FACEBOOK

Pekingi csapat: Nagy Viktor helyett Gergely István

Pekingi csapat: Nagy Viktor helyett Gergely István
hozzászólás, 2008.07.21.

Kemény Dénes a malagai Európa-bajnokságon magyar színekben szerepelt 13 játékos közül az egyik kapust kicserélte, egyebekben az EB-csapatot nevezte a pekingi olimpiára. A szövetségi kapitány hétfőn reggel a Margitszigeten, a csapat tornatermi edzésén a játékosokkal (az EB-alatt itthon készült öt sportoló jelenlétében), majd közvetlenül ezután a vlv-vel közölte, hogy Nagy Viktor helyett Gergely István kerül az utazó csapatba.

A pekingi utazók: Gergely István, Szécsi Zoltán (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás (mezőnyjátékosok).

- A további program? - kérdeztük a szövetségi kapitányt.

- Egész héten el vagyunk foglalva, csütörtökig napi két edzés, péntek-szombat-vasárnap pedig Unicum Kupa német, horvát, orosz meccssorrendben. A jövő héten három nap Balatonfűzfőn, zárt kapuk mellett. Utána augusztus 4-én reggel edzés van a Margitszigeten, majd indulunk a reptérre. 

- Egyenesen Pekingbe utaztok?  

- Igen, hiszen augusztus 10-én már meccs van. 

- Nincs előtte edzőtábor máshol Ázsiában? 

- Felvetődött, de nem lehetett megoldani, hogy minket úgy utaztassanak, ahogy a többi csapat megcsinálta. Van torna Szingapúrban, egy másik Hongkongban, de például az amerikaiak is közvetlenül Pekingbe jönnek, úgy mint mi. Tehát ott Pekingben fogunk edzőmeccseket játszani, egyszer az amerikaiakkal, egyszer a horvátokkal, egyszer pedig a szerbekkel, még az első meccset megelőzően.

- Hogy zajlott a csapat élete a malagai EB óta?


- Múlt hét csütörtökön és pénteken – hogy ne legyen túl sok a szünet – akartam két edzést tartani, de még a februári előzetes program alapján a játékosok ezt a hetet szabadnak tekintették, ezért nekem kellett alkalmazkodnom. Így mindenki egyéni edzésprogramot kapott arra a két napra, ami egyébként nem állt másból, mint tornaterem és úszás. Bárki bárhol volt, ezt egyénileg csinálta meg. Ez valahol jól is sült el, mert szerintem most nagyobb a közösségnek az éhsége egymásra meg a munkára, ugyanakkor amit akartam csinálni velük, azt megcsinálták. Elég profik ahhoz, hogy az olimpiára készülve tudják, ennek milyen jelentősége van. 

- Milyen a hangulat? 

- Bizakodó. Három erős ellenfelünk van, az EB-n közülük egyet megvertünk, egytől hosszabbításban, egytől pedig 5 másodperccel a vége előtt kaptunk ki. Az kiderült, hogy ha többet tudunk fejlődni ebben a maradék három hétben, mint ők, akkor mindenképpen verhetőek az ellenfelek, hiszen már az EB-n is verhetőek voltak... Mindenképpen javulást várok minden csapattól, de ha lehet, akkor leginkább tőlünk. Ennek a jegyében telik el a következő időszak. 

- Az ellenfelek játékát tudtad már elemezni, vagy arra még nem jutott idő? 


- Ez folyamatban van, mert azért én is pihentem néhány napot. Erre szükségem volt. Az utazó csapat eldöntéséhez nagyon sok meccset megnéztem: nem csak EB-, hanem azt megelőző meccseket is és így óhatatlanul valamennyire elemeztem az ellenfelek játékát. De most egyelőre a sajátunkat elemezzük, hogy tudjuk, mi mindenben kell javulnunk. Az utolsó pillanatokban fogjuk az ellenfelek játékában keresni azokat a pontokat, amelyek hatására még apróságokat változtatnunk kell.

178 régi hozzászólás

Zsu hozzászólása
Zsu12466
2008.07.30. 14:17

Miért Gergely? Bár ez lehet jó előjel is, hisz amikor eddig ott volt a keretben, kétszer sikerült a semmiért a nyakába akasztani az aranyat. Ám Viktort sajnálom, mert szerintem klasszisokkal jobb mint Gergely. Na mindegy! Hajrá Magyarok!

GY hozzászólása
GY12441
2008.07.28. 14:50

Ezekből a hozzászólásokból világosan látszik, hogy mennyire elvakult fanatikus szurkolókból áll a VASAS tábor. Pont ez tükröződik az arcukon is a Komjádiban egy-egy komolyabb tétmeccsen. Szánalmas!!!!

Polo 1 hozzászólása
Polo 112316
2008.07.26. 15:44

Gratulálok Kemény! Azt igérted,hogy a bajnoki forma alapján választod ki a csapatot!?! Nagy Viktor Bajnok kétszer,év kapusa kétszer!!! Gergely még döntöt sem játszott!!! A T Mobil döntött! Ennyit tudsz! Csak a VASAS mindörökké!!!

szánakozó hozzászólása
2008.07.24. 22:47

Ági! Olyan jól értesültnek képzeled Magad a sérülési pletykáiddal,hogy észre sem veszed azt,ami a valóság.Látod?Én nem a pletykákra hagyatkozom,hanem arra amit konkrétan tudok. Még jó,hogy nem Rád van bízva a csapat összeállítása!

Gergőke hozzászólása
2008.07.24. 01:52

Egy közleményt szeretnék közzétenni! Mivel az elmúlt évek sorozatos szakmai és emberi ballépései miatt nagyon komolyan csalódtam Kemény kapitányban (Ez a legutolsó döntés tette be végleg a kaput), felajánlom megvételre a Csurka Gergely: Győzelemre Születtek II., a Csurka Gergely: Az igazi Dream Team, és a Csurka Gergely-Mezei Dániel: Kemény évek című könyveit (Ez utóbbi névre szólóan dedikált a kapitány részéről). Az e-mail, ahol elérhető vagyok: geergoo@freemail.hu Akit érdekel itt megkereshet és beszélhetünk a részletekről.

B (régi) hozzászólása
2008.07.23. 14:36

Úgy van, régi egri, az olimpia után jöjjön Faragó. Végre valaki le tudja írni. Sajnálom, hogy nem én voltam az első, de az olimpia végéig nem akartam nevekkel előhozakodni.

régi egri hozzászólása
2008.07.23. 10:21

Ez igaz ..., de most még szerintem megmutatják mégegyszer, milyen játékosok is ők. Igaza volt nagyon vmelyik hozzászólónak, hogy a montenegrói tűz és lelkesedés hiányzik nagyon, a szinte extázisszerű odatevés, amit majd Faragó doki szépen beléjük fog nevelni.

... hozzászólása
...12118
2008.07.23. 09:33

Sérült (Széchi,Benedek...), kiöregedett játékosokkal nem lehet érmet szerezni, olyan fiatal csapattal szemben, mint Montenegro. A fiatalokban van a jövő.

Csigusz! hozzászólása
2008.07.22. 21:01

Én kedvelem Kemény Dénes kapitányt, de a kapus cserét nem értem! Viktor az EB-én szerintem teljesített igaz voltak potyái, de kinek nincsenek, ott áll mellette az is, hogy a bronz meccsen milyen lövéseket fogott, szerintem hihetetlen jó kapus, mint Szecska!!! Nah nem baj, azért HAJRÁ FIÚK!!!

zsoci hozzászólása
zsoci12110
2008.07.22. 20:36

miért akarja mindenki "lecserélni" a Papeszt? Emberek, ő több gólt lőtt, mint a Kis Gabi, pedig ő is jó volt, ilyen alapon meg nem kéne így leírni őt nektek. A kapuscserét nem értem... de azokkal se értek egyet, akik leírják Kemény Dénest, ezt talán nem épp Olimpia elött kéne... HAJRÁ MAGYAROK!!!

tata hozzászólása
tata12109
2008.07.22. 20:17

Dénes a legjobb fej.

PP hozzászólása
PP12108
2008.07.22. 20:11

Szerki ? Csúnyát írtam, hogy nem jön ki?

PP hozzászólása
PP12107
2008.07.22. 20:10

ÉN ! Szép, hogy kiálsz Gergely mellet, és még azis lehet, hogy összejön neki. Az egészbe csak az a furcs, hogy akkor miért nem vitte ki az EB re. Mikor kellet beugrania fontos nagy meccsen, és bizonyítani.Ugyanakkor a Pista is kapot nagyon sok potya gólt., de melyik kapus nem. A Viktor bizonyított a VB is és semmivel nem volt rosszab a teljesítménye, mint a Hosit, és a Birost kivéve a többieknek, és a ő k még nem voltak csúcs formába, a Viktornak miért kellet volna. És akkor még nem részleteztem a kettőjük nemzetközi szerepléseiket, ami szerintem a Viktorfelé billen. Emlékezzünk a Honvéd kupa meccseire.

Én hozzászólása
Én12105
2008.07.22. 19:34

punki (2008-07-22 18:57) ....hehhe, látod, mondasz valamit, az uccsó mondatoddal...tudod én azt mondom, hogyők Dénesnél már sosem lesznek kulcsfigurák...utána viszont nagyon...ez edzői hiba, nem szívesen ismeri el azt, ha téved, illetve nem szívesen vátoztat azon, ami bejött neki eddig, ILLETVE nem szívesen adja át az irányítást az "újfiúknak"...

Én hozzászólása
Én12104
2008.07.22. 19:30

Gergely megbízhatóbb kapus, Viktor meg beszed olyan potyákat, amit nem szabad ilyen szinten...magabiztosság kell, bár a Viktor az igaz, hogy több bravúrra képes, mint a Pista, de a Pista magabiztosabb, tapasztaltabb, és megbízhatóbb...és semmivel se gyengébb, mint a Viktor...és most függetlenül attól, hogy hol védett, mert a bajnoki cím nem elsősorban Viktoron múlott, mint ahogy az sem, hogy a Domino csak 3. lett, az sem Pistán múlott, az biztos, mert ő hozta a jó formáját...beugróként jobb teljesítményre képes...ennyi.... Minden más mellébeszélés felesleges...és ne próbáljátok nyzilvánvalóan sértegetni a játékosokat, mert ők ezt lehet, hogy magukra veszik, és ezzel romlik majd a hangulatuk, a formájuk, a játékuk, arra nem gondoltok, hogy esetleg ezt ők is olvasgatják ezt az oldalt? én egyetértek a kapitánnyal, pedig én igencsak kritikus vagyok, voltam és leszek is, pl. a taktikával még most sem vagyok kibékülve, hogy miért nincs 2 DRB klasszikus állóbekk a csapatban, akik hátulról biztosítanák a játékot, a támadásokat pedig meghagynák a többieknek(így Varga Tamás mellé hiányolom Barnát, míg Dani végre játszhatna a posztján), de ezzel a döntéssel egyetértek, viszlát Pekingben, jó felkészülést addigis, HAJRÁ MAGYAROK!!! ( a nagybetű Én, aki egyszer már írt ide hozzászólást 2008-07-21 18:40 - ezt...)

