FACEBOOK

Kezdődik a bronzcsata - Kiss Gergely és Baksa László a vlv-nek

Kezdődik a bronzcsata - Kiss Gergely és Baksa László a vlv-nek
hozzászólás, 2008.04.18.

Egy közepesen csalódott és egy nagyon csalódott csapat kezdi meg egymás ellen a bronzcsatát szombaton, a Kőér utcában. A mutatott teljesítmény alapján a Szegednek nem sok esélye volt döntőbe jutni, a Honvéd viszont "emberemlékezet óta" nem maradt le a bajnoki fináléról, így a Vasas elleni szerdai vereség viharos edzőcserét is okozott. A bronzcsata első meccsét élőben közvetítjük majd a Kőér utcából. Előzetesünkben Kiss Gergelyt és Baksa Lászlót kérdeztük várakozásaikról.

KISS GERGELY:

- Készülünk, igyekszünk a kialakult helyzet ellenére - hogy nem jutottunk a döntőbe - jól játszani és legalább azt elérni, ami minimumként elvárható.

- Az edzőváltás megviselte a csapatot?

- Ezt még nem tudom megmondani, remélem, hogy nem. Természetesen sajnáljuk, de az a véleményem, hogy nem fog látszódni a játékunkon.

- Lelkileg túljutott már a csapat a Vasas elleni vereségen?

- Igazán és véglegesen talán még nem, de igyekezni kell, hogy minél jobban túl tegyük magunkat a történteken.


BAKSA LÁSZLÓ:

Két szomorú csapat találkozik. Nehéz megmondani, melyik van jobb helyzetben, az, amelyik játszott vagy az, amelyik pihent. Hallottuk, hogy menesztették Kokót, úgy gondolom, ez plusz motivációt is jelenthet akár. Mi eléggé sokat pihenhettünk, edzettünk, gyakoroltunk. Úgy veszem észre, nagyon akar a csapat, szeretne véget vetni ennek az úgynevezett "Honvéd-átoknak". Bizakodó vagyok, és remélem, szépen tudjuk zárni ezt a felemás szezont.


A Honvéd-Szeged bronzcsata két nyert mérkőzésig tart. Döntetlen ezúttal sincs, kétszer három perc hosszabbításban, majd ötméteresekkel kell eldönteni a két pont sorsát, ha úgy alakul az eredmény.

A párharc tétje nem csupán a képzeletbeli bajnoki dobogó harmadik foka, hiszen a győztes jogot szerez az Euroliga következő versenysorozatában való indulásra.

A párharc pontos programja

Első mérkőzés:

Április 19., szombat - Kőér utca, 18.00 (a vlv.hu élőben közvetíti)

Második mérkőzés:

Április 24., csütörtök - Szeged, 18.30

Harmadik mérkőzés (ha szükséges):

Április 27, vasárnap - Kőér utca, 18.00
Címkék:

4 régi hozzászólás

Barna H2o polo hozzászólása
2008.05.05. 20:26

Hajrá Teva Vasas Plaket !!!!!!!!!hajrá nagy viktor. varga dani

Vikcó hozzászólása
Vikcó6973
2008.04.19. 12:15

CSAK A HONVÉD!

Imola hozzászólása
Imola6962
2008.04.18. 22:26

MINDENT BELE DOMINO-BHSE!!!!!!!!!!!!!!!:D

,,, hozzászólása
,,,6948
2008.04.18. 19:57

HAJRÁ SZEGED!!!:D