FACEBOOK

Döntetlennel kezdtünk

Döntetlennel kezdtünk
hozzászólás, 2008.08.10.

Döntetlennel ért véget a Montenegró elleni csoportrangadó. A magyar csapat jó játékkal mutatkozott be a pekingi olimpián, már három góllal is vezetett az Európa-bajnok ellen, de pillanatnyi kihagyások miatt a végén mégis örülhetett a döntetlennek. A következő ellenfél keddre virradóra Görögország lesz. 



Élő közvetítésünk a mérkőzésről

"Itthon vagyunk!" - skandálták a magyar szurkolók az uszodában, s Kásásék igyekeztek élni a hazai pálya előnyével. 



Molnár Tamás átlövésével mi szereztünk vezetést, de Janovics gyorsan egyenlített, majd a vezetést is megszerezte. Madaras emberelőnyből egyenlített, s még a szünetig egy gólváltás történt: Uskokovics találatára Kis Gábor válaszolt.

A második negyedben sokáig nem esett gól, Biros törte meg a jeget ötméteresből. Ezután Benedek-percek következtek, Tibi két gólja között sajnos Janovics is lőtt egyet büntetőből, ráadásul az eset előtt  Hosnyánszkyt cserével, végleg kiállították.



A harmadik nyolc perc kimaradt magyar helyzetekkel és kapufákkal indult, végül azonban góllá érett a nyomás, Varga Dánielt állították meg szabálytalan eszközökkel, a büntetőt pedig Kásás értékesítette (7:4). Szinte azonnal jött a válasz: Biros szabálytalansága után ismét Janovics célozhatott zavartalanul öt méterről és nem hibázott. Varga Dénes fórból elért találatával tartottuk az előnyt, Ivovics azonban akcióból, Jokics pedig emberelőnyből volt eredményes, így egy gólra feljöttek a montenegróiak. Egy perccel a negyed vége előtt kettős emberhátrányba kerültek a magyarok, Petar Porobics szövetségi kapitány pedig időt kért, s később kiderült, jó utasításokat adott, túlerőben lévő tanítványai ugyanis egy "csikicsuki" végén bevették Szécsi Zoltán kapuját, ezzel pedig ledolgozták háromgólos hátrányukat.


(MTI-fotó: Illyés Tibor)

A záró negyedben először Kásás volt eredményes, Ivovics azonban válaszolt, majd Gojkovics révén hosszú idő után először ismét átvette a vezetést a rivális. Már csak szűk egy perc volt hátra, amikor veszni látszottak a magyar remények, de Varga Dénesnek végül egy bejátszás után okos góllal sikerült bevennie a kaput, így döntetlen lett a vége.

Kemény Dénes szövetségi kapitány az MTI-nek:
"A sorsolás miatt nem volt alkalmunk úgynevezett bemelegítő meccset játszani, mindjárt a montenegróiakkal kezdtünk, akik most nyertek Európa-bajnokságot és nagyon erős csapat. A mérkőzés elején és közepén mi álltunk közelebb a győzelemhez, de aztán védelmi hibák miatt megfordult a helyzet. Azt hiszem, ezek után mindkét gárda elégedett lehet a döntetlennel, bár vegyes érzelmek kavarognak bennem, édes és savanyú, hogy stílszerű legyek."     

Kásás Tamás:
"Az döntötte el a találkozót, hogy 7:4-es vezetésnél, emberelőnyben kihagytunk egy tiszta helyzetet, ha akkor nem hibázunk, végképp megtörjük őket. Mostantól minden mérkőzésünket meg kell nyernünk, ha lehet, minél nagyobb gólkülönbséggel."



Magyarország-Montenegró 10:10 (3:3, 3:1, 2:4, 2:2)
Peking, Yingdong Natatorium, v: Margeta (szlovén), Caputi (olasz)
Magyarország: Szécsi - Varga T., Madaras 1, Varga Dénes 2, Kásás 2, Kiss G., Biros 1. Csere: Hosnyánszky, Benedek 2, Varga Dániel, Kis G. 1, Molnár T. 1. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Montenegró: Scsepanovics - N. Janovics, Ticsics, M. Janovics 4, Ivovics 2, Gojkovics 2, Jokics 1. Csere: Brguljan, Paskovics, Vukcsevics, Uskokovics 1, Zlokovics. Szövetségi kapitány: Petar Porobics
Gól - emberelőnyből: 12/5, ill. 8/2
Ötméteresből: 3/2, ill. 2/2
Kipontozódott: Ticsics (20.p.), M. Janovics (27.p.), Ivovics (30.p.)
Kiállítva - végleg cserével: Hosnyánszky (16.p.)

- Egy órával a meccs után tudod már higgadtan értékelni a történteket?

- Közvetlenül utána is higgadtan tudtam értékelni. Nagyon „kínai” meccs volt, olyan édes-savanyú. Egy perccel a vége el
őtt, amikor akciógólt kaptunk, egyáltalán nem tűnt sanszosnak, hogy ki tudunk egyenlíteni, ehhez képest sikerült. Ugyanakkor mindenki láthatta, hogy mekkora szarvashibákat követtünk el a harmadik negyed közepétől a negyedik negyed elejéig, gyakorlatilag kiengedtük a kezünkből a mérkőzést.

