FACEBOOK

Kiss Gergely: Megköszöntem a Honvédnak és a Vasasnak/Szivós Márton: Menő olasz klub ajánlatával ér fel/ Ste

Kiss Gergely: Megköszöntem a Honvédnak és a Vasasnak/Szivós Márton: Menő olasz klub ajánlatával ér fel/ Ste
hozzászólás, 2008.04.27.

Vasárnap estére sikerült elérnünk mindhárom válogatott játékost, akinek esetleges kotori átigazolásáról a Nemzeti Sport vasárnapi száma adott hírt. Az ajánlatot valóban mindhárman megkapták, de a jövő héten egyikük sem utazik a montenegrói tengerparti városba.

SZIVÓS MÁRTON:

- A hír igaz, megkeresett engem is a Kotor, de téves az az információ, hogy kedden Montenegróba utazom, sőt úgy tudom, a másik két játékos sem megy Kotorba tárgyalni. 

- A Nemzeti Sport hírében az szerepel, hogy mindhárom magyar semmiképpen nem igazolhat ki, mert egy horvátot megtartana a Kotor és csak három idegenlégiósuk lehet.

- Én úgy tudom, hogy Montenegróban annyi külföldi játékos játszhat egy csapatban, amennyit csak akarnak, nincs limitálva a létszám.

- Ti hárman beszéltek, tartjátok a kapcsolatot egymással a montenegrói ajánlat ügyében?

- Igen.

- Azt nem tudod még, hogy miről szól az ajánlat?

- De, pontosan tudom.

- Akkor miért kell egyáltalán kimenni?

- Mert ezt írta a Sport…

- Tehát az ajánlatot megkaptátok és gondolkodtok.

- A többiekét nem ismerem, az enyém nagyon kecsegtető. Menő olasz klubok ajánlatának felel meg.

- Mennyi ideig kaptál gondolkodási időt?

- A közeljövőig…

STEINMETZ ÁDÁM:

- Nem fogok kedden repülőre ülni és elutazni sehova se. Egyebekben a már megjelent információkhoz nincs hozzáfűzni valóm. Jelenleg nem foglalkozom ezzel a dologgal, a legfontosabb a számomra most az, hogy megnyerjük a bajnoki döntőt, ahhoz pedig tiszta fejjel és maximális koncentrációval kell játszani. A további sorsom majd a bajnoki döntő után dől el, a Vasassal érvényben lévő szerződésem egyébként július 31-én jár le.

KISS GERGELY:

- Kérek szépen tájékoztatást a kotori útról, hánykor indul a repülőgéped?

- Nem megyek Kotorba, nincs repülőút. Fogok tárgyalni a klub elnökével és ha a sorsom eldől, a honlapomon szeretném majd tudatni mindenkivel, ez várhatóan a jövő héten lesz. Most még nincsen semmi konkrétum. A Honvéddal egyébként már beszéltem – elsőként -, a Vasassal is, a többi csapattal is, megköszöntem az ajánlatukat és beszélek a Kotorral is.

- Hány külföldi és hány magyar csapat keresett meg?

- Három külföldi és öt magyar csapattól kaptam ajánlatot, közülük szűkítettem le háromra a gondolkodást, a Honvédra, a Vasasra és a Kotorra. Mindegyik szimpatikus volt számomra - nyilván a szívem a Honvédhoz húzott volna, de a külföldi ajánlat érthető okok miatt „érdekes”. Mindenesetre a dolog még nem dőlt el, ez a jövő héten várható.

