FACEBOOK

Magyarország-Horvátország - élő közvetítés az Unicum Kupáról

Magyarország-Horvátország - élő közvetítés az Unicum Kupáról
hozzászólás, 2008.07.26.

A mai ellenfél a világbajnok Horvátország. A tét gyakorlatilag a tornagyőzelem, hiszen a mai győztes minden bizonnyal behozhatatlan előnybe kerül.

A mai első mérkőzésen Németország 11-8-ra legyőzte Oroszországot.

A horvátok hozzák el a labdát az első ráúszásnál. A kapuban ezúttal is Szécsi Zoltán kezd.

Kimarad egy nagy helyzetünk, kettő az egyben vagyunk a horvát kapu előtt, azonban Molnár lövését védi a horvát kapus.

Szécsi Zoltán bravúrt bravúrra halmoz.

1:0 - Kiss Gergely akciógólja az első találat a mérkőzésen.

1:1 - Nem örülhettünk sokáig, a gól utáni első támadásból egyenlítenek a horvátok, név szerint: Boskovic.

2:1 - Biros Péter messziről hatalmas bombagólt lő.

2:2 - Kiállítást kapnak a horvátok, először védjük a lövést, az egyik bíró szerint egy játékos, a másik szerint Szécsi. Végül sarokdobást kapnak, Jokovic lövését nem védhette Szécsi.

Újabb emberelőnyt hagyunk ki (Molnár első helyzeténél is az volt), ezúttal Varga Dani az oldalhálót találja el.

Vége az első negyednek.

2:3 - A második ráúszásnál is a horvátok hozzák el a labdát. Egyből kiállítást harcolnak ki, első lövést védi Szécsi, azonban a kipattanó labdát Buric bepöccinti.

3:3 - Molnár Tamás egy klasszikus centergóllal egyenlít.

4:3 - Megúszunk, Kis Gábor nem a saját posztjáról, de hatalmas gólt lő.

Varga Tamást kiállítják, azonban ez az emberelőny most kimarad a horvátoknál Szécsi védésének köszönhetően.

4:4 - Smodlaka lő gólt, Hosnyánszkyval a nyakán.

4:5 - Megúsznak a horvátok egy kontrafault után, Buslje belövi.

5:5 - Emberelőnyt kapunk, Hosnyánszky bombagólt lő.

5:6 - Markovic ismét a horvátokat juttatja előnyhöz.

Emberelőnyt kapnak a horvátok, azonban kimarad ez is.

Nagyszünet.

Madaras Norbinak ezúttal sikerül elhoznia a labdát.

6:6 - Kiállítást kapunk, Madaras Norbi kegyetlenül bevágja.

Emberelőnyt kapnak a horvátok, azonban a falba bejátszott labdát lehalásszuk.

Madaras nagy gólt lő, azonban a bírók nem adják meg.

6:7 - Barac ötméteresből.

Biros emberelőnyt harcol ki, azonban ez most kimarad.

Újabb emberelőnyt kapunk, Molnár egyből ellövi, de felé pattan. Horvátok indítanak, hosszú a passz, Szécsi indít, Benedek azonban fejbe dobja a kapust. Újból indítanak a horvátok, újra hosszú, mi jöhetünk. Kapkodóvá vált mindkét csapat játéka.

7:7 - Kettészakadt mindkét csapat, mindkét kapunál voltak játékosok, azonban mi jöttünk ki jól belőle, Biros egyedül marad a horvát kapussal és addig lóbál, míg teljesen elsüllyed a kapus és átejti rajta a labdát.

Varga Tamást kiállítják, Rudic időt kér.

7:8 - Első lövést blokkoljuk, a másodikat azonban már nem tudjuk, Jokovic.

8:8 - Emberelőnyt kapunk, szépen megjáratjuk a labdát, Madaras belövi.

Lejár a harmadik negyed, az egyik horvát játékos mérgében kidobja a labdát a partra, ezért a bíró végleg cserével kiállítja. Szünet.