kapás hátsó hozzászólása
2008.07.22. 19:19

Van egy sejtésem!!! Sőt jóslat! Ha úgy alakul hogy kudarc lesz az olimpia és a Dénes lelép, kiváncsi leszek hány csapat(válogatott) akarja megszerezni. Aztán ha pechünk lesz és jön a válogatott élére X,Y,vagy Z,és a Dénes fog minket megtépni újdonsült csapatával, na akkor ide fogok klikkelni a sok okos véleményét figyelve. Gyerekek!!!!! Ő dönti el mert az ő dolga és mindezt kivívta magának!!! Mindegy hogy mit irtálkot ide!!! Illetve nem mindegy mert ők is olvassák valószínüleg, de az menjen bele ilyen szakmai elemzésekbe aki legalább annyit letett az asztalra. De legalább úszni megtanult!!!!!!

punki hozzászólása
punki12101
2008.07.22. 18:57

Kár. Kár. Kár. Csak károgni tudunk sajna! Kemény azt mondja majd, hogy kivitte a korábbi bajnokait. Aztán, ha nyernek, akkor mindenki azt mondja majd, hogy jól csinálta. Ha meg nem nyernek, akkor meg azt fogja Dénes mondani, hogy a csapata elfáradt, de ő a győzőkben bízott. Nagy Viktor (győző a nevében is, győző az elmúlt két év bajnokságában is, győző, mint az elmúlt két év legjobb kapusa)-DE NEM GYŐZŐ KEMÉNY DÉNESNÉL!!!Félek, hogy most Dénesünk sem lesz győző, és ezen mi fogunk szomorkodni majd! De akkor is majd meg kell köszönnünk a 2 olimpiai győzelmét, és várni az új edzőt! Még egy -remélem a Varga-fivéreket (Danit-Dumit) csak az Eb-n rejtegette, az olimpián végre méltó módon játszatja.

punki hozzászólása
punki12100
2008.07.22. 18:32

Nagyon szomorú vagyok! Magyarország elmúlt 2 éve bajnokcsapatának a kapusát, aki megkapta az elmúlt 2 év legjobb magyar kapusának járó különdíjat is, Kemény Dénes nem tartotta méltónak a válogatottban szerepelni az olimpián. Számomra ez érthetetlen! Várok bárkitől erre magyarázatot!

Ági hozzászólása
Ági12099
2008.07.22. 18:25

@... Azért Papeszt ne vedd már bele. Rég ki kellett volna tenni már a keretből. És semmit nem csinált az eb-n.

véleményem szerint hozzászólása
2008.07.22. 16:25

sziasztok nem gondolom, hogy nekünk magyaroknak, szurkolóknak most az lenne a dolgunk, hogy bíráljuk Kemény Dénes döntését, hanem hogy kiálljunk a csapat mellett, még akkor is ha nem az utazik akit szerettünk volna... Kemény Dénes már több mint 10 éve irányítja a válogatottat, látja mindennapjaikat, eredményeiket, tisztában van avval, hogy ki mennyit bír és ki mire képes, úgy gondolom, sőt biztos vagyok benne, hogy jobban el tudja dönteni, hogy ki az, akinek utaznia kell, és ki az aki itthon marad (mondom ezt úgy, hogy Szivos Mártona kedvenc játékosom) és nekünk nincs más dolgunk, csak teljes szívünkkkel drukkolni ennek a fantasztikus csapatnk... és majd az olimpián kiderül jó döntéseket hozott-e a kapitány, ha ne adj Isten nem úgy végzünk, ahogy azt mindannyian szeretnénk, akkor el lehet kezdeni találgatni, hogy hol, ki és mit szúrt el, de addig ne azért írogassunk ide a fórumra, hogy bíráskodjunk, hanem azért, hogy erőt adjunk a magyar férfi vízilabda válogattnak HAJRÁ FIÚK!

Kritikus Péter hozzászólása
2008.07.22. 15:16

Szerintem a németek elleni negyeddöntőben, az egyik negyed utolsó másodpercében, a félpályáról bepotyázott gól miatt került ki a keretből a Nagy Viktor. Pont úgy, mint anno a Jászberényi. Ilyen szinten gondolom már nem lehet ekkora hibát elkövetni. Mondjuk az szerintem sportszerűtlen volt a Szecskától a szerbek elleni negyeddöntőt követően tett vlv-ről letölthető nyilatkozatából, hogy ha ő maradt volna benn a második félidőben, akkor szerinte megnyertük volna hosszabbítás nélkül. A hosszabbításban ő védett, mégis kikaptunk, akkor meg miről beszél? (Lehet, hogy már akkor tudott valamiről?) Persze ez még nem jelent azt, hogy - ne adj Isten - Gergely nem potyázhat majd ugyanúgy, mint a Nagy.

Kite-kat hozzászólása
2008.07.22. 15:14

Én végig néztem Malagában az összes meccset. Nem csak a magyarokét. Emberileg hatalmas külömbség van a csapatok között. A magyarok kivételével, minden csapat a meccs végén kijött a lelátohóz a szurkolokhoz. A Viktort a Dénes úgy le szúrta a német meccs közepén, hogy nem Kiss Gergőt játszotta meg egy támadásnálk, hanem Dumit. Ekkor már sejtettem, hogy a Viktornak mennie kell.

polo hozzászólása
polo12087
2008.07.22. 14:29

Rudics mester is meglep majd mindenkit Vican aki 15 golt kapot se megy majd.!!!!

andi hozzászólása
andi12086
2008.07.22. 13:35

Én nem értek egyet a döntéssel. Nagy Viktor lelkes, jól véd, oda tudja tenni magát, nem csókos és nem fásult!

Katalin hozzászólása
Katalin12085
2008.07.22. 12:53

Istenem, adj erőt a kimaradóknak elviselni a Kapitány döntését és adj erőt az utazóknak, hogy igazolják annak helyességét!

én hozzászólása
én12083
2008.07.22. 12:05

Én egyszer majdnem fejbelőttem szögletből a Gergelyt...(aki eméxik rá, tudja ki vagyok. :) ) ... egyszóval rossz reflexe van. Tehát nem értem Kemény Dénes döntését, legalább ezt figyelembe kellett volna vennie... :)

Zoli hozzászólása
Zoli12082
2008.07.22. 11:58

Kedves WP Szerintem Marci(zseniális játékos) 4 éve jobban játszott mint idén .Tőlem ez szubjektív de az edzőitől objektív véleményt kaphatnánk! Ha a horvátok ellen belövi a vb címet jelentő ziccert kb 10 évre bejátszotta volna magát a válogatotba.

wp hozzászólása
wp12081
2008.07.22. 11:45

Szivós Márton csapata legeredményesebb játékosa lett az OBI-ben (59 találattal), most mégis itthon marad... Kiváncsi vagyok mit rontott el...talán ugyanazt amit Viktor... Ádámnak jobbulást! Pistának gratula! A kimaradóknak meg: menjetek el nyaralni, megérdemlitek!!! Hajrá Magyarok!

Irónikus hozzászólása
2008.07.22. 11:07

"Túl finom lettem volna, hogy nem érthető? Talán el kellene gondolkodni, nem ez volt-e a kicsikarható legbővebb magyarázat. Továbbra is kíváncsian várom a mai napon máshol elérhető bővebb indoklások idézeteit." Kedves Szerkesztő, Érthető volt. De olvasóként gondolhatom azt, hogy ez kevés. Sőt, inkább semmi. A vlv magasra tette a lécet. Az olimpiai csapat kiválasztásánál keretszűkítéseknél folyamatosan ott volt a vlv (érvek, szempontok, interjú a kimaradókkal stb.) Ez viszont önmagában is kevés, egy ilyen horderejű kérdésben, ami ennyi hozzászólást és indulatot generál. A korábbi tájékoztatáshoz képest főleg kevés. Azért sem hasonlítanám össze más orgánumokkal ezt az oldalt, mert sztm. a vlv lenne a legszomorúbb, ha máshol több info jelenne meg, mint itt. Ugyanis úgy látom, hogy a vlv a magyar vízilabda intézményesült hírszállítója. Ezért sztm. jogosan azt várom el, hogy itt olyat is olvashassak a vízilabdáról, amit máshol nem találok meg. Egyébként ha ezt az egy mondatot úgy kellett "kicsikarni" a szöv.kapból, akkor a vlv mindent megtett és sajnálom, hogy csak ennyit mondott Kemény Dénes. (Tényleg csak zárójelben, ebből a cikkből amihez írom a hozzászólást, nem derül ki, hogy rákérdezett a vlv a csere magyarázatára...)

régi egri hozzászólása
2008.07.22. 11:07

Te jó ég, bocsánat Macskako, hogy megszólítottalak. Most jut eszembe, hogy oszlopos tagja vagy a Józsi47(brrrr), Szöszke, Teca, Macskako, Trooper, Kerikaj, D és C(brrrrr!!)Vasas-durvulatnak. Többet nem szólítalak +, mégegyszer bocs. A Ti kedvetekért: hajrá Vasas! És további kellemes primitív suttyózást az egriekről, ahogy teccccik. EGER!! MAGYAROK!!

Zoli hozzászólása
Zoli12077
2008.07.22. 10:44

Kedves Macskakő! Tényleg fájó ,hogy Viktor nem megy de valószínüleg nem azért nem viszi mert 14-et kapott hanem azért mert bizonytalan volt.Sokkal foghatóbb lövésekből kapott gólokat mint Vican, ha csak 1-2-t megfog simán nyerünk.(mindegyiken rajtavolt csak egy ezredmásodpercel később ért oda, mitha alapozás közepén lenne ill. a felpörgetési időszak előtt) Már írták előttem GI jobb 2. számú kapus mint Viktor és szerintem a Többiek jobban bíznak Pistában. De nálam még mindíg az a kérdés, hogy miért megy Szécsi? Sajnos olyan sérülése van ami nem gyógyul meg soha(sajnos!!-lágy rész+a sérülés helyén rideggé válik a rost,bármikor meghúzódhat)Szerintem most Ő lessz a "túrista", hacsak az Uniqum kupán nem jönnek rá erre az edzők.

Tomute hozzászólása
Tomute12076
2008.07.22. 10:40

Ajánlom figyelmébe minden kedves értetlenkedőnek a következő mondatot, ami egyszer már idézésre került, de hátha az ismétlésszám eljuttatja az indulatoktól és elfogultságtól elködösített gondolatokig a tartalmát (tessék a sorok között olvasni!!!): ??azért hozta meg ezt a döntést (Gergely István került az utazó 13-ba Nagy Viktor helyett) mert így tartotta helyesnek annak érdekében, hogy a csapat a legsikeresebben szerepeljen az olimpián.? Tisztelet a Kapitánynak és a Csapatnak, Hajrá Magyarok! Most Ti vagytok a legjobbak!

djtesla hozzászólása
djtesla12075
2008.07.22. 10:11

Kedves...! amit írtam, úgy hívják, hogy vélemény. Ha ezt te szinte személyes sértésnek veszed, még bőven van mit fejlődnöd. Ehhez kívánok sok sikert és kitartást.

:-/ hozzászólása
:-/12074
2008.07.22. 10:06

szerk. ez is neked szól: üdvözlöm a főnöködet-Kemény Dénest és egyben gratulálok is neki,mert ez a csapat (ti) igazán lojális. - róla vagy jót,vagy semmit! A kritikát csak az nem bírja aki (tudja,hogy ) megérdemli!Na,további szép és cenzúrás napot!

