FACEBOOK

Vasas-Eger - élő közvetítés

Vasas-Eger - élő közvetítés
hozzászólás, 2008.05.02.

A bajnoki döntő negyedik mérkőzése, lehet, hogy az utolsó. Élő közvetítésünk a Komjádi uszodából.

Szeretettel köszöntjük olvasóinkat a bajnoki döntő újabb összecsapásán. Külön is üdvözöljük - klubszimpátiától függetlenül - mindazokat, akik külföldről szorítanak kedvenceikért, mondjuk a kies Svájcból, a ködös Albionból, vagy a washingtoni Capitolium mellől (valós példák voltak).

Fél óra van még a mérkőzésig és a Komjádi uszoda lelátói gyakorlatilag megteltek.

A közönség hangpárbaját a Vasas nyerte, az "állóhelyi" oldalon talán soha nem látott számban szurkolnak - hangosan - a piros-kékeknek. Csak dobból hármat látok és körülbelül ezer ember áll, tapsol ütemesen azon az oldalon. Az egriek is több százan vannak, de hangerőben nem tudják felvenni a versenyt a hazaiakkal.

Fantasztikus hangulatban zajlott le a bemutatás, majd a két csapat csatakiáltása.

A szokásos páros úszott rá, ezúttal is Kovács Róbert hozza el Biros elől. Az első támadás azzal zárul, hogy Varga Dénes leghátsó emberként hihetetlenül nagy átlövésgólt zúdít Szécsi kapujába (1:0).

Mátyás kiállítása utána a lóbákkal ijesztgető Kiss Csaba egyre közelebb lopakodik, majd tényleg lő, de Nagy Viktor véd, a labda a Vasasé.

A Vasas elveszti a labdát, a túloldalon az Eger is.

Kovács R. lövését Biros blokkolja.

Kontra Kis Gábor ellen.

Decker lövése fölé megy. Varga Dánielé is.

Nagy Viktor veszélyes labdát véd. A negyed felénél járunk.

Az első Vasas-előny, Varga Dénes most a balszélről lövi be, felsőkapufás gól (2:0).

Kontra Katonás ellen.

Centerbejátszást szerez meg a Vasas, Steinmetz Barnabás lövését blokkolják.

Binder lövése Varga Dániel kezéről megy ki.

Vasas-fór. Már kiegészül az Eger, amikor a lövést Varga II. Zsolt Szécsi elé "blokkolja".
Heinrich kiállítása után Kiss Csaba lő, a labda Nagy Viktor kezéről a vízre pattan és himbálózik a gólvonalon. A bírók szerint nem volt bent.

Szünet.

Megint Kovácsé a labda. Eladja a Vasas.

Binder távoli erős lövését szögletre védi Nagy Viktor. Utána kiállítás, de az Eger nem tudja értékesíteni az előnyt.

A túloldalon Kovács R. lövését blokkolják. Steinmetz Ádám centerbejátszást szerez meg, a támadás végén Steinmetz Barna lövését szögletre tolja Szécsi. Binder kiáll, Kovács Róbert a jobboldalon addig lóbál, amíg Szécsi süllyedni nem kezd, és akkor a feje fölött belövi (3:0).

Mátyást másodszor állítják ki, Decker Ádám kiemelkedik a vízből, valószínűtlenül sok ideig úgy marad, majd a vízre lőve a kapuba bombáz (3:1).

A Vasas elveszti elöl a labdát (a közönség nagyon tiltakozik), a túloldalon Takácsot kiállítják, a balszélen Feltham belövi (2:3).

Tóth Márton fölé lő, egyenlíthet az Eger.

Kontra a center ellen, jön Vasas.

Steinmetz Barna zúgó kapufát lő.

Lejár az Eger támadóideje, a kényszerből leadott távoli csavart Nagy Viktor hárítja. Vasas-előny - Katonás kapufát lő.

Egri lövés blokkon hal el.

Félidő.

