FACEBOOK

Vasas-Eger - élő közvetítés

Vasas-Eger - élő közvetítés
hozzászólás, 2008.04.25.

A magyar bajnokság döntőjének második mérkőzése. Élő közvetítésünk a Komjádi uszodából.

Mint előzetesünkben olvasható, mindkét csapat alaposan kielemezte az első, hosszabbítás után egri győzelemmel végződött találkozót. Előzetes információk szerint sérültek, betegek egyik oldalon sincsenek, így mindkét csapat a legjobb összeállításában szerpelhet.

A találkozó 20.00 órakor kezdődik.

Negyedórával kezdés előtt érkeznek meg a számukra fenntartott szektorba az egri szurkolók. Azonnal óriási hangpárbaj alakul ki a két tábor között.

A hivatalos bemutatásból semmit sem lehetett hallani, de hát úgyis ismer mindenki mindenkit...

Az első ráúszás - Kovács Róbert szerzi meg a labdát Biros elől. A támadás végén ugyanő lő fölé. Az Eger első akciója mellélövéssel ér véget.

Mátyást szerelik, a túloldalon lejár a támadóidő.

A Vasas kapja az első emberelőnyt, Varga Dániel lövése után egy blokkoló kézről megy ki a labda.

A Vasas labdát szerez, Steinmetz Ádám egy az egyben cselez, kiállítják a védőjét, s ő szinte azonnal értékesíti az előnyt (1:0).

Nyéki lövése blokkról megy fölé. Mátyást szerelik, de gyorsan "bosszút áll", a túloldalon ő cseni el a labdát a center elől.

Újra az Egeré, de megint szerelik a centert. Hosszú szöktetés, majd egy passz után Varga Dániel ziccerbe kerül, de a kiemelkedő Szécsibe lő.

Mátyás Szécsivel csap össze, ő húzza a rövidebbet, le is kell mennie.

Előnyhöz jut az Eger, Biros sokáig lóbál, majd bedobja (1:1).

Steinmetz Barna a támadóidő végén fölé lő.

Szintén a támadóidő végén Takácsot kiállítják, Nyéki mellé dobja a labdát.

Varga Dénes a balszélen ziccerbe kerül és megtalálja az utat a kapufa és Szécsi dereka között (2:1).

Nagy Viktor szögletre hárít, majd megszólal a duda - a nagy izgalmak közepette lejárt a negyed...

Szünet

Ismét Kovács hozza el a labdát. Steimetz Barna a végén messziről a vízre pattint, fölé.

Kontra előbb az Eger, majd a Vasas ellen. A következő támadás végén Kis Gábor ellen fújnak. Megúszik a Vasas, Varga Dénes ziccerben, de továbbadja Katonásnak, akit szerelnek.

Nagy Viktor nagyot véd.

Kis Gábor befordul kezén a labdával - ötméteres. Biros Péter a vízre lövi, a kapus teste mellé, nagy gól (2:2).

Binder kimegy Steinmetz Ádámról. A labda körbe jár, végül Heinrich lövi rá, a védő blokkoló kezén megpattan, így kikerüli Szécsit és a hálóban landol (3:2).

Most Mátyást küldik ki. Kiss Csaba egyre közelebb lopakodik a labdával, majd belövi (3:3).

Tóth Márton a támadóidő végén lő, mellé. A Vasas-játékosokat rendre nagyon messzire kiszorítják az egriek, a centerbejátszás pedig kockázatos.

Varga Dénes ziccerbe kerül, de ketten szorongatják. Ejt, de egy kicsit mellé-fölé megy a labda.

Kontra az Eger ellen. Tóth Márton ötméterest harcol ki. Varga Dénes belövi (4:3).

Még három perc félidőig.

Steinmetz Barnát kiállítják, Hegedüs lövése utat talál a kézerdőben (4:4).

Katonás centerbe passzolna, de a döntő pillanatban kicsúszik a kezéből a labda. A másik oldalon a center kezén a labda, ezért nincs szabálytalanság, amikor elveszik tőle.

Varga Dániel távoli lövését védi Szécsi, ekkor Steinmetz Ádámot kiállítják - a center nagyon méltatlankodik, szerinte vele szemben követtek el szabálytalanságot. Időt kér az Eger.

