FACEBOOK

Vasas-Honvéd - a vlv-n élőben a Komjádiból

Vasas-Honvéd - a vlv-n élőben a Komjádiból
hozzászólás, 2008.04.11.

Mindössze három nappal az Euroliga-továbbjutást jelentő drámai mérkőzés után most a bajnokságban küzd az életben maradásért a Vasas csapata. Szombat este - a vlv élő közvetítése mellett - 6:4-es állásról folytatódik a bajnoki elődöntő. A Honvéd vezet, s esetleges győzelme a párharc végét jelentené. A vlv Varga Dánielt és Gergely Istvánt kérdezte reményeikről.

VARGA DÁNIEL:

Különleges lelkiállapotban vagyunk, mert miközben ünnepelnünk kellene, hogy rossz játékkal ugyan, de kivívtuk a Final Fourba jutást - erre az ünneplésre semmiféle lehetőségünk nincs, mert, nagyon-nagyon fontos mérkőzés vár ránk szombaton. Mindenki tudja, hogy ha ezen a meccsen nem nyerünk, akkor már nem tudjuk megvédeni a bajnoki címűnket, márpedig nekünk változatlanul ez a célunk. Várjuk a mérkőzést, beteg vagy sérült nincs a csapatban.

GERGELY ISTVÁN:

Szeretnénk szombaton, idegenben elérni a döntőbe jutást. Ha a Vasas olyan formában játszik, mint szerdán, mi pedig az eddigi teljesítményünket nyújtjuk, akkor úgy érzem, nem lehet gondunk. Ez persze csak egy álom, mert biztos vagyok benne, hogy a Vasas összeszedi magát és nagyon kemény mérkőzést fogunk játszani. Nekik ez az utolsó lehetőség, nekünk az utolsóelőtti, de mi mindenképpen szeretnénk már most pontot tenni a végére, hogy utána az Eger ellen tudjunk teljes erővel készülni. Mindenki egészséges én nagyon várja a mérkőzést. Szerdán egyébként mi is kint voltunk a meccsen, mindannyian nagyon örülünk, hogy a Vasas jutott tovább, fontos, hogy az olimpia előtt két horvát és egy olasz csapat mellett egy magyar is ott van a Final Fourban.



A Vasas-Honvéd bajnoki elődöntő következő mérkőzése szombaton 18 órakor kezdődik a Komjádi uszodában, s terveink szerint a megszokott módon élőben közvetítjük.

7 régi hozzászólás

kissavoy hozzászólása
2008.04.12. 18:13

Most hol lehet a közvetitést látni itt? :( Nem látom...

Sándor hozzászólása
2008.04.12. 15:45

a Domino az esélyes (szerintem),de ebből a vereségből a Vasas is profitálhat mert annyira dacos lesz hogy motivált játékkal rukkolhat elő a FinalFour-ban

Bianka hozzászólása
Bianka6520
2008.04.12. 14:41

HAJRÁ VASAS!! Jövök hatkor nézni a meccset!:) Remélem nem kell csalódnom! Nagyon szurkolok fiúk!!:) Csak az a kár, hogy ma nem tudok ott lenni a Komjádiban!:( HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!! :)

Tina hozzászólása
Tina6519
2008.04.12. 13:23

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!Remélem nyerni tudtok ma;) én nagyon szurkolok!!!

Zsoci hozzászólása
Zsoci6518
2008.04.12. 11:11

És HAJRÁ VASAS!!!

Zsoci hozzászólása
Zsoci6517
2008.04.12. 11:10

Csinál myvipen egy VASAS vízilabda nevű klubot. Ha úgy tartja kedvetek, akkor álljatok be!

tommy hozzászólása
tommy6515
2008.04.12. 08:38

Ez az utolsó lehetőség gyerekek,mindent bele!Töltsük meg újra a Komjádit,játsszatok úgy,mintha az életetekért küzdenétek!Jobbak vagytok,remélem ma már befelé pattog a kapufáról a labda!Ez az utolsó lehetőség,hogy maradjon esély a döntőre,aztán ha élünk vele,be kell venni Eger várát is!HAJRÁ VASAS!!!!!MINDÖRÖKKÉ!!!