FACEBOOK

Gergely István: "Az olimpiai győzelem egy folyamat, amely már megkezdődött"

Gergely István: "Az olimpiai győzelem egy folyamat, amely már megkezdődött"
hozzászólás, 2008.07.23.

Az olimpiai csapatba az utolsó pillanatban bekerült kapus átérzi Nagy Viktor csalódottságát. Látja, hogy a kedvező jelek mellett miben kell még fejlődnie a csapatnak Pekingig, saját szerepét illetően pedig úgy gondolja: mindent meg kell tennie a közös siker előmozdítsááért akár a tornateremben, akár a közösen eltöltött pihenőidőben, akár a meccsek fontos pillanataiban. Vallja: a csapatnak Magyarországért kell "maradandót alkotnia".

- Egy nappal vagyunk túl az olimpiai csapathirdetésen, tegnap szétszedtek téged az újságírók, aludtál is rá egyet, gondolom túl vagy a meglepetésen. Milyen érzés?

- Az első hullámon túl vagyok, nagyon jó, hogy rengetegen hívnak és érdeklődnek, olyanok is, akikkel már nagyon rég találkoztam, rég beszéltem, nagyon kedves volt tőlük.

Az első érzésem a csapathirdetéskor nem az örömé, hanem a csalódásé volt. Éppen Viktor mellett ültem, és beleéltem magam az ő helyzetébe egy pillanatra. Borzasztó érzés lehet lemaradni egy olimpiáról úgy, hogy már beleélte magát abba: utazó lesz. Nagyon sajnálom őt. A következő egy folyamatosan erősödő jó érzés volt, hogy újra olimpiára mehetek ezzel a nagyszerű csapattal. Ezután pedig az következett, hogy ennek a bizalomnak meg tudok-e felelni minden szinten: ha a kapuba kerülök, akkor a kapuban, ha edzésen, akkor edzésmunkában, és emberileg. Segítenem kell ezt a csapatot, ezeket az embereket ahhoz, hogy ez a 13 tagú válogatott Magyarországért maradandót tudjon alkotni az elkövetkezendő egy hónapban.

- Nagyon sajátos helyzetben vagy, mert együtt edzettél ezzel a csapattal, egyben kívülről is láttad őket az EB-n tévében. Hogy ítéled meg, milyen ez a csapat?

- Vannak nagyon jó jelek, amik egyértelműen arra utalnak, hogy meg lehet nyerni ezt az olimpiát. Vannak még hiányosságok, amik – én úgy gondolom – nem edzésmunkával, hanem összetartással, egy kis beszélgetéssel és egy kis bizalomerősítéssel, önbizalom-erősítéssel teljes mértékben orvosolhatók. Az EB-n mindig volt egy-két olyan játékos, aki dobott 3-4 gólt, ezért sikerült bravúrosan megnyerni a mérkőzéseket. Bízzunk benne, hogy ez továbbra is így lesz, hiszen vannak itt olyan játékosok, akik egy magyar válogatottat is el tudnak vinni a hátukon. De ami igazán fontos lenne, az az, hogy az a lelkesedés, amivel Montenegró végigjátszotta ezt az EB-t, egy picit ragadjon rá erre a csapatra, kicsit kiegyensúlyozottabb legyen a játék, és legyenek olyan játékosok, akik esetleg minden mérkőzésen stabilan lőnek egy-két gólt, és persze jöjjenek elő a nagyszerű játékosok és teljesítmények, azok a 3-4 gólok, amik most is megvoltak. Úgy érzem, hogy ha ez összejön, akkor nagyon nagy baj nem lehet Pekingben, és talán kicsit könnyebben, és nem hosszabbításokkal, vért izzadva lehet szép eredményt elérni.

- Hogy látod a saját szerepedet, mire számítasz, mennyit fogsz játszani?