:-/ hozzászólása
:-/12073
2008.07.22. 09:54

Szerk.- miért nem adod le a kommentemet,már Csaszi is a védelmed alatt áll?Pedig elég szomorú,hogy más lelkiválságán élvezkedik!!!

:-/ hozzászólása
:-/12072
2008.07.22. 09:36

Csaszi 23:10 - ez nem volt szép,azért mentél az uszodához,hogy aztán csámcsogj a kimaradottak lelki állapotán? És aztán flegmán leírd ide? Fúúúj! Büszkén elmondhatod azt is,hogy egy szinten vagy Keménnyel és pl. Gergely Pistával, aki (a nyilatkozatában hallottam) először sajnálkozott Nagy Viktor 'bukásán' aztán szinte elnézést kér Szécsitől (vajon miért?) és mindennek tetejében még teázni hívja őket (viccesen)! Nagyon nyeregben érzi magát! Csak nehogy nagyot zuhanjon! Mondom én is 'viccesen'.

régi egri hozzászólása
2008.07.22. 09:25

T macskako. Idézet Tőled: "Tudok egy masik magyar kapusrol,aki +1 -nel kapott golt ,kozepkezdesbol,az ucso masodpercben ,s azzal a dugoval kiesett a csapata az Euroligabol ... Megsem lottek agyon ." Hát Jasu is kapott ám hideget-meleget. Nem lőttük agyon, de a szurkolóink egy része nem is akart több meccsre menni, ha Ő véd. De azért túltettük magunkat idővel, bár iszonyat nehezen. Sok sikert, Jasu! Magyarok!!!

:-/ hozzászólása
:-/12069
2008.07.22. 09:07

Polo, macskakő - ez tetszett!! DNS - túl 'tekervényes' vagy! Ez ennél sokkal egyszerűbb dolog.Valakinek el kellett vinni a bronz-balhét(szerintem) és ki az akit le lehet cserélni -hát nem az öregeket és nem a kedvenceket - hanem a 'csak' cserekapust,aki a macska vigye el,szemben a VBgyőztes Vicannal(ő 15 gólos) de 14 gólt kapott, bár feljutottak a dobogóra.Ez Magyarország! Nem tudom, romokra lehet várat építeni?!

cet hozzászólása
cet12067
2008.07.22. 08:27

Régi egrinek! Te arról a Faragóról beszélsz aki otthagyta Athénban a nőket és hamarabb hazajött--tudod miért?

polo hozzászólása
polo12060
2008.07.22. 06:28

Megnezem a horvatok nevsorat kivancsi leszek Vican ott lesz e a keretukben mert o 15-ot kapot. Rudics mester hatha meglep minket.

macskako  hozzászólása
2008.07.22. 02:21

T. DNS !! Nehany gondolat . ,,nem kaphat tizenvalahany golt " . Nos,szted a Rudic lecsereli Vicant ?? Az a csoka meg 15-ot kapott . Megis a vilag egyik legjobb kapusa . Viktor azon a meccsen 14-et kapott,/ebbol 2 bunteto !!/ ,DE : 2 alkalommal Viktor tartotta eletben a csapatot !! ,,nem kaphat felpalyarol golt " 2 dolog : 1.+6 -nal kit erdekel ?? 2. Tudok egy masik magyar kapusrol,aki +1 -nel kapott golt ,kozepkezdesbol,az ucso masodpercben ,s azzal a dugoval kiesett a csapata az Euroligabol ... Megsem lottek agyon . Sot,Viktor kapott golt a Jug elleni ,Komjadi-beli EL meccsen,egesz palyarol . Es ?? Utana lehuzta a rolot !! Kerdest inteznek hozzad : 2007 marcius ,polo VB ,HUN-ESP meccs . Viktor a magyar kapuban . Ket percen belul 2 total ziccert fogott !! Akkor meg imaba foglaltad Nagy Viktor nevet,nemde ??! Vagy akkor is fikaztad ???????????????????????????? summa summarum : nem ertem Kemeny donteset . Jo ejt ! udv !

dezoxiribonukleinsav hozzászólása
2008.07.22. 01:44

Szerintem GI nem második számú kapus lesz Pekingben, hanem elsőszámú... A Szécsi-Nagy V. párosításban egyértelmű, h 1.Szécsi, 2.Nagy V. Viszont, az a szitu, h Szécsi sérült, nem tudni, h mikor lesz teljesen egészséges, főleg, ha rásérül még erre is... Így, a Szécsi-GI párosításban nem marad más variáció, minthogy KD első számú hálóőrnek kell, h megtegye GI-t. Ebből a szempontból,már sokkal érthetőbb a döntés, mert Nagy V. elég erős bizonyítékot szolgáltatott arra ezen az EB-n (is), h ha jól is véd 2-3 potya (jóesetben) benne van. Ezért nem számít rá KD, mert neki egy (esetleges-majdnembiztos) első kapusra van szüksége! Sajnálom Nagy V.-t, de az igazság az, h Ő a St.B. által felállított Vasas-védelem előtt tud brillírozni, máshol (válogatott) sokkal, de sokkal gyengébb mutatókat tud felmutatni, sajnos... Egy MAGYAR VÁLOGATOTT kapus nem kaphat válogatott meccsen sem félpályáról gólt, sem tizenvalahány gólt, még, ha az hosszabbításos meccs is... Ez nyílván kritika az előtte lévő (szunnyadó) védelemnek is, de azt is irányítja-összerakja vki, nem?!?!? Egyébként engem is érdekelne, h KD egyeztetett-e Mátéfalvy úrral a döntésről, mert ez a szentencia azért nem 'csak' a Nagy V. kritikája, hanem KD egyik jobbkezéjé is... Ráadásul több éve nap,mint nap Ő (M.Cs.) edzi Nagy V.-t... A szálak kezdenek összeérni...

macskako hozzászólása
2008.07.22. 01:16

T.Agi ! tegnap 14 ora 13. Minden hodolatom a Tied !!! Igen a ket meccs szorosan osszefugg . Ha a 2002 majus 18.-an /szombat este ,Komi / rendezett meccsen a .... / jelzot nem irtam / horvath csaba nem nyir ki minket,akkor NEM RENDEZTEK VOLNA 5. meccset majus 19.-en .

Csaszi hozzászólása
Csaszi12053
2008.07.21. 23:10

Kutyasétáltatás közben megálltam ma 3/4 órára a Széchy uszoda mellett, élveztem a válogatott edzését, jó volt látni, hogy együtt edzett a 18-as keret, az arcok beszédesek voltak, Gergely Pistának fülig ért a szája, Szivós volt talán a legrosszabb formában, Nagy Viktor úgy ahogy tartotta magát. Este aztán a Városház utcában beleszaladtam Szivós Istvánba, nagyon morcosan szállt be a kocsijába és a szokásosnál is hajlottabb volt a háta. Nem lesz ma könnyű álma a 13-ból kimaradóknak...

... hozzászólása
...12052
2008.07.21. 22:19

pár embernek nem tűnik fel h ez a válogatott oldala és nem kéne őket fikázni? az "öregeket" az Eb előtt is szidtátok Birost... MVP... Kásást nagyon jól játszott Papeszt... bizonyítottak. a kapitány is. MI kell még? fogadjátok el a döntését és ha nem tetszik mennjetek el szövetségi kapitánynak... gondolom a rutinotokkal és hozzáértésetekkel biztos hívni fognak titeket;)

:-/ hozzászólása
:-/12050
2008.07.21. 21:48

Kedves K - Akiket Kemény Dénes választ a maximumot hozzák..de mikor?Mert az EB-n hiába vártam.Szécsi megszakadt,Benedek Tibi -akié minden tiszteletem- szintén megsérült a nagy akarásban,Kásás már fásult,Kiss Gergő - nos ő nem tudom miért nem hozta a tőle várhatót.Vagy lehet, hogy az EB az ő számukra nem volt igazi trófea? Remélhetőleg ez a döbbenetes csere -Nagy Viktor (aki szerintem maximálisan megérdemelte volna a bizalmat az olimpiára is!) helyett Gergely(?) egészen a dobogó legfelső fokára tolja a csapatot! Bár szerintem (sajnos) nem sok az esély rá.

Sus hozzászólása
Sus12045
2008.07.21. 21:11

Kedves Szerkesztő! Köszönöm, és kitartás!

szerk hozzászólása
szerk12044
2008.07.21. 21:01

A legutóbbi két óra hozzászólásait töröltem

Én hozzászólása
Én12019
2008.07.21. 18:40

Orulok a kapusváltásnak...Ricsi (2008-07-21 09:57) - meg fogalmazta helyettem is, h miért...

szerkesztő hozzászólása
2008.07.21. 18:11

Túl finom lettem volna, hogy nem érthető? Talán el kellene gondolkodni, nem ez volt-e a kicsikarható legbővebb magyarázat. Továbbra is kíváncsian várom a mai napon máshol elérhető bővebb indoklások idézeteit.

Irónikus hozzászólása
2008.07.21. 17:42

Kedves Szerkesztő! Az Ön által ajánlott cikkben ezt találtam a döntés hátteréről. "mert így tartotta helyesnek annak érdekében, hogy a csapat a legsikeresebben szerepeljen az olimpián." Köszönöm szépen, sokat segített. Most már mindent értek.

Csaszi hozzászólása
Csaszi12016
2008.07.21. 17:40

Kedves ... , nem volt szándékomban(azt gondolom, hogy ezzel ő is tisztában van), de ez a kép alakult ki bennem a női válogatott irányítása alatt. Piti ügy volt, de mégis jól szimbolizálta, ahogy a közös katarzis elől szaladgált a medence partján. Életre-halálra, a végsőkig, mindenkit legyőzünk és igen sikerült, katarzis a köbön, de a pólóm nehogy már vizes legyen, meg hát mégis fontosabb az Én elképzelésem az ünneplésről, mint 13 másik emberé. Tudom, hogy nem ezen múlik, de sok kicsi sokra megy...

Miről írtok? hozzászólása
2008.07.21. 17:40

Szerényen megkérdezném, Miért megy Szécsi?Hiszen most is sérült ,ráadásul olyan a sérülése, hogy egy hirtelen-rossz mozdulatnál bármikor előjöhet. Kérem aki tudja írjon vissza. Köszönöm.

Bigi Művek hozzászólása
2008.07.21. 17:16

Meglepett a kapus csere...Mint sok minden más...Bár azt mondják az eredmények önnmagukért beszélnek...Félek,nagy lesz a csend.A kapitány a bajnokság közben úgy nyilatkozott,hogy a Magyar bajnokság végeredménye-hogy ki hogyan végez a csapatával-döntő lesz a csapatba kerülés szempontjából.A Vasas lett a bajnok,az elödöntőben a Honvédot búcsúztatva, végén mint ismert Nagy Viktor lett a bajnokság legjobb kapusa...Nagy itthon,Gergely Pekingben...Hmm...A másik égető probléma,hogy igazi,vérbeli bekk-najó,Varga T.-n kívül- nincs a csapatban.Így olyan játékosok,mint Varga Dani és Dénes bekkelnek...Luxus...Vagy nem...Nagy lesz a csend.Félek.Bár az is lehet,hogy én hallgatok Peking után.De legalább örülnék.Ha Kemény Dénes teszi,azt nagyon mélyen fogja...