Kovács Róberté a labda. Varga Dániel kapufájával ér véget a támadás. Megúszik az Eger, Nagy Viktor a lövés előtt kiamaelkedik és a fejéről pattan ki a labda.

Kis Gábor szép centermegmozsulása, de nincs szerencséje, a kapufa és Nagy Viktor együtt hárít.

A Vasas támadóidejének végén Steinmetz Ádám betalál, a gólt először megadják (az egriek nagyon reklamálnak), majd áll a játék, semki nem tudja, mi történik. Végül a gól vissazvonva, az Eger jön.

Előbb az Eger, majd a Vasas veszti el a labdát.

Steinmetz Ádámot kiállítják, mert nem enged elvégezni egy szabaddobást. Varga II. Zsolt belövi, majd nevetve, bólogatva hergeli Nagy Viktort, amiért figyelmeztetik a bírók. (3:3).

Keményedika meccs, látszik a párharcokon.

Varga Dénes lövése a kapufáról fölé megy.

Kontra az Eger ellen, Varga Dániel előbb védőjét csapja be, majd Szécsi fölött a kapuba ejt (4:3).

Nyéki oldalhálót lő, Varga Dániel meg fölé-mellét.

Steinmetz Barna átadást lop. Heinrich lövése Szécsi melléről a védőkhöz pattan.

Decker Ádám lövése becsúszik Nagy Viktor keze alatt, potyagól (4:4). Még egy perc a negyedből.

Centerbejátszás után a Vasas elveszti a labdát. Steinmetz Barnát kiállítják, Feltham lövése Nagy Viktor kezéről megy ki szögletre, majd véget ér a negyed.

Szünet.

A Vasasnál 4/2, az Egernél 7/3 a pillanatnyi arány az emberelőnyös gólokat tekintve.

Kovács Róbert megint megszerzi a labdát. Heinrich lövését blokkolják, de így a Vasasé marad a labda, pedig már többen elindultak a Vasas kapuja felé.

Steinmetz Barna gyönyörő passzt ad Tóth Mártonnak húzásra, de a labda mellé megy.

Egri fölé lövés.

Kiállítás, Vasas-előny. Körbejáratás után Tóth Márton lő, a labda a blokkoló kezekről a gólvonalra pattan és ott marad.

Elveszti az Eger, a Vasas támad, s a végén Kovács Róbert fantasztikusan nagy gólt lő (5:4).

Biros lövését Nagy Viktor védi, fordulásnál Varga II. Zsoltot cserével, végleg kiállítják, ha jól láttuk, Varga Dániellel szemben szabályalankodott. Időt kér a Vasas, eldőlhet a meccs.

Varga Dániel lövése a blokkról visszapattan, kiegészül az Eger, Kovács fejbe találja Szécsit, szöglet. Újabb Vasas-előny, Katonás a vízre pattint - fölé.

Biros a támadóidő lejártakor lő, mellé.

Vasas-előny, Katonás lövése mellé megy, a Vasas szögletet reklamál. Gerendás időt kér.

Steinmetz Ádám labdát szerez Birostól. A támadás végén centerben ugyanő lerázza védőjét, megvárja, amíg Szécsi elsüllyed és a hosszúba lő (6:4).

1:44-nél előnyt kap az Eger. Kiss Csaba belövi a kezek sűrűjében ! (6:5) Még 1:24

Őrületes erővel hangzik fel a "Mindent bele!"

Az utolsó perc kezdődik, amikor labdát szerez az Eger. Gerendás ismét időt kér.

Jól védekezik a Vasas, Steinmetz Barnát azonban egy centerbejátszás után kiállítják. Feltham belövi! (6:6). Még 16 másodperc.

Kötelező időkérés a Vasas részéről.

5 másodpercél kiállítás, Varga Dénes a jobbszélre passzol és Katonás belövi!!! Egy másodperc maradt (7:6).

VÉGE!

A Vasas megvédte bajnoki címét.

