FACEBOOK

Lassan túljut az életveszélyen Danilo Ikodinovics

Lassan túljut az életveszélyen Danilo Ikodinovics
hozzászólás, 2008.07.03.

Orvosai már bíznak benne, hogy túljut az életveszélyen Danilo Ikodinovics, a kiváló szerb vízilabdázó, akit egy hete ért súlyos közlekedési baleset. Az szakemberek már látnak reményt arra, hogy megmentsék a sportoló jobb karját, és hamarosan felébresztik a mesterséges kómából is.

Zoran Djermanov, az újvidéki klinikai központ vezetője a szerb sajtónak azt nyilatkozta, ha kezdetben csak naponta néhány órára is, de hamarosan felébresztik Ikodinovicot a mesterséges kómából, amelyben azért tartják, hogy kíméljék a szervezetét. Az orvos szerint hosszú lábadozásra kell számítani, még sok műtéti beavatkozásra lesz szükség, de már látnak reményt arra, hogy megmentsék a sportoló szétroncsolódott jobb karját. 

Közben az újvidéki rendőrség bejelentette, hogy szabálysértési eljárást indít Danilo Ikodinovics ellen, mivel erre kötelezi a törvény. A szerb válogatott tagja ugyanis, mint a szakértői vizsgálat megállapította, legalább 150 kilométeres sebességgel száguldott, amikor motorjával belevágódott az előtte 60-70 kilométeres sebességgel haladó személygépkocsiba. Mivel az autó vezetője is könnyebben megsérült, az előírások szerint eljárást kell indítani a baleset okozója ellen.

(MTI)

1 régi hozzászólás

Zséva hozzászólása
Zséva9966
2008.07.03. 22:10

Édes Istenem,legyen ez elrettentő mindenki számára aki szereti a motoron való száguldást!!!Remélem felgyógyul ez a helyes fiú,bár a karrierjének gondolom vége:( Kívánjunk neki felgyógyulást!