FACEBOOK

Montenegró történelmi győzelme

Montenegró történelmi győzelme
hozzászólás, 2008.07.07.

Kikaptunk. Először győzte le Magyarország válogatottját vízilabdában Montenegró. Már Szombathelyen, a nehezen megnyert ING Kupa-meccsen látszott, hogy a fiatal crna gorai állam pólósai fognak még borsot törni az orrunk alá, de azt nem gondoltuk, hogy ilyen hamar.

Magyarország-Montenegró 9:10 (2:2, 3:2, 1:2, 3:4)
Malaga, v: Sadekov (orosz), Salino (olasz)
Magyarország: Szécsi - Varga T., Madaras 2, Kásás 1, Benedek 3, Biros 3, Kis G. Csere: Varga Dénes, Hosnyánszky, Kiss G., Varga Dániel, Molnár T. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Montenegró: Scsepanovics - N. Janovics, Ticsics 1, M. Janovics 3, Zlokovics 3, Gojkovics, Jokics 1. Csere: Brguljan, Paskovics 1, Vukcsevics, Uskokovics 1, Ivovics. Szövetségi kapitány: Petar Porobics

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

vlv-fotók a mérkőzésről I.

vlv-fotók a mérkőzésről II. (Dorka)

A biztos csoportelsőség is meglett volna ha nyerünk, így azonban számolgatni kell. Mivel a horvátok korábban egy góllal legyőzték Montenegrót, a spanyolok pedig mindkettőjüktől kikaptak, előfordulhat, hogy hármas holtverseny alakul ki a csoportban. Erre az esetre a következő szabályok érvényesek:

1) Csak a három válogatott egymás elleni eredményeit veszik figyelembe, ez alapján egy "minitabellát" készítenek.
2) Ha így is egyenlőek a pontok (esetünkben ez éppen így van, a horvátoknak, a montenegróiaknak és nekünk is 9 pontunk van a "minitabellán"), akkor a gólkülönbséget nézik.
3) Mivel a gólkülönbség is egyforma (nekünk 19:19, a montenegróiaknak és a horvátoknak egyaránt 16:16 a minitabellán), így a több lőtt gól a következő, amit a LEN Európa-bajnokságra vonatkozó szabályai figyelembe vesznek. Ebben pedig mi vagyunk a legjobbak a trióból, így ha holnap nyerünk Spanyolország ellen, a csoport élén végzünk.

A hétfői meccsen Biros Péter (1:0), majd Kásás védhetetlen bombájára (2:1) is válaszolt az ellenfél, amely a második szakaszban átvette a vezetést (3:4). Madaras egyenlített, majd Biros ejtette át a szó átvitt értelmében is a kapust (5:4).

A nagyszünetet követően Benedek talált be (6:4), utána viszont nem sikerültek a támadások, így a negyed hajrájában a rivális ismét felzárkózott (6:6).

A befejező nyolc percben akcióból is gól született a túloldalon (6:7), Benedek büntetőből volt eredményes (7:7), hasonlóképpen tettek a montenegróiak, sőt előnyből is bevették Szécsi kapuját (7:9).

Időkérés után Biros hozta vissza a reményt (8:9), Benedek pedig az egyenlő állást (9:9). Csakhogy maradt még 23 másodperc, amikor Kásást kiállították, a montenegróiak pedig éltek az újabb lehetőséggel, és megnyerték a csoportmérkőzést (9:10).

Kemény Dénes az MTI-nek: "A 6-4-es vezetésünket követően felőröltük magunkat a túl sok védekezéssel, amiben elfáradtunk. Ettől a támadójátékunk is gyengült, miközben nem sikerült a centerüket semlegesíteni. Öszességében nem játszottunk jól, bár még így is nyerhettünk volna. A spanyolok elleni mérkőzés is fontos lesz, jobban kell játszanunk, mint ma."

