FACEBOOK

Kemény Dénes: „Ha kell, bele fogunk dögleni, ígérhetem!”

Kemény Dénes: „Ha kell, bele fogunk dögleni, ígérhetem!”
hozzászólás, 2008.08.01.

Péntek délután hazautaztak Fűzfőről a Kemény-legények, az olimpiai felkészülés befejeződött. A szövetségi kapitányt az Unicum Kupa és a fűzfői felkészülés értékelésére kértük. Megismertük a pekingi első néhány nap menetrendjét, megtudtuk azt, hogy a csapat kezdi megközelíteni a csúcsformát, s azt is, hogy edzés után a társaság egyik fele miért nem kap süteményt a vacsora végén.

- Az Unicum Kupa igazolta a várakozásaidat, mennyire segítette a csapatépítést?

- A német meccset - úgy gondolom - eltékozoltuk, elherdáltuk. Dekoncentráltan, bágyadtan, álmosan játszottunk. Az a meccs nem túlzottan szolgálta a csapatépítést. A horvátok ellen már jobban játszottunk, de higgadtan visszanézve a mérkőzést, megállapítható, hogy akkor is elég sok elkerülhető hibát követtünk el elöl-hátul egyaránt. De mondjuk a csapat küzdött és azért hozzá kell tenni, hogy a horvát az egyik legerősebb ellenfél, amellyel az utóbbi időben játszottunk. Ők is nagyon hajtottak, nyilván feltüzelte őket a magyar közönség, így ez a meccs már kifejezetten hasznos volt. A hamadik találkozó kihívása pedig a végeredmény volt, és e közben a csapat elfogadható játékot produkált. Összességében véve azt mondom, hogy a második és a harmadik meccs mindenképpen szolgálta a jobb formába lendülést.

- Szakmai szempontból találtál javítani valót, vagy tapasztaltál-e olyat, amit korábban nem?

- Olyat, amit korábban ne tudtam volna, nem. A hibákra koncentrálva most Balatonfűzfőn megnéztünk sok jelenetet, összevágva, „ömlesztve”. Vannak visszatérő hibáink, védekezésben, hátrányban és támadásban, emberelőnyben is. Ezeken dolgozgattunk most lent, meg egy-két újdonságon is.

- Amikor az összevágott videót látják a játékosok, hogyan reagálnak a kielemzett hibákra?

- Igazából nem látom, mert a hátam mögött vannak. Megy a kép, megállítom, visszajátszom, újra megállítom, és megmutatom, hogy mi volt a hiba. És ha három meccsből ugyanazt a hibát ugyanannál a játékosnál kétszer-háromszor is meg lehet találni - ez a legkönnyebb eset, mert ő maga is van annyira büszke, hogy elfogadja, hogy ki kell javítani.


- Megfigyeltem, hogy meccs közben egy-egy hibánál gyakran a kispadon ülőknek magyarázod, mit csinált rosszul a vízben lévő játékos. Ők bólogatnak, de maga az érintett nem hallja, hogy mi az edzői kritika. Ilyenkor a feszültséget vezeted le, vagy a többieket „okítod”?

- A legerősebb csapatok edzői közül többen hasonlóan viselkednek. Egyrészt valóban a feszültség levezetése miatt, másfelől természetesen annak nem mondhatom, aki a legfőbb érintett, mert bent van a vízben, de legalább az hallja, aki ott ül, mert ő is kerülhet hasonló helyzetbe. Nem véletlenül bólogatnak, mert valószínűleg ilyenkor ők is úgy látják, hogy nekem van igazam és lehet, hogy öt perccel előtte ugyanők ugyanabban a helyzetben ugyanazt a hibát megcsinálták volna. Tehát még az is lehet, hogy nem rossz helyre mennek a megjegyzéseim.

- Mit gyakoroltatok Fűzfőn, milyen újdonságok lesznek - már ha lehet erről beszélni.