K hozzászólása
K12012
2008.07.21. 17:12

Hihetetlenek itt egyesek... Ez a válogatott oldala,nem vmely klubcsapaté,itt nem számít,ki honnan jött és az a lényeg,h akiket Dénes kijelölt, a maximumot hozzák! Szurkoljatok inkább azoknak,akik mennek Pekingbe! Vagy szedjetek hangyát ha nem bírtok magatokkal! Biztos jól esik a Fiúknak ez a sok okoskodás:S HAJRÁ MAGYAROK!!!

Kidi hozzászólása
Kidi12011
2008.07.21. 17:06

Hajrá fiúk! Szerintem ez egy nagyon jó csapat. Sajnálom a Nagy Viktort és a Szívós Marcit de mivel nem én vagyok Kemény Dénes nem szeretnék kritizálni senkit. Dénes a legjobb edző a világon és senkinek nincs joga leszólni azt hogy kit választ be egy olimpiai aranyra esélyes csapatba. Jó lesz ez így! Veletek vagyok fiúk!

Pista hozzászólása
Pista12009
2008.07.21. 16:56

Kedves Mindenki! Egyrészt elképesztőnek találom a kritikahegyeket, két olimpiai arany után szerintem nem kéne Dénest szídni úgy, mintha pl. ő esett volna ki a Fradival az NB 1-ből. Kicsit más a felállás a két arany miatt. Másrészt a halálmadarakat szeretném megnyugtatni, ha meglesz az arany, vagy nem, Dénes szépen fel fog állni a padról. Ha alkohomámorban vagy bundabugyiban ahogy egyesek írták, akkor is olyan teljesítményt produkálva, amilyet sokáig senki. Szerintem emberi és edzői teljesítményéhez ti még köszönőviszonyban sem vagytok, nemhogy kritizálni... Legyen meg a harmadik!!!

Péter  hozzászólása
Péter 12008
2008.07.21. 16:44

Szerintem a szövetségnek el kéne gondolkodni Mátéfalvi úr helyén! Sok játékos miatta van ott a csapatban! Szivós Marcinak helye lenne a csapatban!

Chayanne hozzászólása
2008.07.21. 16:24

P-nek van igaza aki 12.20 körül írt. Minden más szájtépés. Most bőven van esély arra hogy nem nyerünk, mert a többiek is sokat fejlődtek. Viszont már látom a sok "vízilabda gurut" akik egy sikertelen olimpia után itt fogják osztani az észt hogy nem így kellett volna, vagy nem úgy kellett volna, úgy hogy nulla teljesítmény van mögöttük. Mondtam már: "magyaros".

... hozzászólása
...12006
2008.07.21. 16:19

djTesla - milyen jó,hogy te is beleegyezésed adod, abszolút megnyugtató. Bár nem tudom. Tényleg olyan komolytalan eredményei vannak ennek a Viktor gyereknek! Olimpia után is itt leszel?

... hozzászólása
...12005
2008.07.21. 16:13

Gergőke: biztos vagy benne? Mert mondott ő már olyat,hogy visszavonul...Chayanne:...ez most az a döntés,ami nem fog bejönni.Mert Gergely már 32 és nem 23 éves, mint annak idején Szécsi volt.

djtesla hozzászólása
djtesla12004
2008.07.21. 16:10

Nagy Viktor még komolytalan, az olimpiára kevés. Jó döntés.

... hozzászólása
...12003
2008.07.21. 16:08

Kedves Csaszi nem gondolod,hogy ez rosszul fog esni Faragónak,ha olvassa? Mondjuk először azthittem Csapó Dudiról és az ő egojáról van szó...

Chayanne hozzászólása
2008.07.21. 16:06

Kissé furcsa,de inkább "magyaros" hogy az egyetlen csapatsport sz amiben tényleg sikeresek vagyunk ennyire széthúzás van. Már a szurkolók között. Van sok kis szövetségi kapitány aki mindent jobban tud mindíg. Gyerekek! Van a Dénes mögött annyi szakmai tudás hogy bizalmat szavazzunk neki és a döntéseinek. Én is meglepődtem a Viktor, Pista cserén,de biztos vagyok benne hogy megvolt az oka amit nem tudunk. 2000 Sidney elődöntő magyar-szerb: ott a Csita helyett hozta be a Szecskát a harmadik negyedben és mi lett??? Van nyerő döntés és van ami nem jön be. Jó lenne ennyi bizalom mert nagyon nem lesz könnyű!! Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!

Gergőke hozzászólása
2008.07.21. 16:06

Kemény válogatásának van egy jó oldala is. Utoljára csinálta!

... hozzászólása
...12000
2008.07.21. 16:04

Sapicról -ha már így szóba került - eszembe jutott valami - Nemzeti Sportban olvastam kicsit régebben ezt a szalacímet:"Nagy Viktor lenullázta Sapicot"(Euroliga) (Csaszi biztos azt mondaná: rossz napja volt a szerbnek akkor Csehovban)

Csaszi hozzászólása
Csaszi11995
2008.07.21. 15:53

régi egri, Természetesen ki lehet próbálni, de nálam mondjuk nincs a 6 legjobb magyar férfi edző között és én mondjuk nem bíznék rá csapatot valakire, akit a saját egója teljes mértékben leköt.

ElDiablo hozzászólása
2008.07.21. 15:46

Meg egy rovidke intermezzo kapusugyben. Kedves Szecska es Pilu ha mar ti alltok Pekingben a kapuban, legyszi higgyetek el es alljatok mar ra:Sapic forban bal2rol csak hosszut lo ( az oreg Kasas hal istennek jol megtanitotta neki), a Filipovics ballal meg cak rovidet tud. Akinel meg minden mindegy az az oreg Uszkokovics: lattam a fogadast az edzesen, Sostar a kapuban a Toth Laci blokkolta a rovidet es az oreg 10bol 10et hintett, szoval nala mindegy hova alltok :)

Csaszi hozzászólása
Csaszi11993
2008.07.21. 15:44

régi egri, A 'szűk mezőnyhöz' képest 1988,92,96-os olimpiákon még érmet sem nyertünk, de még 2000-ben, Sydney-ben is csak egy hajszálon múlott, hogy nem a 7-10. helyért kellett küzdeni (két vereség után, egy elképesztő szoros meccsen az amerikai csapat ellen, -III.negyed után 8-8 , IV.negyed 2-1 ide) , de például a szerbek a tavalyi VB-n nem tudtak érmet nyerni, a horvát válogatott pedig évekig olyan gödörben volt, hogy a dobogóról csak álmodhattak, pedig Vican, Smodlaka, Djogas, Barac, Hinic, Boskovic vagy Vican már akkor is nagy klasszisok voltak.

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 15:35

Kedves Csaszi. Indoklásom a következő. Kemény kapitány szigorú válogatási időhúzása lelkileg azoknak is betett valahol, akiket elvisz Pekingbe. A válogatottnál már nincs meg a kerek egész, amibe minden beletartozik, nem csak a póló. Faragó doktornak a "sajátos női lélekről" vallott filozófiája itt most nem játszik, viszont nagyon kell a hatalmas tapasztalatán és tudásán, szakértelmén kívül az a humorosan követelő hozzáállás, ami Faragót jellemzi. A stílusára viszont valószínűleg már csak a 20 évesek lennének vevők, a sokat elért 30 éves generáció már nem biztos, hogy tolerálná. Amúgy tényleg jöjjenek a 20 évesek! És Faragó! Magyarok!!!!

ElDiablo hozzászólása
2008.07.21. 15:28

Szerintem KD rossz dontest hozott. Kapust mindenkeppen cserelni kelett mert ha megnezzuk az EB kapussorrendjet Szecska mint 1es a 6.ik(Montenegro, Szerbia, Horvatorszag, Romania, Olaszorszag - pontosan mi alapjan osztalyoztak oket, nem sikerult levadasznom a netrol)Viktornak meg kell az 1es erzes hogy egjen. Tehat Pilu be, Viki 1es es mehetunk. Ha Szecska marad akkor a Pilu jobban porog mint 2es. En a Kasat is itthon hagytam volna es helyette egy allobekket viszek magammal. Csuvi nem eri meg a 25. percet Smodlaka, Perez de akar Schertwitissel szemben sem. A Dini jo fej gyerek, ezt a bronzmeccsen bizonyitotta, de akkor tobbet kene jatszatni, nmecsak epizodszerpete szanni neki vagy betenni mert nincs mas. Ha ra szavazok akkor teljesertekunek tekintem, nem csak 2-3 perces jatekosnak.

... hozzászólása
...11989
2008.07.21. 15:27

Csaszinak: nem érzem sunyi dolognak amit leírtam,ez realitás! Amellett meggyőződésem,hogy vastagon benne van a keze - fociban régen ezt úgy mondták 'BUNDA'.Amiért már nincs foci azért még ez megmaradt, sőt..mindenhol gyakorolják,mondhatnám magas szinten űzik-csak most nem így hívják...A baj az,hogy egy tehetséges fiatal sportolóval csinálták meg - na EZ sunyi (ha csak részben arctalan is) !!!

kati hozzászólása
kati11988
2008.07.21. 15:25

személy szerint tudom,hogy Farago Gergelyt tartja a legjobb kapusnak a mostaniak kozul-vagy o sem ért hozzá,ezt kétlem!!!és hadjuk már békén a játékosokat,akik annyi oromet és dicsoséget szereztek piciny és széthuzo HAZANKNAK!!!

szerkesztő hozzászólása
2008.07.21. 15:23

Válasz "Szerkesztőnek - okulásul" nevű olvasónknak. Szakmai kritikáját köszönettel vettük, bár nem egészen világos, miből gondolja, hogy nem tettük fel az Ön által hiányolt kérdést. Kíváncsian várjuk más (nyilván nálunk függetlenebb) fórumokról vett idézetét, amely megvilágítja Kemény Dénes egyedi döntésének hátterét. Sok sikert a böngészéshez! (Addig segítünk az Unicum-sajtótájékoztatós anyagunkkal.) Ami honlapunk becsmérlését illeti, nem muszáj olvasni minket, sőt, szabad a pálya, teljesen új, nálunk objektívebb vízilabda-honlapot is lehet indítani - azt is kíváncsian fogjuk böngészni. (Legfeljebb majd somolygunk olykor-olykor, ha például összekeverik az újságírói műfajokat és az interjút követekezetesen riportnak nevezik.) Hozzászólóinkat ismételten önmérsékletre kérjük, a csapat tagjainak becsmérlése, a személyeskedés nemkívánatos ezen az oldalon. Aki nem látja viszont a hozzászólását, az ezt ne tekintse véletlennek.

Csaszi hozzászólása
Csaszi11986
2008.07.21. 15:23

régi egri, Faragó elég sajátos egyéniség, érdekes elképzelése volt a női csapat irányításáról is(meg úgy általában a nőkről), nem véletlenül került mellé Athén után Petrovics Mátyás. Peking után, ha borul a mostan felállás, akkor építkezős évek jönnek, majd látjuk...

jani hozzászólása
jani11985
2008.07.21. 15:20

miért Gergelyt szidjátok,nem o válogatta be magát!