Az előny kimarad (kapura lövés nélkül...) - megúszik a Vasas, Varga Dániel szépen belövi a hosszúba (5:4).

Kis Gábor húzását védi Nagy Viktor.

Félidő.

Steinmetz Ádám a parton fekszik körülötte orvosok, a válogatottól Pavlik doktor is ott van. Akkor sérült meg, amikor kiállították. (Feltehetően a múltkor megsérült szemhéjával van gond.)

Ismét Kovácsé a labda. A támadóidő vége felé labdát szerez az Eger. Miként a túloldalon a Vasas.

Keményedik a meccs. Kontra a hazaiak ellen.

Az extatikus állapotban lévő Steinmetz Ádám labdát szerez és megindul az egri kapu felé - Hegedüst kiállítják róla. Most a Vasas kér időt.

Már visszajön a kiállított játékos, amikor Kovács Róbert belövi (6:4).

Takács megy ki, az emberelőnyt Varga II. Zsolt értékesíti (6:5).

Szécsi ujjheggyel védi Steinmetz Ádám szabaddobásból leadott lövését.

Heinrichet állítják ki, Biros lövése védői blokkról megy ki.

Kovács Róbert egyéni akciója a jobbszélen, van benne minden, megúszás, csel, a végén ötméteres. Varga Dénes lövése a felső kapufáról Szécsi mögött pattan a vízre - nem gól.

A túloldalon labdát szerez a Vasas-védelem, majd előny. Varga Dániel hatalmas gólt lő, kikerülve a blokkoló védő és Szécsi kezét (7:5).

Katonást küldik ki, Kis Gábor középről húzott lövését a védők blokkolják.

Nyéki messziről, váratlanul lő, a gól érvénytelen - na ezt majd megnézük felvételről.

Steinmetz Barna gyönyörűen ejt, a kapufáról szédül be a labda (8:5).

Nagy Viktor szögletre védi Varga II. Zsolt erős lövését.

Katonást cserével, végleg küldik ki, de az emberhátrányt kivédekezi a Vasas. Meg is úsznak a piros-kékek. Birost kiállítják, és valami hihetetlenül furcsa gólt ér el a Vasas: Mátyás hatalmas lövését Szécsi védi, a labda függőlegesen felpattan, majdnem a csarnok tetejéig. Amikor leesik, Steinmetz Ádám nemes egyszerűséggel behúzza... (9:5).

Nagy Viktor véd.

Szünet - amit végigtombol a Vasas-tábor

Na ki hozza el? Megint Kovács...

Steinmetz Ádám kiharcolja a ziccert, majd mellé löbböl.

Kovács kimegy - Varga II. Zsolt fölé lő, amikor lejár az emberelőny.

Mátyás szabaddobás-lövését védi Szecska. A túloldalon Nagy Viktor alakít nagyot.

Heinrich távoli lövését Szécsi szögletre tolja. A Vasas mintha már az idővel is játszana.

Varga Dénes rosszul ejt.

Steinmetz Ádám labdát szerez.

Eltelt az utolsó negyed fele.

Kiss Csaba szabaddobásból nagy gólt lő (9:6).

Kontra a Vasas ellen, sőt, Varga Dánielt kiállítják, mert kicsit odébb dobja a labdát. Időt kér az Eger.

A körbejáratás végén Feltham megtalálja az utat a hálóba (9:7). Három és fél perc van hátra.

Az előny kimarad, de a Vasasé a labda. Varga Dánielt szerelik.

Kis Gábor lövése blokkról megy fölé.

Vasas-előny. Időkérés.

Szépen körbe járatják, egyre gyorsabb ütemben, és mire a balszélre, Tóth Mártonhoz ér, Szécsi már nem ér vissza a kapufa mellé, hogy hárítsa a kapáslövést (10:7).

Eger-előny, de elkapkodják, a Vasasé a labda - kezdődik az utolsó perc.

A Vasasé az utolsóelőtti támadás, Varga Dénes ziccerbe kerül, majd bevárja a védőt és addig lóbál, amig mindenki eltűnik előle, majd bevágja (11:7).

VÉGE!

A következő meccs hétfől lesz Egerben, 18.00 órakor.