- Az elején nyugodtnak tűnt a hangulat, aztán valahogy meccs közben felpörgött mind a két csapat…

- Szerintem a meccs elejétől kezdve nagyon dinamikusan és jól játszott a két csapat. Az a baj, hogy amikor vezetünk két-három góllal, akkor nem elég normálisan támadni, hanem oroszlánként kell védekezni. Az ember minél jobban be tudja fagyasztani hátul a játékot, annál valószínűbb, hogy ebből a két-három gól különbségből még nagyobb lesz. Ott voltunk mi figyelmetlenek, nem eléggé agresszívak, hagytuk, hogy a háromgólos előny csökkenjen, nem haraptunk keléggé. Mindenképpen tanulságos lesz ezt a meccset visszanézni, és nem csak taktikailag, vagy nem csak a szakmai része miatt, hanem a hozzáállás szempontjából is. Nehezen elfogadható néhány játékostól, hogy ha valamilyen negatív élmény éri - akár egy játékvezetői hiba -, nem tudja ezen túltenni magát, hanem ettől befolyásoltan, továbbra is idegesen, vagy hibákat elkövetve játszik.

- Hosi mit csinált, hogy cserével végleg kiállították, mert nem lehetett látni a közvetítésben?

- Így van. Szerintem a bírók sem látták. Állítólag megütötte a centert víz alatt. Legalábbis nekem ezt mondta a center. Hosival még nem beszéltem.

- Összességében milyen képed van a csapatról, azt nyújtották, amit vártál?

- Összességében az a képem, hogy olyanok vagyunk, mint egy nagyon jó versenyló, ami nem tudja saját magáról leszaggatni azokat a köteleket, amelyek visszafogják. Ebben a meccsben egy pici figyelemmel benne lett volna egy férfias 3-4-5 gólos győzelem is, ha a kellő pillanatban mindenki tud koncentrálni, és nem nyafog és nem máshol jár az esze. A tíz kapott gól sok, a tíz lőtt végül is jó. A harmadik negyedben elől is elkövettünk hibákat emberelőnyben, gyönyörűen kijátszva két méterről hagytuk ki a helyzeteket. Ezek közül bármelyik bemegy, akkor már néggyel vezetünk volna, ami azért Montenegró játékkedvén is meglátszott volna.

- Mennyire szúrtad le a csapatot meccs után?

- Egyáltalán nem, mert nem volt még megbeszélés, az elmúlt egy-másfél órában elsősorban a média érdeklődését kellett kielégítenem. A játékosok elmentek ebédelni, utána fogunk majd találkozni, aztán pihenő lesz, este valószínűleg megnézzük a mérkőzést, mert nagyon tanulságosnak tartom.

BENEDEK TIBOR:

- Nehéz volt. A jó kezdéshez megvolt a ritmus és a hangulat, s mind a két csapat nagyon akart. Tudtuk, hogy az eredmény lényeges a csoport végeredménye szempontjából. Látszott, hogy mind a két csapat nagyon akar nyerni.

- A háromgólos előnyünk mennyire jelentett biztos fölényt? Érezted, hogy megvan a meccs?

- A három gólról már sokszor kiderült, hogy nem nagyon nagy el
őny, a negyedik negyed végére ez most is bebizonyosodott. Háromgólos előnynél nem szabad megnyugodni egy pillanatig sem.

- És most túlontúl megnyugodott a csapat vagy mi történt hogy fordítottak a montenegróiak?

- Igen, mindenképpen átkerült a kezdeményezés az ő kezükbe. Mi egy kicsit megnyugodtunk a háromgólos vezetéstől, ők belelkesedtek, egyre jobban jöttek fel ránk.

MADARAS NORBERT:

- Sajnálom, hogy nem sikerült a győzelem. Meglehetett volna, de így minden lehetséges, természetesen a csoportelsőség is. Annyiban nehezítettük meg magunknak, hogy mostantól a gólkülönbségre is figyelni kell. Elsősorban persze a győzelemre kell törekedni, de most már az sem lesz mindegy, hogy milyen különbséggel nyerjük a meccseket.

- Mennyire voltak felpörögve a montenegróiak?

- Nyilván ez az első meccs volt nekik is, sőt, nekik az olimpiák történetében is az első. Ettől függetlenül talán megfoghattuk volna őket, mikor elhúztunk, de ebből is látszik, hogy azért jó játékosok vannak ott. Fiatalok ugyan, de tapasztaltak, tehát 7:4-nél, 8:5-nél nem ijedtek meg, hanem tették a dolgukat tovább és sajnos feljöttek.

- Nálunk mi az, amin változtatni kell?

- Igazából nincs egy olyan dolog, hogy ezen vagy azon ment el. Többé-kevésbé, egy-két hibától eltekintve jól működtek a dolgok. Nyilván nem feltétlenül jó tíz gólt kapni, de a védekezés szerintem nem volt rossz.

VARGA DÁNIEL (RUDOLF):

- Sok konzekvenciánk van, viszont jobban örülnék, ha három pontunk lenne.

- Mik a konzekvenciák?

- Az, hogy ha a háromgólos vezetés után ugyanúgy védekezünk, ahogy azelőtt, akkor megnyerjük négy-öt góllal ezt a meccset.