Varga Dénes ér először a labdához, azonban a horvát játékos elcseni előle.

8:9 - Benedeket kiállítják, Buric belövi.

8:10 - Egy védekezési hiba miatt Markovic egyedül maradt és belövi.

9:10 - Molnár centergóljával újra egy a különbség.

Kiállítást kapunk, Kiss Gergely lövését azonban blokkolják.

Emberelőnyt kapnak a horvátok, de elütjük a labdát a horvát játékos elől, nálunk a labda. Kemény Dénes időt kér mert emberelőnyt kapunk.

10:10 - Szépen megjáratjuk a labdát, Kiss Gergely a két ember között álló Biros Péternek dobja a labdát, aki belövi.

11 másodperc van a meccsből, a horvátok már a harmadik támadásukat indíthatják egymás után, mert Szécsi védte a lövésüket. Rudic időt kér.

A kapu fölé ejti Buric a labdát, vége!!!!

47 régi hozzászólás

Tina hozzászólása
Tina12415
2008.07.27. 20:56

"egyik pólós bnője" köszi a biztató szavakat. Tudom, hogy a legnehezebb meccs votl de nem volt választásom :( Amúgy akkor a párod megtudod kérdezni h tud e a zászlóról? meg hogy van rá esély, hogy kivigyék pekingbe? Nekünk sokat jelentene hisz vmilyen szinten ott szurkolhatnánk ha már máshogy nem jutunk sajnos ki és remélem azért megnézte mindenki és egy picike löketet ad neki próbáltunk sok üzit ráírni h tudják bmilyen helyzetben szurkolunk nekik;):( Kösz a választ előre is

Egyik pólós barátnője hozzászólása
2008.07.27. 10:50

Kedves Tina, Sajnálom,hogy így fogadták az ajándékodat, nem mentség ugyan, de Peking miatt eléggé idegesek már a fiúk és valljuk be őszintén a 3 napból pont a legstresszesebb/legnehezebb meccset választottad ki. Én mára már megtanultam,hogy ?nagy? meccs előtt hozzá sem szólók az enyémhez! Amúgy a fiúk olvassák a VLV-t, az én párom rendszeresen és innen tudjuk,hogy Te igazi póló rajongó vagy. Mindless: Nagyon jó a kép, nem is tudtam,hogy ilyen fejet is tudok vágni

GPFun hozzászólása
GPFun12370
2008.07.27. 08:54

Kedves vízilabda drukkerek és "szakértők". Csak jelezni szeretném, hogy amióta vízilabdát játszanak, mindig két kapus volt a keretben. Az egyik pedig mindig tartalék, aki valóban csak akkor jutott szerephez, ha a jobb formában lévő "első kapus" gyengébben teljesített, vagy megsérült. Ezért aztán szerintem felesleges erről vitázni, mivel ezen az olimpián is így fog történni. Van akinek NV a kedvence, van akinek GI. Mindkettő nagyszerű kapus ezért aki nem ismeri a döntés hátterét ne szidja a másikat, hanem drukkoljon, hogy jól teljesítsen bármilyen helyzetben, mert ez közös érdek. Az nem a tartalék hibája, ha az első kapus jó formát mutat és ezért ő csak a könnyebb meccseken jut szerephez. Akkor ott kell a legjobbját adni és az aranyérmet ő is megérdemli, mert ez egy CSAPATJÁTÉK!! HAJRÁ MAGYAROK!!

Chayanne hozzászólása
2008.07.26. 23:51

Az ide irkáló sok "szakértő" közül van valaki aki egyáltalán úszni tud vagy ez is ilyen focista okoskodás?????