97 régi hozzászólás

Józsi47 hozzászólása
2008.05.03. 18:32

Visszanézve a mindent eldöntő gól előtti szituációt,le a kalappal Petik játékvezető előtt,aki nem törödve azzal,hogy mennyi van hátra a mérkőzésből a szabályok szellemének megfelelően kiállította az egri játékost.Ha jól láttam a 7-es számú Hegedűst.A kiállítás oka pedig egyértelműen az volt,hogy az egri játékos nem engedte elvégezni a szabaddobást.

Józsi47 hozzászólása
2008.05.03. 16:18

Tabella! Sajnálnám,ha elveszíteném a szimpátiádat,de fenntartom,hogy 3:0 után nagyon könnyen kapta az emberelőnyöket az Eger és ez nagyban hozzájárult ahhoz,hogy ki tudtak egyenlíteni.Arról nem is beszélve,hogy óriási nagy mázlija is volt az Egernek,hiszen 3:2-es Vasas vezetésnél zsinórban 3 Vasas támadás végződött kapufával. Amúgy én összeségében sokkal többet vártam az Egertől.Főleg a válogatott kerettagságra aspiráló játékosoktól.Biros Péternek nagyon össze kell szednie magát,ha jó teljesítménnyel akar kirukkolni Pekingben.Drukkolok neki,hogy sikerüljön. Ami még eldöntötte,hogy a Vasas megvédi a címét,az véleményem szerint a 2 csapat védekezése közötti hatalmas külömbség volt.Különösen a második és a harmadik mérkőzésen volt ez szembetűnő. Ezzel együtt gratulálok az Egernek.Amit ebből a csapatból idén ki lehetett hozni azt ki is hozták magukból.

Flóri hozzászólása
Flóri7677
2008.05.03. 14:56

VIDÉKET ELNYOMJÁK A BÍRÓK, A SZÖVETSÉG NEM HAGYTA, HOGY ZA EGER LEGYEN A BAJNOK.

Tina hozzászólása
Tina7675
2008.05.03. 14:41

Na látom nem volt hiány most sem szűklátókörű egri szurkolókban szerencsére többen vannak akik elismerik h jobb volt a vasas! ÉS minden tiszteletem feléjük h tudnak így gondolkodni. Az h a bíroknak köszönhetjük a bajnoki címet és h nem eger csapatán múlt??? Szerintem akkor nem ugyan azt a meccset láttuk!na inkább nem húzom fel magam ilyen hozzászólásokon. Ha nem az eger nyer mindig a bírok hibája ez kicsit fura szerintem. A ti csapatotot tökéletes?? és mindig csak a bírók. hagyjuk már! gondolkozzatok el egy picit h ez így nem jó

Tina hozzászólása
Tina7674
2008.05.03. 14:38

Hál isten egy nagyon kedves barátomnak legalább tv-ben láthattam a meccset;) nagy élmény volt... 16 másodperc a végé előtt és góóól hát hihetetlen volt látni:D az az öröm ami a végén volt még látni is BOLDOGSÁG volt. GRATULÁLOK A VASASNAK és persze az Egernek is méltó ellenfél voltak! BAJNOKCSAPAT BAJNOKCSAPAT!!!!

t hozzászólása
t7667
2008.05.03. 11:30

Jó nézni ezeket a boldog fiúkat! Ugye Pekingben is így fognak örülni? Persze velünk együtt.-:)

Tabella hozzászólása
2008.05.03. 10:24

Józsi, Te eddig szimpatikus voltál, de úgy látszik a győzelem mindenkinek a fejébe száll. Ha nem erről a meccsről beszélnél azt kellene mondanom, akár még igazad is lehetne. De most igazságtalanul veszed el a jó teljesítmény elismerését egy olyan csapattól, amely úgy kapott ki tegnap egy góllal, hogy felálltak egy veszni látszó helyzetből és végig küzdöttek, abszolut partiban voltak. Nem csak veszíteni, de győzni is tudni kell...