Petar Porobic, a montenegrói válogatott szövetségi kapitánya: "Természetesen ez fiatal országunk eddigi legnagyobb sikere, amelyet a világ egyik legjobb csapata felett arattunk. Roppant nehéz meccs volt, büszkék lehetünk erre az eredményre."
    
B csoport, 4. forduló:
Németország-Románia 8:4
Olaszország-Macedónia 11:5
Szerbia-Oroszország 11:6

Az állás: 1. Olaszország 12 pont, 2. Szerbia 10, 3. Németország 6, 4. Macedónia 4, 5. Oroszország 1, 6. Románia 1

vlv-videók:

Bevonulás



Bemutatás



Himnusz - hátsó pespektívából



Videók:

Biros Péter első gólja

Kásás Tamás gólja

Madaras Norbert első gólja

Madaras Norbert második gólja

Biros Péter második gólja

Benedek Tibor első gólja

Benedek Tibor második gólja

Biros Péter harmadik gólja

Benedek Tibor harmadik gólja

vlv-videók:

Kemény Dénes nyilatkozata



Madaras Norbert nyilatkozata



Biros Péter nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



EB-oldalunk



44 régi hozzászólás

én hozzászólása
én10651
2008.07.08. 22:34

Nyilván nem lehet mindent a játékvezetők számlájára írni, mert amúgy sem volt az igazi a játékunk, de az azért böki a csőrömet, hogy az olasz Salino bíráskodott tegnap a fiúknál, és ma a lányoknál (utolsó negyed kiállításai, röhej). Valahogy nem szimpi a pasi. Egyértelmű, hogy mi sem neki...

Én hozzászólása
Én10547
2008.07.08. 19:22

Na, nincs gond, meg kell verni a Spanyolokat és minden OK. A bírók egyáltalán nem fújtak ellenunk, nézzétek vissza a meccset, és ne mindig ezzel gyertek... a Danit meg ne kritizáljátok bazz, mert ot a Kemény Dénes egy olyan poszton játszatja a válogatottban, amihez sem technikában, sem eroben nem megfelelo...így pedig nagyon nehéz, bekkel szegény, kozben a Vasasban egyértelmu jobbkézoldalas alapjátékos, a Magyar bajnokság sztem Biros után a legjobb jobbkézoldalas játékosa... Am. meg ahogy nézem a Horvátok x-eltek a Gorogokkel :)

Vitya hozzászólása
Vitya10546
2008.07.08. 19:14

Na kissé eldőlt... a Horvátok döntetleneztek a Görögökkel. Mostmár nagyon bénának kell lennünk.

Sándor hozzászólása
Sándor10545
2008.07.08. 19:13

a horvátok a döntetlenjükkel elintézték hogy csoportelsők már nem lehetünk de még mindig kieshetünk

Vikcó hozzászólása
Vikcó10544
2008.07.08. 19:06

Görgö-horvát 10-10...

Csabó hozzászólása
Csabó10539
2008.07.08. 16:19

puha eltévesztetted a házszámot!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!

Coach hozzászólása
Coach10538
2008.07.08. 15:43

Vegre lattam a nmeccset: http://www.telesport.hu/a-kapitanyok-ertekeltek-a-magyarorszag-montenegro-osszecsapast KOSZI!!!!!!!!!!!!! En ugy latom, hogy ilyen sok vedelmi hibaval a vilag leg jobb csapatanak (nekunk) egyszeruen nem lehet jatszani. A fiuk mintha nem koncentraltak volna. 3 vagy 4 golt kaptunk hatranyban a bal kapufatol ugy, hogy a vedo elkezdett uszni a kapas lovo fele meg mielott az megkapta volna a labdat. A kapufa igy meg teljesen uresen maradt. Azt is lattam, hogy sokszor egyszerre zonazunk es elolrol fogjuk a centert. Azt nem lehet!! Igy a lovo jatekosok "ingyen" passzokat adogatnak a Zlokovicsnak, aki azert nem egy rossz center. (Igy lottek a szegeny Csuvirol az elso a golt meg igy kapott a Kasa egy 5-ost) Az Uskot pedig 5 masodpercel a vege elott le kellet volna tamadni. Ugy halottam, hogy o eleg jol tud loni : ) De nem baj. A MNE (Szerb, Horvat) vizilabda az okos, biztonsagos es turelmes. Kicsit jobban oda kellene figyelni ellenuk. De biztos vagyok benne, hogy a merkozes elemzese utan a csapat rajon, hogy a 10-bol 4-5 gol elkerulheto volt. Szerintem a Spanyolokat, jobb jatekkal, 3-4 gollal tudjuk verni. A Montenegrot pedig legkozelebb magabiztosan megverjuk. HAJRA MAGYAROK!!!!!! A vlv-nek pedig nagyon koszonom ezt a sok jo munkat!!!!!!!