56 régi hozzászólás

móka hozzászólása
móka7338
2008.04.26. 18:24

Tegnap este elkerülte a figyelmemet egy újabb "építő"egri hozzászólás!!:))Eme megnyilvánulás xy nevéhez fűződik,idézem:"Ennyire látványosan azért nem kellene tolni a VAsast,és hogy a Jug megeszi őket reggelire!"Mélyen tisztelt xy!Szeretném felhívni"becses",alig elfogult:))személyed figyelmét arra az aprócska tényre(hogy bár nem voltam jó matekból,de emlékezetem szerint az Eger 12 a Vasas meg 8 kiállítást kapott a Komjádiban!!)Szerinted a bírók tolták a VAsast!:)))Ez jó:))))Miért nem képesek egyesek elismerni,hogy az ellenfél jobb volt?VAsas-szurkolótól sosem olvastam még ilyen sportszerűtlen hozzászólást,mi mindig elismerjük,ha az ellenfél jobb,s mikor ilyeneket olvasok nem tudom sírjak vagy nevessek:)))Mindig azt hittem,hogy vannak helyzetek aminél nem lehet lejjebb süllyedni,de ezek szerint tévedtem!!!Ja és hogy a Jug felfalja a VAsast?:)))HA nem csal az emlékezetem az utóbbi években a VAsas többször is simán,(tavaly a Steinmetz-fivérek édesapjának halála után itthon,idén is szintén a Komiban simán falta őket úgy,hogy esélyük nem volt.)Idén az idegenbeli meccsen IDEGENBEN is csak eggyel kaptunk ki,nagyon jól helytállt a csapat,benne volt a győzelem is!!Mellesleg drága "barátom"XY!!Ha ki is kap a VAsas a Jugtól a Final Fourban,biztosan hogy tisztességes küzdelemben fog történni!!!De erre gondolni sem merünk mi Vasas szurkolók!!:))Ez a csapat nagyon tud egymásért küzdeni,mind emberileg,mint "szakmailag "HATALMAS játékosok!!JÓZSI47!Maximálisan egyetértek veled!!Nem kell nekünk foglalkozni az efféle agyatlan hozzászólásokkal,xy biztosan tudja az okot ,hogy az általa lesajnált Final Fourban miért nem jutott be az Eger a 16 közé sem?:))Jah és tudtommal xy az idén a VASAS volt az egyetlen csapat,amelyik vasárnap majdnem megpiszkálta a bajszotokat a Bitskeyben,nemde?:))Hétfőn remélem a majdnem szócska is elkerül a mondatomból!!:))Még annyit,(Józsi 47-hez csatlakozva),hogy bár a pénteki meccsen nem lehettem ott,én is emelem a kalapom az egri szurkolók előtt,hogy ilyen nagy számban szurkoltak a csapatuknak!!VAlóban,nagyon jó csapatuk van és nagy meccsek állnak még előttünk,és mindkét szurkolótábornak és csapatnak köszönhető az,hogy ennyire színvonalas meccseket láthatunk!Hétfőn mi is ott leszünk a Bitskeyben,és belehajszoljuk ezeket a drága angyalföldi srácokat a győzelembe!!!CSAK A VASAS!!!!

Józsi47 hozzászólása
2008.04.26. 15:57

Lukitom! Köszönjük a gratulációt! Örülök,hogy Flóri,egy egri,xy,mátyás mellett vannak jellemes és sportszerű egri drukkerek is!Sőt ők vannak többségben. Tegnap jól szurkoltatok,remek hangulat volt,amihez TI IS NAGYBAN HOZZÁJÁRULTATOK.

Józsi47 hozzászólása
2008.04.26. 15:53

Móka! Szerintem ne támasszunk túl nagy elvárásokat Flórival szemben.Tudod,hogy van az,mindenki a maga igényei szerint és szellemi megokoltsága folytán nyílvánul meg.Flórinak meccsek előtt rendkívül nagy szája van.Egy négy gólos zakó után viszont néma leventét játszik (Flóri!Csak,hogy okítsalak!A néma levente egy Heltai Jenő mű).

Józsi47 hozzászólása
2008.04.26. 15:48

FLÓRI! Hol van az a sima győzelem?Most bezzeg lapitasz,mint sz.r a fűben.Jellemtelen ember vagy!

