FACEBOOK

Szivós Márton és Nagy Viktor a rangadóról - Varga Dani gipszben készül

Szivós Márton és Nagy Viktor a rangadóról - Varga Dani gipszben készül
hozzászólás, 2008.02.15.

Nagyváradon kétkapuzott a Vasas csapata a román válogatottal, de nagy árat fizetett a kiváló felkészülési lehetőségért. Az egyelőre ágyban fekvő Varga Dániel elmondta a vlv-nek, hogy miért. A HírTV csütörtök reggeli műsorában Szivós Márton és Nagy Viktor a vasárnapi „örökrangadóról” beszélt, felidézzük az általuk elmondottakat.

Szívós Marci hangsúlyozta, hogy a meccs egy órája alatt „nincs barátság”, egyébként mindenki jóban van a másik csapat tagjaival és a találkozó után újra minden a régi.

Nagy Viktor azt emelte ki, hogy a Honvéd ellen külön, már a hét elejétől készültek, méghozzá rendhagyó módon. Először is ellátogattak Debrecenbe, és megtekintették fő szponzoruk, a TEVA egyik gyárát. Onnan Nagyváradra mentek, ahol kétkapuztak a román válogatottal. „Nagyon komolyan vesszük a hétvégi mérkőzést” - mondta.

Szivós Márton riporteri kérdésre válaszolva elmondta, hogy sokat számít a hazai pálya, hiszen egész héten abban a környezetben edzhetnek, ahol a mérkőzés lesz, a távolságokat megszokják, érzik, még akkor is, ha nem látják a kaput. Ahogy a Vasas is jobban érzi a Komjádiban lévő közeget. 

A beszélgetésből kiderült, hogy a Honvédnál nincs sérült, bár ahogy az lenni szokott, néhány játékosnál „itt fáj, ott fáj”. A Vasasban viszont Varga Dániel lábficamodást szenvedett, be is dagadt a lába. Még nem tudni, hogy játszhat-e vasárnap.

Szivós Márton mielőbbi gyógyulást kívánt válogatottbeli társának. Mint mondta: „Vasárnap a vele felálló Vasast szeretnénk elverni, annak van értéke”.

A napokban kihirdetett felkészülési kerettel kapcsolatban Nagy Viktor elmondta: örül annak, hogy a kapusok köre eggyel bővült, mert szereti Gergely Istvánt. Be akar kerülni az EB- és az olimpiai keretbe, s meglesz benne az ehhez szükséges versenyszellem.

Szivós Márton is örömét fejezte ki, hogy Gergely István „oda került”. Sajnálkozott amiatt, hogy Fodor Rajmund most hiányzik, de hozzátette: „Ő van annyira nagy játékos, sportember, hogy bebizonyítja: ott a helye a nyári 19-es keretben”.

A hétvégi rangadóhoz visszatérve mindkét játékos azt mondta, elégedett lenne egyetlen (csúnya) pici gólos győzelemmel...


Videó:

Szivós Márton és Nagy Viktor a Honvéd-Vasasról (HírTV, 2008.2.14.)





- Mi történt, és hogy vagy?

- Nagyváradon voltunk és a szállodában, indulás előtt három perccel, kilépve az ajtón rosszul léptem rá a küszöbre, és aláfordult a bokám, ezáltal kificamodott. Nagyon be van dagadva, a mielőbbi gyógyulás érdekében kaptam egy gipsz-rögzítést, és feküdnöm kell, ágyban kell lennem.

- Mennyi idő? Mit mondanak?

 

- Bármennyi lehet, nem tudom, igazából azon múlik, hogy mennyire hamar szívódik fel, mennyire hamar gyógyul meg. Kell két-három nap, hogy lássuk, ez a folyamat milyen gyorsan megy végbe.

- Szakadás nincs?

- Nincsen szakadás, csont nem sérült, törés, repedés nincs. Ficam van, de hát szeretnék játszani vasárnap. A gipsz a rögzítés miatt van, bár a gipsszel az emberek a törést szokták összekapcsolni, de itt nem erről van szó, azért van gipszben, hogy ne mozgassam.

- Mennyi esélyt látsz a játékra?

 

- Hát... Nem sokat...
 

- Jobbulást kívánunk!

1 régi hozzászólás

Bia hozzászólása
Bia5143
2008.02.15. 10:54

kiváncsi vagyok mire jut a vasas Dani nélkül? Jobbulást! és persze HAJRÁ VASAS!!!