puha hozzászólása
puha10537
2008.07.08. 15:11

Viva Espana

bambi hozzászólása
bambi10534
2008.07.08. 14:09

Nem akarom megbántani a Danit (hisz én magam írtam, hogy fantasztikus tehetség), de mikor fog már olyat lőni, ami nem a kapufát találja el?!!!! Egyébként alakulgatunk, több figyelem, harciasság, nem "ráülünk az eredményre" játék és rendben lesz minden, a többi nem rajtunk múlik. HAJRÁ MAGYAROK, VESSZETEK SPANYOLOK!!! Ja még valami: A Viktor mikor fog védeni??? Mert eddig nem sokszor kellett neki:)

wp07 hozzászólása
wp0710531
2008.07.08. 12:37

Már megszoktuk hogy mindig ellenünk fújnak. Kicsinek majd letépik a fejét és róla fújnak kontrát... Vicces de nem baj csak verjük meg a Spanyolokat... HAJRÁ FIÚK!!!!

Mo hozzászólása
Mo10528
2008.07.08. 12:20

Jó lesz ez, nem kell itt aggódni. CSak kicsit még rámenősebben kellene játszani. A kiugrálásos hátrányos védekezésünk sztem nem jön be, a falban otthagyjuk az üresen állókat! Lehet be kellene tömörülni, mint a szerbek a kapu elé!:) Persze ha belövi Varga Dani és Tamás 2 méterről fórban, akkor most nem lenne miről beszélni....DE majd ma!!! Remélem a spanyook elhitték, hogy nem vagyunk olyan jók...lepjük meg őket! Hajrá!

Vitya hozzászólása
Vitya10527
2008.07.08. 11:52

jót mosolyogtam azon, hogy én a felhők közt szálló, romantikus lélek... höhö. Nem. Persze, hogy nem bántottál meg, csak hibás a rólam alkotott véleményed egy hozzászólás után, ami teljesen természetes. Sebaj;-). Ebben a romantikának semmi része nincsen, egyszerűen csak annyi, hogy úgy gondolom, hogy nem a magyar vízilabda válogatott a legerősebb a mostani mezőnyben. És épp ezért örülök a részsikereknek, mivel úgy gondolom, hogy ha valaki ezeknek sem tud örülni, megkeseredett vén marha lesz a végére. Sok lábbal a földön járok, kedvesem szerint lehetne bennem több romantika;-), de jó kedélyű vagyok, és megpróbálok mindenben pozitívat találni, ha nem így tennék, szerintem hülye lennék.

régi B hozzászólása
régi B10525
2008.07.08. 10:55

Bocs, Vitya, nem akarlak bántani, meg a többi, hozzád hasonló véleményen lévő, válogatott-tagokat (szándékosan írom ezt és nem azt, hogy magyar vízilabdát) szerető hozzáállásodat, de azt gondolom, hogy szerethető, de lúzer felfogás az, amit képviselsz. Az élsport már rég nem a részvételről meg a szépségről, szeretetről szól, hanem a győzelemről. Ha ezt szépen éri el egy sportoló vagy csapat, az csak hab a tortán. Ezért szerettem bele én is 1997-ben a magyar vízilabda válogatottba és ezért is szerettem ki belőle az elmúlt három és fél évben. Nem azért mert nem nyer, hanem azért, mert nem játszik jól, és ezért nem nyer. Hogy mi ennek az oka, abba talán ne menjünk bele. Én azt gondolom, hogy a te megközelítésed is magyar, csak a másik véglet felől. Kissé naiv, mondhatnám romantikus, amolyan önvígasztaló. És itt el is jutok a végkövetkeztetéshez: a legnagyobb baj az ezzel a nemzettel, hogy nem képes tanulni a kudarcaiból és ezért nem találja meg a sikerhez vezető utat sem...

