FACEBOOK

Kőér utcai revans - nyert a Vasas és a Szeged is

Kőér utcai revans - nyert a Vasas és a Szeged is
hozzászólás, 2008.01.28.

A Honvéd simán nyerte az Eger elleni rangadót, s ezzel visszavágott az őszi szezonban idegenben elszenvedett vereségért (noha a szurkolóknak a kupadöntő elvesztése miatti fájdalmát ez a siker nem enyhítette). A Vasas és a Szeged is hozta a kötelezőt. Gólok, meccsjelenetek, videónyilatkozatok a két fővárosi mérkőzésről:

Katonás ötméteresével szerzett vezetést a Vasas a Népligetben, egy perccel később Varga Dániel testvére passzát értékesítve megduplázta az előnyt. A kétgólos differencia megmaradt a negyed végére (1:3), de még így is sok helyzet marad ki mindkét oldalon. A folytatásban Steinmetz Barnabás húzott be egy remek asszisztot Jászberényi hálójába, ennek ellenére nem tudott jobban meglógni a bajnok. Hoppál szépítő gólja után Varga Dániel megúszásból hatalmas kapufát lőtt, Kovács Róbert szép távoli gólja után Gerritse válaszolt, a negyed végén pedig Tóth Márton nézte és lőtt ki a rövidet (3:6).

 

A nagyszünet után sem lankadt a fradi figyelme, de hiába próbáltak elszántan küzdeni, a válogatottak negyedbeli teljesítménye elég volt ahhoz (mindhárom válogatott mezőnyjátékos gólt lőtt a negyedben), hogy ne tudjon felzárkózni Somossy József gárdája.

 

Az utolsó felvonás is Vasas-rohamokkal kezdődött, de a kapufa többször is Jászberényi oldalára állt, aki a negyed közepén Varga Dániel büntetőjét is hárítani tudta. A túloldalon Nagy Viktornak ezen a napon meggyűlt a baja Dávid Zoltánnal, aki a negyed végén negyedszer mattolta, legtöbbször távoli lövéseivel. A Kemény Dénes által is megtekintett találkozót Varga Dénes gólja zárta.

VARGA DÁNIEL:

Gratulálok a csapatunknak, szerintem jól játszottunk, ami hibánk volt, azokat is csak azért követtük el, mert nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. Egyben gratulálok a Fradinak is, egyre jobb csapatnak látom, ha nem lenne előttük egy-két jobb csapat, akkor a négyben lennének.

-
Az ötméteresed miért maradt ki?

-
Túljárt az eszemen...

VARGA DÉNES:

Itt a meccs végén Katonás Geri nagyon szellemesen megjegyezte, hogy úgy érezte magát, mintha pénteken erősen edzettünk volna. De ez csak azért volt, mert pénteken erősen edzettünk... Ami a mérkőzést illeti: sok helyzet kimaradt.

JÁSZBERÉNYI GÁBOR:

- Megmondom őszintén, titkon nyerni szerettünk volna, vagy legalább egy döntetlent kicsikarni. Sajnos az eredmény ezt nem tükrözi, sima mecs volt. Szorosabbat szerettünk volna játszani - nem sikerült.

- Varga Dani ötméterese?

-
Nézegettem a meccseket és tudtam, hogy oda lövi. Az első góljánál is tudtam, de az bepattant a kezemről sajnos.

- Boldog születésnapot!

- Köszönöm!

FTC-Vasas 7:11 (1:3, 2:3, 2:3, 2:2)
Népliget,. V: Bátori, Schlosser
FTC: Jászberényi – Persely, Bálint, Dávid 4, Regős, Marnicz 1, Kállay. Cs: Gerritse 1, Radócz, Kaszper, Hoppál 1, Vrezgő. Edző: Somossy József
Vasas: Nagy V. – Kovács R. 1, Varga Dániel 3, Katonás 1, Steinmetz Á. 1, Steinmetz B. 1, Varga Dénes 2. Cs: Mátyás 1, Tóth M. 1, Heinrich, Takács B., Kincses, Hőna. Edző: Földi László
Gól – emberelőnyből: 5/1, ill. 7/2
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/1

A szokásos "Varga Dumi-ütemtelen"

Varga Dániel harmadik gólja

Varga Dániel ötméteresét kivédi Jászberényi

Varga Dénes ejtése - a kapufáról a gólvonalra

Varga Dániel második gólja

Steinmetz Ádám húzása a vízről

Jászberényi véd

Steinmetz Ádám-kapufa

Varga Dénes ötméterest harcol ki, Katonás értékesíti


Kisebb óramizériával indult a Honvéd-Eger rangadó: meghibásodott az eredményjelző tábla, így az első két negyedre beüzemelték a tartalék időmérőt.