- A montenegróiak Malagához képest milyenek voltak?

- Szerintem ők Malagában 100 százalékot adtak, és itt is ugyanannyit. Ha mi is száz százalékot adunk, akkor megnyerjük a meccset az előbb említett különbséggel. Előrelépési lehetőségünk tehát inkább nekünk van és semmi gond, fogunk mi még úgy játszani…



A magyar válogatott legközelebb kedden játszik, magyar idő szerint reggel 8 órától a görögök ellen száll vízbe.

Olimpiai aloldalunk

További eredmények (1. forduló):

A csoport:
Ausztrália-Görögország 12:8 (5:5, 4:3, 2:0, 1:0)
Spanyolország-Kanada 16:6 (5:2, 4:2, 3:1, 4:1)

A csoport állása: 1. Spanyolország 2 pont (16:6), 2. Ausztrália 2 (12:8), 3. Magyarország és Montenegró 1-1 (10:10), 5 Görögország 0 (8:12), 6. Kanada 0 (6:16)

B csoport:
Horvátország-Olaszország 11:7 (3:3, 2:0, 4:1, 2:3)
Egyesült Államok-Kína 8:4 (3:1, 1:2, 2:1, 2:0)
Szerbia-Németország 11-7 (1:3, 5:2, 2:2, 3:0)

A csoport állása: 1. Szerbia és Horvátország 2-2 pont (11:7), 3. Egyesült Államok 2 (8:4), 4. Olaszország és Németország 0-0 (7:11), 6 Kína 0 (4:8)

58 régi hozzászólás

diana hozzászólása
diana12964
2008.08.11. 23:56

én is,én is kelek,holnap reggel és nézem a meccset és NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ FIÚK!!! KISS GERGŐ,KÁSÁS TOMI,BIROS PETI,HOSI,SZECSKA,KICSI,MADARAS NORBI,PAPESZ, ANDOR,RUDOLF:),VARGA TOMI,BENEDEK TIBI mutassátok meg mit tudtok!:) VELETEK AZ ORSZÁG!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szöszke hozzászólása
2008.08.11. 23:48

Na akkor sorjában. A Szecskától el a kezekkel!Látszik,hogy alig nőttetek ki az idei fűből.Ugyanis anno úgy került a válogatottba,hogy több akkor még 4 méterest fogott meg sokat mozgott mélységben. Akiknek meg az aktuális EB-győztes ellen nem teszik két hét meccsszünet után a döntetlen azokank azt mondom hajrá ugorjatok medencébe! Névtelenül fúrnia legangyobbakat na az a legegyszerűbb!Hát ezért marad pl. Madaras Reccoban.Ebből lssz pár itthon töltött hét után elege.Nem csak a pénz miatt elhihetitek. Lelkitörpék miért itt élik ki magukat???

mo hozzászólása
mo12946
2008.08.11. 18:22

tényleg azért látom úgy a meccset, mintha az űrből adnák, mert nincs "hd felbontásom"? valaki magyarázza már el!sok embernek igaza van a hozzászólásával.úgy gondolom, hogy a fiúk mindent megtesznek erejükhöz mérten. nem hiszem,hogy bárki sumákolna,vagy elbliccelné a meccset.sokszor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy mi,vagy ők szeretnék. én TUDOM, hogy ők akarják a győzelmet!nem tudok a fiúkra haragudni, akkor sem ha kikapnak,pedig a meccs alatt sokszor "mérges vagyok".olyanok ők, mintha a "gyerekeim" lennének, mindig megbocsájtok nekik.szecska nem a legjobb napot fogta ki,de nála ez igazán ritka. piszkosul sajnálom,hogy nagy viktort kihagyta a dénes, neki ott lenne a helye!!!!!!!!!!! szerintem is vannak lassan-lassan kihagyandó régi játékosok,de még talán itt a helyük.kiss gergő régen meccsenként 3-4gólt is lőtt!nagyon el voltunk kényeztetve vizilabdailag szereplés szempontjából a dénes érában(nézzétek meg a mutatókat!),ezért sokan csak fanyalognak egy második, stb.helyért!Tudjátok milyen unalmas volt hosszú ideig a forma1?a közvetítésről meg csak annyit, hogy marha messze vannak a játékosok/tudom pekingben!/,a kommentátor meg olyan felesleges dolgokról locsog-fecseg,mintha a piacon lenne!hajdú b.pistát szeretném!!!!!!!!!ennél jobban már csak nyerni szeretnék.hajrá fiúk! ÉN OTT ÜLÖK hajnalonként!