K. Ági hozzászólása
K. Ági10524
2008.07.08. 10:42

Kedves Vitya, szívemből szóltál!!! Fel a fejjel fiúk, hajrá!

contestant hozzászólása
2008.07.08. 10:41

Sziasztok. Szerencsém volt közelről nézni a meccset. Néhány megjegyzés: 1) Az orosz bíró szinte a sípjába sem fújt egész meccsen - átengedte az irányítást az olasznak. 2) Salino latinos ritmusérzékkel, a döntő pillanatokban fújt kontrákat ellenünk. 3) A mn-i durvaságokat rendszeresen félrenézte, míg nálunk az "önvédelmet" is büntette. Tipikus ilyen eset az utolsó kiállítás, amiből a győztes gólt dobták. 4) Meg kell jegyeznem, hogy a mn-i drukkerek a legsportszerűtlenebb drukkolást mutatták be - pl. egy csoportjuk folyamatosan heccelte a cserejátékosainkat és a szakvezetőket -3 m távolságból. Végül; valóban idegesen játszottunk, de ilyen körülmények között ez nem csoda. Talán még éppen időben jött egy ilyen figyelmeztetés, hogy újra meg újra rá kell készülni a nem tiszta körülmények között való vízilabdázásra. Szomorú ugyan, de enélkül nem lehet világversenyt nyerni. A spanyolok ugyan nyertek tegnap, de nem mutattak nagy formát, ma MINDENKÉPPEN LE KELL GYŐZNI ŐKET! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Vitya hozzászólása
Vitya10519
2008.07.08. 10:25

Szeretnék a saját nemzetem mentalitásának ellentétet állítani: Szeretem a vizilabdát, szerintem a legszebben a magyarok játsszák, ötletes, trükkös, gyors játék, nem kifejezetten a brutális erőre építve. Ez szemet gyönyörködtető a vízpartról és a TV képernyőjén is. Örülök a sikereknek, de sosem fogom a srácokat elküldeni a melegebb éghajlatra, mert akárhányadikak lettek egy világ (vagy európa) versenyen. Ha a spanyoloktól kikapnánk (szerintem nem fogunk), akkor is kedvelni fogom ezt a sportot, és akkor a 7edik helyért menő meccsen fogok szurkolni nekik. Ha azt szerzik meg, hát annak fogok örülni. Előre mondták, hogy ez felkészülési torna, nem vagyunk még csúcsformában. Én ezt megértettem, felfogtam. Jól esik, hogy így is szépen játszunk (nagyrészt), és hatalmas bírói segítség kell más csapatoknak, hogy megverjenek minket, mikor rosszabb napunk van is. Én erre büszke vagyok. Hajrá fiúk, sok sikert az EB-n, de semmi gáz, ha nem lesz aranyérem, sose törjetek össze, ti ennél nagyobb (sport)emberek vagytok!!!!