A mérkőzést hatalmas iramban kezdte a Honvéd, gyorsan lerohanta az Egert, előbb Gór-Nagy értékesített egy fórt, majd Kiss Gergely talált be jobbról. Kis Gábor a negyed közepén még behúzott egy pontos beadást, de ez sem törte meg a Honvéd lendületét, elsősorban Kiss Gergő ellen volt tehetlen a hevesi gárda, a csapatkapitány labdája még kétszer talált utat Szécsi hálójába az első játékrészben (4:1). Az Eger többször megmutatta már az elmúlt időben, hogy a háromgólos hátrány nem jelent semmit, ám ezúttal hiába próbáltak kapaszkodni a folytatásban, tehetlenek voltak a hazai védelemmel szemben, főleg az elemében lévő excsapattárs, Gór-Nagy Miklós játéka okozott komoly fejtörést a vendégeknek. A félidőre megmaradt a különbség, Feltham és Bárány gólváltása mellett sok helyzet maradt ki mindkét oldalon, a legnagyobbat Császár hagyta ki, akinek egy megúszás végén kicsúszott a labda a kezéből.

 

A nagyszünet után Molnár és Kiss góljai biztosították be a Honvéd győzelmét (2:7), amire egyetlen válasz érkezett a harmadik negyedben: Varga II. Zsolt volt eredményes egy időkérés utáni emberelőnyös helyzetből. Érdekesség, hogy a meccs ezen pillanatáig az egriek tíz előnyt kaptak, amiből mindössze kettőt tudtak értékesíteni.

A záró felvonásban főleg Varga II. Zsolt volt elemében: felső lécre pattintott helyzete után még kétszer betalált, de ez sem volt elég ahhoz, hogy megszorongassák a Honvédot, amely három góllal, végig vezetve, könnyedén nyerte meg a rangadót, visszavágva ezzel az őszi szezonban elszenvedett fiaskóért.

Honvéd-Eger 8:5 (4:1, 1:1, 2:1, 1:2)
Kőér u., v.: Németh A., Székely
Honvéd: Gergely, Szivós, Molnár T. 1, Gór-Nagy 2, Hárai, Kiss G. 4, Vári. Csere: Fodor, Bárány 1, Kovács O., Vindisch, Paján, Székely
Eger: Szécsi, Feltham 1, Hegedüs G., Varga II. Zs. 3, Kis G. 1, Binder, Biros. Csere: Decker Á., Császár, Nyéki, Matajsz, Kovács G., Petrovai
Gól – emberelőnyből: 11/5, ill. 13/3
Ötméteresből: –, 1/1
Kipontozódott: Hárai (28. p.)

Fotók a Kőér utcából I.

Fotók a Kőér utcából II.

Videók:

Szécsi Zoltán ziccerben véd

Gór-Nagy Miklós második gólja

Varga II. Zsolt gólja emberelőnyben

Kis Gábor ziccerben II.

Kis Gábor ziccerben I.

Varga II. Zsolt átlövése

Kiss Gergely negyedik gólja

Molnár Tamás gólja

Gór-Nagy-kapufa

Szécsi véd

Szivós-labdaszerzés, majd Kiss Gergely harmadik gólja

Kiss Gergely második gólja

Kis Gábor gólja

Kimaradt Eger-előny

Kiss Gergely első gólja

Gór-Nagy Miklós első gólja


Biros Péter nyilatkozata



Szécsi Zoltán nyilatkozata



KIS GÁBOR:

Az elvesztett kupadöntő után nagyon vissza akart vágni a Honvéd és sajnos nekünk nem jött ki a lépés. Védekezésben sem voltunk együtt teljes egészében és elöl sem jöttek be a helyzeteink. Az első negyedben nagyon meglépett a Honvéd és a mérkőzés második felében már hiába próbáltunk felkapaszkodni. De most már a következő feladatra kell koncentrálnunk, hiszen a jövő héten a Vasas, utána pedig a Budva ellen játszunk és mind a kettő nagyon fontos mérkőzés lesz.