Moncsó hozzászólása
Moncsó12937
2008.08.11. 16:38

Gratulálok fiúk! Hajrá Magyarok!!!! A következő sikerülni fog!!! Bízzatok magatokban!!

pif hozzászólása
pif12936
2008.08.11. 16:16

Nem vagyok szakmabeli, de most 2 vagy 3 pont jár a nyert meccsért az olimpián?? (Rudolf 3pontot mond, cikk végén 2p, vlv aloldalon 3p, fina newsletterben 2p..) Köszi

ElDiablo hozzászólása
2008.08.11. 15:28

Egy megjegyzesem lenne es remelem nincs igazam: nem a fiukkal van baj, hanem Denessel. A csapat homogen, pillanatnyilag ez van ebbol kell gazdalkodni. Szerintem a baj ott kezdodik, hogy Denes nem latja ki nem eg, kinek epp nem megy es nem cserel idoben, Denes faradt, "berosdasodott"! Pl. 3 balkezesunk van: ha Tibi serult es Gergonek nem megy ott van Madi. Amikor meg o kene pihenjen akkor a Dini jatszhatna a helyen rosszkezrol is be lehet indulni es o rosszkezrol ugyanugy bevagja, mert ugye arrol senki nem akaro vitatkozni hogy Rudi az EB bronzmeccs ota igencsak elkapta a fonalat. Masik pelda: Kasa nagyot alkotott vedelemben, blokkolt, labdat szerzet, bekkelt. Ez ok, de elol ... akkor idokeresnel kiveszem es nem hagyom hogy 2 emberelonyt ido elott belelojjon a blokkba.....

B (régi) hozzászólása
2008.08.11. 12:55

Sajnos egy-két játékos teljesítményén az látszik, hogy pszichés tartalékai legvégén jár. Ezért nem tud négy negyeden át küzdeni, hajtani, pörögni, ezért enged ki idejekorán. Kicsit olyanok ők már, mint az egykori sláger szerinti régi verda: szivatóval indulnak.

brasil82 hozzászólása
2008.08.11. 10:12

Én nagyon-nagyon bízom a srácokban, fogadásom is van rá, hogy nyernek! csak azt nem értem lassan évek óta, hogy azonos létszámnál bennünket olyan masszívan fognak az ellenfelek félkörön, hogy levegőhöz is alig jutunk, míg mi rendre behúzódunk és szinte kínáljuk a lövést az ellenfélnek! Tegnap Gojkovic és Ivovic is így lőttek gólt, míg az EB-n Vujasinovic dobott így vagy kettőt! Ilyenkor majd felrobbanok! Ha nekem, mint hozzá nem értő szurkolónak a fotelból ez feltűnik, nem igaz, hogy Dénesék és a srácok ezt nem tudják és látják! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Titi hozzászólása
Titi12926
2008.08.11. 09:52

Hajrá Fiuk !!! Lesz ez még jobb.Sajnos a védekezésünk nem állt össze úgy mint ahogy az EB bronz meccsén sem.Nem csak a kapuson múlik ilyenkor,ugyanakkor sajnos nem ment a Szecskának. A Gergely Pistát nem lehet csereként bedobni mert neki több idő kell, hogy bemelegedjen.Van idő még formába lendülni.Majd a Görögög ellen beindul a henger.

Anna hozzászólása
Anna12923
2008.08.11. 07:34

Kidi: Hol dobott nem semmi golt V.Dani?

Tina hozzászólása
Tina12917
2008.08.11. 00:32

Hali mindenki! Én még gólyatáborből is a meccset néztem. Addig mentem mG találtam net hozzáférést és két kedves szervező társammal együtt szurkoltunk a meccsért. Mikor 9-10 volt együtt szoritottuk egymást kezét fogva és 10-10 lett aminek ugyan úgy örültünk mint ha mi nyertünk volna. ez is egay felejthetetlen élmény!! A többi meccset is igy fogjuk nézni!!!!!!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!! MINDEN GÓLYA ÉS SZERVEZŐ, AKI MISKOLCON VAN EGY SZIVKÉNT DOBBAN AZOKÉRT AKIK ÉRTÜNK PEKINGBEN A VÉRÜKET HULLAJTJÁK! TOUR' DE MISKOLC GÓLYATÁBOR 2008!!! HAJRÁ TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!

major hozzászólása
major12916
2008.08.11. 00:24

GRATULÁLOK CSEH LACINAK !!!

hafujaszel hozzászólása
2008.08.10. 23:25

A vélemény szabad, 8-5nél arra gondoltam, ezért keltem fel, hogy nincs semmi izgalom? aztán lett. én neten néztem a meccset, azt hittem ezért nem látom néha a labdát, de hát úgy tűnik a közvetítéssel van a baj. A csapat szerintem nagyon jó lesz, halkan jegyzem meg, hogy Kiss Gergő fogj a legtöbbet lőni most is a döntőben, majd figyeljetek. Az 5 méterest javította, a hatalmas blokkjával a végén. Az ausztrálokra kell majd figyelni, illetve a spanyolokra. Szecskának nem ez volt élete mérkőzése, de egyik gól se volt potya, egy-két bravúr jó lett volna, de ez most még belefér. A szerbek gyengültek, mutatj aa németek elleni mérkőzés is. Most az a cél, hogy a kicsiket nagyon megverjük, ez meglesz. A végére majd emlékezzetek, nagyon sokat fog jelenteni, hogy a srácok pihenten érkeztek az Unicum kupából. HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ KINTI SZURKOLÓK, helyettünk is bíztassátok a a csapatot, és kitartást az itthoni kelőknek is.

