a negyeddöntőben.

"Alszom. Az alvás enyhíti a nyomást" - Ingvild Snildal norvég úszó válaszul arra a kérdésre, hogy hogyan tudja elviselni a rá nehezedő nyomást.

(MTI)

Címkék:
olimpia Peking