Kiss Gergely nyilatkozata



Gór-Nagy Miklós nyilatkozata



Molnár Tamás nyilatkozata



Fodor Rajmund nyilatkozata



Pécsett kihagyott helyzetekkel indult a vidéki derbi, amelyen az előzetesen esélyesebb Szeged szerezte meg a vezetést Balatoni révén, de Babay hamar egalizálta az állást. Az első negyedben a kapusok domináltak, mind Gárdonyi, mind Baksa kiválóan védett, többször ziccereket is. A második negyed elején pedig Seman góljával a hazaiak vezettek, amire a Szeged három góllal válaszolt, de a Pécs a második negyed végén ismét feljött, s Ágner révén egyenlített. (4:4)

A harmadik felvonásban végig a Szeged vezetett egy góllal, elsősorban Varga Tamás jeleskedett ekkor a gólszerzésben (kettőt lőtt ebben a negyedben), a pécsiek csak futottak az eredmény után, így a vendégek egygólos előnyről várhatták a folytatást.

A záró játékrészben ugyan a hazaiak kétszer is egyenlítettek, de végül Korolija, valamint Varga Tamás találataival kialakult a 10:8-as végeredmény.

Baksa László:

- Nehéz szülés volt, a Pécs eléggé jól játszott. Nekünk sok hibánk volt megint. Örülök azért, hogy nyertünk nagy nehézségek árán.

- Mi okozta a gondot, a LEN-kupa-kiesés, vagy esetleg a Pécs, amely a Szeged mumusa is lehet, hiszen ősszel is csak egy góllal nyertetek?

- Valahogy a Pécs-meccsek nekünk mindig ilyenek. Nem fekszik a játékuk. A LEN-kupa is gondolom, hogy kihatott még ránk. Eléggé nagy kiütés volt a csapatnak az az 5:1-es vereség, és az azzal járó kiesés. Most lesz két hetünk, mert ugyan jövő héten a Fehérvárral játszunk, amely gyengébb játékerőt képvisel, bár nem akarom őket lebecsülni. Azután a Szentes, majd az Eger következik. Ez utóbbira nagyon készülünk, lesz is munka bőven, de úgy gondolom, hogy a csapat amikorra kell, megint azt fogja mutatni, amit tud.

Pécs-Szeged 8:10 (1:1, 3:3, 2:3, 2:3)

Pécs: Gárdonyi – Czigány 1, Bóbis, Bereczki, Surányi 1, Ágner 2, De Blasio. Csere: Seman 1, Babay 3, Kollár. Edző: Ambrus Tamás

Szeged: Baksa – Lehmann 3, Korolija 1, Varga T. 2, Komlósi, Balatoni 2. Csere: Juhász Zs. 1, Varga P., Monostori. Edző: Gyöngyösi András

Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 9/5

Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1

Kipontozódott: Czigány (30. p.)

Sárga lap: Ambrus Tamás (27. p.), Gyöngyösi András (29. p.)


További eredmények:

Szentes-BVSC 9:9 (2:0, 2:5, 2:0, 3:4)

Szolnok-Fehérvár 16:8 (4:0, 5:2, 3:2, 4:4)

A bajnoki tabella élén a Szeged csapata áll 24 ponttal, szorosan mögötte a tavalyi kiírás első három helyezettje (Vasas, Honvéd, Eger), egyaránt 22 ponttal.

14 régi hozzászólás

Kopeti hozzászólása
Kopeti4994
2008.01.31. 18:05

Fotonezeget! Sajnálom, de most már tényleg azt kell mondanom, hogy össze-vissza írogatsz. Te írsz először felháborodottan a sapkaletépésről utána megmagyarázod, hogy az nem jelentős a másik oldalon. Megkéred Vircsaftot ne tájékoztasson félre, de te ugyanúgy megteszed. A játékmegszakításokat úgy írod, mintha abban a pillanatban történt volna mikor az egri játékos elveszítette a sapkáját. Nem, a játékmegszakítás minden esetben a sapka elvesztés után több perccel történt, olyan alkalmas időpontban amikor nem keletkezett hátránya egyik csapatnak sem belőle (pl.: mint Kovács O. esetében kiállításnál, vagy amikor felállt védelem ellen folyt a játék). A többire pedig már csak annyit tudok mondani legyintve "hát persze". Ígérem többet nem írok neked, de te nyugodtan válaszolhatsz, hogy tiéd legyen az utolsó szó. Adjon az Ég!