diana hozzászólása
diana12914
2008.08.10. 23:16

A véleményem az,hogy mi szurkolók el lettünk kényeztetve és négy év után,csakúgy,mint a csapat már nagyon szeretnénk nyerni,Velük együtt örülni és újra egy kicsit a "tenyerünkön hordozni" :D ezt a csapatot. Ők mindent megtesznek,hogy nyerjenek mégha ennek itt fanyalgás is egyeseknek a hozzászólása. Na bumm. Voltak,vannak és mindig is lesznek elégedetlenkedők,okostojások,jövőbelátók... Ha Ők így Boldogok...ám legyenek. Közhely,de az Nevet,aki a végén Nevet!:))) Fiúk Ti csak csináljátok,amit csinálni kell és mindben rendben lesz!!!Hajráááááá!

teca hozzászólása
teca12913
2008.08.10. 23:05

Én egész eddig kritizáltam Keményt, de azért most már tényleg ne csesztessünk senkit. A mai meccsen nagy kár az elpazarolt előnyért. Kis Gábor jobban tetszett centerben, mint Molnár. Kiss Gergő volt a leggyengébb, de legalább lesz hova javulnia. Dumi tényleg keveset játszott, Dani pedig tud sokkal többet is. Hajrá Magy!

Tamásnak is - vsz hozzászólása
2008.08.10. 22:53

Gondolom K. Gergő pont erre gondolt, hogy a montenegrói válogatott mögött egy emberként,ott áll az egész nemzetük. Itt meg a fórumokon, újságokban mit olvashatnak ( és hogy eshet nekik? )rengetegen csak kritizálják őket, miközben a csapat, minden egyes mérkőzésen tiszta szívvel és lélekkel mindent belead a győzelemért és legfőképpen azért, hogy a szurkolóknak örömet okozzanak. Hogy esne neked vagy a hozzád hasonló embereknek, ha mondjuk valami különlegesen szép ajándékkal akarnád meglepni a szeretteidet, ők meg csak kritizálnák folyamatosan, még mielőtt egyáltalában tisztában lennének azzal, mi is az ajándékod? Arról nem is beszélve,gondolom a szakmádban te sem vagy egy Kodály Z. vagy egy József Attila. /Ráadásul lángész létükre, ők sem voltak hibátlanok :-) / Figyeld már meg hol állt a válogatott a 80-as 90-es években és hol most? Egy ilyen Csapat ismét talán húsz- harminc év állhat össze megint...ha egyáltalán.Na meg ilyen Kemény-Legényeknek nem is lesznek többet. Tanuljuk meg becsülni értékeinket! A férfi vízilabda érmesei a nyári olimpiai játékokon: arany ezüst bronz össz. 1.Magyarország 8 3 3 14 /eddig 2-KeményArany/ 2. Egyesült Királyság 4 0 0 4 3. Jugoszlávia 3 4 1 8 4. Olaszország 3 1 2 6 5. Szovjetunió 2 2 3 7 6. Németország 1 2 0 3 7. Spanyolország 1 1 0 2

miamano hozzászólása
miamano12911
2008.08.10. 21:58

Vandi Ezek szerint a "túl sok fiatal került a csapatba", az a Danira vonatkozik. Valóban, támadásban nem azt nyújtja, amit szokott, de! Őt elsősorban a bekk posztján veszi figyelembe a kapitány, ugyanis az a Dénes elképzelése, hogy bekkben is jól támadó játékosok szerepeljenek.Viszont ez sokkal nagyobb erőkifejtést igényel, mint máshol játszani. A Csuvi /a Varga Tamás/ idén is és 2006-ban is a bajnokság gólkirálya volt, az Eb-n ha jól emlékszem, mégis Ő lőtte a legkevesebb gólt a magyar mezőnyjátékosok között, mert neki is elsősorban bekkelnie kell. Szerintem ennek fényében alakítsd ki a véleményedet.

Kidi hozzászólása
Kidi12907
2008.08.10. 20:53

Mi a franc van veletek? Olimpián játszanak, nem ti vagytok Kemény Dénes. Négy évig ezért a két hétért szenvedtek, harcoltak. Nem értem ezt a hozzáálást a részetekről! Ha csak fúrni tudtok ne nézzétek a tévé közvetítést!!!!!!!! :(

Vandi hozzászólása
Vandi12906
2008.08.10. 20:51

miamano: ha nem marad ereje ne válalja! madi? gondolom Madaras Norbira gondolsz,és Kicsi akik mutatják hogy helyük van a válogatottba nem emlitem! Varga Danira kiváncsi vagyok mit tesz majd a nyerésért!?

Kidi hozzászólása
Kidi12905
2008.08.10. 20:51

Kicsit nyögvenyelős kezdés de jó ez így. Menni fog ez fiúk! Varga Daniról meg csak annyit, hogy nem semmi egy gólt dobodt akár csak az öccse és ha ezt valaki utánna tudja csinálni annak csak gratulálni tudok. Biztatni kell őket nem furni! Hajrá fiúk!

kerikaj hozzászólása
kerikaj12904
2008.08.10. 20:49

És most mégis mi volt a gond Kása játékával? gólt lőtt, labdát szerzett, tán még gólpasszt is adott. Én egyáltalán nem vettem észre h gyengén játszana, és fog ő még jobban is, ez is tuti. Ugyanakkor Dumi (alias Andor :)) sztem is keveset játszik még ahhoz képest, h mit tud.. ez az utolsó beúszós akciója tipikusan rá vall, ahogy az is h az ilyen szitukban nagyon okosan tud dönteni, és általában gól a vége.. Amúgy a közvetítéssel nekem is gondjaim vannak, a fény engem is zavart, tényleg sokszor nem lehetett látni hol a labda.. pedig én elég éber voltam, már nagyjából átálltam a pekingi időre (este 9-kor alvás, hajnali 4-kor kelés :)) Annyiból jó ez a döntetlen, h a most következő meccseken is menni kell rendesen, így talán a srácok se fognak kizökkenni a hajtós meccsekből, másrészt mi is több szép magyar gólt láthatunk (remélhetőleg) :) A lényeg h még lehetünk úgy olimpiai bajnokok h egyszer sem kaptunk ki. ;) Hajrá fiúk!!!!