Tina hozzászólása
Tina12366
2008.07.26. 23:21

Ja még annyi h ez tényleg csak egy eset volt de nekünk ez volt az egyetlen ilyen. Debrecenből így is amikor tehetem járok meccsekre de ez nem megy mindig :(((meg ilyen "ajándék" sincs mindig.sztem a helyembe senki nem ilyen reakciót várt volna:(

Nekomajin hozzászólása
2008.07.26. 23:20

Én a tegnapi meccs után is azt mondtam, hogy igen, egy vízilabda meccsnek ilyennek kellene lenni. Így kéne játszani minden csapatnak minden meccsen, ahogy most játszottak a fiúk. A lelátóról, TV-ből nézve igazi élmény volt ez a két meccs. Trükkös megoldások, csavarások, ejtések, megúszások, szétszakad mezőny, kapus kiúszások, óriási védések... Ez kell, nem az, hogy felúsznak, odavernek egyet, kiállítás, izomból bevágják és kész. A sok kimaradt helyzet, és a szoros végeredmény ellenére is, ezek a meccsek nálam bekerültek a legjobbak közé. Persze az olimpián a szép játékkal nem megyünk semmire, ha nincs gól a végén, de ez még nem az olimpia. Itt nincs komoly tét, ez csak gyakorlás, és a közönség szórakoztatása. Szórakoztatásnak pedig a legkiválóbb. Azt is meg lehet érteni, hogy dühösek voltak a játékosok, hiszen az eredmény szempontjából tényleg rosszul játszottak. Gondoljatok már bele, hogy mi lett volna a végeredmény, ha azt a sok elbaltázott helyzetet mind belövik? És még így is döntetlen lett. A horvátok ellen! Ha az olimpián is ennyi helyzetük lesz, és a megúszó játékos nem a kapus ölébe vágja a labdát, hanem a hálóba, akkor tuti a győzelem.

Tina hozzászólása
Tina12364
2008.07.26. 23:19

kerikaj köszi a biztató szavakat! Ja lehet rossz kedve van persze nem írom le őket csakígy még frissen dühből jött a hozzászólás. Elég rosszul esett azért h nem 1-2 napig készültünk...stb és h biztos örülni fognak és majd látszik is. JAh és direkt nem az autogramm kérők közöt mentem hanem előtte. Na tényleg mind1 ez így alakult nem fontos. Tudom anno én is láttam már őket milyen türelmesek tudnak lenni és akkor pont most amikor vmi értük van jött ki ez :S ilyen az én formám. Na azért HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!

Tina hozzászólása
Tina12363
2008.07.26. 23:08

Ez mind játék előtt volt szóval ez nem lehet indok. Am nem kell vissza adnia neki az a csapatnak szól(t)!!!Na mind1. nem fontos csak rosszul esett ennyi! Mi készültünk...

:-( hozzászólása
:-(12362
2008.07.26. 23:03

szerkike - hol a kommentem? Gergely Pista rajongó vagy, azért nem adod le? Mert le mertem írni, hogy Gergely nem hibázott (még) az Unicum-kupán?? Ha te így,akkor én azt kívánom tudd meg egyszer te is milyen érzés, amikor félre tesznek. Én sajnos át tudom érezni és most felbosszantottál, mert nem adtad le a hozzászólásomat!!

kerikaj hozzászólása
kerikaj12361
2008.07.26. 22:54

Először is, szerintem is egész jó meccs volt, a kihagyott ziccerek bosszantóak, de egyébként jó hangulat volt, megvolt a hajtás is.. úgyhogy azért tetszett. :) Tina, amit írsz, az tényleg nem túl vidám.. de lehet h tényleg csak rossz napja volt, fene se tudja, azért próbáld meg ez miatt még nem leírni őt! Meg a többieket.. ez csak egy eset volt, én viszont láttam, mikor türelmesen állták az autogram-kérők hadát, esetenként még mosolyogtak is, és beszélgettek is a szurkolókkal. Pedig volt ám ott olyan, akit már én se bírnék türelemmel elviselni. :) Azért szerintem aranyos tett volt ez részetekről és ne szegje kedvetek, biztos sokan örülnének neki, ha ilyen szeretetet éreznének a szurkolók részéről!