Józsi47 hozzászólása
2008.05.03. 00:57

Méghogy a bírók tegnap a Vasassal voltak.Röhögnöm kell.Ha 3:0 után nem kezdik el felhozni az Egert a 10-ből nem jöttetek volna ki.Egyértelműen jobb volt a Vasas a döntőben.

Gergőke hozzászólása
2008.05.03. 00:15

VASAS FOREVER!!! Nagy játék, jó ellenfél, címvédés. Kell több!? Varga Zsoltiban csalódtam. Az egyik kedvenc pólósom és már másodszor állítják ki ütésért. Nem játszik elegánsan. Lehet, hogy Kemény is megorrol rá, pedig szerintem eddig tuti kerettagnak számított (legalábbis idén), de az ilyen fegyelmezetlenség nem hiányzik majd a válogatottban. Kár lenne, mert jobb formát fut Papesznél és Kis G.-nál is. Egy Varga-Ádi centerpárost látnék én most a legjobb megoldásnak, de ha valaki ilyen unfair játékot produkál az hátáltatja a csapatot. Kár! De a lényeg a bajnoki arany, ami fantasztikus teljesítménnyel lett kiharcolva. Nagy kalappal a FINAL FOUR-ra!!!

Szép az ezüst is!:) hozzászólása
2008.05.03. 00:03

Varga II Zsolt alattomos? Mikor dobta fejbe Viktort? Fej mellé bevágta és koccant a búrájával... Aztán odaszólt neki, ahogy Viktor is odaszólt mindenkinek akinek védte a lövését. Az nem alattomos dolog? Vágja a pofákat, odaszól nekik, meg összenyalogatja a labdát. Nagyon jó kapus, de nem szimpatikus ez az oldala. Gratulálok a Vasasnak! Hajrá Eger!

BB  hozzászólása
BB 7638
2008.05.02. 23:44

Szép volt Fiúk... persze az EGRIEKRE gondolok:)!!!!

Trooper hozzászólása
2008.05.02. 23:44

Flóri! Te nagyon szűklátókörű és ostoba vagy! Felteszek neked pár kérdést: 1. Az Ádi gólját miért nem adták meg? 2. A Szecska üti ki a labdát, mindenki látja, mégis a kapusé, s nem sarokdobás. 3. A 4. negyed előtt 4-7 az emberelőny, az utolsó 3 támadásotoknál 2 fórt kaptok. 4. A Varga Zsolt szándékosan fejbedobja a Viktort, a bíró rászól,de nem küldi ki. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Vissztérve a V II. Zs-re, nagyon nagyot csalódtam benne. A Vasassal lett KEK győztes, a szurkolók imádták, ehhez képest a 4 meccsen ő volt a legalattomosabb.Zsolt kezdesz a Vári útjára lépni. Bunkón vizilabdázol, a fair-playt nem ismered. Vasas játékosok! Köszönjük a bajnoki címet! Bízom benne, hogy a vezetők még több pénzt tudnak szerezni, és megtartjuk az értékeinket, plusz 1-2 klasszist (pl. Kis G., Szívós)még igazolunk. Sajnos az volt ma a meccs után az érzésem Ádival kapcsolatban, hogy elhagy minket. Remélem nincs igazam... CSAK A VASAS MINDÖRÖKKÉ!!!!

homburg hozzászólása
2008.05.02. 23:39

SZÉP VOLT FIÚK! BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK! HAJRÁ EGER! Grat. a Vasasnak.

béla hozzászólása
béla7632
2008.05.02. 23:39

Az egriek voltak vagy nyolcvanan,ha jó indulatú vagyok akkor 100-an.De a gerendás az továbbra sem 100!Két gólunkat vették el és ez ... De nem is érdekel! Megvan és ez a lényeg! Hajrá VASAS!