DJTESLA hozzászólása
DJTESLA12903
2008.08.10. 20:47

Szerintem nagoyn bíztató volt ez a meccs, látszik, hogy élesek vagyunk, mindíg ziccerre játszottuk ki az előnyöket, nagy pech volt szinte mind, ami nem ment be. Ennél a montenegrói csapatnál tudásban 2-3 góllal jobbak vagyunk, a végére magunkra húztuk őket ez igaz. Ha feljavul 1-2 e,ber (Dani, Kiss Gergely pl.) nem ver meg minket senki, a szerbek meg amdj jönnek a döntőben, és ott nüansz fog dönteni. HAJRÁ KEMÉNYLEGÉNYEK!!!

nane hozzászólása
nane12902
2008.08.10. 20:46

Miért nem olyan játékosok vannak a csapatban, akik 4x8 percig oda tudnak figyelni? Kár!!!

Anti hozzászólása
Anti12901
2008.08.10. 20:36

Benedek Tiborról is lesz esetleg pólóportré?

DRUKKOLÓ hozzászólása
2008.08.10. 20:10

EGÉSZ MAGYARORSZÁG ÉS AZ ÖSSZES MAGYAR VELETEK VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKI CSAK REMÉNYKEDIK AZ NEM MEGY SEMMIRE, MI HISZÜNK BENNETEK ÉS TUDJUK,HOGY MEG TUDJÁTOK CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a kárógó szurkolók meg menjenek zabot hegyezni!) el innen HESS, SIPIRC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ FIÚK!HAJRÁ MAGYAROK! GYŐZZETEK A VILÁG FELETT!!! ELŐRE CSAKIS ELŐRE!!!

ed hozzászólása
ed12899
2008.08.10. 19:40

what is the prediction with spain? danni varga--shoot the ball

miamano hozzászólása
miamano12898
2008.08.10. 19:37

Vandi 5-en vannak a csapatban 30 alatt: Madi, Dani, Dumi, Hosi és Kicsi! Dumi és Hosi indokolt szerinted, gondolom, a Madit nem vitatod. Kicsi helyett kit javasolnál? Dani nem a posztján játszik, és gyanítom, ez a bekkelés túl sokat vesz ki belőle, így nem marad ereje arra, amit igazán tud.

miamano hozzászólása
miamano12897
2008.08.10. 19:30

Andor, és Rudolf, ez nagyon tetszik. Lehet, rájuk is ragad? Nem volt ez rossz kezdésnek, és szerintem lesz még jobb is. Most sokkal több esélyt látok a győzelemre, mint, mondjuk 2 hónapja. Dumit vajon direkt játszatja még mindig keveset a kapitány, hogy valamennyire elrejtse az ellenfelek elől, v. még mindig sokkal jobban bízik az "öregekben"?

Sára hozzászólása
Sára12896
2008.08.10. 19:23

Képek vagy videók lesznek?

Vandi hozzászólása
Vandi12895
2008.08.10. 19:07

szerintem tul sok fiatal kerult a csapatba, es ez a bibi! Hol van Fodor Rajmi,Szivos,Kiss Csaba,Varga Zsolt stb pl? Es Varga Dani mit keres kint? jo ideje mar,hogy nincs formaba es mindig azt mondjak hu mekkora tehetseg,hat mutassa meg vegre,akkor elhiszem! Fiatalok kozul Duminak es Hosinak helye van a csapatba! Nagy Viktor meg lesz akkora kapus mint Szecsi! Bar Szecska vedelmebe irom,hogy eleg nehez lehet ugy vedeni ha egyedul o van ott agyban elotte senki! (kedves krghm, ha megtenned ezt ne huzd ki) Azert meg remenykedem a dobogoban! HAJRA MAGYAROK!

masik szurkolo hozzászólása
2008.08.10. 18:55

T.szerk.!Nem lehetne az olyan hozzaszolasokat kitorolni,mint a "Flori"? Ezt az oldalt a jatekosok is olvassak.Ha valaki biztatni nem tudja a fiukat,ne is becsmerelje Oket! HAJRA MAGYAROK,mi vagyunk a legjobbak!!!

petto hozzászólása
petto12889
2008.08.10. 18:12

hajra rudolf hajra andor hajra fiuk

Szurkoló hozzászólása
2008.08.10. 17:44

Komolyan mondom, szégyellem magam sokak helyett... Azt gondoljátok, erre van szüksége a csapatnak? Hogy ilyen hozzászólásokat olvassanak? Nem inkább biztatni kellene őket? Vagy az csak akkor megy mikor sikert sikerre halmoznak? Én úgy gondolom, sokkal többet segít, ha azt érzik, látják, olvassák, hogy tényleg velük van és szurkol egy ország. Aki csak kritizálni és fanyalogni tud, az ezzel egy cseppet sem segít.

