FACEBOOK

Magyar gólparádé után ismét bajnok a Pro Recco!

Magyar gólparádé után ismét bajnok a Pro Recco!
hozzászólás, 2008.05.28.

A Pro Recco sima győzelemmel megszerezte a bajnoki címet szerda este Reccóban. Ahogy az egész bajnokságban, most is a külföldiek játszották a főszerepet: Madaras és Udovicsics mesterhármast ért el, Kásás és Benedek egyaránt egyszer volt eredményes. Az utolsó percben már mindenki a klubtól távozó (Porzio edző által lecserélt) Vujasinovicsot ünnepelte. Tudósítás, gólok, nyilatkozatok:

Pro Recco-Brescia 10:5 (3:1, 2:2, 2:1, 3:1) G.: MADARAS és Udovicsics 3-3, KÁSÁS, BENEDEK, Felugo, Deserti ill. Binchi és Molina 2, Magalotti

Madaras Norbert:

- Megcsináltuk ezt is, úgyhogy megint megvan minden. A 10:5-ös végeredmény ellenére nehéz volt, mert már mindenki izgult és szerette volna befejezni. Nem játszottunk jól, de hál' istennek meglett. Sok helyzetet kihagytunk, hibáztunk elöl-hátul, de ők talán még többet. Kettővel vezetünk, otthon játszunk - minden amellett szólt, hogy nagyon oda kell tenni magunkat, hogy befejezzük. Örültem, hogy jól ment nekem is, az első két meccsen egy-egy gólt lőttem és éreztem, hogy maradt bennem. Közben is jól éreztem magam.

- Milyen érzés háromszoros olasz bajnoknak lenni?

- Én azt mondom, az talán még nagyobb dolog, hogy nem is tudom hányadik döntő volt ez, amit zsinórban megnyertünk, kezdve a huszadik bajnoki címtől, két eurolkiga, Olasz Kupa, szuperkupa, bajnoki cím, ez tényleg nagyon nagy dolog, függetlenül attól, hogy ez egy nagyon jó csapat. Mert a döntők azért sokszor apróságokon múlnak.

Kásás Tamás:

- Megnyertük! Kicsit uncsi már..., na jó, ez vicc. inkább az a jó érzés, hogy vége van. Nyilván sokkal rosszabb lett volna, ha még el kell menni Bresciába negyedik meccset játszani, majd ne adj Isten egy ötödiket,. Jó hogy három meccsen letudtuk. Nagyon hosszú volt ez a szezon. Már minden országban befejezték, mi meg még itt vacakoltunk...

- De a mai győzelem elég biztos volt.

- Az volt igen, jól koncentráltunk, nem volt sanszuk.

- De lehetett is előre inni a medve bőrére.

- Itt azt is csinálták. Minden előre meg volt szervezve, az ünnepléstől a vacsoráig!

Benedek Tibor:

- Nehezen indult megint. Igazából nekünk volt veszíteni valónk, aztán a második negyedtől szép lassan elhúztunk és már nem volt esélyük. Jobban lőttük az emberelőnyeinket, mint az első kettőben, s a végére elég nagy különbség lett.

- Elég sima volt.

- Igen. Hasonlított ez a három meccs arra az otthoni döntőre, amikor hazamentem 2004-ben. A Honvéd-Vasas három meccse közül az első és a harmadik nagyon sima volt, a középső meg azt hiszem 6:5 a Komjádiban.


Élő közvetítésünk a mérkőzésről


Képek a tévéközvetítésből

Videók:

Madaras Norbert első gólja

Madaras Norbert második gólja

Madaras Norbert harmadik gólja

Kásás Tamás gólja

Benedek Tibor gólja

Bajnok a Pro Recco!

9 régi hozzászólás

Hehhe hozzászólása
Hehhe8725
2008.05.29. 18:17

Szecska én úgy tudom, h a Bresciás Molina nyerte a góllövőlistát Olaszban...de sztem Madaras, Kásás is benne vannak a legjobb 7 között... Am. meg sztem azért a Partizan sem lesz semmi jövőre: a már eddig is nagyon jó fiatal Szerb válogatot játékosok még jobban beérnek + hazajön az irányító....hát nem tudom, nem tudom...

Csaszi hozzászólása
Csaszi8723
2008.05.29. 16:52

Köszi! (lesz egy pár Final Four aspiráns :-)

Szecska hozzászólása
2008.05.29. 12:46

reccó = recco (akart lenni:P)

Szecska hozzászólása
2008.05.29. 12:46

Vki nem tudja, h ki vezeti az olasz góllövő listát? Sztem a 3 reccós magyar közül vmelyik talán, esetleg Madaras Norbi. Gyakran lő meccsenként 3 gólt. Ha vki meg tudja mondani, előre is köszi.

tom hozzászólása
tom8714
2008.05.29. 10:40

gyertek haza gyorsan

Anita'78 hozzászólása
2008.05.29. 09:06

Wow! Gratulálok Fiúk! Nagyon ügyesek vagytok! Élvezzétek ki a győzelmek ízét, s aztán jöhet az olimpiai felkészülés! Nagyon szorítunk ott is:)! Hajrá Magyarok! Puszi mindenkinek

B hozzászólása
B8709
2008.05.29. 08:39

Egy évet még lehúzhatna a Vasasban... ;)

szerk hozzászólása
szerk8707
2008.05.28. 22:32

Haza..., Partizan...

Csaszi hozzászólása
Csaszi8706
2008.05.28. 22:27

Gratulálok a Recconak és persze különösen Kásásnak, Benedeknek és Madarasnak! Vujasinovics melyik klubhoz megy?