Trooper hozzászólása
Trooper11983
2008.07.21. 15:13

régi egri! Adja Isten, hogy Faragó legyen a kapitány! Remélem már kibabázta magát az ikrekkel, és kellenek az új kihívások neki is! :)

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 14:52

Ja, és a c nevű hozzászóló helyett igazából én Faragó doktorban látom a garanciát a jövőbeli aranyérmekhez!! Magyarok!!

Ági hozzászólása
Ági11977
2008.07.21. 14:51

@régi egri Igen, volt már jobb formában, nem vitatom, de akkor sem hagynám itthon. :) És az eb-n is volt olyan meccs, ahol tudott mit felmutatni. :)

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 14:50

Statisztikának. Elég szűkös a mezőny ahhoz, hogy egy Magyar Válogatott mindig a dobogón végezzen. A furi az lett volna, ha csak pár érmet nyerünk ebben a szűk családi mezőnyben.

Csaszi hozzászólása
Csaszi11975
2008.07.21. 14:46

... (2008-07-21 14:33) Névtelen valaki, Kemény Dénes beválogatta Gergely Pistát, (szerintem emellett a döntés mellett is lehetnek érvek, én is felsoroltam párat, de végül is mindegy) Kemény Dénes a kapitány az ő dolga, emiatt Gergelyt gyalázni szánalmas, arctalan, sunyi emberre vall.

Statisztika hozzászólása
2008.07.21. 14:45

1997 óta (tehát ez a 12.év) LEN és FINA eseményeken 2001. Fukuoka kivételével minden eseményen érmet szerzett a válogatott... Aki ezt fel tudja mutatni az kritizálhat, a többieknek pedig savanyú a szőlő...

Csaszi hozzászólása
Csaszi11973
2008.07.21. 14:40

dönci, Mi az hogy nem nyert semmit,jó pár ezüsttel, legutóbb pedig egy bronzéremmel lett gazdagabb a magyar póló. Ezekért az érmekért szinte az összes ellenfelet le kellett győzni, akiknek ez semmi, azoknak javaslom, hogy a többi sikerélményt a saját életükből tegyék hozzá.

én meg én hozzászólása
2008.07.21. 14:39

Miről beszélünk? Nem mindegy, hogy ki a cserekapus??? Ettől semmivel sincs több, de kevesebb esélyünk sem az olimpián. Egyébként meg sajnos egyik kapusunk (Szécsivel együtt)sem üti meg a nemzetközi elit mezőnyét... Fontos, egygólos zakós meccseken az elmúlt években sohasem volt kiemelkedő kapusteljesítmény, csak átlagos. Ha lett volna, akkor nyertünk volna minimum egyszer... A cserekapus lényegtelen, Nagy Viktor pedig az EB-n betlizett (max. átlagos) és ez nem volt jó ajánlólevél számára. Ennyi

... hozzászólása
...11971
2008.07.21. 14:33

egyetértek-nek: egy kapus nem kaphat gólt félpályáról..mert Szécsi és Gergely nem kapott sose ilyen gólt,ugye?????Te emlékszel Gergelynek valamikor is jó teljesítményű meccsére, amikor megnyerte a meccset? Hisz még a védekezést sem tudja irányítani(arról nem is beszélve,h még a saját hazájában sem kellett,mert akkor ugye nem lenne itt) - hát ezért írtam az előbb,hogy sajnálom a fiúkat!Két hét alatt nem lehet feljavulni Nagy Viktor szintjére! Hallottál már arról a mondásról,hogy kell felépíteni egy csapatot? Én Faragó Tamástól hallottam, miszerint végy egy jó kapust...aztán jöhet a többi...

Trooper hozzászólása
Trooper11970
2008.07.21. 14:33

Sziasztok! Többször megszólítottak, így muszáj reflektálnom. Ahogy az élet minden területén, itt is lehetnek véleménykülönbségek. Sajnálom a csapatot, hogy ennyire nincs összetartás a szurkolók között, de sajnos többeknek van okuk rá. Többet nem kívánok foglalkozni az esettel, magyarként szurkolni fogok a válogatottnak, de én is félek, hogy ez kevés lesz. Zebulon! És nem azért, hogy fényezzem magam, de amúgy 134 fő parancsnoka voltam 2003-tól 2008-ig egy rendvédelmi szervnél. Elhiheted, nem mindenki értett egyet a döntéseimmel... :) Részemről vége a végeláthatatlan vitának...

dönci hozzászólása
dönci11969
2008.07.21. 14:29

Teca!!! Az tény hogy a válogatott athén óta nem nyert semmit az is igaz hogy érdekes a kapitány döntése a kapusokat illetően de szerintem ő érti a dolgát és egy furcsa döntés miatt nem kell baromnak nevezni őt hiszen neki volt már nem egy érdekes döntése és ezek nagyon sokszor bejöttek (pl.:Sidney 2000 Olimpiai elődöntő kapuscsere) és ez hogy mennyire rosszul esik Nagy Viktornak (ne értsétek félre én is sajnálom)szerintem az érdekel a legkevesebb embert mert szerintem Szivosnak is és Steinmetznek is ugyanolyan rossz.

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 14:28

Kedves Ági. Nem vitatom V. Dániel klasszisát. De ha visszaemlékszel az EB-re, indokolt lett volna a csere Varga II.-vel. Hajrá Magyarok!

ZSAZSA hozzászólása
ZSAZSA11967
2008.07.21. 14:26

Megmeri vajon egy ujságíró is kérdezni, Keményt, hogy hány nemzetközi mérközésen mutatot legalább közepes teljesítményt Gergely. Nem őt akarom bánani mert ő is egy sport ember. Viszont Keménynek valami magyarázatot csak kéne adni a cserére, vagy kérdőre vonni azokat akik második éve Nagy Viktort javasolták a bajnokság legjobb kapusának, és nemzetközi mezönyben is meghatározó volt a teljesítménye. Az összes meccset végignézve a Szecska is kapott félpályárol gólt ez sem lehet magyarázat. Nagyon sok mezöny játékos teljesített képességei alatt, amit a Viktorról nem lehet mondani, akkor ott miért nem volt csere? Ami a kapitány szakértelmét illeti, EB meccseken miért nem látszot! Még kérdezhetné valaki, hogy Mátéfalvi Csaba aki Nagy Viktor klubb edzője, mitől bízik jobban Gergelyben, mint a saját játékosában. Nemkéne neki is inkább ithon maradni? Mert ha a Viktor nem jó kapus az edzője sem jó! Viktor fel a fejjel, te védted be a csapatot a VB én a döntőbe, és az EB én is a te védéseden mult a bronz érem. Kár hogy a Kemény belefáradt a kapitányságba.

Ági hozzászólása
Ági11966
2008.07.21. 14:23

Bocs, az előző neked ment. Mármint @szánakozó

szánakozó hozzászólása
2008.07.21. 14:23

Fogadunk? :) Benedek is sérült, vannak még páran. Ez soha senkit nem érdekelt. Varga is volt sérült. Ugyan! Nem ez az ok. Ha kicsit is képben lennél, akkor jobban értesülnél a pletykákból...hehe. Az uszoda már csak ilyen. Nem azt mondtam, hogy Hosi szar játékos. Azt mondtam, hogy nem vinném. Nem tettem egyenlőség jelet. Ha Te így láttad, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Remek játékos, csak nekem nem passzol még bele ebbe a csapatba. És szorulhatott volna beléd több intelligencia. De azzal meg születni kell. Már Kemény is megmondta.

hihetetlen hozzászólása
2008.07.21. 14:19

"Ez van, értéstek mg, hogy ez a húzás kiveri a biztosítékost sokaknál.." új vonulat: az is kérdés, hogy a játékosoknál kiver-e ez valamilyen biztosítékot vagy ellenkezőleg? esetleg ők akarták? esetleg a jelenlegi és volt dominósok? esetleg ez jelenti az összhang hiányát? sok sportágban volt már ilyen....

Ági hozzászólása
Ági11963
2008.07.21. 14:18

@régi egri Ezt el is felejtettem. Varga Dani egy zseni. Gondolom vízilabdáztál/zol, nagyjából tisztában vagy az eddigi pályafutásával. Hihetetlen jó megmozdulásai vannak. Nagyon jó megoldásai és sok gólpassz. Őt tutira vinném.

Csaszi hozzászólása
Csaszi11962
2008.07.21. 14:17

A pólósoktól, a válogatott tagjaitól elvárjuk, hogy minden helyzetben intelligensen, korrektül nyilatkozzanak, a sportág általános megítélése is kiváló, ezért nem kellene ezt az indulatos, alpári stílust ide behozni. Tiszteljük meg emberi hangvétellel ezeket a világklasszis edzőket és sportolókat.

... hozzászólása
...11961
2008.07.21. 14:16

Le vagyok döbbenve!Én azthittem azért megyünk az olimpiára,hogy nyerjünk!És úgy gondoltam ez a cél azt hozná magával,mint eszközt,hogy a legmegfelelőbb játékosokat visszük ki.Egy folyamatosan sérült Benedekkel, egy régi(térd) és egy új sérüléssel is küszködő Szécsivel egy még soha nem igazán jól teljesítő Gergellyel mi lesz velünk?Azt kell gondolnom Kemény-kapitánynak el ment az esze!Vagy majd, ha kint lecsúszunk a dobogóról, Szécsi megint sírva-küszködve a sérülésére fogja,hogy nem nyertünk??????Persze emlékezzünk rá,mit mondott már jó előre a kapitány:akár így-akár úgy ő az olimpia után lemond!!Lehet,hogy ő már régóta esélytelennek tartja a csapatot?!Mindenesetre terhelje az ő lelkét (ha van neki)ez a döntés is - és aztán itthon majd borba folythatja a 'bánatát'...Sajnálom a fiúkat,az 'öregeket' is és a fiatalokat is,mert én sem látok sok esélyt...

Ági hozzászólása
Ági11960
2008.07.21. 14:16

Ja! És Szívósról annyi szó esett már. Mégis ki helyett férne be? Nem rossz játékos, de mostanában nem is nagyon villogott.

Ági hozzászólása
Ági11958
2008.07.21. 14:13

Kedves Péter58! 2002. május 19. Bár lehet, hogy a május 18-ai dátummal kellene kezdeni. Ott voltál azon a meccsen? Szerintem, ha már a piszkos bírói csalásokról van szó, akkor érdemes valahol ott keresgélni. Gergely közelébe sem ér Nagy Viktornak...

szánakozó hozzászólása
2008.07.21. 14:10

Ági,Neked halvány fogalmad sincs a vízilabdáról!Minek írogatsz ide,ha csak hülyeségek ugranak ki az agyad helyéről?Steimetz Ádi sérült,tehát kiesik.Hosi a 2. az EB. magyar góllővőlistán,Biros után.Akkor miről is beszélsz?Legalább nézdd a meccseket,mégha nem is érted!