lacla hozzászólása
lacla12886
2008.08.10. 17:25

Csabaa-nak üzenem, hogy Szécsit igaz, hogy le kellene cserélni, de nincs kire. Ugyanis egy túristára/G.I. cserekapus/ mégsem lehet, mert kiderülne alkalmatlansága és az, hogy csak hátszéllel került oda. Nagy Viktort nyugodtan be lehetett volna cserélni ilyen gyenge kapusprodukció után amit Szécsi művelt /lásd a védési mutatóit/, de sajnos Viktor itthon maradt. Főhet a feje Keménynek, hogy nincs alklmas cserekapusa amikor kellene...

Anna hozzászólása
Anna12884
2008.08.10. 17:07

Flóri,ha te maga vagy a tökély mért nem mész ki és játszol helyettük? megnézném szívesen mit produkálnál?

én véleményem hozzászólása
2008.08.10. 16:55

Mi lett volna az eredmény ha ma nem minket segítenek a sporik???? Ja egyébként évek óta azzal vigasztaljuk magunkat, hogy majd az olmipián. Hát tessék... Ja és mi lett volna, ha sokak véleménye szerint Montenegro nem elégszik meg az EB arannyal????? A fiúkat nem kell vigasztalni, reálisan az idő eljárt fölöttük, sajnálom ez van, bár mentséget mindig találnak....

Tamás hozzászólása
Tamás12881
2008.08.10. 16:33

NAGY DOLOG AMIT EZEK A FIUK AZ ÉVEK SORON ELÉRTEK DE SZERINTEM EGY PÁRAN MÁR ELFÁSULTAK,KIÉGTEK.PL:KÁSÁS,KISS GERGŐ.EB-N IS ÉS MOST IS KIHAGYTUNK 5-MÉTEREST,EZ LUXUS,A TÖBBI ESÉLYES CSAPAT EZT NEM TESZI. BENEDEK TIBORON LÁTNI ,ENNYI ÉV UTÁN IS MENNYIRE AKARJA A SIKERT,MINDENT MEGTESZ ÉRTE.KÁSÁSON,KISS GERGŐN EZT A FANATIZMUST NEM LÁTOM.KSS GERGŐ NYILATKOZOTT HOGY MONTENEGRO MÖGÖTT EGY ORSZÁG ÁLL,EGY ORSZÁG AKARJA A SIKERT.EZ NAGYON NEM TETSZETT,MERT MÖGÖTTÜK MI ÁLL? NEM IS TUDJA GERGÖ HOGY ÉRTÜK HÁNY EMBER SZORIT? SOKKAL TÖB ÉS SOKKAL JOBBAN MINT MONTENEGRONAK.NAGYON SZERETNÉM HOGY MEGLEGYEN EZ A SIKER DE EHHEZ UGY KELL ÉGNI MINT BENEDEK TIBORNAK.SOKAN SZERINTEM EZZEL A TORNÁVAL BUCSUZNAK A VÁLOGATOTTOL,MEGÉRDEMELNÉK HOGY EZ SZÉP LEGYEN,DE EZT CSAK ŐK TEHETIK AZZÁ MAGUKNAK ÉS NEKÜNK. SOKAN EZÉRT KELÜNK HAJNALBA ÉS SZORITUNK.HAJRÁ MAGYAROK!!!

Coach hozzászólása
Coach12880
2008.08.10. 16:32

Flori, te gondolom soha se poloztal. Nem baj. Hajra fiuk. Meg lesz az arany. http://www.cbc.ca/olympics/schedule/daily/2008/08/11/water_polo/

MG hozzászólása
MG12879
2008.08.10. 16:30

Nyugi már... ne szidkozódjatok, ne bántsátok őket! Kiengedtük ezt a meccset, de sebaj. Nem kaptunk ki, ami a lényeg. Lesz ez sokkal jobb is, biztos vagyok benne. Sok bíztató momentum is volt, amiről sosem esik szó... Szerintem az elődöntőre-döntőre minden a helyére kerül, és győzni fogunk... :D

Bodza hozzászólása
Bodza12878
2008.08.10. 16:13

mi ez a pesszimizmusmmeg állandó szecska-birálás.Jók vagyunk,leszünk és Szecska már sokszor mentett meg minket,most is menni fog neki.Minden bele,fiúk vannak kitartó szurkolóitok is.

Flóri hozzászólása
Flóri12876
2008.08.10. 15:35

Szégyen, ahogy játszottunk, de ez várható volt. Jók leszünk az 5-ik helyre. Kásás, Varga Dániel, Hosnyánszki, és Dr.Kiss rendkívül gyenge volt. Semmit nem fejlődtünk az Eb óta. Ez van, kikapunk a Spanyoloktól is.

Krisztián hozzászólása
2008.08.10. 15:20

Szerintem ha a Kásás Tomi ha kevesebbet önzőzne és nem szórná el az emberfórokat úgy hogy még alig ment le pár másodperc az ellenfél kiállításból, akkor többre mennénk.A Varga Dumi-t meg csak dícsérni tudom.A mostani formájával ő lenne jogosult arra hogy a Kásás Tomi posztján játszon átlövőként.