SAPécs hozzászólása
SAPécs10518
2008.07.08. 10:25

Sziasztok! A tegnapi meccsen megint volt egy-két vitatható bírói ítélet, na nem az egész meccs alatt, de természetesen épp a "kényes" pillanatokban. Én úgy gondolom, hogy ez nem a montenegróiakért, hanem a horvátokért volt. Az első meccsen elvertük őket, a továbbiakban nem botlottunk, ezért muszáj volt nekik Montenegrót elverniük, meg is kapták a végén az 5-öst, és minket is el kellett verni valakinek, és mivel 6-4 után mi is leeresztettünk egy kicsit, itt volt az alkalom. Én úgy látom, a horvátok valamiért rendkívül jók most a LEN bíróknál. A Dubrovnik lassan minden európai pályát hazainak érezhet, érdekes módon még a Recco-val szemben is kaptak egy kis hátszelet.Mindez véletlenül Kb azóta van így, mióta Rudics visszatért. Ugye jól emlékszem hogy a 3. olimpiáját Ő az olaszokkal nyerte? Vajon mit tudhat és kiről? És milyen jó volna nekünk is tudni!:) Ugyanankkor ez mostmár a 2. meccs, amikor az elején igazán jól játszunk, még látványosan is, a végén pedig szoros illetev ezt a tegnapit most el is buktuk. A biztosnak érzett vezetésnél úgy érzem kicsit kiengedünk, aztán újra felpörögni már nem tudunk. Persze ez most még nem olyan nagy gáz, de ha ki-ki meccsen a MNO-i, szerb, horvát csapat ellen nyerni akarunk, biztosan ki kell küszöbölni. Azért a spanyoloknak se könnyű, hazai pályát ők sem kapnak. Nem tudom mennyi köze lehet hozzá, de úgy emlékszem, hogy valamelyik világverseny után talán Estiarte azt merte mondani, hogy a nemzeközi polo többekközt a jelen bírói felfogás miatt nem jó irányban halad, nem a látványos technikás játék, hanem a néző számára unalmasabb brusztolás felé.Csak nem ez az oka? Mindegy, azért a ma esti meccsig mostnmár csak tartson ki szegények "rossz" szerencséje, mi meg koncentráljuk végig a 4 negyedet és akkor az eredmény nem lehet kérdéses. HAJRÁ FIÚK, MINDENT BELE!!!

Sorry hozzászólása
Sorry10517
2008.07.08. 09:56

Kakukk voltam,a görög meccs utanit,de lényegen nem változtat.

régi B hozzászólása
régi B10515
2008.07.08. 09:33

Ha már bemelegedtem. Mi a véleményetek arról, hogy ma este inkább a szerb-olasz mecset kellene adnia a sportcsatornának, nem a meglehetősen érdektelen horvát-görögöt. Sejtem, hogy nem kívánságműsor, de ha van rá valamilyen lehetőség, akkor meg kellene próbálni...

régi B hozzászólása
régi B10514
2008.07.08. 09:29

Sándor és Dzsoki! Tök igazatok van, hogy fáj a Montenegró elleni vereség, de ez tényleg nincs összefüggésben az ország lakosainak számával. Szerintem ugyanis egy húszezres országtól is kikapnánk, ha szerb típusú vízilabdát játszana magas szinten... Na, már megint kezdek átmenni negatívba. De a fiúk tehetnek róla, nem én. Egyszerűen "valaki" nem tudja megtalálni ennek a játéknak az ellenszerét...

Száll a kakukk hozzászólása
2008.07.08. 09:27

Most kellett volna egy szlovak meccs utani kemény-szerkesztö riport folytatasa,mert meg semmi drama nincs,sirni csak a gyöztesnek szabad,meg ez hülyén is néz ki a vak szlovak meccs utan viccelünk,most meg sertödötten,nyilatkozunk,"én az edzö vagyok" zárással. Dénes, "Lesz ez még így se"Jack Nicholson után szabadon.Az nevet aki a végén,nevet,ez mindig igaz,de kire?

régi B hozzászólása
régi B10512
2008.07.08. 09:14

Ha már ebbe a helyleosztásba jól belezavarodtam, írok gyorsan valami mást is. Erősítsen meg valaki abban, hogy Varga Dániel nevű bekk nem lézetik, mert én továbbra is ezt vallom. Aki meg más véleményen van, az is fejtse ki, mert engem nagyon érdekel annak megítélése, hogy Dani nevét szinte kivétel nélkül csak akkor lehet hallani a közvetítés során, amikor kiállítják...