Józsi47 hozzászólása
2008.04.26. 15:46

XY! Tinával ellentétben én kommentálnám a hozzászólásaidat! Ha szerinted a tegnapi meccsen a Vasast nyomták,akkor Te vagy nem értesz fikarcnyit sem a vízilabdához,vagy nem is láttad a meccset.Sajnálom,hogy annyi gerincesség (ha van némi biológiai jártasságod,akkor tudhatod,hogy mely állatok tartoznak a gerinctelenek rendjébe) sincs benned,hogy elismerd tegnap egyértelműen jobb volt a Vasas. Ja és bocsi de felhívnám a figyelmedet,hogy a Vasas legalább eljutott odáig,hogy játszhasson a Jug-gal a Final Fourban.Tudod EUROLIGA!Amihez nektek az idén szinte közötök sem volt.Ráadásul a Vasas a Jugot az elmúlt években 3-szor is rendkívül meggyőzöen verte meg.De azért Te csak nyugodtan drukkolj majd a Jugnak.Szégyelleném magam,hogy Veled kéne közös csapatnak szurkolni.

Rebo hozzászólása
Rebo7317
2008.04.25. 23:58

Kiszelly a Vasast támogatta volna ? Akkor miért kapott az Eger sokkal több elönyt mint a Vasas. Mi lett volna ha a játékvezetők nem a Vasast támogatják ? HAJRÁ VASAS ! Hétfőn is nyerni kell !

móka hozzászólása
móka7313
2008.04.25. 22:28

bocsi,csak egyszer akartam küldeni,megfagyott a gép,azért ment többször,sokat kattintottam!!:))PIROS_KÉK!!

móka hozzászólása
móka7311
2008.04.25. 21:52

Nagyon nagy meccs volt!!Sportszerű,küzdelmes,és ami nem mellékes meggyőző Vasas sikerrel!!!:)))Gerendás nagyon korrekt és objektív volt,elismerte hogy gyengébbek voltak!Végigböngésztem itt az oldalt és sajnálkozva vettem tudomásul,hogy újabb taggal bővült a "színvonalas"egri hozzászólók névsora!!Félreértés ne essék,tisztelem az Egert,nagyszerű csapat,ezt korábban is hangsúlyoztam,és fantasztikus szurkolótábora van nekik is,minden tiszteletem!!De mikor itt a fórumon egy-két suttyó itt elkezd mocskolódni mindenféle előzmény nélkül,mélységes szánalmat érzek!:))Kedves Mátyás!!Először is a magyartanárként annyit mondanék,hogy a tulajdonnév elé biggyessz már oda egy névelőt,már ez is soket sejtet a szellemi színvonaladról,úgy értelmes a mondat!!:))nem vagytok a Flórival meg az egy erivel véletlenül országos haverok?:))IQ alapján mindenképp!!Kedves Flóri!!Nézz már rá az eredményjelzőre,néggyel nyert a Vasas,szerintem elég meggyőző volt!!:))Remélem ezek után megadod a tiszteletet,ahogy mi,Vasas szurkolók is megadjuk a csapatodnak!!Ha telesírtad a zsebkendőd,szívesen küldök még innen ,de vegyél még egy kétszáz darabosat,mert lehet a java csak ezután jön!!!:))Szóval bízom benne,hogy sikerül visszavenni abból a veszett nagy arcodból,és ezután sportszerűen fogsz szurkolni!!Mégegyszer gratula a csapatoknak,ez is nagy derbi volt,hétfőn már én is ott leszek,csak holnap reggel meló,ezért nem tudtam most felutazni!!MINDÖRÖKKÉ VASAS!!!!Varga Dumi világklasszis,és még mennyire fiatal!!!Ez a srác kincs,csakúgy mint a bátyja!!

móka hozzászólása
móka7309
2008.04.25. 21:27

Kedves mátyás!:))Először is szeretném felhívni magyartanárként a figyelmed,hogy egy névelőt a tulajdonnév elé be kellene biggyeszteni!!Ez már sejtet valamit a szellemi színvonaladról,meg az "értelmes"hozzászólásod is!!:))A Flórival nagyjából egy szinten lehettek úgy látom!:((Flóri,légy szíves nézz már rá az eredményjelzőre!!:))Négy gólos győzelem hazai pályán!!Elég meggyőző,nem??Azért remélem nem sírsz sokáig,ne félj,lesz ez még rosszabb is!!:)))Hátha visszaveszel abból a rohadt nagy arcodból!!!:))Csak a VASAS!!!!