- Pillanatnyilag csak támadásban gyakoroltunk újdonságot. Ennek az a fő oka, hogy a játékosok figyelme a gyakorlásnál véges. Ha valamit be akarsz gyakorolni, akkor 20-30 percig tudnak komolyan koncentrálni. Egy edzésen belül ennél többet nem lehet tervezni ilyen feladatra. Na most, ha újdonságot gyakorolsz és három nap öt edzése alatt öt különböző játékfázist veszel elő (ez ugye legfeljebb 5x30 perc), akkor egyikkel sem jutsz semmire és nagyon messze lesz a csapat attól, hogy bármelyik megoldás beidegződjön. Tehát amit elkezdtünk gyakorolni, azt gyakoroltuk többet. Ha kint leszünk, előveszünk olyan dolgokat, amelyekhez kevesebb idő is elég, tehát két-három edzésen be lehet gyakorolni, illetőleg felelevenítünk olyat, amit mostanában nem csináltunk, de szükséges lehet.

- Indulás előtt álltok, a legközelebbi tétmeccs már a Montenegró elleni lesz. Hogy érzed, mennyire állt össze csapat?

- A jelenlegi nagyon veszélyes helyzet, hiszen két hétig nem játszunk meccset, szemben az összes riválissal, akik felkészülési tornán szerepelnek. Ezért próbálunk meccshelyzetszerűen gyakorolni, egymás között. Szerintem az első meccsig a csapatrészek összecsiszolódása nagyjából meglesz, de nyilvánvaló, hogy minél többet játszanak egymás mellett a fiúk, annál jobb lesz, annál jobban fogják egymást érezni. Szerintem nagyon jól állunk, közel vagyunk a legjobbhoz. Az én dolgom most az, hogy például ha három játékos játszik olyan poszton, ahol egyszerre csak kettő kell a vízben, akkor valamennyi összetételt számításba véve meg tudjam ítélni, hogy kinek melyik variáció fekszik jobban.

- Térjünk rá a konkrét menetrendre: a csoport legnehezebb ellenfelével kezdünk...

- Igen, egy olyan csapattal játszunk, amely most felkészülési meccseket vív Szingapúrban, ez nekik előny lehet. Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy amennyiben odajutunk a végjátékba, mi járunk jobban, hiszen a mérkőzéseink száma ezen a héten nem nő. Augusztus második felében ez a mi javunkra válhat.

- Volt szó arról, hogy Pekingben edzőmeccseket játszunk a horvátokkal és az amerikaiakkal...

- Amennyiben mindenki tartja a szavát és az edzésbeosztás lehetővé teszi, (mert az még nem végleges,) akkor 6-án az USA-val, 7-én a horvátokkal és 8-án a szerbekkel lesz edzőmeccs. Én ebben mindenkivel megállapodtam, mindenki rábólintott. Ha meglesz a végleges edzésbeosztásunk, akkor újra rákérdezek mind a három edző kollégánál, hogy rendben van-e. Ha akkor is azt mondják, hogy rendben, akkor mind a három ezdőmeccs meglesz. Egyébként amit biztosan tudunk, az az, hogy az első edzésünk egy órakor lesz Pekingben 5-én, talán a versenyuszodában.


- Mennyire lényeges az eredmény ezeken az edzőmeccseken?

- Nem szokás edzőmeccsen az eredményt számolni, de nem is tilos. Régebben, mikor én játszottam, akkor a kapusok számolták, hiszen ugye a játékos erre nem ért rá, a kapus meg nagyon jól tudta, hány gólt kapott. Manapság már, ahogy észrevettem, a mezőnyjátékosokat is érdekli és szokták számolni. Ugyanakkor az ilyen meccsek végeredménye sohasem reális, semmit nem jelent, hiszen a mérkőzésen az ember győzelemre tör, az edzőmeccsen pedig gyakorol. Pszichésen is teljesen más állapotban vannak a csapatok. Ahogy az elmúlt két hónapban a mi edzőmeccseinken is lehetett látni, az esetleg éppen fáradt játékos kevesebbet játszik, aki jobban bírja, többet, nem minden esetben „valós” az összetétel.

- Felkészültél e pszichésen váratlan helyzetekre? Például arra, ha az ellenfél három góllal vezet…

- Nem arra készülünk, hogy az ellenfél vezessen három góllal. Többször nyertünk döntőt ilyen helyzetből, EB-n, olimpián is. Úgy gondolom, hogy ha ilyen helyzet lesz, akkor majd alkalmazkodni kell hozzá. Ezt modellezni előre igen nehéz. Amit lehet gyakorolni, az az, hogy feszült helyzetben a legjobbját nyújtsa a játékos. Ezt szoktuk mostanában úgy is gyakorolni az edzéseken, hogy tétre játszunk egymás között. A tét lehet például az, hogy a vesztes csapat nem kap a vacsorához süteményt.