- Nem tudom megítélni. Arra készülök, hogy minden megbízható teljesítményt nyújtsak, bizonyítsam, hogy eleget tudok tenni annak az elvárásnak, amit velem szemben támasztott Dénes és az egész csapat. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mennyi lehetőséget fogok kapni. Én úgy látom, mint négy éve, hogy az olimpiai győzelem nem csak abból áll, hogy ki mennyit van a vízben, ki hány gólt lő és hányat véd, hanem azon is múlik, hogy milyen edzésmunkát végeznek az érintettek közösen. Ha becserélnek, akkor AZT a két lövést védjem ki, adjak egy jó indítást, a tornateremben, ha valaki megkér, hogy segítsek, akkor segítek neki, ha valaki mondjuk beszélgetni akar egy fontos mérkőzés előtt, mert búja-baja van, akkor azt meg tudjuk egymás között beszélni. Egy olimpiai győzelem komplex dolog, nem csak az olimpiai döntőből áll, hanem egy hosszú folyamat végeredménye. Ez a folyamat már most tart, és a vége augusztus végén lesz.

- Köszönöm szépen, és a vlv nevében sok sikert kívánok!

- Köszönöm, sziasztok!

vlv-videó:

Gergely István a csapatba kerülésről

44 régi hozzászólás

abc hozzászólása
abc12459
2008.07.29. 14:35

Kedves Hozzászólók! Felhívom a figyelmeteket a Napkelte 07. 06-ai Gyarmati Dezsővel készített adására(interneten is megnézhető). Talán nem vitatja el senki, hogy a világ legjobb vizilabdázója volt. Az ő véleménye szerint is "koros, jólakott és fásult" ez a válogatott, meg kellett volna fiatalítani. Hát persze ezt nem látja belülről az a szövetségi kapitány, aki csak-saját bevallása szerint is -magával beszéli meg a szakmai kérdéseket. Ez borzasztó szűklátókörűségre és nagyképűségre vall. Mint pedagógiában és pszichológiában járatos szeretném minősíteni azt a nyilatkozatát K.D.-nek, amit a Fókusz múlt heti adásában tett.Azt gondolom az egyéni és a csapatfejlődés szempontjából mindenkinek tudnia kell az erősségeit, gyengeségeit. De valakiről(NV) úgy nyilatkozni, hogy semmit nem ér a teljesítménye és csak "teher" számára ez a személy, pedagógiai tudatlanságot és szakmai zavarodottságot jelent. Tette ezt a nyilatkozatot azután, hogy az NV.az EB bronzmeccsén is jól védett. De vonatkoztassunk el személytől akinek ez szólt:akkor is ez egy durva, faragatlan, öntelt, nagyképű, ideges ember kijelentése volt egy játékosról. Ez a fajta kijelentés nem jó a sportolóknak sem, és a magyar sportnak sem.

Kitti hozzászólása
Kitti12435
2008.07.28. 11:26

Némileg megnyugtató, hogy vannak emberek,akik látják, hogy mi a nem jó és azt le is írják - hisz azért van lehetőség a hozzászólásra(gondolom). Nem vitatom Kemény Dénes érdemeit, hiszen magukért beszélnek, de nálam okosabbak is azt vallják, hogy a csúcson kell abbahagyni. Ez már leszálló ág, ahol most tartunk. A kapitány már nem tud újat mutatni,sok játékos -hiába mondja,h igen kell neki a 3.arany - szerintem már nincs bennük. Nézem KD nyilatkozatait - nem tudom másnak feltűnt-e - mindig egyfajta sértődöttséget látok az arcán, az állandó grimaszairól nem is beszélve (ami nem tudom a riporternek v. a kérdésnek szól?) Az Unicum-kupáról csak annyit, hogy 'presztízs-torna' volt,amit a kapitány meg akart nyerni, ezért is nem tette be a két első meccsre Gergelyt (ennyire nem bízik benne?) és nem hagyta pihenni - ahogy sokan gondoltuk - a sérült Szécsit,(esetleg kockáztatva gyógyulását). Viszont kiviszi az olimpára úgy,h értékelhető meccsen nem játszott.

Honey hozzászólása
Honey12308
2008.07.26. 11:50

Nagyon sajnálom, hogy nem Nagy Viktor megy, de ha a szövetségi kapitány így látta jobbnak, ti miért hordjátok le?Mind a döntését, mind Gergely Istvánt? És egyetértek GPFannal, mindketten nagyszerű kapusok... Most a legfontosabb az olimpiai arany. Hajrá fiúk!!!Mi veletek vagyunk!!!