FotoVass hozzászólása
2008.01.31. 11:23

Na akkor: 1./ nem fogok parttalan vitaba belefolyni, mert az elmult 5-6 evben rajottem, hogy felesleges. DE tisztazni akarom, hogy: 2./ csak azert irtam az Eger-BVSC dolgot, hogy nehogy veletlenul a jelenlegi BVSCre gondoljon barki (Misu legalabb nem ertette felre, ugy latom).Eszem agaban sincsen megbantani az Eger csapatat es a szurkoloit, asszem nagyjabol be tudnak azonositani a nick-em es az ezen a site-on vegzett tevekenysegem alapjan, hogy ki vagyok, igy aki akarja, az azt is megtudhatja rolam, hogy hogyan viszonyulok az egriekhez. Kerdezzetek Nyeki Sunit.... 3./ Sapkaletepes, Kopeti: ha az egri sapkavesztesek miatt le lehet allitani a jatekot, akkor Dominos sapkavesztesnel is meg kellene. Nem pedig akkor, amikor a sapkajat elveszto jatekost kiallitjak. 4./ Megegyszer, utoljara: nem volt semmilyen hazai palya a Koerben. Ha az egri szurkolok hazai palyat akarnak latni majd, akkor jojjenek el szombaton a Komjadiba. Vagy inkabb menjenek el egy olyan meccsre, ahol egy olasz, spanyol vagy horvat csapat ellen jatszik idegenben az Eger. Na az a hazai palya. Udv es jo fotonezegetest mindenkinek!

Tomute hozzászólása
Tomute4977
2008.01.30. 10:32

Emlékszel, amikor Vári még a Vasasban, Molnár Szegeden, Kiss Gergő a Fradiban nyomta, Pista meg az Újpesti kispadot koptatta? stb. stb. Tény, hogy nehéz lenne egy csapattal azonosítani a Dominót, de egy zsoldos jelzőt könnyen ki lehetne préselni... Részemről semmi bajom a Domino játékosaival, pontosan az Általad említettek miatt, mert nem tudom feledni pl. Gergőnek azt, amit az athéni olimpia döntőjében nyújtott. De azt sem tartom szerencsésnek, hogy korábbi csapataikkal példálózzak, hogy honnan ?származnak?, mivel ebben a ?globalizálódó? sportéletben nincs jelentősége. Mi a különbség abban, hogy egyszerre több játékos és edző érkezik egy csapattól vagy, hogy külön-külön csábítják el őket? A gyakorlatban szerintem semmi, max. látványosabb?Ahogy írod: ?fárasztó?Pláne, ha hozzávesszük, hogy ifi bajnok csapatunkból egyre többen mutatkoznak be a felnőttek között (Kovács G., Petrovai, stb.) míg Hegedűs és Biros ős-egri, így napjainkban a bévéescézés nem túl stílusos egy 97 éve alapított csapattal szemben?fárasztó...

fotoVass hozzászólása
2008.01.29. 22:15

Amikor Gerendas Gyuri, Szecska, Kis Gabi, Nyeki Suni, SCaszar, Decker, es meg paran a BVSC-ben nyomtak, emlekszel meg??? Nem volt annyira regen. Identitaszavara azoknak a drukkereknek van, akik vmiert nem szeretik a Dominot, de kozben imadjak a valogatottat es igy egyszerre kell szeressek es nem szeressek Fodor Rajmundot, Kiss Gergelyt, Molnar Tamast, Harai Balazst... Olyan faraszto ez mar....

Misu hozzászólása
Misu4973
2008.01.29. 22:02

Szerintem nem fikázni kéne, fotovas arra gondolt szerintem, hogy amikor a Brendon - Gerendás csapat- BVSC volt. Más: Valóban a Domino játékosai és szakvezetői csitították Olivért kár, hogy vannak olyanok akik nem ezt a mérkőzést nézték. üdv Misu