c hozzászólása
c7631
2008.05.02. 23:15

BAJNOK A VASAS! Köszönjük a Csapatnak! És köszönjük az Eger-nek is, hogy végre változtattak a vasas/dominó uralmonk. Köszönjük a dominónak, az utóbbi tíz évet. Köszönjük a Vasas szurkolóknak azt a LEÍRHATATLAN hangulatot amit ma produkáltak: Katona góljánál rengett a föld. Végül köszönjük a VLV-nek az egész szezon beli káprázatos szakmai teljesítményt. Irány a FF és Peking!

p. hozzászólása
p.7630
2008.05.02. 23:09

hát ..de jóó volt Istenem !! Gratulálok az egész csapatnak és Katonás eldöntő góljának !! Újra Magyar Bajnok a Teva-VasasPlaket !!!

scs hozzászólása
scs7629
2008.05.02. 23:05

huhh... kicsit lekapartam a falat :-)

Mártika hozzászólása
2008.05.02. 22:57

Ma van a szülinapom, és a VASAS bajnoksággal örvendezetett meg. HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

matthew hozzászólása
2008.05.02. 22:43

Grat a Vasasnak, HAJRÁ EGER!!! BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK!!!

móka hozzászólása
móka7626
2008.05.02. 22:21

FANTASZTIKUS!!!!A VILÁG LEGJOBB CSAPATA ÚJRA BAJNOK!!CSUPASZÍV JÁTÉK,FANTASZTIKUS EGYÉNISÉGEK,JÓ HELYRE KERÜLT A BAJNOKI SERLEG!!!NAGY,HEINRICH,KINCSES,MÁTYÁS,KATONÁS,TAKÁCS,KOVÁCS,VARGA DUMI,VARGA DANI,STEINMETZ BARNA,STEINMETZ ÁDI,HŐNA,TÓTH,JÓNÁS FÖLDI LÁSZLÓ KKKKÖÖÖÖSSZZÖNJÜKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK,EJJ!!!!SOK SIKERT A FINAL FOURBAN,ÉS REMÉLEM EGYÜTT MARADTOK JÖVŐRE IS!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULÁLOK AZ EGERNEK IS NAGYON KEMÉNY ELLENFÉL VOLT!!!CSAK A VASAS!!!!

Flod hozzászólása
Flod7625
2008.05.02. 22:21

Gratulálok mindkét csapatnak! A Vasasnak gratulálok a bajnoki címhez, az Egernek pedig ahhoz, h sikerült így megnehezítenie a Vasas dolgát. :) Örülök, hogy ilyen izgalmas meccsen dőlt el a bajnoki cím sorsa. Jobban örültem volna, ha az Egernek sikerül nyernie, de ennek ellenére gratulálok a Vasasnak és sok sikert kívánok nekik a F4-ban.

vasas hozzászólása
vasas7624
2008.05.02. 21:32

Szép volt fiuk!!!!!!

Flóri hozzászólása
Flóri7623
2008.05.02. 21:31

Gratulálok a bíróknak, megint bajnokot csináltak a vasasból, felháborítóan csaltak az utolsó negyedben, ezért nem leszünk olimpiai bajnokok, mert csalás a bajnokságunk.

Gyuri hozzászólása
Gyuri7622
2008.05.02. 21:28

Isten nem ver bottal!

BB hozzászólása
BB7621
2008.05.02. 21:27

Ki mondta hogy a birók nem a Vasasnak fújtak? szerintem meg igenis nekik.. azt, hogy megvédték, ma nekik köszönhetik! Mivel az Eger csapata sokkal jobb volt! Sebaj, ne szomorkodjunk! Hajrááááá...Eger.... és gyerünk az olimpia!!!

fuj hozzászólása
fuj7620
2008.05.02. 21:26

Szóval ez most nagyon igazságtalan volt!!!Hajrá Eger!Nem rajtatok múlott!De az élet majd mindent kifizet...

0123 hozzászólása
01237619
2008.05.02. 21:24

Remélem annak a bírónak aki a vége előtt 5mp-el befújja a kiállítást nagyon fog fájni!!!!!Ez így nagyon igazságtalan volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAJRÁ EGER!Ez nem rajtatok múlott!!!