Titi hozzászólása
Titi12360
2008.07.26. 22:46

Szecska mentette meg a becsületünket,a Csuvin látszik hogy nagyon nem megy neki a bekkelés ezért lehet ideges.A Papesz reméljük nem fog ennyit hibázni. Azért az gáz, hogy a Gergely Pistát sem a Német sem a Horváth meccsen nem merte betenni a Dénes !!!Az Oroszok ellen még a Hosi is védhetne.Így nem fog kiderülni a csere jogossága !Az Olimpián ennél csak jobban játszhatunk. Hajrá Magyarok !

2008.07.26. 22:32

Ti is hallottátok a Kemény-interjú alatt, valaki a feje felett bekiabálta, hogy - Nagy Viktor! - és ezzel rendesen ki is zökkentette a kapitányt. Azért remélem ez egy kis elégtétel Viktornak!

peet hozzászólása
peet12357
2008.07.26. 22:29

Igen Biros Peti és a többiek se mutatták a lgjobbjukat :( De igen komoly és fárasztó edzéseken vannak túl. Remélem a kupa végén vége lesz az erőedzéseknek és a formára mennek majd. Hajrá Peking :)

2008.07.26. 22:24

Nna,jó kis meccs volt!! Viszont ez elég kevés lesz az Olimpián!! Szecska kicsit visszajavult,nyilván a tegnapi diszkréten elfordulók is meg voltak elégedve. És ami szerintem egy nagyon fontos megállapítás - valószínű K.D. is így gondolja - Gergely Pista nem hibázott (még) az Unicum-kupán!! :) Amikor 'becserélte' azthittem mind a 3 meccset neki adja..hogy egy kicsit belejöjjön,mielőtt éles lesz a dolog. Merthogy rohadtul régen nem védett meccsen!! Viszont ezek után megbizonyosodtam abban, amit eddig is gondoltam, hogy a Kapitány egyáltalán nem bízik benne!! Esetleg holnap megkapja az oroszokat,akiket mindenki sz..rá ver? Nagggyon ciki..

marci hozzászólása
marci12355
2008.07.26. 22:04

Tina: nyilván rossz kedve volt, mert nem ment neki a játék. Szerintem Tibi azóta visszaadta neki.

Tina hozzászólása
Tina12351
2008.07.26. 21:47

Hát én kint voltam a mai meccsen véleményt inkább nem mondok. Itt nem szerbmeg semmi fóbia nincs. EGO túltengés uralkodik. Én aki mindig is védtem őket inkább ezentúl befogom a szám. ma nagyot csalódtam. Főleg csuviban:( pedig a kedvenc játékosom volt és főleg mint embert csíptem. A mai nap után a Hajdú bihar megyeiek még inkább nem fognak vízilabdát nézni :(( Na amúgy röviden annyi h csináltunk egy zászlót mi bihariak aláírtuk vagy 50en tele üzenetekkel csuvinak mint kedvenc játékosomnak oda adom erre vissza szólás és most ezzel mit kezdjek?? Kinek adjam oda... És gyorsan le passzolta tibinek aki próbált jó pofát vágni. Na mind1 erről ennyi. Ha véletlen valaki olvassa mi csak annyit szerettünk volna h tudjátok szurkolunk értetek és veletek vagyunk pekingben is! sajnos ez nem úgyalakult ahogy szerettük volna. Nem akartam azok a csajokak a táborába tartozni akik oda vannak a PASIKÉRt és autogrammétr hisztiznek és visitoznak gondoltam teszek vmit a fiúknak:S nem jött össze :(sajnálom nagyon

marci hozzászólása
marci12350
2008.07.26. 21:04

Most is rengeteg ziccert kihagytunk, de a meccs nagyon jó volt! Óriási volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam, úgyhogy végül is az eredmény nem is nagyon érdekel :) .