Ti tényleg a Magyar Olimpiai válogatottnak szurkoltok??? hozzászólása
2008.07.21. 14:10

Én szégyenlem magam helyettetek. A magyar sporttörténelem legjobb eredményeit felmutató sportág embereiről beszéltek úgy, hogy alkoholista, szar kapus, vagy nem is tudom mit mondtatok még. Szégyen, hogy erre a szintre le tudtok süllyedni. Ez az ország ezért is tart itt. Dögöljön meg a szomszédé is. Ti mondjátok magatokat szurkolónak, vicces.

wp07- tecának hozzászólása
2008.07.21. 14:06

Nem tudom egyesek hogy engedhetik meg maguknak ezt a hangnemet. Biztos megvan az oka arra Kemény Dénesnek hogy kit és miért hagyott ki. Ha értenél egy kicsit is a vízilabdához akkor nem hiszem hogy ilyen hülyeségeket írnál. Csak azért nem fogják beválogatni Szívós Marcit mert a te kedvenc játékosod. Most van 11 ember aki jobb nála. És ha nem tetszik a csapat nem kell nekik drukkolni és külömben is az ilyen "szurkoló"któl mint te jobb lenne megóvni a csapatot.

orsi hozzászólása
orsi11954
2008.07.21. 14:04

sajnálom h Szívós Marciit nem viszi!! hiányozni fog a csapatból:(

énakistehén hozzászólása
2008.07.21. 14:03

A GERGELY ISTVÁN-NAGY VIKTOR DÖNTÉSNEK HIHETETLENÜL ÖRÜLÖK! JÓT TEsz EZ EGY KICSIT NAGY VIKTOR EGÓJÁNAK.

Szerkesztőnek - okulásul hozzászólása
2008.07.21. 13:59

Tisztelt Szerkesztő Úr! Kérdezem, milyen újságíró Ön, ha a jelöltekben bekövetkező egyszem változás miértjére nem kérdez rá a riportban!? Amennyiben ezt megteszi, a lenti megjegyzések egy részét biztos meg lehetett volna előzni. Tehát: javaslom, ha nem is független oldalról van szó, azért próbáljon úgy riportot készíteni, mintha ...

hihetetlen hozzászólása
2008.07.21. 13:58

a Kemény-klán lassan már tényleg többet árt mint használ Szívósnál pedig a személyes ok lehet az, hogy csak a Kemény-családnak akar 3 olimpai aranyat, a Szívósnak nem....

Zebulon hozzászólása
Zebulon11949
2008.07.21. 13:47

Kedves Ági! Egyetértek, én is azt mondtam, hogy bárki hibázhat. De annak kicsi esélyét látom, hogy ezt edző-szurkoló viszonylatban mi előre meg tudjuk ítélni. Sőt! Utólag sem biztos. Csak erre utaltam az idézett megjegyzéssel.

hihetetlen hozzászólása
2008.07.21. 13:42

Kedves Trooper! Még a hozzászólásod olvasása előtt jutott nekem is eszembe Mátéfalvy Csaba. Tehát egyetértek veled. Ez a döntés megkérdőjelezi Mátéfalvy munkáját elsősorban azért, mert a klubnál ugye ő Nagy Viktor edzője. Ezzel a döntéssel Kemény Dénes akarva-akaratlanul véleményt mondott a válogatott kapusedzőjének a munkájáról....

macskako hozzászólása
2008.07.21. 13:41

peter58 . Egy dominos nyuszog a birok miatt ?? Ne mar . 2002 majus 18. ota nem hiteles ... 4. hely ?? Es ?? Ki emelte fel a trofeat a dontot kovetoen ?? A VASAS fiuk vagy a te csapatod tagjai ??

Péter58 hozzászólása
2008.07.21. 13:39

Gergely van olyan jó kapus,mint Nagy Viktor.Az igazi szemétség az,hogy Szívós Marcit kihagyták már megint ,a 4 évvel ezelőttihez hasonlóan - a csapatból. Vasas! piszkos bírói csalással nyertetek a Domino ellen,az alapszakaszban 4.helyre nem emlékeztek?

... hozzászólása
...11944
2008.07.21. 13:38

Gergeyl sokkal tapasztaltabb nyilván azért esett rá a döntés.

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 13:30

A döntő viszonylag simán a Vasasé lett, ezen kár vitatkozni. Annyi baj legyen.

Ági hozzászólása
Ági11941
2008.07.21. 13:29

@ zs Hehe, Te nagyon vicces vagy! Hány meccsen voltál ott?

Ági hozzászólása
Ági11940
2008.07.21. 13:27

Zebulon! Nem nagyon akarok beleszólni, de szerintem Trooper nem azt mondta, hogy Ő jobb edző lenne, mint Kemény. Soha nem könnyű meghozni egy ilyen döntést. Attól függetlenül, hogy keményék hány aranyat hoztak már nekünk el, hibázhat most. Ő sem tévedhetetlen...sajnos.

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 13:26

Hajrá MAGYAROOKK!!!!

macskako hozzászólása
2008.07.21. 13:26

zs . 13 ora 15 perc . Mirol beszelsz ?? 1. meccs : kis makkal az Egere !! 0-1 2. meccs: TOK SIMAN A VASASE !!1-1!! 3. meccs: TOK SIMAN A VASASE,Egerben !!!!! 2-1 !! 4. meccs: kis makkal a VASASE !! 3- 1 !!! Ha nem hiszel nekem,nezd meg a meccsek jegyzokonyveit ,melyik csapat mennyi iteletet kapott,stb. A 2. es 3. donto meccsen Gerenda magannyomozot fogadott,hogy kideritsek az egri sracok : ugyan, hol a labda ?? Aztan megtalaltak ,altalaban Szecsi mogott ,az egri kapuban ... Tehat egy-egy mak itt is es ott is , 2 TOK SIMA meccs meg a VASASE !!!!!!! Ismetelten kerdezem : Mirol is beszelsz ????????????

szbarat hozzászólása
szbarat11936
2008.07.21. 13:18

kkata - neked a ritmikus sport gimnasztikát(RSG) tudom ajánlani,mint sportot - nem a vízilabdát!

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 13:16

Kedves Ági. Tényleg nagyon fog hiányozni S.Ádám, de inkább Kicsi helyére. Hosi viszont szerintem nagyon jó volt! Varga Zsolti inkább Varga Dániel helyére kellene (kellett volna)

zs hozzászólása
zs11934
2008.07.21. 13:15

Kedves bánatos szurkolók azt már elfelejtettétek,hogy vasast befújták a bajnoki döntőbe és a döntőben is nem kevés segitséggel nyertek.

vidék hozzászólása
vidék11932
2008.07.21. 13:07

Döbbenet a döntés miatt. Azt gondolom -kedves szurkolótársaim- hogy a Kemény hatalmas színjátékot játszott ezzel az EB kerettel. Már akkor tudta, hogy kit fog kivinni az olimpiára. Akkor még nem akarta a döntését nyilvánosságra hozni. Azonban "hiba csúszott" a számításaiba, mert Nagy Viktor jól védett és nem 10 percig, hanem az EB döntőn is. De hiába!!!! Le volt már "zsírozva" a kapusok posztja!! Nagyon sajnálom Nagy Viktort, kitartást és erőt kívánok ahhoz, hogy ezt feldolgozza.

c hozzászólása
c11931
2008.07.21. 13:04

szbarat, ezzel tényleg picit túllőttél a célon. Tedd magad takarékra.

c hozzászólása
c11930
2008.07.21. 13:03

Régi egri! na látod az ilyen primitív és destrukív hozzászólások miatt emlegettem fel az egri szurkolókat. Köszönöm, hogy jöttél és bemutattad.

SAPécs hozzászólása
SAPécs11929
2008.07.21. 13:02

Sziasztok! Volt egy ilyen rossz érzésem, hogy ezt meglépi Kemény Dénes. És abból a szempontból megértem, hogy Viktor SAJÁT MAGÁHOZ képest nem védett jól. Ezzel együtt emlékeim szerint sem Gergely szezonbéli sem korábbi válogatott béli teljesítménye nem múlja fölül Nagy Viktorét. Sőt emlékezzünk csak arra a Világliga döntőre, amikor Szecska nem is volt ott, és az eredmény súlyos vereség lett. Dehát Dénes biztos tudja mit csinál. Ezzel együtt :Isten, még a korábbiaknál is sokkal jobban óvd Szecskát!

Egyetértek  hozzászólása
2008.07.21. 13:01

Péter (2008-07-21 12:54) Nagyon jól döntött a kapitány hogy kihagyta a Nagy Viktort! Egy kapus félpályáról nem kaphat gólt ha vezetünk 5 -el hanem! Gergelynek a csapatba a helye!

macskako  hozzászólása
2008.07.21. 13:01

Olvasom,Gergely megy . Sokan csak Turistanak hivjak a sracot az uszodak kornyeken . Nem ertem miert ?? ... Legfeljebb ismet raszarad majd a kopeny szegeny Pistara. Eddig mindig igy volt . Kemeny Denes : ,,gratulalok " !! VIKTOR : Ne csuggedj !! A legutobbi ket OB I-es bajnoksag legjobb kapusanak jaro dij a Tied !! Ennek ellenere sajna mas utazik . Nyugi,mindez nem Teged minosit ... Londod a Tied !! S azt legalabb eloben fogom latni en is !!! udv !!

kkata hozzászólása
kkata11925
2008.07.21. 12:59

komolyan mondom, hogy undorító vagy "szbarát"... Miből gondolod, hogy Gergely Pista "nyalógép"??? Ja persze, merthogy személyesen ismered, mi??? Mint ahogy a többieket is, Keményt meg pláne... Kíváncsi lennék, hoyg ezt a szemébe is meg mernéd-e mondani, bár lefogadom, hogy nem, csak olyan kva könnyű beirogatni névtelenül a sok okosságot, mi??? Azt nem gondolod, hogy ezeket a hozzászólásokat a srácok is olvassák??? Miféle motivációt érezzenek olimpiát nyerni olyan embereknek, mint te??? hihetetlen, hogy emberek mennyire primítvek tudnak lenni, dehát ez van. Sajnos. FIÚK, HAJRÁ, HAJRÁ, HAJRÁ!!! ne foglalkozzatok az idiótákkal.

Zebulon hozzászólása
Zebulon11924
2008.07.21. 12:57

Kedves Trooper! Amit leírsz, az legfeljebb a véleményed, amihez jogod van. Én csak arra céloztam, hogy ha nem értünk egyet valamivel, kér sértőnek, bántónak lenni, netán kategorikusan kijelenteni, hogy valaki a "felelős", netán "nem ért hozzá", pláne, hogy sikertelen. Nyerni akarnak a szerbek, a horvátok, a montenegróiak, de gyanítom, hogy a többiek is. És ha nem nyernek!? Szomorúak lesznek ők is és a szurkolóik is. De hogy sikertelenek lennének? Nem hiszem. Közhely, de egy sportolónál és az edzőjénél jobban, biztos, hogy egyikőnk sem akarja a sikert. Ha elvesztünk egy döntőt, nekem pocsék estém, esetleg másnapom van. Nekik biztosan jóval tovább tart feldolgozni. Ha pedig voltál már valaha vezető, te is tudod (ha nem, hidd el), hogy legjobb döntést nem lehet hozni, valakinek úgyis más véleménye lesz, ráadásul vagy bejön, vagy nem. De ez nem azon műlik, hogy hányan értenek vele egyet. A döntés súlya és felelőssége azé, aki meghozza. És bár én nehezményeztem a kategorikus kijelentéseket, de engedd meg nekem ezegyszer mégis: szerintem Dénes jobban ért a vízilabdához, mint Te.

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 12:57

Kedves Péter, szerintem inkább Baksa kapus kellett volna.

szbarat hozzászólása
szbarat11922
2008.07.21. 12:57

Még annyi, hogy valószínű, hogy Kemény úr, megint alkohol mámoros pillanatában hozta ezt a döntést.