GPFan hozzászólása
GPFan12276
2008.07.25. 15:38

Kedves vízilabda drukkerek és "szakértők". Csak jelezni szeretném, hogy amióta vízilabdát játszanak, mindig két kapus volt a keretben. Az egyik pedig mindig tartalék, aki valóban csak akkor jutott szerephez, ha a jobb formában lévő "első kapus" gyengébben teljesített, vagy megsérült. Ezért aztán szerintem felesleges erről vitázni, mivel ezen az olimpián is így fog történni. Van akinek NV a kedvence, van akinek GI. Mindkettő nagyszerű kapus ezért aki nem ismeri a döntés hátterét ne szidja a másikat, hanem drukkoljon, hogy jól teljesítsen bármilyen helyzetben, mert ez közös érdek. Az nem a tartalék hibája, ha az első kapus jó formát mutat és ezért ő csak a könnyebb meccseken jut szerephez. Akkor ott kell a legjobbját adni és az aranyérmet ő is megérdemli, mert ez egy CSAPATJÁTÉK!! HAJRÁ MAGYAROK!!

Vikcó hozzászólása
Vikcó12257
2008.07.25. 10:36

teca! Felvilágosítanálak, de nem vagyok benne a "kapuskirály választó bizottságban":D. Nem azt írtam, hogy Gergely a legjobb kapus. Azt írtam, hogy Athén óta a legjobb formáját futotta idén. Ez szerintem két külön dolog:). A cseréről direkt nem írtam semmit:). A legjobb kapusnak járó díjat NAGY VIKTOR vitte haza. Ezt tudom. Hogy miért ő kapta, azt az mondhatja meg aki minden meccsen látta védeni, leelemezte, ismeri a védési statisztikáját és összehasonlította a többi szóba jöhető kapussal. Én jópár meccsen nem láttam védeni, emiatt nem tudok véleményt mondani, vagyis tudok, de minek ha az nem objektív?:D Nem akarom összemosni a tényeket... A HAJRÁ MAGYAROK a lényeg! Mostmár!:).

Sus hozzászólása
Sus12231
2008.07.24. 22:03

Kedves Zsazsa! Szeretett Kemény Dénesünk nem azért szövetségi kapitány, mert bárki a szurkolók közül ezt szeretné... Azért ő van ott, mert azok az emberek rakták oda, akik jobban értenek a vízilabdához nálad! Kedves Mindenki! El kellene felejteni a jó magyar szokást, hogy mindent kritizálni kell... EL KELL FOGADNI MÁSOKAT, mások véleményét, hozzáértését és szaktudását! Szánalmas, hogy napok óta ez megy itt, hogy fikázódtok, szitkozódtok és sértegettek, holott büszkének kellene lennetek! Nem arról szól az Olimpia, hogy a magatok sérelmeinek érezzétek a Nagy Viktorét vagy akárkiért. Majd ők lerendezik, ha egyáltalán sérelmeznek bármit is. Addig, amíg a kimaradottak képesek arra, hogy itthonról csapattársként szorítsanak a bekerülteknek, nincs szükség arra, hogy itt szítsátok a feszültséget alaptalanul. Ha pedig erre nem képesek, akkor talán nem csapatjátékosok... Jómagam úgy gondolom, hogy személyes sértettségről szó sincs, tehát feleslegesen szitkozódik bárki is.

teca hozzászólása
teca12227
2008.07.24. 21:01

Vikcó! Légyszives világosítsál fel, miért nem a Gergely volt a legjobb kapus cím tulajdonosa, talán nem ő a legjobb? Ezzel nem azt mondom, hogy ő a legrosszabb.

ZSAZSA hozzászólása
ZSAZSA12226
2008.07.24. 20:40

Szeretett Kemény Dénesünk most a fokuszba tett nyilatkozata megmutatta, hogy menníit ér emberként és sportvezető ként. Az ilyen nagyképű mellé beszélést 10 olmpiai arany sem ellensullyozza.

régi egri hozzászólása
2008.07.24. 19:59

Szia M80, Faragót nem fogja döntéseinél a klubszimpátia vezérelni,vagy legalábbis remélem. Ő annál intelligensebb!!

Vikcó hozzászólása
Vikcó12218
2008.07.24. 19:01

Kitti! Inkább nem személyeskedek...:), bár a hszedet olvasva nekem elgurult a gyógyszerem... Gergely Pista Athén óta messze a legjobb formáját futotta ebben az idényben. Viktor kikerülését nem rajta kell leverni, mert nem az ő sara. Athénért nem kell megdolgoznia. Tudod az érem már fenn van a polcán... A 13 már megvan...a gépet tankolják lassan, Peking meg itt van a nyakunkon! Hajrá Magyarok!