BB  hozzászólása
BB 12349
2008.07.26. 21:03

Kritikus ne haragudj ... Peti rosszul játszott... kb ö huzta a többieket meg Szecska!!!

NES hozzászólása
NES12348
2008.07.26. 20:58

A mai találkozón külön tetszett a Biros Peti és a Szécsi játéka. Remélem meglesz az Unicum-kupa! Hajrá Magyarok!

adácska hozzászólása
2008.07.26. 20:55

Biros gyengén???????????????

xx hozzászólása
xx12346
2008.07.26. 20:50

Mi van mostanában a fiúkkal?!

Kritikus Péter hozzászólása
2008.07.26. 20:39

Biros ma gyengén játszott, többet vártam volna tőle.

régi egri hozzászólása
2008.07.26. 20:23

A horvátok szokás szerint jók voltak, igazságos a döntetlen.

Sándor hozzászólása
Sándor12343
2008.07.26. 20:20

az oroszok és a németek holnapi lezsersége dönti el az Unicum kupa sorsát

Chayanne hozzászólása
2008.07.26. 20:13

Jó lesz ez Pekingre!!!!

régi egri hozzászólása
2008.07.26. 20:11

Szerencsénk volt, hogy a Szécsi-Biros tengely jól működött.

Chayanne hozzászólása
2008.07.26. 20:10

Elaludtam a francba!!! Mi lett a kiállítás arány??? Tudja valaki???

t hozzászólása
t12339
2008.07.26. 20:08

X-re mentettük a meccset. Szép volt fiúk!

Sapicné hozzászólása
2008.07.26. 20:06

Gyerünk, gyerünk magyarok!!!

Eszter hozzászólása
Eszter12337
2008.07.26. 19:56

Mindent bele fiúk!!!!

t hozzászólása
t12336
2008.07.26. 19:52

Mindent bele, hajrá magyarok!

t hozzászólása
t12335
2008.07.26. 19:47

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Sapicné hozzászólása
2008.07.26. 19:44

Hajrá Magyarok!

elgo hozzászólása
elgo12333
2008.07.26. 19:40

Hajrá Magyarok!

t hozzászólása
t12332
2008.07.26. 19:30

Fej-fej mellett.-:)

Sapic hozzászólása
Sapic12331
2008.07.26. 19:29

"t" te madár te, kikapnak a magyarok!!

Eszter hozzászólása
Eszter12330
2008.07.26. 19:29

Ma 5 éve volt a VB döntő az olaszok ellen és nyertek a fiúk. HAJRÁ MOST IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t hozzászólása
t12329
2008.07.26. 19:24

Szép estét, jó szurkolást! HAJRÁ MAGYAROK!/"Sapic" Te menj hazai honlapra szurkolni./

K hozzászólása
K12328
2008.07.26. 19:22

Kicsi:)

csoki hozzászólása
csoki12327
2008.07.26. 19:22

Tegnap mindenki csodálkozott milyen dekoncentráltak voltak a fiúk.Mindenki elfelejtette,hogy temetésről jöttek. Nyugodj békében Kolo.Hajrá Fiúk...!!!!!!

Anny hozzászólása
Anny12326
2008.07.26. 19:05

HAJRÁ,HAJRÁ,MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!

K hozzászólása
K12325
2008.07.26. 19:01

Hajrá Fiúk!!! Mindent bele!!!

Sapic hozzászólása
Sapic12324
2008.07.26. 18:59

Hajrá Horvátok!!

marti hozzászólása
marti12323
2008.07.26. 18:58

Fiuk....

magyar szurkolo hozzászólása
2008.07.26. 18:50

hajra Magyarok

BB hozzászólása
BB12321
2008.07.26. 18:40

Gyerünk fiúk, mutassátok meg!!!!

elgin hozzászólása
elgin12320
2008.07.26. 17:55

Hajrá Magyarok!!!