régi B hozzászólása
régi B10511
2008.07.08. 09:07

Várjá! Vonom vissza! Hisz ha kettejük szétlövésében belép az egymás elleni eredmény, akkor tényleg a horvát a második. Csak az furcsa ebben, hogy először a hármas holtverseny szabályait alkalmazzák, aztán ha így kiesik az egyik, akkor utána már a két csapat közötti szabály dönt (pedig hármas holtversenyből indultunk). :S

régi B hozzászólása
régi B10510
2008.07.08. 08:59

Annyit pontosítanék Gábor korrekt és lényegretörő helyzetelemzésén, hogy ha ma megverjük a spanyolokat és a horvátok a görögöket, akkor még Montenegró is végezhet a második helyen a csoportban, feltéve hogy jól kitömik a szlovákokat a mai nyitómeccsen. A horvátok ugyanis csak tízzel verték északi szomszédainkat, az összesített gólarányukban pedig ez a realatív szűk győzelem meg is látszik. Bár az is igaz, hogy 9.30-kor kezdődő meccsen Montenegrótól sem lehet biztosan nagyarányú győzelmet várni. De a lehetőség mindenestre megvan. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a horvát is kozmetikázhatja még a gólarányát a görög ellen, mert a görög már tuti elszálló, a horvátnak meg kell a gólarány. Úgyhogy a másik két 9 pontos csapat sorrendjét még nem igazán lehet megjósolni.

Szerk. hozzászólása
Szerk.10509
2008.07.08. 08:48

Kedves Marci! Három pontazonos csapat esetén a fent (ebben a cikkben) olvasható szabályok érvényesek. Két csapat pontegyenlősége esetén pedig az alábbiak: 1) Először az egymás elleni eredményt veszik figyelembe. 2) Ha az döntetlen, akkor a csoportban elért jobb gólkülönbség számít. 3) Ha ez is egyforma, akkor a több lőtt gól a mérvadó. 4) Ha ez is megegyezik, akkor jön a több nyert meccs (a csoportban). 5) Ha ez is azonos, sorsolással döntik el melyik csapat megy tovább a kettő közül. (A szabályzatot a LEN Európa-bajnokságokra vonatkozó hatályos rendelkezéseiből idéztük.) Remélem kielégítő volt a válasz :)

Csaszi hozzászólása
Csaszi10508
2008.07.08. 08:40

Sándor és Dzsoki, Nyílván számít a népesség, de nem egyértelmű, a 'birodalmi' szovjet csapatot is sikerült nem egyszer legyőzni, most pedig a még mindig százmilliós oroszok nem részei az elitnek. Az olaszok, spanyolok, németek is elég sokan vannak, póló kultúra is bőven, ehhez! képest mégsem szerepeltek kiemelkedően, kivéve egy-két tornát. Az amcsik sajnos nemcsak úszni tudnak, már régen nem, Sydney-ben a csoprtmeccsen vérverejtékes 10-9-et, Athénban egy szikrázó 7-5-öt, legutóbb Leányfalun 7-6 (igaz itt az emberlőnyök érdekesen alakultak :) , többnyire 2-3 gólon belül vannak és az nem piskóta, az már csak ráadás, hogy a legjobb amcsi pólósok Európában játszanak és nem éppen kutyaütő szinten, pl. Bailey, Azevedo.

marci hozzászólása
marci10507
2008.07.08. 08:02

Gergőke: úgy tudom gólkülönbség számít nem pedig az egymás elleni eredmény. Tehát ha 20-szal kapunk ki, akkor vége.

bogyo hozzászólása
bogyo10506
2008.07.08. 07:55

Jók voltak a montenegróiak, mi kicsit beszorultunk, de egy jó pofon sosem árt, mert előrébb viszi a jövőbeni játékot. Hiányzik még néhány ember egyéni bravúr játéka (Vargák, Kiss Gergő stb.), ha ez beérik nem lesz ellenfél. Hajrá Magyarok!!!

zrck hozzászólása
zrck10505
2008.07.08. 07:36

nem, akkor játszhatnak a hetedik helyért...