M80 hozzászólása
M8012216
2008.07.24. 18:01

Egy biztos! Gergely Istvánt nem kell bántani! Ő aztán végképp nem tehet arról,hogy bekerült a válogatotba. Csak nyújtotta azt a teljesítményt egész évben amire képes s ha Kemény Dénes szerint ez elegendő,sőt nálla érdemesebb nincs is a másodkapus szerepére-még aza Nagy Viktor sem,aki a válogatott elsőszámu kapusát Szécsit is megelőzve lett a magyar bajnokság legjobb kapusa-,hát lelke rajta. De szerintem óriási hibát követett el. bár ha Szecska sérülése engedi védeni a komoly meccseken,a tingli-tangli mérkőzéseken tök nyolc ki őrzi a magyar hálót. Én szívből remélem,hogy Kemény utódjának döntéseit nem fogják személyes érzelmek és klubszimpátia befolyásolni és rövidesen Nagy Viktor lesz a magyar válogatott elsőszámu hálóőre.

Niki hozzászólása
Niki12208
2008.07.24. 16:56

Sokan kritizálhatják Gergely Istvánt, de arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ti "kritizálók" hogyan viselnétek el hogy így elhordanak mindennek. Nem értelek benneteket dehát ez van ezt kell szeretni. Hajrá fiúk! Szépen csillog az arany a napsütésben!

a sok paraszt hozzászólása
2008.07.24. 14:54

aki fele olyan választékosan nem tud magyarul, mint Gergely Pista, és biztos Rácznak, Szudlavszkinak vagy Neumannak hívják, ami színmagyar ősökről árulkodik, az trianon miatti szívfájdalmában azért lengeti az árpádsávos lobogót? vagy mondja már meg valaki, mi a problémája annak, aki egy határon túli magyart (amig kizárólag földrajzi kérdés, és egy politikai döntés eredménye) leturistáz?

Kitti hozzászólása
Kitti12191
2008.07.24. 11:43

Vicces, most vettem észre - az interjú-készítő utolsó mondatában c s a k a vlv nevében kívánt sok sikert - és nem úgy, hogy a vlv nevében i s sok sikert kívánok, mert így benne lett volna ő is. Vagy 'túlmisztifikálom'? (ahogy Gergely jegyezte meg a NS-riportban a csapatba-kerülésének hátterét)

... hozzászólása
...12189
2008.07.24. 11:37

Valahogyan a válogatottba be is kell kerülni .. hány kapus lenne Magyarországon a helyében???? Az is nagydolog rengeteg munka eljutni odáig! Ha csere, ha nem óriási dolog és tiszteletre méltó. Sok kapus örülne, ha szoba kerülhettek volna.

Kitti hozzászólása
Kitti12186
2008.07.24. 11:22

Ja, igen, elfelejtettem az előbb 'üzenni' Gergely Pistának, hogy való igaz, most itt a lehetőség, hogy megdolgozzon(!) azért az athéni aranyért - utólag! Valószínűleg, ismerve Szécsi sérülését több alkalma lesz rá,mint 4 éve. És minden 'rutinjára' szüksége lesz - csak nehogy kevés(ké)nek bizonyuljon!

Kitti hozzászólása
Kitti12180
2008.07.24. 10:51

NS júli 22.kedd - Újságíró:"Mivel ön itthon edzegetett,míg a válogatott az Ebén szerepelt, nem küzdhette vissza magát, Nagy játszotta ki magát a csapatból"(?)"Ritka,hogy valaki bekerül egy válogatottba, olimpiai bajnok lesz, aztán kikerül a keretből, majd a következő olimpia előtt hirtelen vissza."(!)Gondolom nem véletlen,hogy ezek a kérdések a sportújságírót is foglalkoztatják és nem véletlen, hogy ilyen konkrétan teszi fel - bár a korrekt magyarázatot azthiszem Kemény Dénestől várná az ember. Számomra is új,hogy Gergely, mint pszichológus,sőt,mint edző is segítségére lehet a csapatnak! Ezek szerint nem is csak, mint cserekapus megy az olimpiára! Ezzel az 'erővel' miértnem mindjárt center(is)? Biztos azt is remekül megoldaná!!! Azt is leszűrtem e pár nap interjú-nyilatkozat halmazából, hogy Gergelynek nincsenek önbizalmi problémái, é s egoját is nehezen gyűri be a sapkája alá!

