FACEBOOK

Fodor Rajmundot behívta a keretbe Kemény Dénes

Fodor Rajmundot behívta a keretbe Kemény Dénes
hozzászólás, 2008.02.17.

A szövetségi kapitány vasárnap délután arról tájékoztatta a vlv-t, hogy behívta a válogatott felkészülési keretébe Fodor Rajmundot. A felkészülés hétfőn kezdődik, s mint ismeretes, Varga Dénes és Varga Dániel sérülés miatt nem játszhatott a vasárnapi rangadón, így valószínű, hogy hétfőn nem tudják elkezdeni a közös válogatott-felkészülést sem. A kapitány tájékoztatása szerint a csapat baloldalán keletkezett "vákuum" megszüntetése érdekében hívta vissza a keretbe a Honvéd játékosát.

Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok neve a múlt heti keretismertetéskor hiányzott Kemény Dénes listájáról. A szövetségi kapitány 21-tagú felkészülési keretet hirdetett, jelezve, hogy a jövő hét közepén ebből a keretből fogja 15 tagúra szűkíteni a Volvo Kupára, Kecskemétre induló csapatot.

"Örülök, és minden edzésen próbálom a maximumot teljesíteni, akár a klubban, akár a válogatottban" - nyilatkozta a vlv-nek Fodor Rajmund Kemény Dénes meghívásával kapcsolatban.

12 régi hozzászólás

hód72 hozzászólása
hód725218
2008.02.20. 01:52

A Rajmi és a Gergő már csak olyanok,hogy a kisebb nagyobb pofonok csak mégjobbá teszik az osztályon felüli damaszkacélt.

Ritta hozzászólása
Ritta5215
2008.02.19. 16:22

tök jó, tök jó! gratula Rajminak! Mindent bele!Megérdemelted h ott legyél a keretben. :)

hajrááá hozzászólása
2008.02.19. 10:59

hajráá,Rajmiiii!!!!!!!!

Gergőke hozzászólása
2008.02.18. 23:13

Ha szerinted a Rajmi jobb, mint Varga T., akkor te egész egyszerűen nem értesz a pólóhoz semmit. Nagyságrendekkel több gólt lő, tud centerezni, fényévekkel jobban bekkel, átlővőként és szélsőként hatásos. Fodor meg max. szélsőként jobb nála, vagyis csak volt egy-két éve. Már rég nincs keresnivalója a csapataban. Vagy szerinted jobbkéz-szélen kit fog kiszorítani? Kását? Birost? Marcit? Dumit vagy Danit? Sansztalan mindegyikkel szemben. Csak akkor van némi esélye, ha Kemény továbbra is görcsösen ragaszkodik a bekktelen játékhoz (ami eddig egyáltalán nem vált be) és ő lesz az ún. szükségbekk. De azzal, hogy a kapitány újra reaktiválta Vargát (+ még ősszel Barnát is) erre elég csekély az esély. Az meg, hogy egy teljesen egyoldalú meccsen kijön neki a lépés, még nem jelenti azt, hogy egyből megkérdőjelezhetetlen az ő kerettagsága. Az utóbbi időben egyre ritkábban lehet tőle jó teljesítményt látni. Ha pedig nem lesz ott Pekingben a Kiss G.-Benedek-Madaras balkezes trió, akkor jövök neked egy láda sörrel.

fejesgol hozzászólása
2008.02.18. 16:41

Bocs, Gergoke, de Rajmi olyan szinten sokretubb jatekos Varga Tamasnal, hogy a kulonbseget meg zongorazni sem lehet. Ha mar itt tartunk, akkor biztosan nem Varga T. miatt nem lenne kerettag. Hogy ki miatt, azt en nem tudom, mert a csapat vegleges osszetetele szerintem nem igy lesz lebontva, hanem, hogy ki az a 13 jatekos, aki a legjobb formaban van ES EGYBEN pont megfelel a Kapitany jatekbeli elkepzelesenek. Ha kell allobekk, akkor az alakitja majd a csapatot, ha 3 center kell inkabb, akkor meg az. Es ki mondta, hogy kell 3 balkezes??? Szerintem meg az EB sem ad tiszta valaszt majd, bar nem tudom, hogy mikor kell leadni a nevezeseket Pekingre...

Sz.A. hozzászólása
Sz.A.5199
2008.02.18. 10:13

Csak annyit,hogy én is kint voltam tegnap a meccsen, a Kőérben és tényleg fantasztikus volt ahogy játszott a Fodor.

Gergőke hozzászólása
2008.02.18. 01:00

Véleményem szerint Varga Tamás újraaktivizálásával ő fog kikerülni az olimpiai csapatból. Tipp a pekingi csapatra: Szécsi, Nagy V. (Gergely, Baksa) - kapusok Benedek, Kiss G., Madaras - balkezes szélsők, átlövők Kásás, Biros Szívós, kisvargák - jobbkezes szélsők, átlövők Varga T. - bekk A Molnár, Steinmetz Á., Kis G., Varga II. Zs. centernégyesből akárki lehet a két befutó.

djtesla hozzászólása
2008.02.17. 22:27

A Rajmi ma egyszerűen fantasztikus volt a Kőérben, kint voltam élményszámba ment a játéka. Egy kis tűz kellett "alá", hogy a Kemény első körbe nem hívta meg, és egyből a mezőny legjobbja lett!:-) Naná hogy ott a helye a válogatottban! Hajrá Rajmi!!

Galicius hozzászólása
2008.02.17. 21:05

Nagyon örülök,hogy behívta.Rajmi igenis megérdemli a válogatottságot.Ne felejtsétek el,hogy volt nem is olyan régen egy komoly sérülése,amit mára hál'Istennek kihevert.A gyógyulás időszakában persze,hogy nem úgy játszott,ahogy elvárható lett volna.Hajrá Rajmi!

Gergőke hozzászólása
2008.02.17. 19:38

Nincs már helye ebben a csapatban!

kritika hozzászólása
2008.02.17. 18:32

Örülök ,hogy Rajmi visszakerült a keretbe. Mai játéka alapján bőven ott a helye.

Misu69 hozzászólása
Misu695154
2008.02.17. 18:32

Sziasztok! Fodor Rajmund a mai meccsen is megmutatta, hogy igazi klasszis, és a gólok mellett olyan passzokat adott Kiss Gergőnek és Gór-Nagy Miklósnak, hogy öröm volt nézni. Én örülök neki hogy végülis kerettag lett. üdv Misu