Kopeti hozzászólása
Kopeti4971
2008.01.29. 21:30

Kedves Fotovass! Igazad van a sapkaletépési statisztika nem igazán mérvadó csak azt nem értem ha ezt 6 soron keresztül elemzed, akkor 2 hozzászólással lejjebb miért említetted meg. Szerintem egy játékos játékát az is meg tudja állapítani aki rendszeres nézője a meccseknek és az a játékos aki partdobást végez el és a tőle háttal elúszó ellenfél játékosát álló játéknál direkt fejen dobja az szerintem igenis alattomos játékos(hangsúlyozom ez az én véleményem). Te se haragudj, de én pedig kitartok amellett, ha egy csapat az elején sorozatba gyors forokat kap úgy, hogy ugyanezt az ellenfél nem kapja meg, amikor járna neki és ez csapat ezeket a forokat kihasználja nagy előnybe kerül. Igazad van utána még lehet javítani és még akármi lehet, de előnybe kerül és ezen van a hangsúly, ami a mi esetünkbe a hazai pálya előnyét jelentette.

Tomute hozzászólása
Tomute4966
2008.01.29. 11:54

Mikor is volt az Eger BVSC? (?Amikor még az Eger BVSC volt?) Emlékeim szerint soha. De, ha nagyon erőltetjük ezt a témát, identitászavara a két csapat közül inkább a Dominónak lehet.

FotoVass hozzászólása
2008.01.28. 22:25

Kedves Kopeti, Nem hiszem, hogy a sapkaletepesi statisztika mervado lenne, mert nyilvanvaloan Te is tudod, hogy egyes centerek, es mas poszton jatszo jatekosok is "eloszeretettel" kotik lazara a sapkat, hogy az konnyen lejojjon a fejukrol. Es arra is emlekszem, hogy volt olyan BVSC meccs (amikor meg az Eger BVSC volt), hogy minden centeruknek szetszakadt az osszes sapkaja (asszem 3 szett van), pedig nem volt durva meccs. A sapkaszakitas tehat a sportszergyartok es a sapkat megkotok sara ugyanannyira, mint azoke, akik a madzagba kapaszkodnak az ellenfeltol. Oliver jatekat az tudja megitekni, aki evek ota a vizben kuzd ellene. En nem vagyok ilyen, gondolom Te sem. En nem ismerek direkte alattomos jatekost a MAI magyar mezonyben, szerintem Oliver sem az. De Vircsaft bejegyzese nem ennek szolt, hanem annak az adott szituacionak, es erre reagaltam. Azt pedig, ne haragudj, de nem fogadom el, hogy az elejen gyorsan adott for barmely meccsen donto lenne, ket okbol: 1./ a fort be kell loni, akkor lesz gol, amugy semmit sem er 2./ utana volt meg kb 28 perc tiszta jatekido, ami alatt 2 golt a mai poloban nagyon konnyen egalizalni lehet. En kitartok amellett, hogy SEHOL sem kellene legyen "hazai palya", igy nem lenne mirol beszelni!

Kopeti hozzászólása
Kopeti4959
2008.01.28. 20:41

Kedves Fotovass! Én emlékszek egy pár játékmegszakításra sapka elvesztés miatt (2-3 ha nem haragszol pontosan nem emlékszem), de azt mind egri játékosról tépték le. A hazai pályáról csak annyit: az eger több kiállítást kapott, de az elején mindjárt két gyors emberelőnyt kapott a dominó, amit én a hazai pálya előnyének hívok és a Honvéd van olyan jó csapat, hogy ezzel meg is alapozta a meccset. És még egy ha nem haragszol én szegény Kovács Olivért nem sajnálom, mert szerintem Ő a magyar bajnokság legalattomosabb játékosa.

Bírók, bírók ...  hozzászólása
2008.01.28. 15:39

A bírók dolga nem egyszerű, ezt mindannyian tudjuk. De azt, hogy az egyik csapatot sorozatosan támogassa, nem elfogadható - mondom én ezt, még ha a mai vizilabdában ez naivitásnak is tűnik. Nem elfogadható, hogy a nagycsapatot támogatja. Nem elfogadható, hogy nem következetesen ítél. Amit befúj az egyik oldalon, fújja be a másikon is, amit egyik oldalon nem fúj be, azt a másik oldalon se fújja be. Legyen következetes és ne részrehajló! Nem elfogadható, hogy a sugárzik a bírókról a flegmaság: mit ugráltok, úgyis az van amit én akarok és ítélek - sugárzik róluk. Ehelyet legyenek "csak" határozottak. Nem elfogadható, hogy az MVLSZ nem tesz a fentiek megszűntetése érdekében semmit! Előfordult mérkőzésen, hogy az ellenőr elaludt!!! (Egykori eredményei miatt nem írom le a nevét.)A közönség derült - finoman szólva. A legnagyobb gond ezzel kapcsolatban, hogy mindezek az utánpótlás mérkőzésein is jellemzőek. Mindezek nem alapozzák meg a bírói kar tekintélyét. MVLSZ! Lépni kellene!!! Nem holnap, ma!!!!