Gábor hozzászólása
Gábor10504
2008.07.08. 03:37

Gergőke! Majdnem jól értelmezed, mert akkor, ha a horvátok megverik a görögöket /sztem 80%/ és a montenegroiak a szlovákokat /sztem 100 %/ akkor egy esetleges spannyolok elleni magyar vereség esetén: csop 1. Horvátország, 2. Montenegro / ezek 1-1 vereséggel/ 3. sajnos:Spannyolország és csak 4. Magyarország 2-2 vereséggel, miután pólóban elsősorban az egymás elleni eredmény számít és a spanyolok az előbbi kalkuláció szerint legyőznének minket...DE EZ MÉG RÉMÁLOMNAK IS ROSSZ,mert így még az első hatba sem kerülnénk be, játszhatnánk a 7-8. helyekért...Ha viszont a görögök megvernék a horvátokat,akkor az utóbbiaknak lenne 2 vereségük, ez esetben egy esetleges spanyolok elleni 1-2 gólos "zakó" után is harmadikok lennénk a csoportban mert : magyar- horvát- spanyol 2-2 vereség de egymás ellen a három csapat közül a másodikak vagyunk és a csop.végeredménye: 1.MNO 2.CRO 3.HUN lenne. Következmény: A negyeddöntőben kapnánk a "túloldalról" az olaszokat vagy a szerbeket továbbjutás esetén pedig visszavágó gyanánt Montenegrot az elődöntőben.... Ha viszont megverjük a spanyolokat akkor magyar- horvát- MNO 1-1-1 vereség, egymás ellen azonos pont, egál gólkülönbség de mi dobtuk a legtöbb gólt vagyis magyar csoportelsőség és pihenő. /utóbbi variációnál:2.CRO 3. MNO/Az elődöntőben az MNO-Olasz vagy esetleg MNO-szerb győztesét kapjuk, de itt abbahagyom, mert minden út Róma helyett a magyar-szerb vagy magyar -horvát döntő felé vezet... MINTHA LENNE NÉMI ELSZÁMOLNIVALÓNK!!!!!!!!!! Egy bomba?meglepetést jelentő görög győzelem a horvátok ellen nagyon megnyugtató lenne,/aki teheti drukkoljon a Sport 2, holnap du. 6-tól közvetíti ezt a meccset (is)/ de A LÉNYEG AZ,hogy MI MENEKÜLJÜNK A SPANYOLOK ELLENI MECCSEN A GYŐZELEMBE... Igen kicsit félő, hogy most már "megfújják" a hazai vizet(BÁR TÉVEDNÉK!) - mert eddig nem tették - DE HISZEM,HOGY ANNYIRA NEM TUDJÁK "MEGFÚJNI",HOGY MINIMUM EGY DÖNTETLENRE NE LEGYÜNK JÓK... Láttam a spanyolok MNO, CRO és GRE elleni meccseit, egyszer sem játszottak igazán jól, sőt... HA ODAFIGYELÜNK SZINTE BÁRMILYEN KÖRÜLMÉNYEK (BÍRÁSKODÁS) KÖZEPETTE TUDUNK NYERNI, LEGROSSZABB ESETBEN CSAK 1-2 góllal... de lehet,hogy lesz az 3-4 is... HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzsoki hozzászólása
Dzsoki10503
2008.07.08. 02:37

jé tényleg itt van!! de bárcsak ne találtam volna meg mégse mert c válaszán mégjobban felidegesítettem magamat. Hajrá magyarok

Gergőke hozzászólása
2008.07.08. 01:02

Jól értelmezem én azt, hogyha kikapunk a spanyoloktól, akkor vége a tornának?!

Sándor hozzászólása
Sándor10501
2008.07.08. 00:54

Az elő közvetítést nem találom jobb oldalon de most már kár rágodni ilyenen ami viszont tényleg bosszant hogy bár bocsánatos bűn csoportkörben kikapni úgy hogy lehetünk még csoportelsők is,az a nagy helyzet hogy teszem azt fújnak egy kiadós hazai pályát holnap a spanyoloknak akkor.............

Halo hozzászólása
Halo10499
2008.07.07. 23:40

Na igen, inkább bátorítani kéne őket, akár hogy is játszottak...

Coach hozzászólása
Coach10498
2008.07.07. 23:30

Sándor és Dzsoki a hozzaszolasok "Élő közvetítésünk a mérkőzésről" itt vannak. Ti ilyen panaszkodo tipusuak vagytok, nem?

Orsi hozzászólása
Orsi10497
2008.07.07. 23:22

Sándor és Dzsoki ez a cikk a meccsről, az élő közvetítésbe van az összes hozzászólásuk! Senki nem törölt ki semmit! Nagyon remélem, hogy a csapat nem olvassa el őket, mert undorító amit néhány ember csinál! Egy pici botlás, egy-két nem jól sikerült meccs és máris mindenki a fiúk ellen fordul! Igen feljöttek a szerbek, a horvátok és kezdenek a montenegróiak is, nem lehet mindig győzni!!De ez az a csapat amelyik mindig eljut a döntőbe! A magyar mentalitásra jellemző, hogy van egy fantasztikus csapat és az első botlásnál szapulják őket, ugyanígy jártak a kézilabdás lányok amikor olimpiai ezüstöt nyertek! Odáig is el kell jutni!!! Csinálják utánuk!!Nekik sem jó érzés egy-egy elvesztett meccs és akkor még egy ország is szidja őket?! Gondolkozzanak már egy kicsit! HAJRÁ FIÚK!!!

marci hozzászólása
marci10495
2008.07.07. 23:04

Molnárt nem értem. Amikor vízben van akkor állandóan kontrát fújnak rá és kiállítást. Már évek óta ez van.

majdnem hozzászólása
majdnem10494
2008.07.07. 23:03

nem tudom h mennyire értetek a vizilabdához,de ha követnéd az eseményeket akkor tudnád h egy jó pár játékos azelőtt szeb válogatott volt pl zlokovics, janovic, jokic, uskokovics.szal valjuk be nem rossz csapat,sőt klub szinten se rosszak pl budva,hercegnovi.a lényeg HAJRÁ FIÚK!!!

Sándor és Dzsoki hozzászólása
2008.07.07. 22:57

Sándor neheztelte hogy miért szurolnak a sport1 stúdióban a spanyoloknak mikor pontvesztésükkel már biztos továbbjutók lettünk volna. Dzsoki pedig c-nek valaszolt volna hogy igenis számit a népesség akkor ha az nagyobb népességű ország vízilabdanemzet, és ne példálózzon azzal hogy mi is le tudjuk győzni az Usát akik bár tényleg mégtöbben vannak de nem vízilabdanemzet mert csak labdaráúszásig vannak versenyben az elittel. mégcsak meg sem jelentek ezek a hozzászólások mikor eltüntek a MO-MNE élő közvetítéskor írott többi üzenet is..na mindegy

szerk hozzászólása
szerk10489
2008.07.07. 22:29

Milyen hozzászólásokat?

ada hozzászólása
ada10488
2008.07.07. 22:23

belefér.

Sándor és Dzsoki hozzászólása
2008.07.07. 22:21

miért töröltétek az eddigi hozzászólásokat? csakmert lelepleztűk Faragóékat illetve mert nem értjük miért kap ki egy tízmilliós vízilabdanemzet egy 600ezres "majdnemvízilabdanemzettől"????

krisztián hozzászólása
2008.07.07. 22:18

jók vagyunk, de már egy pár éve nem eléggé....van innen visszaút a csúcsra? nagyon remélem és hajrá FIÚK!!!

zrck hozzászólása
zrck10484
2008.07.07. 22:08

végre, hvala lepo montenegro