Evi hozzászólása
Evi12873
2008.08.10. 15:00

Szolasszabadsag van, ertem en, de nem lehetne egy olyan oldalt nyitni, ahova negativ megjegyzeseket nem lehetne beirni? Annyira unom mar az orokos kritikakat. A csapatnak biztatasra van szuksege, azt ok is latjak, mi van az eredmenyjelzon.

Ági hozzászólása
Ági12872
2008.08.10. 14:55

Szerintem a többségnek az a problémája (mint nekem is), hogy "becsillog" a víz, homályos az egész úgy, ahogy van, alig látni, hol a labda. Legalább két esetben (vagy többször) onnan tudtam hirtelen, hogy gól van, hogy kiáltott Mezei. Persze ugyanez fordítva is előfordult - akkor is ujjong, amikor nincs gól... Nem hinném, hogy velünk van a probléma, bár tény, hogy hajnalban elég kicsik voltak szemeim :) Azzal pedig sajnos most egyetértek, hogy nem voltunk jobbak... Közhely, de nem csatát (negyedet) kell nyerni, hanem a háborút (mérkőzés)... Mindennek ellenére bízunk bennetek fiúk, ilyen előfordul, nehogy nekem nekikeseredjetek, hajrá magyarok!

csabaa hozzászólása
csabaa12871
2008.08.10. 14:53

kapus poszton gyengék voltunk és sajnos ez igaz az utobbi évekre is. Miért Szécsi folyamatosan az első számú kapusunk?

Anikó hozzászólása
Anikó12870
2008.08.10. 14:47

Kiderült, hogy a Varga testvéreknek van még egy-egy keresztneve, és ez tetszik most mindenkinek! :)

? hozzászólása
?12869
2008.08.10. 13:39

mi ez a rudolf dolog?

abc hozzászólása
abc12868
2008.08.10. 13:00

Szerintem nem voltunk jobbak, hiszen nem győztünk. Mindig az eredményjelző mutatja meg,ki a jobb!! Szécsi 14 lövésből 4-et védett!!! Nem valami fényes! Lesz -e imétlése ennek a meccsnek?

marci hozzászólása
marci12867
2008.08.10. 12:13

Anna: ezek szerint sima m1-en követed az eseményeket, a közvetítés meg valószínűleg HD felbontásra van optimalizálva. Egyébként engem az szokott zavarni amikor csillog a víz, de most nem volt annyira gáz. Szécsi fogott már meg büntetőt életében? Pillangózik egyet a két karjával, simán ellövik alatta/mellette, szerintem jobb lenne ha valamelyik irányba elmozdulna, akkor szerintem több esély lenne, hogy találkozik a labdával. De egyébként is gyenge teljesítmény nyújtott szerintem. Nem hiszem el, hogy ő lenne az ország legjobb kapusa!

t hozzászólása
t12866
2008.08.10. 12:03

Kár ezért a meccsért. Megint jobbak voltunk mégsem nyertünk. Én a tv-t nézem és a rádiót hallgatom. A mókás csak az, hogy a rádió 3mp-cel előbb elmonja mint amit látni.-:) /Tetszik, hogy nagyobbak a betűk az interjúnál. Így már élvezhetőbb. Már csak ezt a vastag képgalériát, videógalériát kellenne vékonyítani./ HAJRÁ,HAJRÁ MAGYAROK!!!

szerk hozzászólása
szerk12865
2008.08.10. 12:02

b.anna, keresd fel olimpiai aloldalunkat, ott a teljes program: http://vlv.hu/2008-08-09/Olimpia_2008_Peking/

Alma hozzászólása
Alma12864
2008.08.10. 11:51

:( azt hittem láthatom a bátyám,aki csak a pólósok miatt ment ki,de ezek a kinaiak nem túl jól közvetítenek

b.anna hozzászólása
b.anna12863
2008.08.10. 11:50

egyet értek Annával, Dzsokival is! össze lehetne irni,hogy mikor és hánykor lesz a fiúk meccse? lehet valahol már fent van,csak én nem találom.

Dzsoki hozzászólása
Dzsoki12861
2008.08.10. 11:17

engem az idegesít ahogy a közvetítőember akkor is ujjong mikor én bosszankodom :"jaj de gyönyörű kapufát lőttünk!ez az" meg "ó de szép helyzet volt, majdnem bement!bravó!"

Bodza hozzászólása
Bodza12859
2008.08.10. 10:53

Nagyon kár hogy nem lett meg a gyözelem:S Dani-Rudolf,ez jó...

netty hozzászólása
netty12858
2008.08.10. 10:53

Így van anna, sokszor azt sem látom hol van a labda. Bevonulást, bemutatást is leadhatnák, de soha nem teszik a meccseken, ezt mondjuk nem értem.

Joli hozzászólása
Joli12857
2008.08.10. 10:47

Benedek Tibi a legnagyobb szamuráj

anna hozzászólása
anna12856
2008.08.10. 10:35

olyan messzirol adjak a merkozeseket hogy elvezhetelen a kozvetites.a jatekosokat sem lehet felismerni.