Beszűkült gondolkodású  hozzászólása
2008.07.24. 10:46

Üzenem a sok beszűkült embernek, akik a szponzor általi bekerülésről beszél Beszűkült gondolkodású meg egyszer, ha egy kicsit belegondolnának a Dominó szponzora a T-mobile a válogatotté a Vodafone.(Gondolom nem puszi pajtásak) Néha okosabb lenne, ha csöndbe maradnának

Titi hozzászólása
Titi12160
2008.07.23. 22:40

Szomorú,hogy egy Olimpiai keretbe bekerülő játékosnak magyarázkodnia kell,mert az elmúlt évek során a válogatottban nem volt értékelhető telje sítménye.Az Olimpián le kellett cserélni,amikor a Szecskának pihennie kellett volna.A legutolsó világeseményen amin ő védett, /nem most volt / ha jól emlékszem a Szerbek ellen 16-6 / 2005 aug ebből csak 4 előny gól / nem a mi javunkra. Pedig állítólag Szerb specialista ő volt a Szlovák Sefik / Sajnos az Euroligában és a Bajnokságban sem sikerült kiemelkedőt nyújtania.A fenti interjú szerint pszihológusként,segédedzzőként kiván maradandót nyújtani !!! Sajnos a Szécsi már nem fog tudni pihenő nélkül végig védeni egy egész Olimpiát, főleg sérülten.Az uszodai hírek szerint sok szakember sem érti ezt a dőntést. HAJRÁ MAGYAROK !!!

ed hozzászólása
ed12159
2008.07.23. 22:40

how is gergely a better choice?

Katica hozzászólása
Katica12158
2008.07.23. 22:32

Gratulálok Pista! Ilyen egy igazi csapatjátékos! Sok sikert Neked és a többieknek is! Hajrá Magyarok!

lujzi hozzászólása
lujzi12155
2008.07.23. 18:28

mindenki egyert-a gyozelemért!

géza hozzászólása
géza12154
2008.07.23. 18:27

csallokoz,komarom,szilas,guta,szerdahely veled és a valogatottal van!

kati hozzászólása
kati12153
2008.07.23. 18:25

o nem mágáért véd,hanem a VALOGATOTTERT!!!

Zele Lacla hozzászólása
2008.07.23. 16:26

Zele Lacla, Ti ketten igazi Magyar parasztok vagytok. Turista? A neve Gergely Istvan, Magyar Olimpiai Bajnok. ...Gondolom ti ketten pedig szakmunkasok vagytok. Az is meglep, hogy tudjatok hasznalni az internettet. Mindenki masnak: Hajra Magyarok!! Meg fogjuk nyerni az Olimpiat!!!

... hozzászólása
...12148
2008.07.23. 16:25

"Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja." Mondja a közmondás. A Magyar Hírlap újságírója által kérdezettekkel kapcsolatban ez jutott eszembe. És még jobban elszomorodtam.Tényleg birkáknak tartanak bennünnket. A "csókos viszonyok" miatt rontunk el mindent,mert minden szinten működik, működhet. Gergely I. ezek szerint élt azzal a közmondással is: " Aki szerencsés akar lenni az nem bízza a szerencsére". De sajnos kapusteljesítménye alapján nem érhette volna ez a szerencse.

Bigi Művek hozzászólása
2008.07.23. 16:00

Remélem bizonyítasz "Lepke" Pista! Sok sikert!

Én hozzászólása
Én12143
2008.07.23. 15:24

Nagyon szép hozzáállás, gratulálok a csapatba keruléshez, mindent bele!!!! Hajrá Magyarok!!!

kovi 75 hozzászólása
kovi 7512142
2008.07.23. 15:15

Kemeny Denessel szamos ermet es tobbek kozott ket olimpiat nyert a csapat. Ha o igy latja a legjobbnak, akkor valoszinuleg ez igy is van. En is egy-ket helyen talan mast latok jobbnak, hasznosabbnak, de en csak egy laikus vagyok, nem vagyok a medence partjan es nem vagyok szovetsegi kapitany. Egy a fontos Hajra Magyarok, nyerjunk meg ezt az olimpiat marcsak Kolonics Gyuri emlekere is!!!!!!!

B (régi) hozzászólása
2008.07.23. 13:46

Az egészben számomra az a legérdekesebb, hogy itt is és az NSO-n is egyre gyakrabban és egyre élesebben ütköznek meg a vélemények Kemény Dénes szakmai megítéléséről. Azt pedig a leg(el)vak(ult)abb szimpatizánsainak is be kellene látnia végre, hogy ha ennyi kritikai észrevétel fogalmazódik meg vele és a válogatottjával kapcsolatban, akkor abban talán neki is lehet némi szerepe...

tata hozzászólása
tata12134
2008.07.23. 13:34

Gratula Dénesbának, a hozzászolásokból látszik milyen jó és öszinte ember, és mennyire a teljesítmény számít. Tudom nem hozzátok le, mert nem azt írtam, hogy Dénes a KIRÁLY.

bunyos pityu hozzászólása
2008.07.23. 13:14

Zele milyen szponzorra gondolsz?Fejtsd már ki légy oly kedves!

punki hozzászólása
punki12131
2008.07.23. 12:57

Vagy csak azért nyilatkozta ezt, mert sokan nem értették, hogy az előző olimpiára is miért őt vitték ki statisztálni, mert arra a szerepre, amit ő mond, sokkal megfelelőbb lett volna Kósz Zoli is, nem beszélve szintén magasabb tudásáról. Szóval valamiért mégis csak a Kemény Dénes "liblingje" ez a fiú. Az előző olimpián mindössze egy érdektelen meccsen védett, és kapja azóta is az olimpiai bajnokoknak járó fizetést. Az igaz, hogy most se sajnálnám tőle, ha ez az összeg nőne a második olimpiai arany díjával is, de úgy hiszem, hogy Szécsinél néha a Viktor sokkal jobb formát mutatott a bajnokságban.

lacla hozzászólása
lacla12130
2008.07.23. 12:37

A legrosszabb döntés a keretben ez. Pont az a Gergely aki úgy lett világbajnok és olimpiai bajnok pár éve, hogy közelében sem volt a válogatotnak, csak honosították egyik pillanatról a másikra. Meg lehet nézni a bajnokságban, hogy milyen gyenge produkcióval rukkolt elő Gergely mert ahogy gyengült a Honvéd és vele együtt a védelem is egyre nagyobb szerepe lett volna mert védenie kellett volna, amit elég gyengén oldott meg. Csak azért került oda mert puncsos és Honvédos meg az alkesz Kemény nem szereti Viktort és a Vasast. Meglehet majd nézni, hogy Kemény be sem fogja állítani az Olimpián. Az EB-re is csak azért nem vitte ki Kemény, mert ott védenie kellett volna és az a teljesítmény egyértelműen jelezte volna, hogy nincs helye a csapatban így Nagy Viktor lett volna a befutó, dehát ő ugyebár egyéb nem szakmai okok miatt esélytelen lett volna. Ez a TURISTA nem való a válogatottba sem...

varga hozzászólása
varga12129
2008.07.23. 12:28

Nevetséges,ahogy Gergely nyilatkozik,meg az egész ember egy nagy szerencsétlenség. Szánalmas a nyiltkozata is.

ElDiablo hozzászólása
2008.07.23. 12:25

Pista megkapta elete nagy lehetoseget, ha csokos ha nem, ha szponzor akarja ha nem. Szerintem Unicum Kupan sokat fog vedeni es ha ne adj Isten nagyon jol megy neki, Szecska a serulese miatt csak masodik lesz. Vagy KD meglepi amit Magyarorszagon senki sem tett meg elotte felesbe vedeti majd oket, tobbek kozott az ellenfelet is ossze lehet zavarni. Mind1 mi lesz lenyeg legyen egy ujabb arany, szponzorostol csokostol kiskutyastol, kismacskastol mit banom en hogyan, csak szoljon az a Himnusz!

szbarat hozzászólása
szbarat12127
2008.07.23. 12:23

Szerk.úr! Nem kellene cenzúrázni,mert csak az igazságot írtam le.

