FACEBOOK

Nyílt nap Balatonfűzfőn - szerdán az "olaszok" is csatlakoznak

Nyílt nap Balatonfűzfőn - szerdán az "olaszok" is csatlakoznak
hozzászólás, 2008.06.03.

Ezúttal is megtartotta szokásos nyílt napját a balatonfűzfői edzőtáborozás kellős közepén a válogatott. Ilyenkor az újságírók, kamerás stábok is jelen lehetnek a csapat edzésén, majd módjuk van kérdezni, interjúkat, fotókat, videónyilatkozatokat készíteni a játékosokkal és a csapat vezetőivel.

A keddi edzés 11 óra után kezdődött, de nem az újságírók miatt és nem is azért, mert a játékosok esetleg lustálkodtak volna. Éppen ellenkezőleg, Veszprémből érkezett a csapat a fűzfői városi uszodához, s már túl volt egy kiadós, másfél órás súlyzózáson. Kemény Dénes - akit szokás szerint kézről kézre adtak a kamerás stábok - mindenkinek elmondta, hogy jelenleg a fizikai felkészülésen van a hangsúly, a fiúk jó hangulatban végzik, amit kell.

Ennél több hírértékűt mi se tudtunk meg - leszámítva azt, hogy Gergely István, a keret kapusa éppen a nyílt nap reggelén államvizsgázott sikeresen... (Gratuláltunk neki, mint ez kiderül a vele készült vlv-videóból.)

Az edzés szakmai leírásába nem mennénk bele, de azt megjegyezzük, hogy felfedeztünk egy eddig számunkra ismeretlen (női) arcot a fiúk körül. Budavári Ágota pszichológusként segíti a csapat munkáját, s kedden délután egyenként beszélgetett a kerettagokkal.

Az edzések és más foglalkozások Fűzfőn folytatódnak, majd a hétvége szabad, hétfőtől pedig ismét a Margitszigeten edz a csapat. Szerda délutántól két napon át Szegeden gyakorolnak, méghozzá együtt legutóbbi olimpiai döntős ellenfelünkkel, Szerbia válogatottjával. A programban összesen négy kétkapus edzés szerepel.

Friss hír még, hogy a keret grand slam-et elért pro reccós tagjai (mindent megnyertek, amit klubszinten meg lehetett nyerni) hazaértek, Kásás, Benedek és Madaras szerdán csatlakozik a többiekhez.

Galériák:


Képek a nyílt napról (TZS)


Képek a nyílt napról (geyza)vlv-videók:

Kemény Dénes a fűzfői nyílt naponGergely István a fűzfői nyílt napon

 


További videók:

Jelenetek az edzésről 1.Jelenetek az edzésről 2.Jelenetek az edzésről 3.Jelenetek az edzésről 4.Jelenetek az edzésről 5.Jelenetek az edzésről 6.Jelenetek az edzésről 7.Jelenetek az edzésről 8.
1 régi hozzászólás

t hozzászólása
t8837
2008.06.03. 21:07

Öröm,hogy jó a hangulat. El ne felejtsétek! Pekingben nyerni kell. HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!