Péter hozzászólása
Péter11921
2008.07.21. 12:54

Nagyon jól döntött a kapitány hogy kihagyta a Nagy Viktort! Egy kapus félpályáról nem kaphat gólt ha vezetünk 5 -el hanem! Gergelynek a csapatba a helye!

régi egri hozzászólása
2008.07.21. 12:51

Új kapitánynak jelöljétek a c nevű hozzászólót. Akkor biztosan Válogatott=Vasas, és nem lesz min vitatkozni.(Gondolom Szécsin sem.)

Ági hozzászólása
Ági11918
2008.07.21. 12:48

Troopernek meg igaza van.

Ági hozzászólása
Ági11917
2008.07.21. 12:46

Csak ennyit változtattam volna: - Molnár ki, Steinmetz Ádi be - Nagy Viktort tuti vittem volna. Főleg, ha másik opció Gergely..Már az előző olimpián is vicces volt Gergely jelenléte. - Esetleg Hosi helyett Varga Zsolt, de talán megállja a helyét. Azért remélem, hogy nyerünk így is...

Trooper hozzászólása
Trooper11916
2008.07.21. 12:45

p és Zebulon! Itt nem arról van szó, hogy ki ért és ki nem a vizilabdához. Senki nem vitatja a 2 olimpiai aranyat Kemény Dénestől. Azonban az elmúlt négy évben tapasztalt sikertelenségek első számú felelőse Ő, ugyanúgy, mint az előtte lévő diadaloknak. El kell ismerni, hogy a délszlávok elmentek mellettünk taktikában, amire évek óta nem tudunk válaszolni. Más: Vasas drukkerként éppúgy örülök a Biros góljának, mint a Dumiénak. Amúgy ha az EB forma miatt kihagyta volna a Varga Danit, egy szót sem szólnék, de a Viktor cseréje indokolatlan. Ami egyértelmű, hogy a kapitány nem következetes!!! Ha valaki kigyűjtené nyilatkozataiból, hogy milyen játékosok nem játszhatnak az ő csapatában ("víz felett üt", "alattomos", "bajnoki forma számít") akkor egy páran (dr. Molnár, Kiss Gergely, Varga Tamás, Gergely István) csak térképről látnák Pekinget. Amúgy nagyon érdekelne Mátéfalvi Csaba szerepe a válogatottnál. Semmi befolyása nincs a kapusok kiválasztására, nincs beleszólása? Elég durva lenne, hogy az év nagy részében vele edző Viktorra ad ilyen véleményt, hogy kerüljön ki...

kano hozzászólása
kano11915
2008.07.21. 12:44

inkább drukkoljunk,mint ktitizáljunk!HAJRA!!!!!

homburg hozzászólása
homburg11914
2008.07.21. 12:43

T. mindenki! Nagyon sajnálom Nagy Viktort! Az idén a bajnokcsapat egyik meghatározó tagja volt, a döntőn ellenünk sokszor nagyon jól védett. A válogatott első számú kapusa akkor is Szecska. Azt, hogy ki hanyadik csapatból válogatott kapusként nem olyan egyszerű- pont Szecska az olasz bajnokság kieső Camoglijából is tudott válogatott lenni. Tisztelt C! Ne kezdjük el a ki milyen szurkoló és milyen a másik csapat szurkolóinak a szintje témát: ez most tényleg a válogatottról szóló cikk, téma és a két kapus közül akiről szó van egyik sem egri.

JFK hozzászólása
JFK11913
2008.07.21. 12:39

Alig várom már az olimpia végét és egy új korszak kezdetét!

lujzi hozzászólása
lujzi11912
2008.07.21. 12:38

hajrá,Csallokoz!Pisti szoríttunk!!!

éljen hozzászólása
éljen11911
2008.07.21. 12:31

éljen !!!

p hozzászólása
p11910
2008.07.21. 12:25

Emberek!!! Hogy jöttök ti ahhoz, hogy bárkit kritizáljatok. Mivel foglalkoztok, vízilabda edzők vagytok? Ismeritek a játékosokat? Tudjátok, hogy mire képesek? Nem, nem tudjátok, én sem tudom. Egyetlen ember tudja és az a Dénes! Csak egy kérdés: Ha eltörik a lábatok, hova mentek, orvoshoz, vagy ügyvédhez? Ahhoz aki ért hozzá, mert benne bíztok. Dénes döntését nem kell érteni, csak el kell fogadni, mert ő ért hozzá. És nem mi....

Zebulon hozzászólása
Zebulon11909
2008.07.21. 12:24

Ha jól értem némely hozzászólást, akkor Kemény Dénes nem ért a vízilabdához, a srácok jelentős része pedig nem is tud vízilabdázni. Nyilván a kommentelőknek is van munkájuk, netán hivatásuk. Sőt, biztosan ők a legjobbak abban. Ha netán másodikok, akkor bizonyára vacsorát sem kapnak otthon. Szeretem a vízilabdát, szívből fogok drukkolni a csapatnak, ahogyan a kupacsapatainknak is szoktam. És sosem fogom érteni azokat az embereket, akik a klubszimpátiájuk kapcsán ellenségnek tekintik a többieket, ahogyan azt sem, hogyan szidhat valaki olyan embereket, akik négy éve hatalmas örömöt okoztak mindannyiunknak. A döntés és a felelősség Kemény Dénesé. Bizonyára legalább annyira nyerni szeretne, mint ahogyan azt mi szeretnénk. Aki úgy véli, jobban megfelelne, javaslom, pályázza meg a kapitányi posztot a legközelebbi adandó alkalommal. Én neki is szívből drukkolni fogok, ha odakerül...

netty hozzászólása
netty11907
2008.07.21. 12:21

Ne már... Nagy Viktor menjen már ... :(

hihetetlen hozzászólása
2008.07.21. 12:17

a sportban nincs "lesz még alkalma" a sportban most van most kell megmutatni, most kell ott lenni, most kell nyerni nincs majd négy év nagyon hosszú idő

gatuszo hozzászólása
gatuszo11905
2008.07.21. 12:15

Ez HIHETETLEN!!!! Nem hiszem hogy kapusposzton kellett volna változtatni az EB után!Több kifogásolható teljesítmény is volt,de nem Viktoré az biztos!Akkor is HAJRÁ MAGYAROK!!!

kitty hozzászólása
kitty11904
2008.07.21. 12:13

Gergely István jó kapus. Nagy Viktor is. De Szecska a legjobb. Szerintem Dr. Kemény Dénes 1 picit jobban tudja, mint bárki más. Bár nagyon megdöbbentem, amikor olvastam, hogy GI van bent, de ezt a döntést bízzuk rá Kemény Dénesre. Nagy Viktornak lesz még alkalma szerepelni olimpián, de GInek ez lenne úgyis az utolsó. Nyilván nem azért lett beválasztva, mert "szegényke hagy legyen olimpián most utoljára", hanem mert mostanában biztos jól teljesít.

hihetetlen hozzászólása
2008.07.21. 12:05

én is azt gondolom, hogy a hozzászólások ne Gergelyről szóljanak: ő sportoló, aki elvégzi a munkát és bízik abban, hogy őt választják a keretbe de Kemény Dénes az EB után azt nyilatkozta, hogy több meghatározó játékosnak jelentős formajavulásra van szüksége ennek alapján sokkal inkább a mezőnyjátékosok között volt várható "csere" és indokolt, mint egyedül kapusposzton Viktor egyáltalán nem védett rosszul az EB-n, szerintem sőt, azaz mindenképpen helye van a csapatban ezek szerint igaznak tűnnek a pletykák, miszerint Kemény Dénes ki nem állhatja őt a rutinra való hivatkozás is hamis, évek óta rutinból kapunk ki az egyre fiatalabb, megfiatalított ellenfelektől az olipia után (ha már eddig nem történt meg) gyökeres változtatásokra lesz szükség: már a dobogó is éppen hogy megvolt, félő hogy az olimpián már ez sem lesz meg ez az út egyenesen vezet egyre távolabb az arany(ak)tól Szívós Marcinak is helye lett volna, mint ahogy Viktornak is

3szoros olimpiai bajnokaink lesznek hozzászólása
2008.07.21. 11:56

Vagy inkább mert szégyelte magát. De mostmár felesleges ezen vitázni, szurkoljunk már inkább! Vagy hívassuk be Jasut, ő úgyis 5 évig volt a 2. számú kapus, ráadásul minden meccsen ki van emelve. Peking után meg már úgyis Baksáé lesz az 1es sapka.

Rita hozzászólása
Rita11901
2008.07.21. 11:56

Szécsi jó kapus? aláírom. De úgy érzem a múltjából táplálkozunk. Utóbbi időben vagy a sérülésére hivatkozva nem véd jól vagy más okbol.?

válasz a
2008.07.21. 11:46

Először is ez nem fanatizmus hanem realizmus. Semmiféle Vasas drukkerségről szó itt nincs.Nagy Viktor jobb kapus mint Gergely Pista. Másodszor, nem Viktor nyilatkozata beszél magáért,hiszen nem az a mérvadó, hanem a bronzmeccs során nyújtott teljesítménye. Ez vizilabda, nem egy talkshow, ahol az elmondottakra kell figyelni. Kizárólag a sportteljesítmény számít. Viktor egy szerény gyerek azért nyilatkozott úgy ahogy.

teca hozzászólása
teca11899
2008.07.21. 11:46

Értem mit mondotok, de ha mind1, hogy ki van Szecska mögött (szerintem nem az) akkor mi értelme volt ezt a döntést meghozni? Gergely nyilván fbeletörődött már, hogy nem lesz ott és így azért ez elég egyetlen dolog. Persze gondolom, hogy Kemény a megérzéseire hagyatkozva cserélt, mással nem magyarázható a döntés, de éppen ezért írtam, hogy bizalmi poszt a kpusé és nem feltétlenül szrencsés ez a csere-bere. Ráadásul azt mondta Kemény, hogy csak hatalmas formahanyatlás esetén változtat, errő pedig nem igazán beszélhetünk NAgy VIktor esetében.. na mind1, változtatni már nem lehet, hajrá magyarok

Titi hozzászólása
Titi11898
2008.07.21. 11:44

Megdöbbentett,hogy Nagy Viktor kimaradt és Gergely Pista utazik,mivel nemzetközi és bajnoki meccseken sem remekelt.EB n Olimpián sem lehetett meccset adni neki mert le kellett cserélni.Hogy fog a Szecska pihenni,vagy ha megsérül /ne legyen /akkor mi lesz ? GI t nem lehet bedobni melegítés nélkül sem mert kötöttebb izomzatú.NV viszont tavaly a VB n is bizonyította beugróként is lehet rá számíta ni,az Euroliga meccseken is bizonyította tehet ségét.Nem értem mit tud GI amit NV nem ? Hajrá Magyarok !

nosztradamusz hozzászólása
2008.07.21. 11:41

Ez őrület. Most mikor mindennél jobban szükség lenne egy kiváló másodkapusra Kemény képes lecserélni egy bevált játékost. Szécsi sérülései miatt fennáll a veszelye annak,hogy Gergelynek nem csak az imént emlegetett 5-10 perces kapus szerepét kell majd eljátszania, hanem egy egész mérkőzést végig kell védenie. Ne legyen igazam, de kis esélyt látok arra, hogy ilyen körülmények között bajnokok lesznek a fiúk.A csapatkapitányról meg annyit, hogy remélem mihamarabb távozik posztjáról, hisz már nem méltó arra.

