FACEBOOK

Olimpiai hangpróbaaaaa

Olimpiai hangpróbaaaaa
hozzászólás, 2008.08.01.

ENGLISH VERSION//Ahogy közeledik a pekingi olimpia kezdete, sorra aktivizálják magukat a magyar vízilabdasport támogatói. A Vodafone érdekes site-ot indított, a Volvo ugye a vlv-n belül fejezi ki kötődését a Kemény-legények iránt, a Soproni hétfőn, közvetlenül az elutazás előtt adja át az "országzászlót" a csapatnak, most pedig arról kaptunk hírt, hogy a Theodora gyártója, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. teremt nem mindennapi fórumot a szurkolók számára.

A helyszín Tihany, az időpont augusztus 6., szerda 11 óra. A szervezők a női és a férfi vízilabda-válogatott legelvakultabb drukkereit várják a Visszhang-dombra, a Theodora Olimpiai Hangpróbára.

Lényegében véve versenyről van szó, azt a szurkolót keresik, aki a leghangosabban képes buzdítani a magyar vízilabdázókat. A teljesítményt decibelmérővel mérik, s a győztes értékes főnyereménnyel mehet haza. (Érdemes időben odamenni, mert az első 30 hangpróbáló "alanyi jogon" ajándékcsomagot kap.)

A Theodora egyébként (amely ez év márciusától a Magyar Vízilabda Szövetség és a vízilabda-sport hivatalos támogatója) minden szempontból a vízilabdát állította nyári reklámkampányainak középpontjába. Országos road-show-ján szurkolói kellékek (paróka, arcfesték, síp stb.) felhasználásával bárki bizonyíthatja, hogy ő a leglelkesebb fan. A bulik résztvevőit lefotózzák, s a képeket feltöltik a Kékkúti Ásványvíz Zrt. weboldalára (www.theodora-info.hu). Hetente kiválasztják és megajándékozzák a legkreatívabb "versenyzőket".

Előzetes információink szerint a tihanyi Visszhang-dombon való megjelenésre is érdemes lesz valami különlegességet kitalálni...

 

4 régi hozzászólás

Judit hozzászólása
Judit12500
2008.08.02. 09:23

Én inkább a hejszinen drukolok!! A hangomat is Pekingbe tartogatom!!!

Pesti Szöszke hozzászólása
2008.08.02. 01:15

SZECSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vas sas hozzászólása
vas sas12485
2008.08.01. 20:00

VAAAAAAAAAAAARGA DANI!!!

tihanyi sanyi :) hozzászólása
2008.08.01. 11:57

NAGY VIKTOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRR