FACEBOOK

EB - de most foci

EB - de most foci
hozzászólás, 2008.06.11.

Megkérdeztük a válogatott keret tagjait: figyelemmel kísérik-e a felkészülésükkel egy időben zajló labdarúgó Európa-bajnokságot, kinek drukkolnak és melyik válogatottat várják az első helyre.

A két kérdés így szólt:

1. Kinek drukkolsz az EB-n?

2. Szerinted ki nyer?


BENEDEK TIBOR:

1. Nem vagyok nagy szurkoló, néha belenézek, de ha nem látok egyetlen meccset se, akkor se érzem úgy, hogy tragédia történt. Különösebben egyik csapatot sem kedvelem.

2. Emlékszem, legutóbb azt mondtuk, hogy az olaszok ne nyerjenek a botrány miatt, aztán ők győztek.

BIROS PÉTER:

1. A hollandoknak.

2. Remélem, a hollandok...

GERGELY ISTVÁN:

1. Igazából nem drukkolok egyiknek sem, a jó focit szeretem, az elődöntőket és a döntőt biztosan meg fogom nézni.

2. Szerintem nem a hollandok nyernek, habár nagyon drukkolok nekik. A németekre tippelek, német-holland döntő lesz és a németek fognak nyerni.

GÓR-NAGY MIKLÓS:

1. Úgy tudom, többen indultak egy online tippversenyben, erről én lemaradtam, de még lehet, hogy bekapcsolódom. Az biztos, hogy már eléggé lemaradtam volna, mert nem mindig találtam el a végeredményt. Az olaszok csalódást okoztak, őket az elejére vártam - szerintem elszálltak. A jó focinak drukkolok, na jó, a németeknek. (Sören Mackeben barátomnak nehezen is tudnám megmagyarázni, hogy miért nem nekik...)

2. Csehország

HOSNYÁNSZKY NORBERT:

1. Portugál, holland

2. Portugál...

KÁSÁS TAMÁS:

1. Régebben jobban érdekelt, most már nem idegeskedem, ha nem érek haza meccskezdésre. Az első meccs, amit most láttam, a holland-olasz volt, a hollandok meggyőzően játszottak és igazából nem is bánom, hogy az olaszok most kicsit "leszállnak az égből", mert egy kicsit túlságosan elbizakodottak voltak.

2. A hollandok.

KÁSÁS ZOLTÁN:

1. Komoly favoritom nincs, szeretem a jó focit, számomra ez a leglényegesebb. Meglepett a hollandok győzelme, így most kicsit úgy vagyok, hogy nekik fogok szurkolni.

2. Mindig sok esélyes van, de azért ha harminc évre visszatekintünk, általában ugyanaz a négy-öt csapat közül kerül ki a nagy világversenyek győztese. Én azt hiszem, hogy most a német vagy a holland válogatott lesz az.

KEMÉNY DÉNES:

1. Portugáliát vagy Hollandiát választottam, utóbbit ugye a manchesteri kötődések miatt. (Portugálián most elgondolkozom, meglátjuk, hogy alakul Ronaldo tárgyalása a Real Madriddal...) Tegnap jó volt látni, hogy Van der Sar milyen jól védett, kicsit eszembe juttatta a régi nagy meccseket, amikor ő hozta a bajnokságot, meg a BL-t is. 

2. Tippem igazán nincsen, hamarabb meg tudnám mondani azt a három-négy csapatot, amely biztosan nem nyeri meg - a két rendező ország és szerintem Románia is ide tartozik. Most még sok esélyes van, a negyeddöntőnél már bátrabban jósolnék, amikor már azt is tudjuk, hogy milyen ágra kerültek a csapatok.

KIS GÁBOR:

1. Az olaszoknak

2. A hollandok

KISS GERGELY:

1. Alapvetően a holland és az angol focinak szoktam szurkolni.

2. Hollandia-Portugália tetszene a döntőben, nem tudom, hogy jön ki a sorsolás alapján a párosítás.

MADARAS NORBERT:

1. Igazából nem is tudom. Az angoloknak szoktam, de sose nyernek, most pedig ott sincsenek, úgyhogy talán a spanyoloknak és a portugáloknak. Szóval a latin csapatoknak.

2. Az eddig látottak alapján szerintem a két legjobb csapat a holland és a portugál, a kettő közül kerülhet ki a győztes, meglátjuk.

MÁTÉFALVY CSABA:

1. A spanyoloknak.

2. A németek!

MOLNÁR TAMÁS:

1. Mióta figyelemmel követem a nagy tornákat, valahogy titkon mindig a németeknek drukkolok, de tegnap nagyon tetszett a hollandok játéka. Szerintem ez a két csapat a favorit.

2. A németek.

NAGY FERENC (Fefe):

1. A holandoknak drukkolok.

2. A hollandok és a németek között fog eldőlni, ha egy csapatra kell tippelni, akkor az Németország.

NAGY VIKTOR:

1. A szép meccsnek, a nézhető focinak drukkolok.

2. Szerintem Hollandia bent lesz a döntőben, ezt a tegnapi játékuk alapján gondolom. 

PAVLIK GÁBOR:

1. Számomra szimpatikus csapatokat tudok mondani, többet is, ezek között van Németország és bevallom, köztük volt Oroszország is, de ez a keddi meccs... Szimpatikusak még a portugálok is.

2. Talán Németországot várom győztesnek.

STEINMETZ ÁDÁM:

1. Németországnak.

2. Remélem Németország...

SZÉCSI ZOLTÁN:

1. A hollandoknak.

2. Ahogy tegnap láttam, a hollandok a legjobbak, legalábbis a játékosállomány szempontjából. Ez már sokszor volt így, de régóta nem nyernek semmit. Bizom benne, hogy az idén nem így lesz.

SZIVÓS MÁRTON:

1. Az angoloknak drukkolok, a mostani EB érdektelen a számomra.

1. Mivel az angolok nincsenek ott, ők nem tudnak nyerni. Így tehát úgy gondolom, hogy nyernek a németek.

VARGA DÁNIEL:

1. Nincsen kedvenc csapatom, illetve a kedvenc csapatom idén se jutott ki sajnos - ez pedig Magyarország. Két válogatottról biztosan meg tudom mondani, hogy nem nyeri meg, Anglia és Magyarország. A többiről nem tudok semmit, mert nem értek a focihoz. Szimpatizálok azzal a játékkal amit a portugálok és a hollandok mutattak.

2. Nem tudok tippelni, ezért nem is vállalkozom rá. (A legutóbbi tippem 3:2-es olasz győzelem volt és 3:0-ra nyertek a hollandok...)

VARGA DÉNES:

1. Addig foglalkoztatott a labdarúgás, amíg Zidane játszott, azóta nem nagyon nézem a meccseket. A mostani EB-ről egy félidőt láttam, a hollandok meccséből, az tetszett.

2. Nincs tippem.

VARGA TAMÁS:

1. Az olaszoknak, csak tegnap sajnos kikaptak, sajnáltam őket.

2. Remélem, az olaszok!

VARGA II. ZSOLT:

1. Én a németeknek szurkolok

2. Meglepetésre tippelek: a csehek.


HÁRAI BALÁZS:

1. Az angolok

2. A hollandok

VÖRÖS VIKTOR:

1. A portugáloknak, mert nincsenek ott az angolok

2. A portugálok


Címkék:
interjú foci EB

11 régi hozzászólás

Zsu hozzászólása
Zsu9083
2008.06.14. 20:57

1.) Hollandok 2.) Horvátok :)

Csaszi hozzászólása
Csaszi9045
2008.06.12. 00:34

sasa, Szerintem csak arról van szó, hogy a nap 24 órájába korlátozott számú és mennyiségű dolog fér bele. Ezek a srácok rengeteget edzenek, aztán tanulnak, mellette még többeknél ott van a család (gyerekek, építkezés), szóval nagyjából örülnek, ha ágyba eshetnek és ez így megy már tinédzser koruk óta, tehát nagy focifüggés nem is nagyon alakulhatott ki. Mit is lehet csinálni foci nélkül (mármint ha van szabadidőd)? Pl. olvasni, barátkozni, színházba, moziba járni, szponzor találkozóra járni, riportot adni, koncertre járni, csajozni, stb. és professzionálisan űzni egy sporttevékenységet.

Dávid hozzászólása
Dávid9041
2008.06.12. 00:05

1. Németeknek 2. A Németek

Keves Szerkesztő hozzászólása
2008.06.11. 23:07

Bárki az ellenfél részéről fel ülhet a tribünre. Mivel az edzésekre bárki bemehet.

Ott voltam hozzászólása
2008.06.11. 23:03

Az edzések mindenki számára nyilvánosak. Ott ültem a tegnapin, és a main is.

toto hozzászólása
toto9033
2008.06.11. 22:06

gergely pistanak en sem ertem a nyilatkozatat:)

szerk hozzászólása
szerk9031
2008.06.11. 19:27

polo, a sajtó számára nyilvános edzésen, több kamera előtt Dénes nem fogja azt gyakoroltatni, amivel nyerni akarunk... Hadd készüljenek csak ebből az ellenfelek...

polo hozzászólása
polo9029
2008.06.11. 17:59

Még több videót az edzésekről!!!Please!!:) Mondjuk ne a fórokról, mert azt megnézhetik más csapatok is....A különböző gyakorlatokról! Köszönjük!

sasa hozzászólása
sasa9028
2008.06.11. 17:31

Furcsa hozzáállás néhány játékos részéről, hogy nem érdeklődnek a legnépszerűbb csapatsport iránt. Az életük értelme, hogy sportolnak és éppen ők közönyösek egy másik sport iránt? Ráadásul egy olyan sportot képviselnek, aminek az idei európai csúcsdöntőjét 750 néző izgulta végig a helyszínen. De tényleg, ha a sport nem jön be nekik, akkor mi érdekli őket? A playstation, a művészetek vagy a vadászat?

Zsoci hozzászólása
Zsoci9026
2008.06.11. 15:47

Akkor már nyejenek a Spanyolok inkább a fociban, ne a pólóban, bár a döntőig eljuthatnak (engedélyezem XD ), de ott inkább mi nyerjünk. Egyébként máskor is a Sapnyoloknak szoktam. Ezt azért írtam, mert úgy látom, nemigen ők a kedvencek a vállogatott szempontjából.

Rolling hozzászólása
2008.06.11. 15:03

GERGELY ISTVÁN: 1. Igazából nem drukkolok egyiknek sem, a jó focit szeretem, az elődöntőket és a döntőt biztosan meg fogom nézni. 2. Szerintem nem a hollandok nyernek, habár nagyon drukkolok nekik. Na most akkor mi van?! Most nem drukkol senkinek, vagy nagyon drukkol egynek?