FACEBOOK

Magyar válogatottakkal erősít a Kotor?

Magyar válogatottakkal erősít a Kotor?
hozzászólás, 2008.04.27.

El kell ismernünk: a vasárnapi Nemzeti Sport igazi szenzációt közölt. A sportnapilap arról adott hírt, hogy Kiss Gergely, a válogatott és a Honvéd balkezese kedden Kotorba repül, hogy egy esetleges szerződéskötésről tárgyaljon. Mi több, az értesülés szerint Szivós Márton és a Vasas centere, Steinmetz Ádám is a kotoriak "látókörében van". A három érintett egyelőre szükszavúan kommentálta a hírt. Természetesen igyekszünk mi is információhoz jutni, addig is a sportnapilapban megjelent írást ismertetjük.

Szemet vetett a Kotor három magyar válogatott pólósra. A szándék komoly, olyannyira, hogy Kiss Gergely, Steinmetz Ádám és Szivós Márton - információink szerint - kedden repülőre ül, és elutazik meghallgatni a montenegrói csapat ajánlatát.

A Vígszínházban, az olimpiai eskütételen terjeszteni kezdték, Montenegróban pedig megerősítették a hírt, hogy a három magyar vízilabdázóval tárgyal a helyi Primorac Kotor. Az is lehetséges viszont, ha az első számú kiszemelt igent mond, a többieket nem bombázzák tovább ajánlattal. Az idén a Vasas ellen Euroliga- negyeddöntőt vívó (és ott kieső) Primorac a mostani szezonban két horvát légióst alkalmaz, a külföldiek maximális létszáma pedig három, s az egyik horvát vendégmunkást, Pavlovicot megtartanák.

Úgy tudjuk, a legjobban Kiss Gergelyt (Honvéd) szeretnék a klubhoz csábítani, és a délszláv országból származó információink szerint rövid időre ez már most sikerülni fog: a kétszeres olimpiai bajnok kedden repülővel utazik Kotorba, hogy a részletekről tárgyaljon. A jegy árát a Primorac állja, de nem csak Kissét: vele tart az athéni győztes Steinmetz Ádám (Vasas), s lesz még egy útitárs: a válogatottban 2005 óta alapembernek számító Szivós Márton (Honvéd).

Az bizonyos, hogy mindannyiuknak lejár a szerződése jelenlegi csapatuknál, bár rá akarják venni őket a maradásra. Sőt. Egyikük Szivós Márton elismerte: Kotorból megkeresték. A Domino szélsője elmondta, nem biztos, hogy a nyáron elhagyja mostani gárdáját.

Kiss Gergely és Steinmetz Ádám – érthetően - most még nem akart sem igent, sem nemet mondani arra, kérőik listáján szerepel-e a montenegrói klub, és ha igen, listavezető-e az ajánlata?

A balkezes Kiss Gergely azt válaszolta, példátlanul sok kérője volt az idén, és jól szerződési ajánlatot kapott jelenlegi együttesétől is. A játékos kérte, a jövő hét derekán térjünk vissza arra, melyik lesz az a csapat, amelynek sapkáját a nyártól viseli. Kérésünkre azért háromra szűkítette az esélyes befutók létszámát. A Kotorról némi iróniával annyit mondott, nagyon bulvárosra fogjuk a faggatózást – még nem döntötte el, hol folytatja, marad-e vagy elmegy, ezért nem akar most erről többet beszélni.

A center Steinmetz Ádám sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta lapunk kotori információját. Úgy véli, hamarosan eldől a jövője. A Vasas szeretné megtartani, tárgyal klubjával, de itthonról és külföldről is több lehetőség közül válogathat. A távozása mellett szól, hogy Kis Gábor Egerből várhatóan a Vasashoz igazol majd néhány hónapon belül, ők ketten pedig azonos poszton játszanak.

(Nemzeti Sport - Arday Attila)

8 régi hozzászólás

én hozzászólása
én7487
2008.04.29. 16:47

Szerintem mindenki maradjon a saját csapatába!(Na jó, azért szívesen látnám Gergőt a Vasasban)

Najó hozzászólása
Najó7378
2008.04.28. 05:34

Miért, két jó center az már sok egy jó csapatnál?

Csak az EGER!!! hozzászólása
2008.04.27. 20:25

Kicsit nem adjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(

Dubov hozzászólása
Dubov7370
2008.04.27. 19:21

Remélem ez csak az NS ujabb szuper infója h az Ádám bajnoki döntö közben Kotorba utazik... Ha véletlenül igaz, akkor már tényleg nem lehet itt semmin csodálkozni...

Baldus hozzászólása
Baldus7368
2008.04.27. 18:29

Kis Gábort sok szeretettel várjuk, de nem Ádám helyett, hanem mellé. Így lenne két erős centerünk, Nem Ádámnak kellene gyakorlatilag végigbirkozni a meccseket. Egyébként elég inkorrektnek tartom - Kis Gábor és Steinmetz Ádám szempontjából is - hogy a bajnoki döntő közben hoznak nyilvánosságra ilyen hírt. minden kihagyott helyzetnél lesznek majd találgatások... Ádám a Vasasban a helyed ! Remélem sikerül megegyeznetek. Hajrá Vasas !

Rebo hozzászólása
Rebo7367
2008.04.27. 17:58

Ádám ! A Vasasban a helyed. Remélem csak vicc, hogy a bajnoki döntő közben, felkészülés helyett, Kotorban tárgyalsz. Hajrá Vasas

móka hozzászólása
móka7364
2008.04.27. 16:54

Ádám,nem szabad elhagyni ezt a csapatot,nagyon nagy szüksége van rád!!Mi haszna lenne,ha Kotorba igazolnál?((Szakmailag nem érné meg,a Vasas százszor jobb csapat,esélyed nem lenne hasonló eredményekre!!Nem tudom a pénz mennyire motívál,de én nem örülnék ha elhagynád Angyalföldet!!!Minden szurkoló szeret,igazi értéke vagy a csapatnak!!Ezt a Vasast egyben kell tartani,nincs mese!!MINDÖRÖKKÉ ANGYALFÖLD!!!!

nemár hozzászólása
nemár7360
2008.04.27. 15:13

Nem örülnék egy Steinmetz Ádám Kis Gábor cserének, igazából ezt a Vasast így megkéne tartani ahogy van...PErsze a pénz nagy úr