- Mennyire érzitek a közönség várakozását, szeretetét, drukkolását?

- Érezzük. Főként abból, hogy azok az emberek, akikkel folyamatosan, egész évben kapcsolatban vagyunk (akik kedvesek, figyelmesek, büszkék és szeretettel fordulnak felénk), egyre inkább jelzik nekünk, nő a várakozás, sokan várják már, hogy szurkoljanak a csapatnak az olimpián. A baráti és a családi kör is egyre többet hozza szóba a versenyt.

- Mit üzensz a szurkolóknak?

- Bízzanak bennünk, mi mindent elkövetünk! Tudjanak arról, hogy tisztában vagyunk vele: nagyon nehéz lesz, de ha kell, mi úgymond bele fogunk dögleni! Nem csak jól fogunk játszani, hanem szívvel-lélekkel, ígérhetem!
Címkék:
Kemény Dénes Volvo

45 régi hozzászólás

Jucus hozzászólása
Jucus14539
2008.08.27. 23:09

Én már az olimpia előtt tudtam, hogy ezek a fiúk és a kapitány is csak az aranyért mennek Pekingbe. Egy percig sem kételkedtem bennünk, hiszen ha kell ők "belegebednek", de akkor is győznek. Amikor felálltak a dobogó tetejére én tényleg büszke voltam rá, hogy magyar vagyok. Köszönöm ezt a csodálatos vasárnapot, öröm volt nézni benneteket és természetesen a kapitányt is. További szép sikereket kivánok. Maradjatok mindig ilyenek, s az ország szeretete soha nem hagy el benneteket.

Szeri Béla hozzászólása
2008.08.06. 19:12

Kedves Dénes, Az Ottawai Magyar Rádió mégegyszer köszönetét szeretné kifejezni neked, hogy "sürü" programod ellenére is tudtál idöd szakítani az augusztus 2.-ai interjúra. Sok pozitív visszajelzést kaptunk a hallgatóktól s mondhatjuk, hogy az ottawai magyarok is teljes eröböl szurkolnak a magyar vizilabda válogatottnak. Sok sikert kíván: Dombi Károly szerkesztö, Feszty Dániel sport szerkesztö, valamint a vendégek: Szeri András és Szeri Béla. (Az alábbi linket a keresöbe másolva augusztus 8.-áig meghallgatható a beszélgetés. (A 13. perctöl kezdödik az interjú) www.hunmagyar.org/radio

Szöszke hozzászólása
2008.08.05. 01:28

Hajrá FIÚK mindenek felett! Én már felkészítettem a hjnali csendháborításokra a környezetemet.:)

Vikcó hozzászólása
Vikcó12604
2008.08.04. 14:18

kérdés! Valóban nem kapcsolódik a témához.:) Azért ne hasonlítsunk már egy szemölcskenőcsöt a szimpla "kokszoláshoz". Tibi eltiltása hatalmas szégyenfolt a dopping ellenes küzdelem egén.:( Undorító lobbikkal. Valószínűleg azt az említett cég is tudja, bár azt hiszem ezúttal túl sok jelentőséget tulajdonítasz egy szponzorcégnek.

B (régi) hozzászólása
2008.08.04. 12:30

Montenegró ellen 10-6 ide a nyitómeccsen, csoportelsőség, az elődöntőben 10-8 a horvátok ellen, a döntőben 9-7 a szerbek ellen. Számomra ez jelentené a gyógyírt az elmúlt négy év csalódásai után.

sirpeter hozzászólása
2008.08.04. 10:28

Fiuk, Minden tisztelettem a TIETEK! HAJRA!

tatár hozzászólása
tatár12589
2008.08.04. 10:25

Gergely-a világ lejobb kapusa-ezt Farago mondta,vagy o sem ért hozzá mint a Dénes?

qwe hozzászólása
qwe12588
2008.08.04. 10:14

végre minden a helyére került :) http://vizipolo.hu/content.php?s=putart&f=vizipoloart1&id=np5lorhoyzpa2qn1 hajrá magyarok!!!!!