P&G hozzászólása
P&G7618
2008.05.02. 21:19

Mi is külföldről szorítottunk a csapatért! És bejött!

Pepe hozzászólása
Pepe7617
2008.05.02. 21:17

Nagyn sajn?lom, hogy nem szurkolhattam a Komj?diban, de kulfoldrol is nagyon-nagyon gratul?lok a Vasasnak! Megint sikerult!!! Tavaly kint voltam a Komj?diban az utols meccsen, ma este pedig a g?pn?l izgultam v?gig a meccset. Koszonom. koszonjuk fi?k!!!

Biby hozzászólása
Biby7616
2008.05.02. 21:16

SZÉP VOLT FIÚK!!!! ÉLJEN A VASAS!

Lukitom hozzászólása
2008.05.02. 21:15

Nagyon nagy meccs volt, és nagyon sajnálom, hogy már megint az utolsó másodperc... De gratulálok a Vasasnak és azt kell, hogy modjam, hogy a 4 mecccs alapján jobban megérdemelték, mint mi, de remélem jövöre visszavágunk! Hajrá Eger!

Ani hozzászólása
Ani7614
2008.05.02. 21:15

Szép volt Eger! Így kell a végsőkig is küzdeni! Majdnem megvolt! Na majd jövőre. Gratula mindkét csapatnak! Nemhiába ez a két csapat jutott el a döntőbe!!

Adrika:) hozzászólása
2008.05.02. 21:14

Éljen, éljen, éljen!Nagy gratuláció a BAJNOKCSAPATNAK!:D:D:D

Katus hozzászólása
Katus7612
2008.05.02. 21:14

BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!

t hozzászólása
t7611
2008.05.02. 21:13

Szívből gratulálok Földi László csapatának és az Egernek is! Nagyon fogok szorítani, hogy a nemzetközi porondon is megálljuk a helyünket. Hajrá Magyarok! Köszönöm a VLV közvetítését.

nai hozzászólása
nai7610
2008.05.02. 21:13

Hajrá magyarok! Köszönjük a közvetítést! Nagyon izgalmas volt így soronként olvasni a fordulatokat! Hajrá Eger, Éljen a VASAS! Gyűjtsetek erőt Barcelonára is!!

Adrika:) hozzászólása
2008.05.02. 21:13

Éljen, éljen, éljen!Nagy gratuláció a Bajnokcsapatnak!!!!:D:D:D

klk hozzászólása
klk7608
2008.05.02. 21:13

!!!!!!!!!!!

mi hozzászólása
mi7607
2008.05.02. 21:13

BAJNOK A VASAS! Szép volt fiúk! Ti vagytok a legjobbak! Csak így tovább Barcelonában is!!!!!!! R&T

n1 hozzászólása
n17606
2008.05.02. 21:13

ANGYALFÖLD!!!!!!!!

Biby hozzászólása
Biby7605
2008.05.02. 21:12

Itt is van medence, de jéghideg és esik, úgyhogy nem ugrom :( De ÉLJEN A VASAS!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!!

K&Cs hozzászólása
K&Cs7604
2008.05.02. 21:12

Gratulálunk a Vasasnak. Mi akkor is nagyon-nagyon szeretünk Titeket fiúk!!! Nagyon jól játszottatok egriek! Gyertek haza édesapa...

Peruc hozzászólása
Peruc7603
2008.05.02. 21:12

Hajrá VASAAAAAAAS!!!!!!Bajnok CSAPAT!!!!!

zsoci hozzászólása
zsoci7602
2008.05.02. 21:12

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nyertunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 CSAK A VASAS MINDOROKE PIROS-KEKEK ALE ALE!!!!!!!!!!!

................. hozzászólása
2008.05.02. 21:11

Honnan szalajtották,ezt a Horvátot,a Csaponak legalább múltja van bár nézni rosszabb mint hallgatni.