szbarat hozzászólása
szbarat12126
2008.07.23. 12:22

Nevetséges az egész ahogy Gergely nyilatkozik,meg az egész ember egy nagy szerencsétlenség. Valóban szánalmas,hogy megy az olimpiára,már az is szánalmas volt,hogy 2004-ben Athénban kint volt. Rá fog száradni a köpeny az olimpián, mert ha Kemény be meri állítani védeni,akkor lesz nagy baj,főleg tétmeccsen. Nem a Kazahok ellen kell jól védeni(2004-es olimpia),mert ott a nagymamám se kapna gólt,ha beállna a kapuba. Nagyon kíváncsi lettem volna,hogy Gergely hogy védi az EB-n a bronzmecset?! De Kemény nem merte volna ezt meghúzni,mert megaláztak volna a horváthok. Ha azért visszi ki,h összetartsa a csapatot,akkor meg értelmesebb lett volna egy sportpszichológust kivinni. Csak abban tudunk bízni,hogy Szecska végig tudja védeni az olimpiát,és nem sérül meg,akkor talán van esélyünk a győzelemre.

Vikcó hozzászólása
Vikcó12124
2008.07.23. 11:54

Sok sikert Pisti!!! Védd ki a szemüket!

Csaszi  hozzászólása
Csaszi 12123
2008.07.23. 11:43

A szerepeket Kemény Dénes osztja, azokat pedig mindenki tehetsége, lehetősége szerint 'eljátsza'. Az általad idézettegy buta bulvár kérdést, meg tegyük oda, ahová való, a kukába.

elég a hülyeségből hozzászólása
2008.07.23. 11:01

Felesleges azon konspirálni, hogy mi lehet a játékosok kiválasztásának hátterében, aki azt hiszi, hogy valakit azért visznek az olimpiára mert "csókos" vagy mert a szponzor szólt miatta az egyszerűen ostoba zele. Ez az olimpia, és Keménynek a lehetősége, hogy történelmet csináljon, és harmadjára is nyerjen. Ezért azt a csapatot viszi ki akit ő a legjobbnak gondol, mert csak így érheti el amit akar. Szponzorok és "csókosok" miatt ezt nem kockáztatja, ennél fontosabb neki a saját (és egyben a csapat) sikere. Azon lehet vitatkozni (kultúráltan) hogy jól dönt e vagy sem, de az biztos, hogy legjobb belátása szerint dönt. Ennyiről van szó

hori hozzászólása
hori12121
2008.07.23. 10:55

Kedves Tomute! Kivagy te ,hogy ekkora baromságot lemerjél írni.Szerinted az lehet az igazán magyar érzelmű, aki szlovákiába született. Honnan beszed a bátorságot, hogy a Nagy Viktorról emberi oldalát megkérdöjelezd.Teljesítményével évek óta bizonyítja, hogy teljes értékű tagja a klub csapatának is, és a válogatottnak is. Érdekes módon őt soha nem kellet hátulról tologatni, hogy bekerüljön a válogatottba. Egy szóval te NAGYON SÖTÉT vagy, és most nagyon finom voltam.

Tomute hozzászólása
Tomute12119
2008.07.23. 09:59

Pont ezt az emberi oldalát látom különbségnek a két játékos között - ami Gergely javára döntött-, minden mondatából süt az, hogy csapatban, MAGYAR CSAPATBAN gondolkodik! Kisebb ego, közösségben gondolkodás, az adott feladat megoldása. Ha ez egy két perces beugrás, akkor azt, ha egy meccs, akkor azt. Ha csak a társak biztatása, akkor az. Nincs feltétel, kibúvó keresése a jó teljesítményhez, nem kér több meccses bizalmat ehhez (mint konkurense, vagy más játékosok szimpatizánsai). (Az egész csapatra vonatkozóan igaz, hogy ez egy VÁLOGATOTT. Az, aki a klubcsapatában a hátán viszi a csapatát, az itt egy a társai között, RÉSZE AZ EGÉSZNEK...)

zele hozzászólása
zele12117
2008.07.23. 08:56

Riport a turistával a Hírlapban: "? Visszatérve az ön beválogatásához: hallott arról, hogy a válogatott egyik szponzorának lett volna a kívánsága az ön csapatba állítása? ? Rengeteg mindent hall az ember, de ha pletykákkal foglalkoznék, nem maradna időm a megfelelő összpontosításra. Azt hiszem, hogy az elvégzett munkám és a vízilabdatudásom miatt kerültem be az utazó csapatba." Szánalmas, ha itt tartunk, de nem lepődnék meg.