tsil hozzászólása
tsil12585
2008.08.04. 09:09

Nagy izgalommal várom az olimpiát!Bízom Kemény Dénesben,bízom a fiúkban!Itthonról is ott leszünk a csapattal!!!Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!

puki hozzászólása
puki12557
2008.08.03. 21:43

nem tudom felfogni,hogy Viktor kimaradt!!!:(

kérdés hozzászólása
2008.08.03. 19:18

nem konkrétan a témához kapcsolódik. A T-Mobile-nak nem tetszik, hogy a doppingögybe keveredett Fazekas Róbert indul az olimpián. Kérdem én: Benedek Tibor (1999, egy év eltiltás) szereplése miért nem szúrja a tisztelt cég szemét???

szbarat hozzászólása
szbarat12552
2008.08.03. 17:56

Én most valamiért úgy érzem, hogy a női vízilabdás csajok fogják megnyerni az olimpiát.A fiú csapat is döntőzni fog a szerbekkel,és sajnos még mindig úgy érzem,h mi FÉLÜNK a szerbektől,és ezért nem lesz meg. Gergőkének igaza van,már én sem bízom a kapitányban,csak a játékosokban.

djtesla hozzászólása
djtesla12549
2008.08.03. 16:58

Oli: mostmár minden ilyen jellegű "sérelmen", hogy ki maradt ki stb. túl kell lendülni, és 1 emberként, nemzetként a csapatnak szurkolni az olimpia végéig!!! A Marci állati jó vizilasztis, de a 13-ba most nem fért be, mert pillanatnyilag mindent egybevéve a többiek jobb formában vannak az érintett poszton. Bízz a kapitányban, sokkal jobban érti a dolgát mint mi, annyi szent.

oli hozzászólása
oli12545
2008.08.03. 15:29

Nagyon sajnálom SZIVÓS Marcit , nagyon érdekelni miért hagyta ki, ha kérdezik csak mellébeszél erről a támáról Kemémy Úr! Sok sikert Marci ne add fel szorítunk!!!

djtesla hozzászólása
djtesla12544
2008.08.03. 14:35

Annyira várom már!Bármi lesz ez egy fanatasztikus és nagyon szerethető csapat!! Hajrá Keménylegények!!!

Tom hozzászólása
Tom12542
2008.08.03. 12:47

Hideg fej, csibészég, vasakarat, kiatartás, helyzetkihasználás, betonvédelem, és még egy kis plussz, ami csak a világklaszisokban van meg. Dumi, Hosi, Kása, Biros Peti, Madaras Norbi: Lőjetek, rettegjék a neveteket!!!! Szerintem ez a siker titka. Hajrá Magyarok!!!

Tom hozzászólása
Tom12541
2008.08.03. 12:43

Ha ütnek, üssetek erősebben, ha gólt lőnek, válaszoljatok kettővel, ha színészkednek, színészkedjetek jobban. Törjenek a csontok, csikorogjanak a fogak, verejtékezzetek vért, és legyetek olyan csibészek mint az életben is vagytok. Védjétek meg azt ami a tiétek, és mutassátok meg a szerbeknek, a szlávoknak, és az egyész világnak: minden más csapatnak csak a 2. hely juthat. FIÚK, DÉNES!: ti vagytok a legjobbak! És ezt hidjétek is el, mert különbn nehéz lesz!!!! El kell hinnetek....az aranyért, magatokért, a nemzetért! Hajrá Magyarok!!!!!