Nyitott szem hozzászólása
2008.07.21. 11:40

Akiben már csak a gyanú is felmerül, hogy Szécsi nem elég jó kapus nekünk, az nem is értem miért néz vízilabdát.

én véleményem hozzászólása
2008.07.21. 11:40

Gyerekek! Nem mindegy ki a cserekapus? Egyébként, ahogy lehetett a Nagy Viktorra számítani a szerbek ellen, annyira szerintem a Gergely Istvánra is lehet bármikor... Ha úgy védett volna mint a Szecska Sydneyben, akkor nem lenne ez most téma. Ennyi. Ezek alapján jogos a csere...

3szoros olimpiai bajnokaink lesznek hozzászólása
2008.07.21. 11:37

teca! mi ez a 20-21? ha nagy viktor lenne kerettag, akkoris 20-21 lenne ennyi erővel, mert úgysem ő védene a döntőben. egyébként meg legutóbb őt szórták meg 14 góllal 1 helyosztón. az eb-n tényleg nem volt jó formában. meg lehet érteni kemény dénest. eb előtt mindenki szídta papeszt, nagyon jól játszott. eb előtt mindenki szídta hosit, ő is jól játszott. majd most gergely pista is bizonyít.

teca hozzászólása
teca11893
2008.07.21. 11:22

Azt szokták mondani, hogy a kapus bizalmi poszt... Hát Nagy Viktor aztán jó sok bizalmat kapott kemény kapitány úrtól... Persze az is lehet, hogy az itthon edző Gergely annyira meggyőzően tempózott egyedül, hogy nem lehetett kihagyni a keretből. Nem okolhatjuk Gergely Pistát, nem ő a hibás, de azért érdemes belegondolni, hogy ezzel a döntéssel milyen fájdalmat okozhattak Nagy Viktornak. Ráadásul szerintem teljesen igazságtalanul. Lehet, hogy Szécsi akarta így? Na jó ne gyártsunk elméleteket...Nehéz ezt feldolgozni, legyünk olimpiai bajnokok egy 21-20-ra megnyerrt döntő és elődöntő után

Peti hozzászólása
Peti11891
2008.07.21. 11:14

Gergely a bajnokságban kiváló teljesítményt mutatott, dominó nem volt épp egy összefogott csapat az idén a védekezésük sem a kapus munkáját segítette és ennek ellenére helyt állt nem tört meg magabiztosan állt a kapuban és teljesített, húzta erőteljesen előre a csapatot. Azt hiszem könnyebb jó védekezésű csapatban védeni, mint szétesettben. Gratulálok neki csak így tovább. Hajrá Magyarok!

Trooper hozzászólása
Trooper11890
2008.07.21. 11:12

Indulatok nélkül nem tudom kommentálni a döntést, így inkább elszámolok 10-ig. Magyarként teljes szívemből drukkolni fogok a csapatnak, de elegem van már az elmúlt 4 év sorozatos kudarcaiból (mert ne ámítson engem senki, hogy szívből tudott örülni az ezüstöknek, vagy a bronznak...), melyben véleményem szerint legfőképpen Kemény Dénes a ludas a válogatási és csapaton belüli súlyozási rendszere miatt. Ezért már alig várom, hogy az olimpia után új kapitánnyal, új elképzelések mentén a harapós játékosok kerüljenek a csapatba. Csak egyet kérek a sorstől, hogy ne a Kokó legyen a kapitány... HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! Egyre kevésbé hiszem, hogy nyerhetünk Pekingben...) :(((((((

NES hozzászólása
NES11889
2008.07.21. 11:08

Én is meglepődtem egy kicsit,de nem vagyok felháborodva, talán mivel nem vagyok annyira nagy szakértő, mint némely hozzászóló. Azért talán több tiszeletet kellene tanúsitani a csapat iránt a "szakértők" bizonyos részének!

Fanatisták hozzászólása
2008.07.21. 11:01

Vasasos tábornak emlékeztetőül üzenem, hogy hallgassák meg a N.V nyilatkozatát újra Mindent elárul! Elhiszem, hogy fanatisták vagytok a vasas minden játékosával, de ez most az Olimpia !!!!! ?Örülök, hogy a végén labdába értemmel? nem biztos, hogy kiváló formában van?.????!!!

Csaszi hozzászólása
Csaszi11887
2008.07.21. 10:57

Nagy Viktor kiváló kapus, sorozatos terhelésnél, főszerepet játszva jobb mint Gergely, de Szécsi mögött (ha nincs sérülés) csak kiegészítő v. beugró szerep juthatott volna most neki. Az EB-n úgy láttam, hogy Vikor főszerepben jó igazán, neki idő és az '1. számú kapus vagyok' tudata kell, hogy felpörögjön, az olimpián pedig erre nem lesz idő. Gergely Pista alkalmasabb erre a beugrom 5-10 percre szerepre, ő képes már az első perctől pörögni és könnyebben dolgozza fel a 2. sz. kapus szerepkört. Szerintem jogos a csere, még akkor is ha úgy általánosságban Nagy Viktor tényleg jobb egy kicsit mint Gergely.

Sus hozzászólása
Sus11886
2008.07.21. 10:44

Nos... Vannak itthonmaradók, akiket sajnáltok. OK. Megértelek titeket, amiért így gondoljátok. Addig jó a magyar vízilabdának, amíg a sok jó közül nehéz dönteni. Gáz lenne, ha sok gyenge teljesítményből kellene a kevésbé gyengéket kiemelni, nem gondoljátok? Nem hiszem, hogy dr. Kemény Dénes és az "ÖREGEK" megérdemelnék ezeket a becsmérlő szavakat. Az elmúlt 12 évben nekik nagy részük volt abban, hogy ott tart a magyar vízilabda, ahol. Magam részéről sajnálom, hogy "Keménynek ez a hattyúdala, utána mennek a csókosok..." Szerintem az Olimpia nem hattyúdal lesz, hanem reményeink szerint egy méltó befejezés. A "csókosok" pedig talán rászolgáltak arra, és megdolgoztak érte, hogy kerettagok legyenek! Hajrá magyarok!

gp hozzászólása
gp11885
2008.07.21. 10:43

érdekes!

Kálmán hozzászólása
2008.07.21. 10:37

Az, hogy nem Nagy Viktor került az olimpiai csapatba mélységesen felháborító lépés volt Kemény Dénes részéről. Egyáltalán mivel alapozta meg ezt a felelőtlen döntését? Nem a teljesítmény és a tehetség számítana? Akkor, mi?...Nagy Viktor teljesítménye az elmúlt években messze felülmúlta Gergely Istvánét, akinek már a múltkori olimpiánál is csak úgymond a nyakába akasztották az érmet, anélkül, hogy bármit is tett volna érdemben ezért. Ennek még meglesz a böjtje azt hiszem...

szigi007 hozzászólása
2008.07.21. 10:29

Felháborító, hogy egy bajnoki 3. helyezett kapus megy az olimpiára a a bajnok kapus helyett el kéne gondolkodni ki miért és hányadik helyen végzett hál istennek az olimpia után vége a Kemény féle kivételezek az ÖREGEKKEL korszaknak és jöhetnek a fiatalok, akik közül szerencsére már egyesek ott vannak!!

3szoros olimpiai bajnokaink lesznek hozzászólása
2008.07.21. 10:29

zele! 2 egri, 2 vasasos, meg egy fél egri-fél vasasos:D már majdnem meg van a 3 is nekünk.:D de szerintem nem lényeges ez...

Jani hozzászólása
Jani11880
2008.07.21. 10:24

Érthetetlen döntés! Viktor az elmúlt 2 évben jobb volt nemcsak Gergelynél,hanem Szécsinél is! Hajrá Magyarok!

c hozzászólása
c11879
2008.07.21. 10:23

Zele, mindketten Vasas szurkolók vagyunk, talán 13 éve láttalak először meccsen, tisztellek Téged, de nem értem ezt az elvakultságodat. Egyetértek, hogy GI-nek nincs helye a keretben, sőt, Viktornak talán még Szecskát is ki kellene szorítania, DE. Semmiképp sem megoldás szídni szerencsétlen GI-t, főleg nem Dénest! Hidd el olvasgatják a commenteket és nem hinném, hogy túl jól esik nekik. Nem vagyunk döntési pozícióban, így maximum annyit tudunk mondani, hogy sajnáljuk (mint ahogy azt a többiek is tették). Szóval ne süllyedjünk már le az egriek szintjére :7 (itt is tisztelet a kivételnek - van!)

zele hozzászólása
zele11878
2008.07.21. 10:11

Valahol fura azért, hogy a bronzérmes dominóból három játékos is kerettag, a bajnok Vasasból és az ezüstérmes Egerből 2-2. Még jó, hogy kemény azt mondta, hogy a bajnoki teljesítményt nagyon komolyan figyelembe veszi. Humoros!

zele hozzászólása
zele11877
2008.07.21. 10:04

A turista újra a keretben... Valamit nagyon tudhat GI, sajnos nem védeni. Viktor! Nem kell kétségbeesni, keménynek ez a hattyúdala. Utána mennek a csókosok.

kerikaj hozzászólása
kerikaj11876
2008.07.21. 10:03

Személy szerint sajnálom ezt a döntést.. de ha már így alakult, akkor viszont hajrá Pista, igazolnod kell, h jó döntés volt a kapitány részéről! Viktor még fiatal, és legalább az első olimpiai bajnoki címének (London) élőben örülhetek majd! Még jó h mindennek van pozitív oldala. :)) Hétvégén Unicum Kupa, jó lesz, mert már elvonási tüneteim vannak! :)

Emma hozzászólása
Emma11875
2008.07.21. 10:02

Szerintem Kemény Dénes hatalmasat hibázott..

p hozzászólása
p11874
2008.07.21. 10:00

szecska sérült,nem lehet tudni mennyit véd majd. gergely meg talán megbízhatóbb. sztem ez lehet az ok, de igazából én sem értem....

Ricsi hozzászólása
Ricsi11873
2008.07.21. 09:57

Nagyon örülök Gergely Pistának! Remek, stabilan jól védő kapus, aki lelkiekben is tudja támogatni a csapatot ha, kell!

:) hozzászólása
:)11872
2008.07.21. 09:53

Nagyon jó döntés volt!!!!!!!! Gratulálok Kemény Dénesnek! :) Hajrá fiuk !

Kata hozzászólása
Kata11871
2008.07.21. 09:45

Érthető a váltás

Tina hozzászólása
Tina11870
2008.07.21. 09:45

ÁÁÁÁáá ez aztán a meglepetés. Nem gondoltam volna h lecseréli viktort :(((

hugo hozzászólása
hugo11869
2008.07.21. 09:43

Szerintem Nagy Viktor jól védett a eb-n,nem értem a cserét!!!!!!

K hozzászólása
K11868
2008.07.21. 09:41

:( sajnálom Viktort... De HAJRÁ FIÚK!!! Arannyal gyertek haza Pekingből!!!

Bodza hozzászólása
Bodza11867
2008.07.21. 09:38

Gergelynek örülök,de sajnálom h Marcinak nem sikerült:S:S