Tina hozzászólása
Tina7308
2008.04.25. 21:25

xy no comment a hozzászólásaidra mert nyomdafestéket sem tűrne... nem tudom hogy érted h nyomják a vasast meg h csak így tud eredményt elérni!elegem van már abból h hiába bizonyít a vasas... amikor nyernek vannakl páran akik mindig a birókat hibáztatják. felháborító.úgy beszélsz róluk mint ha valami OB2es csapat lenni akik nem értenek a vízilabdához. És szerintem mint magyar csapat a FF-ben szurkolni kéne nekik nem leírni. De úgy látszik te nem vagy igazi magyar. Namind1 inkább befejeztem nem húzom fel magam ilyenen. HAJRÁ VASAS!HAJRÁ MAGYAR VÍZILABDA

zx hozzászólása
zx7304
2008.04.25. 21:21

Szép volt fiúk!! Majdnem megvolt! Na majd itthon megmutatjátok!!! Tuti!! Hajrá Eger!!

IPHUN hozzászólása
IPHUN7303
2008.04.25. 21:21

Szép volt fiúk! Még a focisták is nyertek! :)

Tina hozzászólása
Tina7302
2008.04.25. 21:19

SZÉP VOLT FIÚK! gratula... hétfőn is nyerni kell!!! és akkor a komiban ünnepelhetitek a bajnoki címet:P

Vikcó hozzászólása
Vikcó7301
2008.04.25. 21:18

1:1...ez izgi lesz...pláne h még minimum 2 meccs...HAJRÁ EGER! CSAK A HONVÉD!

 Lukitom hozzászólása
2008.04.25. 21:17

Gratulálok a Vasasnak! Amikor elmentek 2-vel onnantól kezde lélekben már feladtuk sajnos, de addig is csak futottunk az eredmény után. REmélem hétfőre kicsit összeszedik magukat fejben. Hajrá Eger!

t hozzászólása
t7299
2008.04.25. 21:16

Köszönöm VLV! -:)

CS&K hozzászólása
CS&K7298
2008.04.25. 21:15

:( majd hétfőn nyerünk fiúk!:) Gyertek haza!

Katus hozzászólása
Katus7297
2008.04.25. 21:15

SZÉP VOLT FIÚK!!!!! :D

t hozzászólása
t7296
2008.04.25. 21:14

Ez szép és főleg kulturált volt Vasaska! Gratulálok!!!

t hozzászólása
t7294
2008.04.25. 21:03

"Imádom",ha Kásás Zoltánt aki elvállalta menetközben a Szegedet szidják.

Vikcó hozzászólása
Vikcó7293
2008.04.25. 21:02

pufi! Ez egy Vasas-Eger meccs...a "monnyon le" szólamokat nem itt és nem most kéne...pláne nem Kásás ellen...de te tudod.

xz hozzászólása
xz7292
2008.04.25. 21:01

Azért az szomorú, hogy a vidéki csapatoknak sokkal jobban meg kell küzdeni a jó eredményekért, mint a NAGY FŐVÁROSIAKNAK!!!

t hozzászólása
t7291
2008.04.25. 20:59

A négy gól még megnyugtatóbb, de már most nyugtalankodom az egri meccs miatt...

pufi hozzászólása
pufi7290
2008.04.25. 20:59

Kásás Z.takarodj Szegedröl!!!

Ani! hozzászólása
Ani!7289
2008.04.25. 20:57

Hajrá Eger! Egy egész város értetek izgul!

Katus hozzászólása
Katus7288
2008.04.25. 20:57

Gyerünk Fiúk, CSAK ÍGY TOVÁBB, MINDENT BELE!!!!!

xy hozzászólása
xy7287
2008.04.25. 20:56

Köszönöm Katonás végleg cserés kiállítását!! Van még magyar bíró, akinek feltűnik, hogy csak erre képes és másra nem!

t hozzászólása
t7286
2008.04.25. 20:56

Ez a három gól megnyugtatónak látszik. Csak Ne,neeeeeeeeeeeeee verekedjenek! Nem vagyunk mi szerbek.