Benjo hozzászólása
Benjo12540
2008.08.03. 12:35

Annyira egy szinten van 4-5 csapat, hogy itt-csatlakozva az előttem szólókhoz- szerintem is a pszichés állapot lehet döntő. Azt tudjuk, hogy a szerb, és a horvát nem egy ideges típusú csapat. Ami nagyon fontos: úgy utazzon ki ez a csapat, hogy kétsége sem legyen afelől: ŐK A LEGJOBBAK! Ha a szerbek kemények, szorosan fognak? Legyetek még keményebbek!!! Ne adjatok nekik esélyt! egy történet: Gyarmati Dezső írja egy könyvében: arra tanították, hogy nem számít mi az állás, egy cél lebegjen a játékosok szeme előtt: gólt lőni, mindenáron. ha 5-öt, akkor annyit, ha 40-et akkor 40-et. Soha nem elég, soha meg nem állni!!!! Ez a csapat a világ legjobbja!!!! A játékosoknak nem lehet kétségük efelől, bár szerintem a lelkük legmélyén tudják. Hajrá fiúk, hozzátok a felszínre a harcost, küzdjetek körömszakadtáig, és a végén álljatok egy fejjel magasabb emelvényre mint az ezüstérmes...mert AZ A TI HELYETEK!!!!!!!!!!!!! Hajrá Magyarország! Mutassátok meg milyen fából faragtak, és szerezzetek dicsőséget ennek a kis országnak!!!!!

OLDGEN hozzászólása
OLDGEN12538
2008.08.03. 10:41

"három a magyar igazság"!

utó hozzászólása
utó12535
2008.08.02. 23:47

Azért ez a sütis dolog kicsit túl durva.

k.k. hozzászólása
k.k.12532
2008.08.02. 22:46

Rendőr!!!! Irigyellek!!! 2 éve mindennap számolom hány nap van még vissza az Olimpiáig!!! Elterveztem hogy egész végig szurkolni fogok.Erre a vízilabda döntő napján Törökországba leszek. Belehalok ha nem láthatom és nem örülhetek velük együtt!! Te legalább biztos láthatod!! Ajánlom hogy közvetítsék a törökök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikcó hozzászólása
Vikcó12522
2008.08.02. 18:07

Padevanok--> Yedik-->Yedi mesterek Mindenki találja meg a nyíl megfelelő végét!:D Magyarokkk!!!

adácska hozzászólása
2008.08.02. 15:51

rendőr, sztem menj csak át szlovák pajtásainkhoz:P :D biztos, ami biztos

jordanjabol szurkolok NEKETEK  3 ARANYERT PEDIG MAR 9 ARANYUNK VAN Az OLIMPJAN hozzászólása
2008.08.02. 15:03

mindent bele fiuk TE A LEGJOBBAK VAGYTOK ,mutassatok meg a vilagnak mi az MAGYAR VIZILABD GOOOOOOOOOO HUNGARY

teca hozzászólása
teca12513
2008.08.02. 14:45

Kevdes Dénes! Sose voltál szimpatikus, Nagy Viktor kihagyása óta nagyon ideges vagyok rád, de most jön egy újabb olimpia és becsülöm, hogy kétszeres bajnokként jóllakottan nem vonultál vissza. Éppen ezért nagyon szeretném ha a csapat nyerne Pekingben! Hajrá magyarok!

polo hozzászólása
polo12512
2008.08.02. 14:37

A Dán női kézilabda válogatottnak sikerült a tripla !(1996-2000-2004) Nekünk is fog vízilabdában! Hajrá!

marcius13 hozzászólása
2008.08.02. 12:11

Sok sikert és a sikerhez sok szerencsét (mert a tudás mellé ez sem árt:)) kívánok a Csapatnak! És természetesenk a lányoknak is hasonlókat!!!:)

Madaras Zsuzsa hozzászólása
2008.08.02. 10:56

Kedves Dénes és Kedves Fiúk! Nemrég hallottam egy idézetet, amit szeretnék megosztani a csapattal, én korábban versenyszerűen úsztam nekem ez a pár mondat erőt adott, a nehéz helyzetekben. "Pörgesd fel magad!Az elmélet egyszerű. Gyakorlatilag azt jelenti, hogy győzd le magad, hogy mindig teljesíts egy kicsit jobban. Mutass valami különlegeset. Amint már mondtam a sportban így hangzik a szabály:Pörgesd fel magad!Az életben pedig, állj ellen a nyomásnak, menj tovább." A legjobbat kívánom a CSAPATNAK és Kemény Dénesnek az Olimpián!Én nagyon fogok szurkolni Nektek! Hajrá magyarok, bárhol, bármikor! Madaras Zsuzsa

t hozzászólása
t12509
2008.08.02. 10:47

Szeretem Dr Kemény Dénes tiszta beszédét,egyenes nyilatkozatait. Amire csapatával készül az pedig olyan fantasztikus dolog, amelyre csak a magyarok képesek. Zsinórban három olimpiát még senki nem nyert vízilabdában. /Nem vagyok benne biztos,de más labdajátékban sem nagyon valószínű./ HAJRÁ MAGYAROK!!! MINDENT BELE!!! SZURKOLUNK!!!