15 régi hozzászólás

:( hozzászólása
:(7482
2008.04.29. 14:43

Ne menjetek el!!!!

mama hozzászólása
mama7477
2008.04.29. 13:08

Az előző tudósításnál is hozzászóltam,pedig akkor még ezt nem is olvastam...Szerintem is felháborító,hogy ilyen stressz-helyzetben egy magát sportújságnak nevező NS -valaki jól írta, bulvárszintű hírt ad le.Hová fogunk még süllyedni?!Mint már leírtam,reménykedem benne,hogy a Vasas támogatói (TEVA,Plaket és mások is) arra fognak törekedni,hogy ezt a -Magyarországon egyedülálló - csapatot egységben tartsák!Miért egyedülálló? Mert az egymás -és a vízilabdázás iránti szeretet hajtja őket előre.És ezért köszönet illeti őket (és persze,mivel ők is pénzből élnek,anyagi elismerés!)A zárójellel kiemelni akartam ezt a véleményemet.Úgyhogy - a fiúk megtettek idáig és megtesznek ezután is mindent,hogy nekünk örömet,maguknak dicsőséget szerezzenek - szponzorok most RAJTATOK A SOR,hogy jutalmazzatok!!!! Elő a vastagon fogó tollakkal hogy később ne legyen lelkiismeretfurdalásotok!! Sok sikert a jó szerződésekhez!!

Vikcó hozzászólása
Vikcó7450
2008.04.28. 21:42

Azért az a balkáni póló nem rossz...teljesen más mint a "latin vonal" (a magyar meg ugye egyedi:D)...de azt kijelenteni, hogy szakmailag gyengébb elhamarkodott -már sztem-...nem tudom ki mennyire tájékozott a montenegrói bajnokságban - a szétválás óta eltelt rövid idő miatt nem lehet egyértelműen megítélni annak erősségét-, a válogatottjukat meg ugye nem kell bemutatni.... Sajnos sztem nem látunk elég sok bajnoki meccset, hogy megitélhessük bármelyik országét is. Pláne, h a lebonyolítási redszerek is mások. Ameddig meg ugye itthon klubcsapatoknak uszodájuk sincs miről beszélünk? Üdv!

Nee hozzászólása
Nee7400
2008.04.28. 18:22

Kérlek szépen titeket, ne menjetek ki a Balkánra!!! Miért pont oda? A Kotorba? Ez sztem szégyen lenne a magyar vizilabdának, és kulonben is, nemá, hogy Montenegróban játszanak a Magyarok!!! Az gyengébb bajnokság, gyengébb színvonal, mint a Magyar bajnokság... Akkor már inkább Olaszország, bár annak sem orulnék... Vagy akkor már inkább Oroszország, a Chehov, és a Kazany is eros csapatok, és a szerbekkel egyutt a csúcsra érhetnének...

kérdés hozzászólása
2008.04.28. 14:48

Mert mit jelent az amit dumi mondott? azt h marad a vasasban, nem??

T hozzászólása
T7385
2008.04.28. 14:36

Ádi maradjon a vasasba, de én Kiss G-t nem látnám szívesen... ésszerintem sok más vasas szurkoló is így van vele ...

Jani hozzászólása
Jani7384
2008.04.28. 12:41

Ádi maradnod kell a Vasasban! A csapatot eggyütt kell tartani és ha lehet még erősíteni kell! Hajrá VASAS!

miamano hozzászólása
2008.04.28. 12:17

Najó! Nézd meg figyelmesen Dumi nyilatkozatát a pénteki meccs után. Remélem, a sorok között az van elrejtve, amire én gondolok.:)

miamano hozzászólása
2008.04.28. 12:15

B! Én melléd állnék.

moysi hozzászólása
moysi7381
2008.04.28. 10:05

Csak gratulálni lehet a Nemzeti Sportnak!Gusztusosan teszik tönkre a bajnoki döntőt!Hogy lehet ilyenkor ilyen híreket nyilvánosságra hozni? Elképesztő szakmai hozzá nem értés!! Ilyen helyzetbe hozni Steimezet, Kis Gábort, a két edzőt, akik nem győzik a görcsöket oldani. Egész évben a minuszos hirek között foglalkoznak a vizilabdával, most bezzeg a jól informáltak gyorsaságával villognak. Na igy lehet több kárt csinálni mint hasznot.Borzasztó!!!!!!!!!!!