Vikcó hozzászólása
Vikcó7285
2008.04.25. 20:56

Azért az valahol "félelmetes", h Ádám "kiütve" is röpteti a Mikasat! EGER!

xy hozzászólása
xy7284
2008.04.25. 20:53

Ennyire látványosan azért nem kellene tolni a Vasast!... Vagy másképp már képtelen eredményes lenni? ... Nem baj! A Jug megeszi őket reggelire!

CS&K hozzászólása
CS&K7283
2008.04.25. 20:50

szerencsénk volt a büntetőnél... Kiscsuvi:( Már megint nem jól védekeznek:S HAJRÁ EGER!!!

Pepe hozzászólása
Pepe7282
2008.04.25. 20:49

Csatlakozn?k a kor?bbi hozz?sz?l?sokhoz: Ne verj?tek m?r sz?t egym?st!!!

t hozzászólása
t7281
2008.04.25. 20:47

Bocs! Ádára=Ádámra; Vasanak= Vasasnak

t hozzászólása
t7280
2008.04.25. 20:45

Mostantól a Vasanak drukkolok.

t hozzászólása
t7279
2008.04.25. 20:38

Könyörgöm! Steinmetz Ádára augusztus végéig szükségünk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z hozzászólása
z7278
2008.04.25. 20:38

EGER!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikcó hozzászólása
Vikcó7277
2008.04.25. 20:38

Mi van az Ádival? Jajj...ne verjétek már szét 1mást...:((( Egy jó Ádi kell nyárra!

t hozzászólása
t7276
2008.04.25. 20:36

Mi történt?

Vikcó hozzászólása
Vikcó7275
2008.04.25. 20:34

t! Inkább kit?:))) Varrja be a bevarrhatót!:))))

t hozzászólása
t7274
2008.04.25. 20:28

Mit nyomjon a Peti?-:)

Pepe hozzászólása
Pepe7273
2008.04.25. 20:25

Hajr? Vasas!!! Mindent bele fi?k!!!

Vikcó hozzászólása
Vikcó7272
2008.04.25. 20:12

Nyomjad Petiii! Eger!

Tina hozzászólása
Tina7271
2008.04.25. 20:07

A vasasnak kell nyernie:D Ez kötelező nincs mese:) ádi szép volt :D

Katus hozzászólása
Katus7269
2008.04.25. 20:04

Szép volt Ádi!!!

Katus hozzászólása
Katus7268
2008.04.25. 20:03

HAJRÁ VASAS, MINDENT BELE!!!

tsulok hozzászólása
tsulok7267
2008.04.25. 20:02

hajrá Eger!!!!

Tamas hozzászólása
Tamas7266
2008.04.25. 19:53

hajra eger, nagyon druckolok NEKTEK!!!!!!

Anita hozzászólása
Anita7265
2008.04.25. 19:52

Hajrá EGER!!!!!!!!!!!Mindent bele!!!!!!!!!!!Győzni fogtok!!!!!!!!!!!!!!

t hozzászólása
t7264
2008.04.25. 19:52

Nekem mindegy melyik nyer,de "szét" semmiképpen Ne verjék egymást!

Vikcó hozzászólása
Vikcó7263
2008.04.25. 19:51

Sztok! Hajrá Peti! Hajrá EGER!

Tamas hozzászólása
Tamas7262
2008.04.25. 19:49

Tina, nem ertek a kopjuterhez ojan sokat, de hogy kel irni többször:ç HULYE VAGYOKç de vagy 5sz-ööör. Koszi, csok hajra eger

CS&K hozzászólása
CS&K7261
2008.04.25. 19:48

HAJRÁ EGER!!! Csacsi mindent bele!!!

Tamas hozzászólása
Tamas7260
2008.04.25. 19:46

Anyalföld ok, ott nöttem fel, de a szivem Egerbe huz, HAJRA EGER!!!!!!!

mátyás hozzászólása
2008.04.25. 19:44

Vasas szét lesz verve

Tina hozzászólása
Tina7257
2008.04.25. 19:29

HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS!

Tamas hozzászólása
Tamas7256
2008.04.25. 19:28

hajra Eger!!!!!!!!!!!!!