FotoVass hozzászólása
2008.01.27. 12:17

Kedves Vircsaft, Neked meg nyilvanvaloan Domino-fobiad van, de ez nem gond, megesik. A baj csak az, hogy a beirasoddal jol felretajekoztatod azokat, akik nem voltak ott a meccsen (sajnos jo sokan vannak, mert a TV nem tartotta elegge fontosnak ezt a rangadot, hogy kozvetitse...). Szoval, a tenyeknel maradva, Olivert az egesz szakmai stab csititgatta a jatekostarsaival egyetemben, amikor orjongve jott ki a medencebol. Es miert is? Mert olyan kiallitast kapott, ami nem nagyon volt az, viszont 1 perccel elotte a sajat kapuja elott 2-3 Eger jatekos vetette ra magat, amikor a Domino labdat szerzett. Leteptek a sapkajat es visszahuztak, hogy ne tudjon lefordulni. A birok pedig nagyvonaluan intettek, hogy mehet, mehet. Hat ezert orjongott. Az pedig teny, hogy a rangadokon egyedul a Koerben nincs hazai palya. hazai palya van Szegeden, Egerben, a Komjadiban, amikor rangado van, de nincs az a Koerben. Amugy egyik sem lenne eloiras (kvazi, sehol sem kellene legyen hazai palya), csak a kovetkezetesseg hianyzik, tudod?

vircsaft hozzászólása
2008.01.26. 22:56

Erős túlzás, hogy Bálna rosszúl fújt. Tény nem adta a szokásos hazai pályát. Ami inkább aggasztó, hogy Kovács o. őrjöngve reklemás egy kiállítása miatt, a nagy tudású Dominó stáb egy szóval sem csendesíti, sőt. Bírói fóbiájuk van.

misu hozzászólása
misu4950
2008.01.26. 22:31

Ma a Kőérben "Bálna " olyan szinten fújt megint mint egy kezdő nyeretlen kétéves. Szokásához híven amikor elment a Domino 7:2-re elkezdte fújni a dolgot össze. Ez különösen nem jelentett ma semmit mert jók voltunk az eger meg egy kicsit elkényelmesedett. Erre jött a ráadás: ismét egy teljesen érthetetlen ítélet amit egy néző erőteljes hangon vitatott, sőt olyan jelzőket használt amit nem kellett volna. Ez stim ez benne van a szurkolásban. Nem mindenki tud az indulatain uralkodni, ha igazságtalanság éri. De egy biztos, csak verbálisan ócsárolták a bírót. Erre a "Bálna" rendezőt hivatott, kivezetést kért, ami rendben van mert jogában áll. De nem fenyegetheti meg a szurkolót, nem szólhat vissza undurító módon, és nem fenyegethet meg szurkolót tettlegességgel. Nem Ő a főszereplő a vízilabda mérkőzésen hanem a játékosok, a bírók csak kellékek a játékhoz. Nem beszélve arról, hogy igen jó pénzt keresnek ezzel a bírók. Kiváncsi lennék, ha egy futtbalbíró kivezetést kérne minden egyes anyázás után mennyien lennének a mérkőzés végére. Illetve ha kiszól a bíró a közönségne, akkor szerintem a mérkőzés végén remdőri kísérettel kellene elvinni, mert a szurkolók meg akarnák lincselni. Remélem olvassák az MVLSZben a hozzászólásokat és elgondolkoznak a történteken. üdv misu

Bírók, bírók ... - egy semleges szemével hozzászólása
2008.01.26. 21:19

Miért van szükség a Szeged bírói támogatására? A mai Pécs-Szeged meccsen ugyanis e nélkül nem győzhettek volna a szegediek! Úgy gondolom a magyar vizilabdának nem érdeke, hogy a bírók a "nagycsapatot" támogassák. Sajnos a sportág legnagyobb rákfenéje a bírói ténykedés milyensége!