Bleró hozzászólása
Bleró7600
2008.05.02. 21:10

BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!!!!

cserju hozzászólása
cserju7599
2008.05.02. 21:10

Olé, oléoléolé, olé, olé! Gratula az Egernek, de: Hajrá Vasas!

nai hozzászólása
nai7598
2008.05.02. 21:08

zsoci, csendesen gondolkodj és pozitívan! Az erő velünk van.

Szandi hozzászólása
Szandi7597
2008.05.02. 21:08

Hajrá Eger!Szeretnénk vasárnap látni benneteket!;)

Biby hozzászólása
Biby7596
2008.05.02. 21:08

Na, ezek után mondja azt valaki, hogy a bírók a Vasas mellett vannak :P

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 21:07

HAJRA EGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsoci hozzászólása
zsoci7594
2008.05.02. 21:07

bassza meg, mar megint elkiabaltam...

t hozzászólása
t7593
2008.05.02. 21:07

Oó! Csak hosszabbítást Ne!

zsoci hozzászólása
zsoci7592
2008.05.02. 21:04

jol van!!! 2 golt mar nehezebben hoznak be!!! egyebken kiallitasok aranya hasonlo

t hozzászólása
t7591
2008.05.02. 21:04

Minden kívánságom így teljesüljön! Grat. Vasas!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 21:04

Gratulalok a VASASnak!

cserju hozzászólása
cserju7589
2008.05.02. 21:04

Most már csak kifürödjük a végét... Hajrá Vasas!

t hozzászólása
t7588
2008.05.02. 21:01

Pártatlan szurkolóként amondó vagyok jobb lenne, ha ma vége lenne a bajnokságnak, mert a Vasas ereje kell még az Euro Ligára is , a válogatott játékosok ereje meg ebbenj az évben nany kincs.

Cordoba1 hozzászólása
2008.05.02. 21:01

Nekem most úgy tünik, hogy a zsinórban adott 3 kiállítással nagyon lejt a medence a Vasas felé!

zsoci hozzászólása
zsoci7586
2008.05.02. 21:00

nemlottuk be... basszus...nehogz hosszabitas legyen, mert a gep elott fogok szivrohamot kapni

Biby hozzászólása
Biby7585
2008.05.02. 21:00

Jajj, gyerünk vasas!!! Kovács Robi nem semmi mit művel az utóbbi időben :) Sorra hozza el a labdákat, meccseken 1-2 gól :) Jajj, de ügyes :) HAJRÁ VASAS!!!!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:59

Biros Peti, Te vagy a megmentö!!!!Hajra EGER!!!

zsoci hozzászólása
zsoci7583
2008.05.02. 20:59

ha belolzuk, akkor valoszinuleg nyerunk!!!!!!!!!!

Pepe hozzászólása
Pepe7582
2008.05.02. 20:59

Hajr? Vasas!!! Mindent bele fi?k!!!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:58

nem dölhet el ma a bajnoksag. HAJRA EGER!!!!!!!

cserju hozzászólása
cserju7580
2008.05.02. 20:57

A Potomac partjáról is látszik, hogy jobbak vagyunk! Hajrá Vasas!

Ani hozzászólása
Ani7579
2008.05.02. 20:57

Őrületesen jók vagytok fiúk! Hajrá Eger!! Mutassátok meg!!!

t hozzászólása
t7578
2008.05.02. 20:56

Meg tudná valaki mondani melyik MH-en találom az MR6 rádió adást?

B hozzászólása
B7577
2008.05.02. 20:56

Hajrá EGER! Harcoljatok!

t hozzászólása
t7576
2008.05.02. 20:54

Szép estét,jó szurkolást! Micsoda izgalmak lehetnek a meccsen.

zsoci hozzászólása
zsoci7575
2008.05.02. 20:52

basszus, 3-0-rol 4-4... muszaly nyerni, VASAS!!!

mi hozzászólása
mi7574
2008.05.02. 20:52

Hajrá Vasas! Ma kell nyerni!