B hozzászólása
B7380
2008.04.28. 08:49

Én akár még áldoznék is némi aprópénzt Ádi megtartására és Kis(s)leigazolására. Gondolom lenne más Vasas szimpatizáns is, aki beszállna. Párezren csak összedobnánk... Ha sokba kerülne, akkor csak egy évre, amíg megnyeri a Vasas a Final Fourt (is).

Vizisport17 hozzászólása
2008.04.28. 08:37

Köszönöm a vlv.-nek és a három fiunak, hogy igyekeznek a korrekt tájékoztatást megadni. A Nemzeti sport sajnos nem hazudtolta meg önmagát, (én a fiúknak hiszek)továbbra is vezet a hülyeség terén. Mert ugye emlékszünk az évek során mennyi hibás információt, alapvető sportújságírói bakit követtek el. Az ilyen cikkeket kedves NS. hagyják meg a bulvárnak. Vasas: nyilván tudják a pénzügyi határaikat és a szakmai okokat az átigazolásokkal kapcsolatban, de remélem nem felejtik el, hogy a csapatot kívülről támogató szeretet, a belső szakmai munka és a játékosok hozzállása "csinálta" ezt a CSAPATOT. -egy erős megbízható balkéz azért még elkél ebban a csapatban -(még) egy jó center szintén szükséges, akár marad az Ádi akár megy Minden szurkolónak, játékosnak további sikereket kívánok !

Najó hozzászólása
Najó7377
2008.04.28. 05:30

A pénz bizony csábító erejű! Pláne, ha sok! Én már tavaly is kampányoltam a Vasas-vezetésnél Varga Dani itthontartása mellett, most viszont még nehezebb feladat előtt állnak! És akkor itt még nem is beszéltünk Dumiról...! Hát, nem kis project együtt tartani, sőt erősíteni a csapatot! Mondjuk, máshol sem! Hajrá Eger!

móka hozzászólása
móka7376
2008.04.27. 23:01

MAximálisan osztom Trooper véleményét!!!Ádi neked a Vasasban kell maradnod!!!!Itt mindenki szeret,mindenki tisztel,elismerik az eredményeidet,csupaszív játékodat,el sem tudjuk képzelni mi lenne ha eligazolnál!!!A Kotornál esélyed nem lenne komoly eredményekre,meg há a balkáni viszonyok ,te is tudod milyenek!!Igazad van,most csak a bajnoki döntőre koncentrálj te is meg az egész csapat!!!Tisztelt Vezetőség!!Törekedjenek arra,hogy ez a csapat együtt maradjon,ne cserélődjenek a játékosok,mert valóban itt az egységben van a legnagyobb erő!!!Persze ehhez párosul a rendkívüli technikai tudás/Varga-testvérek/,de még sorolhatnám jóval tovább!!Kis Gábor valóban jó megoldás lenne Ádi mellé centerposzton,bár nem értem a hírt miért ost a döntő kellős közepén kellett bedobni!!MAx.2 embert kell igazolni esetleg erősítés gyanánt,de ez már a vezetőség dolga,KIs reális megoldás:))Visont szerintem a Vasasban névrokonára KIss Gergőre nincs szükség,annak ellenére hogy tisztelem az eddigi eredményeit,és megemelem kalapom tudása előtt!!Bár a döntőbeli nyilatkozatai után kicsit csalódtam benne!!Együtt kell tartani ezt a csodálatos csapatot!!!!Ádi maradj Angyalföldön!!!CSAK A VASAS!!!!MINDÖRÖKKÉ!!!!

Trooper hozzászólása
2008.04.27. 21:53

Ádi! Te már egy ikon vagy a Vasasban! Maradnod kell! Vasas vezetők, szponzorok! Ezt a csapatot együtt kell tartani, illetve ha lehet, erősíteni. Amennyiben Kis G. is hozzánk igazolna, akkor végre lenne Ádinak társa. Hányszor hangzott már el, hogy rövid a kispad? Ha a 2 testvérpárból (Varga, Steinmetz) bármelyikük is elmenne, nem még-rövidebb lenne, hanem lyukas!!! MINDHALÁLIG ANGYALFÖLD! HAJRÁ VASAS!