FACEBOOK

Mostantól: nagyfelbontású videók a vlv-n!

Mostantól: nagyfelbontású videók a vlv-n!
hozzászólás, 2008.05.06.

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy mostantól minden eddiginél látványosabban tálaljuk a meccsekről készült felvételeket: saját készítésű videóink egy részét nagyfelbontású, 16:9-es képarányú kamerával vesszük fel és így is mutatjuk be. Reméljük, az észlelhető változás csak annyi lesz, hogy nagyobb és szebb a videó képe... Természetesen meg is mutatjuk, hogy miről van szó, hiszen a kamerát "bevetettük" a bajnoki fináléban.

Tudnivalók:

Minimális rendszerkövetelmény: Intel Pentium 3 1000, vagy AMD Athlon xp 2000+, 512 ram
Ajánlott internet-sávszélesség: minimum egy megabit.

Az akadozás elkerülése érdekében célszerű megvárni a teljes betöltést. (Ha a sárga csík nagyon lassan halad, akkor valószínűleg külföldön van, és gyenge a kapcsolata a serverünkhöz. Ha a sárga csík viszonylag gyorsan végigment, de szaggat a kép lejátszásnál, akkor nem elég erős a számítógépe.)

Jó szórakozást! (És várjuk az esetleges észrevételeket.)



Bemutatás

Csatakiáltás

Ráúszás, első negyed

Kimaradt egri előny

Labdaszerzés

Szécsi véd

Egri nem-gól

Nagy Viktor véd

Újabb kimaradt egri előny

Feltham első gólja

Katonás kapufája

Varga Dénes lövést blokkol

Félidő

Varga Dániel kapufát lő

Steinmetz Ádám érvénytelen gólja

Varga II. Zsolt gólja

Kimaradt Vasas előny

Kovács Róbert gólja

Biros lövését Nagy Viktor védi

Blokk, majd Szécsi-védés

Katonás a vízre pattint

Steinmetz Ádám gólja

Kiss Csaba gólja

Az utolsó egri gól

Katonás gólja az utolsó másodpercben

A mérkőzés vége, bajnok a Vasas!

Ünneplés a medencében

A bajnokság ezüstérmesei

Ismét Nagy Viktoré a legjobb kapusnak járó Steinmetz János díj

A bajnoki serleg átadása

Himnusz, a serleg a szurkolók között

11 régi hozzászólás

Sándor hozzászólása
2008.05.06. 21:56

tényleg jó

Sümeghi  hozzászólása
2008.05.06. 21:52

Nagyon megvagyok elégedve az új vidikkel csak kár hogy az egész meccset nem lehet újra megtekinteni ilyen minőségben !

geyza hozzászólása
geyza7815
2008.05.06. 20:09

Köszönjük az elismerő véleményeket. A site átalakításán is dolgozunk. Malagában ott leszünk, az olimpián nem - ennek hátrányai és előnyei is lesznek. A csapat részben szakmai, részben biztonsági okok miatt valószínűleg megközelíthetetlen lesz Peking előtt és alatt, így sokra nem mennénk a jelenléttel. (A meccs utáni nyilatkozatok azért meglesznek, de írásban, legfeljebb hangban - egyelőre ennyit tudunk.) Szeretném jelezni, hogy 16:9-ben csak a saját videók egy része lesz fent (valószínűleg nyitunk egy külön HD-rovatot), a televíziós felvételek természetesen nem és még továbbra is használunk hagyományos kamerát is. Külön gondot okoz, hogy a HD-felvételek szerkesztéséhez, konvertálásához nagyon komoly számítógépes háttér kell, ami "hordozható formában" egyelőre még nincs meg nekünk, így például a Barcelonában készülő HD-felvételeket csak hazatérés után tudjuk kitenni. Malagára megpróbálunk valamit csinálni ez ügyben. Köszönjük szépen az érdeklődéseteket, figyelmeteket, igyekszünk megfelelni a várakozásnak, amiben nagyon sok segítséget kapunk a játékosoktól, és - talán nem árulok el titkot - ők maguk is - legalábbis közülük sokan - a rendszeres látogatók, olvasók közé tartoznak és amennyire tudjuk, szeretik az oldalt.

Coach hozzászólása
Coach7811
2008.05.06. 18:36

Nagyon Jo!!! Koszi szepen!!!!!!!!!

JuhásZs hozzászólása
2008.05.06. 14:18

Iszonyat profi,hiteles és napra kész az oldal...Egész évben nagyon igényes munkát csináltatok Geyza!! És ezzel az új Felbontással még élvezhetöbb!!Köszönjük...De lenne 1 kérdésem:Kint leszel az olimpián?az ottani meccsek utáni nyilatkozatokra is sztem sokan kiváncsiak!üdv

WebDesignArts hozzászólása
2008.05.06. 11:07

Egy kis ráncfelvarrás és motorcsere lehet référne a site-ra, de ne legyünk telhetetlenek az a lényeg a tartalom abszolut I.osztályú :)) az más kérdés hogy a layout a 90-es évek közepét idézi... nem okoskodni szeretnék, mert szívesen segítek is :))

admin hozzászólása
admin7800
2008.05.06. 11:07

todorka, a Teliahoz 100mbites dedikalt linkunk van, gyorsan vegig kellene szaladnia annak a csiknak. Ha jol sejtem az internet szolgatatojanak gyenge a linkje olaszorszagon belul. Ellenpelda: Madaras Norbinak teljesen jol megy :) Egyebkent ha kivarja a sarga csikot elvezhetonek kell lennie a videonak, ha ezutan szaggat, akkor a szamitogepe gyenge (ezt nem hinnem) Milyen Izrael?

todorka hozzászólása
2008.05.06. 11:02

(Ha a sárga csík nagyon lassan halad, akkor valószínűleg külföldön van, és gyenge a kapcsolata a serverünkhöz igen, igy van, elvezhetetlen Izrael

volvo hozzászólása
volvo7796
2008.05.06. 10:28

Gratulálok, így tényleg élvezetsebb!:) Már csak új külső kéne a VLV-nek.

Kritikus Péter hozzászólása
2008.05.06. 08:56

Már csak egy süppedős fotel hiányzik ahhoz, hogy egy multiplexben érezhessem magam...

Najó hozzászólása
Najó7791
2008.05.06. 08:02

Hú, ez tényleg klassz! Nagy kép, jó minőség! Gratula, VLV!