Ági hozzászólása
Ági7573
2008.05.02. 20:49

Hajrá EGER!!!

zsoci  hozzászólása
zsoci 7572
2008.05.02. 20:47

gyerunk, gyerunk, Angyalfold!!!!!!!!!!!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:44

Varga Dani jo jatekos, de meg kell kötözni a kezeit!!!! HAJRA EGER!!!

R. hozzászólása
R.7570
2008.05.02. 20:42

HAJRÁ EGER!!! MINDENT BELE FIÚK!!!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:42

Bravo, erre vartam!!!¨3:3, most jön a fordulos... Gyerünk Biros Peti!!! Hajra Egeeerr

mi hozzászólása
mi7568
2008.05.02. 20:37

Köszi a vlv-nek, mi Nagyváradról szorítunk a Vasasnak! (egy román - magyar - pólóbajnokkal :-))

K&CS hozzászólása
K&CS7567
2008.05.02. 20:34

Hajrá Eger! Mi szeretnék hétfőn este a Bitskeyben meccset nézni!!! Csaba remélem szombaton találkozunk! Hajrááá!!! Csacsi-gólt akarunk látni:)

Judit hozzászólása
Judit7566
2008.05.02. 20:29

Hajrá Eger!!!Legyetek már itthon vasárnap bajnokok!!!

adi hozzászólása
adi7565
2008.05.02. 20:28

en is nezem a wlw-en milanobol hajra vasas

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:25

na meg 1et, aztan lehet szünet, hajra EEEEEGGGERRRRRRRR!

zsoci  hozzászólása
zsoci 7563
2008.05.02. 20:25

kellet nekem leirni...

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:24

köszi Adam!!¨Tovabb!!

zsoci hozzászólása
zsoci7561
2008.05.02. 20:24

Jol van, 3:0-ra vezet a VASAS!!!Csak igy tovabb!!!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:23

nem jol nez ki az egernek, pedig nagyon drukkolok nekik, gyerünk EGER

Biby hozzászólása
Biby7559
2008.05.02. 20:15

Én sem tudok ott lenni, mert ki a fene gondolta volna akkor, amikor terveztem a külföldi utazást, hogy pont most lesz a meccs??? Így nekem is "csak" a net maradt... Hálás köszönet a vlv-nek!

zsoci hozzászólása
zsoci7558
2008.05.02. 20:13

ja es hajra VASAS!!!

nai hozzászólása
nai7557
2008.05.02. 20:13

köszi tomi, átadom.

zsoci hozzászólása
zsoci7556
2008.05.02. 20:10

:-( en sem tudok se kimenni, se Tv-ben nezni, szoval csak olvasom

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:08

"nai" Boldog szülinapot -annak- a kislanynak!!:)

tsulok hozzászólása
tsulok7554
2008.05.02. 20:08

hajrá Eger

nai hozzászólása
nai7553
2008.05.02. 20:06

Hajrá Vasas! A lelátón van egy szülinapos kislány, aki vasas szurkoló! Kívánom, hogy ünnepeljenek közösen a meccs végén. Én innen figyelem a mérkőzést. üdv

Biby hozzászólása
Biby7552
2008.05.02. 20:06

Hajrá Vasas!!!!

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 20:00

igen ezzel egyetertek, jo lenne legalabb it aneten nezni, de a sport1 nem adja (itt).

tomi zürichböl hozzászólása
2008.05.02. 19:58

elöször is köszönöm a svajcban elö magyarok neveben, hogy megemlitettetek benünket. Szurkolunk, en az Egernek. Hajra EGER, sikeres 4. meccset!!!

:( hozzászólása
:(7549
2008.05.02. 19:51

De jó lenne most ott lenni élőben...satellit hiányában még TV-ben sem nézhetem a meccset, mert egyik fő TV adó sem képes leadni (MTV, DUNA pl.....az RTL-t, TV2-őt inkább nem is említem...)