Csenge hozzászólása
Csenge12508
2008.08.02. 10:46

Számunkra ti vagytok a világ legjobb csapata, és ezt már számtalanszol bizonyitottátok is. Azt kivánom, hogy Pekingben ez ismét sikerüljön. Irjatok sporttörténelmet megnyerve a harmadik Olimpiátokat!(v. a másodikat, v. az elsőt) Mi itthonról is veletek leszünk végig. Jó utat, sok sikert!!! es HAJRÁÁÁÁÁÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idea hozzászólása
idea12506
2008.08.02. 10:26

Kedves Szerkesztő!:) Ez a cikk jókor és jól sikerült. Ajánlanám ezt a csapat, a többi sportújságíró, a szakma figyelmébe is (Imrek "kimutatásait" hozzá kinyomtatva). Sajnos, sok ember számára (akik nagyon szeretik és szívvel-lélekkel szurkolnak a játékosoknak!)egyértelmű a válasz a Kapitány megelőző 4 évnyi múltjára, jelenére és a jövőre nézve... Fiúk, az egész ország veletek van, hajrá!:)))

Bishop hozzászólása
Bishop12504
2008.08.02. 10:10

Hajrá magyarok!

Kaponya hozzászólása
Kaponya12502
2008.08.02. 09:50

Kedves Dénes és a Csapat ! Kívülről úgy néz ki, hogy nagyon gondos, alaposan megtervezett felkészülésen vagytok túl.A munka és tudás bennetek van, a legtöbb a lelki tényezőkön múlik majd ! Ha nem lesztek kishitűek, és nem vsztitek el a fejeteket az ellenfél vezetésénél , vagy egy kihagyott emberelőnynél , akkor nem lehet baj. Szerintem kicsit későn indultok el , ami nem lenne gond ha Kanadával kezdenénk, de a Montenegro elleni meccs sorsdöntő lehet a végeredmény szempontjából. A kapitány és Pavlik doktor biztosan tudja, hogy hány nap kell az átálláshoz, hogy az első meccsen már igazán fittek legyetek ! Ezen már nem lehet változatni, ezért itthonról csak bizakodni és szurkolni tudunk. Hajrá Magyarok !

Kidi hozzászólása
Kidi12501
2008.08.02. 09:33

Teljes mértékben igaz amit a szurkolókról nyilatkozott Kemény Dénes. Akik hisznek és bíznak a fiúkban és a kapitányban azok tudják hogy mindent meg fognak tenni, hogy arannyal a nyakukban térjenek haza. Én veletek vagyok és nagyon-nagyon szurkolok értetek. Csupán arra kérlek benneteket fiúk, hogy szóllaljon meg a Magyar Himnusz! Veletek, értetek és értünk!

Anikó hozzászólása
Anikó12499
2008.08.02. 09:08

A magam részéről bízom a Csapatban teljes mértékben! Kelek hajnalban, szurkolok...és már húúúú, de várom! Jó utat, vigyázzatok magatokra Fiúk! Hajrá MAGYAROK!!!

régi egri hozzászólása
2008.08.02. 06:24

Ez a süteményes dolog tényleg nem rossz... A szigeti orosz meccs tanulsága, hogy rengeteg finesz és trükk, laza vagányság van bennetek. De ha iszonytosan meg kell majd küzdeni a soros meccsért, akkor legyünk abban is olyan jók vagy jobbak, mint a délszlávok. Mert JOBBAK vagyunk/vagytok!!! Jó utat és ügyesek legyetek! Mi itthonról nagyon szorítunk!! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Chayanne hozzászólása
2008.08.02. 03:42

A pesszimista, kárörvendő,hitehagyott emberek ne erre az oldalra irkáljanak. Ez az egyetlen csapatunk amely reálisan nézve nyerhet aranyat. Semmi másunk nincs,úgyhogy ebben legyünk egységesek legalább mi szurkolók is! Hajrá Magyarok!!!!

