FACEBOOK

Eger-ezüst a LEN Kupában

Eger-ezüst a LEN Kupában
hozzászólás, 2008.04.09.

Nem sikerült a bravúr, a hazai döntetlen után az Eger súlyos vereséget szenvedett Csehovban, s ezzel a LEN Kupa 2007-2008-as kiírásában a Sturm Csehov csapata hódította el a második legrangosabb európai tófeát. A hevesi gárdának kezdettől nem ment, gyenge védekezés mellett katasztrofálisan értékesítették az emberelőnyöket. Élő közvetítés, valamint Biros Péter és Varga II. Zsolt nyilatkozata.

A meccsen volt olyan pillanat, amikotr kilencgólos különbség volt a két csapat között, innen szerencsére felálltak Birosék és végül elfogadható, ötgólos különbségű vereséget szenvedtek.

A csapat reggel érkezik haza Budapestre, arról egyelőre nincs információnnk, hogy a Dobó térre tervezett ünnepélyes fogadtatást megtartják-e.

Amennyiben lehetséges, igyekszünk nyilatkozatokat kérni a csapat válogatott kerettagjaitól.

Élő közvetítésünk a Rádió Eger (101,3 MHz) adása alapján.

BIROS PÉTER:

Az elején szétesett a csapat és bár a második félidőre összeszedtük magunkat, de addigra már mindegy volt, csak az maradt a kérdés, hogy a végére mekkora lesz a különbség. Valamennyire sikerült kozmetikázni.

Az elején tompán játszottunk, ők sem voltak különösebben jól, megkapták, amit "kellett", de ezzel nem szabad foglalkozni. Mindenesetre mi legalább eljutottunk idáig, úgyhogy gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez!

Nagyon nincs értelme tovább ezzel a meccsel foglalkozni, van még feladatunk, következik a bajnoki döntő. Várjuk az ottani ellenfelet.

VARGA II. ZSOLT:

Az elején, amikor 5:1-re elmentek, úgy gondolom, hogy eldőlt a mérkőzés. Próbáltunk a becsületünkért harcolni, azért, hogy ne legyen nagyarányú vereség, de kicsit a játékvezetők is igyekeztek "alánk tenni", nehogy véletlenül fel tudjunk jönni és szoros legyen a mérkőzés. Támadásban állítottak ki tőlünk, kiüthették a kezünkből a szabaddobást megtorlatlanul - sorolhatnám még, hogy milyen ítéletek voltak, de nem akarom levenni a felelősséget magunkról, hiszen benne voltunk mi is, magunknak köszönhettük, hogy az elején úgy elengedtük őket. Igazávól három perc alatt el tudtuk veszíteni ezt a kupadöntőt.

Ennek most vége, el kell felejteni és a magyar bajnoki döntőre kell mostantól kezdve koncentrálni.

Címkék:

10 régi hozzászólás

Marcell hozzászólása
2008.04.10. 12:33

Gratulálok a nagyon szép eredményhez, szerintem, felülről kell nézni, egy második hely a nemzetközi kupában nagyon nagyon szép eredmény. Ugyanakkor azt is el kell mondjam, hogy ott voltam a Vasas Euroliga meccsén és így egy kis párhuzamot kívánok vonni. Azon a meccsen is az ellenfél sokkal jobban használta ki az emberelőnyös helyzeteket mint a magyarok, és most ugyanezt olvasom az Egernél is. Emellett ezt a hiányosságot többször tapasztaltam már a válogatottnál is. Nem igazán értem, hogy ilyen klasszis, professzionális játékosoknál mint a mieink, ez hogyan működik pszichésen, vagy egyszerűen a hazai vizilabdában ez kevésbé van a fokuszban. Összeszokottság hiányáról csak nem beszélhetünk klubcsapatoknál. Mindenesetre ez az olimpián is kulcskérdés lehet, remélem, hogy a kapitány és a játékosok kitalálnak erre valamit. Még egyszer gratulálok és további sok sikert kívánok.

Birge hozzászólása
Birge6479
2008.04.10. 09:29

Először is gratula a rangos nemzetközi kupában elért második helyért! Sok csapatsportban örülnének ennek! Külön gratula azért mert vidéki csapatról van szó! Amiért kár, az a vereség mértéke! De akkor is Hajrá Eger, hajrá magyar vizilabda!

Rita hozzászólása
Rita6469
2008.04.09. 21:11

Mi nagyon büszkék vagyunk a fiúkra és az ezüst úgyanúgy csillog a nykukban mintha arany lenne. HAJRÁ EGER MINDENT BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agria hozzászólása
Agria6468
2008.04.09. 21:04

Nem baj,akkor is Hajrá Eger!Ha a kupa nem is,de az erkölcsi győzelem a miénk!A Csehov a bíróktól olyan hátszelet kapott mindkét meccsen,hogy csak úgy lebegtek az uszoda felett! Görög-Szerb-Orosz,mind a három ortodox.

Flóri hozzászólása
Flóri6466
2008.04.09. 19:50

Hajrá Eger !!!!!!!!!!! Akkor is bajnokok leszünk, a nagyvilág, hogyha ellenünk, mert miénk a GalAxis legjobb csapata, imádunk téged drága EGER !!!!!!!!!!!!!44

nono1616 hozzászólása
2008.04.09. 19:34

Én azért többre számítottam ezen a meccsen aa Egertől.lehet tele volt a gatya fiuk?

supercharley hozzászólása
2008.04.09. 19:25

Profi sportolók nyilatkozatai. Így van, lépjünk túl, mert itt a bajnoki döntő a nyakunkon.

Ildikó hozzászólása
2008.04.09. 19:05

Eger legjobb csapata! Megérdemlik az ünneplést!!! Az egri vizipóló történetében csapat még ilyen rangos döntőig nem jutott el!!! A Magyar Kupát megnyerték a fiúk,a bajnokságban döntőt játszunk!!!

ati hozzászólása
ati6458
2008.04.09. 18:55

Akkor is HAJRÁ EGER!!!!!!!!

Kata hozzászólása
Kata6457
2008.04.09. 18:40

Miért ne tartanák meg az ünnepélyes fogadtatást? Csak állandó győzelem mellett lehet ünnepelni egy csapatot? szégyen...