Szöszke hozzászólása
2008.08.02. 01:12

Kedves Kapitány Úr és a CSAPAT! Mi a szurkolók is tisztában vagyunk vele,hogy a nagyon nehéz lesz még finom és nyomdakész fogalmazás.De akkor is csakazért is HAJRÁ MAGYAROK MINDIG ÉS MINDENÜTT DE HA A FIÚK VÍZBE UGRANAK AKKOR EZERSZESEN IS!!!!

Gergőke hozzászólása
2008.08.02. 00:09

A játékosok kb. 90%-ban bízom, a kapitány úrban már rég nem.

hafujaszel hozzászólása
2008.08.02. 00:00

Kedves Fórumozók, Csapat, Dénes! Persze lehet sorolni az érveket, hogy így az eredmény, úgy az eredmény. Számomra az a fontos, hogy sokan, nagyon sokan kezdtek el sportolni miattatok, ha gyerek lennék és pólóznék, akkor én is olyan szeretnék lenni, mint ti. De nem kell ahhoz sportolónak lenni, hogy példaképek legyetek, én is csinálom a dolgomat, legszebb tudásom szerint, és ti is. Jó naponta elnézni erre a honlapra, megtudni a híreket, érdekességeket. Jó tudni, hogy most ti is éppen azon munkálkodtok, hogy megvalósuljanak az álmaitok. Ha lehet kérni, akkor a mostani döntőt úgy nyerjétek, mint az oroszok ellen, nem szeretek izgulni a végéig, jobb lerendezni az első két negyedben az ügyet! (mosoly) HAJRÁ, HAJRÁS, HAJRÁ!

Amy hozzászólása
Amy12491
2008.08.01. 23:27

Egyértelmű,én bízok bennük!Sikerülni fog,legalábbis nagyon remélem!A fiúk biztosan mindent megtesznek majd a siker érdekében. HAJRÁ MAGYAROK!

Monika hozzászólása
Monika12490
2008.08.01. 23:12

Kedves Dénes! Örülök, hogy nincs kétséged afelől, hogy jók lesztek! Ez önmagában is kijelöli a SIKERHEZ VEZETŐ UTAT! Az elmúlt időszak meccseit nézve úgy érzem, hogy különösen sokat fog nyomni a latba a csapat pszichés állapota. Legyen nulla az esélye annak, hogy bármelyik dél-szláv csapat legyőzhet Benneteket! Az a kissé bizarr, de annál kifejezőbb gondolat jutott eszembe, hogy küzdjetek úgy az ARANYÉRT, ahogy a vadonban az alfa-hímek védik azt, ami a sajátjuk!Ahogy ők, Ti is FÖLÉNYESEN, KEGYETLENÜL ÉS HIBÁTLANUL harcoljatok!!! Vigyázzatok Magatokra, jó utat és OLIMPIAI ARANYAT kívánok!

Katica hozzászólása
Katica12489
2008.08.01. 22:59

Köszönet az egész Csapatnak az eddigi örömökért! Én annyit tudok ígérni, hogy itthon, a tv előtt ugyanolyan lelkesen fogok szurkolni, mint egy hete a Szigeten! Hajrá Magyarok!

rendőr hozzászólása
rendőr12488
2008.08.01. 22:45

Pár évvel ezelött a csapat elutazott egy versenyre Ferihegyről. Ott meséltem el az egyik játékosnak a történetemet: 2000 Sydney: a csoportmecsek egy részét itthon néztem, de az olimpiai döntő idején Hollandiában tarózkodtam. Nem láttam a meccset. Megnyertük az olimpiát! 2004 Athén: a csoportmecsek egy részét itthon néztem, de az olimpiai döntő idején Romániában voltam. Nem láttam a meccset, de apukám a mobiltelefont a TV-hez tartotta itthon, és én így hallgattam a közvetítést. (hétszerese lett a telefonszámlám a szokásosnak :) ) Megnyertük az olimpiát! 2008 Peking: Az idei nyaralást direkt nem a döntő idejére terveztem meg, mert most már szeretném látni egyenesben! Most mit csináljak? A döntő napján menjek át Szlovákiába :) ?

polo hozzászólása
polo12487
2008.08.01. 22:42

Köszönjük az interjút!